5. kolo
19.09.2017 20:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Schalke 04 - Bayern Mnichov 0:3

Vynikající vstup do nového ligového ročníku zaznamenalo Schalke, když z prvního kvarteta utkání získalo devět bodů. Nyní však do Veltins Areny v Gelsenkirchenu zavítal Bayern a jasně ukázal, proč je pětinásobným bundesligovým šampionem v řadě.

Ancelottimu chyběl proti Schalke jednak David Alaba, ale také dlouhodobě zraněný Manuel Neuer - jednoznačná jednička Bayernu i Nationalefl si obnovila potíže s chodidlem a minimálně čtyři měsíce nebude bavorskému celku k dispozici. Do branky se proto postavil Sven Ulreich a nevedl si vůbec špatně.

Co se týče ofenzivy, úřadovali ale především hosté. Ve třiadvacáté minutě zahrál ve vápně Naldo rukou, a po domluvě s videorozhodčím se sudí rozhodl odpískat penaltu. Pokutový kop tradičně zahrával Robert Lewandowski a tradičně se nemýlil, neboť si vybral pravý roh Fährmannovy branky a nový kapitán Schalke skákal na stranu opačnou.

O čtyři minuty přidali Die Roten druhý zásah - po přesné přihrávce Tolissa se prosadil James Rodríguez, druhá branka tam nese podpis dvou hráčů, již do Allianz Areny v létě zamířili coby nové posily.

Definitivní tečku za výborným výkonem Bayernu a ziskem tří bodů přidal ve druhém dějství Arturo iVidal. Ten přišel na hřiště až jako střídající hráč a po zhruba sedmi minutách pobytu na hrací ploše se v rámci akce, kterou perfektně založil James Rodríguez, trefil krásným volejem do Fährmannovy brány.

Bayern tak slaví jasné vítězství a Sven Ulreich nulu - absence Manuela Neuera by tedy nemusela být takovou lapálií, jak se v první chvíli zdálo.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
Bastaron

1:3

Reagovat
Rich

Doufám v 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Přání 2:1, ale nejspíš to dopadne obráceně :(

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 BAYERN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele