BARCA POSTUPUJE, DERBY NEDOHRÁNO

01.03.2007, 01:07
Komentáře a souhrny
Barcelona dokázala otočit nepříznivý vývoj dvojzápasu se Zaragozou, po domácí porážce 0:1 vyhrála venku 2:1 a může se těšit na semifinále. Tam se představí také Getafe a La Coruňa, čtvrtý semifinalista zatím není znám - derby mezi sevillskými Betisem a FC zůstalo kvůli výtržnostem fanoušků nedohráno.

FC Barcelona, coby jeden z horkých favoritů na celkové vítězství, na tom po prvním utkání nebyla vůbec dobře, na svém Nou Campu totiž Zaragoze podlehla 0:1. V odvetě však ukázala, že venku také umí a brzy se dvěma góly dostala do postupové pozice. O oba se postarali záložníci - nejprve se po narážečce s Márquezem prosadil Xavi, šest minut nato Iniesta doklepl do sítě Messiho vyraženou střelu. Zaragoza se ve druhé půli dostala do ještě větších potíží, dohrávala totiž v deseti - za hlavičku, kterou uštědřil krajanovi Messimu, se poroučel Andrés D'Alessandro. I v oslabení dokázala Zaragoza zdramatizovat závěr utkání, Aimarův přímý kop tečoval za Jorquerova záda obránce Piqué, to však na postup nestačilo.

Na dalších dvou stadiónech si postupy pohlídaly týmy, které si rozhodující náskok vytvořily v prvních, domácích zápasech. Do semifinále se poprvé v historii probojovalo Getafe, v souboji s Osasunou ubránilo tříbrankové vedení z prvního duelu. Domácí Osasuna sice vedla od šestnácté minuty, kdy se zblízka prosadil Bernardo Romeo, ale víc už jí soupeř nedovolil a postoupil s celkovým skóre 3:1.

Podobně na tom bylo také celek Deportiva La Coruňa, na hřiště druholigového Valladolidu si přivezl pohodlný náskok 4:1 a ten bez potíží uhlídal. Mohl jej navýšit, vedl po brance obránce Felipeho, druhou půli však hrálo bez vyloučeného Colocciniho a domácí přesilovku využili alespoň k vyrovnání, postaral se o něj Bulhar Mančev.

Čtvrtý semifinalista měl vzejít ze sevillského derby. FC Sevilla, druhý tým ligové tabulky, sice se svým rivalem Betisem doma uhrála jen bezbrankovou remízu, ale v odvetě měla nakročeno k postupu, neboť jí v 56. minutě dostal do vedení kanonýr Kanouté. Hned poté však derby ukázalo svou odvrácenou tvář, a to nenávist fanoušků. Domácí příznivci neunesli inkasovaný gól a jeden z nich hodil směrem k lavičce FC plnou dvoulitrovou plastovou láhev. Mířil bohužel přesně - trefil přímo do hlavy trenéra Juanda Ramose, ten upadl do bezvědomí a musel být převezen do nemocnice. Podle posledních informací je 52letý kouč naštěstí v pořádku, už v sanitce nabyl vědomí a v nemocnici by měl strávit pouze noc na pozorování.

Utkání bylo pochopitelně přerušeno a bude se jím zabývat disciplinární komise. Praxe je ve Španělsku taková, že se přerušené zápasy dohrávají v pozdějším termínu - třeba jako loňské pohárové čtvrtfinále mezi Valencií a Deportivem, které bylo přerušeno poté, co byl asistent rozhodčího zasažen mincí. Jaký však bude osud tohoto střetnutí zatím není jasné, incident je o poznání vážnější a španělský ministr sportu Jaime Lissavetzky už se nechal slyšet, že by rozhodně neměl zůstat bez odezvy. "Je to ostudný incident. Budeme žádat španělský fotbalový svaz, aby se s ním vypořádal s maximální přísností," uvedl v rozhovoru pro radio Marca.


Osasuna - Getafe 1:0 (1:0).
Branka:
16. Romeo.
První zápas 0:3, postupuje Getafe.
Osasuna:
Elía - Izquierdo, Cuéllar, Miguel Flańo, Monreal (68. Echaide) - Erice - Azpilicueta (68. Webó), Muńoz, Raúl García, Juanlu (77. Jokin) - Romeo.
Getafe: Luis - Cortés, Alexis (68. Pulido), Tena, Paredes - Cotelo, Celestini, Sousa, Licht - Vivar Dorado (68. Alberto), Güiza (77. Pachón).

Valladolid - Deportivo La Coruňa 1:1 (0:1).
Branky:
85. Mančev - 33. Filipe.
První zápas 1:4, postupuje Deportivo.
Valladolid:
Jacobo - Baraja, Rafa (56. Víctor) Ińaki Bea, Gonzalo Vicente - Chema, Iván Hernández, Kome (65. Sisi), Capdevila - Mario Suárez (70. Toché), Mančev.
Deportivo: Munúa - Barragán, Coloccini, Juanma, Capdevila - Pablo Alvarez, Sergio, Juan Rodríguez, Filipe Luis (80. Yago) - Adrián (46. Andrade), Taborda (55. Rivera).

Betis - Sevilla FC 0:1 (0:0), ukončeno v 57. minutě.
Branka:
56. Kanoute.
První zápas 0:0. O postupujícím rozhodne disciplinární komise.
Betis: Contreras - Melli, Juanito, Nano, F. Vega - Fernando, Assunçao, Miguel Angel, Caffa - Robert, Sobis.
Sevilla: Palop - Daniel Alves, Javi Navarro, Escude, David - Hinkel (46. Renato), Poulsen, Jesus Navas, Puerta - Marti, Kanoute.

Zaragoza - FC Barcelona 1:2 (0:2).
Branky:
70. Pique - 17. Xavi, 25. Iniesta.
První zápas 1:0, postupuje Barcelona.
Zaragoza:
Sanchez - Diogo, G. Milito, Juanfran, Pique - Oscar (46. Aimar), Movilla (46. Celades), D'Alessandro, Zapater - Sergio Garcia (71. Ewerthon), D. Milito.
Barcelona: Jorquera - Oleguer, Puyol, Thuram - Márquez - Xavi, Deco (84. Gudjohnsen), Iniesta - Giuly (73. Zambrotta), Messi, Ronaldinho.


Autor: Petr Starý / eurosport.com

Komentáře (147)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bylo by třeba přerušit veškerý fotbal ve španělsku minimálně na rok, už je to neúnosné

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně to je dobrý nápad přerušej ve Španělsku v Itálii tak proč hrát pak dál. Ale poslední dobou ta agrrese fanoušku je opravdu velmi silná. Musí se něco podniknout aby lidi chodili na fotbal a ne házet láhve po treneréch a umyvadla po policistech

Reagovat
Xavi

V tom případě by to museli v Itálii zavřít minimálně tak na 10let!

Reagovat
smazaný uživatel

On to pise koli prispevkom istych uzivatelov ef.

Reagovat
smazaný uživatel

správně

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to píše proč to píše, tak píše nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

boží mlýny melou pomalu, ale jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by byl ten trenér mrtvý.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Vincent

no to bych asi spáchal sebevraždu

Reagovat
HOST*jj

Xavi:ty si dobrej kretén proč by to měli v Itálii zavírat na 10let co je za rozdíl v tom jestli udělá někdo útok na polistu a nebo na trenéra je tam rozdíl akorát v tom že polista zemřel a trenér žije.Ve Španělsku je to úplně stejný jak v Itálii už ani nebudu vzpomínat na rasisitický urážky směrem k Eto´ovi.Já si myslím že je to úplně stejný jak v Itálii tak ve Španělsku a i v jiných státech akorát se o tom tak nemluví.

Reagovat
HOST*Kaja

Dej pokoj s tím Etooem

Reagovat
Xavi

Chlapče, tak ty máš dost!

Reagovat
HOST*Manu

že rozdíl je akorát v tom,že trenér žije a policita ne..... já jsem pro itálii zavřít na 10let,stejně fotbal tam je nic moc,samá defenzíva nebo úplatky..

Reagovat
HOST*Márty

ty si taky vůl jak anděl...Forza Italia...jinak mistři světa ty fotbale nicmoc

Reagovat
HOST*R9

Nejsem pro nadávky tady v diskuzích, ale tohle si neodpustím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zavřít stadion na celý rok, odebrat body a finančně potrestat.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Proč by za to měly trpět hráči ??? to je kravina za to že nějaky kretén hodil lahev...tomu člověku doživotní zákaz na stadion a prostě před zápasy co největší kontrolu... bezpečnost atd... nechápu proc dotoho tahas hráče.... Kdyby se to stalo na Barce tak bys asi takhle nemluvil... to by si řikal neco vy smyslu kvuli jednomu fanoušku atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to poprvé. Tvrdá opatření a tresty vedou k nápravě.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tvrdá opatření ano, ale na fanoušky a musejí přitvdrit bezpečnostní slozky...Kazdopádne bych za to nebral body...

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii je to podobné a trpí taky hráči.

Reagovat
HOST*R9

A jak to chceš zastavit, než když potrestáš jejich oblíbený tým ???

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tím je ještě víc nasereš...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Je to težký....

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom těžkého?

Reagovat
HOST*-Kopy-

jak to vyřešit.... s tvým nápadem odebrat body se určitě neztotožnuju...

Reagovat
HOST*R9

Já jo...a mnohem víc, i s uzavřením stadiónu a pokutou souhlasím...tohle by se mělo trestat jak jen nejpřísněji to jde...

Reagovat
HOST*-Kopy-

no jo to jsou názory... každý na to má jinej...

Reagovat
HOST*R9

Však co lidí je dost...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*R9

Zkrátka tohle trestat a pokud to pomůže tak klidně všemi možnými prostředky, včetně třeba zastavením ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, akorát neodebírat body, vyřadit z letošního a příštího poháru a je.

Reagovat
smazaný uživatel

Specialně těm prasatům z Betisu ty body odebral.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

prasata ne.. jenom dělníci..

Reagovat
smazaný uživatel

To už tak dávno nefunguje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale kořeny tam ještě budou..

Reagovat
HOST*df

Já sem slyšel že předměty neházal jen jeden fanoušek ale že jich bylo daleko víc tak nevím.

Reagovat
HOST*vc

přesně tak v Itálii taky trpí hráči něco se stalo v Catanii a hned zavřeli stadiony ve městech kde se chovají lidi slušně např Fiorentina.

Reagovat
Xavi

Ty děláš jakoby v té Catanii jen někdo zakopl o klacek, zamysli se na tím, než tu něco napíšeš.

Reagovat
HOST*R9

A jakej je rozdíl v tom co se stalo v Catanii a co včera v Seville???

Reagovat
Xavi

Ale skoro žádnej - vždyť ty neviňátka v Catanii zabili jen policistu (otce rodiny) po domácku vyrobenou výbušninou oproti tomu v Seville hodili na trenéra plastovou flašku.

Hlavně v Catanii se ten fotbal neměl hrát už asi tak od první minuty, protože to ani zdaleka nepřipomínalo fotbalové prostředí.

Reagovat
HOST*R9

Jenomže ty si vůbec neuvědomuješ že i ta flaška (mimochodem plná) může člověka zabít...

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš nesrovnatelné. nějaký jeden idiot se může objevit vždcky, to, co se děje v Itálii, je ale problém daleko širší.

Reagovat
HOST*R9

Zlehčuješ to, děláš jako by to ve Španělsku bylo poprvé...většinou se netrefí, teď se trefili...a co až se trefí ještě líp, třeba do ucha bo na spánek tak to bude ještě lepší co???Jenže je to tvoje oblíbená liga tak ji musíš bránit do krve, stejně jako diváky na Nou Campu v případě Figo (a neoháněj se tím že si to někdo zasloužil či nikoliv protože je to píčovina)...prostě tak se chovají jenom debilové a ten kdo je obhajuje je jím taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Čteč co není psáno. Já La Ligu neobhajuju, jen je blbost to dávat na stejnou rovinu s Itálií. Tresty jsem navrhl, docela přísné (btw., valstně jsme souhalsi lse spanhelem, se kterým si souhlasil i ty).

Byl jsme to mimochdoem já, co pro Zaragozu a všechny, co se zachovají stejně, navrhoval loni nejpřísnější tresty ze všech přispěvatelů tady.

Buď té lásky a nevymýšlej si.

Reagovat
HOST*R9

Tak buď té lásky a vyjadřuj se přesně, viz "nějaký jeden idiot se vždycky najde"...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale pravda. Srovvnáat se to s tím šílenství, co se dělo v Itálii prostě nedá. Koneckonců. tresty, přísné, jsem navrhl, navrhuju je pro La Ligu už dlouho, tak je docela překvapivé, že jedna tebou nepochopená věta dokázala v tvých očích zcela změnit můj postoj...

Reagovat
HOST*R9

Třeba Kopy je taky pro tresty ale když vidím jeho názor tak se mi chce zvracet...mě jen štve že hájíš fanoušky Barci za každou cenu, stejně jako jejich hru a vůbec svůj vlastní názor, přičemž je známé že cizí názor je vždy nesprávnej a ten kdo si jen dovolí pochybovat je omezenec apod... tak není zase takovej nesmysl že jsem myslel že hájíš Laligu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale vůbec není pravda. Tady to sám vidíš. Někdo (tentokráte ty) pochopí jednou špatně větu a je kvůli tomu ochoten totálně převrátit můj orpavdový názor, který jsem tu tisíckrát vyjádřil doclea razantně.

Fanoušky Barcy hájit budu, za tím názorem si stojím. že absolutně ignoruješ mé důvody (rozdíl ignorovat a nesouhlasit!) je tvůj problém. Cokol itady říkám, tak říkám z nějakého důvodu a ten důvod není Barca nebo Real. Stejěn jako az jsité věci kritzuju Real, tak za jisté věci kritizuju BArcu. Samozřejmě, že Real kritizuji víc, ale to je prostě proto, že je v mých očích horší, proto také nefandím mu, ale Barce.

Pokud je někdo schopen svůj nesouhlas formulovat normálně (aniž by si vymýšlel a domýšlel) tak pro mě nikdy omezenec není...

Reagovat
HOST*R9

Tak mi prosím tě řekni kdy jsi tady někdy vzal názor kterej se neshodoval s tvým vlastním???

S tou větou jsem to taky vysvětlil a zjistil jsem že to tak není, v tom mi ale nemůžeš nic vyčítat, jelikož jsi se nevyjádřil dostatečně...já jen aby nakonec ve Španělsku nevznikl ten samý problém jaký je v Itálii...protože je to chování fanoušků ve Španělsku poslední dobou horší a horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ty mi najdi, kdy někdo nesouhlasil normální formou (bez domýšlení, bez toho aby argumentoval něčím, co jsme tisíckrát vyvětloval a podobně) a já řekl, že je omezenec...

Reagovat
HOST*R9

Konkrétně o "omezence" nejde a ty to víš...nebavím se jen o "anonymech" a jim podobných, víš jak to myslím...jinej názor prostě nebereš...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není vůbec pravda. To je jen takový mýtus zde vytvořený, stejně jako mnoho dalších. Aspoň některé nejnovější historie pomalu ničí.

Reagovat
HOST*R9

Seru na mýtusy, jsem tu za sebe a jiný názory mě nezajímaj, teď je s tebou rozumná řeč, ale dříve to tak bylo...ovšem objektivnost u Barcelony neznáš a za tím si stojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, to je jeden z dalších mýtů. Já nejsme objektivní, ale že mi narozdíl do madristů skoro všechno, co jsem říkal, zatím vyšlo, na to zapomínáš...

Reagovat
HOST*R9

O mýtech se prostě nebav, nemám to rád...jinak jak to myslíš ten příspěvek jsem asi nepochopil... já jen že barca je prostě svatá a chraň tě Bůh na ni šáhnout...tak to mnohdy vypadá...zastávání Eto'oa apod., kdyby to udělal hráč Madridu tak si neumím představit co by se dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si to vem, každý tady říká, jak jsem neobjektivní. Přitom co jsme já řekl, tak se vyplnilo. Že nikdo neříká, že jsou neobjektivn íyarda s merenguesem, kteří se vysmívali názorům, že je Messi lepší než Robinho. Kteří před 04/05 a 05/06 tvrdili, že má Real lepší tým. Zvláštní. Etoovo plivání jsem odsoudil, ale dělat na tom hzávěry za každou cenu, jak se o to snaží yarda? Ale prosímtě.

Faktem je, že nejvcíe neobjektivní jsou fanoušci Realu.

Reagovat
HOST*R9

No ale to s tím nemá nic společného... Já se bavím o tobě a ty o madristech a culés, nerozumíme si...nech to plavat...

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti rozumím. Tvrdíš, že jsem neobjktivní, což není pravda, dokázat se to ovšem dá jen na těchto příapdech, kde historie dá jedné straně za pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Eto´ovo plivání odsoudil? A kde proboha? A ještě mi najdi, kde jsem říkal před sezónou, že máme lepší tým???

Reagovat
smazaný uživatel

Na letním chatu před sezonou 05/06...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ja jsem pro tresty, ale ne pro tresty odebírat body! co na tom je blbyho ? je to kravina hráči celej rok makaj a pak hodí par kokotů neco na hristě a trefej trenerá a oni maj za to maj pykat ? podle mě nééé... Ano trest ano, ale jiný jako peníze, udělat ruzná opatrení na stadionu, ty hovoda nepustit na stadion atd... nevim proc ti je z myho naziru na blití...

Reagovat
smazaný uživatel

Figovi dobře tak, zasloužil si ještě víc. Ale mu se to stejěn vrátilo, když se podíváme jak skončil.

Reagovat
HOST*R9

Už jsem se k tomu vyjádřil...jen dodám že je vážně hřích vyzkoušet si fotbal taky v jiných klubech a jít za penězi aby se měli jeho děti dobře... ...je prostě takovej, taky nikdo nesoudí tvůj "bezchybnej" charakter a jestli mu tohle vyčítáš pak je mi tě líto...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jít za penězi, to sedí a krátce předtím slíbit (a lhát) všem fanouškům, že do Realu nikdy neodejdu.

Ale boží mlýny pracujou dobře. Co je z něho teď? Má sice peníze, má tituly, ale nikdy nebude to, co mohl být, kdyby byl čestný člověk. Mohl být jednou z legend Barcy, místo toho je nic. Je nenáviděn v Barceloně, ignorován v Realu, odkud odešel zadními dveřmi...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

muselo to hodně bolet, co? když odešel Figo..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, o to lepší pocit nastal, když takovýmto způsobem odešel z Realu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to už je fanatismus..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nevíš, Andy, nepleť se do toho.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ok, end..

Reagovat
HOST*R9

To se ve fotbale stává, žije se ze dne na den...v čem udělal chybu je...vysvětlím to tak: "Nikdy neříkej nikdy", vidina úspěchu a peníze změnili jeho názor, to není přece tak hrozný ne?V mém srdci zůstal zkrátka především jako jeden z nejgeniálnějších fotbalistů jakých jsem měl možnost vidět...toť vše...

Reagovat
smazaný uživatel

On to řekl den předtím než odešel...

Reagovat
HOST*R9

Nic víc než to že změnil názor...neříkám že neudělal chybu, ale srát mu na hlavu celej život za jednu chybu je hloupost...Figo byl inteligentní člověk, myslíš že se rozhodl aniž by nezvážil všechny možnosti???něco ho k tomu muselo vést a o tom ty víš s prominutím velký hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak změnil názor? TY si vážně myslíš, že se tahle jednání vedou jeden den? Že ten přestup už nebyl prakticky hotov v tu dobu?

Reagovat
HOST*R9

Nevedou, ale třeba to vypadalo na spadnutí a pak se to změnilo...říkám co my o tom můžeme vědět...chybu asi určitě udělal ale soudit ho za to a házet na něj prasečí hlavy za to co pro ně jako hráč udělal, na to prostě nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Když přestoupil do Realu, řekl Florentino Pérez, že se Figo narodil, aby za Real hrál. Druhý den po přestupu do Interu Figo prohlásil, že s Perézem nesouhlasí, že prý se narodil, aby hrál v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Bav se normálně...je jasný když někam přestupuješ tak jseš plnej enthusiasmu...na tom není nic špatnýho...co měl jako říkat???

Reagovat
smazaný uživatel

Měl držet hubu. Když přestoupil do Realu, jedna půlka Španělska ho nesnášela jako zrádce, druhá půlka ho za tu zradu milovala. Dva dny po odchodu nasral i tu druhou půlku. Mimochodem co se týče fanoušků Realu, tak ho prostě mají za pesetera. Mají ho rádi, ale ví, proč hrál za Real, respektují to, ale ví jaký je. četl jsme jeden příspěvek jednoho fanouška Realu, který myslím hovoří za vše.

"Ever since Figo came to Madrid, I always took him for what he was, a mercenary. When the cules were then crying that he would never love Madrid as he did Barcelona, I honestly didn't care. He didn't need to love Madrid, he was a professional and he would play his best for Madrid."

Reagovat
HOST*R9

A to se mi právě nelíbí, nechápu že kvůli jednomu rozhodnutí (ať už je jakkoliv proradné) divák zahodí roky co pro ně Luis dal a že toho nedal málo, a pak se mu odvděčí prasečími hlavami...kdybych nevěděl že to bylo ve Španělsku tak bych si myslel že je to tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, profesionál a zákon trhu, to je to, co ty prostě nepochopíš, až se do nějakého pracovního procesu zapojíš, tak to poznáš sám. A naprosto nevěřím, že kdyby se měl Figo v Barceloně tak dobře, že by odcházel. A zrovna do Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje si tu na zkušeného a životem prověřeného člověka, každopádně s tebou stejěn nebdue rozumná řeč, protože čím dál tím častěji se jakýkoli obsah z tvých příspěvků vytrácí.

Reagovat
HOST*jj

Nezavřel bych všechny stadióny to určitě ne ale tam kde se dělá bordel tak ty bych zavřel.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Kde bych chtěl hrát čoveče ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

bys...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi to pochopil, tak Karel psal, že by se hrálo před prázdnými tribunami na stadionech, kde jsou problémy.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tak tomu pak neříkam ani fotbal... před prázdnými tribunami...

Reagovat
HOST*R9

Tvůj názor je dětinskej...vždyť jde ty vole o holý životy!!!

Reagovat
HOST*d

no šak já bych žádné tresty nedával když trestat jen něco tak to radší netrestat nic,to je úplně jedno.Já bych otevřel stadion v Catanii úplně normálně.

Reagovat
HOST*-Kopy-

si to roseknul

Reagovat
HOST*antimadrista

Zaragoza to taky neunesla, po hvizdu se všichni nahrnuli na Jorqueru, kterýho vysvobozoval až Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý vole vy se mi snad zdáte.V Itálii byste na rok zrušili ligu a tady jako by se nic nestalo.Vlastně se nic nestalo,nikdo neumřel,budeme čekat,až někdo umře a pak se to může začít řešit.Kvalitní řešení vymyslel spanhel,akorát by mě zajímal,jestli by měřil stejným metrem ve všech případech(stačí jméno Figo)...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak stačí? Figa měli trefit, nejlépe aby ho to pořádně bolelo a zavřít by měli ho, ne stadión.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Případ Figo, to je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha něco jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Juande Ramos těm fanouškům nic neudělal.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Ježiši a co udělal Vám? prakticky nic! jenom žil svůj život, tak jak chtěl on sám.. neuvěřitelná ješitnost. to je strašné, se vzpamatujte

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

(Figo)

Reagovat
smazaný uživatel

Nic o tom nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou cloumá puberta.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dobře, no.. zradil, a kvůli tomu byste ho chtěli lynčovat.. tak to potom sorry, ale zas takový fotbalový fanatik nejsem..

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo to po toěb snad chce?

Mediálně známá osobnost, natož sportovec, si nemůže žít jen tak svůj vlastní život... Alespoň by neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Figo je uzavřená kapitola. Ale nato se nemůže zapomenout. V Barce mu fanoušci klečeli u nohou, obdivovali ho. Jak se zachoval? Dal přednost penězům a odešel do týmu největšího rivala. Nezlob se na mě, ale ta prasečí hlava je možná i málo. Měl na něj přistát rovnou celý vepř, možná by se mu v té bezcharakterní palici rozstvítilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl na něj přistát rovnou celý vepř, možná by se mu v té bezcharakterní palici rozstvítilo.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dobře no.. jak myslíte..

Reagovat
smazaný uživatel

Provedl to nejhorší, co se ve fotbale může stát, zradil vlastní fanoušky, kterým evidentně lhal. Za přestup z Barcy do Realu přestanu hráče mít rád, jestliže to někdo udělá stylem Figa, začnu ho přímo nenávidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tři jste fakt chudáci... Z Barcelony do Realu peklo a když šel opačným směrem Luis Enrique, bylo to co? Vykoupení? A srovnejte si, jak moc ho nenávidíme my...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva případy se svým rozměrem vůbec nedají srovnávat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stovky ti jdou, ale mohl by si mi odpovědět, proč se zajímáš o to, odkud jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé no jó, jen tak jsem přemýšlel koho tam z tenisu znám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já znám jenom jednoho, ale teď si nemůžu vzpomenout na jméno. Je to syn hokejisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kohoutek nebo tak nějak, neříká ti to něco?

Reagovat
smazaný uživatel

ee.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam znám jednoho, je mu 19, se mi proti němu povedl největší comeback.

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Novák.

Jsem v finále prohrával 2:6 1:5 a 0:40... Nejlepší na tom bylo, jak si jeho trenér a spol už začali balit věci.

Reagovat
HOST*-Kopy-

ty jsi všeuměl... šachy ti jdou... tenis ti jde...fotbal.... no podstatně neco jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se zranil, nebo co tak najednou zásadní obrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se nikdy nevzdával. Navíc jak jsem vyrovnal na 5:5, tak on psychicky odpadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už nehraješ vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě hraju, nemohl bych nedělat nějaký sport. I když už teda nejezdím po republice jak dřív. Už to hraju hlavně pro zábavu, ta motivace už není, uhrál jsem asi maximum, co jsem vzhledem k treinkům mohl.

Každopádně si udělám trenérské třídy, američtí či rakouští důchdoci prý za to slušně platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., když jsem byl ještě malý, tak jsem zkoušel i tenis, hrozně mě to bavilo (baví mě to dodnes), ale jako po pár tréninkách jsem se na to vykašlal, to byla hrůza, pořád mně ukazoval, jak mám mít postavené nohy a navíc se tam na můj vkus trénuje moc často.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, chce to každý den no.

Ale je to sport na celý život. Naučíš se to a můžeš to hrát i v 80, jak jde vidět na každých kurtech, kde vedle sebe vidíš školkáčky a důchodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel si někdy fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, hrál jsem ho něco přes rok závodně (jsme vyhráli turnaj a nedostali jsme ani gól. ) a jinak pořád venku na školním hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je skvělý, jeden turnaj. Akorát nechápu u tebe ten hokej, to bych se raději zastřelil, než vstávat každý den někdy v 5 hodin a jít trénovat, pak do školy a po ní zase trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je naprosto úžasný sport, zvlášět v době hokejové hroečky ve Vsetíně, která nemá v historii nikde obdoby, tady byl hokej všechno a dodnes vlastně je. Dobré bylo, že jsem díky tenisu nemsuel na letní přírpavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych taky bral. Když jsem viděl, jaký dávky jim dával například Šejba, tak mě jich bylo líto, i když je vůbec nemám rád, namachrovaný blbečky.

Reagovat
smazaný uživatel

JAko hokejisty? Jono, někteří prý jsou a dávají to vůči některým nehokejistům docela najevo, já to ale na vlastní kůži nezažil, takže většina je v jádru v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi hokejistama mám asi jenom dva kámoše, se kterýma jsem chodil do školy. Jinak ostatní fakt nemám rád, až na výjimky přímo nesnáším.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to si myslím, že ho zkoušel snad každý ty taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho hraju od šesti let až doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ale Pardubice jsou přece taky hokejové město.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že každý bude hrát hokej. Jak říkám, já jsem se mezi hokejem a fotbalem vůbec nerozmýšlel, fotbal pro mě byl jasnou volbou, i díky tomu, že ho hráli takřka všichni mí kámoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff, to je vrchol fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vrchol?

Reagovat
smazaný uživatel

Že ses ani nerozmýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme fotbalová rodina.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele