19. kolo
13.01.2008 17:00 CET
4 : 3
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Deportivo La Coruňa 4:3

Villarreal sehrál nervydrásající sedmigólový ale vítězný thriller s Deportivem La Coruňa. Villarreal je pátý, jen bod za Espanyolem, Depor je předposlední, na místa znamenající záchranu ztrácí čtyři body.

Dva góly vstřelil domácí rekonvalescent Nihat. V domácí obraně se objevili Cygan a Josemi, v záložní formaci Bruno a v útoku dvojka Nihat a Rossi. V dresu hostí se představil mladý gólman Fabri, na pravém beku Laure, na stoperu Pablo Amo, v záloze Juan Rodríguez a Riki, v útoku Adrián. Hosté dvakrát vedli, nakonec už ale jen v nastaveném čase snižovali na konečných 3:4. Na začátku zápasu byl Depor lepším týmem, po čtyřech minutách pálil nebezpečně Riki a míč proletěl těsně vedle domácí svatyně. Ten samý hráč pak po deseti minutách volal po penaltě, ale zákrok Fuentese byl čistý.

Po 26. minutách přidržel Josemi Pabla Ama a hosté kopali penaltu. Domácí protestovali, ale Sergio poslal La Coruňu z penalty do vedení. To ale trvalo jen dvě minuty, když stejnou standartní situaci zahrávali i domácí. Rossi se nemýlil a bylo srovnáno. Druhá půle začala pozvolna, první vážnější ohrožení branky přišlo až v 58. minutě. Po centru Rikiho se trefil Pablo Amo a Depor opět vedl. Po hodině hry ale dvěma vydařenými akcemi Nihat skóre otočil. Fabri neudržel střelu Senny a Nihat nejprve dorážel do poloprázdné branky, druhou branku přidal po spolupráci s Cazorlou. Deset minut před koncem pak hostující Pablo Amo fauloval Tomassona a sám postižený dal z penalty čtvrtý gól Villarrealu. Navíc byl Pablo Amo vyloučen. V nastaveném čase pak krásnou střelou snížil hostující Guardado.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villarreal vyhraje, Depor je v krizi. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně po delší době vítězství, ale ty počty obdržených branek máme téměř jako La Coruňa a to jsou předposlední

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to skončilo o gól, ale byli to pěkné dostihy !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele