24. kolo
26.02.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC St. Pauli - Hannover 96 0:1

Hannover zásluhou trefy Christiana Schulze získal hodně cenné tři body na Millerntoru a přiblížil se tak účasti v evropských pohárech v příští sezóně. Aktuálně drží 96ky dokonce třetí místo před Bayernem, ten má ovšem večerní zápas s BVB k dobru.

Oba týmy začali utkání hodně opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu, a tak jsme si museli na zajímavé příležitosti počkat. První vlaštovka přišla ve 12. minutě. To se ke střele dostal domácí obránce Kalla, Zieler si ale se střelou k levé tyči bezproblémů poradil. Odpověd Hannoveru na sebe nenechala dlouho čekat, o tři minuty později se ke střele z 20 metrů odhodlal Stindl, ale trefil pouze dobře postaveného Kesslera.

V dalším průběhu prvního poločasu se hrál nepříliš zajímavý fotbal, domácí sice získali převahu ve středu pole, ale k žádným větším šancím se nemohli dostat. Hostující hráči dobře zahustili prostor před vlastním pokutovým územím a vyčkávali na příležitosti k rychlým protiútokům. Jeden takový přišel ve 34. minutě, Rausch se nakonec rozhodl místo přihrávky vystřelit, ale branku trefit nedokázal.

Druhá půle začala také hodně opatrně. Na první zajímavou možnost jsme si museli počkat až do 61. minuty. Schlaudraff na levé straně obešel Gunesche a následně hledal v pokutovém území Abdellaoua, míč si však v pohodě sebral Kessler. O devět minut později přišla velká šance domácích. Naki rozehrával rohový kop, míč si našel Boll a mířil jen těsně vedle levé tyče hostující branky.

S přicházejícím koncem zápasu se přecejen více do zakončení tlačili hosté. V 88. minutě rozehrával standardní situaci z 25 metrů Pinto, Zieler ale na míč viděl, a tak ho vyrazil na roh. Z něj už však udeřilo. Na Pintův centr si vyskočil Schulz a nedal Kesslerovi šanci - 0:1. Hannover si tak připsal další výhru a před večerním zápasem se tak posunul už na třetí místo.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
klokan.paul

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele