Gambrinus liga - preview 22. kola

23.03.2012, 08:48, aktualizováno 26.03.2012, 08:35
Previews
Plzeň by si ráda připsala své první jarní domácí vítězství, které by jí pomohlo k umazání dvou bodů z náskoku vedoucí Sparty. Soupeřem úřadujících mistrů ale budou České Budějovice, které o záchranu bojují srdnatě a na jaře ještě nenašly přemožitele...
Viktoria Plzeň - České Budějovice  (pondělí 16:30)
Program 22. kola první fotbalové ligy bude tradičně zakončen v pondělí dohrávkou Plzeň - České Budějovice.

Plzni se na nově zrekonstruovaném stadionu příliš nedaří, stále čeká na svou první domácí výhru během jara. Dosud doma jen remizovala a jednou prohrála, když vysoko podlehla Olomouci 0:4. Jarní body převážně vozí Vrbovi svěřenci z venkovních hřišť, kde vyhráli hned třikrát. Uhrát tři body chtějí i v domácím prostředí. "Je špatně, že doma nebodujeme naplno. Domácí ztráty jsou pro nás hodně bolestné, naštěstí to napravujeme venku. Věřím ale, že to co nejrychleji prolomíme a konečně potěšíme naše fanoušky i doma. Především ale musíme začít proměňovat šance. Proti Budějovicím to bude o to důležitější, že teď mají zkušenou obranu, která moc gólů nedostává. I proto Budějovice na jaře ještě neprohrály. Každá taková série budí respekt. Nic to ale nemění na našem záměru doma vyhrát," uvedl trenér domácích Pavel Vrba, jehož tým má díky špatné jarní domácí bilanci až desetibodovou ztrátu na lídra tabulky.

Dvanáctým Českým Budějovicím se na jaře daří, již šest kol nepoznaly hořkost porážky. Kouč Dynama František Cipro od zápasu s domácí Plzní nic moc nečeká, důležitější zápasy podle něho přijdou až poté. "Proti Olomouci zahodila Plzeň za stavu 0:0 hrozně moc šancí, které kdyby proměnili, ten zápas by vypadal úplně jinak. Proti nám si dají velký pozor, aby se jim něco podobného neopakovalo. Vypustili pohár a teď si budou v lize dávat pozor na podobná klopýtnutí. V Plzni můžeme jen získat, protože od nás nikdo nic nečeká. Rozhodně tam nejedeme nic vypustit, zkusíme to, ale důležitější jsou pro nás další čtyři utkání, ve kterých se bude lámat chleba. Každý tým má slabé místo, ale u Plzně se hledají těžko. Možná brankáři," míní českobudějovický kouč František Cipro, jehož svěřenci drží pětibodový náskok na sestupové pásmo.

Plzeň bude postrádat rekonvalescenta Procházku a nejistý je start Bakoše. To Budějovičtí přijedou bez trojice zraněných Berezinského, Stránského, Bakaly, vykartovaného Rýdela a chytat nebude kvůli dohodě mezi oběma kluby brankář Daněk. Otazníky visí nad startem budějovického Machovce.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Delač - Krajčík, Řepka, Lengyel, Machovec - Klesa, Otepka, Javorek, Sandro - Řezníček, Němec.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav v neděli zajíždí na hřiště Hradce Králové, kde s místním týmem sehraje duel 22. kola první fotbalové ligy. Favoritem zápasu jsou hosté, kteří bojují o poháry. To Hradec se ocitá až na 11. místě s bezpečným odstupem od sestupového pásma.

Mladoboleslavští potřebují napravit zaváhání z uplynulého kola, kdy doma pouze remizovali s Příbramí 2:2. Ztracené dva body se pokusí čtvrtý tým tabulky získat v Hradci. "Po dvou nerozhodných utkáních, v ligovém proti Příbrami i v pohárovém proti Spartě, ve kterých jsme neproměnili mnoho gólových příležitostí, chceme nyní proti Hradci Králové konečně dovést utkání do vítězného konce," řekl trenér hostí Miroslav Koubek, jenž bude postrádat pětici marodů Johanu, Opielu, Fabiána, Synka, Ščuka a vykartovaného Kuliče.

Hradec se na jaře trápí, v posledních třech zápasech se ani jednou neradoval z vítězství a navíc 307 minut nevstřelil branku. A s tímto výkonem není spokojen trenér domácích Václav Kotal. "Nejsem spokojen s posledními výkony mužstva a nelíbí se mi to. Jelikož nejsme schopní dát gól, musíme být rádi za to, že gól nedostaneme. Dokud se toto nezlepší, nemůžeme vyhrávat. Hráči si ale sami uvědomují, že na sebe vytvářejí nepříjemný tlak, protože se blíží konec a záchranu ještě nemáme jistou. Teď nás čeká Boleslav, která má ambice a velkou ofenzivní sílu. Nám by ale mohlo vyhovovat, že nepřijede jen bránit, a že bude hru otvírat pro naše brejky," prohlásil hradecký kouč Václav Kotal. Ten bude postrádat trojici zraněných Klapku, Rezka a Fishera.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Plašil, Fukal, Hochmeister, Poděbradský - Šisler, Janoušek, Zelený - P. Dvořák, Černý.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Kúdela, Janíček, Štohanzl - Zahustel, Chramosta, Fillo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Žižkov - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Domácí Žižkov v rámci 22. kola první fotbalové ligy hostí pátý Jablonec, který se na jaře zatím trápí.

Beznadějně poslední Žižkov má devět zápasů na to, aby se vyhnul sestupu. Nádvorníkovo mužstvo čeká nesmírně těžký úkol, když na nesestupovou pozici ztrácí hrozivých devět bodů. Pokud chtějí fotbalisté Žižkova setrvat v nejvyšší soutěži, musí porazit Jablonec. "Doufám, že hráčům psychicky pomůže výsledek v Teplicích. Výkonnost jde každý zápas nahoru a doufám, že to potvrdíme v zápase s Jabloncem a zlomíme to na tři body. Jablonec určitě nemá formu jako na podzim, kdy manšafty přehrával, střílel velké množství gólů a Lafatovi tam padalo všechno. Je to momentálně trochu výhoda, ale víme, že tam mají silné individuality, které jsou schopné kdykoli si rozpomenout na podzimní zápasy," prohlásil trenér domácích Roman Nádvorník, jehož svěřenci v minulém kole remízou v Teplicích zlomili sérii 10 proher.

Jablonci se nevydařil vstup do jara, jak sám mohl očekávat. Pohárové příčky mu začínají utíkat. Na třetí Plzeň ztrácí až sedm bodů. Severočeši už čekají čtyři ligové zápasy na výhru, tuto šňůru by rádi přerušili na Žižkově. "Naše postavení v tabulce a ambice nám velí, abychom na Žižkově hráli na vítězství, takže chci, aby mužstvo s tímhle vědomím do utkání nastoupilo. Samozřejmě na druhou stranu víme, že Žižkov na tom není tak špatně, jak by to podle tabulky mělo vypadat, a poslední výsledek z Teplic dokázal, že to ještě, jak se říká, nezabalili. Musíme se připravit na takovou tu jejich agresivní, důraznou a bojovnou hru," říká trenér Baumitu František Komňacký, jehož tým nedal 242 minut gól.

Žižkovští budou postrádat zraněného Šťastného, tři rekonvalescenty Kaloda, Čermáka, Folwarczného a vykartované duo Bartla s Valentou. Za hosty nenastoupí trojice marodů Kocourek, Vukovič, Novák a otazníky visí nad startem P. Pavlíka.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl, Lafrance, Kropík, Slodowy - Sivrič, Valenta, Sloboda, Hílek, Milosavljev - Bálek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Zábojník, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Piták, Jarolím, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Teplice v 22. ligovém kole doma přivítají Olomouc, která bojuje o záchranu. To domácí se nacházejí v klidném středu tabulky.

Teplicím v tabulce patří osmé místo se ziskem 30 bodů. Severočeši z posledních čtyř utkání uhráli třikrát bezbrankový výsledek, nyní věří, že se jim konečně povede skórovat a také i vyhrát. Jenže teď se postaví proti Olomouci, která sice hraje o záchranu, ale umí pozlobit. Nedávno vyškolila mistrovskou Plzeň, když na jejím hřišti jednoznačně vyhrála 4:0. Jenže tento triumf následně doma nepotvrdila a prohrála s Libercem 2:4.

Nyní Hanáci potřebují body pro záchranu, v případě vítězství v Teplicích se mohou předposlednímu Baníku vzdálit o pět bodů. "Teplice jsou těžký soupeř, který se pohybuje v tabulce nahoře a poslední zápas zremizoval v poháru s vynikajícím Libercem. Budeme hrát odhodlaně, chceme mít perfektní obrannou fázi. Venku jsou ale zápasy pro naše mužstvo kvalitnější z hlediska psychiky. Hrajeme tam s větším klidem než doma, kde musíme za každou cenu vyhrát. Pokusíme se bodovat, protože záchrana je běh na dlouhou trať a body potřebujeme pravidelně sbírat," ví trenér Olomouce Petr Uličný.

Teplice stále mohou pomýšlet na to, že by se zapojily do bojů o evropské poháry. Nejjednodušší cesta vede přes domácí pohár, kde hrají čtvrtfinále Poháru České pošty. V ligové tabulce totiž na pohárovou příčku ztrácí rovných deset bodů. Pokud Severočeši chtějí nadále živit teoretickou šanci na třetí místo zajišťující postup do Evropské ligy, musí bezpodmínečně porazit Ostravu. "Olomouc je v pásmu ohrožení, proto musí bodovat, což se projevuje na jejích kvalitních výkonech. Pokud ale budou mít naši hráči takový přístup jako v pohárovém utkání s Libercem, tak se dá hrát s každým. Pak by lidi prominuli i nějaké nedostatky, ne jako po nepovedeném utkání se Žižkovem. Věřím, že se dáme do kupy a budeme hrát na vítězství," tvrdí kouč Teplic Petr Rada.

Domácí budou postrádat pouze zraněného Ljevakoviče, kdežto jeho soupeř bude ochuzen o dvojici marodů Petra a Hořavy. Nejistý je také start obou olomouckých hráčů Jirouše a Vepřeka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Matula, Lukáš, Ježdík - Dolejš, Čajič, Siva, Vůch - Vachoušek - Mahmutovič.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Rossi, Navrátil - Varadi, Ordoš, Schulmeister.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (sobota 15:50)
Na sobotní odpoledne mají fanoušci obou pražských S jasný program. V Edenu či u televize budou sledovat vždy prestižní a očekávané velké pražské derby mezi Slavií a Spartou.

Ono ohrané "derby nemá favorita" se před letošním soubojem skloňuje až příliš často. Podle papírových předpokladů se totiž očekává pouze vítězství hostů z Letné, zatímco domácí mohou jen překvapit právě v duchu této fráze.

Slávisté se, zdá se, sice již netopí ve finančních potížích jako nedávno, nicméně výsledky a předváděnou hrou stále zaostávají za svým jménem. Sešívaní nevyhráli již osm kol v řadě, z toho pět z posledních sedmi duelů skončilo bezbrankovou remízou. Na jaře se červenobílá ofenziva prosadila pouze dvakrát při porážce v Mladé Boleslavi. Třetí nejhorší útok ligy tak vyvažuje třetí nejlepší obrana. Pískat si domácí nemohou ani při pohledu na poslední vzájemné zápasy se Spartou. Svého úhlavního nepřítele porazili naposledy v roce 2008, z posledních pěti utkání odešli vždy poraženi. Domácí dlouhodobě trápí marodka, kde jsou Frejlach, Čontofalský, Škoda či Pospěch.

"Doufám, že protrhneme střelecké trápení. Čekám plný dům a věřím, že naši fanoušci vytvoří takovou kulisu, která kluky požene za těmi kýženými góly. Uděláme všechno pro to, aby tři body zůstaly doma," řekl domácí trenér Martin Poustka, který ve svém třetím utkání v roli hlavního kouče zažije pochopitelně premiéru v derby na této pozici.

Sparta je i přes ne zrovna jistý start do jarní části stále na pozici lídra tabulky. Díky vítězstvím v posledních dvou utkáních ze sebe nově budovaný tým lehce setřásl tlak a do derby může jít v uvolněné náladě. Na hřištích soupeře jsou navíc Haškovi svěřenci dominantní. Kromě porážky v Hradci Králové vyhráli všech ostatních deset zápasů. Vedle potrestaného Zápotočného do utkání nezasáhne ani nešetrným zákrokem zraněný Vidlička. Alespoň na lavičce by již naopak mohl být po delší době připravený Václav Kadlec.

"Odehráli jsme v úvodu jara špatný zápas v Hradci Králové, od té doby se naše výkony každým následujícím zápasem zlepšují a očekáváme, že v tom budeme pokračovat i v derby," nehledá výmluvy trenér Martin Hašek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Latka, Hubáček, Čonka - Nitrianský, Jarolím, Cicman, Trubila - Hurka - Vlček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kušnír, J. Brabec, Jarošík, Pamič - Přikryl, Matějovský, Hušbauer, Grajciar, Krejčí - Kweuke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.30 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - Bohemians 1905  (sobota 16:00)
Liberec čeká v sobotu domácí ligové utkání s Bohemians, v němž bude chtít udržet kontakt s lídrem tabulky ze Sparty. To Klokani se pokusí zlomit sérii dvanácti zápasů bez výhry.

Severočeši šlapou na paty vedoucí Spartě, na tu ztrácí pouhé tři body. Za sebou mají dostatečný šestibodový náskok před třetí Plzní. "Je vidět, že v táboru Bohemians se po změně trenéra dějí pozitivní věci. Jejich motivace je veliká a potřebují vyhrát. To samé ale platí pro nás. Jsme v dobré formě a to chceme potvrdit a vyhrát, abychom se drželi v kontaktu se Spartou," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jehož tým prohrál jediný zápas z posledních 12 kol.

Hráči Bohemians již 12 zápasů nepoznali, jak chutná vítězství. Kvůli špatným výsledkům se však přibližují sestupovému pásmu, na nějž mají náskok pěti bodů. Ani změna trenéra Klokanům zatím nijak nepomohla. "Situace není jednoduchá. Kdyby se udělala tabulka posledních 10 kol, tak jsme předposlední. To je realita. Musíme se zvednout. Budeme bojovat, nic nezdáváme. Pracujeme hlavně na psychice a ofenzivní síle, aby se podařilo vstřelit nějaké branky. Liberec je velice kvalitní a kompaktní tým a pokud chceme uspět, hráči musí podat maximální výkon," řekl trenér Bohemians Josef Weber, jenž dříve působil jako asistent v Jablonci.

Domácí budou v sestavě postrádat zraněného Krystana a nejistý je start Fleišmana a Váchy. Za hosty určitě nenastoupí zraněný Nikl a potrestaný Nešpor.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Karišik, Nezmar, Breznaník - Šural, Vácha, Janů, Bosančič - Štajner - Rabušic.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Žižka - Moravec, Budínský, Abraham, Borek, Bartek - Vyhnal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 18:30)
Deváté Slovácko v sobotu hostí Baník. Zatímco domácí se v tabulce ocitají v klidném středu bez sestupových starostí, to hosté se musejí strachovat o záchranu.

V uplynulém kole se zdálo, že Slovácko odjede z Českých Budějovic bodově naprázdno. Až závěru zápasu ale zvládlo vstřelit dva góly a smazat dvoubrankovou ztrátu, takže z jihu Čech si odvezlo konečný výsledek 2:2. Bodovat chtějí Soukupovi svěřenci i doma proti Baníku. "I když se Baníku na jaře výsledkově moc nedaří, jeho herní projev je velmi dobrý. Čeká nás opět složité utkání. Zápas bych označil za jeden z našich vrcholů v jarní části soutěže. Chceme navázat na bodový zisk z posledních dvou zápasů. Ovšem naši hráči musí k utkání přistoupit se stejnou zodpovědností, jako k poslednímu vítěznému domácímu utkání s Bohemians. A rvát se o výsledek do poslední minuty, jako v minulém kole v Českých Budějovicích, kdy se nám podařilo vybojovat remízu," řekl trenér domácích Miroslav Soukup. Ten nebude moci v sestavě počítat s potrestaným Ondřejkou a zraněnými Fujeríkem a Košútem.

Dva body dělí předposlední Ostravu od nesestupové Olomouce. Slezané proto potřebují nutně bodovat na Slovácku. "I když v Budějovicích hrálo Slovácko bez Doška, jeho pořád považuju jako největší nebezpečí. Když je na hřišti, většinu akcí hraje Slovácko kolmo na něj a on je schopný míče sklepnout. Slovácko má dobře organizované mužstvo, ale prochází de facto taky určitou výsledkovou krizí a úvod jara mu asi nevyšel úplně podle představ. O to větší šanci cítíme. Ale soupeře nepodceňujeme. Očekávám vyrovnaný zápas, který může rozhodnout to, kdo vstřelí první gól," míní kouč Baníku Pavel Malura, jenž se bude muset obejít bez zraněného Svěrkoše a vykartovaného dua Poliačka s Cvernou.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Mezlík, Trousil, Kubáň - Hlúpik, Valenta, Kordula, Volešák, Pavelka - Došek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Adámik, Vomáčka, Frydrych - Marek, Droppa - Fantiš, Lukeš, Kukec - Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Dukla Praha  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 22. kola první fotbalové ligy obstará souboj mezi sousedy tabulky. Šestá Příbram doma hostí pražskou Duklu, která okupuje sedmou příčku. Pro oba týmy je to zatím skvělá sezona. Před startem ligového ročníku se od nich čekalo, že budou hrát o záchranu.

Obě mužstva mají shodně 31 bodů. Kdo v pátek večer vyhraje, předstihne minimálně na krátkou dobu pátý Jablonec, na nějž ztrácí pouhé dva body.

Povedlo se. Příbramští na pátý pokus na jaře vstřelili gól. A to hned dvakrát. V Mladé Boleslavi překvapivě remizovali 2:2 a to hosté předtím vedli 2:0. "Ani nebyla tak důležitá remíza jako ty góly. My jsme hráli pořád stejně. To, že jsme nedávali góly, byla shoda okolností nebo i smůla. Takže to štěstí potřebujete, zvlášť v naší kvalitě," vrátil se k předešlému utkání trenér Příbrami David Vavruška, jenž zároveň řekl, že jeho svěřenci a Dukla jsou si v několika směrech podobní. "Jsme na tom stejně. Co my jsme byli na podzim, to jsou oni na jaře. Myslím, že ta mužstva jsou hodně podobná. Máme dobrý herní projev, takže z toho může být buď výborný fotbal, anebo paskvil," dodal Vavruška, jehož tým stále čeká na jarní vítězství.

Dukla začala jaro mnohem lépe než Příbram. Za pět kol uhrála celkem jedenáct bodů, kdežto jeho příští soupeř pouze čtyři. Pražský celek jede do Příbrami udržet svou jarní neporazitelnost. "Příbram je nebezpečným soupeřem. Viděl jsem ji v posledním zápase v Mladé Boleslavi, kde mohla vyhrát. Nic lehkého nás nečeká. Sice měli problém se střílením branek, ale byla pouze otázka času, kdy dokážou nahradit Wágnera, protože ofenzivní styl jim zůstal a do šancí se dostávají v každém zápase. Nejsme však v situaci, abychom si nemuseli věřit, a rozhodně budeme chtít v Příbrami uspět," přeje si kouč hostí Luboš Kozel.

Příbram bude postrádat trojici marodů Tarczala, Hejdu a Divíška, zatímco hostům bude chybět pouze zraněný Šiml.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Andrejevič, Krejčí, Pleško - Mareš, Koukal, T. Pilík, Papšys - Šlapák, Bernardo.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Podrazký, Lietava, Pázler.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha21161439:1649
2.Slovan Liberec21144349:2446
3.Viktoria Plzeň21124548:3140
4.FK Mladá Boleslav21115537:2538
5.FK Jablonec2196643:2433
6.Dukla Praha2187628:2131
7.1. FK Příbram2194830:3231
8.FK Teplice2186722:2330
9.1. FC Slovácko21831021:2627
10.Slavia Praha2159717:2324
11.FC Hradec Králové2166915:2524
12.České Budějovice2148924:3720
13.Bohemians 190521551116:3620
14.Sigma Olomouc2168724:2517
15.Baník Ostrava21361217:3415
16.Viktoria Žižkov21221712:408
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (465)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram ale vyhraje.

Reagovat
sosna

Příbram - Dukla 0

Slavia - Sparta 2

Slovan - 1905 1

Slovácko - Baník 1

Teplice - Sigma 2

Hradec - Boleslav 2

Žižkov - Jabko 0

Plzeň - Dynamo 1

Reagovat
smazaný uživatel

na bonzácku rozhodně neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

To by byly super výsledky. A kdyby aji Slávia vyhrála tak skoro dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slavií jdi do prdele, dědku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. Ať má další kolo v Libercu pořádné grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam dostaneme velikonoční krasilci v podobě titulu

Reagovat
exse

Jojo, dostanete pořádnou velikonoční nadílku

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedeš se na tento zápas podívat?

Reagovat
exse

Chtěl bych se tam podívat, ale musím překecat nějaký sparťanský kámoše aby jeli semnou, sám 300km nepojedu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl.. 300 km je spousta peněz na benzín a sparta navíc stejně dostane rychtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemá smysl? Když tomu klubu fandí a po většinu roku na něj kouká jen v televizi, či na internetu, tak by těch 300 km nemuselo být překážkou pro návštěvu jednoho z nejdůležitějších jarních zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mít i tak. Už teď se krmím syrovým masem . A zjistil jsem, že zpátky nejede žádný spoj, takže o to bude výjezd zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
partaS

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

No v derby jsem přemýšlel aspoň nad nulou, ale řekl bych, že Přikras tam zase jednoho šoupne a současná Slávia není schopna Spartě vstřelit gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jen by Baník mohl vyhrát, aby se nakonec zachránil na úkor Bohemky

Reagovat
Kepy_FCB

Příbram - Dukla 0:0

Slavia - Sparta 0:2

Slovan - 1905 3:1

Slovácko - Baník 1:2

Teplice - Sigma 2:1

Hradec - Boleslav 0:1

Žižkov - Jabko 0:2

Plzeň - Dynamo 2:0

Reagovat
sosna

Čtvrtej a pátej řádek máš přehozenej výsledek.

Reagovat
Kepy_FCB

asi jo

Hlavní - Petr Mikel, Asistent 1 - Ondřej Pelikán, Asistent 2 - Pavel Peřina. Mikel je dalším z řady hlavních sudích, na kterého se mohou ve FCB dívat s nedůvěrou. Vzpomínky na mač v Olmíku (6.8.11, 3:0)ještě nevybledly: "podivná" penalta za "faul" Adámika na Varadiho v 9 min.(1:0) a Baník se "vezl", k tomu dva vymyšlené ovsajdy při gólovkách Baníku, otočené fauly...Do tandemu k Miklovi byl delegován asistent Ondřej Pelikán, který sekundoval jinému "expertovi" Zelinkovi při duelu Baník-Budějky a neodmával ani jeden problematický faul...

zkopírováno z diskuse fcb.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný výsledek z doby před soudem a disciplinárkou kdy Sigma vypadala že ligou projede až na boj o poháry. Tohle už je dávno pryč.

Reagovat
Kepy_FCB

Neboj zase bude. Spolčili jste se se Spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, počkej...v té smlouvě o spolupráci se Sigmou není psáno, že je máme vytáhnout na poháry .

Reagovat
Kepy_FCB

Ale mít svou farmu přímo v 1.lize též není k zahození...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby se hráči poslaní na farmu nevraceli s přízvukem...to by byl děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ho neposlouchej, akorát žárlí že si Sparta ohledně hráčů vždycky s Baníke vytřela. Žádná farma nebude. A až bude Hřebík zase odejit tak si stáhnem zpátky aji svého trenéra.

Reagovat
Kepy_FCB

Vždycky zdaleka ne. Baryho,Jankula, Svěrkyho i další - neměla nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

O Svěrkoše jsme snad nikdy nestáli, ne? A Baroš se ve Spartě svého času mohl objevit. Ale jen na hostování z Liverpoolu.

Reagovat
rufus

Chtěli jsme Svěrkoše. Minimálně média o tom hodně spekulovala. Právě se i samotného Svěrkoše ptali a on říkal, že když přijde nabídka ze Sparty, tak ji odmítne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík skončí, až řádně vykoná svou práci. Získá se Spartou titul, postoupí do základní skupiny Ligy mistrů, postoupí ze základní skupiny Ligy mistrů, vyhraje domácí superpohár, domácí pohár, naučí všechny sparťanské týmy svůj systém hry. Pak odejde na odpočinek a jeho místo zaujme Víťa Lavička a ten nastolí v ČR nekonečnou vládu Rudého teroru.

Reagovat
smazaný uživatel

máš to pěkně naplánovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, je to taková moje ideální vize. Ale nemožné to není. Ještě bych k tomu přidal návrat Tomáše Rosického, Tomáše Hubschmana, postavění sochy Jirkovi Novotnýmu a měl bych pár dalších požadavků...ale musím být skromný.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, rozhodně je to o 1956% reálnější než můj sen o dalším červenomodrým týmu, kterej pozvedne trofej pro vítěze LM :)

Reagovat
rufus

Pod to se podepisuju, rozhodně hlasuju pro Rudej teror. A potom se hodně těším na návrat obou Tomášů, to bude nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

S Tomáši se klidně může roztrhnout pytel. V Turecku ještě číhá Tomáš Sivok.

Reagovat
rufus

A máme potom ještě někoho, kdo by se mohl vrátit zpět? Napadá mě už jen Michal Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony Wilfried, Juraj Kucka, Kamil Vacek...ještě bychom mohli Juventusu nějak šikovně štípnout Grande Paola a dát mu nějakou čestnou funkci ve vedení klubu.

Reagovat
rufus

Já spíš přemýšlel pár let zpátky, kdo od nás odešel pryč a na tyhle 3 jsem vůbec nemyslel. Ti se doufám taky jednou vrátí. A Vacek možná dřív než by si myslel. Protože v Chievu moc nenastupuje a to se mu určitě dlouho líbit nebude. A pokud by se na jakoukoliv pozici v klubu vrátil i Méďa, tak z toho budu mít obrovskou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd se loni nechal slyšet že v boji o titul přeje Plzni přece. Ten zůstane v Juventusu, nemá důvod se vracet do Sparty. A Vacek nechť shnije v běloruské třetí lize.

Reagovat
smazaný uživatel

On sám to neřekl, že přeje titul Plzni, přesněji řečeno v článku nebyla citace s tímto výrokem. Ale ten článek tak byl napsán. Nedvěd se dříve vždy označoval za sparťana a tak ho i beru. Nicméně s tou funkcí ve Spartě je to jen moje přání, když už bude ve vedení nějakého klubu, tak jedině v Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

možná se označil za Sparťana když tam hrál, ale Paolo byl je a vždy bude Plzeňanem, na kterýho nám nešahejte

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, označoval se tak i po odchodu do Lazia a po přestupu do Juventusu. Médiea se ho vždycky ptala jenom na Spartu, vazbu na Plzeň rozhodně netajil, ale obvykle šlo o vyjádření úcty, vděku a přátelství k dnes již zesnulému trenérovi Žaloudkovi. Jeden z Plzeňáků tu dokonce psal, že ho kotel považuje za sparťana a také neprojevovali nijak velké nadšení, když hlasatel oznámil, že je na zápase Pavel Nedvěd. A za žvást "Nešahejte nám na Nedvěda" shoříš v pekle .

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si že shořím v pekle, a rozhodně si mě asi špatně pochopil (nebo sem špatně formuloval?). Pavel určitě má vztah ke Spartě víc než dobrej, ale táta se s nim náhodou znal (dnes už v kontaktu nejsou) a v době kdy přestupoval do Lazia mu Pavel říkal, že nedá na Plzeň dopustit a bude vždycky Plzeňanem. To je to co vim, a to je podle mě rozdíl mezi ním a např. Čechem - ten se podle mě cítí víc Sparťanem než Plzeňanem, ale to už je jen můj dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, zajímavý je, že dokud jste nehráli o titul tak se nikdo Nedvěda na Plzeň neptal, nevšiml jsem si, že byste se k němu hlásili. Nedvěd o sobě vždycky říkal, že je sparťan, na Spartu se také rád vracel. Vztah k Plzni rozhodně má, to nepopírám. Ale ta snaha si ho přivlastnit mi z vaší strany přijde komická. Nikdy za vás nehrál, v lize jste ho znali jen jako sparťana. Ale dnes je Nedvěd především juventin.

Reagovat
smazaný uživatel

mno pokud vim tak u nás Pavel hrál, minimálně v mládežnickejch kategoriích ačkoliv přiznávám že jsem v tý době sledoval spíš dudlík než fotbal, takže nebduu dělat chytrýho.

Co se týká toho "přivlastňování", tak nevim jestli mluvis jen o mě nebo o dalších lidech (za ty mluvit nemůžu), ale já sem byl třeba vždy šťastnej za každýho našeho odchovance(nebo rodáka), kterej se někde prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti neberu hrdost, že váš odchovanec to dotáhl takhle daleko. Naopak jsem rád, že Nedvěda ctíš, i když hrál za Spartu. Ale přijde mi, že to označování Nedvěda za Plzeňáka je móda posledních dvou sezón. Já jsem na to zvlášť háklivý, protože Nedvěd byl a je můj nejoblíbenější hráč a ačkoliv si to nepamatuju úplně přesně, je i důvodem, proč jsem začal fandit Spartě. Rudá barva nejde smejt (vlastně jo, Strakovi se to podařilo ).

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja sem si teda toho zvysenyho poctu lidi co si ho privlastnujou za posledni roky nevsim. Ja se treba narodil v praze a celej zivot tu bydlim, takze nejezdim na kazdej zapas a kdyz jedu tak malokdy jdu do kotle i kdyz si rad zarvu a zafandim a moc plzenskejch fanousku ani neznam, takze to bude mozna tim. Ja sem zas treba rad ze Nedved sel do Sparty, protoze kde jinde by se takhle vyhral a ukazal? A jo, Pavel byl driv taky muj nejoblibenejsi hrac v tom jsme na tom podobne, jen ja si pak jeste vic oblibil maleho Mozarta...

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem, Spartu sem měl vždycky rád a přál jsem jí, protože v rámci Prahy pro mě vždy byla č.1 (s tim přáním samozřejmě mimo poslední 2 sezóny, kdy jste největší rival)

Reagovat
rufus

Řekl to, že má ke Spartě i k Plzni zhruba stejný vztah. Že by přál titul oběma a bude mít radost ať vyhraje kdokoliv z nich. A potom ale dodal, že Sparta už titulů vyhrála hodně a pro Plzeň je to obrovská příležitost, jak poprvé slavit. Tak jen z toho důvodu se přikláněl o trošku víc k Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamila bychom mohli po sezóně dotáhnout zase zpátky aspoň na hostování.

Reagovat
Kepy_FCB

Co to video s rudým terorem v ulicích? Jak psal ten king elbi...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, to jak sparťani donutili baníkovce zpívat naše chorály? To nevím, co s ním je. Ale o tom videu nemluvil žádný king, ale Wu-...něco.

Reagovat
Kepy_FCB

Wu Tang Clan

Reagovat
smazaný uživatel

Video opravdu existuje,akorat se mi trosku vysmali,kdyz jsem ho chtel preposlat,s tim,ze nechtej bejt zejtra v krimi zpravach jelikoz ma vic jak pulka ucastniku podminku a zpatky se jim nechce..

Zpivajici nevypadali jako to nejtvrdsi jadro,10-12 lidi v modrych trikach king banik..jednomu se zpivat zrovna nechtelo,tak tam dostal par kopacek..verit muzes,ale pokud nemam to video 'v ruce' tak verit nebudes...

Reagovat
centos

Tohle mi prostě přijde jako obrovská sparťanská ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

S první větou bezvýhradně souhlasím. Ale myslím že ten konec přijde dřív než si představuješ, ideálně už po koncu téhle sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Óóóó, jak spletité sítě splétáš.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
sosna

Já zase někde četl, že Slovácko to Baníku pustí. Dost mě to pobavilo. Stejně jako tahle teorie o protibaníkovských rozhodčích. A vytahovat zrovna ten podzimní zápas? Sigma byla tehdy před odpočtem, naprosto v pohodě a Baník jasně přejela. Ale tím zdrojem si to vysvětlil, takže s nadhledem.

Reagovat
Posledni Kovboj

dva vymysleny ovsajdy o rly?

Reagovat
mookyn

Sparta Praha Olé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Gedeon

Reagovat
didosh

Příbram-Dukla 0

Reagovat
didosh

Slavia-Sparta 0 Slovan-Bohemka 1 Slovácko-Baník 2 Teplice-Sigma 0 HK-Bolka 2 Žižkov-Jablonec 2 Plzeň-Dynamo 1

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Lovec

Obrázek je super. Jinak, k jakému incidentu se přízvisko "Bonzácko" vztahuje?

Reagovat
smazaný uživatel

V Opavě byla trošku mela, bonzovali potom

http://www.sfcopava.com/foto/2007-2008/17.slovacko-opava/11.jpg

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si taky tipovat, minule mi to vycházelo celkem pěkně :)

FK Příbram - Dukla Praha : 1:2

Slavia Praha - Sparta Praha : 1:2

Slovan Liberec - Bohemians 1905 4:0

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:1

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:1

Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 1:1

Viktoria Žižkov - FK Jablonec 0:2

Viktoria Plzeň - České Budějovice 1:0

celkově očekávam, že v tomhle kole nebude padat moc branek a zápasy budou vyrovnaný, čekam jen debakl naprosto marný bohemky v Liberci. Tak uvidíme jak se trefim :)

Reagovat
smazaný uživatel

+ bojim se další naší domácí ztráty, zvlášť proti neporazitelnejm( ), ale snad to aspoň na 1:0 ukopem

Reagovat
RealC.F.

Doufám že dá Sparta sešívkám aspoň trojku

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je Sparta na jaře zatím nečitelná, 10 min válcuje, pak 10 min naprostou tužku. Asi to bude o tom jak se vyspí, špatnýho přístupu bych se vzhledem k soupeři nebál :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak výsledkově mi todle kolo zatim vůbec nevychází, ale můj tip že to bude s vyjimkou liberce hodne vyrovnany kolo zatimm plati. Dneska urcite vyhry Sigmy a Jablonce, predpokladam ze boleslav si to taky pohlida, ale budu drzet palce hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně se těšim, až zítra těm sparťanským zavřeme hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nudnější předevhrávka vybrat asi nešla. Aspon hodíme voko na Wolfsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro každý pátek dávají Duklu. Nova v ní asi našla velké zalíbení.

Reagovat
smazaný uživatel

Štábu tam asi chutnají klobásy. Mají je fakt dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla má hrací den jako pátek. Už takhle hráli i ve druhé lize

Reagovat
adalbertus

jak nudnejší?klidně to může končit 3-3

Reagovat
sosna

Příští pátek 1905 - Žižkov. Další pak Ml.Boleslav - Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se hrálo na Žižkově, tak by to malé derby mělo slušný náboj.

Reagovat
sosna

Tak náboj bude mít i tak. Bohemka potřebuje body a Žižkov se jen tak nedá. Ovšem fotbal to bude příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslel, že na menším stadionu by byla taková sevřenější a bouřlivější atmosféra. Sledovat nenávistné projevy klokanů a Žižkováků je zajímavý. Nezapomenutelné je třeba choreo Viktoriánů s Slunce, seno...motivem "Fuj, zase klokan. Se pobleju."

Reagovat
exse

Nudnejší, oba týmy hrají o třídu pohlednější fotbal než aktéři zítřejšího derby, nesmíš soudit jen podle jmen.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram i Duklu jsem teď viděl hrát a opravdu nehrají o třídu pohlednější fotbal než Sparta.

Reagovat
exse

Samozřejmě ne každej zápas je posvícení, Příbrami se rozpadla osa týmu a šlo to hodně dolů, ikdyž proti Bolce už to vypadalo lípe, Dukla když narazí na dobře bránícího soupeře tak je taky bezradná, ale obecně když si vezmu zápasy těhle dvou týmů tak ten fotbal je hodně koukatelný. Naopak fotbal Sparty je hodně koukatelný jen tehdy když buď od někoho dostává trojku, nebo když dá ušmudlanej první gól soupeř to otevře a oni chodí do otevřené obrany, pak se na to docela dá dívat a vytváříte si i hodně šancí, naštěstí je nejste schopni řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zápasy, které jsem měl možnost vidět byly nekoukatelné. A moc atraktivní nebyl ani fotbal, co předvedla Dukla na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem byl se psem na hřbitově a koukám na kontajnery a všude na nich ACS,koukám na domek hrobníka a ACS. Příjdu zhnusen domů, otevřu EF a zase ACS.........Jděte už do P*dele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je albánsky "Asterture con savime" a znamená to "odpočívej v pokoji".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto řvete Smrt Spartě!?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím , ale to je komentář ,,útočný" nebo čistě jen ,,tázací" nebo je to komentář pro "zasmání" nebo jak?Abych věděl jak reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zasmání. Zapamatoval jsem si tě jako slávistu, kterého je třeba brát trošku s nadsázkou a netřeba na tebe útočit (teda pokud nenastane nějaký zvrat v projevu) .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,takže škutalka ..místní sešívaný blbeček" s dodatkem ,,nebrat vážně " Dík,taky si tě vážím (vopravdu).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nemyslel. Prostě mi přijde, že některé tvé komentáře myslíš s nadsázkou, nebo to má být legrace a tak je taky beru, případně na ně taky tak reaguji. Za nějakého šaška sešitého tě neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Na derby údajně prodáno zatím 15 000 lístků.

Reagovat
Losinho

Neměla bejt reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Baníku na bonzácku.

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak v mokrým snu jestli chete bod(y) tak jedině remíza

Reagovat
Shevchenko

Pro mě to je jasná výhra. Na to si vsadím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0tya-SbbS6w Tohle je derby a takhle se slaví výhra v derby. CZ !

Reagovat
frankiefcb

Trevore nevíš, co se stalo mezi grobari. Prý jsou nějak rozhádání, prý na tom derby byla jedna skupinka Partizanu solidně oddělená od zbytku. To vypadalo jako by tam byli tři fanouškovské tábory.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni se na články ze zahraničí na webu hooligans.cz. Tam se pokud mě paměť neklame o těch sporech něco psalo, cca před půl rokem.

Reagovat
frankiefcb

díky

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas bude opravdu zajímaví

Reagovat
smazaný uživatel

Mišůn

Reagovat
exse

Tak jestli bude derby alespoň z poloviny zajímavý jak dnešní zápas, tak mě hodně překvapí. Velmi kvalitní zápas, Dukla byla lepší, zasloužili si vyhrát, jenomže nemaj kvalitu ve finální fázi, každopádně ten jejich střed zálohy Malý, Gedeon a Hanousek je výbornej, obzvlášť hanousek hraje s velkým přehledem a Plzeň moc dobře věděla proč ho podepsat, mě se osobně se líbí více než Darida.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte s tímhle vážně do hajzlu. Derby bylo je a bude nejprestižnější zápas celý ligy a nic na tom nezměníte, i když to budete hanit, nebo nazývat ''pseudoderby''.

Reagovat
exse

Já naopak derby uznávám a jsem rád že je tu nějakej zápas, kterej rozpoutá diskuzi a přiláká slušnej počet diváků, jenom říkám že kvalita hry většinou bývá špatná, což je daný vyhroceností a důležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti omlouvám, myslel jsem, že to taky bereš jako nějaký podřadný zápas. Tohle derby bude snad herně i výsledkově vydařené.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se tě zeptat, jak vnímáš vaše derby s Jabloncem? Přijde mi, že jak jsi od Slovanu daleko, tak k němu nemáš žádný vztah.

Reagovat
Losinho

Tak a je to tu, konečně. Krásy ten mač asi moc nepobere, ale tempo hry by mělo bejt určitě někde jinde než většina zápasů naší ligy. Slávisti se chtěj vytáhnout, sparťani potřebujou další výhru. Na tribunách to bude taky zajímavý, TS chystá 3 chorea, sparťanů by teda nakonec mohly bejt 2 000, ale asi nic extra nachystáno nemaj, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanů může bejt 2000 ale neočekávej, že vytvoří nějakou echt atmosféru. Když i doma ctí skoro pravidlo "Enjoy the silence"

Reagovat
smazaný uživatel

Na derby fandíme vždycky dobře. Sice ne tak organizovaně, či pestře jako slávisti, ale za to velmi živelně. Nicméně z dnešního fandění mám trochu obavy, protože situace kolem kotle není nejrůžovější.

Reagovat
smazaný uživatel

no, parkrát si zařvete "Sparta", pak "jude Slavie" a de facto jest konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde že. Poslední derby v Edenu bylo z naší strany velmi dobrý. První poločas nadprůměrné fandění, druhý paráda, zvlášť po gólu na 1:1 se to strhlo do správného fanatismu. A po gólu na 2:1 jsem byl v tranzu.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho být, po každým zápase Sparty, kde se rve minimalne 10 ruznych pokriku si mele ty svoje nesmysly o tom, ze nefandime a kdyz uz tak jen 2 pokriky, proste zakomplexovanej banikakovec, co si mysli, ze zapas Banik - Sparta je v lize to nejvetsi co tu mame

Reagovat
centos

Má to spojitost s tím, že s náma byli u megafonu nějací moulové? Nebo předtím, jestli minule vůbec nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak to, že se k megafonu dostali nějací "podivíni", pak kvůli tomu dělobuchu, co někdo hodil pod Krejčího. Ale jsou to možná jen obavy, dnes se uvidí.

Reagovat
Losinho

Zázraky od nich nečekám, určitě je převálcujeme, ale špatné by to být nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

mamlas trevor jako vzdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Thor Steinar chystá chorea?

Reagovat
Losinho

Heh, mohl jsem rovnou napsat, že TS chystá nové suvenýry. To by sedělo ještě líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tohle označení pro váš kotel viděl na spartaforever.cz a nemohl jsem zastavit přívaly smíchu. A s těmi suvenýry jsi to trefil .

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia nám zakázalo choreo, takže se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

*zakázala

Reagovat
Losinho

Toho jsem se trochu bál, že dopadnete stejně jako my u vás na podzim. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím zakázaným choreem hrajeme ping-pong.

Reagovat
Losinho

Jojo. Ale určitě je to nějak odůvodněné, třeba konfetama byste nás mohli škrtit, kartony mlátit...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi zdálo že Baník vyhraje 3:2 a vítězný gól dá Magera , tak snad se to vyplní

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdálo že kousek od baráku si otevřela stánek skupinka lidí která prodávala kožené oblečení a já sem si tam zkoušel koupit hnědou košilu. Z toho vidíš jak je pravděpodobné že se sny splníjou.

Reagovat
salami

ta košile byla kožená?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky nešla kvůli tomu zapnout. Mám divné sny.

Reagovat
centos

Já měl poloviční sílu a moc Supermana a zabránil jsem havárii, když proti sobě na jedné koleji jel rozjetý kamion a proti němu RegioJet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě se většinou zdají samé kraviny ,třeba napřiklad že opravuju potrubí někde v podzemí nebo hraju člověče nezlob se s Mr.Beanem dnešní sen měl konečně nějaký smysl a navíc by mi jeho vyplnění udělalo velkou radost

Reagovat
Puskas

Kámošovi se zdálo, jak vytahuje kolo ze stodoly s komisařem Clouseau

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se ti zdají takovéhle věci, tak v tu výhru se Slováckem moc nedoufej .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tak na opravě potrubí neni nic zvláštního a Rowan Akinson už s hraním skončil, tak si třeba najde čas na partičku jednoho kvalitního Člobrda

Reagovat
Losinho

Neskončil. Teda možná s Beanem jo, ale jinak myslim točí dál.

Reagovat
salami

máš pravdu, ale že by se tam nenašla mezírka na jedno Člověče?

Reagovat
Losinho

To asi našla.

Reagovat
salami

Slávka je v háji, ale něco by uhrát mohli, jestli má někdo ted ve Spartě formu, tak jsou to kraje Přikryl s Krejčím a my ted naštěstí hrajem na každý straně s dvěma bekama, navíc všichni ty beci jsou hodně pohybliví a snaživí, pak je tu ještě hrozba v podobě centrů na Kweukeho a standartek, a tam si to snad Martin pohlídá, myslim že Spartu do moc šancí nepustíme, no a kdyby se Blažek ze včerejška na dnešek propil do herní pohody, tak můžem i myslet na 3 body, doufám, že tu rudou svoloč porazíme

Reagovat
stas87

aky je ekvivalent v slovencine ku slovu svoloc?

Reagovat
smazaný uživatel

Holota. Jestli to ve slovenštině existuje to slovo.

Reagovat
stas87

napada ma len slovo haluz ci haluzaci,holota-to som pocul asi len v cesku

Reagovat
centos

Haluz je štěstí s pejorativním nádechem.

Reagovat
Puskas

Anebo bývalý hráč Slávie, Viktorky a dokonce i repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to má i jiný význam. Pamatuju si, že to u nás lidi občas používali, když se stala nějaká nečekaná, šílená, překvapivá událost (většinou pod vlivem alkohlu, či měkkých drog). Ale nejsem si tím 100% jistý.

Reagovat
centos

Je to možné, s tím nemám zkušenosti :)

Reagovat
salami

jj, akorát myslim, že je to spojený jenom s trávou

Reagovat
smazaný uživatel

No ten alkohol jsem tam přidal zejména proto, že jde obvykle ruku v ruce s Marií-Janou.

Reagovat
salami

jasně, já jsem jenom chtěl pro ostatní upřesnit, že to je čistě huličskej výraz

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se to takhle používá. Haluz je štěstí, ať už ho máš ty a nebo "příroda" které se povedlo něco co by se jinak nikdy nepovedlo. No a taky je to jiný název pro větev.

Reagovat
stas87

tak ma napada supak ci supaci

Reagovat
salami

to je celkem podobný, spíš bych ale doporučoval se dneska kouknout na hráče, realizační tým a fanoušky Sparty a najednou přesně budeš mít to správný slovo

Reagovat
salami

český synonyma jsou lůza nebo spodina, ale slovenštině jenom rozumim, takže to netušim

Reagovat
Puskas

Svoloč je spíš rusky.

Reagovat
salami

já neřikám, že ne to slovo jsem použil já, a reakcí dávám najevo, že neumim slovensky a tudíž mu nemůžu sdělit synonymum ve slovenštině, ale pouze v češtině

Reagovat
smazaný uživatel

Chamraď? Nemáte?

Reagovat
Miky.77.14

Ať je Slavie či Sparta kdekoliv v tabulce, zas hra bude vyrovnaná a snad budou padat goly. Taková remíza 2:2 by se mohla zrodit..

Reagovat
Losinho

„Moje první derby za áčko Slavie jsem odehrál na podzim 2005, vyhráli jsme před svými fanoušky na Strahově 4:1 a Spartu jsme přejeli po všech stránkách. Je to opravdu nádherná vzpomínka! Derby v Rusku se s derby pražských „S“ dají srovnat, je to akorát umocněné tím, že Moskva je veliká a stadion se zaplní. 65 tisíc lidí vytvoří super atmosféru. Utkání Spartak – CSKA je pro fanoušky stejně veliké jako Slavia – Sparta. Pro mě, jako odchovance Slavie, bylo už od žáčků přes dorost vždy derby se Spartou největším zápasem a výhra v něm se staví nad všechny ostatní. Derby se Spartou se musí hrát hlavně srdcem, tím bojovným a čestným slávistickým! Budu držet palce, SKS forever!“

Kdo uhodne autora?

Reagovat
stas87

necid?

Reagovat
Losinho

Ten začal u áčka Slavie později.

Reagovat
stas87

ja vedel ze mi tam nesedel ten vek a necid je rodily prazak?niekto je so susice,nie je to pekhart?

Reagovat
Losinho

Jojo, Necid je Pražák a ze Sušic je právě Pekhart. Na podzim 2005 mohlo být Neckovi tak 14-15 tušim.

Reagovat
salami

Suchoš

Reagovat
Losinho

A máme vítěze. Za odměnu získáváš dobrý pocit.

Reagovat
salami

nebylo to těžký, kamarád mu dělá stránky a dělá zároveň i články na Slavii, takže jsem měl jistou výhodu v tom, že už včera mi řikal, že mluvil se Suchym

Reagovat
frankiefcb

Jsem baníkovec, ale Suchý by jasný už po první slovech.

Reagovat
Losinho

Myslíš podle toho data? Fíha, to bych si teda nevzpomněl. Já bych ho určil až podle derby v Moskvě.

Reagovat
cetto

Včera jsem se díval na Jaggielonii vs. Slask (nebo něco takovýho, prostě průměrné polské týmy) a o tom, co tam ti hráči předváděli, se může těm našim prvoligáčům jen zdát. Individuální dovednosti na úplně jiné úrovni, možná na taktiku moc nedbali a pobíhali tam víceméně náhodně, ale byl to pro fanoušky hezký, technický, rychlý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

hráli s Widzewem a ten od nich dostal dobrou sodu Každopádně v dalším hraném zápase vyhrál Górnik Zabrze nad craxou

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ty jseš rád za výhru Gorniku nad Cracovií? Já myslel, že máš Craxu rád a latentně ji jako družební klub Lechu podporuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

mě je craxa ukradená, nikdy jsem ji nesledoval, to spíš Basileos a spol. Víc sleduju KSG jakožto družebního klubu GieKSy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale viděl jsem tě lepit jejich nálepku .

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo, tu sem dostal od Keržakova, když tam byl na výletě, tak zašel na craxu a koupil si jejich vlepky a mě nějaký dal. Ale to je asi jediná moje spojitost s tímhle klubem z Krakowa

Reagovat
smazaný uživatel

a propo, nedělej ze mě fanouška Lechu :) Je mi sympatický, někdy se na ní podívám, má dobré fanoušky ale to je asi tak všechno, to jim víc rozhodně fandí Stas, Losinho a Basileos než já.

Reagovat
smazaný uživatel

*ně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...zvláštní. Já tě tak teda bral. Baník ve Slezsku, Lech v Polsku. To je pro mě novinka .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lechu sem přál, když hráli proti Spartě a pak když táhli evropou, to jo ale to je asi tak vše :)

Reagovat
Losinho

Tak samozřejmě, v Polsku se točí větší peníze, liga je sledovanější, navíc Poláky čeká pořádání EURA. Fotbal tam je prostě na vzestupu, i v Evropě se už dostavují dobré výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sláááááááviéééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Regensburgu podaří postoupit do druhé bundesligy. Nakročeno tam mají víc než solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky doufam.. ale je to tam hrozne vyrovnany a ted zas prohrali... Uz bych tam taky chtel zazit vitezstvi, snad proti Jene.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát co ta kriminálka, to šla na jisto anebo jste se krapet chovali jako vidláci a všude jste řvali a tak na sebe přitáhli pozornost? :)

Reagovat
smazaný uživatel

To prave bylo jeste ve vlaku, kde byl klid, takze nejspis sli na jistotu... A kdyz uz jsme byli v Regensburgu, tak jsme hned byli a rvali s mistnima.. Navic druhy den, mi jeden psal, ze s tim "a.c.a.b" normalne problemy nejsou, takze to zadrzeni bylo taky dost podivny.

Reagovat
stas87

no v zadoch maju 4 superov...neviem ci daju aspon baraz,sandhausen je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

ta vesnice je děsná. To doufám, že v případě postupu hned zas sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, už ale hlásí odchody, Tobias Schweinsteiger po sezoně odejde k rezervě Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Červení vpřed!

Reagovat
smazaný uživatel

rudí

Reagovat
adalbertus

slávisté,chlapáci dejte už konečně góla a čím víc tým líp

Reagovat
Losinho

Hubáček ho tam šoupne z půlky a v závěru pojistí Vlček nůžkami z hranice velkýho vápna.

Reagovat
Marv

Slavia Praha - Sparta Praha : 0:1

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1:1

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 1:1

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:2

Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

Viktoria Žižkov - FK Jablonec 2:2

Viktoria Plzeň - České Budějovice 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Slavie!!! Hlavně neinkasovat a snad s velkým štěstím někdo konečně trefí prázdnou bránu a nebo Latka v 90. minutě hlavou z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si dobre pamatuju, tak na podzim taky vetsina ocekavala, jak se trapici slavie na Sparte chyti, takze doufam ze to bude mit uplne stejnej prubeh...Ale takovyhle derby nemam rad, slavie nema vubec co ztratit a muze jedine ziskat a to vzdycky neni nic moc zvlast se mi nelibi, ze uz hodne dlouho nedala gol, protoze kazda serie jednou konci...No zkratka ji musime ukazat kdo je nejen v Praze panem!!! Pojdme sparticko

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro derby FCB - SFC

Reagovat
smazaný uživatel

druha liga, taky liga - FCB!!!

Reagovat
RealC.F.

Sparta Fans

Reagovat
Losinho

pseudoderby

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad, kdyz nekdo bere derby jen jako v ramci jednoho reginu spravny derby ma byt v ramci jednoho mesta!! ale chapu ze Banik nikoho takovyho nema, tak si to musi nahrazovat jinde

Reagovat
smazaný uživatel

na tuhlůe myšlenku ohledně definice derby jsi přišel zas jak?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

takže zápsy Inter - Juve , Barca - Real atd. není správné derby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Jirku Jarošíka.

Reagovat
RealC.F.

ACS !!! Dneska vyhrajou, nemaj nárok ty židi

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jak se může rýmovat něco, co se nerýmuje?

Reagovat
smazaný uživatel

To je typické Čapkovo haiku.

Reagovat
salami

co zas rýmoval? zase řekl 3 jména jako např.: Kerič - Přikryl - Krejčí, to se nám to rýmuje?

Reagovat
centos

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jedé

Reagovat
smazaný uživatel

očividně jsou všichni zdejší sparťani i slávisté na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Slavisti oněměli štěstí a Sparťani zaraženě mlčíjou.

Reagovat
djiros

Berkovec zatím famózní.

Reagovat
centos

Jsem nejel na Slovácko, abych dělal školu, a teď prokrastinuju

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Reagovat
domingo

tak co je, rudy tlamy

Reagovat
smazaný uživatel

Berky a Latka zatim 2 hrdinove prvni pule. Verim ze z toho muzou kapnout 3 body , sice Sparta pak trochu pridala ,ale zadnej zazrak to neni a s trochou stesti neikasujeme do konce matche.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Liberec. Takhle tu Bohemku dřív a nebo pozdějš dostaneme pod sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice se nám dlouhodobě daří, za posledních asi pět let nás porazili jenom jednou. Věřím že alespoň bod si odvezem.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze se nemusite bat, pro mě jste jasný favoriti a to ne proto ze ste nas prejeli jak maly psy

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze se nemusite bat, pro mě jste jasný favoriti a to ne proto ze ste nas prejeli jak maly psy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Tyhle hymny se nikdy neuchytí, a jelikož se nikdy nebudou zpívat, tak je ani nikdo nebude znát

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mně kdo tyhle sračky píše. Správná hymna se má buď táhnout jako sopel, a nebo musí být se stupidním textem a hlavně proboha krátká a pokud možno jednotvárná aby se dobře zpívala.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen, naprosto nechápu, kdo tohle může plodit a ještě mě děsí, že za to třeba někdo v klubu platí...

Reagovat
Agnar

No mě se víc líbíla ta stará naše Teplická zpívat se dala dobře, ale místo toho nám sem namontovali "pošahanýho" Střihavku s jeho tahákem..

Reagovat
Agnar
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to znam trochu jinak

Reagovat
Agnar

Přerov nemam rád od tý doby co mi tam ukradli bágl (naštěstí jsem tam měl hovno, pač jsem jel zrovna na vojnu do Lipníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka jde na postup. Pět bodů za deset kol by se snad dalo stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to koukam, docela jim to i preju, hlavne at vyzenou z 2. mista tu pseudobohemku

Reagovat
soukup

těch 5 bodů ztráty už vypadá zajímavě ach jak se tady lidi snažili být v zimě vtipní s tou MSFL...

Reagovat
smazaný uživatel

mno nemůžeš říkat že to tak nevypadalo. Já druhou ligu nesleduju, jen výsledkově a v dohránu a na sestup ste chvíli fakt vypadali:) ale klobouček před vaší formou, jestli vám vydrží, nebojim se že postoupíte

Reagovat
soukup

Most i Sparta byli úplně tragičtí, my sme měli na ně větší náskok než ztrátu na nějaký první polovinu tabulky, bodově to vycházelo na nějakých 34 bodů i kdyby sme měli stejně špatný jaro jak podzim, to bylo reálnější že tu fotbal zanikne, než že sestoupíme sportovní cestou

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč, Kriste pane.

Reagovat
božský John

No tyvole

Reagovat
forma

Prodaný Žižkov potřebuje body a mi už na Evropu nemáme šanci dosáhnout (co se týče ligy).

Reagovat
božský John

Blbost, nemají prachy

Reagovat
forma

Ale tak připadlo do 'klubový pokladny' pár šušňů z prodeje Vaclíka

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj ani floka, nesplácej dluhy a hlavně..ani tohle jim nepomůže, i kdyby to koupili... Spíš se na to Jablonec vy... :/

Reagovat
smazaný uživatel

Čecháčská výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je to prostě další komplot vůči nešťastné opomíjené periferii jménem Morava :)))

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zbrojovka jde na postup

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul ani omylem. Ti Tepličtí jsou takové simulantské lázeňské bandasky.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si to opalcuju

Reagovat
sosna

Hlavně sami hrajou jak hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hanácký Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad to udržíte nebo pro klid duše zvýšíte na 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
centos

Komňacký už na to sere?

Reagovat
forma

evidentně ... Jemu už je to dvojí On nejspíš sází už jen na tu Českou poštu (strašně komickej název ) kterou klasicky nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

"Vtipká vsuvka. Hlouček jabloneckých fanoušků nejdříve roztáhl papírové choreo a následně ho zapálil. Protože v jejich sektoru nikdo nehlídal, musel hasič přeběhnout celé hřiště."

Na Idnesu panuje nějaká rozverná nálada .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ostrava končí juchůůůůůůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Bohemka

Reagovat
sosna

Centr ze strany a nepokrytej hráč na zadní tyči. 3x z Libercem, 1x z Ostravou, už 2x dneska.

Reagovat
fabec1222

Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

http://spartaforever.cz/images/fotoalbum/2485/cd6130e282570c7.jpg

Slávisti, ta slečna je vaší tiskovou mluvčí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Též jsem oněměl v tichém zoufalství.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nemá proklatě mrštný jazýček, tak je tahle kóča pořádný slávistický úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ji párkrát v telce. Nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to musel být páreček s Frantou Strakou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadajou tam jako pěvecká dvojice ze Superstar.

Reagovat
sosna

Reagovat
centos

To má nakreslené fixkou to obočí?

Reagovat
smazaný uživatel

té bych se bál na něco zeptat

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Řebíček potřeboval drsňačku, aby se moc nečervenala, až bude přednášet ty kecy z vedení.

Reagovat
Losinho

Zdědila ten flek po odchodu Ondry Zlámala.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Tak dobře sme to měli rozehrané a ti simulanti to dokázali vyhrát. Holt budem muset porazit Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Může bejt. Dneska proti nám hráli kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec nám v boji o špici na jaře zatim hodně pomáha . Nejdřív Sparta, teď Bolka, tak doufam že nás nechaj bejt :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to konečně bylo zasloužený. Když nepočítám tu neodpískanou penaltu proti nám Ty dva zápasy předtím jsme ale hráli snad nejhorší fotbal v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas sem neviděl, nevěřil sem vám, ale držel sem vám palce:) Zejtra vyhrát a budem moct bejt klidnější

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Sigmy. Nějak se to na Moravě mrví...

Reagovat
sosna

Za týden klepnem Slávii a bude zas dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli je ta Sparta trochu nenakopla - to víš, pražácká výpomoc.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden hrajem s Bohemkou, ne?

Reagovat
sosna

Slavia neděle 17:00.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro zítřejší výhru nad Budweisem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba vazne neurobi ziadnu zmenu v zaklade, jemu by stacil na lavicke len Duris a to by bolo cele jeho muzstvo..

Reagovat
smazaný uživatel

to je celkem pravda

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ten druhej gol/negol/gol

Reagovat
cubinho

Tak co, byla nebo nebyla? Doufám, že budeš objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

viz nize, byla, ale jestli ji nevidel ani hlavni ani vedlejsi tak spravne uznano, ale zaroven si nemyslim, ze byla umyslna

Reagovat
cubinho

Jo, taky to vidím spíš takto. Ale když už jednou gól odvolal a pak zase nedovolal, tak to působí všelijak. Kdyby byl Bakoš klasa, tak se přizná, že rukou hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

a co když nehrál? Nemůžete říct podle toho záznamu na 100% že jí hrál, protože ten míč nezměnil dráhu o tolik aby to bylo poznat... nebo jsem slepej a napíšu až mi to pustěj ještě tolikrát než to uvidim

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, rozhodčí pro Plzeň už úřadujou ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, protoze to dneska zrovna hodne potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk jestli to potřebujeě nebo ne, Olompuc taky nemusela uplácet Střížkov a udělali to, přitom by je jinak přejeli.

Ten frajer u druhýho gólu měl dostat žlutou a ne bejt uznanej gól za hru rukou, toť vše. Není to o tom co kdo potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim tak královec je sparťan, your argument is invalid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takovejch komentářů je a bude... To můžu říct o jakémkoliv týmu z naší ligy kromě Žižkova.

Reagovat
exse

Tak nevím jestli jsem uplně slepej, ale ze všech těch záznamů jsem viděl že dal ruku Lengyel nebo kterej to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

rukou hrali oba, gol uznan byt nemel, jenze ani hlavni ani postranni to nevideli a to je rozhodujici, to, ze si to ctvrtej pusti v televizi, nemuze zmenit rozhodnuti, protoze technika ve fotbale zatim povolena neni

Reagovat
cubinho

Ruku měli oba. Sice žádný záznam nebyl 100% průkazný, že ji měl i Bakoš, ale vypadalo to, že spíš byla.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to uplně stejně. Ruku Bakoše nevidim, ale nemůžu to 100% vyvrátit, ale ruka budějičáka je mnohem viditelnější a Bosák s Drobnym nebo kdo to je to komentujou jak kdyby tam hrál Maradona

Reagovat
REPLIKATOR

Taková komedie se může stát jenom v naší lize

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jedinej kdo v záznamu vidí ruku budějovickýho hráče a ne Bakoše???!!!

Reagovat
vocasisko

nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako první ale zahrál rukou Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

já osobně jsem jí neviděl v tom záznamu v TV, prostě z toho záznamu to podle mně nejde určit, nebo jsem slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ji Bakoš sám přiznal

Reagovat
smazaný uživatel

jo viděl jsem, teď je to vyřešený ale stojim si za tim že z ten záběr nebyl průkaznej

Reagovat
smazaný uživatel

Moc průkazné to sice nebylo,ale trochu se ten míč posunul dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hodně zpomalený záběr zezadu to ukázal jasně, možná jsi ho neviděl.

Reagovat
vocasisko

tak jsou ti komentátoři úplně slepý nebo podplacený? jsem jedinej co viděl ruku Budějovickýho hráče? a oni celou dobu melou, že hrál Bakoš rukou

Reagovat
exse

Uff tak nejsu sám.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?? Tak to se musím kouknout o přestávce znova...já viděl Bakošovu ruku a pak záda obránce a gól..

Reagovat
cubinho

Ruku měli oba. Rozhodčí to mohl těžko vidět, když to nebyla pořádně vidět ani v TV. Spíš se měl Bakoš přiznat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

No teď jsem rozhodčího nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že jsme rozhodli v prvním poločase! První gól parádně Darida, druhý gól slušný cirkus. Už jsem myslel, že rozhodčí dostanou palec nahoru, ale houno. Ale Budějky jsou neškodní!

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to viděl 4. rozhodčí na videu a poradil hlavnímu jenže Plzeň reklamovala že na nějaké video nemají nárok a tak to stáhnul.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo ví, jak by to vyhodnotil, kdyby měl povolený video

Reagovat
smazaný uživatel

tam by podle mě nebylo o čem. Já vycházím z té konzultace ze čtvrtým rozhodčím toho by k tomu jinak nepotřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

sportovne nejzajimavejsi mesto republiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedno z nejzajímavějších

Reagovat
REPLIKATOR

je Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Až na to že Liberec skončí jak ve fotbale tak v hokeji lépe + samozřejmě volejbal.

Reagovat
smazaný uživatel

LM, EL .... taky mám něco navíc...

Reagovat
exse

Bavíme se aktuálně a o českých ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

áá.. nové podmínky budiž

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně v tom hokeji ať zaberou

Reagovat
smazaný uživatel

když Tygři vypadnou už s Pardubkama? Nedvěd už si vylámal zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš zajímavý

Reagovat
cubinho

Hm, tak Bakoš to přiznal. Sice souhlasím, že každá ruka není ruka, ale v tomto případě ruka byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marek to vyřešil, za přiznání, ale nechápu ten kec o tom že ruka neni ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš To vypadalo stylem na blbé otázky neodpovídám

Reagovat
smazaný uživatel

Takových gólů už bylo a bude... Marek je frajer Jinak pěkný rychlý fotbal... ligový nadstandart

Reagovat
smazaný uživatel

už vidim ty kecy od Ivoska a spol jak je to celý zaplacený.... to zas bude v álejích nablito

Reagovat
smazaný uživatel

nablito od rumunů je po každém vyhraném zápase Viktorky že jste si ještě nezvykli

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale takovýdle situace tomu bohužel nahrávaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Uznali se mnohem horší branky v mnohem důležitějších utkání

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se mělo blít po každé chybě rozhodčího tak ty diskuse můžeme zrušit

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek je sparťanský klaun. I kdyby tou rukou Bakoš nehrál, tak ivosek by tvrdil že hrál. Na toho se vybodni! Ten gol v podstatě skoro nic neřeší. Budějky jsou neškodní a kdyby to bylo furt 1:0, tak ve 2. poločase by jsme přidali další 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

a zajímalo by mě po zápase vysvětlení sudích, proč ten gól uznali, odvolali a zase uznali

Reagovat
smazaný uživatel

to ti vysvětlí hned po zápase spousta fanoušků podporujících Rumunsko

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liberec 6 bodů, na Spartu bodů 7 (pokud se dneska něco neuvěřitelného nestane ). Do konce sezony pouze jeden těžký soupeř a to Liberec. Na MB náskok 5 bodů. Tak snad EL už je jasná! Teďka se pokusit o zázrak a zkusit titul. Přece jenom už se nemusí šetřit, do každého zápasu může TOP sestavička!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale zauvažovat nad šíří kádru pro příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasná. Ale napřed se musí vyřešit pozice trenéra. Všechno bude záležet, jestli zůstane Vrba. Ale letos taky s úzkým kádrem odehráli ligu, LM, EL popřípadě pohár velice solidně. Takže až zas tak to posilovat nechce. Uvidíme jak ten Vrba a kdo odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne kvantitu (Trapp, Berger, Hora) nad kvalitou (Pilař, Procházka, Čišovský).

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp se mi fakt nelíbí, už minulou sezonu hrál tragicky. Ještě že Vrba ho letos staví minimálně. Příchod Bergera a Wágnera se mi taky moc nelíbil, ale co. Naopak Procházka byl podle mě kvalitní transfer. Může zahrát jak na CB, tak na DM (CM). A navíc i kvalitně.

Reagovat
sosna

Není ruka jako ruka. Tahle ale byla jasná, rozhodčí to pos*al a taky dostal od Řepáka řádně naprskáno. Ovšem Dynamo opět v devíti na vápně, za tohle si tu porážku zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

z Daridy může být pan hráč

Reagovat
smazaný uživatel

časem, časem... pořád je pár hluchých míst v jeho hře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš hodně hloupé prohlášení. Ta ruka byla jasná, a jelikož s ní hrál nad hlavou, tak i jasně měla být fouklá. Sudí je matlal, ale dneska pomoc Plzeň stejně nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty mrd.y na ct delaj s tim internetovym prenosem omg, uz 30 min prestavka a nepusti to

Reagovat
cubinho

Nádherná akce Škoda, to měl být gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa...dávejte to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch tutovek, bože...

Reagovat
cubinho

To už je neuvěřitelné

Reagovat
REPLIKATOR

Spalovači

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

To je prej ta házenáááá

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že se ještě Baník zvedne a pošle Budějovice kam patří s tímhle do ligy nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

a s tím co hraje Baník do ní patří?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si viděl hru Baníku na jaře tak musíš uznat že ano. Šli nahoru fanoušci za nimi stojí na jejich hru se dá dívat. Nedaří se v koncovce to je velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

tak než Budějky a Žižkov jo, ale pak je na řadě k sestupu hned Baník... ale musí se udržet, do ligy patří i s těmi jeho "fanoušky".

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych tam přidal Bohemku ta co hraje v poslední době z toho bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to syndrom chybějícího trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

je blbost to soudit podle zápasu v Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

to ano proto to nedělám

Reagovat
smazaný uživatel

ne? mně přijde že jo...na jaře nehrají špatně...jasně, ven si vždycky přijeli pro bod, ale taky ho získali...až dneska se jim to nepovede...a kvalitu podle mě rozhodně maj na to, aby se v klidu zachránili...to ať radši spadne Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

ne nedělám viděl sem je osobně na Bazalech tam kdyby to skončilo 3:0 tak se nikdo nemohl divit. Ten jejich beton je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

potřebovali bod, získali ho...ve hře o záchranu se musíš víc soustředit na body než na hru..

Reagovat
smazaný uživatel

v pořádku pokud se ti takový fotbal líbí mě ne proto si přeji jejich sestup

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že se mi líbí...ale jsou týmy, které hrají ještě hůř....Budějovice se alespoň doma o fotbal snaží...

Reagovat
cubinho

Exhibice... Nechápu, jak takový tým může hrát ligu. Snad v každém zápase jara byly ČB jasně horší, ale narozdíl např. od Baníku při nich stálo štěstí...

Reagovat
cubinho

Kolik už to mohlo být? 7:0?

Reagovat
cubinho

5 tutovek během 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdu na hokej! Snad to bude vypadat stejně!!! VAMOS HALA PLZEŇ!

Reagovat
cubinho

Hm, jasný ofsajd. Vtipné je, že z tolika šancí, co Plzeň měla, dali zrovna dva góly, které neměly platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš smutný a na plzeňský poměry tradiční

Reagovat
smazaný uživatel

"plzeňský poměry"

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, víc tady breč, všichni nám nadržujou a Spartě ubližujou. Achjo, neříkám že nám rozhodčí nepomohli a taky neříkám že to bylo poprvý, ale rozhodně to není ve větší míře než u ostatních týmu.

Whiners gonna whine

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle udělala Sparta, tak se o tom píše 2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

to tady paranoidní rumuni píšou taky pokaždé když se jinde něco nepískne už jste s tím trapní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Baníkovec viď.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale i kdyby tak to nijak nesouvisí s tím co sem napsal je to prostě tak. Pokaždé jak je nějaká chyba rozhodčích naběhne tady nějaký sparťan přesně s tou větou co si napsal a není to jenom o tom vy si fakt myslíte že po vás jdou media, rozhodčí prostě všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

takže to tak není? Když si to svým ubrečeným příspěvkem vlastně potvrdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Radši no coment, skus příště víc zapojit to co nosíš v hlaviččce

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nemáš rád pravdu je to tvoje věc. Komentuji jen co vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je prostě realita, já to znám moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To je jasný. Kdyby Sparta vyhrála titul za stejné pomoci rozhodčích jako loni Plzeň, tak nám to předhazují ještě dneska. Ale v opačném případě bylo všechno v pořádku..

Reagovat
smazaný uživatel

a zase. zase a zase. a zase. a ještě jednou dokola!

Reagovat
rufus

Tak si to užij alespoň tady na diskuzích. Spartě se o tohle starají sami novináři v mnohem větší míře.

Reagovat
smazaný uživatel

znovu:

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný to není teda vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

ten na té lajně chrápe

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to dneska neskončí desítkou... šance na to byli

Reagovat
smazaný uživatel

"tak si ho vyndal z trenek"

Reagovat
djiros

Darida

Reagovat
smazaný uživatel

nenechal se v klidu okopávat... kluk je to šikovnej

Reagovat
djiros

Nic proti němu nemám, ale tady se zachoval jako hajzl. Však ono se to vrátí, když to bude nejmíň čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

za to, co mu ten hráč provedl o pár doteků balónu předtím... se mu nedivím...

Reagovat
djiros

není žádná omluva, ale těžko diskutovat s někým z Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

no jak myslíš, zjevně si nikdy emotivní čutanou moc nehrál.

Reagovat
cubinho

Kéž by vyhrál fotbal, tzn. GL vyhraje Liberec nebo Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

To už je hrozný klišé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

respektive to bude strasna ostuda pro samotnej fotbal, jestli vyhraje Sparta

Reagovat
cubinho

Dobře Otepka

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka za pozápasový rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka za rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu pro Liberec... za letošek si ji zaslouží, druhá Plzeň a třetí příčku vezme Sparta Nejlépe pro fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

A od kdy se hraje na krásu fotbalu a ne body ?

Reagovat
smazaný uživatel

a bla bla bla... něco jiného už v komentech nemáš? Prostě můj názor... a stejnak to tak dopadne

Reagovat
joshua

Uáá, další. V zájmu dobrého fotbalu, zdar!

Reagovat
smazaný uživatel

Uááá, další rumun

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je nás hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by silene smutny, kdyby vyhral ligu tym, kterej hraje nejodpornejsi fotbal z cely spicky.. doufam, ze jak Liberec tak i my, pred Spartu pujdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje chvílema hezkej fotbal... sice jen chvílema, ale když se jim daří v obraně, tak to stačí. Nám by to s naší efektivitou a obrnou nestačilo, tak musíme hrát pořád naplno

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu hezkou chvili jsem zatim jeste nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně smutný? Já bych měl naopak z našeho titulu neskutečnou radost, ostatně jako z každého z té řady titulů, které jsem se Spartou zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje se na krasu, ale na body, kdy uz to pochopis? Bud rad, ze Plzen hraje o pohary a ne nekde v dolni polovine tabulky a o sestup jako v minulych letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaňák věří na osud, Plzeňák si chce titul vyškemrat na základě estetického hlediska...kurňa chlapi, já myslel, že se bude rozhodovat na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak tomu tak bude, proto to pro Spartu dobře nedopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele