Liverpool potvrdil přestup Iaga Aspase z Celty Vigo

14.06.2013, 09:48
Aktuality
Liverpool potvrdil dohodu s Celtou Vigo o přestupu Iaga Aspase, o kterého Reds usilují poslední týdny. 25letý útočník se stane posilou Liverpoolu po dokončení nezbytného papírování. Celta za svou oporu podle anglických médií obdrží sedm milionů liber.

Aspas se ve středu na Anfield Road podrobil zdravotní prohlídce. V nejbližší době podepíše smlouvu a stane se oficiálně druhou letní posilou Reds, tou první je obránce Kolo Touré z Manchesteru City.

"Když jsem se doslechl o zájmu Liverpoolu, neváhal jsem ani minutu. Liverpool je jedním z největších klubů světa, a i když jsem měl nabídky z Itálie a Portugalska, rozhodl jsem se, že moje budoucnost je v Anglii," prohlásil už dříve Aspas.

Jeho letošních dvanáct ligových branek Celtě Vigo výrazně pomohlo k záchraně v Primera División. Spolu s nahrávkami se Aspas podílel na jednapadesáti procentech branek svého týmu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (418)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele