Coloccini je v Deporu šťastný a odejít nechce

28.07.2008, 10:24
Aktuality
Obránce La Coruñi Fabricio Coloccini opět popřel zprávy, že by se měl toto léto z Deportiva stěhovat. 26letý Argentinec byl spojován s přestupem do některých anglických klubů, nevypadá to ovšem, že sám hráč by to Premier League chtěl přestoupit.

V posledních týdnech se v médiích jako potencionální uchazeči o Colocciniho služby objevily Tottenham, Newcastle a West Ham, sám hráč ale těmto zprávám nedává přílišnou váhu. "Vždycky, když se tyto fámy objevily, jsem říkal, že zůstanu v Deportivu. Jsem tu pod smlouvou a jsem tu šťastný. V mém týmu se cítím dobře a mám za to, že zde budu pokračovat," řekl hráč, jenž má i italské občanství, pro Sky Sport. "Nikdy jsem neřekl, že chci Depor opustit a také jsem nikdy neobdržel žádnou nabídku."

"Záleží především na klubu. Prozatím klub nedostal žádnou oficiální nabídku," dodal Coloccini. A samotný klub očividně svojí oporu zadních řad pustit nechce. Šéf Deporu Miguel Ángel Lotina totiž nedávno prohlásil, že nechat Colocciniho odejít by mělo velmi špatný vliv na tým.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Depor

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud by někdo měl nahradit Antona Ferdinanda, on by nebyl špatnou volbou, ostatně vše lepší než Lucas Neill na stoperu ... škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

mně by se líbil ve Valencii, takový druhý Ayala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele