29. kolo
13.04.2019 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover zůstává po další porážce přikovaný ke dnu tabulky

Ani pět výher za sebou by dolnosaskému klubu nemuselo zajistit prvoligovou příslušnost pro příští rok. Naopak Gladbach nadále živí naději na Champions League.

Ve 14. minutě se do výborné šance dostal Neuhaus. Šikovně obstřelil Essera, ale na brankové čáře stojící Waldemar Anton zachránil HSV od pohromy. Na druhé straně hřiště to zkoušel Linton Maina, jenomže jeho střela byla zblokována. Úvodní dvacetiminutovku zakončil Thorgan Hazard střelou na domácího gólmana, přestože kolem sebe v ten moment neměl žádného protihráče.

Následně Sommera zaměstnal Nicolai Müller. Poté se do šancí dostali zase hosté, ale ani Pléa, ani Hazard a ani Zakarie neproměnili. Raffael z otočky málem uspěl, kdyby ovšem nestál Felipe ve správný čas na správném místě. Úvodní pětačtyřicetiminutovku zakončil nemastným neslaným pokusem právě jednatřicetiletý brazilský obránce Felipe Trevisan Martins.

Osm minut po startu druhé půle se zrodil nejdůležitější moment utkání. Po zblokované střele se dostal kulatý předmět k Raffaelovi, který na hranici šestnáctky volil (možná s drobnou tečí) jen lehoučký lob přes Michaele Essera, který při nejlepší vůli nemohl zasáhnout - 0:1. Po hodině hry mohl přidat pojistku Kramer. Na muže v rukavicích si nepřišel.

Svěřenci Thomase Dolla se snažili. Musilija a po něm Weydandt ztroskotali na Yannu Sommerovi. Pak to z dálky zkoušeli na opačném pólu Kramer a Cuisance. Další Weydandtova příležitost byla opět zadrbána. A v závěru vyzkoušel Esserovu pozornost Pléa. Jednička ve službách Hannoveru pouze vyrazila a Raffael dokážku nasměroval pánubohu do oken. Hannover se za týden pokusí uhrát body v Berlíně. Hříbata čeká doma RB Lipsko.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele