11. kolo
28.10.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 0:0

Šlágr jedenáctého kola německé Bundesligy vítěze nenašel. Necelých 80 000 diváků se dokonce nedočkalo ani gólu, a proto určitě spokojenější mohli být po zápase domácí příznivci.

Jasně lepším týmem byl po celé utkání Bayern, který nastřelil například i dvakrát tyč, jenže míč za záda Weindenfellera dopravit nedokázal. Bavorský velkoklub kvůli dnešnímu zápasu přišel o svůj šestibodový náskok, před druhým Hamburkem a nyní vede pouze o body čtyři.

Hosté se museli od začátku utkání obejít bez playmakera Francka Ribéryho a zkušeného gólmana Olivera Kahna. Ovšem ani to kvalitě předváděné hry moc neuškodilo. První půlhodinu vše nasvědčovalo průměrnému bundesligovému duelu, následně však diváci viděli atraktivní a pohledný fotbal.

Obě strany to ze začátku utkání zkoušely hlavně z dálky, jenže ani jedna střela nebyla úspěšná. V podstatě první opravdu gólová šance byla k vidění až ve 37. minutě. Martin Demichelis vypálil zhruba ze 30 metrů, Weindefeller vyrazil jeho ránu před sebe, kde se míče zmocnil kanonýr Klose. Ten ale nastřelil pouze tyčku.

Dortmundský gólman se opět vyznamenal na začátku druhé půle, a to při nedůrazném pokusu Toniho. To střela Jakuba Blaszczykowského z 57. minuty postrádala pro změnu přesnost. Vše mohl rozhodnout Zé Roberto. Střelu bývalého brazilského reprezentanta ale na poslední chvíli zblokoval útočník Nelson Valdéz.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*lenny

vyrovnnaj zapas...snad 2:1

Reagovat
HOST*

vyrovnanej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele