23. kolo
08.03.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

MSV Duisburg - Hansa Rostock 1:1

Duisburg remizoval s Rostockem 1:1 a body se tak po důležitém utkání v boji o záchranu dělily. Obě branky padly v prvních dvaceti minutách, na trefu domácího Grliče odpověděl Agali.

Utkání zahájilo lépe domácí MSV a už v 7. minutě se dostalo do vedení. Po faulu Bülowa na Williho se k přímému kopu postavil domácí kapitán Ivica Grlič a perfektně zakroucenou střelou otevřel skóre – 1:0. Hosté, kteří až do tohoto utkání byli nejhorším týmem co se týče venkovních utkání, se ale dostali brzy zpátky do hry. Stoper Gledson a po něm Agali mířili po dvou precizně zahraných rohových kopech od Beinlicha vedle, ve 20. minutě již ale hosté vyrovnali. Beinlich opět nahrával Victoru Agalimu a nigerijský střelec levačkou zamířil přesně do levého rohu branky.

Poté se na pěknou řádku minut fotbalové umění ze hřiště vytratilo, oběma týmům chyběl pohyb, špatných přihrávek bylo jako hub po dešti. Až ke konci poločasu byli k vidění opět i šance. Po hlavičce Rahna musel na brankové čáře zachraňovat domácí Weber, na druhé straně provětral Wächtera svižnou rankou Georgiev.

I po změně stran pokračoval podle očekávání bojovný ráz utkání, dobrou příležitost na prolomení nerozhodného stavu měl každý z týmů už jen jednu. Hosty mohl rozveselit v 57. minutě Addy-Waku Menga, jeho hlavička však branku o chloupek minula. O minutu později na druhé straně ztroskotal na Wächterovi Tiffert a více šancí už diváci v MSV-Areněv neviděli.

Duisburg se díky získanému bodu dostal z posledního místa před Energii Cottbus a minimálně do neděle i před Norimberk, Hansa s třiadvaceti body zůstává na čtrnácté příčce.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele