26. kolo
26.02.2017 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 1:1

Janov ani pod novým trenérem Andreou Mandorlinim nevyhrál. Vlastně měl vůbec co dělat, aby získal alespoň bod. Boloňa totiž po zásahu Vivianiho dlouho vedla a nakonec to vypadalo, že přežije i oslabení, ovšem ve čtvrté minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Ntcham.

Po debaklu v Pescaře měli fotbalisté Janova jasný cíl - zvítězit a revanšovat se tak svým fanouškům. Dopomoci k tomu měl i nový trenér Andrea Mandorlini, pro kterého byl zápas s Boloňou premiérou. Na druhou stranu také Boloňa potřebovala zabrat, neboť ani její forma nebyla oslnivá.

Utkání začalo opatrně a diváci na Luigi Ferraris dlouho čekali na první pořádnou šanci. Až po půlhodině hry propadl Izzův centr až k Rigonimu, ale ten velkou šanci zazdil. Po hříchu to bylo všechno, co první poločas nabídl.

Druhý poločas byl o poznání lepší, tedy alespoň v něm padaly branky. V 57. minutě předvedl kopací techniku par excellence Federico Viviani, jehož volný přímý kop skončil v síti. Grifové i přes tento vývoj postrádali myšlenku a směrem dopředu nebyli vůbec nebezpeční. Změnu mohla přinést 75. minuta, kdy byl za faul na Simeoneho vyloučen zkušený obránce Torosidis. I přes početní převahu se nic nezměnilo, Boloňa držela výsledek a Janov marně hledal cestu k brance Antonia Miranteho.

Už se zdálo, že Boloňa i v oslabení dokráčí k vítězství, když ve čtvrté minutě nastaveného času vyslal nádhernou střelou Ntcham, na kterou Mirante nedosáhl. Konečná remíza je ale málo a to pro oba celky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele