Primera División - souhrn 19. kola

10.01.2014, 22:50, aktualizováno 13.01.2014, 23:54
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Atléticem Madrid a Barcelonou skončil bezbrankovou remízu, čehož díky výhře nad Espanyolem využil Real Madrid. Body si dělily i Elche a Sevilla, Athletic rozstřílel Almeríi podobně jako Granada Valladolid a Villarreal Real Sociedad, Celta otočila skóre proti Valencii, body do boje o záchranu mají i Osasuna a Rayo...

Villarreal CF - Real Sociedad 5:1

13.01.2014 22:00

Góly: 16. Giovani dos Santos, 27. Ikechukwu Uche, 33. Giovani dos Santos, 55. Ikechukwu Uche, 58. Moi Gómez - 60. Imanol Agirretxe

Žlutá ponorka se vynořila na stadionu El Madrigal s drtivou přesností a pěti góly deklasovala hosty ze San Sebastianu. Týmy, které se v nedávné době potkávají už podruhé, překvapily samy sebe a v konečném zúčtování se divák mohl radovat z šesti vstřelených branek!

V dalším z atraktivních utkání tohoto kola se diváci rozhodně nemohli nudit a čas vynaložený na dnešní utkání se jim rozhodně vyplatil. I když výsledek může vyznívat až příliš jednostranně, celkový dojem z právě skončeného zápasu musí být ryze pozitivní. Hosté sice prohráli o čtyři branky, ale přesto si dokázali vyprodukovat velké množství šancí. Jenže, jak to podotkl před zápasem trenér Marcelino Garcia Toral, vyhrál tým, který dokázal své šance lépe využít. A tím byl jednoznačně Villarreal.

Do první větší šance se dostal domácí obránce Mario Gaspar, který hlavičkoval v pokutovém území soupeře trestuhodně osamocen, ale zakončení nedokázal nasměrovat přesně do očekávaných míst. Velké problémy dělal hostům zejména rychlík Giovani dos Santos, který míčovou ekvilibristikou ohromoval jednoho soupeře za druhým. Dočkal se až po sedmnácti odehraných minutách, když se díky němu dostal Villarreal do vedení. Využil totiž Gasparovy nahrávky a tvrdou ranou jako první skóroval.

Smrtící desetiminutovku načal dos Santos, který ji také ukončil. Nejprve nechal vyniknout spoluhráče Ucheho, kterému nahrál na gól skvěle mířeným pasem, poté se sám dostal do vápna a počkal na další centr Gaspara. Trestuhodně nehlídaný jej zpracoval a přesně mířenou ranou jej poslal k pravé tyči brankáře Claudia Brava. Tři góly za třicet minut znamenaly jasnou dominanci Villarrealu a velké problémy pro bodové snahy hostí.

Ani dvě střídání hostům příliš nepomohla, neboť krátce po návratu ze šaten Real Sociedad opět inkasoval. Zlepšený herní projev tentokrát hostům nepomohl, naopak sami inkasovali. Muž zápasu, bývalý hráč Barcelony Giovani dos Santos, se prodral k míči a poslal jej na rozběhnutého spoluhráče Ucheho. Ten už si s míčem poradil a technickou střelou počtvrté překonal brankáře Brava.

Ani skóre 4:0 nezastavilo Žlutou ponorku, která dál radostně potápěla šance svého oponenta. Neuběhla ani hodina hry, ale k míči se opět dostal Villarreal. Costův centr využil Moi Gómez a pohodlně skóroval do rozvrácené a deprimované obrany popáté.

Stále se však diváci mohli těšit na další branku, kterou měl protentokrát na svědomí San Sebastian. Hosté zkazili brankáři Asenjovi sny o čistém kontu, když centr od Carlose Vely dopravil do brány Imanol Agirretxe a upravil na konečných 5:1. Do konce utkání sice zbývala ještě půlhodina hry, ale v jejím rámci se již nic zásadního nestalo. Villarreal dobře věděl, že dnešní utkání zvládl na jedničku, San Sebastian byl ohromen ofenzivní silou soupeře a nedokázal mu vzdorovat.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 1:0

12.01.2014 21:00

Góly: 19. David Barral

Levante zvládlo domácí zápas s Malagou a díky těsné výhře 1:0 se posunulo do horní poloviny tabulky. Jedinou branku utkání vsítil hlavou David Barral v devatenácté minutě z rohového kopu a pomohl tak Levante zapomenout na tragickou formu z posledních týdnů.

Klub z Valencie totiž prohrál hned šest z posledních sedmi ligových zápasů a postupně se propadal tabulkou čím dál níže. Zápas s Malagou, která měla před zápasem totožný počet bodů, ovšem lepší skóre, tak udělal v tabulce značný posun - zatímco Levante se posunulo na desáté místo, hosté se propadli až na pozici čtrnáctou.

Jak se dalo očekávat, mezi oběma celky ze středu tabulky nebylo příliš kvalitativního rozdílu ani na hřišti. Dobrou šanci na prolomení bezbrankového stavu měl hned v šesté minutě Duda, ovšem jeho kroucená rána z hranice pokutového území byla vychýlena dobrým blokem Vyntry. Oba zmínění aktéři si totéž chvíli nato zopakovali podruhé a ani Barral Willyho Caballera následně nepřekonal.

Další krásný a hlavně přesný pokus Barrala znovu nabýval gólových parametrů, tentokrát však radosti domácího tahouna zabránil skvělým blokem Sergio Sánchez. Přesto se však Barral záhy přece jen dočkal své zasloužené branky. Ivanschitzův roh přistál přímo na jeho hlavě a míč usměrněný na zadní tyč dopadl mimo Caballerův dosah - 1:0.

V první půli už se toho pak příliš mnoho nestalo, diváci byli svědky pouze nepřesných střel z kopaček Rubéna Garcíi a útočníka hostů Samúa. Ani po změně stran se obraz hry neměnil, obě strany finální fázi znovu a znovu řešily zbrkle a nepřesně. Asi nejlepší možnost k vyrovnání měl obránce Malagy Eliseu, když poslal tvrdou střelu z kraje pokutového území, avšak znovu u toho byl pozorný García, jenž skvělým blokem udržel svůj celek ve výhodě, kterou pak již do konce zápasu nepustil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:1

12.01.2014 19:00

Góly: 55. Pepe

Real Madrid zvládl těžké utkání s Espanyolem a po těsné výhře 0:1 stáhl svou ztrátu na druhé místo na pouhé tři body. Jediným střelcem utkání se stal Pepe. Barcelonští jsou v neúplné tabulce jedenáctí, Real bude doufat v další klopýtnutí vedoucí dvojice.

Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, obě mužstva hrála spíše opatrně a na první vyloženou šanci museli diváci dlouho čekat. Hráči Realu však postupně převzali taktovku hry a jejich útočné akce byly čím dál nebezpečnější. Ve 20. minutě nejprve mířil doprostřed brány Di María a z následné akce se mohl prosadit Ronaldo, výtečnou přihrávku od Benzemy však poslal mimo tři tyče.

Největší šanci na skórování měla portugalská superhvězda v 37. minutě. Ronaldo se postavil k exekuci přímého volného kopu z dobrých osmadvaceti metrů a vyslal nepříjemnou ránu, kterou gólman Kiko Casilla vyrazil jen s velkými obtížemi. Slibnou příležitost ještě spálil ve 42. minutě Di María, když vydařenou kombinaci Bílého baletu zakončil nepřesností a prázdná brána domácích tak nakonec ohrožena nebyla.

Po změně stran se výkon hostujícího celku ještě o něco více zlepšil a navíc Real korunoval svou snahu i vedoucím gólem. V 55. minutě kopal standardní situaci na pravé straně Luka Modrič a ve vápně se na zadní tyči nejvýše vyšrouboval obránce Pepe, jenž svou druhou brankou v sezóně zajistil hostům veledůležité vedení - 0:1! Hráči Realu na hřišti kralovali a nadále bušili do houževnaté obrany domácích, seč mohli.

V 62. minutě vypálil Ronaldo nebezpečnou ránu z hranice velkého vápna, gólman Casilla byl ale pozorný a střelu vyrazil. V ještě větší příležitosti se ocitl kapitán Bílého baletu o tři minuty později, v rozhodujícím okamžiku však odkrytou branku opět netrefil. Ani do třetice nedokázal Ronaldo vsítit gól, když se v 82. minutě sám řítil na domácího brankáře. Casilla skvělým výběhem portugalského kanonýra bravurně vychytal.

A když Ronaldo ani po nebezpečné střele Benzemy v 89. minutě nedokázal míč dorazit do prázdné brány, zůstalo skóre i po závěrečném hvizdu rozhodčího pouze 0:1 pro Real Madrid. Los Blancos si tak bez větších problémů zajistili už osmou ligovou výhru z posledních devíti utkání.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 1:2

12.01.2014 17:00

Góly: 80. Jorge Molina - 2. Roberto Torres, 57. Jordi Figueras (vl.)

Real Betis dál pokračuje v tragických výkonech, s Osasunou nyní doma prohrál 1:2 a setrvává na úplném dně La Ligy. Hosté šli do vedení už ve druhé minutě a ke konečnému vítězství jim navíc pomohl vlastní gól Sevilly a zahozená penalta domácího celku. Pamplona se tak po devatenáctém kole zase o něco více vzdálí sestupovým starostem.

Hned první velká šance utkání skončila gólem. Na pravé straně vyslal v 2. minutě Marc Bertrán vysoký centr do vápna domácích, tam si na míč skvěle počíhal Roberto Torres, jenž přesnou hlavičkou otevřel skóre - 0:1! Betis mohl odpovědět už v 6. minutě, ale Baptistaova hlavička ze záklonu se mezi tři tyče nevlezla. Pamplona hrála chytře ze zabezpečené obrany, zato domácí se ne a ne dostat do kloudnější akce a jejich frustrace s přibývajícími minutami narůstala.

V 18. minutě mohl zdvojnásobit náskok Osasuny De Las Cuevas, jeho ránu však gólman Andersen vytěsnil konečky prstů na roh. Útočný prapor domácího celku držel především Leo Baptistao, ale jeho povedený pokus z 28. minuty zneškodnil vynikajícím zákrokem Fernández. Utkání se rozhodně nehrálo v rukavičkách, k vidění byla celá řada ostrých zákroků a oplácení. To se stalo v 38. minutě osudným domácímu Nonovi, jenž po faulu loktem vyfasoval po právu druhou žlutou kartu a výrazně svému týmu zkomplikoval situaci.

Po změně stran se domácím podařilo uzamknout Osasunu na její obranné polovině. V 52. minutě se po centru střídajícího Moliny ocitl sám před brankářem Leo Baptistao, brazilský útočník však pouze nastřelil nohy brankáře Fernándeze. Zanedlouho ale paradoxně padl gól do brány Verdiblancos. V 58. minutě totiž De Las Cuevas potáhl míč do vápna domácích a přízemním centrem hledal nabíhajícího spoluhráče, balón však domácí obránce Figueras tečoval tak nešťastně, že míč skončil až za zády zkoprnělého Andersena - 0:2!

Netrvalo dlouho a Osasuna sama nabídla domácím možnost poprvé v zápase skórovat. V 60. minutě se v pokutovém území dopustil obrovské chyby brankář Pamplony Fernández, když srazil Rubéna Castra. Sudí Teixeira vytáhl rovnou červenou kartu a ukázal na značku pokutového kopu. Exekuce penalty se ujal právě sám Castro, ale jeho střela skončila pouze na horním dílu brankové konstrukce!

Obrovská smůla se domácích držela až do 80. minuty, kdy skvělou akci sehráli střídající hráči Chuli a Jorge Molina. Prvně jmenovaný narazil nabíhajícímu Molinovi a zkušený útočník Betisu z bezprostřední blízkosti propálil náhradního brankáře Riesga - 1:2! Na víc se už ale domácí hráči nevzmohli a v poslední desetiminutovce se už k výraznější příležitosti nedostali. Po nesmírně smolném utkání tak hráči Betisu opět odcházeli do šaten se sklopenou hlavou a jejich budoucnost v Primera División je zase o něco více ohrožena.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Rayo Vallecano 0:1

12.01.2014 12:00

Góly: 29. Alberto Bueno

Rayo Vallecano zvládlo madridské derby a z hřiště Getafe si odváží všechny body za výhru 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil Alberto Bueno v devětadvacáté minutě. Navzdory tomuto úspěchu ale Rayo zůstává stále v sestupovém pásmu.

Zatímco hosté setrvají do dalšího kola na devatenácté příčce s dvoubodovým odstupem za sedmnáctou Osasunou, Getafe po čtyřech porážkách v řadě desátým místem jen taktak drží první polovinu tabulky. Přitom domácí zachytili vstup do utkání a měli jasně více ze hry. Pablo Sarabia a Sergio Escudero se dostali každý do jedné šance, zatímco Rayo mělo problém alespoň přelézt s míčem na kopačkách polovinu hřiště na nějakou delší dobu.

V desáté minutě se zdálo, že uvidíme pokutový kop kvůli nastřelené ruce v pokutovém území Getafe, ovšem rozhodčí Carlos Clos Gómez se po poradě s čárovým kolegou rozhodl udělit pouze rohový kop. Svěřenci Paca Jémeze se začínali dostávat čím dál více do hry a co ještě Bueno nedokázal akrobaticky nůžkami, povedlo se útočníkovi Raya minutu před půlhodinou hry. Gálvezův přízemní centr našel v hloubi šestnáctky Buena, jenž pohodlně zakončil.

Hostující gólman Rubén Martínez musel být opět na pozoru při ráně hlavou po přímém kopu, na druhé straně nezahálel ani brankář Moyá, jenž si zadělal sám na problémy nevyvedeným vyběhnutím pro zneškodnění kolmice, ovšem Neryho Castilla nakonec zpacifikovala obrana Getafe. Borja Fernández poté zkoušel štěstí střelou z dálky krátce po změně stran, na opačné polovině znovu o pokutový kop žádal Ángel Lafita po pádu v šestnáctce, ovšem marně.

Stejně jako v první půli i tentokrát mělo Rayo pozvolný nástup, který následně gradoval v dominanci a tvorbu jedné šance za druhou. Střídající Adrián Embarba vystřelil z těžkého úhlu jen těsně vedle zadní tyče, a Adrián González pro změnu zahodil ještě slibnější možnost, když držel míč na kopačkách příliš dlouho a tváří v tvář Moyovi v úniku neuspěl.

Samotný závěr sice patřil Getafe, které se zoufale snažilo o vyrovnání, ovšem díky obětavé obraně, která se vrhala do vyslaných střel, již hosté utkání dovedli do vítězného konce. I páté madridské derby na prvoligové úrovni mezi těmito dvěma kluby tedy ovládlo Rayo Vallecano.

Více informací k zápasu

Elche CF - Sevilla FC 1:1

11.01.2014 22:00

Góly: 82. Cristian Herrera - 89. Daniel Carriço

Elche mělo velice blízko k překvapivé výhře nad Sevillou, ovšem o jeho první výhru od listopadu domácí připravil v samotném závěru zápasu Daniel Carriço, jenž minutu před vypršením základní hrací doby vymazal jednobrankové vedení domácích díky zásahu Herrery.

I remíza však Elche pomáhá k navýšení mírného náskoku na sestupové pásmo, byť čtyři body v případě výhry by byly podstatně veselejší než momentální dvoubodová rezerva. Nutno dodat, že minimálně remízu si Elche také za svůj výkon zasloužilo, favorizované hosty totiž v dlouhých fázích hry notně trápilo.

Andalusané se přitom těší fantastické formě z venkovních zápasů, jejich neporazitelnost sahá až do úvodu listopadu minulého roku. Nynější ztráta dvou bodů však Seville znemožnila posunout se před šestý Villarreal, a tak zůstává i nadále na sedmé příčce ligové tabulky.

V první půli toho bylo pohříchu málo k vidění. Nejprve Carles Gil pálil na branku hostů příliš vysoko, následně na druhé straně Carlos Bacca po chytře řešené situaci kličkou nezvládl následnou ránu z těsného úhlu, a tak diváci góly neviděli. Po změně stran již šlo o mnohem zajímavější střetnutí, v němž Elche ani o píď nezaostávalo za ambiciózními hosty. Javi Márquez ranou z třiadvaceti metrů málem protáhl brankáře Beta, což se již Richmondu Boakyemu hlavou po Albácarově centru povedlo, ovšem portugalský gólman obstál.

Přesto se domácí dočkali, když přestáli další dvě šance ve skvělé formě hrajícího Baccy, jenž nejprve v dobré příležitosti střílel příliš slabě a následně si vylámal zuby na bloku Rubéna Péreze del Marmola. Osm minut před koncem tak domácí fanoušci mohli vypuknout v jásot, když Herrera hlavou zarazil míč do sítě po Fidelově centru z levé strany. Už už se zdálo, že si Elche pohlídá cenné vítězství, ovšem sedm minut po prvním gólu zápasu přišel i druhý, když Carriço přetavil Reyesův rohový kop ve vyrovnání.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 0:0

11.01.2014 20:00

Góly: -

Nejvíce očekávaný zápas sobotního programu mezi Atléticem Madrid a Barcelonou nakonec skončil bezbrankovou remízou, a tedy zachováním současné situace na čele tabulky. Pomyslným vítězem tak může být madridský Real, který dostal jedinečnou příležitost se na vedoucí duo znovu blíže dotáhnout.

Projednou jsme mohli být svědky zápasu v boji o titul, který neprovázel název El Clásico. I tak v něm však Real namočený byl, alespoň jako divák, který si na po finálním hvizdu mohl mnout ruce. Nedělní výhra nad Espanyolem by znamenala v polovině ligy 47 bodů a jen tříbodovou ztrátu na čelo. Přestože utkání na stadionu Vicenteho Calderóna nabídlo pomálu brankových příležitostí, šlo o velmi zajímavou podívanou, hranou v hektickém tempu, kde se dva odlišné herní styly tvrdě střetly a navzájem vymazaly. Pouhé dvě střely na bránu na každé straně mluví samy za sebe.

Překvapení přichystala Barcelona hned do základní sestavy, v níž chyběli jak Neymar, tak již uzdravený Lionel Messi. Zatímco šetření argentinské superstar po osmitýdenní absenci dávalo smysl, pozdní nasazení Neymara už méně. Brazilský reprezentant totiž (podobně jako na druhé straně fantastický Arda Turan) nabízí svému celku něco trochu jiného do herního stylu, a právě moment překvapení, geniality, mohl být jediný tím, který zápas zvrátí. Nestalo se tak, Barcelona si tedy může přivlastnit titul zimních králů. Kdo však bude panovat Španělsku na konci sezony, zůstává stále plně otevřené.

Diego Simeone mohl být s nasazením svých svěřenců spokojen i tentokrát. "Atleti" dřeli do úmoru od začátku do konce, a to jako bez jediné hráčské výjimky. Místo hlubokého bloku vystřelili domácí dopředu s vysokým pressingem, který zvláště pociťoval Sergio Busquets. Bylo to však po ztrátě Xaviho, kdy se Arda Turan poprvé ve třetí minutě vyřítil vpřed přes nebohého Jordiho Albu a nebezpečně posílal míč do ohně před Valdésovu branku. Po bleskovém nástupu se tempo hry ale přece jen uklidnilo. Barcelona nabrala jistotu na míči a snad i s vidinou silné lavičky spíše opatrně sveřepou obranu domácích oťukávala.

Do mezihry bez pořádného zakončení vletěla jako zjevení dalekonosná rána Piquého, s níž měl brankář Courtois více práce, než by se na první pohled zdálo nutné. Na druhé straně se čas od času objevil náznak rychlého protiútoku, barcelonští však vždy včas zasáhli a na finální fázi ani jednou pořádně nedošlo, na čemž znovu nese velkou zásluhu pozorný Piqué. Možné probuzení ofenzivních choutek nabídlo střídání hostů hned v poločase, když okopávaného Iniestu nahradil Lionel Messi. Tomu netrvalo příliš dlouho, než se dostal k zakončení, hlavou však mířil nepřesně.

Odpovědět se Messimu pokusil jeho nový vážný kandidát v tabulce ligových střelců, Diego Costa. Brazilský šutér se španělským pasem byl po většinu zápasu stejně jako celý tým ofenzivně nevýrazný a zodpovědně i spolu s Davidem Villou bránili barcelonské útoky zuby nehty, jen jedinkrát se ocitl ve slibné příležitosti. Znovu u toho byl Arda Turan, jenž na půlce vydoloval zpod Busquetse míč a okamžitě s ním pelášil dopředu. Jeho pobídka Costovi nemohla být lepší, avšak i tak ještě míči stála v cestě pozorná obrana hostů, a tak výsledná rána stejně jako Messiho hlavička jen zaplavala vedle tyče.

Přestože utkání nenabídlo příliš zajímavých příležitostí, fanoušci Atlética byli po celou dobu v jednom ohni. Každá ztráta Barcelony byla oslavena mohutnou salvou jásotu, každý tvrdší zákrok jakbysmet, každý náznak protiútoku zvedal lidi ze sedaček. S představením Neymara se hra konečně trochu otevřela, byť to nakonec na góly nestačilo. Costa po centru Felipeho v těžké pozici hlavičkoval mimo, Turanův volej zpoza šestnáctky nebyl dostatečně důrazný, aby překonal pozorného Valdése. V samotném nastavení ještě mohl nadějnou akci dotáhnout do konce právě Neymar, ale zradila jej jinak výtečná práce s míčem v těsném prostoru. Konec zápasu přinesl ovace tribun a možná i trochu oddechnutí, vždyť remíza s katalánským gigantem je pořád velký počin a Diego Simeone může být po dnešku na své hráče patřičně hrdý.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 2:1

11.01.2014 18:00

Góly: 50. Charles, 78. Charles - 23. Dani Parejo

Díky dvěma gólům Brazilce Charlese otočila Celta Vigo s utkání s Valencií a po výhře 2:1 získala důležité tři body. Valencie pod novým koučem Pizzim poprvé prohrála a ztratila šanci dostat se na dostřel sedmému místu. Domácí se naopak radují, jelikož poodskočili sestupovému pásmu.

Utkání začalo lépe pro favorizovanou Valencii. Už v 6. minutě pálil ze sedmi metrů Piatti, ale branku chráněnou brankářem Yoelem těsně minul. Za Celtu mohl udeřit v 17. minutě Charles, ale svůj individuální průnik zakončil pouze do připraveného gólmana Alvese. Ve 23. minutě se však síť už přece jenom rozvlnila. K nelibosti domácích fandů ale kapituloval Yoel poté, co si na pravé straně převzal balón Feghouli a vyslal nadýchaný centr na nabíhajícího Dani Pareja. Pro čtyřiadvacetiletého středopolaře byla hlavička do odkryté brány lahůdkou - 0:1!

Ve 26. minutě už to mohlo být o dva góly, jenže střelu z otočky v podání Jonase skvělým zákrokem vytěsnil Yoel a zachránil tak svůj tým od pohromy. V následujících minutách se na kopačky hráčů vkradla nepřesnost, kterou protnul až ve 44. minutě Rafinha. Brazilský záložník však svůj individuální průnik zakončil nepřesně, když jeho rána pouze olízla levou tyč Alvesovy branky. Do kabin tak v poločase odcházela o gól šťastnější Valencie.

Po změněn stran pomohl Vigu brzký vyrovnávací gól. Hned v 50. minutě totiž nastartoval Rafinha ukázkovou akci, když skvělým pasem našel ve vápně Charlese. Brazilský forvard se zkušeně vyhnul ofsajdové pasti, bleskově zpracoval a z bezprostřední blízkosti doklepl míč za záda zkoprnělého Alvese - 1:1! Domácí poté viditelně vyrovnali hru a místy dokázali netopýry dostat pod soustavný tlak. Ani jeden z týmu však míč dlouho nedokázal dopravit do nebezpečnější akce.

Celta svou zlepšenou hru korunovala vedoucím gólem v 78. minutě. Charles převzal balón od Krohn-Dehliho popošel několik kroků a z dobrých pětadvaceti metrů vystřeli nechytatelnou pumelici, která se po cestě za záda Dani Alvese ještě otřela o pravou tyč - 2:1!

Zvrat v utkání mohl přijít ještě v samém závěru druhé půle. V 88. minutě měl nejprve možnost rozhodnout o výhře domácích Nolito, ranou z vápna však pouze orazítkoval levou tyč hostující brány a následnou dorážku do prázdné branky poslal nad Santi Mina. Hned z protiútoku se do skvělé šance naopak dostali hosté. Pablo Piatti našel křižným centrem hlavu Feghouliho, jenže Alžířan trefil pouze pro změnu pravou tyč a následný pokus Canalese byl příliš vysoký. Skóre se tak nakonec neměnilo a Celta si připsala první vítězství v roce 2014.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Almería 6:1

11.01.2014 16:00

Góly: 6. Mikel Rico, 10. Ander Herrera, 30. Aymeric Laporte, 52. Aritz Aduriz, 68. Ibai Gómez, 87. Ibai Gómez (pen.) - 34. Hélder Barbosa

Baskičtí lvi doma s přehledem rozdrtili hosty z Alameríe vysoko 6:1. Domácí potvrdili čtvrtou příčku v tabulce, hosté se naopak po nevydařeném výkonu musí spokojit s devatenácti body a pravděpodobným propadem z devatenácté pozice.

Utkání nemohli domácí zahájit lépe. Už v 6. minutě našel Aritz Aduriz skvělou přihrávkou ve vápně Mikela Rica, který nekompromisní ranou nedal hostujícímu brankáři Estebanovi žádnou šanci - 1:0! Ještě ani nestihly utichnout ovace z vedoucí branky a už se na bránu Almeríe řítil další atak domácích. V 11. minutě vyslal Iraola po pravé straně Susaetu, ten si poradil s bránícím hráčem a poslal skvělou křížnou přihrávku na Andera Herreru, jenž se štěstím propálil Estebana - 2:0!

Dva rychlé góly dodaly domácím obrovskou sebedůvěru, zatímco hosté museli otevřít hru ve snaze něco s utkáním udělat. Hráči Bilbaa ale utkání kralovali a svůj dominantní výkon podtrhli i třetím gólem. Na rohový kop Susaety si nejvýše naskočil Aymeric Laporte, který ve 30. minutě zamířil hlavou přesně k tyči brány Almeríe - 3:0! Vzápětí však hostující Verza zakroutil z levé strany volný přímý kop, který ještě hlavou lízl Hélder Barbosa a snížil na rozdíl dvou branek.

Po změně stran se však už radovali jen příznivci Athleticu. V 52. minutě dostal od Muniaina opět vynikající pas z pravé strany Aritz Aduriz, který se ve vápně hostů skvěle zorientoval a z bezprostřední blízkosti propálil bezmocného Estebana - 4:1! Hostům tento gól definitivně zlomil sebedůvěru a jejich kombinace často narušovala řada nepřesností. Naproti tomu Bilbao bylo ve svém živlu. V 68. minutě zvyšoval Ibai nádherně zakroucenou ranou zpoza velkého vápna už na 5:1! Zdálo se, že tam dnes domácímu celku spadne vše, do čeho kopne.

V závěru ještě kopali domácí penaltu po zákroku Ángela Trujilla na Kike Solu. V 87. minutě tak zpečetil skóre z pokutového kopu Ibai na konečných 6:1 pro Athletic. Domácí tak ve velkém stylu potvrdili neporazitelnost na svém novém stadionu San Mamés.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Valladolid 4:0

10.01.2014 21:00

Góly: 12. Jeison Murillo, 22. Recio, 55. Recio, 78. Youseff El Arabi

Granada si až nečekaně snadno poradila s Realem Valladolid a prohloubila tím jeho krizi. Díky čtyřem vstřeleným brankám a čistému kontu se prozatím usídlila na průběžné příčce, v případě hostí se dá očekávat posun směrem do sestupového pásma.

Motivovaná Granada čtyřmi brankami smetla hosty z Realu Valladolid, kteří nedokázali propasírovat míč za záda brankáře Roberta Fernándeze. Granada si nechala po dvou gólech do každého polořasu, na vysoké výhře domácích měl velký podíl zejména dvougólový střelec Recio.

Nutno říct hned na úvod, že Granada si výhru zcela jistě zasloužila a jasné skóre demonstrovala také na hřišti. Podporována vásnivými fanoušky hnala se od prvních minut do vápna soupeře. I díky včasným zákrokům obránců Realu Valladolid se ale v prvních deseti minutách nedostala do vyložené šance. Až po jejich uplynutí se Piti díky skvělému krytí míče dostal až před brankáře Mariňa, ale na něm si vylámal zuby a nechal jej připsat si první velmi důležitý zákrok. S další expresní zásilkou na bránu hostí spěchal Brahimi, ale jeho pokus byl včas zablokován. To ale Granadu příliš mrzet nemuselo, neboť se domácí záhy dostali do vedení.

Centrovaný míč od aktivního Brahimiho zpracoval Piti pro nabíhajícího Jeisona Murilla, který si se zakončením příliš hlavu nedělal a míč poslal do sítě - 1:0.

Stejně usnadněnou pozici měl o deset minut později Recio, ke kterému propadl na zadní tyči míč a mladý záložník uklidil balon do sítě. Obrana hostí opět zaspala, když nedokázala pokrýt již několikátý rohový kop a pohotový Recio se mohl radovat poprvé v dnešním utkání.

Ve zbylých momentech prvního dějství jsme se žádného výrazného ofenzivního snažení nedočkali - Granadě dvoubrankové vedení v pohodě stačilo, aby kontrolovala hru a hosté jim dnes opravdu nebyli zdatným konkurentem. A tak i když se po nástup ze šaten hostující jedenáctka snažila výrazně ovlivnit hru ve svůj prospěch, opět díky nepozornosti inkasovala. Festival vyložených hrubek pokračoval špatnou rozehrávkou hostí, kteří nahráli přímo do běhu Reciovi a hbitý záložník si připsal druhou branku. Recio je v Granadě pouze na hostování, jeho výkon ale musel funkcionáře domovské Málagy hodně těšit.

Na dnešní duel nebude s láskou vzpomínat Sastre, který sice nastoupil jen coby střídající hráči na začátku druhé půle, ale po pouhých patnácti minutách na hřišti se zranil a musel střídat. Již pouze z kabiny tedy sledoval poslední zásah dnešního duelu, když se pár minut před koncem trefil Youseff El Arabi. Francouz s marockými kořeny měl veliké štěstí, protože se k němu dostala vybídka od Rica přesto, že se nalézal v ofsajdovém postavení. Sudí Ayza Gámez ale nepředvedl právě briskní úsudek a branku uznal. To nic nemění na faktu, že dnešní předehrávka se Realu Valladolid rozhodně nepovedla a hrubé chyby v obranné fázi jej stály body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona19162153:1250
2.Atlético Madrid19162147:1150
3.Real Madrid19152253:2147
4.Athletic Bilbao19113532:2436
5.Villarreal CF19104537:2134
6.Real Sociedad1995536:2832
7.Sevilla FC1986536:3030
8.Valencia CF19721026:3123
9.Granada CF19721019:2523
10.Levante UD1965818:2723
11.Getafe CF19721020:3123
12.Espanyol Barcelona1964922:2522
13.CA Osasuna19631017:2921
14.Málaga CF1955919:2420
15.Celta Vigo19541023:3119
16.UD Almería19541021:3819
17.Elche CF1946917:2818
18.Real Valladolid1937921:3316
19.Rayo Vallecano19511319:4516
20.Real Betis19251216:3811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (214)

Přidat komentář
One-Real

Ten španělsko-jihoamericko-africký mix vážně funguje. Angulo a hlavně Nyom působí jako moderní obránci, Iturra plní funkci Illary ze Socek a přesně tohle bych od něj rád viděl i u nás. Agresivní vzadu, vyvézt balón, obejít protihráče a přesně přihrát. Brahimi bude jednou velký fotbalista, pokud zlepší pohyb bez míče. S míčem vypadá takřka jak Isco a hodně bych se divil, kdyby po něm někdo nesáhl. Strašit může snad jen ta jeho nególovost. Každopádně jestli ho spoluhráči budou hledat tak "často" jak dneska, tak to lecos bude vysvětlovat. Dneska si Real ani neškrtl a Granada moc pěkně na pohled, tohle boj o záchranu nebude.

Reagovat
livefan

Reagovat
Godwinson

El Arabi Kéž by se vrátil do Francie.

Reagovat
Phillipinho

Ja hlavne nechapu proc uz nekdo nesahnul po Brahimim....fakt vybornej hrac

Reagovat
One-Real

Loni tam byl jen na hostování, potom zdá se Granada uplatnila opci, takže nebylo kdy ho vykoupit. Má čas, bude mu teprve 24. Potencionální zájemce možná může dost strašit ta vzteklost a fakt, že po každym faulu rozhazuje rukama a celkově na hřišti působí dost emotivně. + by měl být víc gólový a zlepšit pohyb bez balónu. S balónem je parádní, málokdo v PD se mi líbí víc.

Reagovat
Phillipinho

Golovost to je jeho slabina no...ale fakt se na nej krasne diva, fakt vyborna technika....podle me pro Atlety, Vale ci Sevillu by to byla fakt vyborna posila za prijatelnou cenu

Reagovat
One-Real

Zase nadruhou stranu, přišel za 4,5 mega a má smlouvu na 3,5 roku. Jestli mají v Granadě rozum, tak za míň jak 10 bych o tom nepřemýšlel (finanční situace to může bohužel shodit třeba na 7-8, což by byla bargain jak prase). Jinak jestli si ho může dovolit Sevilla, to nevím. Ti budou hledat za menší částky. Jestli do Vale vstoupí ten sponzor, tak by jim tam sedl parádně. Atletico leda po prodeji Ardy/Costy, i když myslím, že zrovna oni se budou poohlížet jinde. Jestli zlepší tu gólovost, tak to bude zajímavej hráč pro všechny. Sprinterů, tahačů po lajně nebo dělníků máš všude spoustu, ale hráčů s parádní technikou a timhle těžištěm už moc ne. Jinak k tý gólovosti, včera mohl jít snad dvakrát do velký šance, ale spoluhráči mu to nedali (Arabi v úseku mezi 3:0 - 4:0) a včera tam vytvořil hodně šancí a přečíslení, akorát by občas mohl řešit ty situace u lajny 2-3 vs 1 jednodušeji.

Reagovat
Phillipinho

No tak za 8-10 by asi jit mohl...podle me pro Sevillu by to problem byt nemusel, v lete posilovali vyrazne(Gameiro a Bacca za castku kolem 8 az 10 za kazdyho a dalsi), ale zase meli prachy z prodeje Negreda a Navase. Nedavno jsem nekde ve spanelskych mediich cetl, ze prave Sevilla po nem v lete pujde, tak uvidime. Jako nahrada Ardy by to mohla byt dobra, ale taky si myslim, ze se kdyztak porozhlidnou jinde. Jinak jak si psal uz vyse ten pohyb s micem a nizky teziste, to je fakt druhy Isco.

Reagovat
One-Real

Letos pod 8 nepůjde, 3 roky v létě do konce smlouvy. Jestli se udrží ještě o rok déle a bude pokračovat ve zlepšený tendenci výkonů, tak aspoň 10 zinkasují. Atletico, Vale, Sevilla a Socky (o nich se moc nemluví, ale odejde jim na 99 Griezmann někam za La Manche a za něj dostanou pěkné odstupné. 30 je výkupka (jak znám vedení Socek, platná pouze pro PD), ale za nějakých 20 by mohl být. Typově by mi nejvíc sedl právě do Vale. Ta podle mě půjde určitě přes Sevillu a Villarreal, od Sevilly jsem čekal víc, i když v tom hraje svoji roli hodně posil a odchod Kondogbii, a moc bych jim ho nepřál.

Reagovat
Phillipinho

No zacatek sezony mela Sevilla spatna, ale zacina si to pomalu sedat a jdou nahoru...mne se ten jejich tym letos libi a myslim si, ze Athletic, Sevilla a Vale si to nakonec rozdaji o to 4.misto a posledni vstupenku do LM...Ponorce a Sockam moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se nedokázala vypořádat s odchody/příchody, marodkou a v neposlední řadě také díky neschopnosti vedení ohledně letní přípravy (více zde http://spanelskyfotbal.blogspot.cz/2013/12/priprava-sezona-jako-den-noc.html )

Teď se to rozjíždí perfektně, takže bych ještě nespekuloval o tom co bude, navíc Emery odvádí/odvedl úžasnou práci a myslím že má na tom největší zásluhy, ale jak říkám cesta bude ještě dlouhá...A Kondogbia je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně si ho Sevilla určitě dovolit nemůže, hodně bude určitě záležet na tom jestli se dostane do LM nebo do EL a nebo taky nikam že Brahimi se mi strašně moc líbí letos, vše co jsi tu o něm napsal může klidně podškrábnout navíc Sevilla ani na tenhle post posilovat nepotřebuje momentálně, je tam přetlak asi 6 hráčů, když počítám s tím že Marin odejde (bud ted nebo v červnu)

Reagovat
One-Real

Já Sevillu favorizoval na 4 místo před sezónou. Nadruhou stranu Vale se zvedne, Socky šlapou, Athletic šlape, budete to mít hodně těžké. Jestli Granada naváže na své venkovní výkony (5 v lize) doma, tak může být hodně vysoko. Včera si s Realem pohráli. Oni s Getafe můžou být taky velmi nepříjmení + nezmíněná Ponorka. Tipuju vás na EL, ale můžete překvapit. Hlavně od Gameira jsem čekal víc.

Reagovat
Aldeano

Herrera

Reagovat
madridcan

Takto je to dobre Zajtra to musime vyuzit aj keby pes psa jebal...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Ideální stav

Reagovat
Ángel di María 22

Sice jsem si přál výhru Atlética, ale i remíza je pro nás dost dobrá

To, že nedostal Mascherano nebo Neymar redku, je pro dost zvláštní. To, že Mascheranův zákrok nebyl posouzen ani jako faul a Neymar nedostal ani kartu, to je výsměch.

Fotbal nuda, Atlético mělo asi o1-2 příležitostí více, škoda té střely Ardy na konci - kterej byl mimochodem o parník nejlepší hráč na hřišti podle mě, velkej frajer.

No nic, hlavně musíme teď vyhrát na Espanyolu, pokud se tak nestane, tak byl tenhle zápas uplně zbytečnej.

Reagovat
X-bano-X

Pre fanúšika Realu je zvláštne, že hráči za takéto fauly nedostali redky? To sa pri sledovaní svojho klubu divíš v jednom kuse, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřiténí. Fandové Realu jsou opravdu neuvěřitelní.

Reagovat
smazaný uživatel

to platí na obidve strany

Reagovat
smazaný uživatel

to je možná pravda, ale chtít po těchto zákrocích karty, zvlášť s kurzem, jaký Lahoz nahodil, a ještě neudělení těchto karet říkat "výsměch" ... To by nedokázal z Culés asi nikdo.

Reagovat
Ángel di María 22

Mascherano saně oběma nohama dopředu - ani faul - podle Jiřího v pořádku. Neymar ho z frustrace zkopnul uplně bez míče, když už byl pryč - ani karta, podle Jiřího v pořádku. Nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tohle jsem napsal ... Tak to jo.

Reagovat
10FKK

Podle tebe, by Costa neměl dohrát půli.. Šlapáky Ardy a Luize na Daniho by si ohodnotil jak?

Reagovat
valloire

v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to napises ty tak to vzdicky zahreje pri srdci

Reagovat
Miguel19

Že to říkáš zrovna ty. Zrovna když takové zákroky předvede kdokoliv proti vám, tak to rozebíráš 3 dny. Dneska si o to samozřejmě ani nezavadil. Prostě klasika jirka pokrytec. Jen houšť..

Reagovat
Foppy

Tak zrovna Masch tam teda šel oběma nohama a nepískl ani faul, to sem se divil taky (červenou na 90% ne, ale žlutá by podle mě byla docela namístě) a pravda je, že i u Neymara sem si myslel, že mu dá žlutou a nic... Takže zas až tak mimo rozhodně příspěvek Angela nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas - obě situace za žlutou s tím, že tu druhou ještě Arda pěkně přifilmoval. ¨

Že nebyl ten příspěvek mimo? Vždyť on označil neudělení červených karet za "výsměch" ...

Ale když jsme u těch žlutých neudělených, tak Costa ji měl mít za držení Ardy v první půlce a i za sestřelení Iniesty v půlce druhé. Arda ji měl mít za to dohrání Daniho. A na Iniestu by se jistě ještě některé možné žluté zákroky našly. Ten dostal slušně zabrat.

Reagovat
Ángel di María 22

"To, že nedostal Mascherano nebo Neymar redku, je pro dost zvláštní." - označil jsem to za zvláštní, tak přestaň neustále psát ty své výmysly, to je co příspěvek, to lež.

Reagovat
Foppy

pravdu nemáte ani jeden

"To, že Mascheranův zákrok nebyl posouzen ani jako faul a Neymar nedostal ani kartu, to je výsměch."

Takže za výsměch to Angel označil, ale ne neudělení redky...

Reagovat
Ángel di María 22

Co do toho zase motáš Real? Až budeme hrát my, tak sem vesele můžeš přijít a blít tu na nás. To, že za některej z těch zákroků mohla být červená je docela jasný a nejsem zdaleka jediný, kdo si to myslel - a ne, všechno ostatní nebyli fanoušci Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

A přichází moment, kdy se "výsměch" mění ve "mohla být". Kam se posuneš dál?

Za co přesně měl dostat Neymar červenou?

Reagovat
Ángel di María 22

Tvoje klasické překrucování, ani si neumíš napsat, co jsem napsal. Výsměch jsem použil u toho, že to první ani podle rozhodčího nebyl faul a to druhý ani žk. Červená být mohla a minimálně jedna měla.

Reagovat
Ángel di María 22

přečíst*

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, tak ty si za těma červenejma fakt stojíš? To nebyl amok po zápase?

Reagovat
Magic player

Z ceho by mel mit amok prosimte? Vzdyt to dopadlo vyborne.

Reagovat
Ángel di María 22

Presne. Ja remizu beru taky, ta je to je druha vyborna varianta. On je proste mimo akorat

Reagovat
Foppy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Prisiel cas, aby som fandil Pericos

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim proti Realu fandím vždy. Teda ... přeju. Slova "fandit" a "Pericos" ... Blé ...

Reagovat
alcantara

A najneuveritelnejsie zo vsetkeho je Costa bez karty.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlatá gambrinus liga

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac vesmiru sa zabudol cez polcas v satni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky messi mal nastupit na druhy polcas

Reagovat
Aldeano

Iniesta dostal slušně nakopáno.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som drzal atleticu skoda ale realu to vyhovuje takze hlavy hore co by ste urobili s tym courtoisom ? pripomina mi van der sara ...ak bude taky dobry je skoda ho predavat ale jasneze petr je momentalne lepsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dneska jsi zjistil, že je Court dobrý z čeho? Já si naopak myslím, že mu dneska hodně věcí spíš nevyšlo. V první půlce krotil střelu Piqueho z pořádné dálky jak horkou bramboru, rozehrávka nohou od něj šla hodně často do autu ... A to neměl vlastně žádnou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu dnes nebol isty...tu strelu vyrazil pred seba ....obrovska chyba esteze to nikto nedorazil.....dnes nechytal dobre ale myslim tak celkovo ze je dobry.....videl som ho viac zapasov nie len teraz.....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak to souhlas. Normálně je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

cech ma lepsiu rozohravku citanie hry aj reflexy....dnes courtois vsetko co mohol odkopol co najdalej ...esteze mu do cesty nevosiel messi po zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ani s tímhle nesouhlasil. Čech má taky rozehrávku docela tragickou. Ta pohádka o jeho vynikající kopací technice vezme za své po zhlédnutí jednoho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ju ma slabu ale lepsiu ako courtois ci? nepisal som ze ju ma nejaku extra......v porovnani s inymi

Reagovat
smazaný uživatel

ta bojovnost atletica a tuzba vyhrat zapas...to sa len tak nevidi.....trener musi mat radost

Reagovat
Rssa

Taktická bitva, trochu ostrá, ale tak se na ty Atlety musí, sami hrajou agresivně.

Za mě MOTM od nás Pique (bez jediné chybičky, hasil, spolehlivý) a největší zklamání Sergio Busquets, který byl dnes spolu s Danim tragický.

Reagovat
Aldeano

Pique zahrál po dlouhééé době výborně. V první půli nehrál špatně ani Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že si toho někdo všimnul. Pique na výbornou. A to není první jeho zápas. Jeho forma stoupá.

Reagovat
indy

tak chybicka sa nasla, ked mal loptu pod kontrolou a potom si ju nezmyselne odkopol priamo na roh...toto je u neho posl. zapasy pravidelne, vzdy cosi vykuzli a super ma roh... ale inak dnes konecne zahral vo forme, aku mal pred 4 sezonami

Reagovat
alcantara

Mal tam dve spatne rozohravky, ktorymi nam takmer zavaril, inak spokojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvorivy mag Koke Resurrección dnes toho teda moc nevytvoril...

Reagovat
Atlético de Madrid

hm, asi tak stejně jako Iniesta a Xavi...dnešní zápas měl z hlediska kreativity hráčů nulovou vypovídající hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

On sa do tej ulohy ani moc nestaval...

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, prostě je to španělský Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

On dneska střed záloh obou týmů měl úplně jiné úkoly než tvořit. Dneska se to ve středu lámalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme nezmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak nezmysel ...

Tak schválně - jaké měly úkoly dnešní středoví hráči?

PS: a jako takové malé vodítko se podívej, s jakou mírou rizika dneska středoví hráči hráli. A dále se podívej, kolik bylo dneska šancí. Dále se podívej, z jakých prostorů šance přicházely. No a asi nejvíc by ti mohl napovědět konečný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda sa mi, ze by mal Arda Turan nejak nakazane ist na minimalne riziko a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda ti připadá jako střední záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked si do stredovych hracov zaratal aj Kokeho, ktory bol pisany na tom istom poste ale opacnej strane v zapise, tak preco nie Arda ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, Ardovi se tenhle zápas povedl víc, než Kokemu. Arda je taky lepší ve vední míče a v driblinku, než Koke. Ale z Kokeho taky nikdo nedělal kreativního génia. On je kombinace skvělého pohybu, kreativity, zvládá bránit, útočit a pokryje velký prostor. Všechno tohle dělá nadprůměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to dál nerozmazával. Nikdo asi nikdy z Kokeho nedělal kreativního génia. Nebo ano?

Reagovat
LAM

Ano Atleti hráli jak prasata a brínili v 10 ale to nevysvětluje tu sračku co jsme hráli mi.Opět problém s týmem kterej dobře bránil a jedinej kdo byl aspoň trochu nebezpečnej byl Messi:-?Snad ho Costa nezranil prase jedno.

Xavi jako by dnes nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Xavi je skvely, stale.

Reagovat
smazaný uživatel

bodík z půdy spolukandidáta na titul je paráda, ale osamostatnit se po tomhle asi nejtěžším duelu sezony by bylo více než pěkné. Ale bodík je dobrej, jen škoda že Real po zítřku asi stáhne náskok.

Reagovat
Mercury

When a fan asked Del Piero if prefers Messi or Maradona ? He replied, "It's as if you are asking me to choose between my mother and father." No better way to answer that question. 

http://www.youtube.com/watch?v=vpjXpBLImyk

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je prostě bourák.

Reagovat
Magic player

To jak tam Messi vyprovodil Drentheho bylo strasne vtipne, hlavne v kontextu s predchazejici Drentheho ztratou, ktera bohuzel v tom videu neni.

A jeste autorovi, za vyber hudby.

Reagovat
Mercury

Taky jsem si na to vzpomnel :)

tady cele - http://www.youtube.com/watch?v=i8R7cINxqpM

Reagovat
Chazy

NFL OT: http://www.eurofotbal.cz/souteze/bosna-a-hercegovina/premijer-liga/2013-2014/reportaz/nk-vitez-nk-travnik-351431/?forum=1&nocount=1#forum

Článek k dnešní NFL :) Jak říkám, je to PO, vrchol sezony, ideální čas na to zkusit mrknout, navíc to celý vysílá Sport Tv.

Reagovat
smazaný uživatel

už idu

Reagovat
Ángel di María 22

http://www.youtube.com/watch?v=E1uIfwP0Vg8

Za tohle se prostě rudá dává.

Reagovat
smazaný uživatel

to už radši tobě za ty vajca poškrábané Anděl

Reagovat
smazaný uživatel

Eh ne. Vždyť tam šel oběma nohama, jako co víc chceš?

Reagovat
Rssa

Spíš na žlutou, připadá mi, jako by podklouzl a ani nešel podrážkama napřed.

Zato Neymar měl jít pod sprchy, toto na hráčích nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

za to jak podkopl ardu bez sance na zisk balonu?

Reagovat
Ángel di María 22

Souhlas, že to vypadá na podklouznutí, ale za to si bohužel hráči můžou sami. Já bych zase dával čk za tohle a za Neymara třeba i žlutou. Ale uznáváš, že jedna červená měla být Já si myslim, že by to stejně zápas moc neovlivnilo, protože s vašim stylem hry je ta karta znát míň než u jinejch týmů a ten zápas by i tak směřoval k remíze.

Reagovat
Rssa

Ono těžko soudit. Toto je zákrok, z části vypadá jako ostrý, ale nešel kolíkama napřed. To Neymar prostě kopl do hráče bez míče, to je podle mě více na trest.

Reagovat
Aldeano

Vidím to stejně

Reagovat
Manik...

souhlasím, taky bych dával klidně červenou, ale ani žlutá nebyla. Nevíš kde sehnat o tom záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

takzvaná Ramosovka

Reagovat
iamek

takzvaná Ramosovka

Reagovat
iamek

takzvaná Ramosovka

Reagovat
X-bano-X

Obe podrážky na zemi, za čo tam chceš červenú? Ak by šiel takto do skĺzu, tak nepoviem ani popol, ale tu nevidím absolútne nič. Mohol mu dať žltú za bránenie v hre ale redku ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

s cervenou nesuhlasim, ale.. "Obe podrážky na zemi"

Reagovat
smazaný uživatel

žltá, Neymar červená

Reagovat
F.Torres

obouma nohama napřed, za červenou by se nemohl divit ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

je to motak

Reagovat
alcantara

Arda Turan (Atletico): "Messi is out of this world, he's an alien. For me, he's the best player in the history of football."

Od takeho genia to slusne znie, dnes bol vynimocny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudni si ten palec utriet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

To nepovedal po dnesnom zapase ze? Lebo to by nedavalo zmysel.

Reagovat
alcantara

Čože?

Reagovat
madridcan

Vravim, ze kedy to hovoril, lebo po dnesnom zapase to zmysel nedava...si este ozraty zo vcera?

Reagovat
patas92

proč by to jako po dnešním zápase nemělo dávat smysl?

Reagovat
madridcan

Lebo nehral nic? Hraci zvyknu takto reagovat po zapasoch, ked urcity hrac predviedol dych beruci vykon. U Messiho aj Ronalda sa najde takychto reakcii habadej. Po dnesnom(uz vcerajsom) zapase mi to znie divne.

Reagovat
patas92

Když si to o něm myslí dlouhodobě, tak je snad jedno, kdy to řekne ne?

Reagovat
alcantara

Trosku nechapem, ale nevadi. A v ramci moznosti hral dobre, bol nebezpecny pre obranu Atletika. A prirovnanie Cristiana k najlepsim v historii som fakt videl minimalne, pokial vobec.

Reagovat
patas92

Dneska to bylo pro něj těžké. Popravdě jsem už ani moc nechtěl ať nastopí (vzhledem k průběhu zápasu). Záloha dnes moc nefungovala, hrálo se moc tvrdě a po tom souboji koleno na koleno jsem si vážně myslel, že v této sezóně dohrál . Naštěstí to rozchodil

Reagovat
madridcan

Neviem, prislo mi to nevhodne nacasovane proste, ale bude to asi tym, ze hrali teraz proti sebe, tak pri tejto prilezitosti to podotkol.

Reagovat
patas92

Jasně no, ale mohl takhle třeba reagovat na otázku, která se dnešního zápsu nemusela přímo týkat.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ronalda sa takýchto reakcií nájde habadej Priam mraky takýchto reakcií sa dá čítať u Ronalda dmnce To, že je Ronaldo najlepším hráčom histórii nemôže snáď nikto (ak to vôbec niekto tvrdí) tvrdiť vážne ...

Reagovat
eder

Zaslepeným fanouškům Barcelony to může připadat jako demence. Podobně může připadat jako demence označování Messiho za nejlepšího fotbalistu historie pro zaslepené fanoušky Realu Madrid a Manchesteru United...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi nemocnej

Reagovat
madridcan

Vzdy je divne ked nemocny upozornuje na nemocnost.

Reagovat
-Carles-

Dobrý zápas, remízu beriem

Ešte nech Espanyol zajtra uchmatne nejaké body a bude to ideál.

Reagovat
celeb

18.05.2014 FC Barcelona - Atlético Madrid

Posledne kolo La Ligy moze byt este zaujimave :)

Reagovat
smazaný uživatel

to veru ano budu bojovat o 2. miesto

Reagovat
Billy McClane

Dobry vysledok pre Real. Po dnesku to ma opät vo svojich rukach Uvidime do kedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To je zaujímavé, keďže prehral aj s Barcelonou, aj s Atleticom a stále má najhoršie skóre z tejto trojice

Reagovat
Billy McClane

Ved hra s Barcou aj Atleticom odvety, takze tie jedno golove prehry moze v pomyselnom dvojzapase este otocit, co znamena ze to ma vo vlastnych rukach.

A nabuduce si vec radsej dvakrat premysl, kym tu zase nieco vygrcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z tretieho miesta si vyskakovat...

Reagovat
Billy McClane

Blbeckovia jak sa tu zisli

Reagovat
Manik...

OT: Je možné sehnat gif nebo video toho Neymarova faulu, kdy měla být žlutá a nebyla?

Reagovat
CubONE

Ma Miranda sancu na repre vedla Thiaga?

Reagovat
One-Real

Luiz, Dante, Marquinhos...bez šance

Reagovat
iamek

Diego Pablo Simeone byl potěšen s výkonem proti Atletico Barca a výkonu rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se přesně potvrdilo to, co jsem tu psal před týdnem. Bacca zahodil 3 body, pasivní hra, žádný hlad po vítězství, haha vše ve starých kolejích.

Reagovat
One-Real

Zdáte se mi takoví nemastní neslaní. Čekal jsem Gameira i Marina v dlouhodobě v základu. Ten střed je takový nijaký (Medel Kondogbia ). Jinak s krajema obrany si spokojený? Ti se mi taky nezdají.

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes to bylo po dlouhý době opravdu bez chuti a nasazení, což proti Elche prostě nejde, který nehrálo vůbec špatně. Gameiro nehraje protože se mu nedaří a Marin hrál před týdnem po 2 měsících přibližně. Střed je v pohodě, ale dnes hrál špatně Iborra, jasně že Medel a Kondogbia jsou úplně jiný hráči..Dnes hrál Coke s Navarrem, Coke příšernej a Navarro docela v pohodě jako jeden z mála na hřišti, jinak tam hrajou Figueiras a Moreno. Dneska se potvrdilo prostě to co před týdnem prošlo Baccovi - zahazování šancí.

Reagovat
One-Real

Na Elche to nikdy nebude jednoduchý, akorát famózní Atleti tam vyhráli o víc než jeden gól. Gameirovi furt věřím, pokud se dostane do formy, tak se s ním nemůže Bacca rovnat. Ono je dost možná problém i přechod z PSG (kde měl za sebou lepší hráče) do Sevilly, kde se to sehrává a tvoří "odznova". Ty kraje se mi nelíbí, zvlášť když Moreno bude po sezóně dost možná náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, nemůžeš věřit těm bulvárním výmyslům Toho Gameira bych nad Bacca až tak nepřecenoval, ono Bacca je v mezihře celkem dobrej, ale to zakončení má příšerný. Gameiro se až moc zbytečně dostává do krajů hřiště, což je celkem problém když hraje třeba v útoku sám, ale taky čekám že se ještě chytne je to talent

Reagovat
One-Real

Až odejde Coentrao, tak těch možností moc nebude. Podle všeho je pro nás Moreno volba číslo 1. Jinak ten rozdíl na minuty 121 a 148 zas až taková katastrofa neni. Gameiro si musí zvyknout na rychlejší PD a pak to půjde. V PSG měl loni za celý rok těch minut jako teď s totožným gólovym přídělem, o rok předtim to bylo ještě horší, takže se snad probouzí. Ten kanonýrský instinkt v něm zůstal, snad se to probudí. Možná by nebylo od věci zkusit je spolu, Gameiro by se soustředil na vápno a Bacca na mezihru. Cheryshev by vám taky mohlo pomoct, když se do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno ještě nedozrál, hraje na týhle úrovni sotva rok a to je strašně málo, odchod by mu neprospěl, je mi samozřejmě jasný že bude těžký ho udržet ale myslím si že se to povede, pokud nebudou problémy s financema jako letos a nebude se pořádat výprodej vol.2. Bacca s Gameirem občas spolu hráli, ale rozhodně to není jak píšeš, spíš naopak, Gameiro hraje něco mezi podhrotem, křídlem a útočníkem když s ním nastoupil, naopak Bacca se pohybuje na urovni stoperů a je častěji ve vápně a v gólovkách. A s těma minutama (121 a 148) jsem to nepochopil.

Reagovat
One-Real

Letošní průměry obou na gól gól/počet minut. Já viděl minimum, ale pokud má Bacca mezihru a Gameiro je po stranách ztracenej, tak by to logicky mělo sedět a celej tým profitovat, škoda že je to naopak. Já si myslím, že po něm půjdeme, i když o tom přesvědčený nejsem. Nadruhou stranu nebude kupovaný do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to právě podle mě nejen Moreno ví a proto nebude chtít odejít, otevírají se mu dveře do seniorský repre, protože lepší levý bek prostě po Albovi ani není. Ale každou sezonu prostě záleží kam se dostaneme v Evropě - to znamená pak že můžeme udržet klíčový hráče, takhle to má každý klub ve Španělsku vyjma "těch dvou".

Reagovat
santini

výborne Celta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze tie spanielske teamy nie su na tom tak dobre financne lebo by sme videli viac krajsich zapasov aspon ako bol tento medzi Atleticom a Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Mne až tak pekný teda neprišiel ale zo zbytkom súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes relatívne nudný zápas, kde rozhodla hlavne dôležitosť matchu a išlo to na úkor krásy ... príliš veľa opatrnosti a málo nápaditých pokusov. Najlepší hráči zápasu asi Arda a z Barcelony Piqué. Škoda zranenia Iniestu, pretože ten jediný v zálohe Barcelony bol výraznejším člankom. Busquets Xavi aj Fabre zahrali veľmi priemerne takisto záloha atlétov bola smerom dopredu bezzubá a málo kreatívna. Messi aj keď mal absolútne minimum lôpt a celkovo bol viac-menej vypojený ukázal, že je nesmierne nebezpečný a muž okamžiku. Narobil v podstate ako jediný nejaké problémy Madridskej obrane. Na druhej strane Costa sa mi zdal tak nejak nesvoj, netiahol to a celkovo mi prišiel ten jeho spôsob hry taký naivný. Neodohral vyložene zlý zápas ale veľa vody nenamútil. Obrany na vysokej úrovni u oboch mužstiev ... trochu zaostávali akourát Godín a hlavne Dani Alves ale inak defenzívne to bol kvalitný match. Každopádne nezmenilo sa takmer nič a preťahovanie o čelo tabuľky pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok spravodlivý a beriem ho všetkými 10timi. Najťažší ligový zápas za nami.

Potešilo ma nasadenie a výkon hráčov. Nemám komu čo vytknúť, dneska však obrana zahrala lepšie ako útok, na druhej strane to bolo spôsobené tým, že sme vpredu moc neriskovali a nechceli púšťat Atletov do kontier, kde by nás určite minimálne raz potrestali.

Tata to dobre postavil a aj bez Messiho a Neymara sme zahrali proti Atletom lepšie ako v superpohári, takže palec nahoru.

Pochváli by som aj Lahoza, na španielske pomery veľmi dobrý výkon, zbytočne neprerušoval hru. Mohol síce rozdať viac kariet, ale to by potom od nás určite nedohral Masch (ak beriem do úvahy jeho kartu zo 72. minúty) a Neymar.

50b po polke lige je skvelých a forma a sebavedomie hráčov rastie od zápasu k zápasu po tých prehrách v Bilbauu a Ajaxe. Takže sa teším na ďalšie zápasy a gradovanie formy.

Skvelé Tata len tak ďalej.

Visca Barca.

Reagovat
Kenneth

Nejtezsi ligovy zapas mate pred sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fyzický a taktický súboj nás na SB nečaká, čo však nemusí znamenať, že by sme u vás v pohode vyhrali alebo brali body.

Reagovat
Kenneth

A co si jako myslis ze vas tam ceka? Pokud to bude do ty doby o ty 3 body, tak bych se nedivil ani zhustenemu stredu a hre po stranach. Budete to mit tezsi nez vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne nečakám, že na SB bude Real brániť v dvoch 4 členných blokoch blízko seba a dvaja útočníci budú pressovať a sťahovať sa pred loptu. Naviac ku všetkej úcte ku vám ani z polovice nehrajete tak fyzicky a o výbušnosti (po lopte) ani nehovorím - takže ač skončí zápas na SB akokoľvek jedno viem a to, je že naša záloha bude mať viac priestoru a času a tým pádom bude k videniu viac šancí a určite padnú aj nejaké góly

Reagovat
Kenneth

Aby si pak necumel az bude zaloha Pepe - Khedira - Modric a vy se nedostane k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

za nimi stopérske duo Ramos - Nacho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Khedira, ktorý bude rád ak stihne MS?

Zaujímavé je, že kritizuješ Atletov, že hrajú "betón" a diskutuješ so sebykom a že Barca sa dá poraziť aj futbalovo a medzi tie tímy, ktoré to dokážu staviaš aj Real, ale Real na nás vyrukuje s tou istou stratégiou a ešte viac zhustí stredpoľa, takže nás vlastne prehrá futbalovo a ešte nás nepustí do poriadnej šance (mimo Messiho zakončenia) ako Atleti včera. Hm zaujímavé

Reagovat
Kenneth

Proboha delam si srandu. Samozrejme ze chci videt ofenzivni fotbal. Ale pokud to bude o 3 body, tak bych se proste nedivil betonu. Nepamatujes si posledni zapas na Nou Campu?

Reagovat
Kenneth

S tim ze jakmile se Ancelotti nepouci, tak dostane opet na prdel jako na NC. Protoze on ani zdaleka neumi pripravit tym na Barcelonu defenzivne.

Reagovat
Kenneth

A jeste, kde ja kritizuju proboha Atlety? Vy jste jak posahani. Ja vcerejsi fotbal ani nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes na fotke

Reagovat
smazaný uživatel

kua vydretá výhra, derby je derby...

Aupa Rayo!!

Reagovat
madridcan

Rayo tazko upotene vitazstvo. Getafe si to vyrovnanie zasluzilo, ale na druhej strane pre Vallecano dolezite body k zachrane, takze takto je to nakoniec dobre ako to je

Reagovat
smazaný uživatel

pri tých rohoch som ani nedýchal, za toto by som Rubéna prefackoval, vyboxuje loptu meter pred seba alebo ide na prázdno do centru

Reagovat
madridcan

Dvakrat som to tam videl...najma ked krasne vyrazil na volej Escuderovi a hoc to tam bolo prehustene, tak som myslel, ze to nakoniec prepali.

Reagovat
Kenneth

. Hlavne to udelal snad 3x za sebou, to sem nechapal.

Reagovat
smazaný uživatel

jedine, že si išiel po faul, čo je naivita jemu vlastná

Reagovat
madridcan

ale co som si tak vsimol, tak vysledkovo na nich celkom viete

Reagovat
smazaný uživatel

vieme to na Getafe, Betis, Athletic a celkom aj na Real

vždy vyhoríme s Osasunou a Atléticom

Reagovat
madridcan

Pisem vysledkovo, takze neviem co tam robi Real

Reagovat
smazaný uživatel

na vás vieme herne celá obrana Realu sa po zápase zbierala aby mohla zaplatiť Vierovi za ten kolotoč

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

rayitoooo!!! hrozne dulezity body, snad se od toho odrazi

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

vonku v Elche to bude zaujmavé, ak potvrdíme body ideme pred nich, doma sme ich prevalcovali, takže je tam nádej

potom hráme doma s vami, takže čakám, že nám naložíte solídne 4 góly

vonku Levante, tam by sme mohli uhrať nejaké body

Reagovat
smazaný uživatel

s Elche bych si takový naděje nedělal teda obzvlast na jejich hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa chceme zachrániť tak v týchto zápasoch potrebujeme bodovať, navyše vonku sa nám viac darí... ale zas tam dokážeme aj úplne vybuchnúť...

Reagovat
santini

elche momentálne bez formy a rayo môže tento výsledok nakopnúť. ja myslím, že madridčania nejaký ten bodík vo valencií zoberú

Reagovat
Dominator

Alberto Bueno

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma vsazené, že nedá gól, nebo nevím

Reagovat
madridcan

Dajte zajtra Cristianovi Zlatu loptu...zjavne hral len na nu.

Reagovat
Ángel di María 22

Druhej poločas byl od nás výbornej. Absolutní dominance, pevná obrana, nebezpečí směr brána Espanyolu. Ale to proměňování?

Někdo mě opravte, ale já si teď honem nevybavim zápas Cristiana, kde by zahodil tolik šancí + ještě jednu tak vyloženou Hrůza, ať už dostane ten zlatej míč a zase se pořádně soustředí na zakončování, protože tohle bylo příšerný, i když z části i smůla. Chválil bych tradičně Luku, ale taky Pepeho a vůbec celou obranu, ta pracovala fakt dobře. Karim mně přišel lepší, než na co jsme u něj herně zvyklí a Ángel, když už nic jinýho, tak aspoň dřel a ta přihrávka na Karima v závěru středem byla krásná.

A abych nezapomněl, Bale dneska teda na facku. Krok navíc to neudělá ty vole a jinak nula nula nic. Poprávu šel první dolu.

Kdybychom dali ty šance, mohlo to bejt uplně na pohodu, Espanyol sice nic neměl, ale 1:0 bylo pořád zrádný. Hlavně, že jsou 3 body, čekaj nás další zápasy venku, musíme vítězit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to pamatuju, minulý rok to bylo taky. 2-3 zápasy je prostě mimo, jakoby nesoustředěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec měl náš výkon vzestupnou tendeci, po gólu Pepeho jsme se uklidnili, začali si vytvářet i další šance a zápas dominantním výkonem dovedli k velmi důležitému vítězství. Vlastně si nevybavuju ani žádnou vyloženou šanci Espanyolu. Doufám, že už se příští zápas střelecky chytne i Cristiano, dva zápasy bez gólu, na to u něj nejsme zvyklí. Ale hlavní jsou tři body a snížení manka na čelo. Hala Madrid!

Reagovat
Aldeano

Obrana a střed zálohy paráda. Útočná fáze v poslední době špatná. Hlavní jsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo přiblížit co se stalo za poslední rok v Malaze? Minulý rok hráli celkem obstojně v LM a teď se potácí ve spodní polovině tabulky... Primeru moc nesleduju tak nemám přehled.. Odešli jim hráči nebo co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Šejka to přestalo bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Áha.. Díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudej šejk.

Reagovat
One-Real

Videl jsem teda jen jeden polocas, ale par veci k tomu mam.

Dani je vazne super, prostory ve kterych se pohybujeme, skoro vubec tam neztraci balony a je hrozne casto u vapna, poklad.

Paradni hra od obou stoperu ve vzduchu, takovouhle dominanci jsem tam snad jeste nezazil, kazdy balon jsme meli.

Lukuv fyzicky fond ( ), hlavne ho neutavit a na odvetu poharu nechat hrat Illaru/Casemira. Na nasi pulce zase dulezite zisky, nadruhou stranu bylo videt ze ma zlutou kartu a hlidal si to. Jinak na utocne pulce musi zlepsit prihravky vzduchem na stredni vzdalenost, byly tam z toho asi dve zbytecne ztraty, jak zacal mic zvedat.

Angel nemuze hrat ve stredu zalohy, kdy vedeme o gol a on tam zacne mit ty svoje lacine ztraty na nasi pulce ve stredu pole, tohle se nam mohlo vymstit.

Balea by clovek zkritizoval, ale v postate k nemu nejde ani nic napsat, protoze zkratka nic.

Jinak nad Ronaldem mi nestaci rozum stat, s dneskem to byla 5-6? velka sance v rade, kterou nepromenil, to u nej nepamatuju. Nepochybuju, ze je to ojedinely a bude to zas v pohode. Do tech sanci se dostane a v tom je nejlepsi na svete, prostor si nikdo neumi najit lepe.

Reagovat
santini

ten betis ako fakt... asi jasný adept na zostup. potom asi tá almeria a zvyšný zostupový flek obsadí buď elche alebo valladolid... Celta sa asi zachráni, potenciál tam je... Osasuna nepadne snáď nikdy a rayo to hádam nejak uhaluzí. Zvyšné tímy medzi 10 a 14 miestom síce hrajú hovno, ale zostupu sa asi báť nemusia

Reagovat
smazaný uživatel

inak máme najmenej remíz z celej Primery

všetko alebo nič

Reagovat
santini

Keylor Navas dnes naprosto famózny. Videl som ho v akcií túto sezónu viackrát a môžem potvrdiť, že z neho rastie gólman Top Class. Keby mal ešte nejakých 5-10cm navyše, nemal by snáď jedinú slabinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomto zapase defenziva na jednotku. Uz dlho som u Realu nevidel tak kvalitnu pracu vzadu. Ancelotti je znamy skvelou hrou v defenzive tak nas hadam nieco nauci. A po jeho vyjadreni, ze tuto zimu nechce posily lebo chce popracovat na teamovej hre ma pravdu. Teamu chyba vacsia zohratost. Sklamanie v hre dopredu, viac sa cakalo od Balea, Di Maria nebol vidiet, CR nic moc a Benzema nema v Reale co robit, co dotyk to pokazena akcia. Modric opat neuveritelny, tento hrac je obrovsky platny pre nas stred pola

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Ramos zostat, Bale, Benzema a Ronaldo predat, na ich pozicie treba kupit Reus, Muller a Suarez.

-------------------------Casillas---------------------

Carvajal---Varane------------Ramos--Marcelo--

---Modric-----------Alonso-----Isco---------------

---Muller-----------Suarez------Reus--------------

Tato zostava by nam prinesla vytuzenu decimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si trapny! Daj svoju zostavu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Zabudol si na ceny, za ktoré tí hráči prídu a odídu

Reagovat
RealC.F.

Tak Benzemu ven schvaluju, ale Ronaldo a Bale .............Reus rozhodně kvality Ronalda nemá ani zdale a Bale ještě ukáže svojí kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Real kupovat nepotřebuju, stačí to jen dobře poskládat, takhle Casillas-Carvajal-Pepe-S.Rámos-Marcelo-Xabi Alonso-Modrič-Isco-G.Bale-C.Ronaldo-Jesé, já Jesému věřím že on už ted může se stát klíčovým hráčem

Reagovat
alcantara

Namiesto Xabiho Di Maria a je to dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé

Reagovat
Miguel19

Oni by ti asi Real ani neprodali..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dopadol audit Valencie od KPMG - http://www.insidespanishfootball.com/94241/2012-13-valencia-player-salaries-revealed/

Sú ešte nejaké zaujimavé infošky, ktoré sa dostali von z toho auditu Netopieri?

Reagovat
Azza

Ponorka

Reagovat
madridcan

Bude niekto sledovat Copu o pol desiatej? Nech mam s kym diskutovat

Reagovat
X-bano-X

Ak budú v polčase osušky vyhrávať 1:0, je šanca že si to zapnem.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

To bolo vcera napisane K Atleticu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele