14. kolo
27.11.2010 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - SC Freiburg 3:0

Střetnutí dvou letošních překvapení skončil pohodovou výhrou Hannoveru, který si díky vysokému triumfu 3:0 upevnil čtvrtou příčku. Freiburg se oproti tomu propadl zpět do středu tabulky, desetibodový náskok na sestupové pozice ale zůstává nedotčen.

Oba soupeři začali velice opatrně, domácí tým měl ale poměrně výrazně navrch. Jako první se představil střelou z dálky Schlaudraff a právě někdejší německý reprezentant v patnácté minutě otevřel skóre. Jeho útočný kolega Ya Konan využil špatné rozehrávky hostí a na hranici šestnáctky předložil právě Schlaudraffovi, jehož přízemní střela zaplula přesně k levé tyčce - 1:0.

Freiburští si herně nevedli až tak špatně, pořádnou brankovou příležitost si ale za celý první poločas vypracovat nedokázali. Na druhé straně bylo mnohem živěji, z dálky ovšem neuspěl Stindl a ani Ya Konan pojistku nepřidal, neboť se vyznamenal hostující brankář Baumann.

Do druhé půle poslal hostující kouč Dutt svůj tým v jiném rozestavení, moc to ale nepomohlo. Hannoverská ofenziva naopak byla stále celkem při chuti, Ya Konan ale v ideální příležitosti zapomněl míč za sebou a Baumann tak zasahovat nemusel. V 73. minutě se ale přece jen reprezentant Pobřeží slonoviny prosadil, když mu Schlaudraff předložil míč před prázdnou branku - 2:0.

Hosté z Breisgau se mohli deset minut před koncem dočkat snížení, když Makiadiho střelu Fromlowitz neudržel a Cissé bez potíží dorazil, sudí Sippel ale viděl útočný faul a branku neuznal. Tím byla freiburská vůle definitivně zlomena a dvě minuty před koncem se naopak znovu trefili domácí, když zmatky v hostující obraně využil střídající Hanke a uzavřel na 3:0.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele