Bořil vyfasoval za potyčku trest na čtyři zápasy, Krejčí se vrátí po Plzni

26.09.2023, 19:00, aktualizováno 26.09.2023, 20:56
Aktuality

Slávista Jan Bořil za potyčku v nedělním pražském derby nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech soutěžních zápasech, sparťan Ladislav Krejčí ve dvou utkáních. O trestech pro kapitány obou týmů na dnešním mimořádném zasedání rozhodla disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Asistentovi trenéra Slavie Pavlu Řehákovi za vběhnutí na hrací plochu zakázala výkon funkce na dva soutěžní duely, vedoucímu mužstva Sparty Miroslavu Barankovi za stejný prohřešek na jedno utkání. Červenobílí se proti verdiktům odvolají, Letenští kvitovali, že podle komise se více provinili domácí.

Šlágr 9. ligového kola v Edenu provázely velké emoce a nervózní průběh vyvrcholil v 88. minutě. Po faulu slávisty Mojmíra Chytila na brankáře Sparty Petera Vindahla se na trávníku strhla strkanice a do potyčky se dostali kapitáni Bořil s Krejčím. Oba se drželi pod krkem a od sudího Ladislava Szikszay dostali červenou kartu, Bořil si počínal aktivněji a ještě poslal k zemi hostujícího Lukáše Haraslína. Řehák s Barankem nedovoleně vběhli na trávník, slávistický asistent navíc po svém vyloučení ještě lehce zatáhl za rukáv čtvrtého rozhodčího Ondřeje Pechance.

Komise ohodnotila chování Bořila a Krejčího jako tělesné napadení a podle příslušného paragrafu disciplinárního řádu mohla udělit trest ve výši až osm soutěžních utkání. "Komise při hodnocení přihlédla k celému průběhu konfliktu a zhodnotila, že u hráče Krejčího se jednalo primárně o držení a cloumání. U hráče Bořila se jednalo i o udeření a to i ve vztahu k hráči Haraslínovi," vysvětlil předseda komise Richard Baček, proč Bořil dostal vyšší trest.

Krejčí přijde o středeční utkání domácího poháru na stadionu Líšně a o víkendový ligový šlágr s Plzní. Bořil rovněž zmešká zápas MOL Cupu a následná tři ligová kola.

Slavii se verdikt komise nelíbí. "S rozhodnutím nesouhlasíme a odvoláme se. Považujeme rozhodnutí vzhledem k podkladům předloženým komisi za neadekvátní především z toho důvodu, že dle dostupných záběrů Bořil situaci na konci utkání nevyprovokoval. Myslíme si, že pokud komise přistoupila k takovému trestu pro našeho hráče, měla ke stejnému trestu přistoupit u všech hráčů, kteří byli v konfliktu zapojeni," řekl novinářům ředitel strategické komunikace Slavie Jakub Splavec.

Řehák vedle zákazu vstupu na lavičku na dvě utkání dostal pokutu 40 tisíc korun, Baranek 10 tisíc korun. "Z jejich strany došlo k narušení řádného průběhu hry. Ani jeden z nich se však nezapojil do šarvátky, která v tu dobu mezi oběma tábory probíhala, což disciplinární komise vzala jako polehčující okolnost," řekl Baček.

"U pana Řeháka je však potřeba zmínit, že na hřiště vběhl jako první a především neoprávněně po vyloučení sáhl na čtvrtého rozhodčího. To považujeme za naprosto nepřijatelný akt, který nemá ve fotbalových zápasech co dělat. Navíc je v recidivě, protože byl v posledních dvou letech již potrestán," připomněl Baček.

Sparta verdikt přijala. "Snažili jsme se před komisí velmi důkladně rozebrat, jak celé situace vypadaly. Použili jsme fotografie, kamerové záznamy. Co se týká případného odvolání, je ještě velmi brzy a v tuto chvíli nechci být definitivní. O této možnosti jsme se nebavili, kolegy jsem jen informoval o výsledku a o tom, že byla naplněna představa o tom, s čím jsme sem šli. Tedy, že míra zavinění a závažnost prohřešků byl na straně Slavie neporovnatelně vyšší," řekl novinářům mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Komise zároveň po derby zahájila řízení s oběma kluby. Se Slavií za porušení povinností pořadatele, se Spartou za nevhodné chování jejích fanoušků. Domácí příznivci mimo jiné vhazovali předměty na trávník a v první půli se vytasili s vulgární choreografií proti soupeři přes celou tribunu. Sparťané v "kotli" zase vhazovali ze svého sektoru mezi sedící diváky pyrotechniku. Verdikty vůči klubům vynese komise až na dalším zasedání.

"Pro mě osobně to bylo nejhorší utkání za 15 let ve Spartě, které jsem musel absolvovat. Bylo potřeba disciplinární komisi říct, jaký byl kontext celého nedělního derby. Věřte mi, že bychom si skutečně přáli přijet na Slavii a v rámci neustále vzrůstající kultury českého fotbalu tam odehrát zápas v diametrálně odlišné atmosféře, než jak tomu bylo nyní," podotkl Kasík.

Sparta v derby na Slavii remizovala 1:1 a o skóre se udržela v čele ligové tabulky. Oba góly padly z penalt - v 58. minutě otevřel skóre domácí Václav Jurečka a v 11. minutě nastavení srovnal střídající Haraslín. Podle komise rozhodčích sudí Szikszay většinu situací v derby posoudil správně, v 21. minutě měl ale hlavní arbitr vyloučit sparťana Angela Preciada za ostrý zákrok na Lukáše Provoda.

"Uznáváme naši odpovědnost za průběh derby, včetně mojí osobní. Pro budoucnost fotbalu však chceme diskutovat o příčinách a okolnostech. Nesouhlasíme se závěry komise rozhodčích FAČR. Nerozumíme bezprecedentnímu časovému a procesnímu postupu disciplinární komise a vyneseným rozhodnutím. Proti závěrům se odvoláme," uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík na sociální síti X.

Teplický Petr Hronek dostal od komise za vyloučení klasicky trest na jedno soutěžní utkání stejně jako jablonecký Heiderson Hurtado. Jeho spoluhráč Filip Souček vynechá příští kolo za čtyři žluté karty.

Autor: ČTK

Komentáře (266)

Přidat komentář
Mates_Matesović

Adekvátní

Reagovat
Greny

Slavia běžte fakt někam to je ostuda kdyby oba kluby drželi hubu udělají líp.. snad se komise neposere a zopakuje hokejovou

Reagovat
Pablos

No Bořila bych ohodnotil teda víc, ale zase nadruhou stranu Krejčí adekvátní tak na ty dva...a Bořil prostě 2x tolik taky ok... ale prostě se mi to zdá u něj málo 4. Takže ok milá DK, ale chceme aspoň veřejný lynč Bořila

Reagovat
Greny

Asi tak teď víme že když se bude rvat pomalé na hřišti mas to za dva zápasy

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu má Krejčí už 2 červenou během 4 zápasů

Reagovat
Kily

ale nesmí to být veřejný lynč založený na návratu do reprezentace

Reagovat
Nuno čomes

Měl dostat minimálně 5. Klub místo toho, aby sklopil uši, tak bude kopat kolem sebe. Vzhledem k tomu, jak funguje disciplinarka a komise rozhodčích, tak se není ani čemu divit, zrovna vedení Slavie si evidentně hraje na to, že jsou tady nejvíc a mohou vše

To tady je Kocourkov.

Reagovat
ACSeRw!n

tezka vyhra pro SKS

Reagovat
emisarpravdy

Recisivsta Krejčí měl dostat exemplární trest!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Známy recidivista a násilník dostane poloviční trest oproti 15 let férově a bez vyloučeni hrajicimu technikovi

Reagovat
Greny

Bez fakt do píce , co jsi čekal? Vždyť ty tresty jsou směšný oba měli dostat dvojnásobek

Reagovat
Hunt

Vem si prášek, ať se trochu uklidníš. V kontextu evropských soutěží to je naprosto adekvátní.

Reagovat
Greny

Ok tak když vám to přijde ok tak pohoda .. já jen aby za týden nelítali trenéři po hřišti a dostali za to stopku na zápas a max dva a hráči si nedávali další sodu, protože to za ty dva zápasy co má Krejčí stojí když vyřadila někoho taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, hriste se zmeni na oktagon a vsichni si budou chtit dat do rypaku (jakoze tohle se ani v tom derby nestalo), protoze budou vedet, ze za to dostanou jen dva zapasy. To dava logiku.

Reagovat
Stannis Baratheon

Fotbal už nebude co dřív.

Reagovat
Greny

Proč ne ? Když do nadstavby teoreticky můžeš oslabit soupeře, když víš že Tě to nebude nic stát, taktická varianta

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

Ale v pořádku když to chcete vidět jsem s tím ok.. mě se to nelibi

Reagovat
Stannis Baratheon

Mně taky ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hunt

Tak to jde v první řadě za komisi rozhodčích, která tvrdou a surovou hru v české lize dlouhodobě toleruje. Asistenti měli dostat tresty vyšší, to souhlas.

Reagovat
mistr129

Zločin na tyranu není zločinem, čekal jsem, že pan Bořil bude osvobozen

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím

Reagovat
Cotton

To fakt byla Bořilova první redka?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano

Reagovat
wwwx

Tolik ke kvalitě českých rozhodčí.

Reagovat
Hasan Šáš

Hlavně je to jasnej důkaz, jak se Nezmar dovedl orientovat v berbrovinách

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mass

Myslíš že ten Nezmar jako manažer v Liberci podplácel rozhodčí, aby nevylučovali Bořila hrajícího za Mladou Boleslav?

Reagovat
emisarpravdy

byl jsem.to línej psát

Reagovat
Hasan Šáš

Ne, v Boleslavi byl Bořil mladá nula, která si nic nedovolila, nezřízeně prasit začal až ve Slávii. Ale moje chyba, spoluhráče mrzačil samozřejmě už za Jardy Šilhavýho, kdy sportovního ředitele nedělal nikdo (takže Tvrdík).

Reagovat
Bex5

Tak nejak

Reagovat
Axelrose

Přesně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mass

Dokonce hráči, který dal gól Barceloně.

Reagovat
KingMaster13

O tom se těm sudokopytníkům z Letné může jen zdát

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

Slavia a odvolávačka Tak ty tam jsou už úplně mimo

Reagovat
Greny

snad je natřou jak v hokeji

Reagovat
Bex5

Pojdte jim dat jeste vic ...uz pro legraci

Reagovat
Pablos

Jo to by pobavilo

Reagovat
Bex5

Neni to castej ukaz nasi justice, ale vzdycky me potesi, kdyz se nejakej kudlickar odvola proti 4 letum natvrdo a dostane s ostrahou

Jestli nekdy nekoho bodnu, odvolavat se snad nebudu.

Reagovat
Bex5

8 s ostrahou

Reagovat
jv14

Až na to, že u soudu vlastním odvoláním nemůže obžalovaný dosáhnout pro sebe přísnějšího trestu. K tomu může vést jen odvolání státního zástupce. Takže jestli se nějaký kudličkář odvolal, je z hlediska možnosti zpřísnění jeho trestu naprosto nepodstatné.

A jinak - dnes je vše buď do ostrahy, nebo do zvýšené ostrahy...

Reagovat
Bex5

Jasny, varil jsem z vody, vim o tom hovno

Ale ta predstava me bavi porad.

Reagovat
Petr325

Reagovat
BrutusGargamel

Nebylo to tak, že Křížek nebo jak se jmenuje (ten od kočky ze Sama doma) dostal trest, odvolal se a tam dostal víc?

Reagovat
Kucka

Reagovat
hefy

Reformatio in peius, bro.

Reagovat
Bex5

uz jsem dohledal.

Ale je to skoda, mohlo by je to posrat jeste vic

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
7kaka7

Reagovat
GjøvikFF

Chudák Řehy. Táhne se přes celé hřiště, aby svým pověstným nadhledem a klidem uklidnil rozjitřené vášně, a ti sabotéři mu zařídí 2 zápasy stop.

Reagovat
noustres

Celá kauza je parodie. Běžný dialog na hřišti.

Reagovat
kilobyte

Kdo to bude příště klidnit? Bez něm se tam pomydlí.

Reagovat
Puskas

pro dobrotu na žebrotu

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Pokazdy, kdyz jsem sel na hokeji podobne "uklidnovat situaci", pritahl si me nejakej typek o 15 kilo lepsi nez ja a docela brzo me presvedcil, ze situace je klidna i beze me

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mr.Mike

Jestli strcil do rozhodciho jak se psalo, tak mu meli napalit 8

Reagovat
romeo351

Doufám, že se Slávisti za týden distancují i od tohoto odvolání . Alibisti jak prase

Reagovat
off-olda

Oni se odvolají?

Tak snad dostanou 2x tolik.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Srat na nejaky odvolani, stejne se nic nezmeni a Boril neni tak dulezitej jako byl na jare Olayinka, aby se to muselo resit. Trest asi odpovida, jen nesouhlasim s tim oduvodnenim, ze Boril to inicioval, to pak muzem rict o kazdym hraci, kterej tam do toho klubka nabeh.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Pablos

a zhodnotila, že u hráče Krejčího se jednalo primárně o držení a cloumání. U hráče Bořila se jednalo i o udeření a to i ve vztahu k hráči Haraslínovi," vysvětlil předseda komise Richard Baček, proč Bořil dostal vyšší trest.

PROČ Bořil dostal vyšší trest

PROČ Bořil dostal vyšší trest

PROČ Bořil dostal vyšší tres... stačí 3x né ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proc neumis cist?

Reagovat
Pablos

Píšeš odůvodnění proč dostal trest... že to inicioval. Tak ti píšu jaké jsem odůvodnění proč dostal trest vyčetl já.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, ne. Souhlasim s trestem, nesouhlasim s tim jednim konkretnim oduvodnenim, ktere take prispelo k tomu, ze dostal vic.

Reagovat
Pablos

A to si vyčetl kde ? Když tady máš vypsané zhodnocení, proč ten trest byl vyšší ?

Reagovat
Pablos

Není to nikde ani v ofiko komuniké DK. Vycucal sis to kompletně z prstu

Reagovat
Marisic

Reagovat
letitfly

Hele chápu ho, těch zpráv všude na netu běží tolik, že už to člověku úplně splývá

Reagovat
Pablos

Pochopil bych ho kdyby to napsal kde to vyčetl. Takhle dělal mrtvého brouka jen, takže ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

oni se chteji odvolat? to je fakt cirkus

Reagovat
r.mrazik

jj,to jsou ty stejne situace...cirkus Cina

Reagovat
_Franklin_

To nemuzes s timhle srovnavat Boril se choval jak hovado, kdyby se jen oba drzeli pod krkem, tak bych stejny tresty pochopil, ale Boril tam jeste sundal Haraslina, to melo byt aspon 5 zapasu....kdyz si vezmu, ze Karabec dostal 3 zapasy stop proti Karviny za loket, tak trest pro Borila je vysmech

Reagovat
Mass

Reagovat
BaggioRoberto

Podle me se to v mediich strasne nafukuje, cemuz teda komise nastesti nepodlehla. V zahranici jsou kolikrat videni mnohem vetsi sarvatky na konci, vcetne Anglie, Spanelska. Vzdyt co se stalo? Sebehl se chumel hracu, tohle je v hokeji po kazdem ataku golmana a tam ty hraci do sebe jdou. Tady si to akorat vyrikavali, pribehl rozhicovanej Boril, Krejci ho za me spravne vytahl stranou aby se to fajt nezvrtlo v bitku 5 na 5, a Boril jak byl v razi tak, to nechtel vzdat tak snadno. To je cele. Zadne zaludnosti.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Hunt

Reagovat
Greny

Jenže proč se nafukuje? Nikdy by se to nestalo toto nafukování kdyby si někdo nehrál na to jak je třeba zlepšovat prostředí ve fotbale...

V tomhle jsem za jedno jak je podcast v pondělí s Nenadálém a Frodlem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se ještě o fotbale?

Reagovat
Bakary3

Taky tomu nějak nerozumím

Bořil tam přiběhne jak Janek, sápe se po krejčím, haraslinovi snad i chtěl dát dělo, jen ho asi špatně trefil, tak ho aspoň svalil a slapnul na něj (za mě schválně), pokoušel se několikrát praštit krejčího... ale vlastně nic se nestalo?

Jo, často dojde na nějakou potyčku, kde se rádoby drsnacky poštuchujou a dělají berany berany, ale tvl, já už nevím... tohle fakt někomu přijde v pořádku?

Reagovat
emisarpravdy

Prosím tebe. Bylo to jeden na jednoho, než se tam přisral šašek Haraslín a Sadílek. Tak prostě jednoho z těch tří Honza zahodil.

Reagovat
Mr.Mike

Hele ja to videl tak, ze kdyby tam Boril nesundal i toho Haraslina tak dostali oba jen zlutou minimalne rozhodci tak vypadal

Reagovat
Kucka

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
icemike

To sice není pravda,ale mohla by být, že ano...

Reagovat
7kaka7

S médií souhlas ale přečti si třeba některé reakce slávistů na Twitteru, dokonce už zaznělo, že to ze Sparty zase dělá víc nenáviděnej klub než Rangers asi nakonec ten večer na Ibrox není takové trauma a křivda, jestli stačilo pro jeho překonání tohle

Reagovat
BaggioRoberto

Slavisti jsou proste uplakanci. A ta nenavist kolem derby, jak se pise, to bylo z jejich strany vsechno.

Reagovat
Svandik68

Já nevím. Když si to porovnám, za co dostal Kostka 2 zápasy (v porovnání s tím je to Preciadovo nepotrestání vůbec výsměch), tak mi to přijde málo. Tohle chování prostě na hřiště nepatří a za mě je to horší než tvrdej zákrok. Klidně bych jim oběma napařil co Sakalovi.

Reagovat
Greny

Reagovat
Cotton

Reagovat
Stannis Baratheon

Horší než tvrdej zákrok

Reagovat
Bakary3

Tak jako... tvrdej zákrok může být nechtěnej úlet, často i nestastnej.

Tohle je čira debilita.

Reagovat
Pablos

Přesně jsem čekal jak ho tu všichni budou natírat a tohle, přes tu možnost se snadno vysmát, nikoho ani nenapadne… teda aspoň Ty

Reagovat
verv

Reagovat
Svandik68

Sorry, ale jo. Jasně, nesmí to být prasárna ve stylu Keane na Haalanda, ale ostrej skluz ti vyplyne ze hry, jsi tam o chlup později a neštěstí je na světě, ale je to součást té hry. Nesportovní chování je něco odpornýho. A jestli tady minimálně půlka fotbalové veřejnosti křičí, jak si nemá rozhodčí nechat srát na hlavu a dávat žluté karty za každou diskusi s ním, tak bych teda čekal, že se tohle bude trestat exemplárně, protože to na to navazuje a nikdy se nic nezmění.

Reagovat
jackinho10

Ale ti hraci se drzeli za dresy, nedali si hlavicku, nedali si ranu, neudelali nic jineho.

Pokud by si strelili, at dostanou stop i 10 zapasu klidne.

Toto nema absolutne nic delat s tim, ze ma rozhodci davat ZK za diskuzi s nim

Reagovat
Greny

Už jsem to psal jinde je to pravidlove červená i za jakoukoli urážku a proč by jen dávali když pak přijde komise a řekne dva zápasy jako u Krejčího.??

Reagovat
jackinho10

Pokud je to pravidlove CK, tak at. To uz jsem ti taky psal. Ale nikde jsem jeste za diskuzi s rozhodcim nevidel primou cervenou.

Tak ja osobne u nas ty stopky za karty moc nechapu. Rikalo se, ze za primou cervenou jsou min 2 zapasy a v nekterych pripadech to tak neni, tak tomu taky nerozumim.

Reagovat
Svandik68

Já se asi odmítám vůbec v teoretické rovině bavit o tom, že by si mohli střelit. Vždyť to je úplně absurdní se o tom takto bavit. Na protihráče nemáš co sahat, natož ho držet pod krkem a lomcovat s ním. To je prostě hrubé nesportovní chování a na hřiště to nepatří. Stejně jako handrkování se s rozhodčími. Nebo alespoň já to tam nechci vidět. Btw. u Bořila mi přišlo, že by pěstičku klidně i rád dal, kdyby dosáhl, ale možná tak jen vypadal.

Reagovat
jackinho10

Hele priznam to, mluvi ze me nadrzovani Borilovi, protoze jsem slavista.

Ale zase kdyz to vidim z jeho pohledu, tak on tam sel po Wiesnerovi, ktereho videl klecet na Chytilovi. Potom ho od Wiesnera odstrkaval Krejci a potom prisel jeste Haraslin. Takze Boril videl rude. Ale to ho samozrejme vubec neomlouva.

Reagovat
Svandik68

Já mám zas rád Láďu, protože je Brňák, ale to nic nemění na tom, že se tam chovali oba jak dementi. Klidně bych je potrestal oba stejně, ale osobně bych jim dal doopravdy víc. 4 oba ok, já bych byl v pohodě klidně s 6 a kdyby chtěl někdo ukázat koule, tak i těmi 8 jako pro Sakalu, byť uznávám, že to by bylo fakt exemplární a přestřelený potrestání vzhledem k tomu, že ve výsledku se nic nikomu nestalo. Jenže tahle jejich kravina vrhá hrozně špatné světlo na celý fotbal. Klišé o vzoru pro mladé si odpustím, ale takhle se na hřišti fakt nejde chovat, to má s fotbalem společného nula. Navíc se bojím, že to jen předesílá, v jakým duchu se bude hrát odveta.

Reagovat
jackinho10

Jako na rovinu muzu rict, pokud by oba dostali stejne a bylo by to 5 a vic, tak bych taky asi nic nerek. 8 mi prijde hodne, 6 bych dokazal pochopit.

Reagovat
verv

Však od Krejčíjho tam náznak hlavičky byl, Bořil zase úderem sundal Haraslína, i když ho netrefil asi tak jak chtěl A ještě se na něj na zemi pokusil dupnout.

Reagovat
mistr129

Horší než tvrdej zákrok? Už vidím jak si tímhle ukončili sezónu

Reagovat
Infeld Prácheňský

Dá se někomu z realizáku zakázat vstup na střídačky třeba na rok? Protože pokud jo, proč to Řeháka už nepotkalo ? Ptam se normálně

Reagovat
Greny

Samozřejmě že da

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tak nechápu, proč se tak neděje. Neznam snad jinýho člověka z realizáků, kterej by byl notoricky známej problémák

Reagovat
Greny

Moc si nevyskakuj naběhne letka a oznámí Ti že Řehák je srdcae a vlastně dva zápasy jsou moc

Reagovat
mistr129

Neznáš? Stačí se podívat asi o 2 židle doleva

Reagovat
emisarpravdy

Opravdu ho znáš?

Reagovat
Cotton

Takže kvůli poháru reálně Krejčí 1 a Bořil 3. Mělo to být víc.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tu ten fanoušek Brna tak nezvládá?

Reagovat
Greny

Protože me to nepřijde normální, ale asi vám ano že vám nevadí stopka na zápas a na tři a ještě se budou týmy odvolavat..

Fakt se těším až někdo na tom hristi někdo někomu zláme nohu a budou všichni volat po vysokých trestech...

Reagovat
Bakary3

Sice taky nesouhlasím, ale zas si to nepřikrasluj.

Je to 2 a 4, tak nemel blbosti.

Co do toho motas zákroky na zlomení nohy, to už vůbec nechápu.

Reagovat
Greny

Ok 2-4 minus pohár v týdnu že jo

Reagovat
kilobyte

A minus liga o víkendu a je to najednou 0 a 2.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

A když odečteš ještě ten další, tak Krejčí může hrát dokonce o zapas víc!

Reagovat
Vinci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lof

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
Bakary3

Tak kvůli tomu měli ten pohár odložit, ať jim to zrovna nekrátí trest? Nebo jim kvůli poháru měli každýmu přidat zápas navíc?

Nemáš tam jeste nějakej debilnejsi argument?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Takze podle tebe mel Boril dostat vic za tuhle potycku, nez treba dostal Kuchta za slapnuti na brankare jo?

Reagovat
Greny

Ne Slavia a Bořil mají držet hubu a přijmout to co dostali..protože za mě je to mirne

A ano pokud se tam dva hráči chovají jak opice tak mají dostat exemplární trest .

Jak Krejčí tak Bořil, oba dva, .. jestli ti přijde že dva a 4 je ok . Tak pak nebreč na rozhodciho za to karty nedával (kecy , šarvátky)když mě pak tak komise potopí a dostanou trest co je trapnej...

Reagovat
jackinho10

Ja jsem cekal 4 pro oba, takze ano pripada mi ten Krejciho mirny

Podle me by se Slavia neodvolavala, kdyby dostali oba stejne tresty, takhle jim to to prijde nespravedlive.

Co ma tohle co delat s rozhodcim, ten udelal v tomhle pripade co mel. Dal hracum CK.

Reagovat
Greny

Pískal jsi nekdy? Já třeba nejakou dobu ano a už bych nešel znovu pískat ani za xx tisíc..

Protoze to co se pak dělo na komisích byl masakr a vypadal jsi jak idiot , za ty jejich slsdny podmínky čl dřív byli

Reagovat
jackinho10

Uz jsem ti psal, ze nepiskal.

Idiot muze byt i kazdy druhy zamestnanec, podle toho co delaji jeho sefove.

Hele nikdy asi vsichni nebudou spokojeni s vysi trestu. Podle me by byly 4 zapasy pro oba ok. Neni to pro me horsi nez slapnuti Kuchty na brankare nebo hlavicka Olayinky.

Ale souhlasim, mohlo by se fungovani DK u nas nejak zpruhlednit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, budu volat po vysokych trestech. Radeji uvidim postuchovani Borila s Krejcim, nez koukat na zakerny hovada typu Baez, Matula nebo Costa, kde kazdej zakrok smrdel zlomenou nohou.

Reagovat
delfin

Reagovat
Hunt

Reagovat
KingMaster13

Zapomněl jsi na Frýdka

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

A ještě bych nerad viděl to mužského sportu nedůstojné simulování hráčů jako Haraslín, Mosquera nebo Douděra, samozřejmě i dalších.

Reagovat
Mr.Mike

taky mi tohle neprislo nejak sileny.. Kdyz ses podivas na Pepeho s Ramosem v El clasiku kolikrat

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

Jak si mohli zlomit nohy tim, že se prakticky jen drželi za dres a nadávali si?

Jedinej kdo se někomu pokoušel zlomit nohu byl ten váš čert Preciado a ten potrestanej nebyl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč? Protože když si z Brna, tak to vůbec neznamená že nemůžeš být třeba fanoušek jednoho z pražských S. Což se zrovna tohoto fanouška Brna týká.

Reagovat
Mass

Jenže když si fanoušek Sparty z Brna tak se hloupost nesčítá, ale násobí

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Bex5

Tak asi se nechal unest pocetnym zastupem tradicnich mistnich nezvladajku ...

Reagovat
Snatus

Ty kráso, to jsou teda mírné tresty, komedie.

Reagovat
Jan Horáček

Možná tahle celá komedie okolo derby byla předem domluvená, aby se přitáhla pozornost i těch lidí, kteří fotbal normálně nesledují. Teď budou čumět na videa, uvidí reklamy, takže z hlediska kšeftu paráda. Celé to pohoršování pramení buď z naivity nebo z pokrytectví.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mass

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Mr.Mike

Presne MMA je ted v mode

Reagovat
Trand

Možná to celé dokonce zinscenoval hráč Schürrle.

Reagovat
Radin

Nikdo, kromě stejně jednoduchých blbců nechce koukat na to, jak se tam pošťuchují a nehrají fotbal, za který si všichni zaplatili. 3 a 5-6 by dávalo větší smysl. Tohle nikoho neodradí. Řehákovi s Barankem bych dal půl roku zákaz i na lavičku..

Reagovat
Igner Farnsworth

Přesně tohle jsem si říkal taky, mnohem horší než nějaký strkani dvou hráčů mi přijde, že je vbehnuti kdejakyho kostete na hrací plochu během zápasu.

Spravedlivě bych to viděl na 5 pro Bořila, 5 pro Krejčího za recidivitu (podle komise)

A pro ty dva neprofesionální burany po půl roce mimo fotbal.

Reagovat
Bakary3

Já teda Borilovi čekal raketu, tohle bylo pro mě přes čáru naprosto a překonal to snad jen řepka napadající kameramana České televize?!!!

Borilovi jsem čekal 6, nevím, jestli jde víc.

Krejčímu bych upřímně dal max 2, já ho tam vidím fakt trošku nevinne, a to ho nesnáším.

Na hřišti bych ho ani nevyloučil.

Barankovi nevím, asi první prohřešek? nezajímá mě ...

Řehákovi jak píšeš, klidně půl roku a maximální možnou pokutu jemu i klubu, nepoucitelnej dement, kterej si pak vždycky myslí, jak je hrozně vostrej.

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Rizek

kudla, poslední dobou s tebou musím jen souhlasit

Reagovat
ratusek

Reagovat
letitfly

Reagovat
lampas

Reagovat
Pablos

Mohlo být max 8

Reagovat
clinger

nechceš těm rudejm lézt do zadku ještě víc

Reagovat
Bakary3

Nechci, nepotřebuju.

Svoje názory prezentuju tak, jak to vidím, Sparta a její fanoušci mě nijak zvlášť nezajímají, naopak mě Slavia tímhle dost sere, nejsem rád, když se za ní musím stydět.

U tebe je smutný, že ani nejsi schopnej se zamyslet, jestli třeba na tom, co píšu, není kousek pravdy, ale radši si to oduvodnis nesmyslem, že chci lézt sparťanům do prdele.

Taky nedokážu být pokaždý objektivní, ale reakce spousty slávistů tady jsou dost k placi.

Jo, Sparta tam toho taky napáchala dost a taky zaslouží kritiku, ale opakuju, já se k ní nijak zvlášť vyjadřovat nebudu, ta je mi u zadku...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10adam

Reagovat
8lampard8

Reagovat
emisarpravdy

Asistent trenéra, ještě když je to pan Řehák, není žádný koště!

Reagovat
ratusek

Bořil 4 zápasy

Reagovat
_Franklin_

jeste malo no, vyměkli

Reagovat
Vinci

Stejně za největší mrdky na tom zápase byli Doudera a Haraslin

Reagovat
Mass

Představ si tyhle dva v nějaký potyčce. Jak by na sebe jen šáhli, tak by společně upadli a křičeli bolestí...

Reagovat
Rizek

Jurečka

Reagovat
kilobyte

Lidi furt chtěli ragby a když ho dostali, tak se jim to taky nelíbí.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tresty jsou směšně nízký, zvláště pokud si oba odmazou jeden zápas v poháru. IQ37 začne sarvatku skoro o 10 let starším kapitánem domácích, naznačuje úder hlavou a dostane za to vše JEDEN zápas stopku . Boril se pak chová jak maniak a ma jen tři...(nemam potřebu jej bránit, trest zaslouží)

Komise jsou mrdky, bojej se razantně říct ne. I kvůli tomu je liga víceméně nekoukatelna.

Reagovat
_Franklin_

Za co se chce Slavka odvolavat ty vole? Ty muzou byt radi, ze Boril dostal jen 4 zapasy

Reagovat
Greny

Na Erata ten se odvolal a dostal o zápas víc myslim

Reagovat
noustres

Vždyť se nic nestalo.

Reagovat
vestinustarychdubu

Za me jak Krejci tak Boril ocekavany a adekvatni tresty, Boril byl vetsi picus, tak spravne dostal vic. Rehak s Barankem meli dostat vic oba dva, absolutne tam nemeli co delat.

Dostat za tohle exemplarni trest… jako fakt je vic, ze se dva dementi potahaj za dres, nez Kuchtovo umyslny slapnuti na hlavu?

Chovali se jako dementi, dostali trest. Jestli nekdo tvrdi, ze to bylo horsi nez fauly na zlomeni nohou, tak je taky dement.

Samozrejme odvolani Slavie je smesny, pusobi to debilne, ale chapu ze sebereflexe nula a pokud z toho muzou vykresat treba o zapas min pro Borila, tak to zkusi.

Reagovat
Mass

Exemplární tresty jsou ze svý podstaty nespravedlivý, všichni by měli dostávat stejný tresty a ne někdo exemplárně vyšší.

Jinak jak Řehák, tak Baranek nemají co vbíhat do hřiště, na druhou stranu vběhli tak max. 5 metrů a omezili se jen na pokřikování.

Reagovat
Cottage

No u Řeháka ti tam chybí 0 vždyť byl u vápna, ale zase upřímně čekal jsem něco horšího a on je tam víceméně jen obíhal a snažil se to rozdělit akorát on i u toho vypadá jak kdyby se chystal půl Sparty vyvraždit

Reagovat
Dufan

Reagovat
Witcher

A ten bordel v hledišti?

Reagovat
Pablos

Ten je v komuniké taky

Reagovat
Mass

Co se vám nezdá vy čuráci? Kuchta dostal za šlápnutí na Vliegenovu hlavu trest na pět zápasů a vy byste teď za to tancování s Krejčím, kde se kluci prakticky jen drží za tričko, chtěli pro Bořila větší trest? A mimochodem, tenkrát se Sparta proti trestu taky odvolala.

Reagovat
clinger

to chce hlavně ten zakomplexovanej sparťan z Brna. že se vůbec neřeší že to v zápase rozjel už ve druhé minutě Kuchta, a ve dvacáté ten ekvádorec

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

U Kuchty se dá ještě polemizovat o úmyslu, nicméně Krejčí za likvidačku na Solila dostal tuším 4 - tam to byl stejně jako u Bořila úmysl mimo hru a ještě navíc mnohem nebezpečnější

Reagovat
clinger

Reagovat
BrutusGargamel

Tady by byl jediný spravedlivý trest a to přeřadit oba kluby do krajského přeboru.

Reagovat
drevak2

To že je Bořil mrdka se ví a měl by být mimo pěkně dlouho ještě, nikomu to vadit nebude

Reagovat
clinger

ne větší než Krejčí, haraslín nebo Wiesner

Reagovat
Zdechlina

Super. Akorát být to třeba hráči Baníku a Slovácka, tresty by byly asi tak 2x vyšší

Reagovat
letitfly

Pánové, chtěl bych vám poděkovat za normální diskuzi. Po tom, co se včera dělo na Twitteru/X a na jiných sítích jsem si myslel, že jsou všichni lidi dementi a nedokážou normálně objektivně diskutovat. EF znovu ukázal, že jsme smetánka a i fanoušci obou týmu se na to dokážou podívat s odstupem

Reagovat
Pablos

OT: ted jsem se vzbudil, zapnu tv a Trpiš na čt4 v bezfrází vypráví o tom jak Standa Tecl je v klubu měřítko pro ostatní… naběháš míň jak on v tréninku nebo máš horší rychlostní data = nehraješ To je probuzení

Reagovat
Pablos

Neřekl to možná vyloženě takhle, ale dost to tak vyznělo… on je prostě hrozně posedlej tím běháním

Reagovat
hrundy

V tomhle je blázen, ale chtěl bych vidět jak Tijani nebo Jurečka mají lepší data.

Reagovat
Pablos

Jinak mluvil dost sympaticky ale.

Reagovat
10adam

To byla nějaká repríza ze Silvestra nebo co?

Reagovat
clinger

několik posledních letech dostáváme od sparťanů nařezáno. prasárny přecházíme. teď se konečně vrátil Honza a nenechal si všechno líbit a někteří by ho lynčovali. a to nic nebezpečnýho nepředvedl. a o tom ekvádorci nebo Kuchtovi hned v druhé minutě se mlčí a nikdo to prakticky neřeší....hold v médiích jsme strašně slabý. to co předvádí deník Sparta a spol. hnus

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil je pitomec, kdyby se nenechal vyloučit, tak vyhrajeme. Raději bych měl jako kapitána někoho jako je Holeš. Někoho z koho vyzařuje klidná síla.

Reagovat
romeo351

Holeš třeba (docela to zapadlo) to derby odehrál excelentně

Reagovat
romeo351

A Krejčí rovněž parádní výkon

Reagovat
_Franklin_

Reagovat
clinger

jo aby pak mohli sparťani prasit a ještě si dovolovat něco na ležící slávisty, kterých se žádný spoluhráč nezastane páč klidná síla...a jestli bychom vyhráli kdyby byl na hřiští Ládík taky nemůžem vědět

Reagovat
icka

Reagovat
monty25

Já taky nechápu, proč v obou týmech musí dělat kapitány největší raplové. Přitom si myslím, že Holeš se ve Slavii docela osvědčil a ve Spartě bych to dal třeba Panákovi.

Reagovat
ratusek

ty jedeš hrozný bomby

Reagovat
clinger

tak co se ti nezdá?

Reagovat
Pablos

Jsou lidi co nejsou slavisti (ne antislavisti pozor) a opravdu nemají potřebu vidět v Bořilovi něco jiného, než opravdu přepnutého magora v tu chvíli.

Reagovat
clinger

ok to beru.každej máme jinej pohled.ale pokud to zkusím jako vy a uvidím ho jako přepnutýho magora v tu chvíli tak to jich ale musím v tom derby vidět víc

Reagovat
Pablos

No ještě Řeháka

Reagovat
clinger

A Haraslína, Wiesnera, Kuchtu, Baránka

Reagovat
Pablos

Ty neměli přepnuto za mě vyloženě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Tyhle wtf výsměchy kde je to mimo Šli někoho napadnout nebo zápasit ? Nebo šli tahat nějakého rozhodčího ? Kdyby napsal Krejčí, tak ok. Ale ty co vypsal… to ty by musel snad krom 5 hracu a trenéru vypsat úplně všechny… to fakt nebylo přepnutí do afektovaného chování bože

Reagovat
John Obi Mikel

Podívej se, co tam vyváděl Wiesner s Haraslínem a pak něco piš.

Reagovat
Pablos

Nic co by musela řešit DK, co tam máš dál ?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jsme se shodli a můžeme to skončit

Ale přepnuto měli.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
10adam

dobrá píčovina

Reagovat
icka

To je blábol

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Ale jako největší magor je Řehák. Ten dělá Slavii ostudu dlouhodobě, totální magor už někde na sranda silvestrovských fotbalcich... Nechápu, že to jeho chováni na Slavii pořád toleruji. Jednou je to ještě bude mrzet

Reagovat
Gelu28

přesně tak

Reagovat
7kaka7

Adekvátní... na to, že akorát vzpláli emoce ale nic se vlastně nestalo je červená dostatečný trest..Bořil asi o něco aktivnější takže 3-4 zápasy ok, Slavii stejně nebude chybět takže nechápu ty hysterický reakce.

Reagovat
clinger

Reagovat
vanGomm

Když už chce komise dělat rozdíl ve výši trestu mělo by to být stop 6 pro Krejčího a 8 pro Bořila.Jednak by to působilo jako odstrašující pro další abonenty a také by těch 6:8 nebyl takový rozdíl jako 2:4.Krejčí totiž není určitě 2x větší ůsvatoušeků než Bořil

Reagovat
vanGomm

"svatoušek"

Reagovat
anarchochuligan

Takže by pan Bořil neměl dostat mzdu za 4 týdny, jelikož 4x nenastoupí na směnu? Nebo mu to nehraní nebou platit a foukne si zápas v za Béčko?

Reagovat
dondinho

Pan Bořil byl naopak vzápětí po zápase vyvěšen za odměnu na nástěnku jako vzorný pracovník !

Reagovat
oli9
Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele