19. kolo
21.01.2018 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hannover 96 1:1

Schalke remizovalo 1:1 s Hannoverem, když se poprvé v klubu trefil Marko Pjaca, který přišel na půlroční hostování z italského Juventusu. Hannover vstřelil vyrovnávací gól až několik minut před koncem utkání.

Schalke mělo před zápasem skvělou šanci dostat se na druhé bundesligové místo, na které se sice dostalo, ale kvůli remíze je na něm společně s Leverkusenem, Lipskem a Mönchengladbachem, kteří mají po devatenácti zápasech rovněž jednatřicet bodů. Pro Hannover pak překvapivá remíza na půdě favorita znamená udržení se na desáté příčce tabulky.

Hned první velká šance zápasu skončila gólem. V šestnácté minutě nahrál domácí Harit chytře do pokutového území na Marka Pjacu, který po líbivé kličce uklidil míč ke vzdálenější tyči Tschaunerovy brány. Přibližně půl hodiny od začátku zápasu měl na noze vyrovnání Klaus, jehož dalekonosná střela však skončila pouze na tyči a domácí brankář Fährmann si jí pak málem srazil do vlastní brány.

Na další velkou šanci jsme čekali až do sedmdesáté minuty, kdy Fährmann na hranici malého vápna dobře vyrážel nebezpečnou Bebouovu střelu a následnou dorážku Klause chytil do náruče. V šestaosmdesáté minutě poslal jeden z útočících hráčů Hannoveru centr z levé strany centr do chumlu před bránu, kde si balón našel nejlepší střelec domácích Füllkrug a nekompromisně zakončil. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a utkání skončilo 1:1.

Smírný stav je na konci zápasu spravedlivý, ačkoliv více vyložených šancí si v zápase vybudoval podceňovaný Hannover.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele