6. kolo
26.09.2010 17:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - Hannover 96 0:1

Hannover prožívá neuvěřitelný start do sezóny - 13 bodů po šesti kolech v dolnosaské metropoli ještě nepamatují. Slomkův ansámbl díky šťastnému vítězství 2:1 poskočil už na třetí příčku, zatímco Kaiserslauternu po druhé prohře v řadě nastávají horší časy.

Velmi bojovné utkání začalo oboustranným oťukáváním a zhruba po deseti minutách převzali otěže do rukou domácí. Dopomohly jim k tomu silné standardní situace, po nichž musel těsně před Rodneiem zachraňovat hosty Pogatetz a následně Amedick hlavičkoval vedle. Pár minut nato se už musel zaskvět také Fromlowitz, který s obtížemi vyrazil utěšenou střelu Lakiće a následně si poradil i s Iličevićovou dorážkou z úhlu.

Hannoverští byli směrem dopředu takřka bezzubí, ve 33. minutě ale šli z ničeho nic do vedení. Po levé straně potáhl Schmiedebach balon a následně odcentroval na hlavu Abdellaoueho, který předskočil Jessena a trefil se přesně k tyči - 0:1. Domácí ještě do půle zabrali a napravit své zaváhání mohl právě Jessen, jehož do slibné situace katapultoval aut od Iličeviće a domácímu obránci v cestě za vyrovnáním stála tyč.

Po obrátce Lautern pokračoval v převaze, jenže pomalejší tempo zápasu vyhovovalo spíše hostům. Ti přežili po hodině hry střelu Iličeviće, která proletěla kousek nad břevnem, a také situaci po rohu Tifferta, kdy Fromlowitz musel zneškodňovat opět Iličevićův pokus a dorážející Rodnei přestřelil. Jeho partner v domácí stoperské dvojici Amedick poté hlavičkou také netrefil branku a to už mohl Hannover slavit i přesto, že v závěru nevyužil několik nadějných brejků.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de, kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele