16. kolo
19.12.2018 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Freiburg začal dobře, jenže vedení zase brzy ztratil

Na Schwarzwald-Stadionu se hostujícím týmům nehraje zrovna nejlépe. Bojovně naladění svěřenci Christiana Streicha rozhodně nedají nikomu nic zadarmo. Proti Hannoveru znovu nehráli špatně, leč nakonec berou pouze bod.

Už ve 3. minutě zahrál Waldemar Anton ve vlastním vápně rukou a rozhodčí Dingert nařídil penaltu. Luca Waldschmidt si nedělal větší problémy a poslal SC do vedení - 1:0. Nils Petersen pak nastřelil jenom gólmana Essera, což se ukázalo býti chybou. Za dvě minuty se totiž po Schweglerově rohu prosadil zblízka Felipe - 1:1.

Vyslanci Dolního Saska hráli více s balonem. Šance si ale vytvářeli domácí. Stenzel to zkoušel nohou z dálky, zatímco Haberer hlavou z blízka. V závěru prvního poločasu rozehrál Günter přímý kop tak, že se k míči dostal Robin Koch a skóroval. Dingert však znovu zaúřadoval, neboť usoudil, že Haberer svým ofsajdovým postavením ovlivnil hru a bránil Michaelu Esserovi ve výhledu.

Po pauze chtěli oba týmy dál hrát dopředu, protože si věřily, že dokážou překlopit misky vah na svoji stranu. Muslija ale přestřelil, Waldschmidt mířil těsně vedle tyče a Höler pro změnu střílel z ostrého úhlu jenom na Essera. Po hodině hry zaměstnal Wood Schwolowa, nicméně skóre se zase nijak neměnilo.

Poslední větší možnost patřila ve dvaaosmdesáté minutě Florianu Niederlechnerovi. Jenomže ani z tohoto mráčku nezapršelo, takže Freiburg bude doufat, že se podaří přehrát trápící se Norimberk. Hannover nastoupí proti sestupem rovněž ohroženou Fortunou Düsseldorf, která ovšem zažívá v závěru podzimu povedené období, jak ostatně dokládá výhra nad vedoucí Borussií Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali Lipsko, následně rupnou s Hannoverem? Snad ne. Mě stačí 0.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele