Anglická Premier League preview - 37. kolo

03.05.2008, 09:09, aktualizováno 05.05.2008, 08:07
Previews
Chelsea se bude snažit v Newcastlu zachovat naděje na titul. Pokud na severu Anglie prohraje, mohou začít slavit v Manchesteru, byť teoretická naděje Blues by i v takovém případě ještě doutnala.
Manchester United - West Ham United  (sobota 13:45)
Na Manchester čeká v sobotu další těžký krok k uhájení mistrovské trofeje z loňského roku. West Ham pravidelně představuje noční můru pro favority a i ManU nejednou sebral body. Jak to dopadne teď, v klíčové fázi sezony?

Rudé Ďábly nežene vpřed jen vidina úspěchu v domácí lize, ale také zisk tak zvaného doublu, na nějž čekají Reds už od sezony 1998/99, kdy dokonce slavili triumf i v domácím poháru, takovou raritu už ale letos Manchester napodobit nemůže. Ale ManU, respektive Siru Alexi Fergusonovi, se letos nepovedlo jen toto – postupem do letošního finále Ligy mistrů totiž Ferguson vyrovnal úspěch legendárního Matta Busbyho, jenž své hochy převedl taktéž dvakrát přes semifinálové boje nejprestižnější klubové evropské soutěže.

Teď ale zase pěkně zpátky do současnosti. Jaká že je mistrovská matematika? Potencionální výhra Manchesteru nad West Hamem a zároveň prohra Chelsea na St.James Parku ve výsledku prakticky dají rekordní 10. mistrovský titul Red Devils. Teoreticky vzato to však ještě nemusí stačit. To by ovšem musela v následujících kolech Chelsea své soky tak zválcovat, že by minimálně o gól překonala 16 gólový skluz ve skóre. Ani v disciplíně vzájemných soubojů totiž nad svým soupeřem Blues nevítězí.

Manchester v poslední době zažívá v lize neobvykle hubená kola, když naposledy prohrál na Stamford Bridge, přičemž o kolo dříve ztratil body také na hřišti Blackburnu. Uprostřed týdne si však Red Devils dodali potřebné sebevědomí postupem do finále Champions League přes Barcelonu. West Ham na tom ale není o nic lépe. V posledním kole sice bodoval doma s Newcastlem, ale předešlá utrápená výhra nad posledním Derby a šňůra 4 utkání bez výhry nedává do tohoto souboje Hammers příliš šancí.

Kladiváři ovšem 29. prosince šokovali, když na svém hřišti obrali Red Devils o všechny body díky výhře 2:1, a tak budou v sobotu usilovat o druhé vítězství nad ManU v řadě. Taková obhajoba už se jednou West Hamu podařila dříve.

Jako klasicky má Alan Curbishley neskutečné problémy se sestavením základní jedenáctky. Na marodce je v tuto chvíli hned 12 hráčů, přičemž nedávno nově přibyl Ljunberg, jenž bude mít ještě co dělat, aby stihl vůbec odjet na EURO. Naopak se vrací křídelník Faubert.

Na předzápasové tiskové konferenci definitivně vyvrátil Alex Ferguson možnost startu Nemanjy Vidiče. "Vidič v sobotu nenastoupí. S otřesem mozku normálně laborujete 10 dní, on už by ale příští neděli měl hrát," uvedl skotský manažer domácích. Na druhou stranu však jiní dva klíčoví hráči, Evra s Rooneym, hrát podle nejnovějších informací budou moci. Rooney však zřejmě začne na lavici náhradníků.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.17 - 5.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Reading - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Reading čeká ve zbytku sezóny velký boj o záchranu. O vylepšení své pozice se nyní bude pokoušet proti trápícímu se Tottenhamu.

Oba aktéři tohoto utkání naposledy vyhráli svorně před pěti týdny a od té doby si ani jeden slastnou chuť vítězství nevychutnal. V případě Tottenhamu se v podstatě nic neděje, ovšem Reading stála tato nelichotivá série klidnou záchranu. O sestupu jej nyní dělí pouze jeden bod. V nejhorším případě může skončit dokonce až předposlední.

Už se zdálo, že Spurs po hodně nepovedeném startu sezónu dohrají bez jakýkoliv problémů a poperou se o 10. příčku, jenže idylicky scénář se nenaplnil. Poslední čtyři zápasy Kohoutů skončily všechny konečným výsledkem 1:1! S něčím podobným se tentokrát moc nepočítá. Tottenham se totiž v Premier League střetnul s Readingem třikrát a v těchto zápasech padlo celkem patnáct branek, tudíž pět na zápas. Tuto statistiku vylepšuje především výsledek posledního vzájemného střetnutí, které skončilo 6:4 pro Spurs.

Tenkrát se zaskvěl hned čtyřmi góly bulharský snajpr Berbatov a ten by měl být největší hrozbou kouče Ramose i tentokrát. V letošní sezóně nastřílel už celkem 15 branek. Zdatně mu však sekunduje jeho kolega z útoku Robbie Keane, který má pouze o jednu branku méně.

Na závěr sezóny se téměř všem týmům vyprazdňují marodky a Tottenham i Reading jsou toho důkazem. The Royals se musí obejít jen bez Gunnarssona. Na hostující straně je mimo hru dlouhodobě zraněné trio – Bale, Assou-Ekotto a King. Po zranění by se měl v bráně opět objevit Paul Robinson, což znamená, že se Radek Černý vrátí zpět na lavičku náhradníků.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Middlesbrough FC - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
Do konce ligy zbývají už jen dvě kola, zatímco Middlesbrough už nemá v podstatě oč hrát, Portsmouth touží skončit na šestém místě, a proto udělá vše, aby toto utkání vyhrál.

Ani jeden tým nezastihl tento zápas v dobré formě, takže jen těžko tipovat, kdo se bude po devadesáti minutách radovat. Boro na vítězství čeká již pět utkání, ale nyní to bude mít skutečně hodně těžké, jelikož Pompey jsou na hřištích soupeřů velmi nebezpeční a většina z jejich zápasů zná také svého vítěze. Pouze jednou se svěřenci kouče Redkanappa rozešli se svým protivníkem smírně.

Právě anglický kouč na lavičce Portsmouthu by měl dát proti Middlesbrough další šanci Milanu Barošovi. Český útočník s největší pravděpodobností bude hrát již od úvodních minut. Letos už nastoupil celkem ke třinácti zápasů, střelecky se však ještě neprosadil. "Milan pracuje dobře v tréninku, je dobrý v kabině a je velký profesionál," říká Redknapp. "Líbí se mi. Počkáme do léta a uvidíme také, co bude chtít udělat on," dodal.

Také protějšek Gareth Southgate začíná přemýšlet o nadcházející sezóně a už si vyhlédnul novou posilu. Jeho tým by měl v průběhu léta posílit záložník Bordeaux Fernanda Menegazza, jehož cena se pohybuje okolo pěti miliónů liber. Ovšem Middlesbrough s největší pravděpodobností opustí Fabio Rochemback.

Oba týmy jsou na tom, co se týče zranění poměrně dobře. Domácí fotbalisté se musejí obejít pouze bez dvou hráčů. Hrát nebude Gary O’Neill a také dlouhodobě zranění egyptský reprezentant Mido. Portsmouth postrádá Linvoye Primuse a Ashdowna. Pod dlouhé době se však vrací Noe Pamarot.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Zápas Fulhamu s Birminghamem přinese pravděpodobně veliké drama a je pro oba týmy hrou o život, respektive o setrvání v Premier League. Oba týmy se totiž nacházejí v sestupové propasti, a celek, který prohraje se z ní s největší pravděpodobností již nevydrápe.

Bodovou nevýhodu má domácí Fulham, který je momentálně předposlední a se třiceti body ztrácí na sousedící Birmingham dva bodíky. Co se týče aktuální formy, tak se dá říci, že oba soupeři hrají nevyrovnaně, přičemž o něco lépe na tom jsou domácí, kteří dokázali v posledních třech ligových zápasech nasbírat šest bodů a minulý týden překvapivě zvítězili na hřišti Manchesteru City. Birmingham sice získal ve třech zápasech pouze dva body, ale v jeho přospěch trochu mluví fakt, že hrál proti relativně silným soupeřům – Evertonu, Aston Ville a Liverpoolu.

Zápas bude zajímavý i proto, že oba týmy mají minimum absencí. Trenér domácího Fulhamu bude postrádat pouze dlouhodobě zraněného Eliotta a Litmanena, kterému chybí potřebná herní zátěž. Hostující celek dokonce možná bude hrát úplně v úplně plné sestavě – ohledně startu Kellyho a Naftiho stále není jasno a kapitán Johnson se vrací do hry po odpykání karetního trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Derby County  (sobota 16:00)
Tento duel sice žádnou velkou atraktivitu nenabízí, ovšem Blackburn se stále nevzdal šance na zisk šesté příčky, zatímco Derby je už dlouhou dobu jistým sestupujícím.

Berani mají poslední šanci, jak získat svou první výhru na hřišti soupeře. Ani v jednom z osmnácti případů se jim to nepodařilo a skutečnost, že to dokáží nyní, je více než malá. Venku má Derby tragickou bilanci patnácti proher a pouze tří remíz. To vše se skóre 7:43. Svěřenci kouče Jewella navíc už dlouhou dobu jen stěží hledají jakoukoliv motivaci. K tomu navíc budou postrádat Alana Stubbse, Davida Jonese a Deana Leacocka. Mnohem lepší zprávou je návrat nejlepšího střelce týmu Kennyho Millera a egyptského záložníka Hossama Ghalyho.

Také Blackburn se zřejmě bude muset vypořádat s absencí. S Benedictem McCarthym to sice nevypadá moc dobře, jeho zraněná kolenní šlacha mu sice ještě nedovolí naplno trénovat, ale je dost možné, že se na hřišti objeví alespoň na závěrečné minuty. Podobně je na tom také obránce Christopher Samba, který ovšem na 80 procent nastoupí už od začátku.

Rovers tak jdou do boje o Pohár UEFA v podstatě s kompletním kádrem, pokud si chtějí uchovat naději na pohárovou Evropu, musejí Derby bezpodmínečně porazit a zároveň doufat v zaváhání Aston Villy, na kterou nyní ztrácí čtyři body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Na svém stadionu Villa Park přívítá domácí Aston Villa celek Wiganu. Domácí mužstvo musí bojovat o body, pokud nechce přijít o jistotu svého momentálního šestého místa. Ale i Wigan by se měl snažit, pokud se chce vyhnout strašáku v podobě sestupu z nejvyšší anglické fotbalové ligy.

Pro Aston Villu mluví její skóre v posledních čtyřech zápasech, které zní 17:3 a výsledný zisk deseti bodů. Hosté sice také v posledních čtyřech střetnutích nepoznali prohru, ale jejich bodový zisk je poloviční – 5 bodů.

Oba celky mají po třech zraněných hráčích. Domácím bude chybět Gardner a Davies a nad startem Mellberga zatím visí otazníky. Manažer Wiganu zase bude muset počítat s absencí Melchiota, Edmana a možná i Heskeyho.

V zápase se nedá předpokládat, že by si Wigan dokázal poradit s dobře hrající Aston Villou, ale i přes jeho případnou prohru nejspíše v Premier League vydrží minimálně do příštího roku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.50 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Sunderland AFC  (sobota 18:15)
Utkání proti Sunderlandu je pro Bolton zřejmě nejdůležitější v celé sezóně. Cokoliv jiného než výhra by znamenalo pro svěřence kouče Megsona nemalé problémy a mohlo vzdálit cíl záchrany.

Trotters se v poslední době hodně zvedli a na skvělé výkony budou chtít navázat i nyní. Jejich situace dlouhou dobu nebyla vůbec růžová, ale po výhře nad West Hamem, Middlesbrough a remíze s Tottenhamem hýří optimismem a jsou připraveni pro záchranu udělat cokoliv. Tento zápas jsou nuceni zvládnout hlavně proto, že v posledním kole je čeká Chelsea, která touží po titulu.

Sunderland už má záchranu jistou, a proto bude jeho cílem udržet svou třináctou příčku, jelikož výše se už zřejmě neposune. I přes nedávné dvě vítězství na hřištích soupeře je stále Sunderland jedním z nejhorších týmů mimo svůj stadión. V posledních šesti zápasech ovšem získal hned dvanáct bodů a konečně se trochu rozstřílel. Ofenzíva "Černých koček" byla v letošní sezóně největším problémem, ten se však zdá být nyní zažehnán.

Po zlomenině ruky hlásí návrat zkušený kanonýr Kevin Davies, jenž se zřejmě objeví v základní sestavě. Nad startem Joeyho O’Briena a Ivana Campa visí otazník. Na sto procent ale na hřišti neuvidíme Nickyho Hunta a Jussiho Jaaskelainena. Na straně Sunderlandu zase Etuhua, Bardsleyho a Warda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 14:30)
Nedělní dvojzápasový program Premier League zahájí šlágr kola, souboj Arsenalu a Evertonu na Emirates Stadium. Kanonýři už jsou definitivně i bez teoretické šance na zisk mistrovského titulu, neboť v sobotu Manchester nezaváhal, může se však notně přiblížit vidině druhého místa. Everton už hraje akorát o udržení páté příčky.

Gunners jdou do tohoto souboje povzbuzeni jednoznačnou výhrou v minulém kole na půdě posledního Derby 6:2. Ještě před tím navíc snadno porazili i Reading. Případná nedělní výhra bude značit dovršení 900 bodů Arsenalu v historii Premier League pod Arsenem Wengerem, zatímco Everton také jedno vítězství dělí od dovršení hranice 800 bodů. Toffees však na půdě svého příštího soupeře nevyhráli již více jak 12 let. Nezvládli ani letošní první vzájemný duel, když doma jasně Arsenalu podlehli 1:4.

Evertonu zajistí Pohár UEFA jen lepší výsledek na půdě Arsenalu, než uhraje Aston Villa doma s Wiganem a zároveň se nesmí povést Portsmouthu zdolat Boro. Everton se loni umístil na 6. příčce a letos tak konečně obhájí poprvé v historii PL "členství" v horní polovině tabulky. Jeho poslední forma ale není naopak nic, čím by se mohl chlubit. Remíza s Aston Villou, prohra doma s Chelsea a remíza v Birminghamu – nic moc. Pravdou ale je, že los v této fázi sezony není zrovna k Evertonu přívětivý. Toffees to tak nebudou mít na Emirates Stadium vůbec lehké.

Arsene Wenger se rozhodl neriskovat start Van Persieho v tomto střetnutí, jehož rekonvalescence se neočekávaně protáhla. Flamini by se mohl naopak už objevit na lavičce, přičemž Hleb je stále v trestu.

Nepříjemné problémy se sestavením záložní čtveřice má nadále David Moyes. Hrát nemohou hned tři středopolaři – Van der Meyde, Cahill a především Arteta. Start je navíc nejistý u křídelníka Pienaara a útočníka Johnsona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Po nepovedeném semifinále Ligy mistrů bude nyní usilovat Liverpool o bodový zisk proti Manchesteru City. Ten po nečekané prohře Aston Villy může stále přemýšlet o Poháru UEFA, pokud vyhraje, bude ztrácet na svého soka z Birminghamu pouze bod.

Derby a Liverpool, tyto dva týmy mají něco společného. Ptáte se co? Ani jeden z nich už nemůže přijít o svou současnou příčku, ale zároveň ani postoupit nahoru. Reds mají náskok osmi bodů na pátý Everton, na Arsenal pro změnu ztrácí bodů sedm, a proto mohou hrát bez jakékoliv křeče a uvolněně.

Navíc ani milionářskou Champions League si už letos nezahrají. V semifinále totiž vypadli s Chelsea po prodloužení a španělský lodivod Rafa Benítez byl po zápase velmi smutný. "Myslím, že jsme byli velmi blízko postupu," hodnotil utkání pro Sky Sports. "Hráli jsme dobře, především ve druhém poločase. První gól byla naše odměna, myslím, že jsme měli dvě šance. Poté, co jsme vstřelili branku, všechno se dramaticky změnilo, kontrolovali jsme hru. Na začátku prodloužení jsme měli dvě šance, ale všechno zase skončilo úplně jinak," dodal zklamaný Benítez.

V zápase s Chelsea musel ze hřiště předčasně stáhnout kanonýra Feranda Torrse a jeho start je ohrožen také v tomto utkání. "Měl problémy s kolenní šlachou," vysvětlil manažer. Podobně je na tom také slovenský stoper Martin Šktel. Chybět bude také dlouhodobě zraněný Daniel Agger, Harry Kewell a Fabio Aurelio.

V Manchesteru se během týdne řešil více než zaváhání z minulého kola, kdy Citizens podlehli Fulhamu 2:3, i přesto, že od začátku vedli o dvě branky, trenér pro příští sezónu. Majitel City Thaksin Shinawatra totiž Erikssonovi již sdělil, že pro manchesterský klub "není tím pravým". Podle nejmenovaného zdroje to vzal švédský kouč v klidu. "Ale byl zklamaný. Z Manchesteru se mu odcházet nechtělo. Miluje práci s hráči a jeho angažmá v Manchesteru City teprve začalo," uvedl. Eriksson s největší pravděpodobností zamíří po sezóně do Benfiky Lisabon, kde už v minulosti trénoval. Na lavičku Citizens by naopak mohl usednou současný kouč portugalské reprezentace Luiz Felipe Scolari. Ten však zatím vše vehementně odmítá.

Manchester bude tentokrát postrádat Valerije Bojinova a Javi Garrida. Micah Richards se sice rychle uzdravuje, ale podle všeho nebude schopen do utkání zasáhnout. Po zranění se naopak vrací stoper Richard Dunne.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (pondělí 17:00)
Chelsea nezbývá po výhře Manchesteru United na hřišti Newcastlu nic jiného než bodovat. Jenže Straky na domácím hřišti body nikomu nerozdávají a budou chtít prodloužit svou sérii sedmi zápasů bez prohry.

Ovšem také svěřenci kouče Granta v lize neprohráli dlouho dobu. Tři body z utkání proti Blues si naposledy odnášel Arsenal, což bylo přesně před devatenácti zápasy. Od té doby Chelsea nepoznala v Premier League hořkou chuť prohry. Hlavně díky této neporazitelnosti se dostala v tabulce Manchesteru United na dostřel a vybojovala si naději na titul, pokud by však nyní prohrála, mohou začít Ďáblové v podstatě slavit mistrovský titul.

To však nebude chtít tým Petra Čecha připustit a rád by využil skutečnosti, že je proti Newcastlu dlouhodobě úspěšnější také nyní. Z posledních patnácti zápasů se Blues mohli radovat hned osmkrát. Do karet jim tentokrát hraje téměř nulová absence. Mimo hru by měl být totiž jen gólman Carlo Cudicini, které by se na hřiště stejně asi nepodíval.

Kdyby Newcastle předváděl podobné výkony jako nyní v závěru sezóny, mohl klidně hrát o poháry. Bohužel skutečnost je jiná. Tým Kevina Keegana je až dvanáctý a posune se maximálně o post nahoru. Chelsea navíc přijede do St. James' Parku s cílem vyhrát.

Strakám komplikují život zranění. V týdnu se hovořilo především o stavu Marka Viduky, jehož trápí problémy s achilovkou. Podle prvních zpráv měl jít australský reprezentant na operaci, jeho problémům by nakonec měla pomoct jen injekce. 32letý kanonýr tak bude pro zápas s Chelsea k dispozici. Podobné štěstí ovšem nemá Shay Given a Tim Krul. Nad startem Cacapy, Carra a Emreho visí otazník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.15 - 3.70 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United36256574:2181
2.Chelsea FC36249362:2581
3.Arsenal FC362211372:3177
4.Liverpool FC361913464:2870
5.Everton FC361881052:3162
6.Aston Villa361611969:4759
7.Portsmouth FC361691148:3757
8.Blackburn Rovers361413946:4355
9.Manchester City3615101144:4455
10.West Ham United361391439:4448
11.Tottenham Hotspur3610131365:5943
12.Newcastle United3611101544:6043
13.Sunderland AFC361161936:5639
14.Wigan Athletic369101732:4937
15.Middlesbrough FC368121633:5236
16.Bolton Wanderers36891933:5333
17.Reading36962137:6533
18.Birmingham City367111842:5932
19.Fulham FC366121835:6030
20.Derby County36182719:8211

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podme Reading!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak report k manchesteru mě rozsekal...

Tip eurofotbalu:10

Kurz na 1:1.17,takže desítka snad nebude ani vypsaná a pokud ano,tak 1.01

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

u fortuny vypsaná není..

Reagovat
fantomas

tady to je ale bwin

Reagovat
smazaný uživatel

Bwin kurz na 10 taky nevypsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

to je fuk, já neradim sázkařum, ale prezentuju svuj tip, tj. neprohru hostí...

Reagovat
Logan

ja bych ManU pral ztratu...a myslim ze se to podari WHU...tipl bych taky vyhru Fulhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry do Chelsea

Thierry Henry je podle deníku Daily Express na cestě do londýnské Chelsea. Barcelona je údajně ochotná prodat francouzského útočníka, který se oproti předpokladům ve Španělsku příliš neprosadil, za 16 milionů liber. V Chelsea by se Henry sešel s reprezentačním kolegou Anelkou. Navíc v případě plánovaného odchodu Didiera Drogby, by byl adekvátní náhradou.

Sakra Henryho? někdo mladší by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

já v tom vidim plus 1. je na anglii dost zvyklej a styl že by byl u nás na hrotu by mu podle mě vyhovoval, za 2. kdyby ho mohl podporovat ze strany anelka, to by myslim sedělo ještě líp za 3. za drogbu skutečně adekvátní náhrada, chovánim ještě lepší jediný mínus, "stáří"

Reagovat
smazaný uživatel

sice by se nehrálo asi všechno na něj ale na to by si snad zvyknul..... uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jenda věc, musel by skutečně drogba odejít

Reagovat
smazaný uživatel

jediný minus je,že to je stejný typ jako Drogba... Takže bysme si nepomohli,navíc kdo ví,jakou formu to ve španělsku chytl.. 16M liber za hráče,kterýmu je přes 30? Aby z toho nebyl druhej Sheva...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry rozhodně není stejný typ jako Drogba

Reagovat
Devil

Stejny typ jako drogba????Tak to se asi bavis o jinem Henrym nez o tom z Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

možná o tom z arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

za 1. henry neni vůbec stejnej typ jako drogba a za 2. nemůžeš srovnávat "itala" shevu s "angličanem" henrym..... kdo ví jakou formu chytil ve španělsko ale kdyby se vrátil tam kde dlouho působil tak by se mu aspoň půlka tý hvězdý formy vrátila...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bylo myšleno,že často na sebe stahuje míč a jde sám...

Reagovat
smazaný uživatel

to dělá i Leo Messi

Reagovat
smazaný uživatel

ale on to aspoň dokáže projít, drogba už zas tolik ne..... nebo aspoň tomu bylo v anglii že se dokázal dostat (henry) hodně daleko, ve španělsku nevim ale snad by se mu jak sem už výš psal vrátila anglická forma aspoň z poloviny, navíc je rychlejší a ne tak nemotornej, drogba sice dokáže klamat tělem ale ty míče ztrácí opravdu často, a myslim že henry dokáže i víc přihrávat než drogba, samozřejmě přihrávat míče a ne fauly i když....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Drogba umí procházet taky,když má formu... Jde o to,aby jí měl,což po tom roce ve španělsku...

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Henrymu je Drogba v soubojích 1 na 1 na úrovni žáčka,akorát mi připadá zbytečný,aby přišel takový hráč,když 1 na 1 zvládají i Kalou s Colem,já bych byl radši,kdyby přišel hráč do vápna,který umí výborně hlavičkovat,což Henry paradoxně při svojí výšce neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic? to je hodně všestranej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze Talkers je opravdovej znalec.prej stejni!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to pěkné, ale je to kachna..

Reagovat
GEGE

Manchester United - West Ham United 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nabral redaktor u Man Utd tolik odvahy?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

West Ham bude kousat,ale jestli hraci MU chteji titul musi kladivarum vratit 3 posledni prohry i s urokama.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze kladivari vyhraju a potom aj straky

Reagovat
-PeCa_08-

Manchester

Reagovat
-PeCa_08-

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz To byl, panečku, gól!

Reagovat
smazaný uživatel

gól do světový hitparády, Dean Ashton

Reagovat
Devil

Za Naniho pocin se musim jako fanda MU stydet,jeste ze hraci MU dali 3 goly,jinak by to mohlo byt jeste kvuli tomu Portugalskymu ...........v prdeli.Jinak do te doby z pohledu Manchesteru super,akorad by si meli davat Ferdinand s Brownem vedsi pozor na Ashtona,ten hraje dnes zatim vyborne.Doufam,ze to udrzime a vyhrajem a budem se tesit jak Newcastle v pondeli zrusi Chelsea!!!

Reagovat
fantomas

tip: 4:2...WHU sniži kolem 60. minuty a Ronaldo v posledních minutách dovrší hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

a gól dá uchem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nedal brown nahodu ruku ? ,Ashton

Reagovat
-PeCa_08-

jo, ale předtím pískl faul na Browna, tak nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě po*er další tečovanej gól.....

Reagovat
smazaný uživatel

hele oni to davaj na Galaxii uz ted?v programu jsem mel od 15 55 primej prenos

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

dikec

Reagovat
Devil

Parada,ted uz si snad pojedem na JJB Stadium pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po pěkném výkonu MU jsme se přiblížili titulu, škoda,že NANI je ještě divočák..

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Aston Villa - Wigan 3:0 (Ville to šlape a zase si zastřílí)

Blackburn - Derby 3:1 (Derby Rovers potrápí a možná jeden gól dá,ale tři fíky minimálně dostane)

Fulham - Birmingham 2:1 (oba týmy bych chtěl v lize,ale asi to nepůjde,výhru přeju víc Fulhamu)

Middlesbrough - Portsmouth 2:1 (Pompeys výhru 4:0 z minulého roku asi nezopakujou,kéž by 2)

Reading - Tottenham 2:1 (Reading snad taky nesestoupí - kvůli Markovi. Spurs už o nic nejde)

Bolton - Sunderland 1:0 (Bolton za snaopak v lize nechci,ale proti Black Cats asi vyhraje)

Arsenal - Everton 3:1 (Arsenal už může hrát v pohodě,výkony Evertonu poslední dobou nic moc,come on Toffees)

Liverpool - Manchester City 2:0 (jsem zvědavý jak se s vyřazením z LM vyrovná Looserpool,Citizens budou hrát za Ericssona,překvápko je možné)

Newcastle - CHELSEA 0:1 (u Strak se nám moc nedaří,tentokrát to snad výjde)

Reagovat
smazaný uživatel

manchesteeeeeeeeeeeeeer uniteeeeeeeeeeeed - TITUL je náš,už nám to neunikne

Reagovat
fantomas

Gibbs na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to Straky musi zvladnout!!!

Reagovat
satan_666

dneska Newcastle jistěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

srandisti Newcastle nema ziadnu sancu,o tom niet pochýb ...tipujem to na 0:3 pre chelsea goly...Drogba,Kalou,Cole

Reagovat
smazaný uživatel

to se snad nestane

Reagovat
smazaný uživatel

jasný,0:3,úplně to vidím...

Reagovat
fantomas

Arsenal v příštim kole před Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale na druhou stranu,možný je všechno a fotbalový míč je kulatý

Reagovat
fantomas

no, je to tak...Straky budou sakra trápit, ale je fajn, že to dala FA netradičně už na 17:00, že nemusim ponocovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton dáme chtěj nechtěj takže nejhůř o bod před váma

Reagovat
smazaný uživatel

abych to ještě zaklepal....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele