14. kolo
25.11.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - Hansa Rostock 2:0

Hamburger SV si podle očekávání poradil v domácím utkání s Hansou Rostock 2:0. Díky třem bodům se HSV udrželo v těsném kontaktu s Bayernem a Brémami a je třetí, Rostock i přes prohru zůstává patnáctý, ale jeho náskok na první sestupovou pozici se ztenčil už jen na dva body.

Hamburk, za který nastoupil od začátku český záložník David Jarolím a překvapivě i Ivica Olič, na soupeře vlétl a už od počátečních minut si vytvořil tlak. Ten vyvrcholil v 19. minutě, kdy poslal domácí do vedení svou osmou brankou v sezoně Rafael Van der Vaart. Po sérii chyb hostující obrany si Castelen zpracoval míč, prostrčil ho na Van der Vaarta a ten střelou do levého rohu branky překonal Stefana Wächtera – 1:0. O osm minut později se ke slovu dostali také hosté. Domácí brankář Rost neudržel hlavičku Agaliho, ta se nebezpečně kutálela směrem k domácí brance, ale až za brankovou čáru nakonec nedoputovala. Do konce poločasu měl ještě šanci zdvojnásobit vedení Romeo Castelen, ale jeho snaha zůstala bez gólové tečky.

Gólovou pojistku přidali domácí až ve druhém poločase, konkrétně v 61. minutě. Piotr Trochowski poslal dobrý centr do vápna, kde ho zužitkoval ve svůj šestý gól sezony chorvatský kanonýr Ivica Olič – 2:0. Ve zbývající půlhodině se už domácí nikam zbytečně nehnali, a protože si už ani Hansa nedokázala vypracovat šanci na zkorigování výsledku, skóre už zůstalo nezměněno.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele