25. kolo
22.03.2008 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

MSV Duisburg - Hannover 96 1:1

Jedna z mnoha remíz 1:1 se zrodila i v Duisburgu, kde hrál Hannover. Hosty poslal před pauzou do vedení Štajner, který se trefil podruhé za sebou. Vyrovnání zařídil čtvrt hodiny před koncem Lamey.

Utkání ještě pořádně ani nezačalo a už tu byla první špatná zpráva pro hosty. Po konfliktu s Filipescem uviděl červenou kartu Mike Hanke a než se nejlepší střelec Hannoveru stačil vůbec zpotit, musel zpátky do kabin. Domácí Zebry ale nevypadaly, že by byly schopny výhody jednoho muže v poli využít, právě naopak – kloudá myšlenka byla spíše výjimkou. Ve 22. minutě sice Vručina po nahrávce Williho rozvlnil síť za Enkem, branka ale kvůli ofsajdu platit nemohla. Bezbrankový stav byl tak prolomen až ve 42. minutě a to poněkud překvapivě hosty. Po rohu se na pravé straně hřiště dostal k míči Huszti, který centrem našel na zadní tyči zcela volného Jiřího Štajnera a ten se zblízka hlavou nemýlil – 0:1.

Po pauze zaveleli domácí k mohutné ofenzivě. Ve 49. minutě našel Grlič našel centrem hlavu Georgieva a ten trefil pravou tyč. Za další tři minuty přišla další hlavička, tentokrát mířil střídající Mölders nad Enkeho branku. V 59. minutě měli domácí sérii příležitostí na vyrovnávací gól. Möldersovu střelu zblokoval jeden z bránících hráčů, Grliče poté vychytal Enke, který pak stihl i vyběhnout proti Maiconovi a míč mu uzmout od kopaček. O chvíli později střílel nepřesně opět aktivní Mölders, krátce po něm se neujala ani povedená rána domácího kapitána Grliče. V 76. minutě však již udeřilo. Tararache vyslal míč na bránu, kulatý nezbeda byl sice zblokován Ismaelem, odrazil se však k Michaelovi Lameymu a ten ho uklidil do levého rohu branky – 1:1. MSV mohlo dokonce vyhrát, další střídající hráč Daun ale sám před Enkem selhal.

Duisburg zůstává o skóre za Norimberkem poslední, na záchranu ale má již jen jednobodovou ztrátu. Hannover zůstává minimálně do neděle, kdy ho může v případě výhry přeskočit Hertha, na desáté pozici.

Autor: Petr Vaněček / msv-duisburg.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele