15. kolo
30.11.2007 20:30 CET
0 : 3
(0:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - Hannover 96 0:3

Hannover potvrdil svou letošní formu a zvítězil na půdě nováčka z Rostocku vysoko 3:0. O branky se v dresu hostí postarali až v závěru utkání Frank Fahrenhorst, Mike Hanke a Jiří Štajner.

První šanci měl hostující Mike Hanke, jenže jeho dalekonosnou střela z druhé minuty utkání vytáhl brankář Wächter. Poté si Hannoverský Huzsti skvěle obehrál dva bránící hráče domácích, jenže zakončení uspěchal a z dálky zamířil znovu mimo. A hosté v tlaku nepřestávali. Střela Sergia Pinta byla zblokována a než si míč Wächter stáhl k sobě, poskakoval balon po brankové čáře. Domácí se ozvali až po půlhodině, ale stálo to za to. Victor Agali se dostal k voleji a jeho perfektní rána jen těsně minula břevno Enkeho brány. První poločas ukončil stejný hráč, který ho načal. Hanke znovu střílel a tentokráte jeho střelu odrazil mimo tři tyče domácích jeden z hrářů Hansy.

Druhý poločas načalo Agaliho přiťuknutí na Heatha Pearce, jenže ten jakoby se šance skörovat zalekl a mířil jen do boční sítě. O pět minut později se akce opakovala. Znovu byl u míče Pearce, ale tentokrát ho vychytal Enke. Poté zkusil štěstí Marc Stein a znovu byl úspěšnější hannoverský brankář. Hned nato odpovídali hosté. Balitschův centr našel volného Vahida Hašemiana, ale ten z malého vápna netrefil zívající branku.

Šest minut před koncem se pytel s góly konečně roztrhl. Husztiho přímý kop změnil směr tečí ve zdi, to výrazně znepříjemnilo život brankáři Wächterovi a Fahrenhorst dal hlavou z malého vápna první branku hostů. O dvě minuty později padl druhý gól. Silvio Schroter střílel, Wächter vyrážel, jenže jen na tyč, od té míč putoval k úplně volnému Hankemu a ten se do prázdné brány nemýlil. A o minutu později zatloukl posledním hřebíkem rakev domácích Jiří Štajner. Ten obdržel zpětnou přihrávku od Hašemiana a lehkým dotykem překonal Wächtera potřetí.

Hannover se díky vítězství posunul do elitní šestky, pobude tam minimálně do zítřejšího odpoledne.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele