25. kolo
06.03.2010 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hannover 96 1:2

Freiburg proti Hannoveru sice přerušil svoji nemohoucnost v zakončení a po šesti domácích zápasech bez branky se zase jednou trefil, jinak ale mají co slavit hosté, kteří po třinácti zápasech konečně vyhráli a pozici nejzoufalejšího týmu ligy přenechali právě dnešnímu soupeři, kterého také o skóre přeskočili v tabulce.

Zápas hraný na sněhu začali lépe hosté a domácí mužstvo příliš nenechali čuchnout si k míči. V záloze měli Dolnosasové velkou převahu, jejich problémy ovšem nastávaly s blížícím se pokutovým územím a ve finální fázi to vázlo. To Freiburg byl paradoxně nebezpečnější a v sedmnácté minutě zahrozil střelou z úhlu Idrissou. Po celkem povedeném přímým kopu hostujícího Djakpy, který ale ke gólové radosti nevedl, začali domácí mít tlak ke konci první půle, leč ten také zůstal bez gólové odezvy.

Po změně stran nastoupili oba soupeři s mnohem ofenzivnějšími taktickými plány a hře to jen prospělo, nepřesnosti ale přetrvávaly a brankáři Pouplin s Fromlowitzem dlouho neměli nic na práci. V 56. minutě mohli jít znenadání do vedení domácí, když Haggui nastřelil spoluhráče Lalu a poslal tím do šance Cissého, ten ale prázdnou branku netrefil. V 63. minutě ho to mohlo mrzet dvojnásob, když zaváhání Bastianse využil Élson a svoji střelu umístil k pravé tyči - 0:1.

Odpověď Freiburgu na sebe ale nenechala dlouho čekat, v 70. minutě se míč snesl k Abdessadkimu, který střelou z voleje ukončil střeleckou nemohoucnost svého týmu - 1:1. Jenže pouhé tři minuty uběhly na světelné tabuli a Hannover znovu vedl. Po Brugginkově přimém kopu se do trajektorie míče hlavou vložil smolař Cissé, z čehož rezultoval vlastní gól - 1:2. Domácí tým pak mohl vybojovat alespoň bod, Idrissou ale zblízka přestřelil a Schuster opřel svůj pokus pouze do tyče. Radost z bodů si tak po dlouhé době mohou užívat 96ky.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele