19. kolo
13.01.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Real Valladolid - Recreativo Huelva 3:1

Joseba Llorente dovedl svým hattrickem Valladolid k velmi cenným třem bodům, které nováčka soutěže posunuly do první desítky Primera División. Hostující Huelva na domácí nestačila a po porážce 3:1 ji od sestupových vod už příliš nedělí.

Recreativo nicméně nezačalo špatně, aktivní napadání mu dokonce přineslo první vážnější šanci, zastřeloval se Sinamma Pongolle. Zdálo se, že bude mít domácí Pucela s přechodem do útoku velké problémy. Jenže hned první její útočná akce skončila gólem. Víctor s Capdevilou započali krásnou akci, na jejímž konci byl bezchybný Joseba Llorente a Valladolid již v sedmé minutě urval vedení.

I další gól přišel prakticky z ničeho. Valladolid pozorně bránil a následně skvěle vyrazil do smrtelného protiútoku, na jehož konci byl, kdo jiný, Llorente. Recreativo se z druhého zákroku jen těžko vzpamatovávalo, do hry je nicméně vrátila hrubá chyba v podobě nedorozumění mezi Marcosem a brankářem Sergio Asenjem, což potrestal Mario Camuňas minutu před odchodem do kabin.

Ihned po přestávce znovu zahrozil Llorente, postupem času si však převahu vytvořilo Recreativo Huelva a začalo pomýšlet na vyrovnání. Šancí nebylo málo, Alvaro Rubio, Oscar Sánchez ani nově příchozí Gerard však neuspěli, a tak výsledek zpečetil krátce před závěrečným hvizdem svým třetím zásahem Joseba Llorente.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Třeba ten Llorente ve Valladolidu dlouho nevydrží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele