Anglická Premier League - preview 23. kola

27.01.2009, 08:22, aktualizováno 28.01.2009, 08:24
Previews
Aston Villa s Manchesterem United včera netaváhaly, dnes jsou na tahu Chelsea a Liverpool. Blues hostí Middlesbrough, Reds jedou do Wiganu. Do boje o titul chce zasáhnout i Arsenal, který čeká těžký zápas proti Evertonu. Manchester City hostí Newcastle, West Ham vyzve Hull a Blackburn přivítá Bolton.
Sunderland AFC - Fulham FC  (úterý 20:45)
V utkání 23. kola anglické Premier League změří domácí Sunderland na svém Stadium of Light síly se zlepšujícím se Fulhamem, který by rád začal sbírat body i na cizích hřištích.

Černé kočky mají stejně jako jejich soupeř z Londýna v nohách sobotní zápas 4. kola FA Cupu. Sunderland doma přivítal Blackburn a po 90 minutách se oba celky rozešly smírně 0:0. Domácím se v lize naposledy podařilo vyhrát ještě v roce 2008, když zajížděli na půdu nováčka z Hullu a rozdrtili tam hráče City v poměru 1:4.

Sunderlandu náleží nyní 15. pozice se ziskem 23 bodů. Zajímavostí je, že všechny celky za ním až do posledního místa mají shodně 21 bodů.

"Zápas proti Fulhamu bude pro náš tým velice důležitý a my si nemůžeme v tomto utkání dovolit zaváhat," řekl domácí manažer Sbragia.

Do utkání by v barvách koček neměli od začátku nastoupit Kenwyne Jones a Djibril Cisse, kterým se zápas s Blackburnem opravdu nevydařil. Otazník dále visí nad startem Keirona Richardsona, který má stále problémy se zraněným kotníkem. Radost Sbragiovi může dělat návrat Teemu Tainia po jedno zápasovém distancu.

Na druhé straně stojí celek z Londýna, aktuálně hájící desátou příčku nejvyšší anglické soutěže, Fulham FC. Ten si v sobotním zápase FA Cupu poradil s Ketteringem hrajícím až pátou nejvyšší soutěž v poměru 4:2 a hladce postoupil do dalšího kola.

Londýňanům se aktuálně daří a z posledních deseti utkání poznali svěřenci Roye Hodgsona pouze jednou hořkost porážky, když v minulém kole podlehli na půdě West Hamu 1:3.

Jak je známo, Fulhamu se nedaří naplno bodovat mimo vlastní stadion a přesně v této indispozici vidí problém i hostující manažer Hodgson.

"Náš problém vězí v naší neschopnosti vyhrát na cizím hřišti. To bychom měli změnit co nejdříve. Musíme začít sbírat body i mimo náš stadion. Určitě by bylo dobré začít již toto úterý na Stadium of Light v zápase proti Sunderlandu," řekl hostující manažer.

Hodgson se může těšit z uzdravení Bobbyho Zamory, který již v utkání proti Ketteringu usedl na lavičku. Nad jeho startem proti Sunderlandu však stále visí otazníky. Další pozitivní zprávou pro hostující celek je postupné zotavení Andranika Teymouriana, který by se po zranění kolene měl již brzy objevit zpět v sestavě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (úterý 21:00)
Tottenham i Stoke jsou prozatím velcí adepti na sestup. Ve vzájemné zápase, který tentokrát svedou, půjde skutečně o hodně. Vítězství bude mít cenu zlata, jelikož může oběma celkům nesmírně pomoct.

Domácí fotbalisté věří, že právě po tomto zápase půjdou opět nahoru. V poslední době totiž nějak zapomněli vyhrávat, a tak samozřejmě klesali kolo od kola tabulkou opět směrem dolů. V současnosti se sice nachází na 16, pozici, ale mají stejně bodů jako poslední West Bromwich. V případě prohry by klidně mohli klesnout opět až na samé dno.

Již celkem šest kol čeká na vítězství Tottenham. V tom minulém dokonce zachraňoval alespoň bod v zápase s Portsmouthem. Dobrou zprávou ovšem je, že se konečně dokázal střelecky prosadit. Úspěšným střelcem se stala nová posila Jermain Defoe. Tentokrát se na hřišti v bráně Spurs měla představit nově také další posila. Tou je Carlo Cudicini z Chelsea, jenž by měl zastoupit lehce zraněného Gomese. Nově příchozí Pascal Chimbonda ovšem nebyl včas zaregistrován, a tak na tribuně doplní svého spoluhráče Huttona. Hrát by měli také Lennon, Modrič i Woodgate, které trápily zdravotní potíže.

Ani Stoke se už dlouhou dobu nedaří. Jejich poslední výhra se datuje na konec listopadu. Od té doby neodcházeli ze hřiště v opojném pocitu ze zisku tří bodů. Naposledy se jim ale málem podařilo překvapit celou Anglii. Na Stamford Bridge, svatostánku londýnské Chelsea, totiž od 60. minuty zásluhou Roryho Delapa vedli, minutu před koncem normální hrací doby o vedení přišli a v samotné závěru dokonce podruhé inkasovali. Na svou první výhru ze hřiště soupeře tak stále musejí čekat, třeba se ale dočkají nyní.

K dispozici po disciplinárním trestu už navíc budou mít Ricarda Fullera. V pořádku by měl být také obránce Danny Higginbotham, podobně jako Andy Griffin. Otazníky se vznášejí nad starty Mamady Sidibeho a Leona Corta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Aston Villa  (úterý 21:00)
Do Fratton Parku tentokrát zavítá Aston Villa. Ta se poprvé představí se svou novou hvězdnou posilou, útočníkem Emilem Heskeym.

Od něj si kouč Martin O’Neill hodně slibuje. Není se ale ani co divit, zkušený forvard patří mezi nejlepší útočníky Anglie. Ve Villa Parku podepsal po přestupu z Wiganu smlouvu na tři a půl roku. "Jsem nadšen. Emile je již několik let vynikajícím hráčem a tohle je skvělá zpráva. Přichází v opravdu důležitý čas, nemáme nejširší kádr na světě. Když hráči jako Wayne Rooney nebo Michael Owen říkají, že se s ním hraje dobře, tak mi to stačí," prohlásil například skotský taktik o svém novém svěřenci hned po přestupu.

31letý kanonýr přichází právě včas. Villa totiž přišla o Ashleyho Younga, jenž musí stále pykat za červenou kartu, kterou viděl v duelu se Sunderlandem. Birminghamský klub vstoupí do tohoto duelu ze čtvrtého místa a se současnou desetizápasovou sérií bez prohry. Jenže kromě Younga se musí obejít také bez stopera Martina Laursena a Wilfrieda Boumy. Po disciplinárním trestu se ovšem vrací Luke Young.

Portsmouth je na tom skutečně špatně. Kromě toho, že se mu poslední dobou téměř nedaří, ideálně se mu nepovedlo zacelit ani díry po hráčích, kteří odešli jinam. Do zálohy sice přišli tři hráči, Pennant, Mullins a Pelé, jenže ti toho letos moc zatím nenahráli. Pompeys už nevyhráli šest zápasů v řadě a uvědomují si, že se nachází v krizi. "Hrajeme o záchranu, nemá cenu se utěšovat tím, že máme tři body náskok na West Brom. Musíme se semknout a bojovat," ví moc dobře obránce Sylvain Distin.

Kouč Tony Adams opět musí řešit nepříjemné problémy. k dlouhodobě zraněnému Bouba Diopovi se přidal jeho kolega ze zálohy a klíčový muž základní sestavy Chorvat Niko Kranjčar. Mimo hru jsou také Richard Hughes a Jerome Thomas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (úterý 21:15)
Souboj posledního s prvním, aneb duel vedoucího Manchesteru United a zvedajícího se West Bromwiche Albion, jenž se stále krčí na samém dně tabulky, nám nabídne 23. kolo.

Po tomto zápase už ale může být všechno jinak. Hráči kouče Mowbraye jsou poslední jenom kvůli tomu, že mají na kontě nejhorší skóre. Pokud ale udrží nadějnou formu z několika posledních kol, nemusí se bát, že by nešli tabulkou směrem nahoru. Především na domácím stadiónu září, což více než jasně dokazuje již třízápasová série výher. Postupně si dokázali poradit jak s Manchesterem City, tak také následně i s Tottenhamem a naposledy zdolali Middlesbrogh, kterému nadělili třígólový debakl. Jenže tentokrát je čeká skutečně velké sousto, jakým Manchester United bezesporu je.

Ten totiž přijíždí na Hawthorns Stadium ve skvělé náladě, jak jinak také, když vyhrává jeden zápas za druhým. Skvělé výkony mu dopomohly k tomu, že se nachází již na prvním místě a to má ještě zápas k dobru. Podobně jako před minulým ligovým zápasem, tak i tentokrát nesmíme zapomenout zmínit neuvěřitelnou sérii bez inkasovaného gólu. Ta se před tímto kolem protáhla již na patnáct hodin a čtyřicet dva minut.

Bude i nadále zajímavé sledovat, jak dlouho tento počin Manchesteru vydrží. V minulém kole moc práce s udržením čistého konta rozhodně neměl. Na půdě Boltonu se brankář Van der Sar nijak výrazně nezapotil. Navíc jeho spoluhráči se dokázali prosadit a zařídili tak pro United další zisk tří bodů. Úspěšným střelcem se stal Dimitar Berbatov, na kterého při absenci útočníka Rooneyho spoléhá kouč Ferguson nejvíce.

Anglický reprezentant by se měl vrátit až příští týden, podobně jako Rio Ferdinand nebo Jonny Evans. Těmito hráči ale marodka rozhodně ještě nekončí. Zdravotní problémy trápí například také Naniho, Andersona, Parka, Welbecka, Browna nebo Evru. K dispozici by neměli být ani brazilští sourozenci Fabio a Rafael. Chybět bude samozřejmě i Owen Hargreaves.

Ani West Brom na tom není bůhvíjak dobře. Hrát nemůže Jonathan Greening, Abdoulaye Meite, Jonas Olsson, Leon Barnett a Neil Clement. Na hřišti se ale dost možná objeví už Nizozemec Ryan Donk.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 4.30 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Middlesbrough FC  (středa 20:45)
Středeční večer si pro nás připravil utkání 23. kola anglické Premier League mezi domácí Chelsea FC, která na svém Stamford Bridge přivítá zatím o záchranu bojující Middlesbrough.

Londýňané aktuálně hájí třetí pozici za vedoucím Manchesterem United a druhým Liverpoolem na který ztrácí pouhé dva body. Svěřenci manažera Scolariho v poslední době poznali přemožitele pouze ve vedoucím celku z Manchesteru. V posledních deseti kláních tedy "Blues" zaznamenali jednu prohru, čtyři remízy a pět vítězství. To poslední má sobotní datum 24. ledna, kdy na svém stánku přivítala v rámci utkání FA Cupu hostující Ipswich Town. Ten nakonec modří zdolali 3:1 a zaslouženě postoupili do dalšího kola.

Manažer Luis Felipe Scolari je přesto nespokojen. K důvodům nemusíme chodit daleko, protože když se podíváme na výsledky Chelsea v tomto ročníku a porovnáme je s výsledky z ročníků minulých, zjistíme, že obrana Londýňanů je mnohem prostupnější než tomu bylo doposud.

"Náledující měsíc bude hodně důležitý. Nyní hrajeme doma s Middlesbrough a v následujícím kole nás čeká bitva s Liverpoolem. Poté tam jsou další těžké zápasy s Hullem, Aston Villou a dalšími. Nesmíme ani jeden zápas vypustit. Jsme domácí, a tak počítáme s tím, že hráči odevzdají maximum a my vytěžíme s utkání všechny tři body," řekl asistent manažera Ray Wilkins.

Scolari bude v zápase postrádat Ricarda Carvalha, který si poranil stehení sval a bude mimo hru minimálně 10 dní. Manažera "Blues" však může těšit návrat kapitána Johna Terryho, který se již plně zotavil ze svého zranění. Přesto však obrana před Petrem Čechem nebude znovu kompletní.

Dalším, kdo by mohl v utkání scházet, je Didier Drogba. Útočník z Pobřeží slonoviny je sice nominován na utkání s Middlesbrough do základní sestavy, ale zda do něj zasáhne od začátku, nebo ne, ví jen sám brazilský manažer Scolari.

To Middlesbrough má jiné starosti. S jednadvaceti body hájí momentálně osmnáctou pozici, která zaručuje pro následující sezónu účast v nižší soutěži. Vyrovnanost spodních řad je v tomto ročníku opravdu veliká. Mezi posledním celkem a klidným středem tabulky je rozdíl pouhých šesti bodů. Proto si jsou svěřenci manažera Garetha Southgata vědomi důležitosti každého střetnutí. Právě manažer Boro rád vzpomíná na své první střetnutí s londýnskou Chelsea ve funkci manažera. V roce 2006 totiž ve svém debutu jeho tým zdolal tým z Londýna v poměru 2:1.

I Boro si v sobotu zahrálo FA Cup a to proti druholigovému Wolverhamptonu, kterého po velké bitvě nakonec zdolalo 1:2 a postoupilo tak i s trochou štěstí do dalších bojů. Forma Middlesbrough není v poslední době nikterak oslnivá. Z ligového vítězství se naposledy hráči mohli radovat 9. listopadu 2008 na půdě Aston Villy, kterou zdolali 1:2. Od té doby však uběhly skoro tři měsíce.

Světlem ve tmě může být pro Southgata nová posila v podobě Marlona Kinga, který minulý týden úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a svým podpisem potvrdil hostování v Middlesbrough. Opačným směrem putoval však Mido, kterého vedení Boro poslalo do Wiganu téže na hostování.

"Marlon je pro nás určitě přínosem. Těším se na něj, těším se na jeho výkony a věřím, že nám hodně pomůže. On už přesně ví, co po něm požadujeme, a věřím, že nám vyhoví. Máme v poslední době v kabině zlepšenou náladu a proto si myslím, že bychom mohli na Stamford Bridge uhrát dobrý výsledek," řekl hostující manažer Gareth Southgate.

Tomu bude v utkání s "Blues" chybět zraněný Andrew Taylor. Naopak se do sestavy vrací Julio Arca, Emanuel Pogatetz a do útoku Afonso Alves, který se úspěšně vyléčil ze zranění achilovky.

Middlesbrough nemá s Chelsea zrovna lichotivou bilanci. Z posledních čtyřech vzájemných zápase totiž pokaždé brala všechny tři body právě Chelsea s příjemným skóre 11:0 ve prospěch Londýnských. Proto Chelsea vkročí ve středu na Stamford Bridge jako jasný favorit na vítězství.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.75 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Newcastle United  (středa 20:45)
Nově posilněný Manchester City si to v 23. kole rozdá s Newcastlem United, jenž na stadión nejbohatšího celku soutěže rozhodně nepřijíždím v nejlepším rozpoložení.

Za vše mohou nedávné nevydařené výsledky. Hra Magpies přestala nést v poslední době úspěch, a tak čekají na vítězství už čtyři kola. I přesto se ale zatím propadli "pouze" na čtrnáctou příčku. Tím se však utěšovat moc nemohou, jelikož od posledního místa je dělí jen dva body. Největším problémem se jevila v posledních kolech především defenzíva. Sami posuďte, jako první nestačili na Liverpool a podlehli doma vysoko 1:5, v dalším kole remizovali 2:2 s West Hamem a naposledy dostali "trojku" od Blackburnu.

Když se navíc podíváme na výsledky ze vzájemných zápasů s Manchesterem City, moc naděje Newcastlu rozhodně dávat nemůžeme. Naposledy porazil Citizens na podzim roku 2005. Od té doby stále čeká. Letos ovšem dokázal na domácím trávníku dovést zápas do remízového konce, když se za domácí trefil Ameobi a vlastní gól zaregistroval Richard Dunne. Za hosty se mezi úspěšné střelce zapsal Robinho a Ireland.

Manchester vstoupí do tohoto duelu už posilněn o své nové výtečné posily. Po Waynu Bridgeovi posilnil kádr trenéra Marka Hughese také záložník z Hamburku Nigel De Jong a kanonýr Craig Bellamy. Do konce přestupové období zbývá ještě pár dní, a tak se možná dočkáme dalších transferů. I bez nich ale určitě City půjdou nahoru. V minulých zápasech jasně ukázali, že opět nabírají formu. Jako poslední to odnesl Wigan, který ale měl díky červené kartě stopera Dunna v závěru duelu několik šancí, jak minimálně vyrovnat. Nakonec se mu to ale nepovedlo.

Irský zadák tak je jedním z hráčů, kteří do tohoto duelu nezasáhnou. Na domácí straně jej ale ještě doplní Božinov, Petrov, Hamann a Johnson. Hrát by měl však také Robinho, který odletěl z nedávného tréninkového soustředění a mluvilo se o problémech s koučem Hughesem. Na druhé straně barikády možná poprvé využijí služeb útočníka Lovenkrandse. Pod disciplinárním trestem se ale nachází Nicky Butt a Mark Viduka, kvůli zranění naopak nenastoupí Ameobi, Martins, Cacapa a zřejmě ani Alan Smith.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Liverpool FC  (středa 20:45)
Na JJB Stadium přijíždí druhý Liverpool, který bude proti Wiganu usilovat o přerušení dvouzápasové série bez výhry. Stejný počet zápasů nevyhrál ani domácí Wigan, jenž je sedmý.

Latics v posledních dvou zápasech zavítali do města Manchesteru, kde se postupně utkali jak s United, tak se Citizens. Oba dva zápasy skončily shodně prohrou Wiganu 1:0, čímž Wigan ztratil kontakt s vedoucí šesticí, na níž nyní ztrácí pět bodů.

"Liverpool má propracovanou obranu a se Stevenem Gerrardem a Fernandem Torresem je velice silný také v útoku. Bude zajímavé sledovat, zda Reds dokáží držet krok s Manchesterem United, ale zatím jsou na dobré cestě," prohlásil před zápasem manažer Wiganu Steve Bruce, jenž by měl nasadit novou posilu z Middlesbrough, Egypťana Mida. Ten by tak měl vytvořit útočnou dvojici s krajanem Zakim. Další útočná posila Hugo Rodallega by měla být připravena na lavičce, pokud se stihnou vyřešit všechny formality. Naopak k dispozici nebude Bet Watson, další nová posila, a otazníky visí také nad starty Antonia Valencii a brankáře Chrise Kirklanda.

Také Liverpool má za sebou dvě hry bez zisku tří bodů. Narozdíl od Wiganu však v obou remizoval, se Stoke City a v derby s Evertonem. Nyní mají Reds na druhém místě stejně bodů jako Manchester, avšak United mají zápas k dobru.

Do sestavy Liverpoolu se vrací Robbie Keane, jenž nebyl nominován k víkendovému duelu FA Cupu. "O Keanovi se příliš mluví. Bylo to prostě jedno rozhodnutí o jednom hráči. Měl v neděli volno stejně jako ostatní hráči, kteří nenastoupili. Trénoval v pondělí, trénoval dnes a zítra bude k dispozici," reagoval manažer Reds Rafa Benitez na vlnu spekulací, které se objevily poté, co nebyl bývalý forvard Tottenhamu nominován.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.70 - 3.35 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (středa 21:00)
Oba středeční soupeři posledními výsledky předčí kdekoho, ovšem sami vědí, že rozhodně mají co zlepšovat. Everton, který se letos doma necítí ve své kůži, vítá na Goodison Parku osmkrát v řadě neporažený Arsenal.

Když někdo zavítá do Liverpoolu na stánek tamních Toffees, nemusí se bát. Kolena se totiž nejspíše budou klepat hlavně domácím. Ti na svém stánku v této sezoně zvítězili jen třikrát, z toho dvakrát v minulých dvou kolech. Panické hrůzy z vystupování před vlastním publikem se tudíž pomalu zbavují, ne tak obav z příjezdu slovutného Arsenalu. Ten nepřemohli téměř dva roky od hubené výhry 1:0 z března 2007. Zato kdo by si nevzpomněl na památný debakl, který Kanonýři Liverpoolským uštědřili před třemi lety a pěti měsíci. Sedm kulí jako v Sarajevu tehdy nasytilo Everton na Highbury.

To je ale přeci jen minulost, daleko přívětivější je pro oba celky přítomnost. Londýňané nenašli ve všech soutěžích přemožitele již osm zápasů v řadě, přičemž remizovali a vítězili přesně půl na půl. Třebaže však poslední tři utkání v Premier League Kanonýři zvládli, jejich poslední představení až tak přesvědčivé nebylo. Na Millenium Stadium v Cardiffu totiž Arsenal v takřka kompletní sestavě nedokázal vybojovat postup do další fáze FA Cupu a souboj s druholigovým soupeřem si začátkem měsíce února zopakuje.

Everton je na tom ještě o něco lépe. V minulých osmi soutěžních zápasech pokaždé bodoval (stejně jako Arsenal) a hned pětkrát naplno. Z posledních šest ligových kol mají Toffees na kontě úcty hodných 14 bodů, přičemž jen jedinkrát inkasovali. Tak se stalo navíc v nejtěžším možném duelu, merseysideském derby, které skončilo nerozhodně 1:1. Stejný soupeř stanul proti Karamelkám i o tomto víkendu v rámci FA Cupu a opět z toho byla jednogólová remíza. Tyto plichty mimo jiné potvrdily fakt, že Everton sice často zvládá velkokluby oškubat o body, jen zřídkakdy však vyhraje. To se mu koneckonců povedlo jen jedinkrát z posledních 20 pokusů.

Podle Davida Moyese má Španěl Arteta jen padesátiprocentní šanci na včasný návrat, který by mu umožnil startovat proti Arsenalu. Na marodce zůstává rovněž ofenzivní trio Yakubu-Saha-Vaughan. Na druhé straně se v pravou chvíli od karetního trestu oprostil Clichy a v pořádku je i Gallas. Eduardo stále ještě má v otázce kondičky co dohánět, přičemž Silvestreho nepustí na trávník bolavé stehno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Blackburn Rovers - Bolton Wanderers  (středa 21:00)
Lancashire derby je opět tady. Tentokrát se Blackburn a Bolton potkají již ve svém 140. vzájemném měření sil. Favoritem jsou domácí hráči, kteří se pod novým koučem Samem Allarydem neuvěřitelně zvedli.

Anglický manažer dokázal se svým celkem v poslední době neuvěřitelné věci. Ihned po svém nástupu jej dokázal značně zvednout. Ze čtyř zápasů, ve kterých Rovers vedl, vydoloval velmi dobrých osm bodů a dokázal po dlouhé době dostat klub ze sestupového pásma. Nemalou zásluhu na tom má především zkvalitnění hry dozadu. Není to tak dávno, co byl Blackburn v počtu inkasovaných gólů vůbec nejhorší z celé soutěže. Navíc se mu povedlo poskládat skvělý útok. Všech posledních osm gólů zařídila dvojice McCarthy-Roberts.

O to těžší bude mít práci dostat se do základní sestavy Roque Santa Cruz, který konečně dostal pod Allardycem šanci. Z kádru byl vyřazen poté, co veřejně prohlašoval, že chce Blackburn opustit. Hrát ale nebude Steven Reid a zřejmě také obránce Christopher Samba.

Většinou, když se střetne Bolton a Rovers, se z vítězství neradují domácí hráči. Za posledních osm let, na svém stadiónu vyhrál pouze Blackburn, a to jen jednou. Konkrétně v loňské sezóně, kdy zvítězil ve vysokém poměru 4:1. Na nějakou divokou přestřelku už teď mohou téměř jistě fanoušci zapomenout. Na vině je totiž neefektivní útok Wanderers, kteří na gól čekají už sedm a půl hodiny. Stále tak mohou jen snít o mezníku 4000 vstřelených gólů, ke kterému jim chybí ještě tři přesné zásahy.

Kouč Gary Megson nemůže pro tento zápas počítat se svým "zlým mužem" Gavinem McCannem. S největší pravděpodobností nebude hrát ani kapitán Kevin Nolan. Nová posila, Mark Davies, by měla také do utkání zasáhnout, ale zřejmě až z lavičky náhradníků. Hrát by neměl ani útočník Johan Elmander, podobně jako mladík Ricardo Vaz Te.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.10 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Hull City  (středa 21:00)
S přehledem si zajistili postup do osmifinále FA Cupu, nyní na sebe narazí pod patronátem Premier League. West Ham usiluje o domácí "hattrick", Hull touží utnout nehezkou šňůru čítající pět porážek v řadě. Tak tedy kdo s koho?

Tigers sice v tuto chvíli mohou postrašit jen málokoho, nicméně na Londýňany budou mít spadeno asi až do konce sezony. Zatím totiž letos v hlavním městě Albionu neztratili ani kytičku, což je na nováčka velmi pozoruhodná vizitka. Teď můžou Kladivářům buď doříct pohádku o třech po sobě jdoucích vítězstvích na vlastním hřišti, kterou si Londýnští užívali již zkraje tohoto ročníku, nebo všechny doposud napsané řádky smazat jako ty chobotničky z druhého patra.

To se jim sice dříve nikdy nepovedlo, nicméně jeden skalp West Hamu již Hull na svém kontě má. V říjnu loňského roku doma zvítězil těsně 1:0 brankou Turnera. Takový úspěch už ale dávno vězí v propadlišti dějin. Nyní je situace okolo Tygrů taková, že jejich jediné dva triumfy z posledních devíti soutěžních utkání byly postupy přes Millwall a Newcastle v Anglickém poháru. Jinak vyšli šestkrát v řadě mimo KC Stadium naprázdno a posbírali jen čtyři body z 18 možných v předešlých kolech. To hovoří za vše. Hammers jsou v tabulce sice jen o jednu příčku a dva bodíky před Hullem, ovšem z hlediska aktuální formy je to jak nebe a dudy. Včetně pohárových klání totiž West Ham neprohrál v žádném z minulých šesti zápasů, přičemž hned pět z nich opanoval. Přesto není ani londýnský celek bez své Achillovy paty.

Tou je bezpochyby mizivá odolnost vůči nájezdům soupeřovy ofenzivní vozby. Stejně jako Hull totiž letos Kladiváři zvládli udržet čisté konto jen třikrát, z toho pouze jedinkrát na Boleyn Ground! Tak aspoň že v tom útoku to tolik nedře. I když zopakovat výsledek posledního vzájemného měření sil na Upton Parku bude nadmíru složité. Ještě ve staré Second Division totiž v říjnu 1990 vypráskal West Ham svého soupeře v poměru 7:1.

Německý útočník Savio Nsereko doufá, že včas obdrží povolení startovat na Ostrovech a stihne si svůj debut odbýt již tuto středu. Dyer nejspíš nenastoupí vinou svalových problémů, přičemž Upsonův návrat do srdce defenzivní linie West Hamu se jeví jako velmi pravděpodobný.

Jimmy Bullard, čerstvá posila Hullu, se svému novému nadřízenému zalíbil na první pohled a téměř jistě naskočí do středečního střetnutí od samého počátku. "Dnes se tréninku účastnil poprvé a byl neskutečný," rozplýval se Brown na předzápasové tiskové konferenci, "je na jiném stupni, vzdechl každému svěží vánek do úst." Tím dobré zprávy pro Tigers však ani zdaleka nekončí. K dispozici jsou již také Kilbane s Faganem. Zato trio Barmby, Gardner, Boateng je nadále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.35 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21145234:1047
2.Liverpool FC22138136:1447
3.Chelsea FC22136342:1345
4.Aston Villa22135437:2444
5.Arsenal FC22125537:2441
6.Everton FC22106630:2636
7.Wigan Athletic2294925:2331
8.West Ham United2285929:3129
9.Hull City2276929:4227
10.Fulham FC2068619:1726
11.Manchester City21741039:3025
12.Portsmouth FC2166922:3424
13.Bolton Wanderers22721322:3023
14.Newcastle United2258928:3723
15.Sunderland AFC22651123:3223
16.Tottenham Hotspur22561121:2721
17.Blackburn Rovers21561025:3621
18.Middlesbrough FC22561118:3321
19.Stoke City22561119:3521
20.West Bromwich Albion22631320:3721

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (166)

Přidat komentář
smazaný uživatel

27.01. 20:45 W. B. A. - Man. Utd 2

27.01. 20:45 Sunderland - Fulham x2

27.01. 21:00 Tottenham - Stoke 1

27.01. 21:00 Portsmouth - Aston V. 1x

28.01. 20:45 Chelsea - M'brough polcas x

28.01. 20:45 Wigan - Liverpool FC x2

28.01. 20:45 Man. City - Newcastle 1x

28.01. 21:00 Everton FC - Arsenal 1x

28.01. 21:00 West Ham - Hull City 1

28.01. 21:00 Blackburn - Bolton 1x

Reagovat
smazaný uživatel

W. B. A. - Man. Utd 2

Sunderland - Fulham x2

Tottenham - Stoke 1

Portsmouth - Aston V. 1x

Chelsea - M'brough polcas x

Wigan - Liverpool FC x2

Man. City - Newcastle 1x

Everton FC - Arsenal 1x

West Ham - Hull City 1

Blackburn - Bolton 1x

Reagovat
Lorcan

WBA- Man Utd 2

Sunderland - Fulham 0

Tottenham - Stoke 1

Portsmouth - Aston Villa 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky lorcan ae Sundeland vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dam na 1na Sunderland

Reagovat
Tomanatura

neuvěřitelnou sérii bez inkasovaného gólu. Ta se před tímto kolem protáhla již na patnáct hodin a čtyřicet dva minut.

A to prosim s milionem zranenich hracu...

Reagovat
stas87

mal by hrat tosic?mam odpolednu tze nic nebudem vediet ak hej hod sem potom info zo zapasu D

Reagovat
papos182

milion zranenych ale jen tri ze zakladu...

Reagovat
daewa

Patrice, Rio, Wes, Park a Rooney = 5 ze základu.

Reagovat
hefy

SAFC - Fulham 0

WBA - Man Utd 2

Tottenham - Stoke 1

Portsmouth - Aston Villa 2

Reagovat
smazaný uživatel

emile heskey hvězdná posila to sedlo

Reagovat
smazaný uživatel

každý kto hrá alebo hral za anglickú repre je hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Evrton-Arsenal 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíte vážně chlapi?

Reagovat
smazaný uživatel

hodtě sem pls někdo dobrej link na přenos WBA-MU

Reagovat
smazaný uživatel

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=28596&part=sports ... pockaj do vecera linky casom pridaju

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland dneska vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

W. B. A. - Man. Utd 0

Sunderland - Fulham 1

Tottenham - Stoke 1

Portsmouth - Aston V. 0

Reagovat
smazaný uživatel

W. B. A. - Man. Utd 2

Sunderland - Fulham 1

Tottenham - Stoke 0

Portsmouth - Aston V. 2

Chelsea - M'brough 1

Wigan - Liverpool 1

Man. City - Newcastle 1

Everton FC - Arsenal 0

West Ham - Hull City 1

Blackburn - Bolton 2

Reagovat
smazaný uživatel

jdi se vycpat...

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jenom mě naštvalo že si dal na bolton....

Reagovat
smazaný uživatel

neví prosím někdo jestli nastoupí za City proti Newcastlu Robinho???

Reagovat
fantomas

Měl by hrát od začátku. Ale potrestán bude určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
terry

15:18 Van der Sar může překonat rekord

Nizozemec Edwin van der Sar má možnost překonat rekord Petra Čecha v neprůstřelnosti v Premier League. Pokud udrží čisté konto na půdě West Bromwiche Albion, pak vymaže ze statistik Čechovu sérii z přelomu let 2004 a 2005, která trvala 1025 minut.

Reagovat
M11

to ani nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

A to já bych zase Čechovi přál aby to udržel, v tu dobu byl famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

27.01. 20:45 W. B. A. - Man. Utd 2

27.01. 20:45 Sunderland - Fulham 0

27.01. 21:00 Tottenham - Stoke 0

27.01. 21:00 Portsmouth - Aston V. 2

28.01. 20:45 Chelsea - M'brough 1

28.01. 20:45 Wigan - Liverpool FC 1

28.01. 20:45 Man. City - Newcastle 1

28.01. 21:00 Everton FC - Arsenal 1

28.01. 21:00 West Ham - Hull City 1

28.01. 21:00 Blackburn - Bolton 0

Reagovat
terry

15:26 Malouda prý jedná o přestupu do Juventusu

Francouzský reprezentant Florent Malouda podel serveru eurosport.com jedná o přestupu z anglické Chelsea do italského Juventusu Turín.

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem píšeš včechny expres zprávy ?

Reagovat
terry

1) Napsal jsem jen dvě. 2) Týkají se anglické ligy, tudíž nevidím důvod, proč bych sem nemohl psát. 3) Mám k ním co říct a je zbytečné to psát vlastními slovy, když můžu takhle.

Reagovat
fantomas

3)

Reagovat
terry

Taky jsem se pousmál, když jsem viděl ty mé reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

jo v poho napsal jsem to nadneseně to si snad pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

s tím palcem bych to nepřeháněl..sice hraje hovno ale nevím o tom že bysme měli tolik krajních záložníků abysme je mohli prodávat

Reagovat
terry

Jen ať si ho Luiz prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ať ho klidně prodá..ale musí někoho přivést..protože jediný kdo v Chelsea zbyl a může hrát na kraji( podotýkám v základu) je Kalou..a ten se občas ráno po toaletě špatně vytře a nezahraje nic

Reagovat
terry

Pořád lepší než Malouda.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně, Kalou je teď naše nejlepší křídlo.. Ač je dobrej, tak bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo určitě je Kalou lepší.. ale Stoch se Sinclairem nemůžou hrát v základu když se teď láme chleba a je potřeba borců kteří už něco odkopali

Reagovat
terry

Jako kdyby si řekl. Radši postavíme staršího a horšího než mladšího a lepšího.

Reagovat
terry

*staršího, ač horšího..

Reagovat
smazaný uživatel

Má slova

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to neodsuzoval tolik... Sinclair i Stoch jsou fakt kvalitní,ale hrozí u nich nevyrovnanost at už mentální nebo výkonů... U Maloudy si můžeš být jistý,že ti vždycky nějakej standart zahraje dopředu i dozadu,navíc má slušný centry,což Scolarimu a Grantovi stačilo...Základ je aby nastupovali na 10-20 minut pravidelně a hráli poháry,sem tam LM apod. Fakt si nepředstavuju,že by tam někdo hodil 20tiletého hráče,který nemá absolutně žádnou zkušenost se špičkovým dospělým fotbalem. Nejdřív se musí sehrát,vyspět a pak do základu. Zatím je Malouda potřeba,i kdyby jen jako pojistka,kdyby některému z mladých ruplo v bedně...

Reagovat
terry

U Maloudy snad je vyrovnanost výkonů? Možná ano, ale na hodně nízkém levelu. A co se týče předvedeného standartu, moc vysoký není.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl LFS trouba tak na základ podle mě maj i Stoch se Sinclairem. Ale jsem pro prodej Maloudy až v létě.

Reagovat
vitasrp

Pokud ho prodá a nepřivede alespoň nějakou náhradu, jakože že ne, tak je to ale blbost.. J. Cole je do konce sezony out jak víš, pak máme Kaloua, kterej se teď nachází v docela slušný formě(nemyslím střeleckou, samozřejmě) a pak Stocha+Sinclaira, u kterých by byla naivita předpokládat, že by si zahráli.. Prodáš Maloudu, nikoho nepřivedeš a zbyde ti jen 1 schopné křídlo, takže už takhle by musel hrát "kraj zálohy" Deco a Kalou by tím pádem hrál jen takového podhrota.. A máš po jakékoli možnosti hrát přes křídla.. Kdyby se k tomu nedejbože zranil i Kalou, co potom?? Bláhová a naivní hra vše středem?? Ačkoli Malouda hraje tužku, je strašně neproduktivní, furt lepší než nic, jelikož myslet si, že Brazilec dá šanci mladejm, je na můj vkus trochu bláhové...

Reagovat
terry

Mě by prostě zajímalo, co by to s Chelsea a hlavně Scolarim udělalo. Možná by konečně pochopil..

Jinak jsem si ale těch důvodů, co jsi vyjmenoval, vědom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho nechte v Juve vynikne

Reagovat
smazaný uživatel

W. B. A. - Man. Utd 2

Sunderland - Fulham 1

Tottenham - Stoke 1

Portsmouth - Aston V. 2

Chelsea - M'brough polcas1

Wigan - Liverpool FC 02

Man. City - Newcastle 10

Everton FC - Arsenal 1

West Ham - Hull City 1

Blackburn - Bolton 1

Reagovat
smazaný uživatel

Everton-Arsenal 2 i s handicepem

Reagovat
smazaný uživatel

Už dost

Reagovat
$dolar$

Arsenal hraje s handicapem furt dokud tam bude Wenger a jeho wenger-jugend.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za nevedomost,ale co znamena slovo Jugend? ...a v slovniku som to nenasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš něco zaslechl na hodině dějepisu a ono to kupodivu není správně.

Reagovat
vodka

a co je na tom špatně? znamená to mládež a je to správně....

http://de.wikipedia.org/wiki/Hitlerjugend

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ja vím, ja jen koukl do sešitu a bylo tam bez ,,D,, OMLOUVAM SE.

Reagovat
fantomas

Asi sis ho jen zapomněl zvýraznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ,,Dvakrát měřit, jednou řezat".

Reagovat
fantomas

Tak aby se to rýmovalo: Dvakrát měř, jednou řež.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa zobud,budes este rad ak nejakou haluzou v nastavenom case vyrovname

Reagovat
smazaný uživatel

Už konečně musíme doma zbarat. Jsem zvědavý, koho Ricky postaví do útoku. Co jsem slyšel o FA Cupu tak Cissé s Jonesem celkem slabota. Tak aspoň že prodloužil Kenwyne smlouvu. No jestli v obraně bude zase Nosworthy, budou tam díry jako Karpaty. Nejvíc jsem naštvaný, že se ještě nezotavil Gordon.

Další kauza: Whitehead. Jestli zas bude hrát s Tainiem tak vyliž prdel a Pán Bůh s Tainiem, vždyť si oba překážejí. Navíc se bojím čachrů v útoku, postaví tam bezúčelově běhajícího salacha Dioufa a navrh přidá Murphy a SAFC se zase mohou jít zahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn the best

Reagovat
Berbatov9

chelsea by měla sehnat podobneho hrače jako byl robben rychlonožce na křidlo a nějakyho kvalitniho bombardera např Robinho kteryho si nechali vyfouknout a přal bych Chelsea nějakymu šejkovi protože Roman už je ,,na suchu,,.Chce to prostě nějaky oživeni kadru a ne aby Chelsea byl druhej AC MILAN domov duchodcu(nic proti AC)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete preco na myp2p nie su linky na pozeranie ??? nemate niekto nejaku inu stranku ? rad by som si pozrel zapas Man U, dakujem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ďík...

Reagovat
smazaný uživatel

www.atdhe.net -

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, zrovna SAFC tam nejede.

Reagovat
fantomas

Poslední dobou to moc spolehlivý neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vůbec "hele".

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

Už to tam jede. Bez zvuku, ale jede .

Reagovat
smazaný uživatel

mě to teda nejede vubec nikde

Reagovat
Kapřík

Tak to je smůla, asi holt potřebuješ rychlejší net.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jiný prohlížeč - atdhe mi v IE nejelo, v Mozille jede.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost mám 10 MG a prohlížec tak to vůbec nevim že aspoň že už vedem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v netu problém není. Hned navrchu zkus mi napsat co tam máš.

Reagovat
smazaný uživatel

asi veoh nebo ja nevim vůbec tomu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je ani na tom rojadirecta nejde žádny link

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si stáhnout nějaký program co tam je uvedený.

Reagovat
Kapřík

Tak je pravda, že s Mozzilou problémy nemám .

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za upozornění...

Reagovat
Kapřík

není zač. Ale sám se dívám radši na Pompey vs. Villans .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky nevíš co je dobré.

Reagovat
Kapřík

To by ses divil, jak si nad tím chrochtám . Napočítal jsem 9 anglánů v sestavě Villans a 7 u Pomeys, hra má spád, Porthsmouth tragický v obraně jako vždy poslední dobou...prostě je radost to sledovat, pořádná Anglie .

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dívám na nás (Sunderland). Zatím Fulham nemůžeme stlačit, oba týmy hrají vyrovnaně, ačkoliv jak sám Cottager máme větši tutovky. Jak to tak bývá mi je neproměňujeme a dnes nevyhrajeme.

Reagovat
Kapřík

Já tam občas problesknu, jen tak ze zvědavosti a vypadalo to vážně hodně vyrovnaný. Ale Fulham se mi zdál opticky lepší, jistější. Naproti tomu Villans jsou docela pod tlakem .

Reagovat
smazaný uživatel

No, pak nám po gólu narostla křídla a teď zas starý song.

Reagovat
Kapřík

Ale tak vítěztví máte v kapse . Ve vaší situaci má cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

A já mám v kapse 351 Kč.

Reagovat
Kapřík

V momentální světové krizi je každá hotovost poklad .

Reagovat
smazaný uživatel

Mj., začala už i krizi IPček...

Reagovat
fantomas

MU-WBA též.

Reagovat
Kapřík

Super .

Reagovat
fantomas

Ironie, Kapre?

Reagovat
Kapřík

Chraň bůh, jak bych mohl... !

Reagovat
smazaný uživatel

Toto písal brat ...

Reagovat
smazaný uživatel

nikde mi to Mu nejde asi me jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus prostřídat prohlížeče.

Reagovat
Lorcan

http://www.iraqgoals.com/en/ch2.html tady je i dost slušnej obraz

Reagovat
$dolar$

Tottenham zatim peknej ostrovni fotbal

Reagovat
papos182

tottenham pekne dat tri golu stoku za 30 minut...o tom si muze nechat liverpool jen zdat...

Reagovat
terry

Heskey.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já nevím co tu řešíme. Vždyť je to tak jednoduché.

Reagovat
fantomas

Ten Gary je dneska náko nervózní, nezdá se vám?

Reagovat
Lorcan

hmm, možná wod tý neodpískaný penalty, ale nejsem schopnej posoudit isi fakt byla, jinak ted parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby mel Giggs tri asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov, nejlepsi utocnik MU od doby A.Colea... :)))

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak Crisi sázej je tam paráda kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cris ma na tech golech minimalni podil:)))

Reagovat
smazaný uživatel

ja je neviděl jen to vidím na livesportu a sem rád že mu to tam padá a že to tam padlo aj ostatním Vidič zase gol to je krása a Edwin furt drži tu nulu takže by měl překonat ten Čechův rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou dal do prazdny, jednou mu to Berbatov naserviroval primo pred brankare. Snad se tu objevi ten poltiovanihodny blb, co rikal, ze Berbatov je na hristi od toho, aby nic nedelal a pak to tam prasknul. Nebo ze Rooney hral proti CFC lip:))

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem si vždyt přál Berbatova u nás jak ho ze začátku všeci kritizovaly tak teď musí mít jejich obdiv řekl bych že to bude právě on v těch důležitých okamžicích v boji o titul který bude rozhodovat ty opravdu těřké zápasy a ani to nemusí být zápasy s týmy velké čtyřky Berba a Cris čekal jsem že to budou takový goly aspoň to takže taky i když jsem bohužel tento zápas můj první letos který jsem neviděl

Reagovat
Lorcan

Manchestru normálně moc nefandím, ale dneska mě nadchli Giggs Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan to zas musel ale panečku připravovat po loňské trošičku hluché sezoně je to zase ten starej dobrej Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - M'brough 1

Wigan - Liverpool FC 0

Man. City - Newcastle 0

Everton FC - Arsenal 0

West Ham - Hull City 1

Blackburn - Bolton 0

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, Rovers měli být 1.

Reagovat
smazaný uživatel

EuroFotbal opět prokázal skvělé tipérské schopnosti - West Brom - ManU:0

Reagovat
smazaný uživatel

To psal redaktor, ne EF, vzpamatuj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes o body nepříjde, vcera se mi o tom dokonce zdalo

Reagovat
Lorcan

Tak v tom případě je to šůrovka, du si vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

kucííí..jaktože na myp2p.eu už druhý den za sebou není jediný link na zápasy PL ?..

Reagovat
Lorcan

zkus http://www.iraqgoals.com/en/ch2.html včera sem na tom chytil west bromwich- MU, trochu doufám že dneska tam chytím Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

Reagovat
Lorcan

holahej našel sem wigan -liverpool na http://www.iraqgoals.com/en/ch2.html

Reagovat
Lorcan
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Malouda odejde mel by Scolari privest nekoho jineho .

Reagovat
smazaný uživatel

Www.hull-city.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys Co sem řikal, včera jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio, Benayoun, Lucas, Mascherano, Babel, Gerrard, Torres.

pičooooooooooo

nezajímá mě, že dostanu ban... ten Benitez je prostě neuvěřitelný blbec....už vidím, jak dá asi Torres gola, když tam kromě Gerrarda není nikdo schopný dát přesný pas za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to je gool... Dneska budu slavit:))

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

copak, chlapci z Manchestru, těším vás???

Reagovat
smazaný uživatel

proč se tady ztrapňuješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

mi nevadí, že se tady ztrapňuju....kdybys ses laskavě staral o sebe já jen dávám najevo svůj názor

Reagovat
honziss

Noble, cos to proved?

Reagovat
smazaný uživatel

Masch -Yossi...

Reagovat
honziss

Di Michele teď šel sám na bránu a doslova trefil rohový praporek.

Reagovat
kubys

No tak jako myslím, že chazy by si měl rozmyslet, to co řekl o C.Coleovi, protože poslední dobou hraje čím dál lépe.

Reagovat
honziss

Ho někdo musel vyměnit po zápase s AV, neuvěřitelné co předvádí.

Reagovat
kubys

No to co znovu předvádí dnes - zařízená pentle, geniální kop z rohu vápna, po kterém padl gól, teď ta přihrávka do křídla, po které byla tyč...no jen tak dál, ale chce to proměňovat šance, už pentle a dvě tyčky

Reagovat
kubys

Ale teď to měl dát!!!

Reagovat
honziss

Však to ještě příjde.

Reagovat
kubys

No konečně to dal, sice úplně do prázdné, ale nevadí

Reagovat
honziss

Hlavně že je. Teď přidat ještě aspoň dva. Ikdyž hra Hullu dostala s příchodem Bullarda to, co jí zatím dneska chybělo. Snad nedají gol.

Reagovat
kubys

Mě se zdá, že jsme spíš úplně přestali hrát, no nelíbí se mi to

Reagovat
honziss

Pravda no. Dost jsme polevili v druhém poločase.

Reagovat
Lorcan

koukám že sledování Arsenalu je trochu mimo kurz

Reagovat
terry

Chelsea opět tragická a nudná.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu podrobneji prosim :-)

Reagovat
terry

Nemá cenu. Já tu hru nechápu. Hráčům se moc nechce, jakoby z donucení hrajou. Všechno se tahá středem, kudy to nejde. Šance nejsou.

Aspoň teďka ve druhém poločase dal gól Kalou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele