20. kolo
07.02.2015 18:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - Hannover 96 2:1

Hamburk nakonec přeci jen zdodal sousední Hannover, na který nyní ztrácí pouhopouhý jeden bod.

Ze strany hostujícího celku se o útočné výpady staral v první polovině utkání především Lars Stindl, nicméně do vedení se Hannover mohl dostat zásluhou Salifa Saného, kterého ve vlatním vápně sejmul Rafael van der Vaart. K míči se postavil Joselu, jenže Jaroslav Drobný jeho chabý penaltový záměr vystihnul.

Proto hned udeřilo na druhé straně. Zoltán Stieber nacentroval z levé strany do velkého vápna, kde letící míč zasáhnul obránce Marcelo. Jenže tak nešikovně, že přeloboval svého brankáře Ron-Roberta Zielera - 1:0. Do poločasu se ještě pokoušeli o vyrovnání Stindl a Jimmy Briand, jenže jejich snahy se neujaly.

V 50. minutě už to bylo 2:0. A znovu u toho byl Marcelo, pro kterého to v Imtech Areně vskutku nebyl povedený podvečer. Poté, co domácí u středového kruhu oloupili váhajícího soupeře, tečoval střelu Marcella Jansena z dálky. Hannover si však nadále dokázal vypracovat šance. Saného však nejprve vychytal Drobný a Marcelo po něm ke své další škodě nastřelil břevno.

V 66. minutě se po zmatku v pokutovém území hamburkského týmu prosadil z bezprostřední blízkosti hlavou Artur Sobiech, jenž byl v té době na hřišti ani ne tři minuty. Hosté pak rozpoznali, že domácí poněkud nestíhají a snažili se toho využít. Ovšem místo toho znovu málem inkasovali. Zoltán Stieber ale tváří v tvář Zielerovi neuspěl a v nastaveném čase trefil Stindl na druhé straně pouze vnější stranu tyče.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele