Primera División preview - 19. kolo

12.01.2008, 08:40, aktualizováno 13.01.2008, 09:07
Previews
Španělsko o víkendu uzavře první polovinu ligového ročníku 2007/2008. Po ní bude v čele tabulky Real Madrid, který hraje na půdě posledního Levante. Ztrátu na odvěkého rivala v sobotu stáhla Barcelona, která doma přejela Murcii. Zajímavé bude střetnutí Atletika s Valencií...

FC Barcelona - Real Murcia  (sobota 20:00)
Barcelona na Nou Campu přivítá jedno z příjemných překvapení sezóny – Real Murcia. Nováček soutěže je takřka v polovině soutěže na fantastickém devátém místě, i když od sestupu ho kvůli neobyčejné našlapanosti spodní části tabulky dělí jen čtyři body. To domácí Barca je druhá, což je vzhledem k předsezónním plánům jednoznačný neúspěch. Zajíci se každopádně počítají až po honu a právě na Camp Nou je ideální možnost tři z nich ulovit.

Kouči Franku Rijkaardovi budou nicméně chybět tři z nejznámnějších myslivců – Messi, Deco a Ronaldinho. Další absencí jsou defenzivní záložníci Touré Yaya (reprezentace) s Edmílsonem. Vše tedy nasvědčuje přesunutí Márqueze z obrany do zálohy. Tím pádem by se na pozici stopera vrátil Carles Puyol a pravý kraj by obsadil Gianluca Zambrotta.

Márqueze ve středu pole doplní pravděpodobně Gudjohnsen s Xavim, Iniesta si zahraje falešné levé křídlo. V útoku s ním bude jednak Samuel Eto’o a jednak jeden z dvojice Bojan Krkic – Giovani Dos Santos. Vzhledem k postu má větší šance Giovani, ten na druhou stranu odehrál takřka celý zápas v Copa del Rey, a Krkic tak má v nohách více sil.

Chuť na zaječí guláš mají jistě i hosté. Zvláště když ze sedmnácti lovů, na které se do Barcelony Murcia během své historie vydala, získala jen jednoho zajíčka, jinak měla vždy vychýlenou mušku. A ona remíza se datuje až do sezóny 1945/1946. Lucas Alcaraz se pokusí vsadit na podobnou sestavu, která se tak dobře trefovala do albínských zajíců z Realu Madrid (remíza 1:1 na domácí půdě). To v první řadě znamená upřednostnění De Lucase před Regueirem. V záloze ho doplní Pablo García, Abel a Movilla. Jistých úprav se dočká i obranný oddíl, kde se postaví na místo Arza Ochoa. To vše by mělo pomoci k tomu, aby Los Pimentoneros urvali druhou venkovní výhru v této sezóně. Poslední třízajícový hon přitom byl už před třemi měsíci.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Márquez, Gudjohnsen - Dos Santos, Eto'o, Iniesta
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Ochoa, Mejía, Peňa - De Lucas, Movilla, Pablo García, Abel - Giotom, Baiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Bilbao, které se trápí domácím stadionu San Mamés, hostí Sevillu, které se naopak nedaří na hřištích soupeřů. Los Leones určitě doufali v lepší sezonu než tomu bylo v sezonách uplynulých, letní nákupy dávaly baskickému celku odhodlání, avšak nedaří se a Athletic je znovu namočený v sestupových vodách.

Bilbao v posledních čtyřech duelech nebodovalo (v minulém kole prohrálo nejtěsnějším možným rozdílem na hřišti Santanderu) a propadlo se až na sedmnácté místo, na osmnáctou sestupovou pozici mají Baskové náskok jediného bodu. Ve středečním zápase osmifinále Copa del Rey remizovali svěřenci Joaquina Caparrose na San Mamés s Espanyolem. "Proti Espanyolu jsme hráli dobře, ale potřebovali bychom přenést formu do našeho ligového zápasu právě nyní, protože nutně potřebujeme bodovat," řekl kouč Caparros, jenž může v utkání nasadit uzdraveného brankaře Gorka Iraizoze, a také dvojici Aitor Ocio, Joseba Exeberria. Naopak David Cuellar a Ivan Zubiarre jsou zranění.

Sevilla přijede do Bilbaa hodně oslabená. Trenéru Jimenezovi bude chybět hned pět ofenzivních hráčů - Luis Fabiano, Frederic Kanoute, Seydou Keita, Arouna Kone a Aleksander Keržakov. Prvně jmenovaný je vykartován, zatímco Kanoute, Kone a Keita odjeli na Africký pohár národů. Za nepřítomnosti této čtveřice se přepokládalo, že do útoku se vedle Chevantona postaví Keržakov, jenže ruský reprezentant se v pátečním tréninku zranil a duel tak bude sledovat jen z tribuny. Jimenezovi zbyl do útoky tedy jediný útočník Chevanton, a proto se španělský kouč rozhodl povolat z rezervy mladíka Juanja. "Chevanton je naše jediná skutečná volba do útoku, mam důvěru v celý kádr," řekl Jimenez, který zvažuje nasazení záložníka Renata jako podhrotového útočníka: "Bilbao hraje velice přímočaře, musíme s tímto počítat. Potřebujeme zvolit správnou strategii, ale zároveň nesmíme ztratit naši vlastní identitu."

Sevilla si o víkendu lehce poradila v andaluském derby s Betisem (3:0) a připsala si druhou výhru v řadě. Ať tak nebo onak Rojiblancos mají ještě osmi bodovou ztrátu na příčky zaručující účast v Champions League. V týdnu remizovali Sevillští v osmifinále Copa del Rey na vlastním hřišti s Barcelonou 1:1.

Baskům se na Andalusany v poslední době vůbec nedaří, Los Loenes naposledy bodovali se Sevillou před pěti lety, když na San Mamés vyhráli 2:1.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Iraola, Ustaritz, Amorebieta, Koikili - Orbaiz, Lopez, Yeste, Garmendia - Llorente, Aduriz.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Daniel Alves, Mosquera, Escude, Crespo - Navas, Maresca, Poulson, Capel - Renato - Chevanton
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Getafe CF  (neděle 17:00)
Betis přivítá na stadionu Manuela Ruíze de Lopery v důležitém utkání Getafe. Trápící se Real se může v případě vítězství bodově dotáhnout na svého nedělního soupeře a s velkou pravděpodobností by se také posunul z osmnácté sestupové pozice.

Minulý týden svěřencům trenéra Chaparra hrubě nevyšel, nejprve Verdiblancos v minulém kole La Ligy prohráli vysoko 0:3 v andaluském derby ze Sevillou a poté podlehli v osmifinále Copa del Rey na domácím stadionu 1:2 Valencii. Pikantností při pohledu na tabulku je, že Béticos nasbírali v 18 duelech 18 bodů, a patří jim 18. příčka. Trenérovi Chaparrovi budou chybět obránci Rivas a Vega, mimo hru je také Marko Babič.

Getafe v tabulce patří třináctá pozice, náskok na osmnáctý Betis je však jen tříbodový. Letošní sezona je v La Lize velice vyrovnaná a to hlavně v druhé polovině tabulky, Azulones se mohou v případě vítězství posunout na devátou pozici, avšak jestliže prohrají, mohou se propadnout až k sestupovému pásmu. V týdnu se svěřencům trenéra Laudrupa povedlo v osmifinále Copa del Rey porazit bez problémů Levante v poměru 3:0, avšak poslední ligový duel prohráli na domácím stadionu 0:3 s Valladolidem. Kouč Laudrup nemůže v utkání počítat se službami Cata Diaze, který je vykartován, zatímco Francisco Sousa je zraněný. Po nachlazení se zotavil záložník Gavilan, jenž přišel před několika dny do Getafe na hostovaní z Valencie. Nigerijec Ikechukwu Uche už odjel reprezentovat svoji zemi na Africký pohár národů.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Ilic, Melli, Juanito, Damia - Rivera, Arzu - Juande, Edu, Xisco - Pavone
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Pato - Contra, Belenguer, Mario, Licht - De la Red, Casquero - Granero, Gavilan - Albín, Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Osasuna Pamplona - Racing Santander  (neděle 17:00)
Osasuna Pamplona hostí Racing Santander, domácí Navařané klesli v tabulce před tímto kolem na patnácté místo, Racing je šestý a na čtvrté Atlétiko ztrácí jen pět bodů. Osasuna zatím doma letos prohrála jen dvakrát, ale také jen třikrát vyhrála a uvidíme, jak si celek poradí s agresivním herním stylem Racingu. Domácí jsou v samém pásmu sestupu, v tuto chvíli mají nahrány jen dva body, situaci si zkomplikovali poslední dvoubrankovou prohrou s Murcií. Kouč Ziganda radí zapomenout na poslední prohru a varuje před hrou nynějšího protivníka. Zranění jsou Igotz Garde, Ludovic Delporte a Javad Nekounam. Po trestu se do 18členného kádru vrací Josetxo Romero, drobné šrámy zdá se překonali Patxi Puňal, Dady a Carlos Vela.

Racing je zatím v duelech venku průměrně úspěšný. Santanderu ale bude chybět klíčový forward Munitis. Munitis se zranil v minulém ligovém kole při domácí výhře nad Bilbaem. Doposud nastoupil ve všech 18 ligových utkáních. V týdnu byl na operaci a bude chybět okolo dvou měsíců. Chybějí i další zranění hráči jako José Moraton, Jonatan, Brian Sarmiento, Oriol Lozano a Eusebiusz Smolarek.
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, Cruchaga, M. Flaňo, Monreal - Junafran, H. Font, Puňal, Margairaz, Plašil - Dady
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinillos, Garay, C. Navas, Ayoze - Jorge López, Duscher, Colsa, Serrano - Tchité, Bolado
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.05 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Real Valladolid hostí Recreativo Huelva, oba celky jsou s 21 body v horším středu tabulky a namočené do záchranářských prací. Valladolid se zatím v domácích utkáních trápí, vyhrál jen dvakrát a nasbíral jen devět bodů. Momentáně je ale v dobré náladě, když v minulém kole tým zvítězil na půdě Getafe 3:0 a bylo to jeho doposud nejvyšší vítězství v této sezoně. Ve čtvrtečním programu Copa del Rey pak svěřenci kouče Mendilibara uhráli bezbrankovou remízu na hřišti Atlétika Madrid a výkon také nebyl špatný, ačkoliv nastoupili v hodně kombinované sestavě. Naopak v závěru mohl o výhře hostí rozhodnout střídající Sisi. Valladolid je momentálně pět zápasů neporažen.

To Recre už zvenku přivezlo osm bodů, z toho dokázalo i dvakrát vyhrát. Forma týmu je dobrá, z posledních deseti ligových a pohárových utkání Huelva pět vyhrála, čtyři remizovala a jen jednou prohrála. A to ta prohra byla s Barcou na Camp Nou. Na Estadio Nuevo Colobino tak po velmi špatném startu do soutěže panuje spokojenost. V prvních jedenácti ligových kolech totiž Recre vyhrálo pouze dvakrát.

V týdnu hrálo Recreativo utkání Copa del Rey s Villarrealem a porazilo ho 1:0. Jediný gól vstřelil stoper Martín Cáceres. Kouč Víctor Muňoz považuje udržení série bez prohry za velmi důležité a svému týmu věří i na Valladolidu. Muňozovi se do 18členného kádru pro zápas pro zranění nevešli Edu Moya, Beto a také nová turecká posila Martin Ersen. Poli Fernandez je distancován, Luque, Zahinos a Rosu zůstali doma.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Sergio Asenjo - Pedro López, G. Calvo, Rafa, Marcos - Sisi, A. Rubio, V. Dorado, Capdevila - Víctor, Llorente
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - D. Bautista, Caceres, Bouzon, P. Calvo - Camuňas, Martins, J. Vazquez, Aitor - J. Guerrero, Sinama-Pongolle
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Skvěle rozjetý Espanyol bude chtít pokračovat v dobrých výkonech i na hřišti nováčka z Almeríe. Katalánský celek už 13 kol v La Lize neprohrál a patří mu po právu 3. místo v tabulce. Andaluský celek trápí spíše sestupové starosti, momentálně mu patří 16. místo a uvítal by jakýkoli bodový zisk.

Domácí budou mít těžkou práci, jelikož Espanyol je celkem, který vstřelil na hřišti soupeřů nejvíce branek z celé La Ligy, zatímco domácí mají na vlastním stadionu velmi bídnou střeleckou potenci, zaznamenali zde pouze šest gólů. Vytáhnout se budou ve svých jubilejních dresech v modrobílém dresu Espanyolu dvě opory "periquitos" – kapitán Tamudo (300) a Riera (100).

Kormidelník Almeríe, Unai Emery, bude mít problémy zejména při sestavování obrany. Obranný val před brazilským brankářem Alvesem bude tvořit kvarteto Bruno – Carlos García – Acasiete – Mané. Kvůli zranění nemůžou totiž nastoupit Rubén Pulido a Corona. Ve středu zálohy bude Almería spoléhat na Brazilce Mela, kterému budou vypomáhat Soriano a Juanito. Útočný trojzubec má podobu Ortiz – Negredo – Crusat.

Trenér Espanyolu Ernesto Valverde rozhodně soupeře nepodceňuje a tomu přizpůsobí i sestavu. Místo Kameniho, který hraje Africký pohár národů, se do branky postaví Lafuente. Stoperské dvojici Lacruz – Torrejón budou sekundovat David García a Argentinec Zabaleta. Ve středu zálohy se bude muset Espanyol obejít bez špílmachra De la Peňi, kterého nahradí Ángel. Toho doplní Moisés Hurtado a po stranách pak Riera a Valdo. Luís García bude fungovat jako podhrot a na špici útoku bude obranu domácích prohánět kapitán Tamudo.

Zápas bude zahájen na stadionu Mediterráneo v 17 hodin CET a řídit ho bude rozhodčí González Vázquez.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, C.García, Acasiete, Mané - Soriano, F.Melo, Juanito - J.Ortiz, Negredo, Crusat
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lafuente - Zabaleta, Torrejón, Lacruz, D.García - Valdo, M.Hurtado, Ángel, Riera - L.García, Tamudo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Villarreal CF - Deportivo La Coruňa  (neděle 17:00)
Ochabující Villarreal hostí předposlední La Coruňu a potřebuje se znvou nadechnout k cestě k nejvyšším metám. Depor zase občas dokáže venku zazlobit.

Villarreal je v tuto chvíli pátý, na čtvrté Atlétiko Madrid ztrácí čtyři body. Na Madrigalu jsou problémem zranění, žlutá ponorka naposledy v lize doma jen remizovala s Huelvou, prohrála na Espanyolua osmého ledna prohrála v poháru v Huelvě. Stejně tak Villarreal ztrácel v zimě body i s Betisem (prohra doma) a Valladolidem. Velkým posílením by měly být návraty zraněných útočníků Nihata a Tomassona. A také Capdevily, Bruna Soriana a Josemiho. Právě Josemi by se mohl postavit do stoperské dvojice k Fuentesovi, útok vypadá na dvojici Nihat a Rossi.

Dlouhodová krize Deporu v této sezoně zatím vrcholí. Židle kouč Miguela Angela Lotiny je pořádně rozkývaná a trenér by mohl být brzo odvolán. Problémy jsou i při tréninku, kdy se poprali gólmani Aouate a Munúa. Oba byli vyřazeni z kádru, nejprve jen pro tento zápas, ale nakonec vedení klubu přitvrdilo a vyřadilo je až do konce sezóny. Jedničkou se tak stane gólman rezervy Fabricio, záda mu bude krýt Manu. Aouate se navíc nechal slyšet, že nevstoupí do tréninkového centra, pokud v něm bude Munúa, zdá se tak být více než pravděpodobné, že vedení využije přestupního období a jednoho z kohoutů se zbaví.

V týmu se ale nedaří ani najít stále složení ofenzivy, ani obrana není tím článkem na který je spolehnutí. Křeslo u Blanquiazules může Lotinovi uchovat zřejmě jen bodový zisk. V poháru Depor vypadl s Espanyolem, minulý týden zase prohrál v lize 0:3 s Atlétikem Madrid. Útočníci Xisco s Rikim by už měli být fit, nejistý start mají Filipe a Cristian. Mimo hru jsou kapitán Manuel Pablo a Taborda.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera, Angel, Fuentes, Cygan, Capdevila - Cazorla, Senna, Josico, Pires - Nihat, Rossi
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Laure, Pablo Amo, Coloccini, Felipe - Guardado, Sergio, De Guzmán, Riki - Juan Rodríguez, Adrián
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Real Mallorca  (neděle 17:00)
Zaragoza hraje s Mallorkou, týmy jsou ve středu tabulky se shodnou bilancí pěti výher, šesti remíz a sedmi proher na 21 bodech. Rozdíl ve skóre hovoří o jeden vstřelený gól více pro Zaragozu. Nejsou ale daleko od sestupové zóny.

Domácím se zatím doma v lize příliš nedaří, v poseldních zápasech podlehli doma Realu Madrid a také remizovali v téměř vyhraném duelu s Valencií. Současné umístění svěřenců Víctora Fernandeze je po loňské šesté příčce tak poněkud zklamáním. Zvláště, když úspěšný tým opustil jen stoper Gabriel Milito, ale i za něj přišel zkušený Roberto Fabian Ayala. Obrana je ale letos slabinou, útok vedený Diegem Militem ji nedokáže přestřílet. Z plánovaného útoku na Ligu mistrů tak nic nebude. V týdnu v poháru zase Zaragoza jen remizovala doma s Racingem Santander. Na dva měsíce je pro zranění mimo hru Pablo Aimar a tak je pro Fernandeze jistě potěšující návrat D'Alessandra. V rozestavení 4-3-3 ale není jisté, zda na něj zbude místo v základní sestavě. V brance by měl být opět López Vallejo, na pravém beku Paredes, v záloze Gabi. V útoku by mělo být úspěšné trio Sergio García, Oliveira, Diego Milito.

I Mallorce se v posledních kolech v lize moc nedaří, na La Romaredu by ale mohla přijet v dobrém rozpoložení, když v týdnu v Copa del Rey porazila Real Madrid. Hosté jsou jedenáctí a na stejném místě skončili i loni. A to i přesto, že ofenzivní fázi zkvalitnil Daniel Guiza, nyní už španělský reprezentant, který vstřelil už osm branek v této sezoně. Los Barralets se ale zřejmě sestupovými starostmi zabývat nemusí. Dlouhodobě je zraněný forward Pierre Webó, pro stejný problém vynechá další utkání i Giuza. Hrát v útoku by tak měl opět Oscar Trejo, který skóroval proti Realu Madrid. Oporti poháru se do týmu vracejí David Navarro, Pereyra a Nunes. V brance by měl být znovu Lux.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Diogo, Ayala, Pavón, Juanfran - Zapater, Luccin, Celades, Sergio García - Oliveira, Diego Milito
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Héctor, D. Navarro, Nunes, F. Navarro - Jonás, Basinas, Ibagaza, Tuni - Arango, Trejo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.15 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Real Madrid  (neděle 19:00)
První část španělské La Ligy uzavře její prozatimní lídr Real Madrid na hřišti posledního Levante. Bílému baletu se v týdnu příliš nevyvedl první zápas osmifinále Copa del Rey, když prohrál na Mallorce 1:2 po vcelku bídném výkonu. Levante se krčí na posledním místě Primera División a dozajista bude chtít přerušit pětizápasovou šńůru zápasů bez vítězství.

Hráči Realu Madrid však budou chtít udržet svůj náskok před druhou Barcelonou. Poslední dva zápasy na hřištích souupeřů Real těsným náskokem vyhrál, Levante zase v posledním kole překvapilo bezbrankovou remízou ve Valencii. Papírově slabšího soupeře však nepodceňuje trenér Schuster. "Tituly se vyhrávají právě na stadionech soupeřů jako je Levante," má jasno německý kormidelník v tom, že soupeře nepodcení.

Cestu k očekávaným třem bodům však bude možná komplikovat Realu velká řada absencí. Nepříjemnou zprávou jsou žaludeční potíže brankáře Ikera Casillase, kterému úřadující šampion vděčí velkou měrou za vedení v La Lize. Gólman Realu by ale měl být do začátku zápasu v pořádku. Před ním bude hrát dvojice stoperů Pepe - Cannavaro, jelikož Heinze a Metzelder jsou zranění a Sergio Ramosovi vystavily stop žluté karty. Na krajích obrany nastoupí Marcelo a přes slabý výkon v poháru odchovanec Torres. Diarra odjel na Africký pohár národů, a tak se ve středu zálohy seřadí Gago, Baptista a Sneijder. Na levé straně bude motat soupeři hlavu svými průniky Robinho a již tradiční složení bude mít útok, kde o příležitost překonat brankáře rivala budou usilovat Raúl – Van Nistelrooy.

Levante na tom však není o moc lépe. Tento týden přišlo o tři hráče základní sestavy: Storariho, Savia a Cirilla. Není vyloučen ani odchod dalších hráčů kvůli špatné ekonomické situaci klubu. Trenér Di Biasi bude dále postrádat Rigana a Javi Fuega. Do sestavy se naopak vrací střelec Riga, který si odpykával trest za pozdní návrat k mužstvu po zimní přestávce.

Branku posledního celku tabulky bude hájit Slovinec Kujovič. Obranná čtveřice bude mít čistě španělskou podobu: Descarga – J. Serrano – Álvaro – Rubiales Střed zálohy dostanou na starosti italský veterán Tommasi a Francouz Berson. Na levém křídle nastoupí jeho krajan Courtois, na opačné straně pak Juanma. Parťákem v útoku navrátivšímu se rebelu Rigovi bude Švýcar Geijo. Oba budou chtít jistě napravit přetrvávající gólovou mizérii týmu z východního Španělska.

Utkání na stadionu Ciutat de Valencia začne v 19 hodin CET pod taktovkou Fernándeze Borbalána.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Kujovic - Descarga, J.Serrano, Álvaro, Rubiales - Juanma, Berson, Tommasi, Courtois - Riga, Geijo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Torres, Pepe, Cannavaro, Marcelo - Sneijder, Baptista, Gago, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.25 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Velmi zajímavý duel uvidí diváci na stadionu Vicente Calderóna, kde se střetne čtvrté Atlético se sedmou Valencií. Madridský celek si zatím vede v sezoně velmi dobře a stále se pohybuje okolo čtvrté pozice, která jak známo zaručuje účast v Lize mistrů, a právě postup do milionářské soutěže je hlavním cílem Los Colchoneros.

Na třetí Espanyol ztrácí svěřenci Javiera Aguirreho dva body, na druhou Barcelonu tři, velký náskok desíti bodů už má městský rival Real Madrid. V minulém kole Atlético zvítězilo na hřišti Deportiva La Coruňa po velmi dobrém výkonu 3:0. Menší radost budou mít hráči ze středečního vystoupení v Copa del Rey, Atlético remizovalo doma s Valladolidem 0:0, a nevytvořilo si tak příliš dobrou pozici do odvety. Aguirremu bude v utkání chybět zraněný záložník Jurado a obránce Castro. Portugalský záložník Maniche do hry také nezasáhne, má spory s trenérem Aguirrem a nejspíše zamíří na hostování do Interu Milán.

Krušné časy zažívá Valencie, která na sedmé pozici ztrácí na svého nedělního soupeře sedm bodů. Netopýři čekají na výhru v La Lize již šest zápasů, v minulém kole jen remizovali na domácím stadionu ve valencijském derby s Levante. Nálada se v klubu z východního pobřeží Španělska zlepšila alespoň trochu po středeční výhře 2:1 na hřišti Betisu v osmifinále Copa del Rey.

Trenér Ronald Koeman je přesvědčený, že jeho mužstvo dokáže obrat Atlético o body: "Doufám v to, že dokážeme porazit Atlético. Bude to velmi obtížný zápas, protože oni jsou silný tým, ale nejsou nepřemožitelní. Mají sice velmi dobrou ofenzivu, ale já nemohu nevidět jejich slabší stránky, a těch se pokusíme využít. Jestli budeme pokračovat v naší hře z nedávných zápasů, jsem si jist, že si zajistíme dobré výsledky. Vidím mnoho zlepšení v kádru. Důvěra se zlepšila od té doby, kdy se hráči přizpůsobili našim novým myšlenkám."

Holandskému trenérovi budou v utkání chybět obránce Alexis a Miguel. Mimo hru je také útočník Morientes, naopak se vrací po zranění Caniera. V nominaci jsou již tradičně dva hráči z rezervy – Montoro a Lomban. Otazník visí nad startem Davida Villy, jenž bojuje se zraněním a v pátek podstoupil jen část tréninku. V nominaci je také nová posila Valencia Ever Banega, je však nepravděpodobné, že by 19letý Argentinec nastoupil hned od začátku utkání.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Perea, Pablo, Eller, A. Lopéz - M. Rodríguez, R. García, Santana, Simao - Forlan, Aguero.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Arizemndi, Helguera, Albiol, Moretti - Baraja, Marchena, Silva - Joaquin, Villa, Vicente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid18142239:1444
2.FC Barcelona18114334:1337
3.Espanyol Barcelona18106229:1936
4.Atlético Madrid18104434:1934
5.Villarreal CF18102630:2732
6.Racing Santander1885518:1929
7.Valencia CF1883722:2827
8.Sevilla FC1882835:2326
9.Real Murcia1857616:2022
10.Real Zaragoza1856727:3021
11.Real Mallorca1856726:2921
12.Real Valladolid1856724:2721
13.Getafe CF1863919:2421
14.Recreativo Huelva1856714:2121
15.Osasuna Pamplona1855820:2320
16.UD Almería1855815:2120
17.Athletic Bilbao1847716:1919
18.Real Betis1846817:2618
19.Deportivo La Coruňa1845916:2717
20.Levante UD18221411:338

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i kdyz ma barca marodku vetsi snad nez CFC s prehledem vyhraje!!

tip:3:1

Reagovat
smazaný uživatel

aj real má početnú marodku

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze jste v preview Barcy zapomeli zminit Henryho, nebo snad z nejakych duvodu nemuze nastoupit?podle me jestli bude 100% fit tak pujde do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Lékaři řekli, že má hrát jen jeden zápas za týden, proto by správně hrát od začátku neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vážně zraní Jonáse, toho budu do smrti milovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Balboa.

Reagovat
satan_666

to myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Real Madrid

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Mere, klídek, třeba na něj dojde samo, nebud stejné prase jako on...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Jonase?ty to asi nemáš v hlavě v pořádku,když jsem píšeš tyhle kraviny!!!Jonas táhne Mallorku společně S Guizou a je to jeden z největších dříčů v Primera division.Tak se uklidni!!!!!Zaragoza-Mallorka neprohra hostů!

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý, ale nemusí jít ve stopách Diarry.

Reagovat
rcdm

Je vidět, že někteří lidi tu jsou fakt vymatlaní, co napíšou takovou kravinu s úmyslným zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Balboa tu dřinu poznal. Ten souboj přitom už vůbec nic neřešil, míč byl v autu. Je to prase, ať se probere, hraje tak každý zápas, co jsem ho viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ti Ramosovy ÚMYSLNÉ prasárny (jestli skončí zraněním nebo ne, je otázkou náhody) nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí. A koho kdy Ramos vyřadil na půl roku? Balboa měl v lednu jedinou šanci v celé sezoně si aspoň trošku zahrát . Navíc takovej souboj, skoro ještě horší, než provedl Pérea Ronaldovi, pro kterýho to tehdy byla klíčová pauza, pak už se z toho nikdy nevyhrabal. Tobě Jonás nevadí? Nevěřím.

Reagovat
-Kopy-

Jonas je výbornej, někdy trošku přibrousí ale jinak skvělej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí? A že jsem tady nikdy neslyšel najké výzvy ke zranění a podobně. Zranění je výsledkem náhody, že Ramos nikoho takhle nezranil a Balboa je hned mimo, to je zkrátka štěstí/smůla. Až někoho zraní, bude pozdě.

Rozhodně si nemyslím, že zrovna fanoušek Realu by si měl stěžovat na tvrdou hru. Určitě ne v době, kdy v týmu má Ramose s Diarrou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ty používáš jiný věci. Zranění je I dílem náhody - když sjedeš nesmyslně k lajně a tělem zahákneš nohu ve chvíli, kdy už to protivník absolutně nečeká, tak máš velkou šanci mu něco udělat. Mnohem větší, než když ho klasicky přetáhneš přes nohy.

Jednou za sezonu se ozvat klidně můžu, Jonásovi nevyhrožuju smrtí, jak vy tady kdysi rozhodčímu. Jenom bych si klidně nechal líbit, kdyby mu někdo pěkně přibrzdil kariéru.

Diarra má letos zhruba 2 fauly za zápas a za půl roku celkem 3 žk, nezapomněl ses v minulé sezoně? Tu Sevillu hodně nezvládl, ale jinak mi na defenzivního záložníka přijde v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, rozhodně je přijatelnější někoho zranit neúmyslně, když se o to pokusit s jasným úmyslem.

http://www.youtube.com/watch?v=dQYZjaEi90c

Přibrzdit kariéru by si zasloužil Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

*než

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, když už jsme u toho Ronaldinha, pak ať se nediví...

http://www.youtube.com/watch?v=tVisYWkEDy0

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem takových zákroků jsem schytal nespočetně, jsou i horší...na ostrovech by se foukl faul a šlo by se dál...Ramos je opravdu tvrdej hráč a jeho některé zákroky byly opravdu tvrdé, ale zase nedělejme z toho drama...

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu, ne? Podívej se ještě jednou a pozorně na to video. Tohle nemělo s tvrdostí nic společného, nejednalo se spíše o názornou flustraci?

Reagovat
smazaný uživatel

No bolí, úmyslnej faul na kotníky...

Reagovat
smazaný uživatel

"flustraci" určitě ne, nevím co to je "flustrace"...i když napadá mě možná Eto'o, ten by mohl vědět co to je FLUSTrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos měl proč být na Ronaldinha nahněvaný. Nápověda:

Místo konání: Santiago Bernabeu (Až se mi podle toho potlesku zdálo, že Barca hraje doma)

Výsledek: 0:3 ( 2Ronaldinho(2Ramos))

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím co to byl za zápas a chápu to, prostě byl fRustrovanej! Ty bys nebyl? Když si tam dělal z domácích občas šašky, tak ho strouhl. To se ve fotbale děje, jestli ho hraješ tak tě to snad nepřekvapí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doba utkání: podzim 2005.

Co se tehdy stalo? Barca naposledy porazila Real, od té doby 4x ne.

Tak si to užijte .

Reagovat
smazaný uživatel

3x, jarní El Clásico snad nebudeme počítat. Určitě víš proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nepočítám, ale počítám za dvě to Cantalejovo rok předtím .

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten zápas, kdy podkopl Carlos Eto'oa v pokutovém území, když byl Sammy v plném běhu a nebyla z toho červená ani penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, s tím Carlosem to byl ještě stále ten váš poslední vítězný. Je vidět, že jedna výhra skoro za 3 roky z paměti prostě nejde vymazat .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo by na takový debakl zapomenul. Víš jak, chutná to jinak, když soupeře zkrátka přejedeš, než když uspěješ jedním gólem z brejku. Tři body jsou tři body, ale zkrátka chutnají jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebe můžu říct, že mi to jinak nechutná. Pamatuju výhru na Nou Campu v LM 2-0, potom třeba Superclásico na jaře 2005 u nás (4-2), nic nebylo sice o třídu, ale radost z výhry je pořád stejná. Naposledy dokonce vzhledem k atmosféře před zápasem pro mě asi největší zatím .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to 4:2 bylo skvělé (pro nás taky, jelikož zajistilo lepší vzájemné skore) a tak trochu nechápu, že místo něj připomínáte zabetonované 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší vzájemný skóre je fajn, snažíš se , ale v tom Clásicu už o nějaký dostihy nešlo, akorát o týden oddálilo váš titul . Zabetonovaná výhra 1-0 má pro nás svůj význam, protože takhle disciplinovaně už jsme nehráli pěkně dlouho. Dává nám to určitý naděje pro LM, ale s tím počítám spíš až příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

No náskok se tehdy dost wsnížil a do konce byla takřka polovina kol, takže rozhodnuto rozhodně nebylo, jak se tu snažíš naznačit. A Casillas rozhodně neměl po inkasovaném gólu reakce běžnou té za 4:1... asi věděl proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem si jistý, proto jsem se ptal. Ale pokud budeme porovnávat ten zápas, který skončil 1:1 a ten zápas, který skončil 3:3, určitě oba příjdem na to, že ten první zmińovaný byl jen odvar toho druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

My dva společně na to asi nepřijdeme . Já byl předloni na jaře naštvanej vrchovatě, rozhodčí dával všechno vám (Pérez tehdy končil, třeba to neměl kdo ošéfovat ). Stejně jako o rok později nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi neuvědomuješ, že Carlos je tvrdý hráč, který nerad prohrává osobní souboje?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se tak naučit používání čárek, aby člověk rozumněl, když začneš někoho opravovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí ti "nepozornost X nevědomost"???

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí mi, že když někoho opravuju, měl bych si nejdříve udělat pořádek u sebe. Vypadá velmi komicky, když házíš machry nad "frustrace/flustrace" a větná stavba připomíná diktát z třetí třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já upozornil na nevědomost. Na větnou stavbu nikoho neupozorňuju, protože vím, že člověk tu píše rychle a občas dělá chyby, které by samozřejmě v jiné situaci neudělal. Tak to prosím tě nepřekrucuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že někde určitě nějdeš oficiální seznam chyb, které by samozřejmě v jiné situaci nikdo neudělal, a chyb, které by samozřejmě každý udělal i v jiné situaci.

Protože jinak tu mám jen chyby, kterých se dopouštíš v hojném množství taky. A jelikož během nich opravuješ cizí, působíš směšně.

Stejně jak když připomínáš gól z clásica a pak se divíš, že jiný nemluví k tématu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj příspěvek jsi nepochopil, s tím ti neporadím.

Stejně tak to převrátím já (jak to často děláváš sám), ty se divíš, že nemluvím k tématu a pak uděláš též to samé, ale v tvém případě jsem se nachytal, kdežto v mém je to velice směšné...tak jakej je v tom rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

No protože zatímco můj měl vzhledem k pořadí jasný záměr, ten tvůj, jelikož byl první, byl zkrátka zcela mimo. Ale můžu tě uklidnit, připomínání bojovnosti Ramose bylo zhruba tak stejně daleko od tématu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si na nic nehraj a dej sem odpověď jako jsem to udělal já. Pro osvěžení paměti, já si rýpl do vás v diskuzi pod jedním článkem, kdy Jirka zmínil kombinační schopnosti Ruuda, že se mi líbila hlvaně ta kombinační schopnost v Clássicu a vy hned že jsem chudák. Připomínám, nepoužil jsem hanlivý výraz ani nic podobného, jen zdravý "rejpanec" (což je mimochodem to, co tyhle stránky občas zdobí). Tahle situace leccos naznačuje, podle mě je to fakt, že jste ještě nepřekousli zaslouženou prohru na domácím hřišti. A pak tady přijdeš s takovou větou o tom, že jsme prohráli vcelku bezvýznamnej zápas, kterej (jsem pevně přesvědčenej)doma otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ty sis rýpl, protože to k webu patří. A já ne, já nemluvi lk tématu. No hlavně že v tom máš jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Což znamená, že když jsi nemluvil k tématu to byl rejpanec, ale když jsem nemluvil k tématu já, tak je to divný. Ty v tom máš též jasno, jak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tam musíš dávat tři otazníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ó, promiň mi mou drzost!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale "rozumněl"???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však já taky nikoho neopravoval, to je to, na co narážím. Ne na to, že někdo udělal chybu. Ale tobě tyhle věci už tradičně nedochází.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvé argumenty zvysoka seru, stejně jako na lež, že nikoho neopravuješ. Ale výše vyzdvižená chyba zavání čtyřkou z češtiny ve druhé třídě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, yarda mimo jako vždy, být tebou, tak se po "smečka, kteří", radši ani neozývám.

Ale jak říkám, nejde o chybu, takže horší než zvá neznalost rodů je spíše nepochopení pointy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem mimo a nechápu tvé zvrácené pointy, ale to je ještě dobré. Ty si ani nevšimneš, že "kteří" se v originálním příspěvku vztahovalo k těm třem tečkám, kam si dosaď libovolné slovo označující nesympatické fanoušky (mužský rod životný) a pak můžeš zkusit, jak celkem ani nebolí uznat vlastní chybu, ale to bych po tobě chtěl asi moc. Ale naběhl sis hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre asi taky, co? No nevadí, myslím, že je jasné, proč ses při jeho opravování nijak neozýval, trošku rpoblémy s rody, ale to nevadí. Holt "smečka, kteří" je vskutku geniální. Nemluvím řečí tvého kmene.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zas ani těsně po pubertě neumíš číst, dělej s tím něco...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem ty jsi nikoho neopravoval? No to mě po.er

Reagovat
smazaný uživatel

"tvrdý hráč" No to fakt s tím souvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím faulem na Ronaldinha ne, ale jinak je to tvrdej a bojovnej hráč, takovej, kterej nemá rád prohrané souboje, ale co ti povídám, hraje za Real tak proč ho nepošlapat...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to odpovídá, nemá rád prohrané souboje. To si zkrátka nikdo k Ramosovi nesmí dovolit a Ramos má plné právo mu za to dokopat kotníky. Protože holt je tvrdý hráč, co nerad prohrává souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to horká hlava, jinej nebude...to co jsem napsal hraje v tomhle případě proti němu a občas uděla zákeřnej zákrok, obzvlášť v takové situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jo, jak jsem mohl! Vždyť on je horká hlava a jiný nebude, takže je vše v pořádku a musíme to plně respektovat. Navíc měl na to právo, protože ho Ronaldinho obehrál. A na vesnici se to dělá běžně, jak nám R9 prozradil. Takže o čem se vlastně bavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fotbal, emoce tam pracují, obzvlášť v takovém zápase. Ale klidně ho pošpiňuj kvůli tomu, že neunesl tíhu okamžiku a vyser se na vše fotbalové co v něm je!

Reagovat
smazaný uživatel

To spíše on zapomíná na vše fotbalové, protože se jako prase chová v každém zápase. A stejně jako proti nám mu to prochází. Až mu to přestane procházet (což se nestane, protože pak by se do toho vložily takové věci z Realu Madrid, které by skončily anonymními výhružkami rozhodčímu, jako tomu bylo nedávno) a on začne hrát fotbal, přestaneme na to upozorňovat.

Uznávám Raúla, Casillase... a Ramos jim nesahá ani po kotníky. Ač jsou z Realu všichni tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v každém zápase, nic víc mi k tomu nemusíš říkat. A vy povídejte o zaslepenosti!

Reagovat
smazaný uživatel

A není to pravda? Já jsem ještě neviděl zápas, kdy by si na konto nezapsal nějakou prasárnu. I když ta na Ronaldinha byla extrém, to zas ne že ne.

Taky bylo zajímavé, jak se po odpískání faulu začal hrozně divit. Ukázka toho sportovního, které v něm je, jak jsi říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sleduj častěji, naposledy hrál na Mallorce velice čistě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rozdíl mezi námi, ja se snažím hledat v lidech ty kladné vlastnosti a když udělá něco takového, tak hledám důvod, proč to udělal. Kdežto ty hned špiníš a ponižuješ, což ti samozřejmě dělá dobře pro tvé virtuální ego.

Ty prostě nemáš rád Ramose a vše kolem něj shazuješ, tak jako ostatně u celého Realu. To samé po Clássicu, Ramos největší simulant, ale to, co předvedl Ronaldinho s Cannavarem, se přehlíží a nereaguje se. Nedávno jsem se díval na ten zápas znovu, pozorněji a spíš jako simulant mi připadala vaše "desítka", ale to se smete pod stůl, vskutku velice objektivní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. A proto jsem zde uznal Casillase s Raúlem, asi hrajou za Bolton či co.

To je fajn, že hledáš na člověkovi to kladné a hledáš důvody, pak se ale nediv, že důvod "dokopal ho, protože prostě nerad prohrává osobní souboje, co se divíte?" vzbudí úsměv na tváři.

Z tebe by byl dobrý advokát, až budeš klientovi vysvětlovat "nemějte strach, on vám zašpinil kalhoty, takže jste měl plné právo ho upoutat na invalidní vozík." Věřím, že soudce taky bude hledat to kladné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen napsal to, že neunesl tíhu okamžiku kvůli jeho bojovné povaze. Nerad prohrává a prostě to jednodušše zpackal tím zákrokem. Ale nebudu ho tady špinit ještě tři roky po tom incidentu. A s "faktem", že v každém zápase dělá prasárny, na mě nechoď. Prostě s tím nesouhlasím a tady nevidím východisko.

To, že jsi se nezmínil o R10, mě jen utvrdilo v mém názoru na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže mu ujely nervy. A pak to popíral, zvláštní. To pořád byly ty nervy, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho, když uklouzl na balóně, taky se vztekal, že byl faulován přičemž věděl, že se ho nikdo ani nedotkl a říká snad někdo, že je prase? Hráči matou rozhodčí úmyslně, to je fakt. Mohu tě ujistit, že se mi ten fakt nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ses vzdálil od Ramose, pročpak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já o Ramosovi napsal svoje, zatímco ty tady jen plácáš pořád to svoje dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nějak nereaguješ na Ronaldinha, pročpak!

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys být politik. "Já jsem ten správný, ale jenom já a moji kolegové!". Jeden příklad za všechny:

Nezlob se na mě, ale když jsem napsal špatně slovo "frustrace", nesnažil ses hledat příčiny. Hned si usoudil, že šlo o nevědmost. Ale co když jsem sklouzl prstem po klávesnici?

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím prvním odstavcem to nemyslíš vážně?Tak tohle přesně sedí na vaše fanoušky. Zejména Kyslík a jistý kolega JiriFcB.

Vzhledem k tomu, že písmeno "r" a "l" je na klávesnici daleko, tak o sklouznutí prstem nemá cenu hovořit. Také je to docela častá chyba. Ale v pohodě, nenadávám ti do prasat ani se tě nesnažím nijak znemožnit, důležitý je, že víš co to slovo znamená. Jen jsem tě na tu chybu upozornil a musel jsem upozornit legrační cestou (viz Eto'o).

Reagovat
smazaný uživatel

Do objektivity máte daleko (Nespočetněkrát jsem si to ověřil), takže je to přinejmenším oboustrané.

Strašně se zlobité, že se navážíme do Ramose, ale Eto'o je váš vděčný terč už přes dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to oboustranné a to je právě to kouzelné. Je to nekonečný kolotoč hádek, z kterých není většinou rozumné východisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, co to tam v souvislosti s tím videem plete. Takhle zaslepené fanoušky jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real prohrál v Mallorce, s čímž se někteří očividně nevyrovnali...

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš ty, kterej neunese jeden nevinnej "rejpanec" o zmínce gólu v Clássicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se mrkni jak tvrdý hráč Ramos tvrdě a čestně kopne ROnaldinha do kotníků v souboji o balón, který se nachází jen dva metry od "místa činu".

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného? No ty jsi taky bezvadnej...

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže tolik, jako tvá připomínka toho gólu. Jsem rád, že ses nechal nachytat a sám jsi na to upozornil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak já se nechal nachytat...

Reagovat
fantomas

vubec vás nechapu páč se bavite o ho*ně, každej nezaslepenej přece vidi že to nebyl faul, ale ronaldinho uklouz po balonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude vítězství s Murciou důležité, protože Real klopýtne v Levante.

Reagovat
-Kopy-

Jj 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Barca-Murcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Levante v koncovce produktivní tak jako Mallorca, Real nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady nedozvím, tak my nemáme šanci s posledním Levante, sakra, to jsme na tom fakt tak bídně?

Reagovat
smazaný uživatel

Možné je všecko, hraje se na půdě jasně posledního, ale přesto věřím ve vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, na co narážíš. Mallorca měla 21 střel a snad 5 tutovek, my 2 a málem udělali plichtu, kdyby Saviola trefil ze dvou metrů k tyčce a ne lajdácky doprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem náročný, jsem rád za ty dvě branky. Některé týmy v této sezoně neměly šancí o nic méně a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky chytal někdo jiný, ten, který vychytá Levante . My máme 17% úspěšnost střelby, naši soupeři jen poloviční. Ale jen o štěstí to není, to tě můžu ujistit .

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutne, ze vo vsetkom ste tragedi. Bohuzial len v tom jednom su superi este vacsi ako tragedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná se o dvě rozdílné věci - úspěšnost střelby a úspěšnost gólmana. V obou nemáme konkurenci, ten zbytek je špatný, velmi špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem dozvěděl jsem se od mých milých kolegů z tábora rivalů, že bych mohl být advokátem ba dokonce politikem. Vskutku zajímavé, ale mohu vás uklidnit, že ani o jedné dráze neuvažuji (naštěstí).

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohl by ses uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat jestli nekdo nevi nejaky novinky o situaci tam...a kde budou Canizares a Albelda...zadne clanky na tomto serveru...nic...co Kopy apod.?:)jinak jeste jednou pro ty co si rikaji fanouscni VCF a ty co schvaluji praci pana skveleho Koemana... http://www.youtube.com/watch?v=ZXjSvrPhgVA to je pro fanousky...a tadyto jen tak pro ukazku...co pro OPRAVDOVY fanousky asi tak tyhle hraci znamenali http://www.youtube.com/watch?v=SLKVsBAvd2o&feature=related jen na ukazku...tot vse, predem diky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to dřív psal, takže k věci: Albelda je od března každej druhej zápas na zabití (od tý doby co má novou smlouvu), jsem rád že už nehraje. Na tý tiskovce to byly čistý emoce, ale Albelda ted požaduje od klubu odškodné 60 mio eur, je to jenom pesetero. Výkonnostně ho už nepotřebujeme, i když takový konec si chlapci nezasloužili (zvláště Angulo) a Koeman je č..... že je vyhodil i že je vyhodil bez jediného slůvka vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Vinci neplácej nesmysly, Valencia chce od Albeldy 60 milionů (aby mohl odejít), ne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná se mýlím, ale sem rád že už Albelda nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

a Albelda zůstává peseterem i tak

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
-Kopy-

Jo, byly to legendy a zasloužily si uplně jiné rozloučení, to já všechno beru, ale výkonostně nám chybět nebudou.

http://www.youtube.com/watch?v=F-10tu5cJMs

Takže Albeldu nepotřebujeme, chtělo by ho Atlético místo Maniche, ale stejně jako v případě Canizares - Barcelona to shoří asi na tom pravidlu v La Lize, že nesmíš v jedné sezoně hrát za dva kluby, když si odehrál za jeden klub pět a více utkání. Oba jak známo odehráli více utkání...No, uvidíme kam povedou jejich cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vyhodnotil z videa. Blbý názor, taky názor.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Levante dnes překvapí!!!!Mallorka i bez Guizy přiveze nějaky bodík ze Zaragozy!A co se týče toho zranění tak je to sport a to se bohužel někdy stává!

Reagovat
smazaný uživatel

no a dneska vyhráme o dva goly,a je to opat o sedem bodov tak nevím čo sa tu zrušujete nad barcou

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 vyhrajem....goly Van Nistelrooy 2x

Reagovat
smazaný uživatel

real bude hrát to co potřebuje....všechny body půjdou do madridu

Reagovat
smazaný uživatel

ty bláho, vyšlo!!

Reagovat
smazaný uživatel

haluz jak prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele