19. kolo
13.01.2008 17:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Real Mallorca 2:2

Zaragoza remizovala s Mallorkou. Oba týmy se tak srovnaly na dvanácté a třinácté příčce se shodným ziskem 22 bodů, jen dva body od nesetupové příčky.

Za domácí chytal opět César, na stoperu vedle Ayaly hrál Pavón, ve středu zálohy Celades, Luccin a Zapater. Hosté hráli s Varelou a Jonásem na křídlech, playmakerem Ibagazou a Oscarem Trejem na hrotu. Oba dva góly domácích dal ostrostřelec Diego Milito. Hosty nejprve poslal do vedení Varela, v druhé půli vyrovnával střídající Guiza. První střely měl domácí Luccin, ale zamířil nad. To Mallorka dokázala využít hned první svou akci. Jonás poslal přesný centr Varelovi a ten krásnou střelou z voleje přesně k tyči otevřel skóre. Mallorka dala málem i druhý gól, ale střelu Aranga zdálky César zneškodnil. Zaragoza vyrovnala v polovině první půle.

Sergio García šel tvrdě z centrovaným míčem, ukopl ho Luxovi před nosem a před brankou snadno vyhrál hlavičkový souboj s Nunesem Diego Milito a vyrovnal. Domácí byli při chuti, nad pálil Zapater, stejně se vedlo na druhé straně i Oscaru Trejovi. Další pokus Milita srazil Lux na roh, v 36. minutě už ale gólman hostí nemohl nic dělat. Diogo centroval, Nunes neuhlídal Milita, který přidal svůj druhý gól. Do poločasu ještě Lux zmařil hlavičku Oliveiry. I do druhé půle vstoupila lépe Zaragoza. To Lux jen s obtížemi vyrazil na roh střelu Oliveiry, poradil si i s pokusem Sergia Garcíi. Krátce po hodině hry Mallorka srovnala. Trestný kop rozehrál Ibagaza a Guiza srovnal. Závěr patřil hostům, David Navarro ale hlavičkoval nad, stejně tak Nunes, střely Giuzy lapil César.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj Realů bych viděl spíš pro domácí. La Romareda uvidí vítězství 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na neprohru hostů,Mallorka nehraje špatně,ale bohužel jí to tam nepadá!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele