6. kolo
22.09.2007 15:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - MSV Duisburg 2:0

Hansa Rostock v souboji nováčků přehrála Duisburg a získala svoje první letošní body. Zásluhou vítězství 2:0 se domácí odlepili ode dna bundesligové tabulky.

V úvodu utkání se o vzruch postaraly nepřesné pokusy domácího Hahngeho a hostujícího Grliče. Fotbalista Hansy se úvodním neúspěchem nenechal odradit a proti jeho dalšímu pokusu musel Starke vytáhnout vynikající zákrok. Na druhé straně pálili Lavrič a Georgiev a především první jmenovaný měl blízko k tomu, aby pohnul se stavem. To se podařilo až ve 34. minutě domácím. Rahn svým centrem našel Hangheho a ten poslal míč do sítě - 1:0.

Na úvodní branku odpověděli hosté nepřesným pokusem Tararacheho z hranice pokutového území. Hansa rozhodně nebyla lepším týmem, po změně stran se ale dočkala druhého gólu. Schlicke v pokutovém území poslal na zem Agaliho a s nařízenou penaltou si poradil Kern - 2:0.

Další pojistku mohl přidat Hanghe, podobně jako Kern ale neměl přesně seřízená mířidla. A protože chvíli před koncem mířil z trestného kopu těsně vedle také Stein, stav utkání se již nezměnil.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele