Aktuality

Ancelottiho by mohl nahradit Donadoni

Podle dnešního vydání italského sportovního deníku Gazzetta Dello Sport by v létě mohla skončit sedmiletá vláda Carla Ancelottiho v AC Milán. Rossoneri čekají na titul už od roku 2004 a pokud by i letos scudetto Milánu uniklo, je prý Ancelottiho osud zpečetěn.

Iaquinta si myslí, že změna trenéra Chelsea pomůže

Podle útočníka Juventusu Vincenza Iaquinty bude pro italské mužstvo mnohem těžší postoupit přes Chelsea do čtvrtfinále Ligy mistrů, když londýnský klub vyměnil trenéra. Na Chelsea to podle Iaquinty zcela jistě bude mít pozitivní dopad.

O Beckhamovi musí být jasno do pátku

Vedení AC Milán se musí nejpozději do pátku dohodnout s Los Angeles Galaxy, zda od něj získá natrvalo anglického fotbalistu Davida Beckhama. Ultimátum stanovil oběma klubům šéf zámořské soutěže MLS Don Garber, který případný přestup musí schválit.

Slováci podlehli i Kypru. Hrála se také kvalifikace

Slovenští reprezentanti se před dubnovým zápasem kvalifikace o mistrovství světa s Českou republikou nepředvedli v nejlepším světle, když na přípravném turnaji na Kypru skončili v konkurenci dalších tří týmů poslední. Po semifinálové prohře 2:3 s Ukrajinou uhráli stejný výsledek i v boji o třetí místo s domácím výběrem.

Trenér Rada byl spokojen s výsledkem, méně už s nerozehraností

Těžkou prověrku s kvalitním soupeřem mají za sebou na úvod roku čeští reprezentanti. Přestože je dnes Maroko chvílemi přehrávalo, byl trenér Petr Rada se zápasem spokojen. Mínil, že remíza 0:0 je spravedlivá a odpovídá průběhu utkání.

Bude ruská liga bez Samary?

Šestnáctého února se komise ruského svazu pro udělování licencí fotbalovým klubům rozhodne, zda klubu Křídla Sovětů Samara licenci udělí. Volžský klub zasáhla finanční krize a nad jeho budoucností visí otazník.

Portsmouth manažera stále hledá. Eriksson odmítl

Sven-Göran Eriksson se novým manažerem Portsmouthu nestane, švédský kouč vzkázal, že chce pokračovat v práci u mexické reprezentace. Pompeys převzal Paul Hart, než klubové vedení najde nového manažera.

Manažer Newcastlu Kinnear se podrobí operaci srdce

Trenér Newcastlu Joe Kinnear se musí podrobit operaci srdce. Dvaašedesátiletý kouč by měl podstoupit zákrok, při němž mu lékaři podle BBC voperují bypass, v pátek. Třináctý tým anglické ligy se bez něj bude muset obejít možná až do konce sezony.

Trochowski na přestup nespěchá. Chce získat trofej s Hamburkem

Piotr Trochowski přiznal, že ví o zájmu o svou osobu z anglické Premier League. Záložník Hamburku ale do ciziny neutíká, nejdřív chce získat nějakou trofej se současným klubem. Až poté přijde na řadu přestup.

Agger o nové smlouvě stále nejedná

Anglická média minulý týden přinesla informaci, podle níž je Daniel Agger prakticky domluven na nové smlouvě s Liverpoolem, něco podobného má ovšem k pravdě hodně daleko. Dánský obránce prozradil, že o novém kontraktu se v tuto chvíli vůbec nejedná...

Conti: Aquilani zůstane hodně dlouho

Hodně dlouho se mluví o budoucnosti Alberta Aquilaniho a spekulace stále neustávají. Fanoušci římského AS by ale i tak měli být i nadále klidní - o tom, že italský reprezentant zůstane v hlavním městě, je ujistil technický ředitel Giallorossi Bruno Conti...

Potvrzeno, Hiddink bude novým manažerem Chelsea

Novým trenérem českého brankáře Petra Čecha v Chelsea bude Guus Hiddink. Nizozemský kouč povede londýnský tým od příštího týdne a současně bude trénovat ruskou reprezentaci. Informovala o tom agentura Reuters.

Slavii bude v úvodu jarní části ligy chybět Šmicer

Minimálně dva až tři úvodní zápasy jarní části ligy bude slávistickému kouči Karlu Jarolímovi chybět záložník Vladimír Šmicer. Pětatřicetiletý fotbalista má potíže s kolenem a po dnešním vyšetření magnetickou rezonancí ve střešovické nemocnici může trénovat pouze individuálně. Léčit se bude prostřednictvím injekcí.

Reprezentanti poznali v Africe příjemné klima i liknavé pořadatele

Dnešní přípravný zápas v Maroku je pro českou reprezentaci zcela novou zkušeností. Trenér Petr Rada neváhal přijmout nabídku severoafrické země i za cenu delšího cestování, než je obvyklé, jen aby mohl s týmem absolvovat utkání v ideálním klimatu. Jak se však potvrdilo, každý podobný výlet za teplem má i své zápory.

Brazílie je v tuto chvíli silnější, přiznal Lippi

Jedno velice atraktivní utkání bylo včera k vidění v Londýně na Emirates Stadium, kde se střetli úřadující mistři světa z Itálie s Brazilci. Jihoameričané nakonec vyhráli 2:0 a trenér Italů Marcello Lippi přiznal, že Brazílie v tuto chvíli disponuje větší kvalitou...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele