28. kolo
06.04.2019 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Wolfsburg nedovolil Hannoveru opustit dno tabulky

Vlci sice prohrávali, nicméně na nepříznivý stav dokázali rychle odpovědět, což by se dalo považovat za hlavní důvod toho, že zápas nakonec zvládli a díky třinácti výhrám a šesti remízám okupují šestou pozici.

První šanci darovali soupeři hosté. Po špatné zpětné přihrávce na Essera se balonu chopil Weghorst, jenomže v zakončení selhal. A aby v tom nebyl sám, napodobil ho po osmadvaceti minutách hry pozdější hrdina Renato Steffen. Po půl hodině hry udeřilo najednou na druhé straně, přičemž veliké zásluhy patřily Lintonu Mainovi.

Devatenáctiletý záložník běžel s balonem z vlastní poloviny, aby v optimální moment naservíroval dlouhou přízemní přihrávku za obranu, kam si naběhnul Hendrik Weydandt a Pavao Pervan nemohl i přes hokejový rozklek udělat nic s tím, že kulatý předmět doputoval do jeho svatyně - 0:1. Nicméně, jak bylo zmíněno, svěřenci Bruna Labbadii záhy po vzoru Impéria vrátili úder.

Josuha Guilavogui poslal centr do vápnam ke jej Steffen hlavou zády k bráně prodloužil rovnou do brány - 1:1. Jérôme Rousillon pak centroval na Weghorsta, který výbornou možnost totálně zazdil. Poločas zakončil Genki Haraguchi tím, že si málem z Williamova centru vsítil vlastní branku. Nicméně při odchodu do šaten bylo znát, že Vlci jsou při chuti.

Japonský reprezentant po změně stran dvakrát pořádně zahrozil, jenže zároveň našel dvakrát svého přemožitele v Pervanovi. Skóre se tedy znovu měnilo až v 71. minutě. Robin Knoche přihrál Ginczekovi, který nelenil a z první pobídnul Renata Steffena. Sedmadvacetiletý Švýcar se díky výbornému pohybu rázem ocitnul za obrannou linií a přízemní střelou nedal gólmanovi šanci - 2:1.

Co se gólového představení týče, tak definitivní tečku za utkáním užili Rousillon v 78. minutě, když z vnitřku velkého čtverce prostřelil po Malliho přiťuknutí všech pět před sebou stojících borců - 3:1. VfL za týden pocestuje k náročnému mači proti RB Lipsko. Hannover se pokusí přehrát Borussii Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Případná dvoječka vubec nic nevyřeší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele