Coloccini zůstane v Newcastlu, klub s ním stále počítá

15.06.2013, 18:54
Aktuality
Fabricio Coloccini před sebou má další sezonu v dresu Newcastlu United. 31letý argentinský obránce je už několik měsíců spojován s návratem do San Lorenza, anglický klub ho ovšem nehodlal uvolnit v zimě a s hráčem počítá rovněž pro ligový ročník 2013/2014...

Coloccini žádal po vedení Magpies uvolnění už v zimě, a to z osobních důvodů, přání se mu ovšem nesplnilo. Za San Lorenzo v minulosti hrával, v sezoně 2000/2001 zde hostoval z AC Milán.

"Se San Lorenzem jsem už několikrát jednal o mém návratu. Chci se vrátit, ale letos se tak ještě nestane. Loni to nevyšlo, protože mě Newcastle nechtěl uvolnit. Letos to nevyjde ze stejných důvodů," prohlásil hráč se zkušenostmi z Deportiva a Villarrealu.

"Toto rozhodnutí musím respektovat. Jsem vděčným člověkem a Newcastle mi dal možnost hrát Premier League, což je elitní soutěž. Zůstanu tak v Newcastlu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (857)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele