Coloccini zůstane v Newcastlu, Straky ho přesvědčily

27.01.2013, 10:47
Aktuality
V Newcastlu dohraje letošní sezonu Fabricio Coloccini. Argentinský obránce prožívá krizi v osobním životě a vedení anglického klubu požádal o vyvázání ze smlouvy, nakonec ale zůstane. Potvrdil to jak hráč, tak i manažer Alan Pardew...

"Coloccini zůstane u nás a nadále bude kapitánem, což je fantastická zpráva. Povedlo se nám ho přesvědčit o tom, že ho potřebujeme stejně jako jeho rodina. Ukázal neuvěřitelnou loajalitu pokračovat zde minimálně do konce sezony," prozradil včera Pardew v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

31letý Argentinec letos nastoupil k patnácti ligovým zápasům, ve druhé polovině sezony pak bude Newcastlu pomáhat k záchraně v Premier League a nezamíří do San Lorenza, jehož barvy již jednou v kariéře hájil.

"Mé rodině ze San Lorenza. Píši tyto řádky, jelikož mi chybí má vlast, rodina a všichni blízcí. A se smutkem oznamuji, že po několika schůzkách s vedením byl můj návrat do Argentiny pro tuto chvíli odložen. V životě vždy nejde všechno tak, jak zrovna chcete nebo potřebujete, často taková rozhodnutí ovlivňuje třetí strana a kontrakty, které jsou delší, než právě potřebujete. Každopádně jsem přesvědčen o tom, že toto zklamání není překážkou v tom, abych vám vyjádřil vděčnost, kterou jste mi v posledních měsících poskytli ve všech možných směrech," stojí v otevřeném dopise napsaném Coloccinim.

Autor: Tomáš Pavlík / nufc.co.uk

Komentáře (1259)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele