9. kolo
23.10.2010 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SC Freiburg - 1. FC Kaiserslautern 2:1

Jan Morávek se objevil v základní sestavě a poprvé v této sezóně a zároveň v dresu 1. FC Kaiserslautern se gólově prosadil. Doma ale bouchat šampáňské rozhodně nebude, jeho tým totiž potvrdil špatnou formu a popáté v řadě prohrál. Freiburg skóre otočil a zvítězil 2:1.

Po krátkém oťukání měl první příležitost domácí Mujdža, branku ale přestřelil a na druhé straně udeřil soupeř. Probíhala sedmá minuta, kdy se na levé straně uvolnil Iličević a předložil míč českému středopolaři, proti jehož zakončení neměl Baumann pražádnou šanci - 0:1. Ďáblové z Betzenbergu získali na jistotě, v defenzivě nedělali chyby a naopak jejich kontry domácím fanouškům "smděly" nebezpečím.

To samé platilo také o standardce Tifferta, po níž hlavičkoval Amedick jen těsně mimo branku, ve 35. minutě ale z ničeho nic domácí vyrovnali. Rodnei špatně odhadl Bastiansův centr a k balonu se tak dostal Cissé, jenž už neměl zblízka problém vstřelit svou letošní osmou branku, čímž stanovil poločasové skóre 1:1.

Po změně stran hrál prim opět Kaiserslautern, společně se stopery Amedickem a Rodneiem ovšem svoji šanci neproměnil ani Iličević. Přesně po hodině hry tak hosté dostali lekci z produktivity, opět centroval Bastians a na zadní tyči zakončoval z úhlu úspěšně Reisinger - 2:1.

FCK mohlo pak vyrovnat v závěrečných minutách, jenže Nemcovu hlavičku zneškodnil Baumann a Lakić trefil jen břevno. Freiburský kanonýr Cissé měl sedm minut před koncem šanci přidat pojistku a vylámal si zuby na Sippelovi, na tříbodovém zisku pro domácí se ale už nic nezměnilo.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele