Serie A - souhrn 26. kola

25.02.2017, 20:00, aktualizováno 27.02.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Fiorentina neudržela dvoubrankové vedení a rozešla se s Turínem smírně. Šlágr kola na San Siru zvládlo AS Řím. AC Milán vyválčil tři body v Sassuolu, nadřelo se i Lazio. Bologna přišla o výhru až v nastavení. Juventus proti Empoli potvrdil roli favorita a výhrou si upevnil vedoucí pozici. Neapol překvapivě nestačila na Atalantu a odmítla tak možnost posunu na průběžnou druhou příčku. Hostující družina se naopak dotáhla...

ACF Fiorentina - Turín FC 2:2

27.02.2017 20:45

Góly: 8. Riccardo Saponara, 38. Nikola Kalinić - 65. Andrea Belotti, 85. Andrea Belotti

Fiorentina chtěla dát zapomenout na zpackané utkání s Mönchengladbachem a proti Turínu získat všechny body, ovšem stalo se přesně to, co si domácí příznivci nepřáli. Viola vpodstatě výkon zopakovala, znovu ztratila dvoubrankový náskok a nakonec jen díky dvěma brankám Belottiho remizovala 2:2.

A domácí začali lépe a už po osmi minutách se ujali vedení. Na malém vápně nejprve pohotově zakončoval Borja Valero, jeho pokus ale Hart vyrazil a nakonec se ujala až bezprostřední dorážka Riccarda Saponary. O několik minut později měl na kopačce druhý gól Milić, výbornou práci odvedl Joe Hart, který rychle vyběhl a pokus Miliče na hranici vápna zmařil. Anglický brankář ve službách Granaty byl ústřední postavou poločasu a zejména díky jeho zákrokům zůstával rozdíl obou soupeřů jen jednogólový. Ve 33.minutě předvedl další fantastický zákrok proti Tellovi i vzápětí proti Kalinićovi.

Ale Fiorentina pokračovala v náporu a nakonec i Hart byl bezmocný. Po rohovém kopu se vyšrouboval nejvýše do vzduchu Nikola Kalinić a hlavou zvýšil už na 2:0. Ještě na začátku druhého poločasu nic nenasvědčovalo tomu, že by se Granata měla dostat zpět do utkání. Viola byla i nadále lepší a Saponara byl blízko třetí brance, která by dost možná celé utkání rozhodla. Jeho zakončení z malého vápna skončilo těsně vedle tyče.

Tři body se pro Fiorentinu přiblížili i v 62.minutě, kdy byl v její neprospěch nařízen pokutový kop. Ve vápně byl faulován Boyé, ale Belotti nařízenou penaltu poslal do břevna, takže skóre zůstávalo neměnné. Platilo to ale jen tři minuty. Fiorentina se vůbec nepoučila z chyb z předchozích zápasů a nechala soupeře zbytečně hrát, což mělo za následek vyrovnání. Zkušený Moretti vrátil balón na střed malého vápna, kde hlavou rozvlnil síť penaltový hříšník Andrea Belotti. Toro bylo zpátky v zápase a Fiorentině se vracelo trauma z evropské ligy. Pět minut před koncem vykouzlil parádní přihrávku Baselli a Belotti sám před Hartem opět nezaváhal a srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 1:3

26.02.2017 20:45

Góly: 81. Mauro Icardi - 12. Radja Nainggolan, 56. Radja Nainggolan, 85. Diego Perotti (pen.)

Inter Milán nestačil na hosty z Věčného města a prohrál klíčový boj o poháry. Římanům vyšla taktická stránka hry a především díky dvěma gólům Nainggolana vyhráli 3:1.

Napětí bylo dnes hodně znát, na stadionu San Siro se schylovalo ke velkému dramatu. Inter Milán se dere nahoru a chtěl svou formu dokázat také dnes. Podle mnohých vyjádření čekal na Nerazzurri zápas sezony, možná klíčový střet v boji o Ligu mistrů. Trenér Stefano Pioli hodně spoléhalo na klíčovou roli zálohy, do níž postavil Brozoviće, Gagliardiniho a silově založeného Kondogbiu. Byl to rovněž souboj dvou velkých střelců, protože domácí mají v kádru kapitána Maura Icardiho, kterého podporovali Perišić s Candrevou.

Ani hosté z Věčného města nepřijeli s cílem bránit. Vlci kontrovali skvělou formou Edina Džeka, aktuálně nejlepšího kanonýra Serie A. Ani Džeko ale není jedinou zbraní AS. Další nebezpečí znamenala síla Nainggolana nebo rychlost Salaha. Těžko se pak překonává rovněž trojka Manolas - Fazio a Rüdiger. Právě obrana AS se dostala pod tlak po parádní nahrávce od Gagliardiniho, jenže Icardiho na poslední chvíli zastavil bránící Fazio.

Festival emocí a akcí pokračoval kuriózní situací, když si Chorvat Perišić zpracoval u lajny míč, nadhodil si ho a po pár efektních "nožičkách" jej vrátil Handanovićovi. Což však sudí Tagliavento bral jako "malou domů", udělil Chorvatovi žlutou kartu a AS zahrávalo přímý volný kop. Z něj nic nebylo, ale konec nebezpečí pro Handanoviće to neznamenalo. S povedenou dělovkou Salaha v obrovské šanci měl Handanović také co dělat. Po krásné práci Nainggolana už ale inkasoval. Belgický záložník přehrál u hranice vápna Gagliardiniho a zatočil míč přímo do šibenice na vzdálenější tyč - 1:0.

Nerazzurri rozhodně neplánovali složit zbraně a Joao Mario mířil ve vápně nad! Na delší chvíli jsme se bez dalších šancí museli obejít, třebaže oba týmy si nic nedarovaly. Až deset minut před koncem první půle po nahrávce Kevina Strootmana pálil po zpracování Edin Džeko a Samir Handanović musel rychle na zem. Mohamed Salah se už k dorážce nedostal. Hodně emocí vyvolal pád Maura Icardiho ve vápně Vlků, jenže sudí penaltu nepískal! Na druhé straně podcenil Jeison Murillo centr od Perese a k míči se dostal Džeko a jeho nahrávku pod sebe Salah jen těsně nestihl přesně zakončit.

Krátce před koncem první půle se do zakončení dostal také Marcelo Brozović, jenže narazil na dnes spolehlivého Poláka Szczesnyho, který jeho ránu vyrazil na roh. Tempo utkání rozhodně nezklamalo a druhá půle slibovala neméně atraktivní podívanou. A té jsme se opravdu dočkali, protože zejména Inter zabral. Plyn až na podlahu sešlápl například Candreva, který donutil brankáře Szczesnyho k parádnímu zákroku. Další obrovskou šanci poté spálil Ivan Perišić, ke kterému propadl centr do vápna. Jenže chorvatský útočník nepochopitelně pálil nad! A Řím trestal.

Lekci z produktivity si pro domácí nachystala hvězda hostí se čtyřkou na zádech. Radja Nainggolan táhl útok Vlků a nikdo jej neatakoval. Belgický záložník s míčem u nohy přesprintoval polovinu hřiště a krásnou ranou do protipohybu brankáře Handanoviće navýšil vedení Giallorossi!

Oba týmy střídaly a do hry se dostali Éder s Perottim. Blíže ke gólu měl Éder, protože v jeho výsostném území vznikl závar, který AS s vypětím všech sil nakonec ubránilo. Perotti se spoléhal spíše na svou rychlost, čehož málem využil, když si obhodil Medela. Na D'Ambrosia už ale nestačil, navíc jeho centr na Džeka nebyl přesný.

Ke konci utkání AS trochu přestalo hrát a domácí toho dokázali využít. Rychlou kombinaci střídajícího Banegy využil nabíhající Perišić, který posílal nahrávku před bránu. A protože ta byla nekrytá, stačilo Icardimu doklouzat k tomu, aby si vysloužil obrovský usměv milované Wandy Nary - 2:1.

Ke slovu se však dostal také Diego Perotti. Edin Džeko si totiž nabíhal na dlouhý pas a Gary Medel jej trochu nešťastně poslal k zemi. Sudí Tagliavento zřejmě spočítal obraně domácích všechny drobnější fauly na Džekovu osobu a pískal penaltu! K ní se postavil Diego Perotti a podle svého zvyku s ledovou grimasou proměnil - 3:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 1:1

26.02.2017 15:00

Góly: 90+4. Olivier Ntcham - 57. Federico Viviani

Janov ani pod novým trenérem Andreou Mandorlinim nevyhrál. Vlastně měl vůbec co dělat, aby získal alespoň bod. Boloňa totiž po zásahu Vivianiho dlouho vedla a nakonec to vypadalo, že přežije i oslabení, ovšem ve čtvrté minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Ntcham.

Po debaklu v Pescaře měli fotbalisté Janova jasný cíl - zvítězit a revanšovat se tak svým fanouškům. Dopomoci k tomu měl i nový trenér Andrea Mandorlini, pro kterého byl zápas s Boloňou premiérou. Na druhou stranu také Boloňa potřebovala zabrat, neboť ani její forma nebyla oslnivá.

Utkání začalo opatrně a diváci na Luigi Ferraris dlouho čekali na první pořádnou šanci. Až po půlhodině hry propadl Izzův centr až k Rigonimu, ale ten velkou šanci zazdil. Po hříchu to bylo všechno, co první poločas nabídl.

Druhý poločas byl o poznání lepší, tedy alespoň v něm padaly branky. V 57. minutě předvedl kopací techniku par excellence Federico Viviani, jehož volný přímý kop skončil v síti. Grifové i přes tento vývoj postrádali myšlenku a směrem dopředu nebyli vůbec nebezpeční. Změnu mohla přinést 75. minuta, kdy byl za faul na Simeoneho vyloučen zkušený obránce Torosidis. I přes početní převahu se nic nezměnilo, Boloňa držela výsledek a Janov marně hledal cestu k brance Antonia Miranteho.

Už se zdálo, že Boloňa i v oslabení dokráčí k vítězství, když ve čtvrté minutě nastaveného času vyslal nádhernou střelou Ntcham, na kterou Mirante nedosáhl. Konečná remíza je ale málo a to pro oba celky.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Udinese Calcio 1:0

26.02.2017 15:00

Góly: 72. Ciro Immobile (pen.)

Římské Lazio doma uvítalo Zebry a nakonec se v nepříliš rychlém utkání mohlo radovat. Mohla za to jediná branka, kterou po nařízené penaltě vstřelil útočník Ciro Immobile. Zatímco domácí slaví alespoň tři body, Udinese zbyly opět oči pro pláč a postavení Zeber se zhoršuje.

Na Stadio Olimpico se dnes nehrál moc atraktivní duel, což byla i vina nekvalitního terénu. V takovýchto zápasech se ale počítají především tři body a ty si dnes s trochou štěstí připsali domácí. Lazio vyslalo do hry trojici Anderson, Immobile a Baldé, do zálohy se dostal i mladík Murgia. Hosté přijeli s hráči jako Widmer, Karnezis, Badu nebo Jankto, přičemž ofenzívu dostali na starosti především Zapata s Théréauem.

V osmé minutě musel jako první zasahovat brankář Strakosha, kterého prověřil záložník Badu. Ten se dostal po skvělém náběhu před domácího brankáře, který však situaci včas vyřešil. Na opačné straně se pokoušel rozhýbat nepříliš vysoké tempo utkání Parolo, který svou střelou z úhlu pálil jen do boční sítě a brankář Karnezis mohl být v klidu.

Hodně taktické utkání vyplňovaly nejčastěji pasáže, v nichž se oba týmy přetahovaly o míč. První půle ukázala spíše hodně boje a málo akce, o šancích na skórování se příliš mluvit nedalo. Celou první půli zdobily také nepřesnosti. Poslední z nich předvedl rychlík Keita Baldé, který v závěru pronikl před pokutové území, jenže tam našel přihrávkou jen nejbližšího protihráče, takže se skóre opět neměnilo.

Pokud chtrělo Lazio body, muselo přidat. A věděl to i trenér Inzaghi, jehož nespokojenost s výsledkem i matnou hrou nejspíš byla v šatně hodně slyšet. Do druhé půle nastoupilo Lazio odhodlanější, nebezpečnější a pohotovější. S první střelou po změně stran si brankář Karnezis poradil jen s vypětím sil, jeho obránci jej dnes moc nepodporovali. V zájmu uklidnění hry Udinese vyslalo do hry Aliho Adnana, který jakožto obránce měl dodat hře klid.

Jenže se ukázal pravý opak, mladík Adnan dnes prožil hodně špatné utkání. Víte, jak se říká, že měl trenér při střídání šťastnou ruku? Tak tady to neplatilo. Jen pět minut po příchodu na hřoště totiž Adnan nešťastně zahrál rukou a sudí pískal pokutový kop! Hostům se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nic s ním neudělali. K penaltě se postavil útočník Ciro Immobile, který zachoval chladnou hlavu a proměnil!

Lazio bylo nadále aktivnějším týmem, i když bylo vidět, že ho vedení hodně uklidnilo. Ali Adnan se snažil ještě v samém závěru napravit své selhání, jenže svou střelou z volného přímého kopu pálil hodně vysoko nad domácí bránu! Lazio tak dnes těžce vybojovalo cenné body.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Cagliari Calcio 1:2

26.02.2017 15:00

Góly: 10. Adrian Stoian - 32. João Pedro, 69. Marco Borriello

Z předposledního místa se ani po tomto kole nepohne Crotone. Domácí nestačili v důležitém souboji na Cagliari a po porážce 1:2 zůstávají v kritickém ohrožení. Naopak pro Sardiňany je to klíčový krok na cestě za co nejrychlejší záchranou.

Domácí si přitom nemohli přát lepší začátek. Rozběhnutý Adrian Stoian dostal od Trotty povedený pas a ještě lepší přízemní ranou zajistil Crotone rychlé vedení. Cagliari se dlouho nemohlo dostat do tempa, přesto ještě v prvním poločase slavilo vyrovnání. Z velké části za to mohla obrovská hrubka v defenzívě Crotone. Ta nedokázala odvrátit poměrně banální centr Isly a Joao Pedro, který se dostal k balónu nekompromisně trestal. Domácí chtěli vedení zpátky, několikrát se dostali do náznaku šancí, nicméně poločasové skóre se už nezměnilo.

Druhý poločas byl z obou stran opatrnější. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, která by posadila soupeře do sedla. O osudu utkání nakonec rozhodl krásný individuální moment v podání Marca Borriella. Ten na hranici šestnáctky převzal pas od Isly a v obležení obránců předvedl parádní uvolnění a přesnou střelou poslal Cagliari do vedení. Krásný moment a skvělé počínání.

Bylo na Crotone, jak ve zbytku zápasu odpoví. Cagliari se samozřejmě uchýlilo k defenzívě a to se ukázalo jako správný krok, neboť Crotone bylo proti obrannému valu bezzubé. Sardiňané vedení udrželi a domů si vezou všechny body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 0:1

26.02.2017 15:00

Góly: 22. Carlos Bacca (pen.)

AC Milán zlomil prokletí na půdě Sassuola a po vítězství 1:0 drží krok s celky bojujícími o evropské poháry. O všem rozhodly pokutové kopy. Berardi svůj neproměnil, zatímco Carlos Bacca ano.

Milán měl ze svého soupeře slušný komplex, od postupu Sassuola do Serie A totiž na jeho půdě nejen, že nikdy nevyhrál, ale dokonce ani nebodoval. Bylo na čase to změnit, protože situace je kolem evropských pohárů hodně vyrovnaná a každá ztráta by mohla být velice citelná. Milán to nakonec zvládl, ale nebylo to jednoduché.

Zvláště když do zápasu opět vstoupili lépe domácí. Berardi ještě v osmé minutě uviděl za simulování žlutou kartu, ale jen o tři minuty později už penaltu skutečně zahrával. Kucka jasně fauloval Defrela a sudí neměl na výběr. Domenico Berardi je znám jako milánský kat, a tak nebylo pochyb, že si k penaltovému puntíku sám stoupne, jenomže střelec domácích vůbec netrefil branku!

Uběhlo jen pár minut a penalta se zahrávala i na druhé straně. Faulován byl Bertolacci a Carlos Bacca narozdíl od Berardiho penaltu proměnil. Měl ale štěstí, neboť při zahrávání podklouzl. Každopádně Milán vedl 1:0 a hubený náskok si hlídal.

Domácí po změně stran marně hledali recept na obranné řady Rossoneri a za celý druhý poločas si prakticky nevytvořili žádnou stoprocentní příležitost. Milánští hráli podobně jako proti Fiorentině, stačil jim jednobrankový rozdíl, aby úporně bránili a dovedli výsledek do zdárného konce. Milán tak zlomil prokletí a na Sassuolu vyhrál, čímž vytvořil tlak na další týmy před ním.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Delfino Pescara 2:0

26.02.2017 15:00

Góly: 12. Valter Birsa, 61. Lucas Castro

Pescara nenavázala na výkon z minulého týdne a ve Veroně prohrála 0:2. Domácí byli lepším týmem a náskok vytvořený brankami Birsy a Castra v poklidu uhlídali. Největší příležitost Delfínů zmařil Cerri.

Chievu stačilo k prolomení soupeřovy obrany pouhých dvanáct minut. Valter Birsa si navedl balón ke středu a parádní ranou překonal brankáře Bizzarriho. Pescara si z inkasovaného gólu zas tolik nedělala a brzy mohla vyrovnat. Na malém vápně zakončoval Cerri a Sorrentino podržel svůj tým. Hosté této zmařené příležitosti museli litovat, protože žádná taková už se jim v celém utkání nenaskytla.

Zemanovi svěřenci navíc v 61. minutě podruhé inkasovali. Obrana Delfínů zazmatkovala, čehož dokonale využil Lucas Castro, který zvýšil na 2:0. O pět minut později mohlo být definitivně rozhodnuto, ale golman Bizzarri čaroval a v rychlém sledu zlikvidoval hned tři tutovky domácích.

Pescara usilovala alespoň o kontaktní branku, která by zápas ještě zdramatizovala. Chievo ale nic takového nedovolilo a v poklidu si dokráčelo pro důležité vítězství. Pescara tak nadále zůstává v kritické situaci a po bodech se bude muset ohlédnout jinde.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - UC Sampdoria 1:1

26.02.2017 12:30

Góly: 31. Ilija Nestorovski (pen.) - 90. Fabio Quagliarella

Sampdoria Janov dnes v poledne nezvládla utkání v Palermu úplně dle svých představ a ze Sicílie se domů vrací jen s bodem. Palermo šlo ještě v prvním poločase do vedení po proměnění penalty, v 90. minutě nakonec Dorii spasil veterán Fabio Quagliarella.

Český talent Patrik Schick se dostal do základní sestavy Sampdorie, obklopovali jej Barreto, Cigarini, Djuričić nebo Quagliarella s Praetem. Domácí Palermo rovněž zvolilo poměrně silnou sestavu, v níž nechyběli Balogh, Bruno Henrique, Sallai nebo hrotový útočník Ilja Nestorovski. Horko bylo na opačné straně. Fabio Quagliarella se totiž s míčem dostal do zakončení, jenže jeho pokus mu nevyšel. Skončila těsně vedle brány!

Palermo se dnes ale výjimečně nepoddalo a bylo poměrně aktivní. Henriqueho střelu z hranice pokutového území zablokovali hostující obránci, k následní ráně se dostal Norbert Balogh. Jenže celou situaci z pohledu Dorie zachránil brankář Viviano, který mrštným zákrokem nohou zlikvidoval radost domácích! Palermo v těchto chvílích jasně přehrávalo svého soupeře a gól visel ve vzduchu.

Po třiceti minutách nastala zlomová chvíle první půle, protože po centru ze strany byl ve vápně hostí hlavou poslán k zemi právě Balogh. Kdyby měl šanci pokračovat v akci, stál by před brankářem Vivianem sám. Sudí Doveri tak neměl na vybranou a pískal penaltu. K ní se postavil zkušený makedonský střelec Ilja Nestorovski a překonal zkušeného brankáře - 1:0 pro Palermo.

Sampdoria musela zabrat, jenže nadále útočilo Palermo. Především Ivajlo Čočev na sebe velmi často bral roli nebezpečného střelce, který nenechal brankáře Viviana vydechnout. Doria dnes nepředváděla nic světoborného a její hra byla hodně mdlá. Pár minut po změně stran vybídl Nestorovski k náběhu Balogha, který se nenechal dvakrát pobízet a nakonec pálil těsně vedle.

Aby se zvýšily šance Dorie na bodový zisk, na hřišti se objevil kolumbijský střelec Luis Muriel. Po hodině hry mohlo Palermo definitivně rozhodnout, když se po rychlé akci ve vápně dostal k míči Balogh a jeho ránu obránci odrazili jen k volnému Nestorovskému. Ten ale vyslal na hraně ofsajdu na brankáře Viviana jen velmi slabou střelu, se kterou si zkušený Ital poradil bez obtíží. Pak následovala delší pauza, ve které se míč potuloval kolem středu hřiště.

Ke konci utkání pomalu začali domácí fanoušci jásat ze zisku trochu nečekaných tří bodů, jenže deset minut před konečným hvizdem sudího Doveriho se do hry zapojil mladík Bruno Fernandes. A právě jeho akce vedla v 90. minutě ke srovnání. Fernandes založil rychlou akci Sampdorie, našel na straně Muriela a ten nahrál volnějšímu Quagliarellovi. Pohotová střela mířila na zadní tyč, kam Pošavec nedosáhl - 1:1. Pro Dorii zklamání z předvedené hry, Palermu je líto poslední minuty.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Empoli FC 2:0

25.02.2017 20:45

Góly: 52. Łukasz Skorupski (vl.), 65. Alex Sandro

Juventus Turín na vlastní půdě porazil Empoli a prokletí Turína pro toskánský celek nadále pokračuje. V první půli jsme se gólů nedočkali, ale ve druhém poločase se o ně postarali Alex Sandro a ještě před ním brankář Skorupski, který si vstřelil kuriózní vlastní branku!

Velký večer čekal zejména na brankáře Neta. Jednak to brazilský brankář v Toskánsku zná díky působení ve Fiorentině, ale především dnes neseděl na lavičce. Před ním se pohybovali Bonucci, Rugani, Sandro, Pjanić, Cuadrado, Mandžukić nebo Sturaro, samozřejmostí pak byl Gonzalo Higuaín. Empoli hodně spoléhalo na ruce i nohy polského brankáře Skorupskiho a před ním obránce Lauriniho, Bellusciho, Costu a Pasquala.

Empoli se snažilo od prvních minut hrát a nejen bránit, což se proti Juventusu nikdy moc nevyplácí. Juventus volil pomalou kombinaci s vědomím, že je kvalita i zkušenost jednoznačně na jeho straně. K první zajímavé ráně se odhodlal Rade Krunić, jenže brankář Neto nakonec zasahovat nemusel. Na přední tyči se pak dral k hlavičce Marilungo, ale ten si neporadil s převahou Juventusu.

Juventus se málem dostal do vedení i díky chybě Empoli. Po centru z levého kraje se dostal k balonu Cuadrado, který byl hlídán obráncem. Ten ale ve snaže tečovat míč pryč poslal jej do míst, kde se marně natahoval útočník Gonzalo Higuaín. Cuadrado byl dnes hodně aktivní a několikrát škádlil obranu Empoli svými náběhy či centry, které však nebyly z nejpřesnějších.

Po třiceti minutách Juventus prováhal výtečnou šanci. Higuaín našel zcela volného Maria Mandžukiće, který se ještě pokoušel kličkou zbavit brankáře Skorupskiho, jenže trvalo mu to příliš dlouho a nakonec si hostující obrana poradila. Pět minut před koncem nepříliš atraktivního poločasu našel centr na zadní tyč záložníka Stefana Sturara, který se ještě dostal do lepšího úhlu. Jeho rána ale mířila mimo!

Tohle Juventusu nestačilo a hráči to věděli. Museli přidat, což se nezamlouvalo odolávajícím hostům. Pár minut po změně stran se pokoušel prosadit Mario Mandžukić, nevyšlo to ani Gonzalo Higuaínovi. Se střelou Pucciarelliho si brankář Neto poradil poměrně bez obtíží - však také nebyla dostatečně razantní. Pak už se Juve prosadilo. Na perfektní centr Cuadrada do vápna mezi dva obránce si naskočil Mario Mandžukić a mířil do břevna. Po zásahu Skorupskiho se ale míč stočil za čáru - 1:0 pro Starou dámu.

Do hry se stále častěji dostával Juan Cuadrado, který dnes hrál ve velké pohodě i rychlosti. Jeho náběhy byly pro obranu hostí hodně nepříjemné, jenže krom gólového centu z nich Juventus dosud příliš vytěžil. Po hodině hry pak pálil Miralem Pjanić, který dnes tolik vidět nebyl. Pak se ale opět prosadil Juventus. Od Cuadrada se míč dostal k Alvesovi, který našel Alexe Sandra. Ačkoli byl mladý bek zády k bráně, přeci jen se nakonec obtočil kolem obránce a pálil k tyči - 2:0.

O pár minut později musel do akce znovu Skorupski, který si chtěl napravit chuť po inkasovaných gólech. První ránu vychytal, Dybala se poté provinil ofsajdem. Deset minut před koncem utkání se k ráně dostal také šutér Gonzalo Higuaín, ale dnes mu nebylo přáno. Pod nohy se mu na poslední chvíli vrhl obránce Costa, který jej zastavil. A když krátce před koncem neuspěl krásnou ranou El Kaddouri, skóre už se neměnilo.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 0:2

25.02.2017 18:00

Góly: 28. Mattia Caldara, 70. Mattia Caldara

Atalanta Bergamo potvrdila, jak moc je nevypočitatelným soupeřem. Ze San Paolo si totiž odváží tři body a ještě čisté konto i proti týmu, který v této sezoně pálí ostrými. Neapol se netrefila přesně ani jednou a dnešní výkon musí považovat za zklamání.

Atalanta vyloupila San Paolo a dnes to bylo hodně netradiční utkání. Dvě branky hostů vstřelil stoper, od něhož se čekala úplně jiná práce. Neapol naopak střílí jednu branku za druhou, ale dnes vyšla naprázdno. A Atalanta dokonce dokázala přestát i nepříjemné oslabení jednoho hráče v poli, když byl dvacet minut před koncem utkání vyloučen Franck Kessié.

Neapol ze sebe chtěla setřást smůlu, kerou měla minule proti Realu Madrid. Potřebovala potvrdit minulé vítězství nad Chievem Verona, i když věděla, že dnes to rozhodně nebude snadné. Trenér Sarri proto nechtěl riskovat a vyslal na hrací plochu esa jako Zieliński, Diawara, Hamšík, Mertens, Insigne nebo Maksimović. Silnou sestavu ale postavil také trenér Gasperini, který spoléhal na Caldaru, Tolóie, Gómeze, Contiho nebo Freulera s Petagnou.

Aktivněji začali domácí. Hamšík se na levé straně dostal k centru a hosté jej odvrátili jen k Insignemu, který však zakončil jen do brankové konstrukce! Že by se oba týmy v úvodu nějak zvlášť hrnuly do zakončení nebo jsme viděli aktivní a rychlé tempo, to se nedalo říct. Naopak se snažily neinkasovat. Po tvrdém zákroku ve vzduchu se k zemi skácel obránce Rafael Tolói, ale nakonec byl v pořádku a mohl pokračovat.

Domácí Neapol dnes působila v obraně hodně laxně a byla za to potrestána. Rohový kop totiž domácí nepokryli vůbec dobře a míč se ve vápně dostal až k obránci Caldarovi. Nová hvězda z dlouhé řady mladých talentů Bergama se prosadila bez váhaní a kromě obranných povinností si Caldara připsal také výtečnou práci v ofenzívě. Dnešní utkání patřilo právě jemu.

V další akci hostů se do míče na hranici vápna opřel Gómez, jenže jeho pokus byl zablokován. Pět minut před koncem první půle se málem domácím povedlo srovnat. Hysaj našel z pravé strany Mertense, který si nejprve srovnal míč na střelu a vypálil, jenže mířil nakonec těsně vedle! Neapoli pak nevyšla akce mezi Mertensem a Callejónem.

V samém závěru pálil Dries Mertens z volného přímého kopu a dokázal prostřelit zeď, jenže pak přišla řada na brankáře Berishu, který si splnil své povinnosti téměř dokonale. Krásným zákrokem vyškrábl pokus belgického rychlíka mimo! Rovněž do druhého poločasu jsme se měli na co těšit a pouhou minutu po změně stran se málem Neapol musela znovu sklonit. Dlouhý pas totiž nezachytil ani jeden z jejích stoperů, takže se k balonu i díky jejich chybě dostal Andrea Petagna. Jenže mladý útočník nepřekonal brankáře Reinu.

Hysaj z pravé strany poslal do vápna hodně zajímavou kolmou přihrávku, za níž si nabíhal Mertens, jenže ten nedosáhl. Pak se balon dostal k mladému bekovi Contimu, který sice z první míč netrefil ideálně, jenže měl šanci na reparát. V ní si vedl mnohem lépe a brankář Reina musel zasahovat s vypětím všech sil. Do hry se dostal i střelec Milik, který postupně nabírá zápasové tempo. Jeho pokus však odvrátil dnes perfektní Caldara.

Pak si Atalanta vše zkomplikovala, když si dvě žluté karty nechal dát záložník Franck Kessié a svůj tým oslabil dvacet minut před koncem. Na hřišti sice nebyl Kessié, ale byl tam Caldara. Ten pouhé tři minuty po oslabení totiž vsítil druhou branku dnešního utkání a rozhodl!

Záložník Spinazzola si vzal míč na polovině hřiště, proběhl přes půlku hřiště a odcentroval do vápna. Tam si naskočil dobíhající Caldara, který se vydal zrovna "náhodou" do útoku a prostřelil z voleje Reinu - 2:0. I když se Neapol snažila a například pokus Zeilińskiho či střela Albiola vypadaly slibně, Berisha vydržel.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26220455:1766
2.AS Řím26192557:2359
3.SSC Neapol26166460:2954
4.Atalanta Bergamo26163742:2651
5.SS Lazio26155645:2950
6.Inter Milán26153841:2748
7.AC Milán26145737:2947
8.ACF Fiorentina26118744:3741
9.Turín FC2699848:4236
10.UC Sampdoria2698931:3235
11.Chievo Verona261051128:3435
12.Cagliari Calcio26941335:5231
13.US Sassuolo26931435:4230
14.Udinese Calcio26851328:3529
15.Bologna FC26771224:3928
16.Janov CFC26681228:4126
17.Empoli FC26571415:3722
18.Città di Palermo26361722:5015
19.FC Crotone26341921:4513
20.Delfino Pescara26261827:5712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (634)

Přidat komentář
juveforever

Atalanta jede.Gasperini tam odvádza dobrú prácičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
olis

Atalanta uplne zasluzene, boli lepsi este aj v oslabeni, my totalna katastrofa, hraci zase na vylete, ak sa nestane zazrak a od zajtra sa hraci nespamataju tak s tretim miestom sa mozme rozlucit a znova to bude to iste, rozpredaj hracov, mozno aj vymena trenera, nakup novych neskusenych hracov, hraci sa chytia, zase dame LM, horsi pripad hraci sa nechytia a hrame stred tabulky, dufal som ze tento rok sa to uz zlomi ale ked si pozrem ako hrame a caka nas AS Rim, Inter, Juventus tak to nevidim velmi realne

Reagovat
pistacik11

nerob stresy, cakaju vas dolezite suboje, radsej prehrat teraz ako potom z interom a rimom ;-)

Reagovat
livefan

před tímhle zápasem (nepočítám-li venkovní zápas s Realem) byla poslední prohra v říjnu proti Juve venku. Není to trošku zbytečná panika?

Reagovat
Furia Ceca

Tak se podívej na tabulku a na los. Za následující dva víkendy se to může hooodně zamotat!

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický klub z krásneho mesta. 4. miesto by bola nádhera. Nebolo by to historické maximum? Ak sa neráta Coppa.

Reagovat
smazaný uživatel

krulotanta Bergamasca

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanca pre Inter sa priblizit

Reagovat
pistacik11

Inter nech zostane, tam kde je

Reagovat
cink

zalez

Reagovat
pistacik11

Reagovat
smazaný uživatel

však to sblížení Inter pocítí 12.března, dostanou takovej dotyk...

Reagovat
Frantszek

Asi tak jako kdyby se 50 letej Tonda Moucha z Nove Vsi mohl priblizit pipince Salmy Hayek. AS je uplne ztrapni

Reagovat
Largo

Krotil bych ten optimismus, Inter vede Pioli, je rozehranej a nema v nohou pohary...

Reagovat
Frantszek

Nad ocekavani dominantni AS, coz?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Parádička, super výkon, hlavně v druhém poločase. Radost koukat, když se i v 86. - 90. minutě ženeme za třetím gólem. I přes veškeré výtky, které vůči Maxovi mám, doufám, že zůstane i v další sezóně.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo... Sice mě občas sere, ale kdo ne... Takže:

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pinturicchio

CALDARAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Caldara hráč Juve, dal dva góly, Neapol prohrála, ty máš Juve jako oblíbený klub. Nějak netuším, co by mohlo být špatně.

Reagovat
Pinturicchio

Nejdřív přečti i ten druhý příspěvek v diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som podobne happy keby som nebol somar a dal to na tkt za 1 No a story ako sa mi dari si mozes precitat nizsie... Takze to urcite dnes zamrzelo kedze nie som ziadny bohac...

Reagovat
Pinturicchio

Držím pěsti do příště, snad už to zlomíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik. No ani sam tomu neverim Prehram este tu 100vku co tam mam a vidim to opat na nejaku tu dlhsiu pauzu s tipovanim...

Reagovat
Pinturicchio

Pauza může akorát prospět.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. Este mam 7 pokusov Uvidime... Dnes este zostava Real, Gent, Porto na 124€. A Bystricu hokej odlozili tak tam neviem ci bude storno alebo cakanie... No myslim ze to bude aj tak jedno a seria bude pokracovat Tipujem to na Real

Reagovat
Pinturicchio

Good luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik. Asi pomohlo*, hlavne s tym Realom Teda aspon dufam ze to bud skontumuju alebo mi to ponuknu na predaj za cca 85€...urcite by som to zobral a nezopakoval chybu s PSG kde mi davali 50ku, no ja som to odmietol ze reku tutovka a nepripravim sa o 18tik

http://prntscr.com/edqtzd

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund v poslednom na 40€

http://prntscr.com/eay8l1

Chelsea nevyhra v Burnley, 65€

http://prntscr.com/eay8zm

Zilina v pozliepanej Senici, 42€

http://prntscr.com/eay9i2

PSG doma s Toulouse, 68€

http://prntscr.com/eay9ph

No a dnes pokracujem v skvelej serii. Dalsich potencionalnych 90€ fuc skz jeden zapas 55€ prehratych namiesto 305€ vyhry... Keby aspon jeden, dva vysli. Ale 5ty krat za sebou jeden zapas?! Na porazenie Njn. Dnes to bol tazsi zapas. Bohuzial som si naivne myslel ze to doma zvladnu... Dik Neapol Ked ide, tak ide...

http://prntscr.com/edd7f8

Reagovat
One-Real

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE3NDU2NTU2MTIwMDoyVOvaXCangILkDHQ%3D&kind=MAIN

Od zacatku ledna jestli dobre pocitam cca jednadvacatej tiket s jednou chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Bola by to pekna win... Ja ich mam tiez urcite dost. No ratat sa mi to veru nechce Skor mi ide o to ze predtym som pomedzi to aspon co to vyhral, konto aspon pomalicky navysoval. Teraz to ide len jednym smerom. Navyse ked sa pozriem nato co, resp. akym stylom tak sa mi chce z toho doslova

Btw. Dufam ze to u teba nieje 21vy tiket s jednou chybou v rade To by bolo huste...

Reagovat
One-Real

To ne, prokladam to streleckejma na NHL, kde uz se to taky dlouho toci kolem velky vyhry, takze tam ty miliony brzo padnout musi ( ). Ale zadny takovyhle obdobi nepamatuju, tohle je jen jedno z mala.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste s tímto stylem dlouhodobě v zisku?

Reagovat
FuckT

Dakuj sebe, ty si stavkoval.

Reagovat
pistacik11

to mi príde ako ísť nadrbaný do roboty, a keď mi dá bezpečak fúkať, nadávať na neho aký je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Neapol je nadavka ?! Ako pise FuckT...jedine som skritizoval vyssie sam seba...ze som somar ze som to vobec dal

Reagovat
smazaný uživatel

Juve opet v suchym triku pro titul, pac Neapol je labilni a AS taky vzdycky selze.

Reagovat
Frantszek

Starej se o labilniho Benzemu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
10

http://www.dailymotion.com/video/x5d95nv_manzo-e-asa_sport

kdyby vás zajímalo, proč Asa včera nehrál a je furt zraněnej...

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić, to je hroznej záporák!

Reagovat
didosh

Kunda už od pohledu.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Frantszek

Kuaa, Neapol Atalanta jasny 3 a vice. Umi podelat tiket

Reagovat
Pipo123

Murgia najlepší hráč na ihrisku, už proti Interu hral výborne a dnes to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zemanovy bubline...

Reagovat
10

Já to říkal, že měl po tom zápase s Janovem skončit

Reagovat
Pipo123

Lučiano skončí po sezóne a Zeman pôjde do AS

Reagovat
Frantszek

Spatnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je zrádný celek, dokáže překvapit mnohé favority a drží se v A serii zuby nehty. Tohle bych fakt Zemanovi nevyčítal

Reagovat
10

Reagovat
Milan.B

Reagovat
olis

Manolo zase gol

Reagovat
10

2 uznaný, 3. nesprávně neuznanej...maže si to na chleba

Reagovat
Pipo123

To branenie je este horsie nez v Serii A, ale prajem mu to

Reagovat
Eldarion

nečakal som, že sa takto chytí už pridal druhý nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

tak v lize,kde ho nikdo nebrání

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

s prstem v nose v podprůměrným klubu, je to frajer a částka se klubu začíná vracet a Neapol bez hrota tragická, Hamšík bezradnej a Insigne s Mertensem jsou běhači a ne hroťáci

Reagovat
olis

ako keby Gabbi hrot bol

Reagovat
smazaný uživatel

tak z hráčů Neapole mi připadalo,že ke klasickýmu útočnikovi zrovna on má nejblíž

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán veze důležité body. Věřím mu více než Interu

Reagovat
Salfovic

Tedy aby v jednom kole Serie A nastoupili v základnu tři češi

To tu snad bylo naposled za Nedvěda, Jankula a Grygery, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň na Ujfalušiho

Reagovat
Dejwa

Gagliardini nám to dnes zajebal, škoda že Perisic nedal na 1:1 po přestávce, mohlo to vypadat jinak.. každopádně Radja světovej

Reagovat
olis

Rim velmi dobry vykon a to nie len dnes, ked proti nim predvedieme podobny vykon ako posledne tri zapasy tak to bude tak 3:0 pre AS, kazdopadne ak chceme este bojovat o druhe miesto tak u nich musime vyhrat, v opacnom pripade to bude uz strata 8 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsinu zapasu som nevidel, vysledok skvely. Radja je diamant

Reagovat
Pipo123

Inter doma prehral s Rímom ktorý zahrával dnes už neuveriteľnú 13. penaltu v sezóne 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 sry Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

si pozri tu penaltu kkt

Reagovat
Pipo123

To som venoval pre Alberta, on to pochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetky, co som videl, boli. Aky problem?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Neberte to tak, já tu už dlhodobo podpichujem Alberta, on to chlapec chápe a aj napriek tomu že fandíme rivalom tak sa ľúbime

Reagovat
FuckT

Nic si z toho nerob, chlapci maju asi tiez pochybnosti, kedze sa ich to ocividne dotklo na srdiecku.

Reagovat
smazaný uživatel

By som vas chcel vidiet na Rimskom derby (spolu).

Reagovat
Pipo123

Počas derby je nenávisť všade, tam nepoznáš na 90 minút kamaráta, teda aj na viac než 90 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Špatný, pořád sice zbývá 12 kol, ale ta konfrontace se silnými celky je do očí bijící. Prohra s Neapolí, Juventusem, AS a alespoň záchrana remízy v poslední vteřině v derby. V minulosti to bylo spíš tak, že jsme jakžtakž hráli vyrovnanou partii s týmy nahoře, ale zase ztráceli s těmi dole. Proti Juventusu a AS prostě nestačí zahrát jen jeden poločas, dneska ten první to byla čirá tragédie s prvky trapnosti.

Hodnocení jednotlivců nemá moc smysl, nejhorší byl ale asi Brozo a Murillo. Gaglia zahrál svůj první špatný zápas za Inter a Handa prožívá svou nejhorší sezonu v Interu. Což je zase jako na potvoru, protože když jsme hráli o 7. flek, tak nám jeho 7 chycených penalt v řadě bylo k ničemu, teď nechytne ani takovou, kdy do míče Perotti jen tak plivne.

Dneska to fakt nebylo ono a chyběl nám nějaký řád. Nainggolan je naprosto perfektní, tam není co dodat, dnes rozhodl. Jinak jsem se znovu pozastavil nad úrovní rozhodčích v Calciu. Bude s tím už někdo něco dělat? Penalta na Džeka asi ok, ačkoli to udělal vychcaně, ale sestřelení Edera? Například písknutý faul na Fazia byl jako přes kopírák od Nainggolana na Gagliardiniho, ale to se pokračovalo dál. Pak asi 8 nepísknutých faulů/držení/sevření Džeka? No strašný, kazí to dojem z celýho zápasu.

Je třeba se ale poučit a jít dál, AS dnes bylo lepší.

FORZA INTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je treba prestať simulovať, po každom kontakte na trávniku, to už bolo trápne. a ten medel to je riadny exemplárik - čistý trtko

Reagovat
Alberto Aquilani

IMO najväčší rozdiel medzi Rímom a Interom bol Džeko x Icardi. Wanda síce dala gól, ale pokiaľ neprišla lopta k 16ke, nebolo ho vidieť, konkrétne nerobil vôbec nič. Pričom Džeko je pre ofenzívnu časť Ríma minimálne tak klúčový ako Nainggolan, Edin bol úplne všade, vyhrával súboje, posielal lopty do krídel.

Pak bola ďalšia nepochopiteľná vec Pioliho taktika nakopávať dlhé lopty dopredu, kde je výborný hlavičkár Fazio, ktorého istia Rudiger s Manolasom, čo sú veľmi rýchli stopéri.

Inak, 11 bodov na Inter je už slušný náskok, aj keby sme mali budúce kolo s Neapolom stratiť.

Reagovat
Deki

Icardiho neni za co zkritizovat. Pro dalekonosný balony mířící až ke Sčesnymu by si nedošel ani Edin, ani někdo ještě lepší. Do soubojů se snaží se zapojovat, stejně tak do kombinace, ale většinou to má složitý. V tomhle směru se zlepšil, i proto je našim nejlepším nahrávačem. On potřebuje víc než nepřesně centrujícího Candrevu, pak bude ještě platnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze najvacsi rozdiel bol v Rudiger-Fazio-Manolas vs. Murillo-Medel. Ono to ale jedno s druhym suvisi

Reagovat
Alberto Aquilani

+ teda aj De Rossi so Strootmanom x Kondog a koho tam ešte mali... ale toto mi počas zápasu udrelo najviac do očí.... pak teda, Pioli sa to vpredu snaží hrať trochu jak Rím, ale Brozovic ani Joao Mario nie su Radja

Reagovat
Nuno čomes

nemáme obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že už je zase ve formě z Wolfsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko posileal lopty na krídla ale vacsinou za vela nestali, inak dobrz zapas z jeho strany

Reagovat
Tomanatura

Rozdil byl v zaloze, hrot opravdu za nic nemuze

Reagovat
Pipo123

Candreva je strašné sklamanie, jemu sedí len hra na protiútoky kedy dostane priestor, akonáhle má hrať do plných tak hraje svoje klasické hovno

Reagovat
lnterista

To teda posledni dobou co jde z Lazia stoji za...

Reagovat
Pipo123

U Candrevu som veril že sa mu bude dariť, aj keď už minulú sezónu v Laziu mal na hovno, takže nejaká náznak úpadku tam bol.

Reagovat
smazaný uživatel

však a čo čakáš s lazia? merda

Reagovat
lnterista

Vieri, Stankovic...ne zarate,hernanes,candreva

Reagovat
Pipo123

Candreva patrí stále k najlepším hráčom, len ho musíš využiť, taký Perišič na druhej strane hral tiež hovno a až ku koncu zápasu niečo vymyslel.

Reagovat
lnterista

ale ma rychlost a dokaze obejit hrace...Candreva je uplne mimo...on ma centry ale jinak nic...ale spis co mi vadi je stridat Banegu jako 3. to je urazka fotbalu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Mít tam chlapa, co z půlky nepovedených centru candrevy trefí Maura, tak má makro 30+

Reagovat
blaugrana

Posúdil správne rozhodca tú situáciu, kde Perišič spravil par labákov a následne odhlavičkoval loptu Handanovičovi? Môže sa to, či?

Reagovat
Pipo123

Nie nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor říkal, že je to nesportovní chování, ale pak ještě spekuloval, že Handa opustil hřiště během hry a pak se bez pokynu sudího vrátil zpět. Už si ale nepamatuji, jestli byl fakt venku.

Reagovat
10

je to nesportovní chování, to pravidlo je starý snad 30 let...zavedlo se to kvůli tomu, že takhle bylo možný dost dlouho zdržovat čas

Reagovat
smazaný uživatel

Az teraz som videl, o co som prisiel live. Dva nadherne goly Nainngollana. Skvely hrac

Reagovat
Tomanatura

Brozovic a Kondogbia psycho vykon. Marcelo by mel tahnout pryc, na takoveho hrace se nikdo spoleht nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím hraje skvělej fotbal, hrozně se mi líbí ta hra z první po slepu a neskutečnej přehled Nainggolana, De Rossiho nebo Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

snad finale EL: AS - UTD

Reagovat
andycek1

snad finále bez Anglánov. AS - S04

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dobře, agresivně, rychle. Spal ten tým mnohému naučil.

Ale poslepu z první spolu hráli jen Totti - Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem vyloženě poslepu, jen se mi hrozně líbí ta hra z první, která většinou rozběhne Salaha nebo Nainggolana.

Reagovat
smazaný uživatel

To je učí Franta na tréninku.

Reagovat
didosh

Ten špinavec Cassano?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon to ako Perisic nakonci potocil Rudigera bol fun.

inak stale pretrvava sklamanie zo zapasu. cakal som od nas viacej. bolo vidno ze nam chyba Miranda

Reagovat
Votas

Škoda no. Ještě tam nejsme. AS zaslouženě, ale rozhodla bestialita nejlepšího záložníka ligy. To, že Thohir škudlid a Nainggolana nepřivedl mu neodpustím. Tak teď musíme fandit ať AS vyhraje EL a doufat, že odrazíme Atalantu s Laziem.

FORZA INTER

Reagovat
Airus

myslíš že by šel do Interu?

Reagovat
Votas

v té době prostě jenom přerostl Cagliari, chtěl do většího a bylo to o penězích. Ty Thohir odmítl investovat, tak ani nebylo možný vyzkoušet, koho by si vybral.

Reagovat
olis

sak posledne dni pred prestupom to bolo medzi Neapolom a AS, oba kluby ponukali rovnake peniaze, tak to nechali na Radjovi nech si vyberie, tu pises jak keby ho chcel jedine Rim a hocikto iny by nabehol tak by do Rimu nesiel, podla mna on isiel do Rimu pre viac ako len preto ze to je vacsi/ambicioznejsi klub ako Cagliari a dostane vacsiu vyplatu, svedcia o tom aj jeho vyjadrenia a odmietnutie prestupu do PL a podobne

Reagovat
Airus

Já si právě říkám, s tím jak sere na Juve a ostatní kluby, tak měl namířeno do AS už hodně dávno. Možná ho dost inspiroval Totti

Reagovat
Votas

asi jo, to už sme byli ze hry, pač Thohir nechtěl jít ani na 7,5 za půlku nebo kolik to bylo. Vím, že chtěl zůstat v Itálii, jestli tam byla i Neapol už netuším.

Reagovat
Nuno čomes

Jakože kdyby AS vyhrálo EL tak by sel do LM ctvrty tým?

Reagovat
Votas

jj

Reagovat
Furia Ceca

Smůla, no.

Reagovat
Furia Ceca

Samozřejmě že ne... V tom případě by šel do skupiny LM mistr 12. nejlepší ligy, což v létě spadá na Švýcarsko.

Reagovat
Votas

wut? tak to je shit, no. tak AS pápá.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Alberto Aquilani

Snád si ten Inter v lete Manolas rozmyslí. Už sa píše, že tým len tlačí na predĺženie, aby mu pridali. Nechcem pôsobiť namyslene, ale v súčasnej situácii (a najmä ak Spalletti zostane) by to bol preňho krok vzad.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim. Inter sa pomaly spamatava, plus cez leto uz nebudeme mat FFP obmedzenia. Uz len to rozumne posilovat.

Reagovat
Furia Ceca

O to nejde... Vývoj se musí prodělat dlouhodobě a poctivě, tohle žádný peníze neurychlí. Juventus jede od léta 2011 a AS od léta 2013, zatímco vy jste začali fungovat teprve až v listopadu...

Na AS ztrácíte víc jak tři roky - a včera na hřišti to šlo dost vidět. Mnohem víc, než jsem osobně před zápasem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nehovorim ze teraz budeme mat miliony a kupime si vsetko co chceme. podla mna ta kostra timu tam u nas uz celkom je, navyse mame hracov co vacsina z nich bude uz len lepsia. treba to ale este vhodne doplnit

ale ano, vcera nas rozjebali celkom.

Reagovat
Furia Ceca

To ano, já jen narážím na to, že v létě bude AS po sportovní stránce nabízet hráčům pořád víc než Inter. Kdybyste ukopali alespoň předkolo LM, byli byste na tom o dost líp, ale šanci na 3. příčku jste si podle mě včera definitivně vzít sebrali.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost mozne. treba dufat, ze neapol zazmatkuje, ale uz je to skor teoreticka rovina

Reagovat
Furia Ceca

Bohužel pro vás, platíte cenu za experiment s De Boerem...

Reagovat
smazaný uživatel

to ano. to bolo obrovske zazmatkovanie

Reagovat
Pipo123

Bohužiaľ vývoj sa robí rýchlo, City, PSG, Monaco, Malaga a ďalšie kluby sú toho dôkazom, ak máš za sebou prachy tak si kúpiš veľa hráčov aj bez LM. Hráči idú hlavne na prachy a toho môže Inter využiť a vylúpiť konkurenciu

Reagovat
Furia Ceca

Ti sice ano, ale i takový vývoj má svý stropy. Třeba Manchester City udělal v LM jenom jedno semifinále - a to si vem, jak dlouho tam ti ropáci už jsou. PSG neudělalo ani to jedno semifinále - a jaký hráče a za kolik tam přivedli. Monaco nepočítám, to jsou takoví dost atypičtí ropáci.

Pořád myslím, že z dlouhodobýho hlediska je lepší nechtít všechno hned, být trpěliví a jít si svou vlastní, "zdravou" cestou - tak jako to dělá Bayern ne bo právě my.

Ale samozřejmě, i ty máš pravdu. Jsou hráči, pro který budou peníze na prvním místě a upozadí kvůli nim i sportovní stránku. Třeba u latino Američanů, kteří většinou pocházejí z hrozně chudých poměrů.

Reagovat
Pipo123

Tak ale City a hlavne PSG mali vždy smolu na los, PSG hlavne PSG mi bolo lúto vždy

Reagovat
Furia Ceca

To jsou kecy "smůla na los," hlavně v jejich případě... S těma hráčema co měli, mohli vyřadit kohokoliv a stejně se jejich síly ukázaly jako omezený.

Navíc: i letos měli "smůlu na los" - a dali Barceloně čtyřku!

Reagovat
Pipo123

Tak táto Barca je asi najslabšia za posledné roky, nenaháňa už taký strach ako v minulosti. Myslím že nikto by neobstál lepšie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter je podla mňa teraz tam, kde AS v minulej sezóne, v 2. polovici pod Spallettim. Od toho času však Rím spravil výrazný krok vpred, Inter to má ešte len pred sebou, otázne je, či to zvládnete. Tam nejde ani o prachy. Apropo, aj tá kostra tímu je dosť otázna. Je tam Gagliardini, Jao, Icardi a Perišič. Až na Mirandu nie moc nadpriemerná obrana, znova sa točiace kraje, v predu milion neproduktívnych krídel a v zálohe otázniky typu Kondoga s Brozovicom, ktorí svoj potenciál zatiaľ vôbec nenaplnaju.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tych 4 som myslel ako kostru a teraz si uvedomujem, ze to je velmi malo :) Murillo sa javil ze tiez bude skvely, ale tuto sezonu ma skor slabsiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něvěřím tomu.

Je-li to hra na ,,vydírání", pak agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zápase Kostas rozhodne nevyzeral, že by sa chytal do Interu. Ale keď už Jesus zarobí viac ako on, tak aj klub by sa mal prebudiť

Reagovat
Lech

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Airus

Hezky AS

Reagovat
Furia Ceca

Tolisso!

No ale ten Bernardeschi a De Sciglio nic extra zprávy... Že se o ně zajímáme ještě neznamená, že přijdou. Hlavně toho Federica z Fiorentiny v životě nemůžeme dostat.

Reagovat
Airus

Jasný no, proto jsem napsal "potencionálně"

Ale De Sciglo je super volba, protože zahraje na obou stranách. A Berna by mohl chtít do klubu, který hraje v evropě. S velkou šancí na trofeje.

Akorát ten Tolisso a Dahoud znamenaj odchody. Jasnej je Lemina a dál se uvidí. I když si říkám že Sami půjde do MLS, nebo Číny... ale to je jenom pocit

Reagovat
Furia Ceca

Zrovna před cca 10 dny jsme to tady řešili... I kdyby sám Bernardeschi k nám chtěl sebevíc, Fiorentina nám ho prostě neprodá. Že my vyhovíme každýmu hráči, který si sám o přestup zažádá, je dneska spíš rarita než standard. A Fiorentina mezi ty rarity rozhodně nepatří.

Reagovat
Airus

Fiore už musí vědět že tlačit mezi nás nějakou rivalitu je nesmysl. To si poslední roky může dovolit leda tak neapol a řím

Reagovat
Furia Ceca

To je sice pravda, ale vedení Fiorentiny je dost ješitný... Ti takhle, bohužel pro nás, neuvažujou.

Jediná cesta je dát jim nabídku, která se neodmítá. Třeba 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že když Della Valle dostane 100 mega za Bernu a třeba Kaliniče, stejně to do kádru nevrátí, a vysere se mu na to další trenér.

Viola mohla být silná, Serie to potřebuje stejně jako Milány.

Reagovat
10

Tolisso pojď!

Reagovat
olis

Reagovat
10

bys chtěl posadit Zielinskiho nebo Diawaru?

Reagovat
olis

ked uz tak by to malo by to byt poskladane Tolisso/Allan - Diawara/Jorginho - Hamsik/Zielinski

Zielinski by nemal hravat na Allanovej pozicii, nie je to tam s nim ono

Reagovat
Pinturicchio

Toho Dahouda jsi viděl hrát? Prej taky hodně slušný hráč.

Reagovat
10

viděl, mj. s náma...v polovině zápasů hrál super, v druhý polovině úplně inkognito

Lyon jsem teď viděl několikrát a Tolisso je prostě mega dělo, takhle komplexních záložníků moc není

Reagovat
Pinturicchio

Zase si ho nevybavuju.

Jestli Tolisso přijde, tak už tam bude slušný přetlak.

Reagovat
10

znáš ty poslední léta, uvidíme kdo tam zbyde

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Tolisso prijde, to uz je podle me hotovka neskutecne se na nej tesim.

Reagovat
Pinturicchio

Právě jsi ho poslal do Neapole.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
andycek1

Je možné že by dosel Tolisso aj Dahoud

Reagovat
Airus

možný to je

Reagovat
Pipo123

Lotito a Tare sa vyjadrili znovu k novému štadiónu a chceli by stavať pri Via Tiberina v Ríme, už sa pracuje na úprave projektu ktorý neprešiel v minulosti a pomôcť má hodne aj projekt AS kde bolo kopec rovnakých problémov kvôli ktorým stadio delle Aquile nedostalo zelenú v minulosti.

Ak by aj mesto schválilo výstavbu štadiónu, tak by ma zaujímalo ako to chce Lotito financovať, neviem či by bolo múdre sa zadĺžiť kvôli výstavbe štadiónu, pochybujem žeby našiel nejaké investora čo by to zacvakal.

Reagovat
10

Jestli si myslíš, že v Římě nejdřív opraví za bambilion Olimpico, následně povolí stavbu stadionu AS a pak ještě Laziu, tak si naivnější než Lotito

Reagovat
Pipo123

Tak hlavne projekt Lazia je oproti projektu AS hovno, AS ide stavať nové mesto zatial čo Lotito chce len ten štadión. Verím tomu že keby Lotito získal financie tak mu to schvália, zato AS robí mega stavbu kde ide viac o biznis než štadión

Reagovat
10

nepostaví se ani jeden

Reagovat
Pipo123

Já som čítal že Lotito má plán B a to opraviť Stadio Flaminio ktoré patrí Laziu, momentálne je v strašnom stave, ale v minulosti tam hrávala repre rugby aj Lazia, dokonca fanúšikovia by sa tam chceli presunúť lebo to má DNA Lazia. http://cdn.corrieredellosport.it/images/2015/10/08/092115925-abb474e6-c379-4d61-81e8-781ac2226580.jpg Písalo sa o 30 miliónoch ktoré by stačili na opravu a vytvorenie pekné štadiónu

Reagovat
JuventusFC1897

pokosit to a mozu nastupit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Meisův stadion je krásný, ale s klukama na Chiese jsme řešili Flaminio a bylo by to tam super, nevěděl jsem, že patří Laziu

Reagovat
Pipo123

Flaminio by bolo super, ten stadion vyzera fajn, stacilo by ho len poriadne opravit a dat mu modernejsiu posobu, staci sa pozriet do nemecka kde tue kopec stadionov opravili.

Reagovat
Maritazzi

Kde jsi zjistil, že je Lazia?

Reagovat
10

kdyby patřil Laziu, tak už tam dávno hrajou ten stadion je v majetku města...

Reagovat
Pipo123

Ja som cital ze patri, ale nespada priamo pod Lotita

Reagovat
Pipo123

Mozno mas pravdu, ja som len cital o navrhu investovat 30mega do renovacie, ale zase som aj cital ze stadion spada pod organizaciu Lazia, lenze Lazio ma kopec miest v prenajme, tak mozno aj flaminio. Na druhej strane sa Lotito vyjadril ze Flaminio nema zmysel kvoli zlej infrastrukture a nemoznosti vytvorit parkovacie miesta

Reagovat
10

a nebylo to myšleno jako region Lazio?

Reagovat
Pipo123

Možno hej, každopádne je zložité sa v tom vyznať a sám neviem ako to je, ale v Ríme a v jeho okolí je kopec budov ktoré spadajú pod Laziu, samotné Lazio má na starosti x športov, myslím že ich je 27 či koľko, takže kopec budov bude v prenájme určite. Na druhej strane som čítal že na tieto subjekty nemá žiadnu právomoc Lotito a on vlastní len čisto futbal v Laziu a nie celú športovú stránku Lazia. Sám by som bol rád keby sa niekde dočítam ako to je, pretože Lazio združuje veľa športov a asi to je naozaj len tak že Lotito má vo vlastníctve len futbalový klub Lazia.

Reagovat
Pipo123

cital som o tom ze patri Laziu, ze tam Lazio hravalo rugby

Reagovat
Emmett Brown

Ten štadión by sa dal krásne zrekonštruovať na kapacitu povedzme 38 - 40 tisíc, ale ťažko povedať, či by to už nebolo enormne nákladné.

Inak pri Flaminiu som bol osobne pri svojej vôbec prvej návšteve Ríma, okolo roku 1998, vtedy som si myslel, že to je Olimpico jednak som vôbec netušil, ako Olimpico vyzerá zvonku a jednak ma pomýlili olympijské kruhy, ktoré boli aj na fasáde vtedy ešte neschátraného Flaminia

Reagovat
Pipo123

Niektoré štadióny by sa dali opraviť, stačí pozrieť na nemecko ako opravil Koln, VFB, Bremy atd, myslím že Kolín za tú prestavbu obrovského štadiónu zaplatil 120 miliónov eur, kopec menších štadiónov v Serii A by sa dalo za polovičnú sumu opraviť, lenže mám skôr pocit že Neapol, Lazio, AS, Torino chcú stavať moderné štadióny a biznis centrá, inak verím žeby dávno postavili nejaké menšie štadióny pre 40-50 tisíc ľudí

Reagovat
olis

problemom su dve veci: stadiony su mestske a mesta ich nechcu klubom vyhodne predat alebo prenajat na dlhe obdobie, druhym problemom je najst financie

priklad Neapol: ADL chcel rekonstruovat San Paolo, malo sa jednat o velku rekonstrukciu, nova strecha, tribuny, okolie stadionu, prec draha, posunutie tribun blizsie k ihrisku, komplet vnutorne priestory stadionu, v ramci toho aj nejake muzeum, kina a obchody - ADL mal este k tomu postavit novu atl. drahu niekde inde, od mesta za toto chcel prenajom stadiona na 99 rokov, myslim ze tak isto to ma urobene aj Udinese, prvym problemom bolo ze starosta o tom nechcel ani pocut, druhym ze by na to bolo treba najst aj nejakeho investora lebo to vychadzalo na vyse 100 mega a tolko ADL sam dokopy dat nevie, ale myslim si ze kedy mesto ten projekt podporilo tak by sa financovanie vyriesilo, proste ono je to tazko, riesia sa same blbosti, ved napriklad v Neapole sa nevedia dohodnut ani na takych blbostiach ze koncerty na San Paolo, mesto ich tam v lete organizuje aj ked sa dobre vie ze travnik bude potom uplne zniceny a dava sa to dokopy pol roka, samozrejme potom sa mesiac ADL so starosotm v mediach urazaju, nakoniec sa stretnu povedia ze vsetko je ok, ziadne problemy, o mesiac sa zase hadaju, neviem ci to je take iste aj inde ale predpokladam ze podobne

Reagovat
Pipo123

Lenže kluby by mali mať ochotu investovať aj vlastné financie, v nemecku dostali stimul od vlády, ale veľkú časť si museli zaplatiť kluby, aj preto Werder, VFB, Koln a ďalšie kluby investovali do štadiónu na úkor kvality kádra, lebo museli svojich hráčov predávať a splácať prachy štátu či banke. Do toho, ale kluby v taliansku nepôjdu, radšej hladajú investorov v riti sveta a chcú postaviť megalomanské projekty. Já si myslím že tá snaha od klubov v SA je strašne slabá, napríklad Lazio keby ide stavať štadión za 300 mega tak ok, nie je to problém, zadĺži sa a bude niekoľko rokov predávať svojich hráčov a rezignuje na športový úspech, ale to je logické, v nemecku sa to postupom času vypláca, tie kluby chvíľu hrali nižšie v tabuľke, alebo dokonca v druhej lige, ale po pár rokoch sú znova v plusových číslach.

Reagovat
olis

to je podla mna blbost ze by tal. kluby nechceli investovat, len kazdy moze investovat len tolko na co ma, napriklad 100+ je uz pre ADL vela ale velku cast z toho by vedel zafinancovat on ale proste potrebuje aj tak nejakeho investora co dopomoze, nemyslim si ze by sa tu chceli stavat megalomanske projekty, ale zalezi od toho co je pre teba megalomanske, ked nejake nak. centrum pri stadione tak to je zase pre mna normalna vec, podla wiki stal stadion Juventusu 155 mega, sice neviem teraz rychlo zistit ci to bolo naozaj tolko a ci je to koncova cena a co vsetko je do toho zaratane ale tak ked by som ratal s tym ze je v tom zaratane vsetko tak potom by nemal byt problem postavit aj ambicioznejsi projekt do 200 mega, to je ale pre vacsinu tal. klubov stale velmi vela a mesta namiesto toho aby boli napomocne sa vacsinou tvaria: co nas to tu zas tito debili otravuju, vsetko je teraz ok, nech to nechaju tak, zas aby sme vymyslali ako ich od toho odradit...

Reagovat
Pipo123

Megalomanské je to čo s čím prišlo najskôr AS aj Lazio, AS 2 mld eur, Lazio 1,3 mld eur, to sú stavby kde sa mení infraštruktúra mesta, veď len stavba AS má vytvoriť 20 000 pracovných miest, to je strašné číslo. Štadióny sú v tomto len malé zrnko, nie som optimista, ale na druhej strane chápem postoj ľudí v taliánsku a politikov.

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii investora nenajde a takový úvěr by vászbavil sportovních ambicí, protože byste prodávali koho jde.

Reagovat
Pipo123

Situacia je alarmujuca a Lotito to vie, za 15 rokov Lazio stratilo v priemere ne zapas 35 tisic fanusikov, to je upadok jak svina, takze nieco musi spravit aby ich nalakak

Reagovat
cresposuper

Vcera to bolo obrovske sklamanie, po dlhej dobe sme sa priblizili k LM, ale zase sme tam, kde sme boli..

Pioli to podla mna vcera pokazil, vobec nevedel reagovat na priebeh zapasu. To, ze dal 3 obrancov, bola dobra volba , ale Joao a Brozovic boli tak vysoko uplne zbytocni. Joao je fajn v 4231, kde tu hru moze skutocne tvorit, ale takto iba straca jeden suboj 1v1 za druhym- Banega mal prist omnoho skor a posunut sa nizsie. Rovnako u Broza sa dalo cakat, ze cez Rudigera nic nespravi. Pioli mal dat skor Perisica hore (vzadu hral fakt slabo, ale vytvoril 4 velke sance), a tiez dat Edera za Candrevu, kedze Juan prebehol na nasu polku tak 3 krat v zapase.

Co sa tyka individualnych vykonov, od nas najlepsi Murillo a Gagliardini; Murillo okrem chyby pred Dzekom vyborny a aktivny, na Gagliardinim stala cela nasa rozohravka od vlastnej sestnastky po superovu, bol uplne vsade. On je top zaloznik, ale potrebuje vedla seba ineho hraca nez Kondogbia- dynamickeho buldoga. Najhorsi suverenne Candreva a Kondogbia, Candreva v druhom polcase pokazil snad uplne vsetko, dvakrat zalozil brejk Romy a pred prazdnou branou sa uplne vysral na Dzeka; Kondogbia vpredu par krat dobry, ale strasne nedorazny s jeho typickymi stratami. Medel s Icardim zase v klucovych momentoch vyhoreli.

Pioli to bude mat teraz tazke, pride mi, ze vacsina hracov je z formy; jediny hrac, ktory vpredu nieco vie vytvorit, je Perisic, no druhe dobre kridlo nemame a Icardi zase vsetko pali..

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

podla CdS bol Kondo najlepsim hracom. Dostal 6.5 znamku. “The most lucid among the Nerazzurri midfield. Elegant on the ball, good at finding team mates in space. Mistake from close range in the second half a good opportunity to score a goal.”

mne sa tiez nezdal uplne mizerny. Candreva bol suveren v tomto

Reagovat
cresposuper

6,5 je podla mna mimo, uplne zbytocne stratil loptu na zaciatku zapasu a Salah mohol dat z toho gol, pozicne bol dost mimo (napr. pri Strootmanovej akcii v prvom polcase) a v druhom polcase bol strasne nedorazny a fyzicky nestihal. Dobre prihral Perisicovi v prvom polcase a Candrevovi v druhom, ale to je proste malo. On vytvara velky tlak na obranu tym, ze to pozicne slabo vykryva a je nedorazny.

Reagovat
snuff24

taky mi právě přišel jeden z těch lepších (hlavně po prvním poločase.) jinak začínam nenávidet dvojici Candreva- Brozovic ... Candreva neudělá ani jesuse a to je co říct a to jeho centrovaní už není ani vtipný.. no a Brozo se tváří jako mistr světa přitom hraje težce podprůměrem.

Reagovat
lnterista

Jesus je dobrej jeden na jednoho

Reagovat
cresposuper

Brozo hral zle, ale zas na takom poste to je pochopitelne. Prvych par lopt nanho boli iba nakopy, ktore v pohode postrazil Rudiger.

Reagovat
lnterista

Ten prvni gol byl jeho...zase lehkomyslna rozehravka a zadnej duraz. Na takovych nejistot se neda stavet pokud to myslime vazne

Reagovat
Forza_Inter

Kdog nič moc, ale mal 20 získaných lopt. rekord tuto sezonu v celej lige je 21

Reagovat
Pipo123

Fiorentina je dobre v pejcy

Reagovat
cresposuper

hraju podobny harakiri futbal ako Torino

Reagovat
Emmett Brown

Som si našiel takú starú diskusiu o Radjovi http://www.eurofotbal.cz/clanky/nainggolan-stoji-pres-patnact-milionu-eur-hlasi-v-cagliari-226626/#forum

niektoré príspevky spätne fakt pobavia, ale kto by to bol čakal, teda okrem Pettirossa, to je frajer

Reagovat
Pipo123

Ja som mu neveril, nemal som ho rad kvoli tomu ako letel do subojov, ale vyhral sa neskutocne. Momentalne asi najlepsi zaloznik v lige

Reagovat
Emmett Brown

Nebudeme si klamať, ja som ho ledva poznal, vnímal som ho, že tam hrá, ale proste jeden z mnoha

Reagovat
olis

toto ma bude este dlho srat ze si vybral AS, na druhej strane vidiet ze tam nesiel len kvoli peniazom takze za to respekt, viac nasere uz asi iba Verratti...

Reagovat
pistacik11

Verratti serie viacerých

Reagovat
Pinturicchio

Verratti tě srát nemusí, kdyby nešel do PSG, tak je v Juve.

Reagovat
olis

tak urcite

Reagovat
Pinturicchio

No, určitě.

Reagovat
olis

skoncil by v Neapole, vsetko bolo dohodnute, potvrdene agentom, ADL, prezidentom Pescary, aj mediami, akurat ze Mazzarri si vtedy povedal ze ho nechce takze sa to zacalo natahovat a to vyuzilo PSG a potom uz nebola sanca, samozrejme mozes tvrdit ze si to vsetci vymysleli to je tvoja vec, ak ti nestaci potvrdenie z tolkych stran nic s tym nenarobim

Reagovat
Pinturicchio

Ne, skončil by v Juventusu.

Juve - Verratti è fatta! L'agente conferma: "C'è l'accordo" (Tenhle článek bohužel nemůžu dohledat).

http://www.football-italia.net/94535/verratti-was-close-juventus

Reagovat
olis

podobne clanky ti mozem dohladat aj ohladom Neapolu

Reagovat
Pinturicchio

Ukaž.

A hypoteticky, od malička je fanoušek Juve (což se o něm ví), když byl na zkoušce v AC, tak málem brečel a nechtěl si obléct jejich dres. Koho by si vybral i kdyby to bylo mezi Juve a Neapolí? Když tu sezonu byl Juventus mistr a Neapol se ani nedostala do LM.

Reagovat
olis

google je tvoj kamarat ja sa tu teraz s tebou nebudem dohadovat o tomto 10 hodin, s istotou sa neda povedat ani jedno ani druhe, v tomto pripade platilo stare zname: kde sa dvaja biju treti vitazi

Reagovat
Pinturicchio

Nemusíš, stačilo zkopírovat ty články.

Něco jsi tvrdil, tak to dolož.

Reagovat
Pinturicchio

To se začalo všechno srát, až do toho přišlo PSG a ten prašivec Leonardo, nebýt jich, tak je v Juve.

Reagovat
Pipo123

Hral by za Lazio kde by nahradil Ledesmu

Reagovat
Pinturicchio

Tare by vybavil.

Reagovat
Tomanatura

normalka. Lidi se mj vysmali a dnes uz si na to nevzpomenou. Kdyz jim to pripomenes, ze si mel pravdu, si za debila.

Reagovat
Pinturicchio

Zlatá byla ta diskuse o tom, že Fellaini tuším má hrát základ na úkor Nainggolana.

Reagovat
CubONE

Ale vtedy hral Fellaini najlepsi futbal v kariere za Everton, v zaklade bol opravnene.

Reagovat
Pinturicchio

To už byl Fella tuším v MU.

Reagovat
Pinturicchio

... a Nainggo v AS.

Reagovat
CubONE

Ja som myslel, ze odkazujes na tu diskusiu z tohto clanku, je mozne, ze bola aj ina.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, asi jich bylo víc. V té, co myslím, byl jediný (nevyřčený) argument to, že hráč z PL přece nemůže být horší než ten ze Serie.

Reagovat
Alberto Aquilani

pozerám, že som si zachoval chladnú hlavu :

Alberto Aquilani

01.08.2013 10:38

#

Dufam, že to zanho nikto nedá, a nech za rok-2 prestupy tak za 5 mega, aby Cellina je.lo ....

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

já nevěřil tomu, že dokáže přidat nějakou ofenzivní nadstavbu, proto jsem si v tý době dělal prdel, že dokáže nahrát jen skluzem v tom se zvednul nejvíc...

Reagovat
Alberto Aquilani

Biondini

Reagovat
10

ty seš úplně nemocnej s tím podsouváním mi Biondiniho v souvislosti s Radjou

30x jsem ti psal, že to byl Bradley a já jsem psal, že si AS koupilo "lepšího Bradleyho", hlavně v narážce na jejich herní styl...pokud máš potřebu se k tomu pořád vracet, tak to aspoň piš správně, paciente

Reagovat
Alberto Aquilani

Biondini... o lepšom Bradleym si síce písať mohol, ale tiež si po nejakom zápase napísal, že na to, čo hrá Nainggolan by stačil AS Biondini...

Reagovat
10

Tak to najdi

Reagovat
Alberto Aquilani

inak, pacient si tu teda ty. Určite ma odporučíš na EF search, ale za zmienku by stálo, čo si pár kôl dozadu napísal na De Rossiho so Strootmanom, už ani neviem ku komu si ich prirovnal, dokonca si to zakončil nejak tak, že na párek by si ich dokázal poslať aj ty sám, to už som si fakt povedal, že nemôžeš byť v poriadku človeče. často hovoríš mne, ale aj Ďalším o "křeči, pritom najväčšiu máš ty.

BTW, napadlo ma: Po víťazstve AS nad Neapolom si napísal(čiže 19 kôl dozadu), že by si túto výhru z pohľadu AS nebral vôbec vážne, že to sú presne tie zápasy, ktoré Spallettiho systému HOD TO NA SALAHA sedia. Od vtedy si ani po jednom víťazstve AS nič nenapísal. Naopak, po prehre nad Atalantou si písal, že je Rím len banda namajstrovaných frackov. Rím sa však po tom zápase od Neapola drží stále na celkom víťaznej vlne, čiže, VĎAKA.

Reagovat
10

V tobě každá zmínka o AS očividně zanechává hluboké rány

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, len ťa sledujem a robím si na tebe doktorát z psychológie :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

držím ti palce, třeba pak sám sebe vyléčíš

Reagovat
Maritazzi

Já ti nevim, asi nemůžu mluvit za všechny, ale do Juventusu se tady taky jede předevšim když ztratí, to neni asi nic divnýho. Taky nemám potřebu psát po jejich výhrach. A ten zápas o kterym se tu píše (to možná byla právě Atalanta) se na ty dva nadávalo, protože ostatní kolem nich běhali jak kdyby měli zařazenou jinou rychlost. Pro nás je skvělý, že se ty dva rozehráli do současný formy, kdy v klidu rozebrali zálohu Interu a hrajou skvěle, ale pro oba k tomu docela byla cesta.

Reagovat
10

Hlavně to bylo myšlený jako vtip v průběhu toho zápasu, kdy byli úplně mimo. Napsal jsem, že bych je ochcal i já a stačil by mi rohlík...že tohle trouba nedokáže pochopit jako vtip a bere to vážně mě nepřekvapuje, ale že si to v tý svojí hlavě pamatuje ještě půl roku potom v takhle překreslený verzi, je docela smutný.

Reagovat
Alberto Aquilani

smutný je tvoj život

Reagovat
Pinturicchio

Uff, naštěstí tam mám jen zmínku o Vidalovi.

Reagovat
Pettirosso

Jj, tehdy jsem snad dostal strašnýho zjeba od všech, když jsem se odvážil tvrdit, že je mnohem lepší, než Fellaini, nebo to je jiná diskuze?

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara se konečně probudil! To mu to ale trvalo ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si vůbec nevšiml, že je ve Fiorentině

Reagovat
SpartaOvenka

Myslím, že nastoupil na pár minut i proti nám, ale ani tam si ho jinak nešlo všimnout.

Reagovat
JuventusFC1897

ten Marchisio moze dat tie nohy svoje jak koliky ku paradajkam, to uz nie je mozne toto do pice.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/98967/raiola-kean-juve-today

Zbavit se všech hráčů, kteří mají něco společného s Raiolou. Na to jeho vydírání a hry nemám nervy.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

když jsem to četl a četl ty rozhovory o Donnarumovi, tak jsem si říkal úplně to stejný

Reagovat
Pinturicchio

Svou práci dělá parádně, ale pro fanoušky týmů, kde má své hráče, je to nesnesitelný zmrd, nebo aspoň pro mě určitě.

Reagovat
Eldarion

Belotti-mu sa bude hodiť červeno-čiena od budúcej sezóny

Reagovat
Frantszek

Jestli nekdo proda Radju, useknu mu ruce. Snad sam Radja nebude chtit. Jeste kdyz hral v Cagliari, tak uz jsem ho cpal do FUTka sestavy serie A. Ten kluk snad neumi dat osklivej gol

Reagovat
olis

dnes sa bude asi setrit, v zaklade bude hrat Maggio kedze Hysaj je vykartovany a na LB asi Strinic, od zaciatku budu hrat taktiez asi Jorginho, Giak, Rog a Pavoletti

Reagovat
CubONE

Ved to ten Real nedate.

Reagovat
CubONE

Aha, LM sa nehra tento tyzden. Kurva.

Reagovat
Alberto Aquilani

S jakou zostavou to vyzerá dnes u Juventusu? Slušný kurz

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Alberto Aquilani

hodne silné, nie že to dnes dojebete, kkti

Reagovat
Pettirosso

Nebo taky mozna ne

Reports that Allegri is going with 3-4-1-2. BBC at the back with Dybala behind Mandzukic & Higuain.

Reagovat
Alberto Aquilani

to je ešte silnejšie, IMO...

Reagovat
Pettirosso

Jj, jdeme do toho s plnýma koulema.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle píšou i na TuttoJuve, snad to tak bude, jsem na to strašně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Gigim?

Reagovat
Airus

Poháry u nás chytá dvojka

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

No já jenom že nechytal ani naposled v lize...

Reagovat
Airus

Neto je podle mě super záskok za Gigiho a občas si zaslouží extra zápas, aby zůstal relativně spokojenej. A určitě to bylo i o rozchytání, jít na Neapol s nerozehraným dřevem by bylo špatný

Reagovat
olis

Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Rog, Diawara, Hamsik - Callejon, Milik, Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
olis

az na Roga a Maggia zaklad, cakal som vacsie setrenie, Milik v zaklade taktiez prekvapenie, dnes ma narodeniny tak snad mu to prinesie stastie, snad Rogovi debut v zakladnej zostave vide

Reagovat
olis

* Strinic namiesto Ghoulama

Reagovat
mastakillah

Zase musí hrát Callejon ten by si tím základem taky neměl být tak jistej, při tom co poslední dobou předvádí

Reagovat
olis

suhlasim, od tej cervenej karty je nejaky divny

Reagovat
FuckT

Posledne zapasy si ho vsimnem tak maximalne 2 krat za zapas...

Reagovat
Pinturicchio

Juventus (3-4-1-2): Neto; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pjanic, Khedira, Asamoah; Dybala, Higuain, Mandzukic

​A disposizione: Buffon, Audero, Rugani, Dani Alves, Alex Sandro, Lemina, Rincon, Mandragora, Cuadrado, Pjaca​

Wow, těším se.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
olis

JUVENTUS (3-4-3): Neto; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pjanic, Khedira, Asamoah; Dybala, Higuain, Mandzukic

Reagovat
FuckT

Ten utok Juve budi respekt. Milik je momentalne dost risk podla mna, ale uvidime, ako mu to pojde.

Reagovat
Furia Ceca

Neto; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Asamoah; Dybala; Mandzukic, Higuain

Tak fakt experiment!

Reagovat
Furia Ceca

Nevíte někdo, jaká je sestava Juventusu?

Reagovat
Furia Ceca

Na FB Juve píšou 3-4-3, jinde zase 3-4-1-2 s Dybalou na podhrotu - tak jak? Asi uvidíme až na hřišti...

Reagovat
Pipo123

To je to isté skoro

Reagovat
Airus

jak jinak... tak schávlě kolikrát mineme bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto niaky dobry link ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem

Reagovat
Airus
Reagovat
FuckT

Callejon na zemi, nadej zije.

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
olis

10 minut hrame super a potom skoro dostaneme gol z jedneho nakopu

Reagovat
olis

Rog zase super, musi hravat ovela castejsie

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Airus

Tak pojď Diawaro, inspiruj se Tellesem

Reagovat
Airus

Kwadwo a Sami jsou pozičně na pěst

Reagovat
Pipo123

Lazio-Roma, niente boom all'Olimpico: venduti solo 23.000 biglietti

15 tisíc lístkov Lazio, 8 tisíc AS, ako dá sa čakať že ešte ľudia prídu, ale pred 10 rokmi bolo na takýto zápas týžden dopredu vypredané, tragédia

Reagovat
olis

Callettiiiiiiiii, pekna akcia

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože, kkti

Reagovat
Pipo123

To nič, taká klasika keď podám na Juve tak by prehrajú aj proti Ternane

Reagovat
Alberto Aquilani

ak to bude fungovať, podám na nich každý zápas...

Reagovat
Airus

Hlavně kokotská formace, bránění křídel si mezi sebou přehazujou Assa a Giorga/Lichty a Barza. A nakonec nebrání nikdo. Střed máme dutej a přední trojka je statická... hrůza

Reagovat
mastakillah

To je hroznej kok ten Lichtsteiner

Reagovat
Airus

Dvě tutovky v hajzlu

Reagovat
olis

zatial vyrovnany zapas, Rog super

Reagovat
M11

uz toho experimentu stacilo

Reagovat
FuckT

Stale je v urcitych situaciach vidiet, ze Juventus je vyspelejsi tim. Ku koncu co tam Higuain lezal na zemi, Juve hraci sa hned z toho zotavili a skoro nam dali gol, zatial co my sme boli hlavami este stale pri tom zakroku.

Reagovat
10

Všechny prohry v sezoně v systému s 3 obráncema...zdá se, že BBC pomalu ztrácí dech

Reagovat
olis

vsak ste este neprehrali

Reagovat
10

já vím, ale nefunguje to jako dřív, to je prostě vidět

Reagovat
Pinturicchio

Nejvíc na Barzovi, bohužel (vzhledem k věku pochopitelně).

Reagovat
DelPiero137

Nebol to Assa kto si to nepohlidal?

Reagovat
Airus

Tym byl průser že si obrana neporadila už s prvníma dvěma přihrávkama.

Reagovat
olis

jak ziaci dpci

Reagovat
pepinho2

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Airus

sakra jsem to propásnul

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, podľa mňa to nebola penalta

Reagovat
Lech

Reagovat
pepinho2

vždyť jen skočil, to by bylo 100 penalt v každým zápase

Reagovat
M11

Jasna prislapl mu nohu

Reagovat
Pinturicchio

Přišlápl mu půlku nártu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala sa pískať

Reagovat
DelPiero137

Z tych dvoch zaberov co opakovali mi to prislo ako prisna penalta.

Reagovat
mastakillah

přísná, ale spíš byla jak ne no

Reagovat
mastakillah

Na druhou stranu tomu slušně přidal

Reagovat
DelPiero137

Slpak tam bol ale Paulo si to uz pred tym zle spracoval a odkopol do pecka.

Reagovat
Lech

Nechutnej simulant

Reagovat
M11

Rog bude asi delo

Reagovat
10

hraje super

Reagovat
Pettirosso

když koukám na Roga, říkám si, co teprve Coric..

Reagovat
olis

to co je za striedanie

Reagovat
10

Musí ho šetřit, vždyť ten kalendář je vražda

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Aby si neposetril a prehrame zapas co zapas.

Reagovat
10

tak tyhle spekulace většinou dopadaj, to je fakt

Reagovat
mastakillah

Naprosto logické

Reagovat
mato Kreator

Hamsik je nasraty ze ho striedal

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
mastakillah

Reina

Reagovat
Airus

Hezky Juan a Gonzálo

Reagovat
olis

nemam slov

Reagovat
Pettirosso

Reina školák..

PIPITAAAAAAA

Reagovat
Furia Ceca

Koulibaly nááááádherně prodloužil!

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak on to asi byl Chiellini teď při opakovačkách koukám...

Reagovat
olis

obrana sa kazdym zapasom coraz viac priblizuje na uroven Beniteza...

Reagovat
olis

obrana sa kazdym zapasom coraz viac priblizuje na uroven Beniteza...

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
mastakillah

Tak tohle penalta fakt ne

Reagovat
Airus

ale jo, i když Pepek lehounce škrtnul míč, tak ne dost aby šanci zastavil a Juan mohl pořád zakončovat, jenže ho smetl.... jasná pencle

Reagovat
Airus

Juan dneska slušně září Brace for D!

Reagovat
olis

rozhodca zas uraduje

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapený? Ja ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

To zase bude v alejích nablito

Reagovat
10

To už spíš byla penalta ten zákrok Pjaniće předtím...

Reagovat
DelPiero137

Dnes som si fakt neni isty co mala byt 11ka a co nie... ale nablito bude riadne.

Reagovat
mojmira

sudí dobrá práce

Reagovat
Pipo123

Zase finále proti Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Takyto zapas chybal to bude zasa kecov...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FuckT

Sarri to vyborne prestriedal, dat Hamsika dole, vyborny napad.

Reagovat
olis

prijebany kokotsky rozhodcovia jak vedia dojebat cely zapas, uz nech su len videorozhodcovia cim skor lebo toto je fakt na nervy po takychto zapasoch by im mali brat licencie....

Reagovat
Lech

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

nech odidu z ihriska, aj tak to uz ma Juventus iste, treba spravit nieco na protest alebo este lepsie nech mu niekto vyjebe vsetky zuby s tej spinavej papule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Beast on field trhej

Reagovat
Alberto Aquilani

Juve :*

Reagovat
Pettirosso

Cuadradovi taky víc sedí role žolíka

Reagovat
Pipo123

Radja sa už vyjadril ?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď juvehnus nemôže, rozhodca vždy s radosťou pomôže. Ďalšie Calciopoli nemá asi zmysel, zase by sa z toho otrepali a podplácali ďalej, tu pomôže iba zrušenie celého klubu.

Asi toľko som chcel, tak sa majte.

Reagovat
smazaný uživatel

toto tvrdím už roky, juventus je mor talianskeho futbalu, skorumpovanejší ako smer-sd, zakázať navždy, vrátane celej vlastníckej štruktúry pohybovať sa vo futbale na akejkoľvek pozícii.

Reagovat
Airus

Kolikrát Mertensovi tyhle prasárny projdou

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne výborná situácia... mohli by im tých nezmyslov písknuť čo najviac, aby sa pred finále o tom hovorilo, a pak sa im báli písknuť aj rohový kop. Už sa len do toho finále dostať

Reagovat
olis

to tak nefunguje

Reagovat
10

U vás se nebojí, takže to asi takhle nefunguje...

Reagovat
Furia Ceca

Pipo říkal, že končíte...

Reagovat
Pipo123

My sme Lazio, v Coppa Italia máme mentalitu vincente !!! Tam by sme rozjebali aj Barcu, Bayern a Real

Reagovat
10

Ale Juve už ne...

Reagovat
Pipo123

Veru

Reagovat
Pipo123

To je Mentalita vincente, to AS nemá, Juve to má v DNA

Reagovat
Furia Ceca

Nepoužívej ty dvě slova! Na tady na EF může jenom Alberto!

Reagovat
Alberto Aquilani

zajtra to inak asi neuvidím neuvidím, ale necháva ma to nejak chladným

Reagovat
Pipo123

keby len teba, čítal som že sa pradalo len 27 tisíc lístkov

Reagovat
Alberto Aquilani

jop... inak, bud vyhráte, alebo 6:0 pre AS

Reagovat
Pipo123

Nečudoval by som sa, zajtra bez Luliča a Raduho, na ľavo asi Lukaku a budeme hrať nejaký hybrid 3-5-1-1, to bude grc zápas jak prvé derby

Reagovat
mastakillah

Mertens slušně mimo

Reagovat
10
Reagovat
M11

tak to je hrube

Reagovat
olis

uplne zbytocny zapas, kde juventus nemoze tam rozhodca pomoze, mohli mat aspon tolko slusnosti - aj ked to by som chcel asi privela - ze mohli Neapol informovat ze do finale ide Juventus, zapas sa nemusel vobec hrat, mohli sa usetrit sily aj nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

co ty obcas vypustis z tej hlavy

Reagovat
The Krupy

Občas?

Reagovat
JuventusFC1897

, tak obcas x 3 no

Reagovat
smazaný uživatel

Olis dnes uz len diazepam a spat

Reagovat
olis

to skor ty sa chod dat utratit ty slepec

Reagovat
Nihilister

Na livesportu jsem viděl dvě penalty ... Tvůj příspěvek takového rázu byl více než 100%

Reagovat
Pipo123

V Neapole sa zapaľujú odpadky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mohli sme vyhrát 5:1 nebo 6:1, Neapol krom golu z ofsajdu, vubec nic.Takhle cítí pořád šanci.Ale snad už to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

toto napísať chce silný žalúdok alebo silnú retardáciu

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako proti Empoli, druhý poločas lepší (po prvním a střídání Lichty - Juan jsem chtěl Allegriho odvolávat), občas beast mód a fakt parádní fotbal. Penalty obě, Pipita další zářez proti Neapoli.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

to vážne obe penalty ?

Reagovat
Pinturicchio

Ano. U první Dybalovi přišlápl Koulibaly nárt, u druhé to udělal Juan vychcaně a zaplantal se pod ruce Reinovi.

Reagovat
DelPiero137

Kiez by to Juan spravil raz normalne a dal z prvej alebo si dobre predkopol

Reagovat
Pinturicchio

Udělal to dobře, i to obhození. Normální zakončení od něj nečekám, zavřít oči a bác, buď to projde, nebo ne.

Reagovat
Furia Ceca

No ale dneska hrál Juan celkově dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Byl fajnový, hodně tomu pomohl, navíc udělal tuším jen jednu pičovinu a ani ne moc vážnou.

Reagovat
Furia Ceca

A ty centry co tam dneska rozdával! Akorát nevím, jestli hrál tak dobře proto, že ubral trávy - nebo naopak přidal!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
JuventusFC1897

dneska si frkol, travu nabuduce

Reagovat
olis

tebe zas jebe na hlavu dobre

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Juve ve finále Coppy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

co to za kokota spolukomentovalo na o2? Chiellini uz davno nepatri medzi taliansku obrannu spicku boha ten pustal hovno za hovnom

Reagovat
Furia Ceca

Když je tady tolik moralistů... Proč nikdo nezmínil, že nám rozhodčí upřel penaltu v 1. poločase, když Strmić strčil ve vápně Dybalu? To se do tý "spravedlnosti" jaksi nehodí, že? Alibismus nejhrubšího zrna! A to ani nezmiňuju, že nikdo z hráčů neprotestoval - a dokonce ani žádný Juventino to tady v diskuzi nezmínil.

Forza Juve! Nejen morální vítězové na hřišti i v diskuzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mensi pes vzdy steka. to nema cenu resit.Dulezita je vyhra, na ostatni se vysrat.

Reagovat
Airus

bych přidal i Mertense. Ten co přišel tak si dvakrát vyšlápnul na Dybalu ze zadu a ani nešel po míči. Kartu nedostal ani jednu.

Ale tohle nemá smysl řešit. První pencli jsem neviděl a druhá byla jasná.

Reagovat
The Krupy

Niektoré veci sa tu asi nikdy nezmenia

Reagovat
Jajinek

jj, Juve se připískává a jeho fanoušci se ty ostatní snaží přesvědčit, že to tak není... už je to tu cca 12 let, co sem chodím

Reagovat
10

a je to komplet, vyjádření fanouška Interu ✓

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už ani nie je prekvapujúce čo pískajú Juventusu Dybala what a dive

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bude hrát Stephan a možná i Rui. V neděli hrajeme s Neapolí, něco točit musíme.

Teletext

Reagovat
Maritazzi

Čekám Alissona, Jesuse, Perottiho a možná Paredese. Ten Rui je celkem v blbý situaci, vzhledem k růstu Emersona. ElSha si taky myslím, že u nás možná po létě nezůstane.

Reagovat
Pipo123

No uvidime, neprekvapilo by ma keby na nas vybehnete v plnej sile. Ta nasa obrana bez Raduho a Lulica bude zaujimava a trochu sa bojim ci to Lukaku zvladne, riesenie je ze budeme hrat 3-5-2 ale to je grc futbal a zase zabijeme Andersona

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou pro vs fest výpadky a Spal to tam poslední dobou sází bez rezerv, až si říkám, kdy odejdem zase, přichází kritické období březen/duben. Ale te´d jsme proti interu odběhali nejvíce v letošní sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že ho ani nevykoupíme. Ale pak by stejně musel někdo přijít a za 8 - pamatuji-li si dobře jeho výkup, stejně nic neseženeme.

Měl by zůstat a motivovat se Emersonem. Dřel, dře a roste.

Jo, Alisson, Jesus podle mě tutově, docela bych chtělvidět i Gersona aspoň na 30 minut, ale to bychom museli vést 5-0 ...

Reagovat
olis

sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

neapol by sa mohol juve pomstiť a pustiť nám zápas

Reagovat
Fridgiee
Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/99027/napoli-shameful-ref-decisions

http://www.football-italia.net/99028/reina-ref-changed-game

Že radši nemluví o tom, že dali gól z ofsajdu, byť těsného, že kromě toho svého klasického impotentního pinkání nepředvedli nic, byli bez šancí ... že Juventus mohl dát už v prvním poločase 4 góly (Dybala, 2x Mandzu, Pipita).

Gól Neapole : http://www.imgup.cz/images/2017/03/01/ofsajd.png

“On the first penalty, Dybala knocks the ball on and seeks contact for the penalty. I thought the first one was frankly more of a spot-kick, but watching the replay this one isn’t right either. The striker goes looking for the contact."

Koulibaly mu přišlápne nárt a Dybala hledá kontakt, aby si vymodlil penaltu.

“On the second Reina gets the ball, then he certainly cannot disappear and thus contacts the player too."

Míče se sotva dotkl, škrtl ho zespodu o ruku, protože si ho Cua obhodil a Reine v tom sklouznutí vzal všechno, včetně Cuadradových nohou : https://youtu.be/tsd8kKzpewo?t=269

K té "penaltě Neapole", Albiol tam proskočí mezi dvěma hráči a to kontakt a vymodlení si penalty není?

¨

https://youtu.be/tsd8kKzpewo?t=236

https://youtu.be/vNk2n19nzAg?t=360

The official Twitter account of the club also noted: “If you watch the game on RAI, turn the sound down.”

Reagovat
olis

ty si dobry uboziak ale co ine od teba cakat, uplna klasika opakujuca sa uz roky, namiesto toho aby si drzal hubu a bol rad ze vam rozhodca vyhral zapas tak tu budes robit este z Juventusu obet a majstrov sveta a zo seba velkeho analytika co je nad vecou a vsetkemu sa najlepsie rozumie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Já jsem viděl jen diskuzi a čekal jsem teda nějakej obří zářez Každopádně obě bych taky pískal, u tý druhý měl rozhodčí akorát dost koule písknout to po tom Albiolovi. Zbytek jsem neviděl, ale zvlášť u tý první neni u čem a u tý druhý to že se ho míč dotknul.. stejně by ho Cuadrado asi doběhl, kdyby m Reina nestál v cestě.

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak. Mně u toho zákroku na Albiola taky zatrnulo, ale z těch opakovaček je vidět, že se tam akorát proletěl. Pravděpodobně by to Cuadrado stihl, ten míč sice po tom otření o Reinu trochu zrychlil, ale myslím, že by to měl.

Reagovat
M11

ze se na to nevyseres.. tady uz maji vsichni stejne jasno.. na sky meli taky jasno.. obe dve PK jasne.. ale aspon se maji za co schovat.. takova ta jejich klasika.. nebudou resit ze druhy polocas uplne odesli.. ale muze za to rozhodca.. jako vzdy

Reagovat
olis

uboziak 2, juve defence force prichadza

Reagovat
DelPiero137

Ked sa zamerias na vas vykon, si spokojny?

Reagovat
olis

mohlo to byt aj lepsie, pri tej prvej penalte sa nechali nachytat jak ziaci a pri druhom vasom gole urobil Reina velku chybu, inak to bolo ale dobre a vyrovnane, vykon po druhej penalte nema zmysel hodnotit, tam uz hraci rezignovali a necudujem sa im

Reagovat
10

rezignovali už v kabině před druhým poločasem...i ten 3. gól byla hrubka jako prase, nechat tam při rohu 1 bránícího hráče na Dybalu s Cuadradem?

Reagovat
olis

preco by rezignovali v kabine ked sme viedli a boli mozno aj o kusok lepsi uz aj ty ides provokovat ci ako? to ze pri tom tretom gole nezachytili ten brejk je jedna vec ale druha vec je ze tam bola sporna situacia na Albiola ktora sa podla mna piskat mala ale aj ked by nie tak ta druha penalta pre vas sa nemala piskat takze gol by nebol. Ako som pisal, dokonale z nasej strany to nebolo ale vysledok nezodpoveda priebehu zapasu, spravodlivy vysledok by bol 2:2, mozno 2:1 pre vas, ja dokazem uznat ked bol super lepsi, v minulosti som to uz viac krat urobil a to aj v pripade Juventusu ale pri takychto situaciach sa nedokazem tvarit ze je vsetko OK a vysledok je spravodlivy

Reagovat
10

Ty seš zase v transu, takže bereš jako provokaci i "ahoj Oli"...beru jako úspěch, že si mi nenapsal "ubožiak 3"

Ty sporný situace se tady už řešily, já mluvím o tom, že jste v druhým poločase nezachytili tu změnu rozestavení, nevyrovnali se s tou větší intenzitou Juve a nedokázali na to už nijak reagovat. V prvním poločase jste byli lepší, hráli odvážně a vysoko, což už po přestávce vidět nebylo.

Nechat po rohu jednoho bránícího hráče na půlce proti dvoum hráčům soupeře za pozitivního stavu 2:1 je taktická chyba na vrácení licence, to ničím neokecáš.

Reagovat
olis

ahoj Oli by som ako provokaciu nebral ano zaciatok polcasu sme zaspali a tie dva prve goly ste dali zasluzene, a ano taktiez bolo to branenie pri tom brejku hrozne ale po 2:1 sme sa celkom zobudili a zacinali znova hrat, teraz nemozno povedat ze ci by nam to vydrzalo do konca zapasu alebo nie a ze ako by to dopadlo a presne to ma na tom sere

Reagovat
10

jasně, ale to pořád vychází z tý chyby při vlastním rohu

Reagovat
olis

no to je jasne s tym suhlasim, ak mas povahu ze to dokazes pri svojom time brat iba takto a vobec nepozerat na rozhodcu tak to ti tak trocha zavidim, ja to nedokazem, je mi jasne ze tam ta chyba bola a ze nebyt tej chyby nebol by protiutok a nasledne nespravodliva penalta, ale nedokazem to zvalit len na chybu timu ked vidim aku blbost urobil rozhodca, ked to ty dokazes tak super pre teba

Reagovat
10

jak kdy...možná je to i díky tomu, že Juve teď vyhrává, když vyhrával Inter, tak jsem to měl podobně jako ty

Reagovat
10

btw. tady se můžeš podívat na ten zákrok na Albiola, totální vypuštění několika hráčů Neapole a pak faul Reiny...vsadím se, že když si to pustíš příští týden po vyřazení Realu, budeš na to koukat jinak

Reagovat
Yzemi

Reagovat
olis

"faul"

Reagovat
10

Cuadrado mohl pokračovat ve hře, míč nebyl mimo jeho dosah, protože Reina ani nezměnil jeho směr, nešlo o nějaký vypíchnutí. To je prostě jasná penalta Oli...

Reagovat
olis

pokial chces nastavovat takyto velmi prisny meter tak potom bola este jasnejsia penalta aj na Albiola a tym padom by sa Juventus nedostal k tejto penalte...

Reagovat
10

to právě přísný není, chápej to jako dvě situace v jedný

Reagovat
olis

...

Reagovat
10

ok

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=CherSUAdwJs

zapomněl jsem na to hlavní

Reagovat
Pinturicchio

Mi k tomu akorát hraje "Waiting for a train" z OST k Inception, EPIC.

Reagovat
Pinturicchio

... jinak konečně video, kde jde hezky vidět skok Albiola i faul Reiny.

Reagovat
olis

"skok", "faul"

Reagovat
Furia Ceca

Takže to je jasný.

Reagovat
DelPiero137

Popravde som cakal viac penalty ne-penalty. Vylozene tutovky ste nemali a v druhom polcase ste mysleli ze ste to uz vyhrali.

Btw hned prva sanca ked si Dybala spracoval a dal to medzi nohy Reinovi bola nebezpecna. Dost nebezpecne isiel nohami napred (aj ked ich stiahol potom) ale loptu nemal sancu zasiahnut a zajel dost do Paula.

Reagovat
olis

tak netvrdim ze to bolo bezrizikove ale to bolo tiez ciste, urcite nie na penaltu, ja som zase cakal ovela horsi vykon, cakal som ze nas budete cely zapas tlacit a rozbijete nas minimalne 3:0 takze som bol prijemne prekvapeny, este k tomu ked hral Rog ktory vobec nesklamal tak aspon nejake pozitivum z toho zapasu

Reagovat
Pinturicchio

Vždycky mě to pobaví, dneska mi to nedalo, po takových prohlášeních a když vidím ty opakované záběry, tak jsem si s tím dal trochu práci.

Reagovat
DelPiero137

Nemam rad taketo zapasy a kazi to aj dojem z dobreho vykonu. Prva jedenaska celkom jasna, prislapol mu nohu. Aj ked si myslim ze keby to nespravil Paul by sa k lopte nedostal a nebola by z toho ani sanca. Priliz zle to spravil a daleko si ju odkopol.

Ta druha je hodne prisna, da sa pisknut ale ja by som ju asi nepiskol (tam mal pomoct brankovy rozhodca).

Pravda je ze okrem dalekonosnych striel Insigneho z polcasu nemali takmer ziadnu sancu, ani iniciativu.

Reagovat
Pinturicchio

Tu druhou musel písknout. Vzal mu nohu(y), zmařil jasnou gólovou šanci, protože Cuadrado by ten míč pravděpodobně stihnul.

Já jak měl včera z Valeriho obavy, tak to zvládl velmi dobře.

Reagovat
olis

Marotta ho cez prestavku spracoval

Reagovat
Yzemi

Reagovat
DelPiero137

Ta druha bola presne taka ze splna kriteria aj pre aj proti

Tiez si myslim ze to zvladnul docela dobre, zlte rozdaval na obe strany a zasluzene. Ten gol SSC o chlp offside ale dobre, stava sa. Dybalova 11 jasna, a tu druhu sme uz rozobrali

Reagovat
Pinturicchio

No jo, jenže jak bys to vyřešil? Reina tím zákrokem zmařil šanci Juve.

Jinak.

Reagovat
Lech

První vzal míč, to ho měl vzít do koše aby to jedenáctka nutně nebyla?

Reagovat
Pinturicchio

První "vzal" míč, který se ho dotkl díky tomu obhození Cuadrada a lehce mu tečl ruku, pak sebral i Cuadrada, který by ten míč asi měl. Co měl podle tebe rozhodčí dělat?

Reagovat
olis

nebrat si tie zlate hodinky cez polcas

Reagovat
Airus

takže když obránce hodí skluza, míč škrtne tkaničkou aniž by víznámně ovlivnil dráhu, tak může klidně útočícího hráče sejmout?!

Pepek ten zákrok jednoduše nezvládnul, akci nijak význámně neovlivnil a smetl Cuadrada aby mu zabránil v zakončení -> Pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to nemyslíš vážne s tým "offsidom" neapolu :D

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, že myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemysli..

Takýto "offside" najprv určite rozhodca vidieť nemôže a kľudne nech sa takéto púštaju..

Reagovat
Pinturicchio

Budu si myslet co chci. A pokud rozhodčí ofsajd vidí, byť těsný, jak jsem psal, tak ho prostě pustit nesmí a nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bude asi ten problem, že si stále myslíš, len to čo chceš a na objektivitu dosť zabúdaš

Reagovat
Yzemi

Co to blábolíš? Offside buď je, nebo ne a tady to offside byl, byť těsný!

Reagovat
Pinturicchio

Já se objektivní ani být nesnažím, to zaprvé, a za druhé, když se posuzuje ofsajd, tak buď je, nebo není. Já navíc napsal, že byl těsný, nechápu teda, co to tady zkoušíš vymýšlet za konstrukce.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa priznat, ze vacsiu kokocinu som davno necital

http://www.football-italia.net/99033/report-conte-agrees-inter-deal

Reagovat
10

včera jsem si to říkal taky, když to bylo tady v expresce

Reagovat
smazaný uživatel

to skor podla mna do utoku ziskame messiho a CR7 :D

Reagovat
Pinturicchio

Abychom se všichni nedivili.

Reagovat
10

jako před Chelsea bych tomu klidně věřil, Conte by k vám šel...ale volat mu do Chelsea, že ho chcete jako náhradu za (!) De Boera, to by bylo geniální

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze by Conte k nam siel? Ja som myslel, ze on je silny Juventino, ze ani za picu. Ako on je momentalne podla mna top trener na svete, takze by som ho bral hned :)

Reagovat
10

on se tak i vyjádřil, že je profesionál a neměl by s tím problém

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas nebolo by to nic vynimocne.

myslim, ze takto sa vyjadril Ancelotti a Capello ze by Inter nikdy nemohli trenovat, alebo Mourinho ze AC.

a este Franta Straka :D

Reagovat
Pinturicchio

Tohle absolutně nechápu. Kohokoliv na světě, ale Inter?

Reagovat
Yzemi

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cresposuper

Hlavne dufam, ze Pioli ostane, aj ked to 3. miesto neuhrame, inac to bude len dalsi fail.

Reagovat
smazaný uživatel

len bojim sa toho, ze Pioli mava druhu sezonu celkom pruser :)

ako keby bola moznost, ze pride Simeone, tak asi by som bral viac

Reagovat
cresposuper

Len ti hraci uz su z toho podla mna celkom zdevastovani a tieto obmeny ich nicia.

Reagovat
Pipo123

Pioli nema pruser v druhej sezone, podla Lazia to nemozes hodnoti, ved vtedy mal zranenych 10 hracov kazde kolo a odflaknute mercato od vedenia klubu.

Reagovat
Pinturicchio

“Can Juve be a point of reference?” Zanetti considered, speaking to Il Giornale.

“No, we have two completely different histories, our ideas and DNA are different.

Jo, a proto, že mají vlastní DNA, tak nahánějí Conteho : http://www.football-italia.net/99033/report-conte-agrees-inter-deal ... a chtějí svůj tým vybudovat na Italech.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočná fraška. rube

Reagovat
olis

CdS - ADL è una furia, il patron chiama Giuntoli e provoca: "Al ritorno giochi la Primavera"

kiezby alebo nenastupit vobec , zbytocne

Reagovat
Pipo123

Neplac kurva, bud chlap

Reagovat
olis

neviem co je na tom plakanie to uz sa fakt nemoze clovek ozvat ked je niekde nespravodlivost bez toho aby to nebolo vyplakavanie? ale tak nech si tu ludia nazyvaju ako chcu no... ja urcite neplacem, skor som nasraty ze mozes robit co chces a jeden kokotko ked si zmysli tak aj tak bude tak ako on chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/99036/berlusconi-rejects-reduced-offer uz zacinam verit tomu ze z toho nic nebude, navyse som zvedavy ako chchu robit velke investicie ked nevedia dat rok ci kolko dokopy 300 - 500 mega

Reagovat
Eldarion

mne to odzačiatku prišlo jak divadlo už asi rok mam pocit že pokiaľ je Berlusconi naživu tak to tak bude pokračovať lebo je to senilny psychopat

Reagovat
Yanek

Nejvic tim trpi fanousci... je to ostuda.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Skákal bych štěstím do stropu.

Reagovat
Pinturicchio

Italům roste dost slušná generace, snad těch mladíků ulovíme co nejvíc. Kam bys ho nacpal v tom 4-2-3-1? Napravo nebo na AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže zahrát na každém z těch tří postů, ale já bych ho nejraději viděl na křídle, už i z toho pohledu, že ze středu bude hrát Dybala. Pokud bychom střelili Dybalu za 200 milionů Euro do Barcelony, ani o centík méně , tak bych ho nechal na středu. Ale raději bych 4-3-1-2 s ním na AM a Dybalou a Higuaínem v útoku, resp. klidně 4-3-2-1. Tím chci říct, že se mi ta dvojice Pjanić - "kdokoliv" nelíbí, jinými slovy, nelíbí se mi Pjanić. 3/4 sezóny za námi a já mu zkrátka nepřišel na chuť.

Ale tak zafantazíruju si. Allegri s Bonuccim odejdou v létě do Anglie a přijde Sousa, který postaví 3-4-2-1 s triem Chiellini, Rugani, Benatia (Caldara, Barzagli), kvartetem Sandro, Marchisio, Tolisso, Lichtsteiner (varianta Spinazzola, Pjanic, Sturaro, Cuadrado), a Higuaínem před Bernardeschim s Dybalou (Pjaca, Mandžukić).

Reagovat
Pinturicchio

Ta univerzálnost tria Pjaca, Dybala, Berna by byla parádní, dva z nich zahrají všechny tři pozice, Paulo AM a RW.

S Pjanicem souhlasím. 10 ho vystihl při příchodu přesně, herně až na pár momentů skoro nic a efekt dobrých výkonů, důležitosti navozuje sbírání kanadských bodů v rozhodnutých zápasech.

Těžko říct, co bude v létě, ale tipnu, že z dvojice Leo a Max odejde jen jeden.

Reagovat
Furia Ceca

Caldara přijde až za rok a co jsem tak četl, v případě Maxova odchodu je naše priorita Špalek. Navíc, pokud odejde Max, tak myslím, že Leo zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič hraje totéž už tři roky, akorát první rok pod Rudim vypadal jako komplexní záložník, protože pod ním Kevin hrál za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, že se nikam nevyvíjí. Nikdy jsem o něho nestál. Kromě standardek je ve všech ohledech průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Akorát dominuje v přihrávkách, vytvořených šancích, přesnosti střelby a vede zálohu v gólech a asistencích.... ale jinak úplnej garbage

Reagovat
smazaný uživatel

V tom našem systému by na jeho místě měl ta samá čísla i Biondini.

Reagovat
Airus

právě že tenhle systém mu moc nesedí. Nejlepší zápasy měl blíž k bráně, jako CDM není moc vhodnej. Ale pořád dobře vede hru.

Podle mě by bylo nejlepší kdyby hrál s Claudiem. Který by hrál svoji roli registy a Pjanič doplňoval víc útok. Jenže to by Allegri nesměl mít svoje oblíbence, co musí hrát v každym zápase 90 min.

Reagovat
10

vždyť na AM byl díky svýmu (ne)pohybu úplně mimo a nedostával se do hry už vůbec...srovnej to s tím, jak na tý pozici funguje Dybala

Reagovat
Airus

Většinu gólů má díky zabíhání za obranu, ale měl i zápasy kde stál jak tvrdý Y, ta jeho výkonostní labilnost byla hrozná.

Hlavně netvrdím že by měl nahradil Dybalu na CAMu, ale když si vezmeš jaké ofenzivní povinosti má Khedira, který je na tom poslední dobou pozičně asi nejhůř z celého týmu.

Věřim že Pjanič by před tou šestnáctkou vytvořil víc

Reagovat
Pinturicchio

To bys ty své oblíbence a ne-oblíbence nesměl mít ani ty, aby ta diskuse měla vůbec význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Paráda sledovat vychvalování Pjanice a kritizování Mandzukice, který je mnohem platnější než Pjanic.

Bodejť, když 90% přihrávek je na 3 metry vedle sebe. Pjanic nestřílí, umí parádně kopat přímé kopy. Asistence a góly sbírá proti zlomeným týmům za rozhodnutého stavu.

Reagovat
Airus

Přihrávky na 3 metry u nás hraje každej. (Ale když už chceš vytahovat Mandzukiče a srovnávat záložníka s útočníkem, tak ten má v SA 12 úspěšných dlouhých míčů a 14 neuspěšných + 0 úspěšných centrů. Jen pro zajímavost Miralen má 61 úspěšných dlouhých míčů a 21 neúspěšných + jeden centr, ale to bude asi po rozehrávce rohu na krátko)

Používát moji nemilost vůči Mandzukičovi jako argument proti naprosto relativním komentářům je dost stupidní. Jestli tě moje názory nezajímaj, tak je to v pohodě. Ale čísla mluví jasně v prospěch Pjaniče. Nikdo netvrdí že je to nejlepší záložník na světě, natož v Juve (tuhle vlajku podle mě nosí pořád Claudio). Ale jeho rozehrávka a celková tvorba hry je pro body důležitá a jeho standartky nám taky tahaly trny z paty

Reagovat
Pinturicchio

Stupidní je pouze tvá argumentace na základě oblíbenosti toho kterého hráče (proto vytahuju Maria), stejně jako posuzování přínosu pro tým na základě čísel bez širšího kontextu. Pjanic hru netvoří, o to se stará především Dybala, k polovině se stahující Higuaín, na křídle Alex Sandro nebo centrující Cuadrado.

Tady se můžeš podívat, komu a v jaké fázi zápasu Pjanic dával góly a tak dále : http://www.eurofotbal.cz/hraci/miralem-pjanic-3142/

Reagovat
Airus

Ty sis v hlavě vytvořil výpravu že je to souboj o oblíbenosti, proto si tam taky hnedka začal cpát Mandzukiče jako "proti" argument i když se o něm nikdo nebavil. Pak začneš mluvit o širšim kontextu a odkážeš se na tabulky z EFka i když WhoScored, Squawka i TransferMarkt ti daj mnohem širší pohled.

Zkus si uvědomit že aby Dybala, Higuain, Cuadrado nebo Lobo mohli hrát, tak se k nim musí dostat míč. Což je poslední dobou práce Pjaniče, kterej hraje registu jak si Max vždycky přál.

Do zadu je Mira ale shit. Proto tvrdím že by se měla nechat hlavní taktovka Claudiovi společně s výpomocí obraně. A Pjanič by měl rozdávat míče ve finální fázi, protože trefí to tvoje milovaný poleno líp než Khedira

Reagovat
Pinturicchio

Nic jsem si nikde nevytvořil, ty prostě nechápeš, co se ti tou zmínkou o Mandzukicovi snažím říct, to je celé. Nepotřebuju žádné WS, Squawku ani TM, abych viděl, kdy a komu Pjanic dává góly, za kterého ho oslavuješ.

No vždyť ti to píšu, Pjanic je posunovač na tři metry, dostane míč k Dybalovi, staženému Pipitovi nebo na křídlo, přičemž to nejsou žádné pasy, kterýma by otvíral obrany nebo něco podobného. Hru tvoří ta trojice před štítama + Gonzalo.

A dozadu je na hovno, to máš pravdu, proto by měla hrát dvojka Marchisio - Khedira, protože tam nepotřebujeme žádného "čaroděje" Pjanice, ale defenzivně spolehlivou dvojici.

Ty poznámky o milovaném polenu, které jsou jak od uraženého děcka, si nech od cesty. Mandzukic má své nedostatky, ale vidím, že je pro hru Juve důležitější než Pjanic, jehož odchod, pokud k němu dojde, ani nepocítíme. Kdyby měl Max větší koule a nesnažil se do základu nacpat všechny hvězdy, tak Mira sedí už dávno.

Reagovat
Airus

Já to chápu moc dobře, podle tebe každýho hráče srovnávám s Mandzukičem a podle nějaký tabulky oblíbenosti.

Já ho neoslavuju jenom za góly a asistence ale za celkovej přínos ofenzivě týmu a držení míče. Jestli to podle tebe není důležitá část hry, tak nevim co ti na to říct.

Skoro celá SA proti nám hraje v bloku a mi potřebujeme dva defenzivní záložníky? A když nepotřebuješ podrobný statistiky a všechno to dáš z hlavy a pocitů, tak si vzpomeň z který části hřiště nás Neapol nejvíc ohrožovala.

Uražený děcko ani nemá smysl komentovat, alespoň jsem ti dal něco za co se můžeš schovat a vyhnout se normální odpovědi.

"Kdyby měl Max větší koule a nesnažil se do základu nacpat všechny hvězdy, tak Mira sedí už dávno." - Tohle je komický samo o sobě. Ale neříkám že by nutně Pjanič hrál (s tím co máme v týmu by ten tým měl mnohem víc rotovat. Ať už jde o obranu, zálohu, nebo útok. A držet perfektní kondici.)

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nechápeš to a to ani trochu. Mandzukice nepochválíš nikdy za nic, jelikož není tvůj oblíbenec, Pjanic nejspíš ano, takže z něj děláš něco, co vůbec není, a sice důležitého hráče.

Odkdy jsou Marchisio nebo Khedira defenzivní záložníci? Marchisio je LCM, Khedira RCM.

Přínos ofenzivě týmu? Držení míče? Koukáš na ty zápasy vůbec? Pokud už někdo tohle dělá, tak je to Khedira.

Já ti odpovídám, neschovávám se, ale aspoň jsem ti tím děckem mohl dát něco, za co se schováš.

Aha, takže je to komické, ale Pjanic by nehrál. Tak ještě jednou - už ses podíval, komu a za jakého stavu Pjanic dává góly? (nic neřešící góly). Čím je pro dynamickou hru Juve prospěšný statický Pjanic? Kde je ten jeho přínos ofenzivě týmu? V tom posunutí míče na Mandzua, Dybalu, Cuadrada nebo Higuaína?

Reagovat
Pinturicchio

... je to komické, ale neříkáš, že by nutně Pjanic hrál.

Reagovat
Airus

nevim jestli kecáš, nebo si to prostě jenom nečetl. Ale Mandzukiče jsem za nadstandartní výkony chválil mnohokrát.

To jak furt meleš že Pjanič dává góly už poraženým soupeřou znamená co? I když Chievo odstřelil on a gól proti Janovu i když nebyl vítěznej, byl alespoň něco. Každej gól je potenciónálně důležitej, protože nikdny nevíš kdy se bude řešit rozdíl skóré.

Ve 4231 jsou ti dva na papíře DM. Navíc ty sám si označil Claudia a Khediru jako "defenzivně spolehlivou dvojici."

Vážně mi řekni, co by Pjanič musel v každym zápase udělat, z pozice registy, aby jsi ho považoval za pořádnej přínos týmu. Pirlo taky nelítal všude po hřišti, ale rozdával míče. Uvědom si že Allegri chtěl, chce a tvoří z Pjaniče registu. Jak říkál mnohokrát. Možná ta jeho "nepohyblivost" je úmyslná....

Neříkám že by nutně hrál, protože si myslím že by se ten tým měl víc točit. Jak jsem napsal. A je třeba přizpůsobovat sestavu situaci.

Pjanič hledá vysunutý hráče a má techniku na to aby je trefil kvalitní příhravkou po celé délce hřiště. Možná ty by ses měl podívat na zápasy.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, toho jsem si opravdu nevšiml.

Nejspíš to, že ty góly nemají prakticky žádný význam, protože je, až na dvě-tři výjimky, dá za rozhodnutého stavu. Ano, je VYSOCE pravděpodobné, že o titulu bude rozhodovat skóre. Je to přesně tak, jak psal 10 při Pjanicove příchodu - bude si honit statistiky v rozhodnutých zápasech a lidi s vlčí mlhou ho kvůli tomu budou považovat za důležitého.

Papír mě nezajímá, ten toho snese hodně. Defenzivně spolehlivý = DM? Claudio má nesrovnatelně lepší (hlavně má nějaký) pohyb než Pjanic, to samé Sami, který, kdybych ho nesrovnával s Pjanicem, by se taky dal označit za pomalého "lenochoda".

To ty tady děláš z Pjanice bůh ví co, ne já. Mluvíš o nějakých přihrávkách (to srovnání s Pirlem je zralé tak na to, abys ses na ten fotbal fakt vysral), po stopadesáté ti píšu, že 90% jeho přihrávek je kolem sebe, na křídla nebo útočníky, kteří jsou pro naši hru nesrovnatelně důležitější než Pjanic.

Neúmyslná nepohyblivost? I ten laxní přístup? Laxní bránění? Tak to potom měli v Římě asi stejnou taktiku, viz Daje a jeho zmínka o působení Pjanice v AS (kde byl stejně k hovnu, jako u nás a celé to stálo na Strootmanovi a Nainggolanovi).

A ještě jednou ti připomenu Mandzukice. Jen díky němu může hrát Pjanic na CM ve 4-2-3-1, bez Mandzua na křídle a s Mirou na CM by celý tenhle systém chcípl a obrana by nefungovala. Já bych ti to o tom sledování zápasů napsal i znova, ale ono je to asi zbytečné, když to vnímáš takhle jednoduše a skrze statistiky.

Reagovat
Airus

Ty jsi úplně zmatenej, pyskuješ blbosti ohledně přihrávek na 3 metry furt dokola jako kdyby jsme si nikdy předtím nepřihrávali na krátko a budovali hru ze zadu. Kde se ti v palici vzala představa že je na tom něco špatnýho nevim. Hlavni na tom je že ty přihrávky na krátko - když seš na ně tak vysazenej- nekončí na kopačkách soupeře.

Chytáš se stébel, jako že si honí staty... jako kdyby jsem ho za to nějak vyzdvihoval. Si jenom založíš ruce a řekneš, ne není to důležitý. A ignoruješ že v případě dlouhých pasů prostě excelujue. Ale to je jedno viď. Protože je důležitý že Cuadrado a spol. maj balón a s nim něco udělaj. Proč ten míč vůbec maj a můžou útočit už je detail

Řekni čím z něj dělám "bůh ví co?" Tím že jsem upozornil že ve spoustě ohledů (ne jenom góly a asistence) dominuje záloze. A zbavovat se hráče s kterých ten systém funguje je hloupost. A hnedka ses urazil a začal se ohánět Mandzukičem. Jak jsi to napsal předtím? Jako uražený děcko. Srovnání s Pirlem na místě je, protože ke zhuby Allegriho. ""I think Pjanic will become one of the best in the world in that position." Chtěl Dybalu na tranqu, má ho tam, chtěl z Pjaniče registu,...

Nevim co ti vlétlo do vagíny a nejsi schopnej interpretovat písmena do slov. Ale ta tvoje natvrdlost mě už přestává bavit.

Reagovat
Pinturicchio

Vypíšu ti to v bodech, protože jsi evidentně hloupý a natvrdlý a na víc už nemám sílu.

1) Pjanic na dlouhými pasy nijak nevyniká.

2) Hru tvoří hlavně a především Mandzukic, Dybala, Cuadrado, Sandro, Khedira.

3) Systém se přizpůsobuje Pjanicovi, přitom jeho roli by zvládl jakýkoliv posunovač. Jediné, v čem Pjanic opravdu vyniká, je zahrávání standardek.

4) Srovnání s Pirlem je na přes tlamu a nic na tom nemění Allegriho prohlášení. Všichni jsme viděli, co na CM předvedl například v zápase s Interem, že ano, kde nás obrana Interu přehrávala, až to pěkné nebylo.

5) Další zajímavá věc je, že Pjanic začal být aspon trochu vidět až od chvíle, kdy se přešlo na 4-2-3-1, do té doby ještě zbytečnější a neviditelnější, než je teď (což je opravdu umění).

Ještě ti připomenu tvůj první příspěvek, ze kterého tahle diskuse vznikla : "Akorát dominuje v přihrávkách, vytvořených šancích, přesnosti střelby a vede zálohu v gólech a asistencích", pak ze sebe možná přestaneš dělat debila a uvědomíš si, o čem tady celou dobu píšu (spíš ale ne). Zmínku o Mariovi jsi nepochopil doteď a urážíš se akorát ty, asi krámy, nebo co.

Reagovat
Pinturicchio

4) místo obrana má být záloha

Reagovat
Airus

jj, jsem si říkal

Reagovat
Airus

Ty vole, to je to samé furt dokola a dokola.

co jsem napsal mi připomínat nemusíš, to co jsem napsal není výplod nějaký moij fantazie. Vysvětli mi jak tři metrovim posouvánim vytvořil 44 šancí s průměrnou delkou přihrávek 18 m? Ne to se ti nehodí do keců, takže to budeš ignorovat.

S Pirlem se srovnávat jentak někdo nemůže, proto je použitej jako příklad pozice a instrukcí od trenéra. Nikdy jsem se je nesnažil porovnávat jako hráče. Ale to ti nedošlo, jako spousta věcí...

Že hru tvoří M, D, C, S, K je blbost na entou. Leda že jsi chtěl napsat tvoří útok.

Nevim kterej zápas s Interem myslíš, hádám že první když jsme ho prohráli. Což byl jeho druhej zápas za Juve v lize

Kdyby si už radši vylezl z tý svoji ulity a něco si i trochu ověřil něž začneš kafrat na prázdno

Klidně to ber jako "vítězství," ale nebudu se dál snažit rozbít tvůj omezenej rozhled, když se bojíš opustit svoje vzpomínky ze zápasů a tabulky na EF.

Reagovat
Pinturicchio

Je, ale od tebe.

44 šancí? To prostě a jednoduše není možné. Pokud je to takové to počítání, díky kterým má například Ozil 298 asistencí, pak možná ano.

Už mi teda konečně napiš, JAK Pjanic tvoří hru. Hru tvořil a dirigoval Pirlo, nic takového Pjanic nedělá. Neumí měnit tempo hry a tak dále, a tak dále. Pjanic není žádný tahoun, ani nic podobného, Mira se akorát veze s týmem, který šlape.

Ano, myslím venkovní zápas s Interem. Jeho výkon nebyl ovlivněný tím, že to byl jeho druhý zápas za Juve, ale pozicí, kde nastoupil, doma proti Sassuolu hrál dobře (které bylo v té době strašidelné a zase to potvrzuje to, co ti píšu - Pjanic hraje slušně a sbírá góly a asistence proti malým týmům ze spodu tabulky, přijde těžší soupeř a Pjanic se nedostaví).

Omezený pohled máš jen a jen ty a pokud si myslíš, že sledování statistik vytvořených šancí, apod. (a když už, tak v širším kontextu, protože je rozdíl, jestli se blýsknu dobrým výkonem, gólem, asistencí proti Púchovu nebo Barceloně) je víc vypovídající než samotné koukání na zápas, tak opravdu s pánem Bohem.

A ještě máš při svém omezeném pohledu tu drzost mi tady psát, že se mi snažíš rozšiřovat obzory. Ty se mi snad jenom zdáš.

Reagovat
Pinturicchio

... a to ani nemluvím o tom, že kvůli Pjanicovi Allegri odstavil Marchisia.

Reagovat
Airus

Kdyby si vystrčil hlavu z prdele a pokusil si to sám najít tak bys tu pak ze sebe nedělal idiota. A nedivil se jak vesnickej balík (Ozil má za tuhle sezónu 59 s průměrnou délkou přihrávek 15 m - což není divný když hraje blíž k bráně).

Opravdovej svět je venku, běž ho najít. Já jsem s tebou skončil

Reagovat
Pinturicchio

Něco tvrdíš ty, tak to dokaž nebo drž hubu.

Reagovat
Airus

paráda paráda. "Hypocrisy, your name is Pinturicchio"

Reagovat
Pinturicchio

Hloupoučkou poznámkou v angličtině jsi to zakončil, máme to všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

A já bych zase metal zpětný salta.

Reagovat
Airus

tohle není moc dobrá narážka

Reagovat
smazaný uživatel

nebude se vracet Coman?

Reagovat
Pinturicchio

Carlo to vyloučil, Bayern ho pravděpodobně vykoupí.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

a prý se to společně s prachama za Zazu pošle do Alexise

Reagovat
Pinturicchio

Jj, četl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

koupit ten je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem chtěl k nám.

Reagovat
Airus

zbyde na vás Berardi

Reagovat
Pinturicchio

... a jeho neproměňování penalt.

Reagovat
Votas

penalty se nám stejně nepískají, takže to není mínus

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit za Pjaniće a doplatit pár drobných.

Reagovat
Pinturicchio

I to je možnost.

Reagovat
Airus

vůbec

Reagovat
Pipo123

Na derby je pripravených 1500 policajtov a takmer 800 stevardov, všetci sa boja toho že sa hraje večer tak je podstatne zvýšená bezpečnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

však nikto nepríde na štadión dokopy ale zase v meste môže byť bordel

Reagovat
Pipo123

Tak ultras je to jedno, vonku bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tak jeden na jednoho.

Reagovat
Maritazzi

#ASRoma (3-4-2-1) Alisson; Manolas, Fazio, Rudiger; Bruno Peres, Paredes, Strootman, Emerson ; Salah, Nainggolan, Dzeko. Tak šetření nic moc..

Reagovat
Pipo123

Kde budeš pozerať ?

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Bastos, De Vrij, Wallace - Basta, Parolo, Biglia, Milinkovič, Lukaku - Anderson, Immobile

Reagovat
lucius6

Zvláštní sestava, je to dost defenzivní, asi to bude trochu jako proti Juventusu v 1. polovině sezony, snad budem mít teď více štěstí.

Reagovat
Pipo123

Je to logické, Lukaku v štvorčlennej obrane nehraje dobre, je často pozične mimo, naopak keď hraje v tejto formácii tak hral dobre, byť Radu či Lulič tak hráme 4-3-3

Reagovat
FuckT

Zober knihu do duky a podme, pekne od 1 stranky po poslednu(Odporucam Byrona). Vyhrali ste zasluzene, boli ste lepsi, superovi ste nasrali na hlavy, potrebujes este aj toto? Ked nechces knihu, daj si drogy, zabudnes aj na provokacie, ako by kazdy rozumny clovek mal. Nikto predsa nechceme, aby Olis dostal infarkt a nezda sa ti nahodou, ze si Neapol momentalne dostatocne ublizuje aj bez tvojej pomoci?

Reagovat
Pinturicchio

Mohl bych, už tak půl roku snad (ne-li víc) mám rozečtené Ostré předměty od Flynnové.

Nepotřebuju, nejdůležitější je výhra, tímhle se jen škodolibě bavím.

Reagovat
olis

neboj sa, infarkt nedostanem...

Reagovat
Pipo123

Savičččččččččččččččč

Reagovat
lucius6

Goooooooooool

Reagovat
Pipo123

Já sa bavím zatiaľ, AS na nás vybehlo a 20 minút boli jasne lepší, ale potom sme hru vyrovnali a mali aj šance, obrana AS hraje dosť vysoko čo vyhovuje zatiaľ našej hre a Ciro aj Felipe majú dosť priestoru. výborne hraje Lukaku a Milinkovič. Na druhej strane AS má pasáže kedy nám nepožičia loptu a tie centre na Dzeka nám robia problémy, je vidieť nezohratosť našej obrany, takto nikdy spolu nehrali a často nevedia ako si prebrať hráčov.

Reagovat
Pipo123

Milinkovič a Lukaku TOP zápas, neskutočná pumpa

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooo

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Lukaku dnes zaslúži potlest, super zápas od neho

Reagovat
Pipo123

Simone tam pošle Crecca, on sa nebojí dať odchovancom šancu ani v derby

Reagovat
Pipo123

Simone tam pošle Crecca, on sa nebojí dať odchovancom šancu ani v derby

Reagovat
Emmett Brown

Pipo mal žiaľ pravdu, tí bledomodrí smradi sa fakt vedia na Coppu pripraviť videl som len druhý polčas, ale AS absolútne nič, Lazio výborne bránilo.

Reagovat
lucius6

Úžasnej výkon. Dneska jsem některé hráče nepoznával. Nebylo to sice perfektní celých 90 minut, ale stejně mě náš výkon neskutečně překvapil, takhle dobře a precizně odehranej zápas jsme už nějakou dobu neměli a výhra v derby po delší době je určitě i ohromná psychická vzpruha do dalších zápasů.

Reagovat
Pipo123

Presne, hlavne v tom druhom polčase som si hovoril že takéto Lazio som dlho nevidel, tak zodpovedná obrana a neustále sme vedeli zahroziť, Lukaku, Milinkovič neustále vetrali pravú stranu AS. Pre mňa Lukaku, Milinkovič a Wallace TOP výkon dnes. Ale všetci to odmakali

Reagovat
doNny

Reagovat
Lech

Zaslouženě

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/99081/quagliarella-my-stalker-was-policeman

kks toto sa snad neda vymysliet ani ked by som bol na drogach

a ten dement dostal len necelych 5 rokov

sorry Fabio

Reagovat
brenk

akurát som to tiež čítal, to musí byť nočná mora

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny vykon podal Bastos, to je nekopa az to boli

Reagovat
Pipo123

Ved hral dobre, Salaha tam viac x ubranil, mne prisiel najhorsi vcera Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio iste nie, ale El shar hral piču

Reagovat
Pipo123

Podla mna Fazio zaspal pri prvom gole a porom v druhom ho tam vetral casto Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhý poločas, Lazio super, třeba jim vzdát hold, mladé pušky zahrály moc dobře. My jsme hráli bezkrevně, chyběla tomu energie z posledních zápasů. Jediná šance na zvrat byla poslat Frantu na hřiště o dvacet minut dříve, ne tak pozdě.

Teď hodně věřím, že Neapol doma porazíme, po prohře letos přichází silné vítězství. Škoda, že se nepošetřilo více hráčů.

Odveta je až za měsíc, mezitím po Neapoli jedeme na Lyon, na Palermu, doma Lyon odveta, doma Sassuolo, to to je nabité, ale musíme to zvládnout. Pak je repre pauza?

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta je ďaleko, to bude úplne iný zápas.

Kľúčový zápas nás čaká teraz s SSC, ak ho nezvládneme, bojím sa o psychiku mužstva.

Lazio zahralo dobre a hlavne efektívne, napriek tomu bolo horším tímom. AS prvých pár minút malo jasnú prevahu a potom sme si začali ymslieť, že sa lazio porazí samo

Reagovat
Pipo123

Horsim ? Ved od 20 minuty sme hrali dobre a vyrovnali hru, v druhom polcase sme mali tiez dost sanci a vy az na Salahovu tycku takmer nic. Ale horsi sme neboli urcite

Reagovat
olis

bolo to vyrovnane, ale nutno povedat ze Dzeko tam mal kopu sanci len mal blby den, a zahadzoval to, neskutocne ako sa vie do tych sanci dostavat, keby vedel lepsie premienat tak nema konkurenciu

Reagovat
Pipo123

Hlavne v prvom polcase kedy ho De vrij neubranil, ale Dzeko to sportovo hlavickoval na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

To není blbý den, zahazuje vždycky.I když dá tři, má na to 7 šancí.

Reagovat
olis

ak sa dobre pamatam tak napriklad proti Villarealu mu tam padlo snad vsetko, ale tak celkovo sa oproti minulym rokom poriadne zlepsil aj v tomto, necakal som to od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Raz za rok. Má nejvíce střel, možná v Evropě, ale conversion rate stále nic moc oproti jiným útočníkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inzaghi da inspiroval u Spala a to nase 3-4-2-1 pripominalo vasu hru v podlednych zapasoch

Reagovat
10

zrovna jsem chtěl napsat, že jste je porazili jejich vlastním fotbalem...a zaslouženě, kdyby Ciro řešil ty brejky líp, tak jste mohli dát i víc gólů

Reagovat
Pipo123

Mne to ich hru pripominalo v druhom polcase, Anderson hral takeho Salaha, Milinkov zase Radju a hrali na velkom priestore. Do toho vyborne hral Lukaku, trosku ma ale stvalo ze Basta na pravej strane vobec neutocil, tato taktika by sa dala aplikovat do zapasov

Reagovat
Pettirosso

nato, že má Spalek v létě nahradit Maxe, tak si jím teda vůbec jistej nejsem.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Viem že to je len zostrih, ale včera hral naozaj výborne, človek až nechce veriť že to je ten Milinkovič čo za nás hral minulý rok, spravil kurva progres https://www.facebook.com/AmanteDellaBola.ADB/videos/10154761001659667/

Reagovat
olis

Allan uz znova trenuje

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Jebat cely bezvyznamny taliansky pohar. Treba sa sustredit na ligu a EL. Spalletti mal posetrit viac hracov. Dufam, ze Radja nebude zraneny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele