Anglická Premier League preview - 33. kolo

05.04.2008, 08:52, aktualizováno 08.04.2008, 09:04
Previews
Víkendové kolo Premier League končí netradičně až v úterý. Důvodem je účast Portsmouthu v semifinálovém utkání FA Cupu. Hosté si proti West Bromwichi počínali úspěšně, a i proto jsou v duelu s West Hamem mírnými favority. Kladiváři se sbírají ze série zranění a ještě chtějí zaútočit na pohárovou Evropu.
Arsenal FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Souboj s pořadovým číslem dva je tu! Arsenal ve středu s Liverpoolem jen remizoval, přestože měl navrch, ale teď to bude úplně jiný zápas a také zcela odlišná motivace. Oba týmy, jako už tradičně, spolu bojují o třetí místo v lize, Arsenal však vábí i vidina pozice vicemistra a úplně ztracený ještě není ani boj o titul.

Bude to odveta, jak se patří. Obě mužstva si to rozdají opět na Emirates Stadium a bude nám tak nabídnuta možnost přímé konfrontace obou utkání. Jenže v sobotu je dost možné, že Benitez nechá odpočívat opory, jakými jsou Gerrard či Torres, a že Wenger zas nebude přemáhat Van Persieho s Adebayorem. Může se tak zdát, že obě strany nepovažují tento duel za příliš důležitý, nicméně není tomu tak. Důvody již byly uvedeny výše, jen je v tuto chvíli jak pro Arsenal, tak zejména pro Reds přednější Liga mistrů.

V minulém kole se mohl Arsenal vrátit do boje o titul, když obdivuhodně otočil zápas na Boltonu, ovšem všichni oba přímí soupeři, Chelsea a ManU, nezaváhali, tudíž zůstává situace na špičce tabulky neměnná - 1. Manchester, 2. Chelsea, 3. Arsenal. Zkraje výtečně rozjetá sezona tak začíná nabývat hořké příchuti, titul je v nedohlednu. Po duelu s Liverpoolem ovšem čeká Kanonýry ještě souboj s Rudými Ďábly, a pokud by se náhodou povedlo obě tato střetnutí vyhrát, hnedka by se vidina titulu přiblížila.

Liverpool se minulý týden výhrou nad Evertonem vyhoupl zpět na čtvrtou příčku, ale bude o ni muset ještě bojovat, ačkoliv vyhrál z posledních osmi zápasů hned sedmkrát. V takovýchto zápasech se však na nějaké šňůry nehraje. Nehraje se ani na historii, i tak ji připomenu: Arsenal se bude pokoušet o páté domácí ligové vítězství nad Liverpoolem v řadě (naposledy ho přejel 3:0) a zároveň Liverpoolští už nebrali na severu Londýna všechny tři body dlouhých osm let. Na druhou stranu je to právě Liverpool, kdo přemohl Kanonýry nejvícekrát ze všech soupeřů v Premier League. Historie tak opět nenapověděla.

Absence lze jen těžko odhadovat. Je těžké říct, koho nechají oba kouči odpočívat, zatím se ale zdá, že v tomto směru bude aktivnější Benitez. Mluví se o Carragherovi, Torresovi a Gerrardovi. Navíc je k tomu suspendovaný Mascherano a v této sezoně se již na trávníku neobjeví Agger.

Na druhé straně je již podle nejnovějších informací úplně zdráv Adebayor, ale možná, že u něj nebude Wenger riskovat zbytečné obnovení zranění. Van Persie je zase na sto procent mimo hru. Stejně tak jako jsou ke sledování zápasu z tribuny odsouzeni i Sagna, Rosický a Diaby, který je v trestu. Nadále pochopitelně nemůže hrát Eduardo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.10 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - Birmingham City  (sobota 16:00)
V sobotu se potkávají dva sestupem ohrožené celky – Wigan a Birmingham. Prvně jmenovaný a také v sobotu domácí klub dělí od sestupových vod 5 bodů, Brums čtyři. Bude to tudíž bezpochyby boj na ostří nože.

Steve Bruce vůbec poprvé povede Wigan proti klubu, který ještě tuto sezonu trénoval, Birminghamu. A nemá sebemenší důvod, proč si proti němu nevěřit, sám pro klubový web uvedl. "Naše forma doma je dobrá. A já po svých svěřencích teď chci, aby to potvrdili," nepochybuje o formě svých oveček protřelý kouč. Wigan poslední dvě kola nezvládl, jenže pokaždé hrál právě venku, kde je zpravidla vždy o polovinu slabší než na svém hřišti. Otázkou však zůstává, zda Latics tato nepříjemná zaváhání nepoznamenají na psychice. Doma naposledy prohráli 20. ledna v duelu s Evertonem, od té doby třikrát zvítězili a jednou remizovali.

Birmingham v poslední době hraje dosti barevně. 30. kolo – remíza doma s Newcastlem, 31. kolo – prohra na Madejski Stadium a konečně zatím poslední kolo – jasná domácí výhra nad Citizens. Ale ještě dříve si Brums připsali cennou remízu s Arsenalem a tři body ze zápasu se Spurs.

Kouči Bruceovi se vrací do sestavy Palacios, kterému vypršel trest. Nicméně další záložníci Brown a Koumas, dost možná nejdůležitější hráč mužstva, nadále suspendovaní zůstávají. Švéd Edman bude rád, když stihne alespoň začátek příští sezony.

I Birmingham má své starosti s potrestanými borci. Obránci Ridgewell a Queudrue totiž vyvažují "trestní závaží". Kapo s McFaddenem budou muset se svými návraty ještě posečkat na příští kolo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Reading  (sobota 16:00)
Newcastle dlouhou dobu pod Kevinem Keeganem působil jako stín týmu, který před pár lety patřil k nejlepším celkům Anglie. V posledních utkáních se mu ale začalo opět dařit, vzdálil se od sestupových příček a začal přemýšlet o letošním jediném reálném cíli – obsadit 11. místo, které nyní patří Tottenhamu.

Právě ten ale Straky v minulém utkání porazily a nebylo to jen tak nějaké vítězství. Spurs sice poslal do vedení v 28. minutě Bent, ale Newcastle nakonec otočil na 4:1. V tabulce už poskočil na 12. pozici. Kevin Keegan tak Magpies s velkou pravděpodobností dovede k záchraně, ale navíc si i on sám upevnil místo hlavního trenéra.

"Samozřejmě všichni chceme vidět Newcastle v evropských pohárech, ale tahle sezóna se prostě kompletně nepovedla. Příští rok musíme dobře odstartovat a pak se můžeme o Evropu poprat," uvedl nigerijský útočník Obafemi Martins, který se na výhře na White Hart Lane podílel úžasným gólem. V létě opět můžeme očekávat velké změny v kádru, jelikož Newcastle už projevil zájem o určité hráče a až bude záchrana jistá, dozví se kouč Keegan částku, jakou mu vedení poskytne pro příchod nových posil. Tentokrát ale bude opět postrádat řadu klíčových hráčů. Zranění trápí Givena, Krula, Carra, Milnera a Cacapu.

Reading se v posledních zápasech také skvěle rozehrál a konečně prožívá poměrně klidné a úspěšné období. Kouč Steve Coppell se už zápasu proti svému bývalému reprezentačnímu kolegovi nemůže dočkat. "Jeho Newcastle v devadesátých letech naháněl strach, hrál velmi útočně a podobně se bude nejspíš prezentovat i nyní," prohlásil Coppell. Ten se bude muset obejít pouze bez Jimmy Kebeho. Kvůli červené kartě z minulého utkání nebude moct využít služeb ani Marka Matějovského, jehož by měl ve středu hřiště nahradit Kalifa Cissé.

S novým sestřihem do utkání nastoupí Stephen Hunt a podle kouče Coppella, jenž záložníka k holiči poslal, by mu to mělo pomoci v střílení gólů. Zatím jich v této sezóně nasázel pět.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.45 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Fulham má proti Sunderlandu jednu z posledních šancí, jak se ještě poprat o záchranu. V případě dalšího bodového neúspěchu by si v podstatě podepsal ortel sestupu, jelikož v závěru sezóny jej nečeká snadný los.

Nejprve Reading, pak Liverpool a nakonec Manchester City. To jsou nadcházející tři protivníci Cottagers a vedení klubu si uvědomuje vážnost situace. Fulham má nyní na kontě pouhých dvacet čtyři bodů, na sedmnáctou příčku jich ztrácí šest. Na Sunderland si ale věří a chce vyhrát. Navíc Black Cats jsou stále druhým nejhorším týmem na hřištích soupeřů.

V předminulém kole však "Černé Kočky" nečekaně překvapily. Z Aston Villy si totiž odvezly plný bodový zisk a ten potvrdily i minulou sobotu, když si poradily s West Hamem. Roy Keane, kouč Sunderlandu, tak konečně postoupil se svým týmem v tabulce výrazněji dopředu a může hrát s větším klidem. Tvrdý Ir už navíc začíná přemýšlet o nadcházející sezóně a rád by posilnil svůj kádr. Jeho pozornost zaujal Mauro Zarate, který je nyní na hostování v Birminghamu City. Trvale však patří katarskému klubu Al-Sad a ten jej prodat za méně než 20 miliónů dolarů odmítá.

Oba týmy budou postrádat tři hráče. Mimo hru na domácí straně je brankářská jednička Niemi, dále také Elliott a severoirský reprezentační kanonýr David Healy. Sunderland nemůže využít služeb zkušeného útočníka Yorka, Etuhua a Wallace.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Jeden z lehčích zápasů, které na Chelsea v závěru sezony ještě čekají, se blíží. Blues totiž v sobotu zajíždějí na půdu trápícího se Manchesteru City, jenž sice nemá v tuto chvíli vůbec formu, ovšem patří bezpochyby mezi nepříjemné soupeře.

Citizens jsou v krizi. O tom nemůže být sporu, vždyť městský rival United klidně ještě mohl letos svého souseda v boji o titul potrápit, když vstupoval do nového roku ze čtvrtého místa, co se ale nestalo. Nyní je devátý, vyhrál jen jediné z posledních šesti utkání a čtyřikrát za tuto dobu vyšel střelecky naprázdno. Statistika k pláči. Co na tom, že platí za jeden z nejférovějších klubů Premier League, když pomalu, ale jistě putuje vstříc druhé polovině ligové tabulky.

Co se týče vzájemných zápasů, je na tom Manchester také výrazně hůře. Snad každý si vzpomene na letošní debakl, který mu Chelsea uštědřila dokonce v dobách, kdy Citizens váleli jako nikdy. Výsledek 0:6 byl tenkrát překvapením. Když se podíváme ještě dále do historie vzájemných duelů obou stran, nacházíme tam jen jediné úspěšné klání z pohledu Manchesteru City a to roku 2004, kdy se z penalty trefil Anelka a zařídil tak první prohru Blues od nástupu Josého Mourinha. Právě Anelka hájí shodou okolností momentálně barvy Chelsea.

A užívá si v ní dobré časy. Blues sice uprostřed týdne nečekaně podlehli tureckému Fenerbahce v úvodním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů, jinak jsou však v lize bezchybní. Nic na tom nemění ani utrápená poslední výhra nad Middlesbrough, neboť zůstali i tak neporaženi již 15 utkání po sobě. Navíc před zmiňovaným duelem proti Boro zvítězili ve sledovaném derby nad Arsenalem a vyhoupli se před něj na druhou příčku, kterou následně v příštím kole uhájili. Podaří se jim to i nyní?

Dost možná, jelikož Arsenal hostí přetěžký Liverpool, a navíc se na rozdíl od něj může Chelsea pyšnit zraněními takřka nepoznamenaným kádrem. Momentálně je na marodce akorát Petr Čech, jehož start navíc nelze vyloučit. Jeho návratu se fanoušci Blues nemohou dočkat také proto, že jeho náhradník Carlo Cudicini neoplývá jistotou.

Sven Göran Ericsson, kormidelník domácích, už může konečně počítat s ideálním středovým duem Petrov-Johnson, ale vrásky na čele mu stále způsobuje zranění dvou obránců Balla a Richardse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.55 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Londýnský Tottenham po nečekané drtivé porážce od zvedajícího se Newcastlu 1:4 v sobotu zavítá na půdu Blackburnu. Rovers prožívají sezonu jako na houpačce, ani Tottenham není zrovna stálý svými výkony. Výsledek tak jen těžko lze odhadovat.

Blackburn čeká v sobotu obhajoba domácí neporazitelnosti v tomto roce, nevyzpytatelný Tottenham se zase jistě nehne z 11. příčky, kterou si zajistil svými značně nevyrovnanými výkony. Blackburn bude tak mít pravděpodobně větší motivaci tento duel vyhrát a to i proto, že ho v následujících dvou kolech čekají dva členové "Big Four" – Liverpool a Manchester United.

První vzájemný zápas obou klubů v tomto ročníku Premier League dopadl lépe pro Blackburn díky brance Samby z poslední minuty utkání, která rozhodla o výhře Rovers v poměru 2:1. Loni se zase na Ewood Parku hrálo nerozhodně. Spurs se v nadcházejícím duelu budou bránit nelichotivému jubileu, pokud totiž prohrají, stane se tak už postopadesáté venku v klubové historii v rámci Premier League. Zajímavé též je, že se setkávají dvě mužstva se zcela rozdílným pojetím hry. Zatímco Tottenham rád útočí (zaznamenal o 19 branek víc jak Blackburn), jeho sobotní soupeř zase vychází ze zajištěné obrany (inkasoval o 17 gólů méně).

Do tréninkového procesu Rovers se už konečně zapojilo duo obránců Samba-Emerton a zvláště návrat prvně jmenovaného je hodně zajímavý. Jak už bylo uvedeno, byl to totiž právě on, kdo rozhodl o podzimní prohře Spurs s Blackburnem. Tyto navrátilci dávají také Marku Hughesovi možnost volné ruky při výběru vyvolené jedenáctky.

Na druhé straně se vrací Jenas a stoper Kaboul. Ten by měl hrát ve středu obrany vedle Woodgatea, neboť hvězdný King a také Bale s Assou-Ekottem zůstanou mimo hru až do konce sezony.

Zápas lze sledovat na stanici Prima od 16.00 SEČ.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Aston Villa, ještě nedávno nejžhavější adept na pohárové šesté místo, se tabulkou propadá stále níž. Výraznému poklesu by ale nyní chtěla udělat přítrž. Na svém stadiónu přivítá jeden z nejslabších týmů ligy – Bolton Wanderers.

Ten si však nemůže dovolit ztrácet body, jelikož situace mu do karet rozhodně nehraje. Trotters už totiž ztrácí na záchranu čtyři body a další neúspěch by znamenal velký problém. Proti podobně se trápící Aston Ville to pro něj bude více než těžké. Trenér Megson ale nic jiného než vítězství nebere.

Bolton si v minulém kole málem připsal velmi cenný skalp. Na domácím hřišti přivítal Arsenal, po poločase vedl už 2:0, nakonec ale prohrál 2:3. Wanderers se po zápase dozvěděli další nepříjemnost. Útočník El-Hadji Diouf se rozhodl, že po letošní sezóně tým opustí, nyní ale udělá pro svého současného zaměstnavatele vše, co bude v jeho silách.

"Ať již Bolton zůstane mezi elitou nebo ne, další rok zde již zůstávat nebudu. Zajímají se o mě některé kluby; chybí jenom dohoda mezi třemi stranami a pak odejdu v pokoji. Určitě je to můj poslední rok tady. Každopádně Bolton budu i nadále respektovat a obdivovat," prohlásil Diouf. Ten by se měl opět objevit v základní sestavě. Trenér Megson bude i nadále postrádat brankářskou jedničku Jaaskelainena a Craiga Gardnera.

Co se to jen stalo, ptají se všichni fanoušci Villians. Jejich svěřenci najednou přestali vyhrávat a vidina pohárové Evropy se jim o něco vzdálila. "V posledních dvou domácích zápase se nám nedařilo, chyběla tvořivost," litoval kouč O’Neill. "Je tým unavený? Mám možnost hráče sledovat a nemyslím si, že je tomu tak," dodal bývalý kouč Celticu Galsgow, který se bude muset obejít bez Daviese a Ricarda Gardnera. Nad startem Carewa visí otazník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Manchester United  (neděle 14:30)
Manchester míří mílovými kroky za titulem a Middlesbrough by měla být jen malá překážka při jejich cestě. Boro ale letos dokázali obrat několik favoritů.

"Nedávno jsme dokázali, že hrát s týmy z vrchních pater tabulky umíme," prohlásil kouč Southgate. "Víme, čeho jsme schopni a z nikoho nemáme žádný komplex. Vždy se snažíme velké kluby zranit, protože když jen čekáte s čím přijdou, budou si vytvářet šance a můžete prohrát," dodal talentovaný anglický trenér.

Middlesbrough se od sestupu vzdálilo již na osm bodů a žádný stresující finiš jej zřejmě čekat nebude. Nyní navíc nebude hrát pouze útočník Mido a Brad Jones. Start stopera Hutha je i tentokrát nejistý, doktoři se však spíše přikládají k názoru, že se na hřišti objeví. Po disciplinárním trestu se vrací také Fabio Rochemback.

V úterý sehrál Manchester United čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti AS Řím. Nakonec se radoval z dvougólového vítězství a do odvety má velmi nadějnou pozici, nemusí tak v lize šetřit síly. Špatná zpráva je, že přišel o stoper Nemanju Vidiče, jenž si při špatném doskoku poranil koleno. "Nedošlo k žádnému vážnému poranění. Mimo hru bude dva až tři týdny," oznámil tiskový mluvčí Manchesteru United. Srbský reprezentant tak určitě přijde o toto utkání a také následnou odvetu s Římem.

Kouč Ferguson jej však dokáže bet větších problémů nahradit. Po dlouhých zraněních se totiž již vrátili Mickael Silvestre a poprvé je v nominaci především zkušený Gary Neville, ten chyběl déle než rok. Na pozici stopera navíc může hrát také John O'Shea. Otázkou však je, jak bude fungovat soplupráce náhradníka s Rio Ferdinandem, neboť ten odehrál celou sezónu jen s Vidičem.

Manchester nyní potřebuje nutně vyhrát, jelikož už v příštím kole hraje s Arsenal a za tři týdny s druhou Chelsea. Ďáblové se budou určitě nejvíce spoléhat na záložníka Cristiana Ronalda, jehož v tabulce střelců už asi jen velmi těžko někdo překoná. V minulém kole se konečně rozstřílel útočník Wayne Rooney a i tentokrát bude určitě figurovat v základní sestavě, jelikož Luis Saha je i pro tento zápas mimo hru. Podobně je na tom také Darren Fletcher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Derby County  (neděle 16:00)
Jistý sestupující tým, Derby County, se tentokrát představí v Liverpoolu. Jeho soupeřem bude Everton, jenž se i přes nepovedený minulý zápas nevzdává naděje na zisk čtvrtého místa.

Toffees byli dlouhou dobu v podstatě jediným týmem, který mohl narušit nadvládu Velké čtyřky. Jenže ani jim se to s největší pravděpodobnosti nepovede, jelikož minulou neděli v liverpoolském derby nestačili na svěřence Rafaela Beníteze, se kterými soutěží o čtvrté místo. Na svého městského konkurenta tak už ztrácí pět bodů. Zezadu se navíc začíná nebezpečně přibližovat Portsmouth.

Při zranění Tima Cahilla je záložník Mikel Arteta pro kouče Moyese nepostradatelným. Opět se ale začíná spekulovat o jeho odchodu, neboť španělský středopolař stále čeká na pozvánku do reprezentace. "Mikel si zaslouží něco lepšího. Kdyby hrál za jeden ze čtyř nejlepších klubů v Anglii nebo ve Španělsku, byl by z něho dávno reprezentant," nepochybuje hráčův agent Inaki Ibanez. Zřejmě proto se v létě můžeme dočkat přestupu.

Everton na tom není s absenci moc dobře. Kromě již zmiňovaného Cahilla dělá největší potíže kouči Moyesovi složení útočné řady. Dlouhodobě je mimo hru James Vaughan, druhého mladíka Victora Anichebeho zase trápí chřipka a u Andyho Jonhnsona je start nejistý.

Jenže ani Derby na tom není o moc lépe. Berani sice už nemají o co hrát a při pohledu na marodku je velmi nepravděpodobné, že by dokázali v Goodison Parku uhrát dobrý výsledek. Stubbs, Barnes, Davis a Mills, ani jeden z nich určitě do utkání nezasáhne. Po zranění se teprve vrací dvojice Miller – McEveley.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Portsmouth FC  (úterý 20:45)
Velice zajímavý duel uvidí Upton Park v londýně. Domácí "kladiváři" se utkájí o ligové body s Portsmouthem, který si o víkendu zařídil postup do finále FA Cupu výhrou nad W.B.A. 1:0.

West Ham trápí výpadky formy a to hodně velké, což dokazuje i posledních 6 zápasů. West Ham se v nich totiž z výhry radoval jen jednou. Domácím fotbalistům se v tomto ročníků zatím nepodařilo vytvořit nějakou delší sérii vyhraných zápasů a tak bojují o klidný střed tabulky, což není moc atraktivní.

Domácí kouč Alan Curbishley tak naznačil, že teď už se každý zápas hraje jako by byl poslední: "Zbývá už pouze šest zápasů a z toho máme čtyři doma, musíme bodovat. Chtěli bychom ještě vyvinout tlak na City a Blackburn, pokud toho budeme schopni."

Domácí lodivod už opět má v týmu Bobbyho Zamoru, který chyběl v duelu proti Sunderlandu. Naopak na marodce je stále Ljungberg, Gabbidon, Dyer nebo Collins.

Hosté z Portsmouthu pojedou do Londýna určitě se vztyčenou hlavu. O víkendu postoupili do finále FA Cupu a mohou tak hrát s klidným svědomím. Kouč Harry Redknapp nebude mít k dispozici Jermaine Defoa, který z rodinných důvodů odcestoval z Anglie. Tak by opět mohl nastoupit český útočník Milan Baroš, který o víkendu asistoval o vítězné trefy svého týmu.

Vypadá to, že nastoupí úplně poprvé nové útočné duo v dresu Pompey a to Baroš-Nugent. Kanu totiž není úplně v pořádku a Redknapp jeho start od začátku vyloučil. Dále se bude muset obějít bez Utaky, Pamarota nebo Primuse.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Green - Neill, McCartney, Ferdinand, Spector - Mullins, Parker, Mark Noble, Solano - Ashton, Cole
Portsmouth FC - pravděpodobná sestava:
James - Johnson, Campbell, Distin, Lauren,- Diop, Muntari, Mendes, Kranjcar - Baroš, Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United32244468:1576
2.Chelsea FC32218356:2371
3.Arsenal FC322010262:2670
4.Liverpool FC321711456:2462
5.Everton FC32176948:2757
6.Portsmouth FC32158946:3353
7.Blackburn Rovers321311842:3850
8.Aston Villa321310952:4449
9.Manchester City321310937:3749
10.West Ham United321281235:3944
11.Tottenham Hotspur321091361:5539
12.Newcastle United32981537:5835
13.Middlesbrough FC328101428:4534
14.Sunderland AFC32961729:4933
15.Reading32951837:5832
16.Wigan Athletic32871728:4731
17.Birmingham City32791638:4930
18.Bolton Wanderers32681830:4826
19.Fulham FC324121629:5324
20.Derby County32182316:6711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (75)

Přidat komentář
fantomas

Bruci, jak vidiš Spurs dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice nakúpia v Blackburnskom supermarkete poriadne banány, kapitán Pickard a jeho posádka tvrdo narazia na útes meno St.James Park, Wigan s Palaciom v zostave a na vlastnom oranisku dá pocítiť frajerom z Birminghamu, ako chutí rugby, Villans rozprášia Pútnikov na kusy a dajú im vedieť, že im zvoní umieráčik, Arsenal si zmlsne nad experimentálnou Benitezovou zostavou, Chalupári strápnia Čierne mačičky, že im prestane chutiť Whiskas, Citizens budú opäť márne hľadať súperovu bránu, aj napriek Eriksonovým novým kompasom.

Reagovat
fantomas

pěkne...hlavně ten arsenal, ale jen - wiganu se nevrací palacio (stále je v boce ) ale palacios

Reagovat
smazaný uživatel

Palacios, jasné, s Palaciosom

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak tomu fantomasovi nelez tak do té pr.ele.Spurs jasná 0 nebo 2

Reagovat
fantomas

se jen opravil, je mi jasny že bys to ty neudelal, ale to neznamená, že to budeš zakazovat ostatnim

Reagovat
smazaný uživatel

že říkáš zrovna ty at někdo neleze někomu někam

Reagovat
fantomas

tjn...jeden ze slavných brucových oveček

Reagovat
fantomas

*jedna

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajmalo koli jim Bruce platí...nebo je to on sam, at to vypada ze neni blbec sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers - Spurs over

Reagovat
Devil

Hlavne at Manchester v Boro urve 3 body.

Reagovat
fantomas

no nebude to mít lehký

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam neprohraje jako Arsenal....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska klopytne jk Chelsea v City, tak klopytne i ManU. A Arsenal je razem nahore. Kluci delaji jenom drama

Reagovat
Devil

Aby to nebylo presne naopak a po 33 kole by se o titul poprali uz jen Dablici s Blues.

Reagovat
fantomas

at se klidně perou, ted je pro nás priorita LM

Reagovat
Devil

MU se rve na dvou frontach LM i PL,nic nevzdame bez boje!

Reagovat
fantomas

šak jo, já bych si vás přál ve finále, to by bylo supr, bohužel mužem z anglických týmu narazit jen na chelsea, která ted nepostoupí navíc

Reagovat
Devil

Myslim,ze to bude jinaci tym z Londina,kterej nepostoupi.

Reagovat
Devil

y

Reagovat
fantomas

grrrr

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nehraje ManU

Reagovat
fantomas

on ale neřek že hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

říkal

Reagovat
fantomas

řikal to jen o chelsea, přečti si to ještě jednou rači

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto si to cetl vickrat, kdyby tam bylo zitra,nereknu nic,dyz si to prectes,a nevedel kdy hraje MU,tak myslis ze hraji dnes...

Reagovat
fantomas

no možná jo, ale vyslovene neřekl že manu hraje dneska a basta! konec debaty...

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože nemůže Matěj hrát? já myslel že stopky jsou jenom za rovnou červenou a ne až po druhý žlutý, které ještě byla nesmyslná, jinak by mě zajímalo jakej srandista píše ty tipy, chelsea 02 spíš 2, city sou ve s*ačkách a my se nesmíme odtrhnout za united o víc jak 5 bodů, navíc když ještě arzenál ztratí doma dva body

Reagovat
fantomas

jakej Matěj? jo a ten srandista sem já a nevidim na tom tipu nic špatnýho...jestli ty absolutně vylučuješ možnost remízy tak laskavě otevři oči

Reagovat
smazaný uživatel

matějovský.... kdo tu vyloučil remízu? 02 neni možná remíza? jenom bych nedal jenom remízu když už bych měl takto tipovat

Reagovat
fantomas

tak je jasné, že tvuj tip je podstatně zkreslený...

Reagovat
smazaný uživatel

můj typ v podstatě v pohodě vyšel

Reagovat
fantomas

city zklamalo halvně druhej poločas, ten první zdatně chelsea sekundovalo a už sem myslel že i ta remíza bude realna

Reagovat
smazaný uživatel

jediná jejich nebezpečná situace byla střela petrova kterou cudiciny škrábal

Reagovat
fantomas

a co ta Benjaniho hlavička z uvodu zápasu? těsně nad

Reagovat
smazaný uživatel

tj fakt,to si prostě zasloužili vyhrát,když měli tolik šancí...

Reagovat
fantomas

to ja neřek

Reagovat
smazaný uživatel

já se snažil najít situaci kdy se aspoń trefili nějak nebezpečněji na bránu

Reagovat
fantomas

no Dunne se trefil mimořádně přesně

Reagovat
smazaný uživatel

vzal gól esienovi aLE co naplat

Reagovat
One-Real

Wozy ty si děláš kozy Všechno je možný Chelsea taky nemusí vyhrát

Reagovat
One-Real

Něco mi říká že v tomto kole se o lecčem rozhodne nebo alespon pořádně napoví .

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

O cem???

Reagovat
One-Real

Něco mi říká že Chelsea nebude naplno bodovat.A Manchester všem odskočí.

Reagovat
Devil

Tak to by se me libilo,ale nevim nevim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

ten komentátor na primě si strašně vymejšlí...prej že je Reid produktivní střelec a že je cena Ronnieho odhadována na 12 mil. liber, nevim kde to sebral

Reagovat
smazaný uživatel

a to se připrav na nával vydatných informací na EURO

Reagovat
Radin

Ale včera to byla pecka,nejlepší bylo kouč Blackburnu chce vyhrát a je to sympatické,posílá do hry třetího utočníka Benta :-D.Nebo prej střídající hráč Totenhamu měl pořádnou muskulaturu a ptal se tam nějakého doktora nebo co to bylo,jestli není tlustý

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Ronaldo, to není možný, ten má výběr místa (štěstí). A to při přímáku předtím jsem si říkal, že si uříznu koule jestli z toho dá góla, naštěstí se trefil až po násleným rohu.

Reagovat
fantomas

zaberem Boro!!!

Reagovat
herbage

Alvééééééééééééés

Reagovat
fantomas

jupííí

Reagovat
smazaný uživatel

"Ronalda odzbrojil Wheater."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to udrží kluci jedni Bylo by moc fajn být za manwhoo jen 3 body :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés!!! Čo tento chalan robil tak dlho v nejakom ničoidnom Twente? Tie chýry o ňom asi nebol prehnaný výmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Twente? snad Heerenveenu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, Heerenveen, no aj tak je to ničotný klub.

Reagovat
fantomas

neni

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi nepamatuješ, co provedli asi před 2,5 lety s naším tehdejším mistrem ligy

Reagovat
herbage

Alveeees na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Alves se dostává do formy v pravej čas

Reagovat
smazaný uživatel

krááááása 2:1 a alves by si měl dát hattrick nebo to někdo ještě pojistit abysme se na ně dotáhli na dva body, kets go boro lets go, jenom díky vds neprohávaj víc btw maj tam krásnou chumelenici

Reagovat
fantomas

ty vole, fantazie...Alves se šetřil na manu koukám, do tý doby nic a ted toto

Reagovat
fantomas

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

kurva sem to zakřik tunčaj to musí rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

kladivari musia vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak je to s kvalifikací do UEFY (případně do Intertoto cupu)? Když finále FA hraje Portsmouth a Cardiff tak je jedno místo v lize navíc ne? Takže 5.,6. a 7. do UEFY a 8. do Intertota?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele