21. kolo
09.02.2019 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover ovládl záchranářský duel s Norimberkem 2:0

Ryze záchranářský duel nakonec zvládl Hannover. V souboji dvou posledních týmů tabulky přehrál díky dvěma brankám Nicolaie Müllera 2:0 Norimberk a odpoutal se od něho na rozdíl dvou bodů. Jak domácí, tak i hosté nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

Zápas v HDI Aréně byl pro oba aktéry velmi důležitý, šlo o klasický záchranářský souboj a ten nakonec lépe zvládl domácí tým. Utkání velmi výrazně ovlivnilo brzké vyloučení Simona Rheina, který už v 11. minutě uviděl za šlapák na Korba červenou kartu! Oslabený Norimberk se pak marně bránil ofenzivnímu snažení Hannoveru.

Pravdou je, že bavorský celek se takřka celý první poločas statečně a dobře bránil. Hannover měl převahu a po půlhodině hry dokonce orazítkoval brankovou konstrukci. Obléhání branky Norimberku ale dlouho k ničemu nevedlo, až v páté minutě nastaveného času prvního poločasu hlavičkoval z malého vápna Nicolai Müller a i když si Mathenia na balón sáhl, zabránit v cestě do sítě mu nedokázal. Hannover využil početní převahu a do šaten si zajistil těsný náskok.

I po změně stran domácí kontrolovali hru, přičemž se Norimberk nadále bránil, ale čtvrthodinu před koncem inkasoval druhý gól a tím bylo rozhodnuto. Vynikající přihrávku do běhu obdržel Nicolai Müller a svojí druhou brankou v zápase rozhodl o vítězství Hannoveru. Norimberk tak klesl na poslední místo, Hannover je před ním předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele