31. kolo
21.04.2018 15:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 0:3

Už jistý šampion Bayern Mnichov se vydal na hřiště Hannoveru, která má ve své nováčkovské sezoně velmi blízko k záchraně. Že by ale získal body zrovna proti staronovému mistrovi, se zrovna čekat nedalo. To se ostatně začalo naplňovat už v úvodních minutách. Už po necelé čtvrthodině mohl jít Bayern do vedení po hlavičce Thiaga. Španělský středopolař ale příležitosti, jež mu nabídl centrem Rafinha, nevyužil a branku v dobré šanci netrefil.

Na první gól si tak diváci v Hannoveru museli počkat až do druhého dějství. A k neradosti většiny publika se z ní radovali fanoušci hostujícího celku. V padesáté sedmé minutě se totiž pohotovou střelou ve vápně prosadil v poslední době velmi dobře hrající ofenzivní univerzál Thomas Müller a gólman domácích Tschauner se jen ohlédl za míčem v jeho síti.

Müller přitom do zápasu nenastoupil od začátku a na hřiště naskočil až na začátku druhé půle, když na trávníku nahradil Arjena Robbena. V sedmdesáté třetí minutě se pak prosadil další střídající hráč, a přitom neméně hvězdný - parádní hlavičkou po rohovém kopu Sebastiana Rudyho se trefil Robert Lewandowski. Nejlepší bundesligový střelec šel do hry místo Sandra Wagnera, omezený herní čas mu ale nezabránil v tom, aby přidal osmadvacátý gól v této sezoně.

Těsně před koncem základní hrací doby se do listiny střelců zapsal i asistent u předchozí branky, tedy Sebastian Rudy. Německý záložník si parádně zpracoval na středu vápna míč po přihrávce Müllera a zaznamenal svůj vůbec první bundesligový gól v aktuálním ročníku.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Jardman

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Rich

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele