26. kolo
26.02.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - AC Milán 0:1

AC Milán zlomil prokletí na půdě Sassuola a po vítězství 1:0 drží krok s celky bojujícími o evropské poháry. O všem rozhodly pokutové kopy. Berardi svůj neproměnil, zatímco Carlos Bacca ano.

Milán měl ze svého soupeře slušný komplex, od postupu Sassuola do Serie A totiž na jeho půdě nejen, že nikdy nevyhrál, ale dokonce ani nebodoval. Bylo na čase to změnit, protože situace je kolem evropských pohárů hodně vyrovnaná a každá ztráta by mohla být velice citelná. Milán to nakonec zvládl, ale nebylo to jednoduché.

Zvláště když do zápasu opět vstoupili lépe domácí. Berardi ještě v osmé minutě uviděl za simulování žlutou kartu, ale jen o tři minuty později už penaltu skutečně zahrával. Kucka jasně fauloval Defrela a sudí neměl na výběr. Domenico Berardi je znám jako milánský kat, a tak nebylo pochyb, že si k penaltovému puntíku sám stoupne, jenomže střelec domácích vůbec netrefil branku!

Uběhlo jen pár minut a penalta se zahrávala i na druhé straně. Faulován byl Bertolacci a Carlos Bacca narozdíl od Berardiho penaltu proměnil. Měl ale štěstí, neboť při zahrávání podklouzl. Každopádně Milán vedl 1:0 a hubený náskok si hlídal.

Domácí po změně stran marně hledali recept na obranné řady Rossoneri a za celý druhý poločas si prakticky nevytvořili žádnou stoprocentní příležitost. Milánští hráli podobně jako proti Fiorentině, stačil jim jednobrankový rozdíl, aby úporně bránili a dovedli výsledek do zdárného konce. Milán tak zlomil prokletí a na Sassuolu vyhrál, čímž vytvořil tlak na další týmy před ním.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Eldarion

Sassuolo je taký kryptonit AC, aj farba sedí verím v 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele