Cissé: Mané chybí celému fotbalovému světu

20.11.2022, 14:42
Aktuality
Spoustu otázek na hvězdného útočníka Sadia Maného dostal na nedělní tiskové konferenci před utkáním s Nizozemskem senegalský trenér Aliou Cissé. Jeho svěřenec, působící v dresu Bayernu, musel totiž svou účast na šampionátu vzdát kvůli zranění lýtka, které si přivodil při utkání s Brémami. Cissé i tak věří, že je jeho mužstvo na turnaj v Kataru naplno připravené.

Podrobnější vyšetření odhalilo, že Mané by mohl být mimo hru až čtyři měsíce. Samozřejmě že zpráva zdrtila africký celek, který má za cíl aspoň postoupit ze skupiny. "Proti Nizozemsku nám bude hodně chybět," hlesl. "Už jsme si však v minulosti poradili také bez něj. My máme tým s mnoha zkušenými hráči, je doplněný o mladé talenty. Jsme připraveni přijímat výzvy."

Ačkoli hned první zápas bude pro Senegal papírově tím nejtěžším než ty následné s Katarem a Ekvádorem, Cissé považuje právě pondělní střet za velmi klíčový. "Je totiž nesmírně důležité dobře začít," vysvětloval. "Mané není jen Senegalu, Mané prostě chybí celému fotbalovému světu. Je to velký hráč mezinárodního fotbalu. A je opravdu velmi smutné, že tu s námi není."

Autor: Patrik Sandev / nu.nl

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tuxedo

Mne nie, sorry brácho

Reagovat
Csaplárova past

Tak asi zijes v jinem svete

Reagovat
Ranoth

tak Chelsea a futbalovost moc k sebe momentalne nepasuju tak necudo, ze je v inom svete

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Egypťanů.

Reagovat
fabec1222

Od Taxíku se nějak změnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele