19. kolo
13.01.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Osasuna Pamplona - Racing Santander 0:2

Osasuna Pamplona podlehla Racingu Santander, a klesla se na sestupovou osmnáctou příčku. Hosté si tímto vítězstvím upevnili místo v první šestce. V dresu domácích se vrátil do sestavy na pravé křídlo Juanfran, na pravé se naopak přesunul Jaroslav Plašil a na lavičku Carlos Vela. V sestavě hostí přitom chyběli oba elitní útočníci Munitis a Smolarek, zastoupili je ale Tchité a Bolado. V poslední desetiminutovce rozhodli o výhře hostí Colsa a Pablo Alvarez. To vše i přes převahu hráčů Osasuny.

Domácí začali dobře, trestný kop Puňala ale nepřesně hlavičkoval Miguel Flaňo. Střela Margairaze byla zblokována, dorážka Dadyho levačkou v dobré pozici šla také mimo. Po dvaceti minutách přiťukl Dady míč Juanfranovi, ten obešel Ayozeho, měl překonaného i Toňa ale přesto pálil nad. Pět minut před přestávkou rozehrál trestný kop domácích Jaroslav Plašil a Margairaz hlavičkoval a Toňo míč jen s obtížemi vyrazil na roh.

Pak se ale gólman hostí zranil a nahradil ho Colcorti. Racing mohl skórovat dvě minuty po změně stran, ale dělovka Jordiho zdálky skončila na břevně. Hosté začali být nebezpeční, trestný kop poslal před branku Jorge López a Tchité hlavičkoval vedle branky. Na druhé straně zase hlavičkoval nad Dady. I další trestný kop Osasuny rozehrál Plašil, našel hlavičku Miguela Flaňa, ale se situací si poradil dobrým zásahem Colcorti, stejně jako se střelou střídajícího Vely. Závěr už patřil jen hostům. Pokus Tchitého ještě Ricardo vyrazil, o tři minuty později už trestný kop Jorge Lópeze zužitkoval hlavičkující Colsa. Poslední slovo měl po Tchitého přihrávce Alvarez a hosté tak vyhráli 2:0.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele