8. kolo
16.10.2010 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hannover 96 3:0

Hannover si v posledních letech pravidelně odváží z Mnichova vysoké prohry a ani dnešek nebyl výjimkou. Díky procitnutí autora hattricku Gómeze Bayern zvítězil 3:0 a i s hodně slepenou sestavou po dvou ligových prohrách konečně zabral.

Zraněné v poslední době nestačili počítat ani v Hannoveru a personální změny byly na hřišti hodně cítit - pro oba celky byla v úvodních minutách kombinace něčím nedosažitelným. Vedoucí branka z 21. minuty tak přišla jako blesk z čistého nebe, když po centru Altintopa využil Avevorova zaváhání Gómez a povedenou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Hannover hodně presoval, k žádné dobré příležitosti se ale ne a ne propracovat. Bayern na tom nebyl o moc lépe, a když už, tak hrozil ze vzduchu, Tymoščuk ale mířil hlavou mimo.

Až minutu před koncem poločasu předvedli kloudnou akci Kroos se zakončujícím Gómezem, toho ale pro tentokrát vychytal Fromlowitz. Zlepšení hry domácího týmu pokračovalo i po změně stran, po necelé hodině hry ale mohlo být překvapivě vyrovnáno, když Butt zlikvidoval hlavičku Schulze a dorážející Averor přestřelil. Chvíli nato pálil střídající Hanke vedle a Bavoři pak byli hodně rádi, když na hřiště přišel čátečně zotavený Schweinsteiger.

Jeho přítomnost přinesla do mnichovských řad klid, v 77. minutě navíc padla druhá branka. Gómeze tentokrát oslovil pěknou přihrávkou Kroos a urostlý útočník byl tentokrát úspěšný se střelou levačkou. Hosté už na zvrat neměli a v poslední minutě dostali ještě jeden na cestu do Dolního Saska. Precizní Müllerův centr přetavil ve svou třetí trefu hlavičkující hrdina zápasu Gómez a uzavřel na konečných 3:0.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

9:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 BAYERN se musí probrat FCB!!!

Reagovat
Zaschrona

SUPER MARIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele