Přestoupí Coloccini do Newcastlu?

02.08.2008, 13:56
Aktuality
Fabricio Coloccini se netajil zájmem zůstat v Deportivu La Coruňa, nakonec ovšem galicijský klub zřejmě opustí. Velký zájem o jeho služby má anglický Newcastle a jednání o přestupu jsou v pokročilém stádiu...

Depor podle španělských médií dříve odmítl nabídku devět a půl milionu liber a hráče si hodlal ponechat, nyní je situace jiná a některé deníky již přinesly informace o dohodě mezi oběma kluby.

"Jednání v tento moment pokračují. Snad budeme moci něco sdělit po víkendu," řekl manažer Newcastlu Kevin Keegan po včerejším přátelském utkání s Herthou BSC.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

čímž by se z mého oblíbeného hráče stal "nikdo"

Reagovat
Tsigi

Taky mě je líto, že jsme ho tehdá pustili dneska by se nám hodil

Reagovat
smazaný uživatel

to mě mrzí doteď, že to tenkrát neklaplo

Reagovat
fantomas

Jak "nikdo"?

Reagovat
smazaný uživatel

"nikdo" - nijak oblíbený, nikterak zajímavý hráč (pro mě). skvělej stoper, kterýmu to kdysi bohužel nevyšlo u nás, a teď si jde dost možná dál "průměrnit" kariéru do mé převelice oblíbené Premier League...

Reagovat
papanegra

hlavne ne do newcastlu myslim si ze to pro nej neni dobrej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu fandim a verim ze keegan vi co dela. Pokud to dotahne, bude to vyznamna posila do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Býval to obrovský talent a pořád je hodně dobrý. Do Newcastlu ne.

Reagovat
matZz

dobrej stoper, Straky potřebujou nutně posílit obranu, ale určitě bych se podíval podíval rači po nějakým angličanovi, kterej už má zkušenost s PL. Nevybavuju si moc stoperů z ''jihu'' kteří by se nějak prosadili v Anglii, kromě Carvalha...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele