Primera División souhrn - 19. kolo

12.01.2008, 22:07, aktualizováno 13.01.2008, 23:00
Komentáře a souhrny
V sobotu si vylepšila skóre Barcelona, když porazila Murcii 4:0, polovičním rozdílem pak zdolalo Bilbao Sevillu. Real však v neděli přivezl tři body z Levante a udržel si v čele náskok sedmi bodů. Na třetí místo se výhrou nad Valencií vyhouplo Atlético, Espanyol totiž prohrál v Almeríi. Villarreal přestřílel La Coruňu.

FC Barcelona - Real Murcia 4:0

12.01.2008 20:00

Góly: 27. Eidur Gudjohnsen, 52. Bojan Krkić, 77. Samuel Eto'o, 87. Samuel Eto'o

Barca si v pohodě poradila s Realem Murcia a vítězstvím 4:0 se alespoň dočasně přiblížila Realu Madrid. Zápas byl v režii skvěle hrajícího Thierry Henryho, byť se Francouz gólově neprosadil. V této činnosti ho však bohatě zastoupili Eidur Gudjohnsen, Bojan Krkic a Samuel Eto’o (2).

Murcia před utkáním slibovala, že se nezatáhne a bude se snažit hrát svou hru. Nutno přiznat, že prvních pár minut to tak skutečně vypadalo. Byli to právě hosté, kteří si vypracovali první vážnější akci, jenže De Lucas před Valdésem neuspěl, čímž utnul veškeré další útočné choutky Los Pimentoneros v prvním poločase.

Katalánci se do zápasu dostávali postupně, vliv na tom měla i oproti předchozím duelům značně odlišná sestava, ve které se objevili Sylvinho, Zambrotta, Thuram či Gudjohnsen. A právě dva z těchto nových mužů stáli u první brankové situace. Xavi si narazil se Zambrottou, který krásným centrem našel ve vápně Gudjohnsena, jehož střela z voleje zapadla přesně k levé tyči hostující branky.

To bylo také to nejpodstatnější z celé první části, v té druhé se však děly mnohem zajímavější věci. Úvod byl však naprosto shodný. Murcia si opět vypracovala obrovskou šanci, ale Victor Valdés předvedl proti Baianovi fantastický zákrok a výrazně podržel své spoluhráče.

Poté vzal otěže zápasu do svých rukou Thierry Henry. Francouzský kanonýr řádil na levém křídle, kde si s ním obránci vůbec nevěděli rady. První pokus nevyšel, když po uvolnění se namířil balón pár čísel vedle, napodruhé zvolil z takřka totožné pozice přihrávku, perfektně našel Bojana a Barca vedla 2:0.

Hlad po gólech začínal cítit Samuel Eto’o, a tak se v dalších minutách do šancí dostával převážně on. Nejdříve ho reflexivním zákrokem vychytal Notario, napodruhé už byl Kamerunec úspěšný. Parádní Sylvinhova přihrávka našla za obranou Henryho, ten nesobecky z první našel právě Eto’oa, pro kterého už bylo doklepnutí balónu do sítě jen příjemnou povinností.

Eto’o s Henrym a Iniestou byli u další akce (jedné z nejhezčích), která skončila přihrávkou na Ginalucu Zmambrottu, jeho ránu nešťastně zastavilo břevno. Na hřiště se dostal Giovani Dos Santos a hned zařídil čtvrtý gól. Zbavil se svého obránce na pravé straně, přihrál Eto’ovi a ten se před svým odletem na Africký pohár národů rozloučil s Nou Campem druhým gólem. Vystřídal ho mladý Pedrito, jindy hráč barcelonského béčka. Pedritovi připravil Nou Camp vřelé přijetí, když se skandovalo při každém jeho dotyku s míčem. Do závěrečného hvizdu ale chybělo jen pár sekund, a tak už na výsledku nic nezměnil ani on, ani nikdo další.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2:0

12.01.2008 22:00

Góly: 28. Francisco Javier Yeste, 68. Markel Susaeta

Bilbao vyhrálo nad oslabenou Sevillou zaslouženě v poměru 2:0. Baskové vyhráli teprve druhý zápas v sezoně na domácím stadionu, tři získané body posunuly svěřence trenéra Caparrose v tabulce ze sedmnáctého místa na devátou příčku. Sevilla potvrdila, že v letošní sezoně se na hřištích soupeřů trápí a bez mnoha opor podala na San Mamés velmi odevzdaný výkon.

První střelu mělo na svědomí Bilbao, konkrétně útočník Aduriz, který se zmocnil míče po chybě hostujícího obránce Crespa a vyslal tvrdý projektil směrem k brance Sevilly, s ním si však poradil brankář De Sanctis. V 26. minutě nezvládli Sevillští protiútok čtyři na dva a dvě minuty nato přišel trest v podobně branky Bilbaa. David Lopez vymyslel krásnou přihrávku za hostující obranu a ofenzivní záložník Yeste přesnou střelou překonal gólmana De Sanctise – 1:0. V 35. minutě vstřelil hostující útočník Chevanton branku, která však v žádném případě nemohla platit, jelikož Chevanton dopravil míč do sítě rukou, za svoje počínaní uviděl Uruguayec žlutou kartu. V závěru poločasu musel trenér domácího mužstva Joaquin Caparros střídat zraněného gólmana Iraizoze, kterého nahradil Aranzubia.

I trenér Sevilly Manolo Jimenez musel nedobrovolně střídat, do druhého poločasu vyběhl na místo Crespa Brazilec Adriano. V 53. minutě musel předčasně do sprch Escude, obránce Sevilly udeřil ve výskoku Adurize a za svůj zákrok uviděl červenou kartu, nutno říci, že velmi přísnou. V 68. minutě poslal dobrou přihrávku za obranu hostí Yeste, na pas záložníka Bilbaa si naběhl Aduriz, jehož pokus vyrazil De Sanctis jen přes sebe a Susaeta neměl problém vstřelit branku – 2:0. O deset minut později spálil šanci na zkorigovaní skóre Duda, jenž z dobré pozice střílel jen do boční sítě. Brankou neskončil ani pokus Adriana z hranice pokutového území. V závěru utkání si Bilbao už výsledek pohlídalo a mohlo se radovat z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 3:2

13.01.2008 17:00

Góly: 4. Mariano Pavone, 34. Edú, 60. David Belenguer (vl.) - 62. Rubén de la Red (pen.), 78. Manu Del Moral

Real Betis vedl nad Getafe již o tři branky, přesto v závěru zápasu nechybělo mnoho a ten skončil remízou. Betis se posunul na šestnácté místo v tabulce, Getafe je jen o skóre před ním. Oba celky mají 21 bodů. V domácí sestavě nastoupil v obraně Ilič, na stoperu místo Rivase Melli, v záloze Rivera a Xisco, v útoku v tomto zápase dvougólový Pavone. V záloze hostí chyběl Pablo Hernandez, v útoku nastoupila dvojice Manu del Moral a Albín.

Betisu pomohl skvělý úvod zápasu, když centr Xisca hned ve třetí minutě využil přesně hlavičkující Pavone. V 15. minutě bylo málem vyrovnáno, ale chytře zahraný trestný kop de la Reda Ricardo zneškodnil. Na druhé straně opět otestoval Abbondanzieriho Pavone. Hosté pak měli pokus Estebana Granera, ale proti vyrovnání se opět postavil Ricardo. Naopak udeřilo na druhé straně, centroval Pavone a do dvoubrankového vedení poslal Betis Edú. Getafe se snažilo snížit, ale Cortésovu střelu opět skvěle zneškodnil Ricardo. Z následného rohu pak poslal Licht míč nad.

Hosté měli i nadále smůlu v koncovce, na gólmanovi si vylámali po změně stran zuby Gavilán, Manu i Granero. Po hodině se pak z kraje pokutového území opět trefil Pavone a Betis už vedl 3:0. O dvě minuty později ale jeden z domácích hráčů zahrál rukou v pokutovém území a Rubén de la Red z penalty snížil. O chvilku později zase domácí Rivera jen těsně přestřelil hostující branku. V 78. minutě pak Albínova ztečovaná střela propadla k Manu del Moralovi a ten snížil na 2:3. Hosté měli i další šance, ale štěstěna stála při domácích.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Racing Santander 0:2

13.01.2008 17:00

Góly: 82. Gonzalo Colsa, 83. Pablo Álvarez

Osasuna Pamplona podlehla Racingu Santander, a klesla se na sestupovou osmnáctou příčku. Hosté si tímto vítězstvím upevnili místo v první šestce. V dresu domácích se vrátil do sestavy na pravé křídlo Juanfran, na pravé se naopak přesunul Jaroslav Plašil a na lavičku Carlos Vela. V sestavě hostí přitom chyběli oba elitní útočníci Munitis a Smolarek, zastoupili je ale Tchité a Bolado. V poslední desetiminutovce rozhodli o výhře hostí Colsa a Pablo Alvarez. To vše i přes převahu hráčů Osasuny.

Domácí začali dobře, trestný kop Puňala ale nepřesně hlavičkoval Miguel Flaňo. Střela Margairaze byla zblokována, dorážka Dadyho levačkou v dobré pozici šla také mimo. Po dvaceti minutách přiťukl Dady míč Juanfranovi, ten obešel Ayozeho, měl překonaného i Toňa ale přesto pálil nad. Pět minut před přestávkou rozehrál trestný kop domácích Jaroslav Plašil a Margairaz hlavičkoval a Toňo míč jen s obtížemi vyrazil na roh.

Pak se ale gólman hostí zranil a nahradil ho Colcorti. Racing mohl skórovat dvě minuty po změně stran, ale dělovka Jordiho zdálky skončila na břevně. Hosté začali být nebezpeční, trestný kop poslal před branku Jorge López a Tchité hlavičkoval vedle branky. Na druhé straně zase hlavičkoval nad Dady. I další trestný kop Osasuny rozehrál Plašil, našel hlavičku Miguela Flaňa, ale se situací si poradil dobrým zásahem Colcorti, stejně jako se střelou střídajícího Vely. Závěr už patřil jen hostům. Pokus Tchitého ještě Ricardo vyrazil, o tři minuty později už trestný kop Jorge Lópeze zužitkoval hlavičkující Colsa. Poslední slovo měl po Tchitého přihrávce Alvarez a hosté tak vyhráli 2:0.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Recreativo Huelva 3:1

13.01.2008 17:00

Góly: 7. Joseba Llorente, 22. Joseba Llorente, 87. Joseba Llorente - 44. Javier Camuñas

Joseba Llorente dovedl svým hattrickem Valladolid k velmi cenným třem bodům, které nováčka soutěže posunuly do první desítky Primera División. Hostující Huelva na domácí nestačila a po porážce 3:1 ji od sestupových vod už příliš nedělí.

Recreativo nicméně nezačalo špatně, aktivní napadání mu dokonce přineslo první vážnější šanci, zastřeloval se Sinamma Pongolle. Zdálo se, že bude mít domácí Pucela s přechodem do útoku velké problémy. Jenže hned první její útočná akce skončila gólem. Víctor s Capdevilou započali krásnou akci, na jejímž konci byl bezchybný Joseba Llorente a Valladolid již v sedmé minutě urval vedení.

I další gól přišel prakticky z ničeho. Valladolid pozorně bránil a následně skvěle vyrazil do smrtelného protiútoku, na jehož konci byl, kdo jiný, Llorente. Recreativo se z druhého zákroku jen těžko vzpamatovávalo, do hry je nicméně vrátila hrubá chyba v podobě nedorozumění mezi Marcosem a brankářem Sergio Asenjem, což potrestal Mario Camuňas minutu před odchodem do kabin.

Ihned po přestávce znovu zahrozil Llorente, postupem času si však převahu vytvořilo Recreativo Huelva a začalo pomýšlet na vyrovnání. Šancí nebylo málo, Alvaro Rubio, Oscar Sánchez ani nově příchozí Gerard však neuspěli, a tak výsledek zpečetil krátce před závěrečným hvizdem svým třetím zásahem Joseba Llorente.

Více informací k zápasu

UD Almería - Espanyol Barcelona 1:0

13.01.2008 17:00

Góly: 87. Kalu Uche

Velké překvapení se zrodilo na stadionu Mediterráneo, kde domácí Almerie překvapivě porazila Espanyol. Katalánský celek tak poznal chuť porážky po sedmnácti zápasech bez prohry.

V tabulce zůstávají Los Pericos na třetím místě, před Espanyol se však může dostat Atlético, které se utká v posledním duelu devatenáctého kola s Valencií. Almeria se díky cennému vítězství vyzdvihla v tabulce na desátou pozici.

Domácí vstoupili do utkání aktivně, Alvaro Negredo pálil z velké dálky do připravených rukavic gólmana Inaki Lafuenteho, který bude po dobu nepřítomnosti Kameniho, který odcestoval na Africký pohár národů, jedničkou mezi třemi tyčemi Espanyolu. I další nebezpečnou situaci měli na svědomí domácí fotbalisté, levý obránce Mane střílel těsně mimo branku. Zhruba v desáté minutě zahrozili poprvé hosté, se střelou Luise Garcií si poradil brankář Diego Alves. Další šanci Almerie poté spálil Albert Crusat, jenž nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

V 27. minutě vstřelil útočník Negredo gól, ovšem ten nemohl ani omylem platit, neboť talentovaný útočník zahrál rukou. Dvě minuty nato přišla další příležitost Andalusanů, střelu kreativního Mela však vytěsnil brankář Lafuente. Po více než půlhodině hry musel Lafuente předvést další dobrý zákrok proti hlavičce Mela. A když poté střílel nepřesně Negredo, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Hráči Almerie měli větší chuť do fotbalu a více se tlačili do zakončení, což potvrdila střela Crusata z 54. minuty, i s tou si však poradil Lafuente. Nováček soutěže zvyšoval tlak, Laufente předvedl další skvělý zákrok proti střele Negreda po hodině hry. Na druhé straně zahrozil Tamudo, s hlavičkou kapitána Espanyolu si však věděl rady brankář Alves.

Správnou nohou musel vstát do dne brankář Espanyolu Lafuente, jenž předvedl deset minut před koncem další výborný zákrok, tentokráte proti hlavičce Crusata. V 87. minutě se domácí dočkali, Brunuv přímý kop prodloužil Negredo na střídajícího Kale Ucheho, jenž překonal do této doby nepřekonatelného Laufenteho a zařídil Almerií zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo La Coruña 4:3

13.01.2008 17:00

Góly: 30. Giuseppe Rossi (pen.), 65. Nihat Kahveci, 68. Nihat Kahveci, 80. Jon Dahl Tomasson (pen.) - 27. Sergio González (pen.), 58. Pablo Amo, 90. Andrés Guardado

Villarreal sehrál nervydrásající sedmigólový ale vítězný thriller s Deportivem La Coruňa. Villarreal je pátý, jen bod za Espanyolem, Depor je předposlední, na místa znamenající záchranu ztrácí čtyři body.

Dva góly vstřelil domácí rekonvalescent Nihat. V domácí obraně se objevili Cygan a Josemi, v záložní formaci Bruno a v útoku dvojka Nihat a Rossi. V dresu hostí se představil mladý gólman Fabri, na pravém beku Laure, na stoperu Pablo Amo, v záloze Juan Rodríguez a Riki, v útoku Adrián. Hosté dvakrát vedli, nakonec už ale jen v nastaveném čase snižovali na konečných 3:4. Na začátku zápasu byl Depor lepším týmem, po čtyřech minutách pálil nebezpečně Riki a míč proletěl těsně vedle domácí svatyně. Ten samý hráč pak po deseti minutách volal po penaltě, ale zákrok Fuentese byl čistý.

Po 26. minutách přidržel Josemi Pabla Ama a hosté kopali penaltu. Domácí protestovali, ale Sergio poslal La Coruňu z penalty do vedení. To ale trvalo jen dvě minuty, když stejnou standartní situaci zahrávali i domácí. Rossi se nemýlil a bylo srovnáno. Druhá půle začala pozvolna, první vážnější ohrožení branky přišlo až v 58. minutě. Po centru Rikiho se trefil Pablo Amo a Depor opět vedl. Po hodině hry ale dvěma vydařenými akcemi Nihat skóre otočil. Fabri neudržel střelu Senny a Nihat nejprve dorážel do poloprázdné branky, druhou branku přidal po spolupráci s Cazorlou. Deset minut před koncem pak hostující Pablo Amo fauloval Tomassona a sám postižený dal z penalty čtvrtý gól Villarrealu. Navíc byl Pablo Amo vyloučen. V nastaveném čase pak krásnou střelou snížil hostující Guardado.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - RCD Mallorca 2:2

13.01.2008 17:00

Góly: 24. Diego Milito, 37. Diego Milito - 17. Fernando Varela, 62. Daniel Güiza

Zaragoza remizovala s Mallorkou. Oba týmy se tak srovnaly na dvanácté a třinácté příčce se shodným ziskem 22 bodů, jen dva body od nesetupové příčky.

Za domácí chytal opět César, na stoperu vedle Ayaly hrál Pavón, ve středu zálohy Celades, Luccin a Zapater. Hosté hráli s Varelou a Jonásem na křídlech, playmakerem Ibagazou a Oscarem Trejem na hrotu. Oba dva góly domácích dal ostrostřelec Diego Milito. Hosty nejprve poslal do vedení Varela, v druhé půli vyrovnával střídající Guiza. První střely měl domácí Luccin, ale zamířil nad. To Mallorka dokázala využít hned první svou akci. Jonás poslal přesný centr Varelovi a ten krásnou střelou z voleje přesně k tyči otevřel skóre. Mallorka dala málem i druhý gól, ale střelu Aranga zdálky César zneškodnil. Zaragoza vyrovnala v polovině první půle.

Sergio García šel tvrdě z centrovaným míčem, ukopl ho Luxovi před nosem a před brankou snadno vyhrál hlavičkový souboj s Nunesem Diego Milito a vyrovnal. Domácí byli při chuti, nad pálil Zapater, stejně se vedlo na druhé straně i Oscaru Trejovi. Další pokus Milita srazil Lux na roh, v 36. minutě už ale gólman hostí nemohl nic dělat. Diogo centroval, Nunes neuhlídal Milita, který přidal svůj druhý gól. Do poločasu ještě Lux zmařil hlavičku Oliveiry. I do druhé půle vstoupila lépe Zaragoza. To Lux jen s obtížemi vyrazil na roh střelu Oliveiry, poradil si i s pokusem Sergia Garcíi. Krátce po hodině hry Mallorka srovnala. Trestný kop rozehrál Ibagaza a Guiza srovnal. Závěr patřil hostům, David Navarro ale hlavičkoval nad, stejně tak Nunes, střely Giuzy lapil César.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 0:2

13.01.2008 19:00

Góly: 76. Ruud van Nistelrooy (pen.), 88. Ruud van Nistelrooy

Real Madrid si po podprůměrném výkonu odváží tři body z Valencie po vítězství nad posledním Levante. Oba góly vítězů vstřelil Ruud Van Nistelrooy během poslední čtvrthodiny utkání. Bílý balet si tak udržel sedmibodový náskok v čele klasifikace před druhou Barcelonou.

Úřadující šampion z Madridu se stal sice nejúspěšnějším týmem La Ligy od té doby, co se za vítězství získávají tři body, ovšem jeho hra tohoto titulu naprosto nebyla hodna. Domácí často Bílý balet přehrávali a několikrát byli velice blízko gólu, přesto ani v tomto utkání neprotrhli střeleckou smůlu.

Oba týmy nastoupily v očekávaných sestavách, pouze v útoku Levante naskočil od začátku místo Švýcara Geija Pedro León. V brance Realu nakonec stál Iker Casillas zotavivší se z žaludečních problémů, které ho sužovaly tento týden.

První vzrušení v ochozech přinesla až střela Sneijdera ve 14. minutě, která skončila vedle. O minutu později bylo horko před Casillasovou svatyní. Courtois nacentroval na Juanmu, jemuž od bot ukopl míč Cannavaro, jinak by hráč Levante mířil do prázdné branky. Po následném rohu střílel mimo Pedro León.

O sedm minut později se po rohu Realu dostal do šance Baptista a k dorážce jeho střely Raúl, Obě přiležitosti ale zažehnal Courtois. Až do konce poločasu se nic zvláštního neudálo. Madridu nefungovala záložní řada, která vůbec nevytvářela hru, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Tři minuty po přestávce nevyužil chyby Marcela aktivní střelec Riga a následný pokus Pedro Leóna skončil těsně vedle tyče branky Realu. V 53. minutě se dostal do šance Baptista, ale Kujovic zachránil. Bídnou hru Realu nevylepšil ani příchod Gutiho, který vystřídal právě Baptistu.

Největší šanci spálil Madrid v 70. minutě. To Robinho po přihrávce Van Nistelrooye střílel pouze do tyče O chvíli později se ocitl Robinho v druhé šanci, ale neproměnil. Sneijdera vystřídal Higuaín. Mladý argentinský útočník "zavinil" první gól utkání v 76. minutě, když se jeho centr odrazil ve vápně od ruky Serrana. Van Nistelrooy nezaváhal a pokutový kop s jistotou proměnil.

Pak zatrnulo Realu, když se po chybě Pepeho dral do šance Riga. O chvíli později portugalský zadák svou chybu napravil, když skočil do gól věštící přihrávky Rigy. V 88. minutě pak Real svůj náskok zvýšil na dvě branky, poté co se zpoza šestnáctky domácích trefil Van Nistelrooy.

Real svůj náskok nakonec udržel, Iker Casillas prodloužil svou šňůru neprůstřelonsti na pět zápasů. Levante zůstává beznadějně poslední a ztrácí na předposlední celek tabulky 7 bodů.

Úřadující šampion z Madridu se stal sice nejúspěšnějším týmem La Ligy od té doby, co se za vítězství získávají tři body, ovšem jeho hra tohoto titulu naprosto nebyla hodna. Domácí často Bílý balet přehrávali a několikrát byli velice blízko gólu, přesto ani v tomto utkání neprotrhli střeleckou smůlu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:0

13.01.2008 21:00

Góly: 28. Sergio Agüero

Atlético dokázalo porazit v zajímavém utkání Valencii a posunulo se v tabulce na třetí místo před Espanyol, který prohrál v Almeríi. Valencie předvedla v prvním poločase velmi špatný výkon, ovšem ve druhém poločase, kdy na hřiště přišla dvojice Banega, Žigič se hra Los Ches o mnoho zlepšila a domácí fotbalisté zejména v závěru utkání udrželi vítězství jen silou vůle.

První příležitost ke skórování měli v páté minutě hosté, po přihrávce Montora pálil nikým neatakován z hranice velkého vápna kapitán Ruben Baraja nad branku domácích. Poté ovšem přišla ofenzivní smršť domácího mužstva, nejprve ve 13. minutě vyslal krásnou střelou z přímého kopu obránce Atlétika Antonio Lopez, pokus mířící do šibenice hostující branky vytáhl na tyč skvělým zákrokem brankář Valencie Timo Hildebrand. Minutu nato musel zasahovat německý brankář proti střele Forlana. V 16. minutě pálil tvrdě z pětadvaceti metrů Aguero, ovšem i napotřetí Hildebrand uspěl a s vypětím všech sil vytáhl střelu argentinského útočníka na tyč.

Poté se hra trochu uklidnila, s další šancí přišla ve 22. minutě Valencie, Joaquin vyzval ke střele Montora, jenž namířil svůj pokus z deseti metrů do boční sítě domácí branky. O pět minut později si poradil brankář Abbiati s tečovanou střelou Maty. V 28. minutě šlo Atlético do vedení, Hildebrand nedokázal zpacifikovat lehký centr z pravé strany, míč německému gólmanovi propadl a pozorný Aguero ho dopravil do prázdné branky – 1:0. Domácí se od té doby zatáhli spíše do obrany a soustředili se na to, aby udrželi vedení do konce poločasu, to se jim málem vymstilo v nastaveném čase první půle, kdy musel Abbiati nadvakrát zlikvidovat hlavičku Arizmendiho.

Do druhého poločasu poslal trenér Valencie Ronald Koeman na hřiště na místo Montora a Maty čertovou posilu Evera Banegu, který nastoupil k prvnímu zápasu v dresu Valencie a Nikolu Žigiče. První šanci druhého dějství měl Sergio Aguero, jenž však nedokázal svůj pokus usměrnit mezi tři tyče. V 51. minutě vyslal na zteč Diega Forlana záložník Maxi Rodriguez, útočníka Atlética však v dobré příležitosti vychytal Timo Hildebrand.

Po hodině hry pálil hostující záložník Baraja dva metry vedle levé tyče Abbiatiho branky. Aktivnější Valencie měla další šanci v 64. minutě, kdy Baraja vymyslel dobrou přihrávku na rozběhlého Žigiče, jenž levačkou napálil míč do břevna. V 70. minutě spálila Valencie další šanci, agilní Žigič hlavičkoval po rohovém kopu Baraji do tyče domácí branky. Deset minut před koncem utkání střílel ze střední vzdálenosti do připravených rukavic gólmana Abbiatiho záložník Ever Banega. V další šanci hostujícího mužstva zachránil Atlético včasným vyběhnutím Abbiati. V samém závěru základní hrací doby hlavičkoval těsně vedle branky Atlétika po rohovém kopu Ivan Helguera, který měl v nastaveném čase ještě jednu příležitost, střelu bývalého stopera Realu Madrid však na brankové čáře vykopl obránce Eller.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid19152241:1447
2.FC Barcelona19124338:1340
3.Atlético Madrid19114435:1937
4.Espanyol Barcelona19106329:2036
5.Villarreal CF19112634:3035
6.Racing Santander1995520:1932
7.Valencia CF1983822:2927
8.Sevilla FC1982935:2526
9.Real Valladolid1966727:2824
10.UD Almería1965816:2123
11.Athletic Bilbao1957718:1922
12.Real Zaragoza1957729:3222
13.Real Mallorca1957728:3122
14.Real Murcia1957716:2422
15.Getafe CF19631021:2721
16.Real Betis1956820:2821
17.Recreativo Huelva1956815:2421
18.Osasuna Pamplona1955920:2520
19.Deportivo La Coruňa19451019:3117
20.Levante UD19221511:358

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (164)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Henry se začíná vyplácet, dneska (0+2). Eto'o je frajer, bude chybět, jeho gesta prostě nemají chybu. Ale nejvíc mě rozradostnila branka Bojana, jen houšť a více kapek, modlím se za to, ať překoná Raúla z jeho první sezony a každá jeho branka mě v tom utvrzuje.

Jsem spokojen, hráli jsme dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry se vyplácí možná už jen z toho důvodu, kolik se toho od něj Bojan naučí. Henry umí rpacovat s mladými talenty, to prokázal už v Arsenalu, Bojana si vzal s Etooem na starost a dávají mu tím strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je borec, ale Raúl byl jiná liga, sám rozhodoval zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je s tehdejším Raúlem minimálně srovnatelný, na to mse shoduje snad každý. Ostatně někteří mají právě Bojana za největší talent všech dob, cose týče španělské reprezentace.

Reagovat
M11

ja mam Bojana za jednoho z nej talentu v Evrope... videl sem ho ne tolikrat co vy ale i za to na me udelal dojem po vsech strankach... je neskutecny...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom se shoduje spíš každý culé, ne? Raúl se mi líbil víc, byl jak uragán, nespoléhal se tolik na ostatní, nepotřeboval přihrávku na malé vápno a připadal mi komplexnější. Třeba jenom kolik tehdy míval gólových přihrávek, byl to neskutečný machr. Ale Bojan toho zatím tolik neodehrál, tak se to nedá dost dobře srovnávat. Jestli bude v devatenácti nejlepší v lize, tak se o tom můžeme bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

V devatenácti? To se taky můžem bavit jaký bude ve 28. Mně jde čistě o předpoklady a ty vidím minimálně stejné. A jak už jsem psal, nejsem jediný. Bojana VELMI uznávají prakticky všichni Španělé, protože všichni fandí španělské reprezentaci. Nejde zde tolik o klubové barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho uznávám. Jenom se snažím obhájit Raúla, jako kdyby na jeho první výkony a sezony hodně lidí zapomnělo .

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vznikla dokonce stránka www.raulseleccion.com... myslím, že se na něj vzpomíná až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hrala nadherne, maju vynikajuci tim, ale titul je uz podla mna v jednej madridskej ruke, lebo Real hral v prvej polovicke dva zapasy uz vonku a hral vonku v Barcelone, na Espanyole, Villareal, Valencia, Sevilla

Len dufam, ze sa Raul uz konecne zrani, aby sa dal priestor hracom ako Saviola, ci Higuain, Soldado, ktori su podla lepsi ako protekcny Raul.

HALA Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Saviola.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslis sancu s Mallorcou, no tak teda v porovnani s Raulom, Raul je tada iny strelec od sezony 2003/2004 da v sezone, tak okolo 10 golov a to podotykam, ze hra v jednom z najlepsich timov sveta utocnika.

Raul bol famozny kedysi, ale od tej sezony sa nieco zmenilo a kazdy v Reale sa ho snazi znovuzrodit, dokonca aj jeho famozna postel

co sa tyka tej sance, to co Raul nepremenil s Arsenalom, to by dalo 80 percent tohto fora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popravdě nějaká šance s Mallorcou mi je celkem ukradená. Saviola je kopyto, nechtěli ho v Monacu, nechtěli ho v Seville, nechtěli ho v Barceloně. A myslím, že v Realu už ho taky skoro nikdo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ked vidim hrat saviolu, nemam pocit, ze by bol slaby

je to hrac, ktoreho porovnavali s maradonom, nie? to znamena, ze ma v sebe nieco specialne

a tiez sa mi celkom nezda, ze by ho nechceli v monacu,

v barce minulu sezonu, ked dostal prilezitost, zahral slusne, dal par golov

Dr. Kysli, aky je tvoj nazor na Raula v skratke a vystizne

Reagovat
smazaný uživatel

Dal pár gólů proti největším dřevákům většinou. Saviolu srovnávali s Maradonou, což byl očividně omyl, to opravdu nejde považovat za bernou minci. Kdykoli se rozběhne s míčem, tak čumí do země, to je naprostá tragédie. Zkrátka na to nemá.

Raúl je něco jiného, je lepší než byl v minulých letech, i když svá nejlepší léta už má za sebou. Přesto je pro Real stále platný a vždy byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý druhý argentinec je srovnavan z maradonou a každy druhý brazilec je srovnavan s Pelem!!!!To nic nemeni na tom že seviola je traged a co se tíče raula jeho přínos neni už v tom že dáva goly(ikdyž jich eště docela dost davá i připravuje)ale v tom že je vůbec nahřišti!!!všichni co příjdou do realu ihned říkají jaky je raul pro ně vzor jak v treninku jede na plno a všechny motivuje a je to osobnost z ktere u soupeřů čiší respekt jenom když vstoupí na hřiště a to sou ty vlastnosti pro které je v realu tak ceněný!!!Na goly tam mame RvN a RObinha a skvele zacina hrat Hugain což je skvělé!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no je to osobnost, to hej, mozno by mal byt nehrajuci trener, ale nie hrac. Ci je osobnost alebo nie je, na ihrisku to nie je poznat, ked hra, akokeby nehral.

Ak by bol jeho pristup k treningom a osobnost taka dolezita pre ihrisko, bol by v reprezentacii.

Tamudo, Torres, Villa su o triedu lepsi utocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

a este jedna vec, v sezone 2005/2006 bol Raul asi 2 mesiace zraneny a vies ako hral Real? takmer vsetko vyhraval, potom dosiel na 20 minut na ligu, v utorok nato sa hrala liga majstrov a Arsenal nas vyfajcil a to preto, lebo Real hral s 10 hracmi.

takze asi tolko k jeho charizme, ktora podporuje vysledky pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

jo stim arsenalem si to pamatuju co ontenkrat nedal ja myslil ze se zabiju ale muj nazor je takovy ze ho na hristi potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

To si docela matlák a kretén, že přeješ hráči zranění. A že fandíš Realu je pro něj spíš hanbou...

Reagovat
smazaný uživatel

praveze nie je...

prave preto fandim Raulovi, aby sa zranil, lebo na to nema hrat za taky klub

uvedomil si to Aragones, vsimla si to aj spanielska tlac, ktora sa mu vysmievala, ze Real hra v zapasoch o 10

ak by bol super, nedaval by v sezonach 10 golov ako utocnik v takom time a hral by v repre.

posledne dva zapasy Realu, Raul ani nehral

predosle zapasy- dal osem golov, ale polka z nich su 80 percent zalezitost spoluhracov, jedna penalta, jeden priamy kop, kde sa mur roztiahol nechtiac a dva goly celkom pekne s valenciou a este s niekym

ale to je iba priemer , Tamudo urcite lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdžy vzpomínáš tlac, tak zrovna v současnosti nedělá nic jiného, než že se ho snaží nacpat zpátky do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj myslis MARCA? ale to ja madridske medium

su aj ine

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že madridské, i AS třeba... ale jsou to ty stejné, které se do Raúla naváželi, takže jaksi nechápu význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Marca sa do Raula navazala? fakt? kedy? to som nevedel, koniec koncou by sa mi to zdalo vtipne a divne, lebo Raul sa nejak neotocil o 180 stupnov od cias navazania do sucasnosti, kludne si to navazanie viem predstavit aj teraz, ked tak pozeram kazdy zapas Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Raúl určitě do repre patří, ale Tamudo... Toho čtvrtého útočníka si fakt netipnu...

Reagovat
M11

tlacis hovna ale tu zachod neni

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Dneska jsem viděl asi jen pět minut z toho zápasu a zrovna za stavu 1:0 skvělý zákrok Valdése proti Baianovi

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zrovna taky viděl a docela jsem se polekal. Vůbec nevyběhl, nechal tři metry u každé tyčky a Baiano ho trefil. Ale třeba to tak chtěl, docela by mě zajímal jeho názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil? K tyči to nešlo, ale Valdes musel i tak předvést skvělý zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nedá mi, abych si nerýpnul... Kolikrát že měli Bojan s Giovanim hrát letos? Dvakrát nebo třikrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se sekl, no.

Ale mám z nich radost. Dos Santos hraje vcelku dobře, Bojan výborně. Nečekal jsem to

Reagovat
M11

jak to je nebo bude s Dos santosem... pocita se s nim stale na nejakou delsi budoucnost ???

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží jen na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis AS je vskutku geniální:

"Špatný výkon, dobrý výsledek."

Aspoňže ten výsledke uznali.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A má to i dobré pokračování, jak se dívám:

"Barcelona předvedla špatný výkon a svého soupeře dokázala rozstřílet až ve chvíli, když ten už byl odepsaný."

Reagovat
M11

Reagovat
M11

za kolik ze si to sehnal ten dres Vale ???

Reagovat
smazaný uživatel

On za ten kus hadru musel dokonce platit?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Litr.

Reagovat
M11

jj uz si vzpominam thanks

Reagovat
-Kopy-

Je krásnej, visí tu na zdi - no něco nádherného, co ti budu povídat.

Reagovat
M11

dokazal bych ocenit asi jako jeden z mala tady mam moznost dresu Juve za 1300 asi mi tu taky bude viset

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnější než současná hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíše nechápu, proč jsou ty dresy někde na stěně. To si mohli koupit plakát.

Reagovat
M11

dres je dres,,, a na slovacko v nem chodit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

No to chápu, ale oblékat stěnu jím nemusíš. Já mám doma několik dresů a i když s nimi na Slovácko nechodím, na stěně mám jiné věci.

Reagovat
M11

nebude primo na zdi uz to mam vymyslene.. ale tak to je snad jedno.. radost udela tak ci tak

Reagovat
-Kopy-

To rozhodně. Na výjímečné akce typu srazu EF či výletu do Valencie půjde pěkně na moji hruď.

Reagovat
M11

budes za fesaka

Reagovat
smazaný uživatel

No letos bych s tím dresem rozhodně nevylézal, nech ho zatím na zdi. A příští sezonu už bude starý, tak nevím, jestli to byla dobrá investice.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Někdo tam má dres milovaného klubu, někdo plakát milované ženy...

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí stěnu mám čistou.

Reagovat
-Kopy-

Co by tomu asi Audrey řekla

S takovou by si u ní asi neuspěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám její speciálně fotku v knihovničce, takže klid. A nic to nemění na to, že koupit si dres a mrsknout ho na stěnu není zrovna to nejlepší.

Reagovat
-Kopy-

Ááá budu ho nosit asi všude sebou né, aby se mi pošpinil a nedej bože by se mi sním něco stalo - to ne prostě. Je posvátnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak počítal jsem prvně s tím, že se při běžné cestě neválíš v blátě a nestavíš si bábovky na pískovišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tak časem koupíš novej ne?

Reagovat
-Kopy-

Jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli je lepší mít na stěně dres nebo se klanět dávno odešlé herečce (a neříkej, že to neděláš ).

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kam odešla.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pryč, nezáleží kde. Zavání to modloslužebnictvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přítomnost ve své podstatě neexistuje. V minulosti byla...A jak víš, že nebude v budoucnosti, že vynášíš takové soudy?

Reagovat
smazaný uživatel

jaka audrey? tatou?

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol. Tatou je fajn, to zas ne že ne, ale pravá Audrey je jen jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to jako malý děcko dělal, těch dresů jsem měl dokonce asi šest (pět kvalitek z burzy + tričko) a všechny je měl pověšené na věšáku na zdi. Můj pokojík byl jako posvátný chrám, svítil i v noci .

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trochu trapas, ale kdes ho sehnal prosímtě? Dají se tam sehnat i jiné dresy?

Reagovat
-Kopy-

www.aukro.cz - náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dík...a to tam bejvaj často takhle dresy nebo jak?

Reagovat
-Kopy-

Nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že by si hráči mohli zastřílet a předvést dobrý výkon, ale při těch ztrátách a momentální formě jsem zázraky nečekal. První poločas byl jen tak na rozehrání a v druhém už to byla ta stará dobrá Barca. Prostě koncert. Klidně to mohlo skončit větším rozdílem. Bylo dobré, že si zahráli i náhradníci.

Tak teď hurá na Sevillu. Jen nevím, kdo nahradí Eto´a. Sestava by mohla být: Valdes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Marquez, Gudjohnsen - Iniesta, Henry, Dos Santos.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Rafa, Xavi, Guddy - Iniesta, Eto'o, Bojan.

Bojan se mi zdá lepší než Gio a Sylvinho mě teda chytl za srdce rozhodně více než Abidal při posledních představeních...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Bojan taky celkově jeví jako lepší, ale jeho pozice není na křídle. Tam umí lépe zahrát Dos Santos a včera to bylo vidět.

Silvinho je skvělý v podpoře ofenzívy, ale proti Seville bude třeba pečlivá defenzíva a v té je Abidal lepší. Proti Santanderu bych pak opět nasadil Silvinha

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tvrdíš, že Henry stojí na hrotu za hovno a na křídle je skvělej (což je svatá pravda), ale potom dáš v sestavě Henryho na hrot a Bojana posadíš, protože je na křídle lepší Dos Santos... Tak proč teda nedát Henryho na stranu a doprostřed postavit Bojana, kterej se ti zdá lepší než Giovani (což je taky pravda)...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se všichni točí, a tak je to úplně irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

A místo koho? Iniestovi to v pravo na křídle nejde, tam to umí jen Messi a Dos Santos.

Na tom, že Henry není hrot, trvám. Ale on když zaběhne na křídlo, tak se vysune na hrot Gudjohnsen. Takhle už to několikrát předvedli v minulých zápasech, takže by to moho fungovat jako dočasné řešení.

Reagovat
Xavi

Henry na křídlo, Krkič na střed.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude hrát vlevo? Iniesta? Ten tam neumí? Dos Santos? Poud jo, tak jak bude vypadat záloha. Guddy hrál dobře a vynechat Iniestu mi přijde riskantní.

Bojana bych nechal jako žolíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady tuhle vaši debatu naprosto nechápu. Vždyť se během cleého zápasu ty pozice točí a nikdo v útoku nemá post pevně daný. Řešit tady můžete akorát to, jak to bude nakreslené na obrazovce před zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sice mění neustále své pozice, ale nakonec skončí na té své, tam kde jim to jde nejlépe. Tudíž Henry na levém křídle, Samuel na hrotu atd. A nejde ani o rozestavení jako o složení, že

Reagovat
smazaný uživatel

Jak skončí, to je spíše věcí náhody.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem viděl asi posledních 15 minut a bylo tam víc fotbalu než ve všech zápasech, které jsem viděl od Vánoc, dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zas bude urcite vsochno podplaceny

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real většinou "nakupuje" ve formě výhodných balíčků, takže nás to, myslím, nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levante kousalo, tak jsem mu museli dát náhubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já říkal že real vyhraje 0-2 a Van nistelrooy da oba goly....

vandertom, 13.01. 10:46

0-2 vyhrajem....goly Van Nistelrooy 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Ramone?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemohlo vědět více lidí.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
-Kopy-

Ach jo, zbytečný cokoliv řikat.

Reagovat
-Kopy-

Ať Levante nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazvěme toto přání diplomaticky poněkud odvážným...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl 100.příspěvek,aby se neřeklo,tak to je zabalené,ale ve skutečnosti je mu to jedno...

Reagovat
-Kopy-

Tak to bylo z toho slabšího soudku.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Real se pěkně protrápil, pochvala Levante. Penalta byla, ale to nic nemění na faktu, že takovou podobnou jsme měli v El Clásicu kopat my.

Spravedlnost neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se můžeme těšit na další lekci merenguesova naučného kurzu "Máme lepší úspěšnost střelby a lepší úspěšnost gólmana".

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

podobných penalt se nepísklo hodně.takže tady žadná spravedlnost nemůže byt.a na Nou Campu Real vyhrál zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Llorones!

Reagovat
smazaný uživatel

mizerný výkon musím priznat že zápasu by viac sedela remíza,ale počítajú sa 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Levante podle měnemělo stoprocentní šanci,kdežto Real měl méně,ale zato větších šancí.Třeba Robinhova tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Raul hral opat tak famozne, ze urcite patri do zakladu

Reagovat
-Kopy-

Koemane - sestava na hovno, hra na hovno, výsledek zatím na hovno.

Reagovat
-Kopy-

Baraja největší tragéd na hřišti. Tragéd taky Nikodým, jak tam kvákal něco o tom, že Baraja je pro fanoušky daleko větší persona, než Vicente

Bez útočníka těžko mužem vyhrát utkání, Mata na to nemá, to samé Montora - dohromady jsou tak za jednoho no. Když vezmu v potaz Arizmendiho a Baraju - to je další hráč dohromady, tak hrajem v devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

a opat Raul hviezdil vsak? kedy si uvedomite, ze ten hrac na to nema a Real s nim hra zial iba s desiatimi hracmi.

Radsej by som dal priestor Higuainovi, ale najviac by som dal Balbovi, skoda, ze sa zranil, miesto Raula, na pravu zalohu, Robinho do utoku na miesto Raula, on je tam zalostny, vsak opat hral tak, ze nehral.

takze zostava:

Ramos,Cannavaro,Pepe,Heinze

Diarra

Balboa Sneider Robben

Robinho Rudo

Raul aj so svojou famoznou postelou nech ide do prdele. Kazi Real. Kvoli nemu Real s najlepsimi hracmi sveta nic nevyhral, lebo tam ten posuk branil miesto lepsim hracom, napriklad Owen a so svojimi 10 golmi za 50 zapasov len protekcne smrdel.

Hala Madrid

Reagovat
-Kopy-

Ty si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

hej a v com? ze som objektivny? ak pozeras kazdy zapas, co hej, tak nemozes mat iny nazor.

Ten hrac je suci akurat tak na ceskoslovensku ligu.

Chces mi povedat, ze ked hras v time s Carlosom, Zidanom, Figom, Beckhamom, ci ROnaldo, je normalne aby hrac-utocnik dal v priemere 10 golov za sezonu, z 50 zapasov? je to v poriadku? je v poriadku, ked Owen, ktory ako striedajuci hrac dal dvakrat viac golov a nehral, lebo tam bol protekcny Raul a vsetci v Reale sa ho snazia uz 4 roky vzkriesit aj s jeho zazracnou postelou

je v poriadku, aby sme nechodili na historie, aby hrac v jednom z najlepsich timov sveta nebol vkuse vidiet na ihrisku, okrem par zapasov, kde ho bolo aj trocha vidno.

takze okrem toho, ze som dement, skus napisat neico k veci.

Raul je len troska od sezony leta 2003

Reagovat
smazaný uživatel

a dnesny zapas je toho opat dokazom

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas jsem neviděl, v části bych s tebou i souhlasil, ale Raul je ikona klubu, vím že to neomlovalo jeho výkony v posledních 3 sezonách, ale řekl bych že v té letošní hraje podstatně líp!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrával líp, teď už je to zase klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jistě, ale i Rudoo má svůj díl pravdy, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a este jedna vec, v sezone 2005/2006 bol Raul asi 2 mesiace zraneny a vies ako hral Real? takmer vsetko vyhraval, potom dosiel na 20 minut na ligu, v utorok nato sa hrala liga majstrov a Arsenal nas vyfajcil a to preto, lebo Real hral s 10 hracmi.

takze asi tolko k jeho charizme, ktora podporuje vysledky pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Raul poslední roky nebyl v tak oslnivé formě to je sice pravda, ale letos hraje o dvě třídy výš!

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

raulem to mozna je, ale chybi nam tvurce hry, a to silne, hra je proste bez myslenky...alespon ze tam je guti...

Reagovat
Xavi

Owen byl dobrý jako střídající hráč, když hrál od základu, byl sotva poloviční. Jinak Raúl už se dávno zvedl. Prostě když se Realu nedaří, ať už výsledkově nebo herně, tak jde první na ranu Raúl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska smůla jak prase. Blbá chyba golmana, břevno, obánce zachránil na lajně, plno nevyužitých šancí a hlavně neodpískanej jasnej loket na brankové čáře, nechápu jak to oba rozhodčí mohli přehlédnout

Reagovat
smazaný uživatel

to byla tyč (aspoň v nízkém rozlišení)

Reagovat
smazaný uživatel

*mého přímého přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl moc dobře, z mnoha kamer a z drtivé většiny to byla jasná penalta. Míč se odrazil částečně od tyče ale i od lokte.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Neuvěřitelný drama, dneska zahrál skvěle Kun (hlavně 1.pol.), dal trochu šťastnej gól, Hildebrand si stěžoval na faul, ale opravdu narazil do spoluhráče

Měli jsme i štěstí, to břevno - nebo ke konci tuším Antonio López jak to vykopával z brankový čáry...

no ale co se počítá:

3 body=3.místo

Reagovat
-Kopy-

Remíza by slušela tomuhle utkání.

Hildebrand si spíše stěžoval na faul Kuna na Albiola ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by slušela.

S tím faulem nevím, já to fakt moc dobře neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten loket-tyč?

Reagovat
-Kopy-

Tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka

Reagovat
-Kopy-

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

I podle mě to byla tyč a jak vidno i podle rozhodčího, takže tomu budu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to vdel na ruku, ale kazdopadne paradni zaver a 2.polocas celkove, ten me zvedl ze sedacky a to sem si ani nesel pro pivo.. remiza by byla zaslouzena..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Kun vletěl do Albiola jak neřízená střela

Reagovat
-Kopy-

Ale jo druhá půle super...

Musíme hrát takto od začátku, nechápu proč jsme tak nehráli už dnes...

Takže na jaro sestava:

------------Timo-----------

Miguel---Albiol---Helguera---Moretti

----Muntari----Marchena----Banega

Joaquin-------Žigič----------Silva(Vicente)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že čo sa týka 2.polčasu, tak fandovia Valencie museli byť nadmieru spokojný s výkonom, až na to, že nepadol gól. Škoda, že to je najdôležitejšia vec čo sa mala stať a keby sme mali trošku viac šťastia mohli padnúť aj dva. No napriek tomu si myslím, že to bol pomaly najlepší výkon za posledných 10 zápasov.(samozrejme len 2.polčas) A čo sa týka Banegu, tak bol skvelý. Má naozaj dobré prihrávky a aj techniku. Už sa teším, keď sa uzdravý Villa a bude mu to tam servírovať. Amunt Valencia Skvelý výkon, min. bod sme si zaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Výkon bídný.

2.Sestava by se měla mírně překopat, protože hrát jenom na osu Iker - Pepe - Ruud fakt nejde.

Iker - Ramos - Pepe - Cannavaro - Heinze - Diarra - Guti - Sneijder - Robinho - Baptista - Ruud

Guti potřebuje motivaci, Gago lavičku stejně jako Raúl.

Ono jim to jenom prospěje, aby viděli, že mají lépe tvořit hru anebo neběhat jako kuře bez hlavy. I přes to je tam jedna slabina a to sice pravá strana.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeni musi co nejdriv privest nejakyho playmakera, jinak se budem porad herne a mozna i vysledkove trapit.

Reagovat
smazaný uživatel

hráčů máme dost,chce to dávát více šancím Soldadovi,Drenthemu.Robben odehrál málo zápasů,Sneijder není rozehraný nebo se mu nedaří,protože v každém utkání střídá mezi prvníma.Gago na to absolutně nemá,v Levante si často s některým hráčem překážel,rychlost nemá.

Reagovat
alias

Viděl jsem tři utkání z tohoto kola Barcelona-Murcia - celkem jednoznačné utkání ve kterém byli nejlepšími hráči Henry, Etoo a Bojan - Levante-Real : výkon Realu nic moc, ale asi zasloužené vítězství vzhledem k tyčce Robinha a dvou tutovek Baptisty, jinak Levante podalo velice statečný výkon a utkání Atlético-Valencie kde to byl zápas dvou zcela rozdílných poločasů, Atléticu velice ublížilo střídání Forlána za Reyese a ve druhém pol. už neměl Aguero žádnou podporu od spoluhráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas kvalitni,prvni polocas od nas velka bida...velky stesti ze to nebylo po 20 minutach 3:0 a mohlo byt po zapase...pak ale prisvitil Hildebrand svym zakrokem(nechapu proc tu resite nejaky faul na albiola...VUBEC to Hildebranda neolivnilo,takze jasne jeho chyba!!!ukazalo to ze neni zadna extra star)jinak ale musim uznat ze tym podrzel...druha pule zlepseni...nechapu proc tak nas skvely trener nehral od zacatku...TRAPNY VYKON Marcheny a Barajy...opravdu vykony hodne kapitanu tymu...Banega super...dobra posila!!!ke konci smula,ale nemuzeme spolehat na stesti jako minule se zaragozou kdy sme taky prospali prvni puly...nerozumim hracum na lavicce v nasi situaci(Vicente,Zigic)kteri vykonu v druhe puly velkou merou pomohli...no nic...snad jen na zaver...je moc hezky ze ta druha pule byla lepsi...ale body nam to nevrati...na to se nikdo nikdy nepta jak se hralo...dulezity sou body...a ty nemame...takze nevim o jakym zlepseni se tu mluvi...sme v prdeli...a Koeman at tahne...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Frank mi to dělá schválně ...

Já ho tady po Mallorce tak zkritizuju a pak přijdou dva solidní výkony v Seville a doma z Murcií ... Prase aby se v tý Barce vyznalo. Výkony jako na houpačce.

V sobotu byl hráč zápasu Titi a to vcelku z přehledem. Předváděl nám nalevo neskutečný průvany. Je vidět, že doktoři neměli pravdu - zvládne víc než jeden zápas týdně .

Jen tak dál. Hlavně teď nedělat nějaký kotrmelce v sestavě, páč tohle fungovalo, Franku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele