Primera División - preview 29. kola

20.03.2012, 12:07, aktualizováno 22.03.2012, 08:40
Previews
Dobrou formou se momentálně může chlubit Málaga, po remíze na půdě Realu Madrid hodlá uspět proti Vallecanu. Seville se stále nedaří proniknout na pohárové příčky, proti sestupem ohroženému Santanderu bude favoritem. Program devětadvacátého kola doplňuje zápas Betis - Espanyol.
Racing Santander - Sevilla FC  (čtvrtek 20:00)
V jednom ze čtvrtečních duelů španělské Primera Division se osmnáctý Racing Santander na domácí půdě postaví proti třinácté Seville. Mezi oběma celky je v tabulce pouze devítibodový rozdíl, ale i tak je jasným favoritem zápasu hostující tým. Sevilla si nadále dělá pohárové ambice, na které nyní ztrácí sedm bodů. Racing ztrácí tři body na záchranu a chce bodovat v každém utkání.

Domácí Racing za sebou nemá ideální sérii zápasů. Nyní třikrát v řadě prohrál a stále více se tak utápí v sestupových vodách. Naposledy nestačil na Espanyol, na jehož půdě podlehl 3:1. Mnohem více však mrzí porážka na půdě nováčka z Raya Vallecana, kde v rámci 26. kola Racing prohrál 4:2.

Sevilla však také nemá za sebou úplně nejlepší sérii. Poslední dva duely prohrál a nejvíce určitě zamrzí ten z předminulého kola, ve kterém Sevilla prohrála 1:0 u předposledního Gijónu. V minulém kole prohrála doma 0:2 proti Barceloně, což se dalo očekávat. Nyní proti dalšímu outsiderovi musí bodovat.

První vzájemný duel těchto dvou celků v letošní sezóně skončil remízou 2:2 a tento výsledek by pravděpodobně domácí Racing bral i tentokrát. Sevilla však chce útočit na pohárové příčky a pro vítězství udělá cokoliv. Santander má však v posledních letech se Sevillou poměrně dobrou bilanci a rád by na ní navázal i letos.

Útočník Sevilly José Antonio Reyes byl po minulém zápase proti Barceloně kritizován za špatný výkon, ale v rozhovoru zdůraznil, že důležité je, aby zahrál dobře tým jako celek a že není dobré koukat se na jednotlivce. "Byl jsem sám na sebe naštvaný. Když se snažíte hrát dobře a nejde to, je to vždycky frustrující. My však musíme podat hlavně dobrý kolektivní výkon a pak můžeme začít vítězit."

"Jsme tým a naše výkony se pochopitelně odrážejí od výkonu jednotlivců. V posledním zápase jsem nebyl jediným špatným hráčem na naší straně. Trápí nás tyhle problémy už delší dobu a já čekám na zápas, ve kterém se všechno špatné zlomí v náš prospěch a začneme sbírat body pravidelně,"
dodal Reyes.

Na straně domácí Sevilly nebude moci do zápasu naskočit Emir Spahić, ale naopak by se měl po zranění vrátit Federico Fazio, který tak díru zalepí. Na domácí straně není jistý start zraněného brankáře Toňa, což by byl pro Racing veliký problém. Nastoupit určitě nemohou Bernardo a Lautaro Acosta. Oba dva jsou totiž na hostování ze Sevilly a ve smlouvě mají, že proti svému zaměstnavateli hrát nemohou.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Mario - Álvaro, Osmar, Torrejon, Christian - Diop, Colsa - Arana, Adrián, Jairo - Stuani
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Navarro, Escudé, Fazio, Coke - Rakitić, Medel - Perotti, Reyes, Navas - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 20:00)
Dva týmy v úplně opačných situacích na sebe narazí v Seville, domácí Betis se trápí a není daleko od sestupových vod, teď ale přivítá na vlastním stadionu rozjetý Espanyol a bude mu chtít oplatil podzimní porážku.

Rozdíl v počtu získaných bodů přitom není nikterak markantní, vzhledem k obrovské vyrovnanosti celé ligy dělí osmý (před začátkem kola šestý) Espanyol od šestnáctého Betisu jen devět bodů. Jenže Betis rozhodně nemůže být se svou současnou formou spokojen a nebýt famózního startu do sezony, v němž okupoval dokonce první příčku a sbíral výhru za výhrou, měl by teď starosti ještě mnohem větší. Takto může být ještě stále relativně v klidu, jelikož poslední trojice má na zbytek ligy ztrátu, ta na Betis činí konkrétně devět bodů.

Jenže z posledních deseti ligových duelů zvládli domácí jen dva, stejný počet jich pak skončil remízou, co se tedy týče aktuálních výsledků klubu, řadil by se Betis do dolních pater tabulky. A ani výkony zelenobílých nejsou vůbec ideální, Betis sice před dvěma týdny dokázal potrápit první Real a podlehl mu jen 2:3, jenže už o týden později dostal cennou tříbrankovou lekci od nováčka z Raya.

Espanyol má za sebou dvě vítězství z posledních dvou týdnů, parádním způsobem tak zareagovala na pětizápasové čekání na tříbodový zisk. Oba duely navíc zvládl s velkým přehledem, nejprve rozstřílel doma Rayo 5:1, minule si pak na stejném stadionu poradil s Racingem v poměru 3:1. A radost mohou v menším barcelonském klubu mít hlavně z Philippeho Coutinha, který se rozehrává k úžasným výkonům a táhne Espanyol do evropských pohárů.

A když už jsme u nich, byla by škoda nezmínit, jak je na tom Espanyol v porovnání se zbylými kluby, které se snaží probojovat minimálně do Evropské ligy. Pokud domácí zvítězí, dostanou se na páté místo tabulky o dva body za čtvrté Levante, zítra však čeká zápas i momentálně sedmou Málagu, ta tak klidně může před Espanyolem zůstat.

Oba celky mají poměrně vyprázdněnou marodku, v porovnání s jinými celky Primery División je počet absencí skutečně nízký. Posuďte sami, domácí trenér Mauricio Pocchetino momentálně pracuje připravuje na zápas kádr, ve kterém chybí jen a pouze Sergio García, ostatní hráči (včetně rekonvalescenta Verdúa) jsou plně k dispozici. Domácím chybí jen Ustaritz a Sergio. Poslední dva vzájemné duely vyhrál Espanyol, dokoná tak vítězný hattrick, nebo se Betis do třetice všeho dobrého dočká?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Nelson, Paulao, Dorado, Nacho - Beňat, Iriney, Sevilla - Castro, Molina, Montero
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Rodríguez, Moreno, Dídac - Forlín, Baena - Weiss, Romaric, Coutinho - Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Rayo Vallecano  (čtvrtek 22:00)
Ve čtvrtečním zápase 29. kola La Ligy se na hřišti Málagy představí hráči Raya Vallecano. Domácí jsou ve velmi dobré formě, tabulkou se šplhají nahoru, a tak budou chtít získat tři body i nad nováčkem soutěže, ten ale srdnatě bojuje a na venkovních hřištích je velice silným protihráčem.

Málaga hraje v posledních kolech velice dobře. Dokázala porazit Zaragozu, Getafe a Levante a v posledním kole vyválčila remízu s Realem Madrid, která je především v letošní sezóně velice cenným skalpem. I díky této skvělé sérii se ambiciózní klub vyšvihl na pátou pozici a ztrácí pouhé tři body na čtvrté Levante.

Argentinský obránce Martin Demichelis říká, že si v posledních kolech velice věří a hrají velmi dobrý fotbal, díky čemuž získali cenné body, snaží se ale nepropadnout nebezpečnému upokojení: "Bod, který jsme získali v zápase s Realem, je pro nás velice důležitý jak z pohledu tabulkového umístění, tak z psychického hlediska. Stoupla nám morálka a my si opravdu hodně věříme. Víme že můžeme porazit každého. Důležité ale je předvést podobný výkon jako v minulých kolech."

"Budeme mít výhodu domácího prostředí, ale víme, že Rayo je venku hodně silné. Musíme hrát naplno, být trpěliví a hrát celých 90 minut,"
dodává argentinský internacionál. A rozhodně ví, o čem mluví. Pomineme-li poslední venkovní zápas Vallecana, který hráči prohráli 1:5 s Espanyolem, dokázal si nováček soutěže vytvořit třízápasovou šňůru vítězství díky výhrám na d Granadou, Zaragozou a Leventem.

Demichelis do zápasu s největší pravděpodobností nastoupí v roli záložníka, neboť nadále zaskakuje za zraněného Toulalana. Jistý není start stopera Weligtona, který má po zápase s Realem Madrid poraněný kotník.

Rayo v posledním kole dokázalo porazit Real Betis 3:0, a tak na pátou Málagu ztrácí pouhé čtyři body a jistě se bude snažit tuto ztrátu snížit na jednobodový rozdíl. K tomu by mu měl pomoci i již uzdravený Mikel Labaka, zatímco kapitán Michel je stále mimo hru, neboť si teprve léčí své vykloubené rameno.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W.Caballero - S.Sánchez, Weligton, Mathijsen, Monreal - Demichelis, I.Camacho - Joaquín, Isco, Cazorla, S.Rondón
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Joel - Casado, Pulido, Arribas, Tito - Movilla, J.Fuego - Armenteros, Michu, Piti - D.Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - RCD Mallorca  (středa 20:00)
V jednom ze středečních zápasů vloženého 29. kola španělské Primera Division se předposlední Sporting Gijón pokusí na domácí půdě porazit třináctou Mallorcu. Mezi oběma celky je před zápasem devítibodový rozdíl. Zatímco Mallorca bojuje v klidném středu tabulky, Gijón ztrácí nyní na záchranu tři body a má se co ohánět, aby se dostal pryč z nelichotivé příčky.

Mallorca z posledních tří zápasů získala pět bodů a na slušnou sérii chce navázat také proti trápícímu se Gijónu. V posledních dvou kolech navíc Mallorca uhrála body s o poznání silnějšími soupeři. V rámci 27. kola remizovala 2:2 na půdě Valencie a o víkendu dokonce doma porazila Atlético Madrid 2:1.

Gijón naopak střídá povedené zápasy s těmi horšími a díky tomu se nachází na předposlední pozici. V minulém kole prohrál 2:1 na půdě Granady a nyní tak doufá, že ho čeká jeden z těch povedenějších duelů. Svým výkonem se chce Gijón přiblížit zápasu proti Seville, ve kterém zvítězil na domácí půdě 1:0.

První vzájemný duel v letošní sezóně zvládl lépe Gijón, který v rámci 10. kola vyhrál na půdě Mallorcy překvapivě 1:2. To však nebyl jediný vzájemný zápas v této sezóně. Oba dva celky se poté ještě potkaly ve čtvrtém kole španělského poháru. Tam pokaždé vyhrál hostující tým, ale Mallorca vyhrála 0:2 na půdě Gijónu, tedy o gól více než její soupeř a postoupila do dalšího kola.

Do sestavy Gijónu se po zranění vrací záložník a jeden z klíčových hráčů Miguel de las Cuevas, který doufá v pozitivní návrat do týmu. "Stojíme nyní proti dobrému celku, což dokazují poslední dva výsledky Mallorcy, ale jsem přesvědčený, že můžeme odehrát dobré utkání a zvítězit. V této obtížné situaci potřebujeme každé vítězství a je to o to horší, že jsme v každém zápase pod mírným tlakem."

Na straně domácího celku s největší pravděpodobností nenastoupí Oscar Trejo. Do sestavy se naopak vrací již zmiňovaný De las Cuevas a osamoceného Barrala by měli vepředu klasicky doplnit také Colunga s Mendym. Mallorce bude chybět Ivan ramis, Chori Castro a Michael Pereira. Všichni tři mají distanc kvůli kartám.

Právě Ivan Ramis hovořil před utkáním o šancích Mallorcy. "Teď se nám sice povedli dva těžké zápasy, ale pokud to nedokážeme potvrdit proti lehčímu soupeři, bylo to k ničemu. Teď musíme zabrat jako nikdy předtím a Gijón porazit. Pouze tehdy nám budou body proti Valencii a Atléticu Madrid užitečné."

"Sporting bojuje o záchranu a my musíme očekávat, že takhle také náš soupeř do utkání nastoupí. Kvalita je však nyní na naší straně a toho se musíme pokusit využít. Pokud se nám podaří vzadu uhrát nulu, věřím, že znovu zvítězíme a ještě vylepšíme naší pozici v tabulce," dokončil Ramis.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Lora, Botía, Gálvez, Canella - Eguren, Castro - Mendy, Las Cuevas, Colunga - Barral
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cáceres, Nunes, Chico, Cendrós - Alfaro, Martí, Tissone, Nsue - Hemed, Víctor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (středa 20:00)
Na stadionu Vicenteho Calderona fanoušci uvidí ostrý souboj o vstupenku do Evropy. Domácí Atlético ani hostující Athletic nechtějí na pohárových příčkách chybět, ještě je ale čeká spousta práce, protože další soupeři zatím pravidelně sbírají body.

Atlétiku Madrid momentálně patří desátá příčka, která nekoresponduje s požadavky vedení či fanoušků. Tým v průběhu sezony vyměnil trenéra a pod Diegem Simeonem se mu začalo dařit, jenže to už nyní tolik neplatí. Ve španělské lize domácí zvítězili z posledních sedmi zápasů jen doma nad Granadou, což se muselo projevit v tabulce. Vedle toho vypadli z vyřazovací fáze Evropské ligy.

Středeční výhra by pro Atlético znamenala jistý postup vzhůru v tabulce, protože hosté mají jen o bod víc. Očekává se, že trenér Simeone postaví úplně stejnou sestavu jako při víkendové prohře na Mallorce. Zraněni jsou Thiago, Silvio a Diego, ten ale bude v nejbližší době připraven hrát.

Hosté se v posledních týdnech ukázali ve skvělém světle v Evropské lize, kde přehráli Manchester United. Ovšem v domácí lize to z jejich strany taková sláva není. Momentálně drží nepříjemnou sérii dvou porážek v řadě, naposlede je na jejich hřišti přehrála Valencia.

"O únavě nemůže být řeč. Tvrdě jsme dřeli, přesto jsme prohráli. Porazili jsme United, jeden z největších klubů na světě, a tak si myslím, že se na nás poté soupeři chtěli o to víc vytáhnout," hledá příčiny proher Iker Muniain. "Zápas na půdě Atlétika je ohromně důležitý, je to náš přímý rival. Když tu vyhrajeme o o víkendu porazíme Gijon, budeme zpět v boji o Ligu mistrů."

Bilbajskému týmu patří osmé místo, čtvrté Levante je jen o čtyři body lepší. Týmu trenéra Marcela Bielsy možná bude v Madridu opět chybět kanonýr Fernando Llorente, v trestu je kapitán Iraola, suspendace naopak skončila dvojici Amorebieta, Toquero.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Real Zaragoza  (středa 20:00)
Valencia v minulém kole trochu překvapivě po sérii ne moc dobrých výkonů zvítězila 0:3 na půdě Athleticu a na výkon z tohoto zápasu bude chtít navázat také domácím zápasem proti poslední Zaragoze. Netopýři mají v tabulce o osmadvacet bodů více a jsou jasným favoritem tohoto klání. Cokoliv jiného než jejich vítězství by bylo obrovským překvapením.

Po sérii neuspokojivých výsledků se Valencia vrací do své staré formy. V předminulém kole sice pouze remizovala 2:2 doma s Mallorcou, ale chuť si spravila v minulém kole na půdě favorizovaného Athleticu, kde díky hattricku kanonýra Roberta Soldada zvítězila 0:3.

Zaragoza má z posledních tří zápasů na kontě zisk čtyř bodů, což je pro ni v tuto sezónu poměrně nezvyklé. I nadále však ztrácí na záchranu propastných osm bodů a musí zabrat. V minulém kole uhrála doma remízu 1:1 s Osasunou. První vzájemný duel těchto celků v letošní sezóně skončil vítězstvím Valencie v poměru 0:1, trefil se Jordi Alba.

Trenér hostující Zaragozy Manolo Jimenéz byl spokojen po remíze svého celku s Osasunou zejména s bojovností u svých borců a rád by ji přenesl i do zápasu proti Valencii. "Každý nadcházející zápas je pro nás ten nejdůležitější a nyní se musíme připravit na Valencii, která má skvělý tým a po právu je na třetím místě v tabulce Primera Division."

"Většinu zápasů prohráváme, protože nezastihneme úvod zápasu. Toho se musíme proti Valencii se vyvarovat, protože pokud budeme rychle prohrávat, naše šance na úspěch se sníží. Naší největší zbraní je nyní bojovnost a to chceme prodat v každém nadcházejícím utkání. Musíme zaujmout postoj jako v zápase proti Osasuně a body můžeme získat klidně i na půdě favorita," dokončil sebevědomě Jimenéz.

Trenér domácích Netopýrů Unai Emery si po vítězství nad Athleticem oddychl a do zápasu proti Zaragoze si věří. "Zápas proti Athleticu nám znovu dodal sebevědomí a my na něj musíme navázat také utkáním proti Zaragoze. Na pohled hrajeme proti snazšímu soupeři, ale v nejvyšší lize nesmíte podcenit nikoho. Já doufám, že nám se to nestane a získáme povinné tři body," dodal trenér Los Che.

Valencia v tabulce bojuje o třetí pozici zajišťující přímý postup do Ligy mistrů pro příští sezónu. Nyní má na tomto místě šestibodový náskok před čtvrtým Levante a ráda by ho ještě navýšila. Do konce sezóny však zbývá ještě jedenáct zápasů a stát se může cokoliv.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Bruno, Rami, Ruiz, Alba - Albelda, Parejo - Feghouli, Jonas, Mathieu - Soldado
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Obradovic, Lanzaro, Pintér, Álvarez - Dujmović, Apoňo - Lafita, Oriol, García - Aranda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Levante UD  (středa 20:00)
Levante stále udatně bojuje o čtvrtou příčku, která zajišťuje kvalifikaci Ligy mistrů. Další zápas čeká skromný klub na půdě Realu Sociedad. Tým ze San Sebastianu je doma silný, poslední čtyři zápasy na svém hřišti vyhrál.

Real Sociedad pravidelně stídá výhry s prohrami, jeho bilance momentálně stačí na čtrnácté místo a devítibodový náskok na sestupové příčky. Mohlo být lépe, nebýt vlastního gólu Iniga Martineze a následné těsné prohry o víkendu proti Getafe.

"Myslím, že nám v posledních zápasech trochu chybí štěstí. Většinou máme víc šancí než soupeř, jenže když se trápíme v koncovce, je pro nás těžké získat tři body," říká domácí Xabi Prieto. "Na Levante si musíme dát obzvlášť dobrý pozor. To, že se stále drží na čtvrtém místě, znamená, že má vynikající sezonu o stálou výkonnost."

Hosté nabrali v povedené sezoně sebevědomí a v San Sebastianu si chtějí připsat další výhru. Pokud dál chtějí pomýšlet na Ligu mistrů, bodovat potřebují, protože na dostřel je hned několik konkurentů. "Nikdy bychom si nemysleli, že už můžeme mít jednačtyřicet bodů. To bývá hranice záchrany. Chceme tu vyhrát a uspět i v dalším zápase, pak můžeme začít myslet na jiné cíle," prohlásil Javi Venta.

Domácím bude chybět jeden z klíčových mužů Antoine Griezmann, což může přinést výraznější změny v sestavě. Levante nemůže kvůli pěti žlutým kartám nasadit Valda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Madrid  (středa 22:00)
Boj o titul je po víkendové remíze Realu Madrid s Málagou o něco zajímavější, protože náskok Bílého baletu klesl na osm bodů. V dalším kole Barcelona porazila Granadu, a tak nyní ztrácí pět bodů. Real bude odpovídat ve Villarrealu, který podruhé v sezoně změnil trenéra.

Trenér Barcelony Pep Guardiola se nechal slyšet, že je pro Katalánce nemožné Real do konce sezony dohnat. V táboře lídra ale nic takového nechtějí slyšet. "Podobné řeči nás nezajímají. Máme slušný náskok a musíme se postarat o to, abychom si ho udrželi. Chceme stále podávat kvalitní výkony, na komentáře soupeřů se nesoustředíme," zdůraznil Aitor Karanka, asistent trenéra Mourinha.

Proti Málaze skončila fantastická série Realu, která čítala jedenáct vítězných ligových zápasů v řadě. Domácí Villarreal je na tom mnohem hůře. Z posledních pěti zápasů získal jediný bod a je jen tři body nad sestupovou zónou. Špatné výsledky si už podruhé v sezoně vyžádaly obět v podobě změny trenéra - Joseho Molinu nahradil Miguel Angel Lotina.

Zkušeného kouče čeká ostrý debut proti Realu, který celou sezonu hraje velmi dobře. Mnoho nadějí na úspěch nedává Žluté ponorce ani ligová bilance, za posledních deset let vyhrál Villarreal nad Realem jen dvakrát. Domácí navíc stále bojují s početnou marodkou, mimo hru jsou Valero, Rossi a Catala, v trestu je Marchena.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.50 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Getafe CF  (úterý 20:00)
Osasuna letos dokázala porazit Barcelonu a díky tomu se stále drží v boji o pohárové příčky. Situace kolem nich je ale velice vyrovnaná a rozdíl mezi čtvrtým a jedenáctým místem je pouhých šest bodů. Osasuna je na sedmé příčce pouze o skóre za šestým Espanyolem a o dva body za Levante a Malagou. Getafe je na tom o něco hůře, ovšem na jedenáctém místě ztrácí na svého úterního soupeře jen čtyři body a po případné výhře se tak může výrazně přiblížit.

Osasuna už neprohrála čtyřikrát v řadě a získala celkem osm bodů, porazila třeba i konkurenční Bilbao. Ovšem minulé vystoupení na půdě poslední Zaragozy se jí příliš nepovedlo, když pouze remizovala. Getafe v pěti minulých duelech jen jednou prohrálo a dvakrát remizovalo, ve dvou posledních zápasech však vybojoval plný počet šesti bodů. Po výhře ve Villarealu doma zdolalo také Real Sociaded a v tabulce ho tak přeskočilo.

V podzimním vzájemném duelu se oba celky rozešly smírně po remíze 2:2, celkově však Osasuna už nedokázala porazit soupeře šestkrát v řadě a ráda by tuto smolnou sérii konečně prolomila. Kouč domácího celku Jose Luis Mendilibar už může přivítat Dejana Lekiče, který vyléčil zranění nohy, karetní trest si také odpykal Miguel Flaqo. Odpočívat ještě bude Sergio Fernandez, na pozici stopera ho tak i nyní nahradí Roversio.

Kouč Getafe Luis Garcia nenasadí nově zraněného Pedra Leona, ovšem po karetním trestu již bude připraven Cata Diaz. "Líbí se mi práce trenéra Mendilibara, který s týmem udělal velký pokrok. Hráči mají skvělou morálku a navíc předvádí každé utkání rychlý dynamický fotbal, jsou do všeho naplno. Fanoušci domácího výběru jsou navíc skvělí a určitě pomůžou. Soupeř je útočně laděný a nebezpečné jsou hlavně jeho rohové a přímé volné kopy," uvádí Garcia.

Kouč Mendilibar tvrdí, že jeho celek potřebuje tři body více. "Je to pro nás hodně důležité utkání. Stále se mluví o pohárech a my k nim máme celkem blízko. V dalších zápasech narazíme na hodně nepříjemné soupeře a musíme zužitkovat domácí prostředí. Getafe je dobrý celek a umí zaútočit.. Bude to těžký souboj, musíme si dát pozor na rychlé protiútoky," řekl Mendilibar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Granada CF  (úterý 21:00)
Barcelona postoupila snadno do dalších bojů Ligy mistrů a díky minulému zavání Realu Madrid se přiblížila i boji o titul. Na vedoucí celek tabulky sice stále ztrácí osm bodů, jedenáct kol před koncem to však v žádném případě není nesmazatelná ztráta. Nyní vyzve Granadu, která stále bojuje o záchranu a potřebuje každý bodík. Ovšem úplně nutné to v tuto chvíli není, sedmibodový náskok a patnácté místo zatím dává hostům čas.

Barcelona vyhrála posledních pět ligových duelů, naposledy prohrála 2:3 na půdě Osasuny. K tomu v minulých dvou venkovních duelech ani jednou neinkasovala a shodně zdolala Santander i Sevillu poměrem 2:0. Včetně pohárových zápasů drží šňůru sedmi vyhraných zápasů a v úterní dohrávce s outsiderem to rozhodně nechce porušit. V desátém kole na půdě Granady zvítězila těsně 1:0 a nyní se čeká přeci jen o něco větší rozdíl.

Granada naopak po třech prohrách s celky z horní poloviny tabulky zvládla klíčový duel se sestupujícím Gijónem a nakonec ho po velkém boji porazila 2:1, díky tomu si vytvořila slušný náskok. Kouč hostů Abel Resino ví, že úterní duel bude hodně složitý. "Musíme hrát nejlepší fotbal na světě, abychom si utkání s nejlepším celkem světa pořádně užili. Každý výsledek s Barcelonou kromě prohry je fantasticky," uvádí přesvědčivě.

Dále pokračuje, jaké všechny faktory mohou vést k úspěchu. "Musíme velice dobře bránit, hrát po celých devadesát minut jako tým a hlavně se s balónem moc nemazlit a odkopávat ho nejdál, co to půjde," snaží se najít recept. "Bude to hodně složitý souboj, ale rozhodně nejsme úplně bez šance," doufá Resino. Tomu bude v kádru chybět vykartovaný záložní Carlos Martins a poté zranění Jaime Romero, Fran Rico, Pape Diakhate, Roberto a Hassan Yebda.

Kouč hostů Pep Guardiola stále nebude mít k dispozici Erica Abidala, kvůli problémům s kolenem nebude hrát ani Ibrahim Afellay, do sestavy ale povolal Marca Muniesu a Cristiana Tella. "Barcelona nepotřebuje žádnou motivaci, s nejlepším kádrem světa bude tlačit i tak. Na druhou stranu si ale myslím, že titul letos bude patřit Realu Madrid, který je též velice dobrý a má také skvělého trenéra," dodává závěrem Resino.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.04 - 13.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid27232289:2471
2.FC Barcelona27196277:1963
3.Valencia CF27138643:3147
4.Levante UD271251038:3741
5.Málaga CF271251038:3841
6.Espanyol Barcelona271161035:3639
7.CA Osasuna27912632:4139
8.Athletic Bilbao27910842:3737
9.Rayo Vallecano271141240:4337
10.Atlético Madrid2799937:3336
11.Getafe CF27981028:3535
12.Sevilla FC27891027:3133
13.RCD Mallorca27891028:3333
14.Real Sociedad27961230:3733
15.Granada CF27941424:3831
16.Real Betis27931531:4130
17.Villarreal CF27691227:4127
18.Racing Santander274121122:4024
19.Sporting Gijón27661525:5024
20.Real Zaragoza27471622:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (635)

Přidat komentář
blaugrana

Dnes sa chcem baviť. Chcelo by to manitu. Leo 3 kusy a po jeden Don a Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně. Messi minimálně dva kousky dá. Stát se ve 24 letech nejlepší střelec Barçy v historii - to si nenechá ujít

Reagovat
blaugrana

To aby som zbehol kúpiť Huberta.

Reagovat
vocasisko

Snad pohodový vítězství a zároveň vysoký, další zápas kdy hrajeme před Realem (příští týden zase), můžeme na ně tedy vyvíjet neustále tlak.

Pokud dá dnes Leo 2 kusy stane se nejlepším střelcem Barcelonského historie a jak řekl Guardiola, pořádně se na to všichni vožereme.

Tip na sestavu:

Valdés-Alves,Pique,Puyol,Muniesa-Keita,Thiago,Iniesta-Cuenca,Messi,Alexis

tip 4:0 Messi 2x, Alexis, Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát si myslím že Pep to dá dnes na 3-4-3 a miesto Muniesu bude hrať Masch a miesto Alvesa bude Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pánové, příští sezony se budeme moct těšit na nejtalentovanější čtveřici hráčů na světě v Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar?

Reagovat
vocasisko

jen to ne, ale jestli jsme opravdu za něj tu záloha zaplatili, tak se budu muset s jeho příchodem začít smiřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Smiřovat.. Vy jste fakt úplní blázni..

Reagovat
vocasisko

prostě ho nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsi trubka..

Reagovat
vocasisko

Nejvíc mě na tom štve, že jsem si tak nějak oblíbil současný složení útok a jeho příchod by znamenal odchod minimálně dvou, spíš tří současných útočníků. Odchod Villy a Afellaye bych ještě oželel, ale odchod Cuency nebo Pedra by mě určitě hodně nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých 3? Prosim tě, píšeš hlouposti.. Nemůžeš nikdy počítat s tím, že nikdo nebude zraněnej.. A proto je takhle univerzální hráč jako Neymar pro každou sestavu jako dar z nebes..

Reagovat
vocasisko

tak myslím, že by se Neymar dostal do pozice Alvése nebo Messiho, že by prostě hrál, dokud by neměl zlomenou nohu. Pak si myslím, že mít na 3 posty Messiho,Pedra,Villu,Afellaye,Cuencu,Tella,Alexise,Neymara s tím, že tam letos hraje Cesc a Iniesta je až moc

Reagovat
smazaný uživatel

To aby se do takové pozice dostal by musel nejdřív dokázat.. Bude v podobné situaci jako třeba Villa, kterej to nakonec dokázal.. Podobně to vidím i na Neymarovi. Vždyť bude stát podobný peníze jako právě Villa, nebo Alexis.. Akorát on to bohatě splatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mňa je už ten prestup "upečený", Neymar príde skôr či neskôr, tým som si na 90% istý ale tipujem že až budúce leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Iniesta, Neymar, Xavi... To bude kolotoč.

Reagovat
F.Torres

no ale jenom v tom případě, pokad to bude moderovat Pavel Poulíček

Reagovat
Losinho

Hubáček, Vlček, Latka a Lukáš Jarolím? A co si počne Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Barcelona pro něho bude na evropský rozjezd ideální, vzhledem k případu Ibrahimovič nebude pod moc velkým tlakem, jelikož má poměrně vysoko nasazenou laťku v soutěži o největší provar, to by mu mohlo pomoct

Reagovat
blaugrana

Tak neviem, či zrovna aktuálne najlepší klub sveta je najlepší rozjazd. na druhú stranu bude hrať s tými najlepšími, čiže máš zrejme pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je už dva roky zvyklý na podobný tlak.. Navíc Barcelona sestavu docela točí, v současný době pro něj není vhodnější klub.

Reagovat
smazaný uživatel

po Alexisovi už věřím i tomu Neymarovi trochu víc. Každopádně si pořád myslím, že by pro Neymara byl lepší přechodový klub - Valencie, Atleti, Sevilla, Lyon, Porto ...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tyhle kluby by na něj až moc spolíhali.. Barca nemusí, ta má svatou trojici, která jim ty body bude dělat. Neymar tam jde jen jako takový koření, ještě o něco zatraktivnit a zlepšit hru.. Ne jí celou vést jako hlavní persona.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co chce Neymar v Evropě dokázat. Jestli by mu stačilo hrát v Barce druhé (třetí, čtvrté ...) housle, tak v pohodě. Ale takovýmu Ibrovi tohle nevonělo. Vůbec nevím, co si Ibra myslel. Messiho v Barceloně nikdo ze sedla nevyhodí ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, jen jako takový koření za 60 mega... trošku drahá sranda na to, že má být jen koření...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty peníze jsou spíš investice..

Reagovat
ADM

Ani nechcem vedieť kolko mega sa vráti v dresoch...

Reagovat
smazaný uživatel

odkud to máš ?

Reagovat
smazaný uživatel

a dá se tomu věřit? šance na procenta, že fakt přijde ?

Reagovat
blaugrana

90%, Sandro má v Brazílii páky ako nikto iný...

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info... no nevím, odvařenej z toho nejsem...

Reagovat
blaugrana

Tak ak bude stáť skutočne tých spomínaných 58 mega, tak ani ja. Ale. Je to marketingová bomba, ktorá sa splatí sama a pokiaľ sa chytí, tak to bude vynikajúci obchod. A že predpoklady na to, aby sa chytil má veľké, o tom pochybovať netreba.

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena je fakt šílená... věřím, že to je kvalitní hráč, viděl jsem ho několikrát v zápasech... ale pokud přijde, znamená to odchod jednoho z ofenzivních hráčů a to bych uplně nechtěl... leda tak Ibrahima

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé že Neymar je marketingová bomba, která se splatí sama. Ale když fanoušci Realu zmiňovali, že se částky za Kaka a Ronalda vrátily z marketingu, tak to fanoušci Barcelony zhazovali. Přitom co se týče marketingu, tak se nějaký Neymar ani jednomu ze zmíněných ani nepřiblíží (hlavně u Kaka se to musí brát z pohledu sezony, kdy do Realu přestoupil...samozřejmě že poslední cca rok z marketingového hlediska to je s ním dolů...)

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar přinese Barceloně dalších třeba 100 milionů fandů z Jižní Ameriky, kde je naprosto zbožňovanej.. Kaká neměl nikdy takový potenciál jako on.. To už spíš Cristiano, kterej ale nedělá tak moderní marketing jako Neymar..

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka byl v době, kdy přestoupil z AC určitě více populární než současný Neymar a to celkově po světě. Ono asijský trh má o dost větší potenciál než ten jihoamerický...

A pod pojmem "moderní marketing" si představuješ co?

Reagovat
smazaný uživatel

Asijský trh má Neymar taky pod palcem víc jak kdy měl Kaká..

Moderní marketing si představuju tak jak to dělá Neymar.. Komunikuje osobně přes sociální sítě, zúčastňuje se různých televizních pořadů, přijme pozvání jako host na obrovský koncert.. Má vlastní styl, který od něj spoustu lidí kopíruje.. Lidi ho v prostě zbožňujou.. To jen tady v Evropě si myslíme, že všechno děláme nejlíp, tak se za moře ani nepodíváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Asijského trhu, tak se hodně mýlíš. Kaka tam je jasná 1ka. U asijského trhu to je hodně o tom, které kluby se tam prezentují. Navíc populární tam je evropská Liga mistrů. Ani jedno se Neymara netýká...

Se sociálními síti dneska komunikuje kde kdo. U mladých hráčů jako je Neymar je logické, že komunikují o něco více, takový Wilshere tweetuje skoro pořád....

A lidi Neymara zbožňujou v Brazílii, tam je to pro ně prostě nový Pelé. Pár let zpátky byli hotoví z Robinha....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemýlím se. Když tam byl Santos na MS klubů, tak byl největší zájem právě o něho.. Ani Messi neměl tolik pozornosti. Natáčí tam reklamy, je tam hostem v televizních pořadech.. Asiati se za to moře dívají..

Podívej se kolik má shlédnutí Neymar na youtube.. A nemusí to být jen fotbalový věci. O image se mu starají naprosto skvěle. V J. Americe je branej za takovýho kluka od vedle, kterej rozbije okno míčem, ale hezky se usměje a všechno je mu odpuštěno..

Tady je vidět, že prostě ty za to moře nedohlédneš no.. Robinho nikdy neměl takovou pozornost jako Neymar, Neymar poprvé kopnul do míče před lidma a hned byl kvůli jejich nesouhlasu s nenominováním do repre po MS odvolanej trenér.. A to tam kopal chvilku, od tý doby se jeho obraz ještě zlepšil.. A to nepočítám jak se ještě zlepšil fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedno MS klubů nemůže Neymara zachránit ve srovnání s Kaka To MS mu samozřejmě hodně přidalo na popularitě, z velké části to bylo o souboji Neymar-Barcelona, jelikož se o tom přestupu mluvilo.

A s tím Robinhem to tak bylo. Dneska je lehčí se do médií dostat, aby se o hráči mluvilo, aby ho lidi sledovali na youtube. Ono Youtube přestává být měřítko od doby, kdy začal být Facebook populární jak je (krásně to jde vidět u hudby, kdy každá s prominutím moderní sračka má desítky miliony zhlédnutí a to jen díky tomu, že je sdílená přes FB).

Neymar a Ai se eu te pego = IN díky facebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho byl taky výjimečný talent.. Což se v Realu taky potvrdilo, hrál výborně Jenže takový věhlas jako má Neymar nikdy neměl.. Tohle je naprostá výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ai Se Eu Te Pego není slavná díky facebooku!

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem neviděl čísla, ale logicky si myslím, že se prostě nedá vytěžit z dresů jednoho hráče 60 mega euro. Stejně, jako jsem si tohle myslel u těch pohádek Florentina o vyrovnané bilanci Galácticos, tak si to myslím i u Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitáhne nové sponzory, dotáhne k fandovství další miliony lidí a svým pojetím hry na hřišti zase ještě zvedne zájem televizí o Barcelonu.

Reagovat
alcantara

Tak oni snad tazili pro tvorbe galacticos z kamaratskej spoluprace s mestom, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo předtím. Někdy rok 1998 - 99. Tu injekci od města pak právě využili k tvorbě Galácticos a nakonci té éry měli stejně půl miliardy dluhů.

Prostě v té Florentinově pohádce o výnosnosti toho projektu něco smrdí. Ale lidem to nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dluhy pár stovek mega měla/má i Barcelona ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč do ziskovosti nebo neziskovosti projektu Galácticos pleteš Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

....protože ty dluhy mají očividně všechny kluby a to nejen ty co vydají miliony za Galacticos. Ono i kdyby třeba Perez dostal prachy za nákupy hvězd zpět přes marketing (dresy, reklamy hráčů apod.) tak velká suma padla do stadionu, která tu zápornou částku z velké části ovlivňuje....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou. Zkus si pročíst tohle vlákno a pak se zkus zamyslet, kde leží gró.

A pak se zkus podívat na svoji naprosto nesmyslnou reakci, dej si facku a jdi někam na čerstvý vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se vysmát....

Reagovat
smazaný uživatel

chjo, tak ještě jednou pro méně chápavé.

Jde zde o ziskovosti nebo neziskovosti projektu Galácticos. Pro ty méně informačně vybavené je to projekt Florentina Peréze a tento projekt probíhal v klubu jménem Real Madrid.

A teď by mě zajímalo (vlastně ani ne), jak se tohohle všeho týká to, že i Barcelona má své dluhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má marketingový potenciál Neymara společného se ziskovostí/neziskovostí Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase - otázkou se na otázku neodpovídá. Je to nevychované.

Ale odpovím:

Hodně. Taky se říkalo, že z prodeje dresů Florentino zafinancoval projekt Galácticos, čemuž se já směju.

Co mají teda společného dluhy Barcelony s projektem Galácticos?

Reagovat
Losinho

Mají dost společného s původním tématem, tzn. možným nákupem Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by se měl naučit reagovat na správný příspěvek. Zaprvé.

A zadruhé - v tomhle vlánku je to naprosto nová myšlenka (jestli to u něj není silné slovo), takže to sem vlastně ani nepatří.

Reagovat
blaugrana

Tak čítal som, že chce madrid pekne zadĺžiť a následne vytunelovať a vyrývať do svojich tehiel znak madridu, keďže vlastní najväčšiu stavebnú firmu v Španielsku.

Reagovat
smazaný uživatel

on hlavně hrozně chce stavět pro Real nový stadion. Proč asi?

Reagovat
blaugrana

Asi preto, že nechce nechať zarobiť tej svojej firme.

Reagovat
smazaný uživatel

správně. Samozřejmě by před zahájením projektu proběhlo transparentní výběrové řízení, ze kterého by se pomocí dlouhé řady různých kriterií vybral nejlepší zhotovitel. A o tom, že by to měla být zrovínka jedna z Florentinových firem, samozřejmě nikdo nepochybuje.

Reagovat
blaugrana

To asi ako u nás na Slovensku, kde vždy vyhrá konkurz na výstavbu ta "najlacnejšia alternatíva", ktorú úplne náhodou vlastní bu´d správca konkurzu, alebo niekto jemu blízky. Je to humus. Raz, keď mi z toho prepne, tak ich postrieľam.

Reagovat
smazaný uživatel

"nový stadion"

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to až také nereálne, v priemere stojí dres Realu 90E, v takomto prípade by to znamenalo že by sa muselo predať minimálne 650 000 originálnych dresov, ale do kasy určite nejde plná suma za jeden dres + keď ešte prirátame že si na prestup brali úver tak tá konečná suma sa môže vyšplhať aj na 75 mega + plat, čiže cca ten jeden milión dresov za tri sezóny, nereálne?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty vycházíš ze zcela mylné představy, že celá částka za prodej dresu jde klubu. A to není vůbec pravda.

Dobře 10 % si bere obchodník. Dobře 30 % (a kdo ví jestli ne víc) si bere výrobce dresu. A minimálně v některých případech si pár procent bere hráč. A v neposlední řadě musí z prodeje dresů klub zaplatit fanshopy, prodavačky atd. A samozřejmě musí část ceny tvořit DPH a samozřejmě musí zisk z prodeje dresu zdanit daní z příjmů. Prostě ne všechno, co mu za dres přijde, je čistý zisk. Reálně bych to viděl, že z těch 90 éček zbyde klubu tak 25 - 40. Možná ...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.. Prodá se milion dresů, což není nereálný.. A máš Neymara víc jak z půlky zaplacenýho.. Jenže to není jen o dresech, vždyť už teď mu skoro celej plat dotujou sponzoři..

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem v tomhle hrozně skeptický. Doud neuvidím opravdová čísla, že se tolik dresů dá opravdu pordat, tak tomu neuvěřím. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto aj píšem že plná suma nejde do kasy klubu a o koľko to vlastne činí, môžeme len polemizovať.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej dresů tam taky není to nejdůležitější, Neymar je dítě Nike, Nextelu, Red Bullu, Panasonicu a kdoví čeho ještě a jako současná/budoucí brazilská jednička přitáhne do Barcelony kromě popularity i obrovské kontrakty. Proto chtěl Florentino tolik Ronalda, Robinha a Kaka'. Chtěl i Neymara a měl by ho, pokud by k vám nepřišel prezident, který na to má podobný pohled.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

no tak že se ani nepřiblíží je blbost. to píšeš jen proto, že má jít do barcy a ne do realu? nebo si to vážně myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je populární dá se říct jen v Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

tak to ne, stačí se podívat kolik má fanoušků například jen v česku, ikdyž tady se dá mluvit spíš o fanynkách i tak si myslím, že aspoň 200 dresů s jeho jménem by se v Česku prodalo

Reagovat
Losinho

Jak tak koukám, tak jen Marty by koupil aspoň 3

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky patřím k jeho fanouškům, samozřejmě eventuálním přestupem ke kataláncům si to dost pose*re, což ho ale asi moc netrápí .

Reagovat
vocasisko

je pravda, že většina těch milovníků Neymara, co je znám osobně a mají v občance uvedeno, že mají mezi nohama pínis, tak jsou zároveň fanoušci Realu, takže to s tím úpadnem fanoušků, minimálně v mým okolí, v případě jeho přestupu, bude docela horký

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je hodně tím, že dost lidí co fandí Ronaldovi automaticky fandí i Realu...a Neymar má herním pojetím blíže k Ronaldovi než k Messimu....

Reagovat
ADM

Ešte aby to nedopadlo ako s brazílskym Ronaldom, jedna mega úspešná sezóna v FCB.. a prestup rovno do Realu

Reagovat
blaugrana

Z Barcelony šiel do Interu a až z neho šiel do realu. Zisti si info a potom píš.

Reagovat
ADM

Ja viem že šiel najprv do Interu Preto som napísal "rovno do Realu"

Reagovat
blaugrana

Tj. To je asi ako keď idem rovno na pivo, ale predtým ešte podpálim muničák, ale veliteľovi budem tvrdiť, že som KURVA ROVNO NA PIVO a nič iné som pomedzi to nerobil. práve preto by som povedal to ROVNO.

Reagovat
ADM

Ale kluuud kamarát, ja som fanúšik Barcelony ...tá časť, že pojde rovno do realu bola smerovaná už k Neymarovi, napísal som to nechápavo pre iných, uznávam, ale hádať sa o takýchto kravinách...

Reagovat
blaugrana

V hovorovej verzii by to pochopiť šlo, v písanej nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dyť on aj vypadá jak největší asiat

Reagovat
smazaný uživatel

já pochybuju, že se dá takhle vysoká cena zaplatit z prodeje dresů. A to si vem, že Neymar nebude hlavní hvězda týmu. Stále bude nejvíc prodávanej Messi. K tomu Cesc, Xavi. Až po nich bude Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

a ve Španělsku Neymara předběhne vlastně i Iniesta ...

Reagovat
smazaný uživatel

právě, čistě z dresů mi to přijde jako blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v nervozním očekávání. Ta cena je obrovská. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na tom stejně. je to dost

Reagovat
Kily

vyhozené peníze, Real koupil Franca, takže Neymar bude Barceloně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho Franca? Snad ne zase generála..

Reagovat
Kily

nějaký osmnáctiletý útočník

Reagovat
Xavi

Reagovat
herbage

konečně dáš už pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

To právě teprve začne to pravé onanování..

Reagovat
herbage

stejně si myslím, že je to kachna

Reagovat
herbage

můžem dát třeba sázku, ale pak, teď musím na hodinu

Reagovat
j_mrazik

Ty chodíš do bordelu ve 3 hodiny? To jsi jinej frajer.

Reagovat
herbage

hodinu angličtiny

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka na dva a půl roku? Ty jsi snad větší cikán než já..

Reagovat
herbage

až za 2,5 roku? Tak to nechápu tvůj první příspěvek, když tou dobou bude Xavi už dávno v důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to do roku 2014 no.. Ale může to být samozřejmě ještě dřív.

Reagovat
Infi

Já osobně chci toho Neymara čím dál víc, ale ne za nějakou mega částku. I když by se marketingově nejspíš časem splatil, tak na tom hráči je pak daleko větší tlak a i sebelepší jedinec to zvládnout nemusí. A hlavně si bude muset zvyknout, že bude muset hrát na Messiho

Reagovat
Mercury

Možná mi něco uniká, ale proč by sakra Barcelona platila 58M za Neymara v roce 2014, když mu v tu dobu končí kontrakt?

Reagovat
vocasisko

Neymar se chystá podepsat novou smlouvu ve které bude něco o tom, že ho za takovou cenu bude moct koupit jen Barca, pro ostatní týmy bude ta klauzule mnohem vyšší. Jinak se teda mluví o tom, že by měl přijít dřív, jak v roce 2014.

Reagovat
Mercury

Dřív? Tak to je pro mě překvapení, i když je fakt, že tuhle ságu moc nesleduju. Každopádně léto 2013 by mohlo být ideální, rok před šampionátem v Brazílii, útočná trojice Sanchéz-Messi-Neymar by mohla být fantastická. Uvidíme jak na to bude za rok Villa, Pedro a spol. Co se týče Affelaye, Cuency a Tella, tak mám dost obavy, aby se natrvalo prosadili. Tipuju, že v horizontu pár let zde zůstane maximálně jeden z nich a to v pozici žolíka na střídání. Navíc se pomalu ale jistě začíná tlačit mladí - Rafinha, Deulofeu, ale i Dongou. No, co se útoku a zálohy týče, dá se říct, že je Barcelona pořešená na dlouho dopředu a nemusí ani nijak výrazně nakupovat, zvlášť pokud přijde Neymar. Mnohem větší starosti mi dělá obrana, tam to bude chtít v létě dovést nejen Albu, ale i kvalitního CB, mým dlouhodobým snem je Thiago Silva.

Reagovat
Infi

Jinak co ten José Ángel z AS Řím?

Reagovat
Mercury

To už nevidím moc reálně. Na levý kraj bych momentálně upřednostnil určitě Jordiho.

Reagovat
santini

dnes sa nám predstavia 4 zaujímavé týmy primery division a 99% komentárov (ak nie viac) sa týka toho najnesympatickejšieho spomedzi nich

Reagovat
madridcan

Co tam po Neymarovi? Di Maria zacina trenovat a uz na zapas v Apoele by mal byt 100% pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby se to neuspěchalo

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan

100 pre vyhru Granady

Reagovat
Infi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial myslim ze Granada dostane riadny nasup.Ale samozrejme nemusela by :D :D

Reagovat
blaugrana

To je dosť biedne, keď zas chcete zaváhanie Barcelony.

Reagovat
madridcan

co je natom biedne zas?

Reagovat
blaugrana

Veď ste predsa tak nabúšení, že žiadne naše zaváhanie nepotrebujete.

Reagovat
madridcan

neries mna a neskatulkuj ma...ta poprosim velmi pekne. Dobre?

Reagovat
blaugrana

Snáď som sa ťa nedotkol...

Reagovat
madridcan

rezem si zily-mas ma na svedomi

Reagovat
blaugrana

Ježiš. Nerob to.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak 60x za rok to chceme . Máte to jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednomu vážně nerozumím. Tvoje příspěvky jsou ze všech zdejších přispivatelů v sekci PD jednoznačně nejlepší, nebo možná lépe řečeno - takřka jediné jsou na úrovni a stimulují smysluplnou diskuzi. Nechápu, jak je možné, že se ti to tu ještě nezhnusilo a pořád máš dost sil diskutovat s těmi tupci (např. s jiřím-fcb ala Kapitánem Komplexem), co sem píšou, a reagovat na tyhle jejich šílenosti.

Reagovat
blaugrana

Možno preto, že sa necíti ako spasiteľ sveta a nepotrebuje si pumpovať ego?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
alcantara

V europe Vam pomerne prajem, ak nehrajete proti oblubenemu superovi ci niekomu zo Spanielska

Reagovat
Kily

a to si představ, že třeba já přeji ztrátu Realu i Barceloně

Reagovat
F.Torres

tak v tom případě si největší bídák

Reagovat
vocasisko

proč?

Reagovat
F.Torres

biedne, bídák?

Reagovat
Kily

jsem s tím smířen a spokojen

Reagovat
Kokesh

No, nic jinýho ti ani nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

....hlavně odkopávat to co nejdál....

Reagovat
Infi

Tak to jsem nevěděl, že se dnes hraje, super zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeee jen neymar do barclony nieeeeeeeee ja som sa uz tesil na jeho dres ale stale dufam ze ho media dotlacia ku nam nez do barcelony ... marca.com dotlac ho ku nam ked je di maria zraneny tak sme v rity ! a nam by sa hodil viac ... ale ked to tak zoberem top 10 najtalentovanejsich hracov sveta stale je co kupovat :

1 neymar

2 muniain

3 hazard

4 lucas

5 james rodrigeuz

6 gotze

7 pastore,ganso,erikson,iturbe,ocampos, stale je co kupovat

Reagovat
vocasisko

Reagovat
madridcan

Asi tu budem jediny, kto by nechcel do Realu ani jedneho z nich A ked niekoho, tak asi Edena

Reagovat
smazaný uživatel

ja po neymarovi ... ikera ten je genialny !!

Reagovat
smazaný uživatel

takový Götze by měl být teda mnohem výše! Stejně jako Marco Reus a a Thomas Müller ti tam chybí

Reagovat
blaugrana

Je to Eriksen...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba myslel Svena-Gorana Erikssona

Reagovat
blaugrana

Toho v 14tich rokoch ešte poznať nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

prepac ze som sa pomylil v tom mene ale fakt tu nemusis udavat svoj vek .. ja som sa nato fakt nepytal

Reagovat
blaugrana

Tak teraz pôjde asi plakať do kúta.

Reagovat
Rssa

Ale jo.

Doufám, že ten slavný Neymar přijde už toto léto. Prodělat na tom neproděláme.

Reagovat
Manik...

jako ulitej!

Ale bílej by mu slušel víc

Reagovat
ADM

Chýba mi tam tá jeho samolepka na nos

Reagovat
fantomas

Lionel Messi is only one goal away from equalling the all-time club record of goals for FC Barcelona.

Kdyby to někomu uniklo...

Reagovat
blaugrana

Od dnes už bude vyryté iné meno.

Reagovat
Rssa

A hlavně 2 nebo 3 branky od loňského výkonu - 53 branek. To by letos mohl dát klidně přes 60, možná i 70

Reagovat
herbage

co by pak příští sezóny překonával?

Reagovat
miky10

Reagovat
culé

Neviem, ako by sa potom riešil útok. Na 2 posty: Neymar ,Villa, Pedro, Alexis, Afellay, Cuenca, Tello... Messi je neohroziteľný, zastúpiť by ho teoreticky mohli Alexis, Neymar a Villa (čistý hrot).

Afellay by musel asi preč, ak by zázrakom nechytil nejakú super formu, Pedro asi bohužial to isté, pred Cuencom by som určite uprednostnil Tella. Villa by mal dostať šancu a uvidí sa podľa toho, či sa jej chytí. Útok by sa potom mal skladať z hráčov: Messi, Neymar, Alexis, Villa, Tello + niekto, kto by z vyššie spomenutých neodišiel (musel by sa zmieriť s tým, že nebude dostávať toľko šancí.)

Reagovat
blaugrana

Ak príde až po tých MS, tak s Villom sa zrejme už na sezónu 2014/2015 nepočíta a taktiež jeho číslo bude potrebné. Cuenca a Tello sú stále otízniky. Pedro nikam nepôjde, to je istá vec a Affe už v Barce skončil pred zraneným. Tipujem, že v lete naberie smer PL.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude guardiola pořád kouč, tak pedro nikam nepůjde. jinak si myslím, že by šel

Reagovat
miky10

Osasuna - Getafe 1:1

Barca - Granada 8:1 - Messi 4

Reagovat
smazaný uživatel

s tou Barcelonou přeháníš...vidím to na 4:0

Reagovat
blaugrana

Stačia aj dva, aby bol oficiálne najlepším strelcom v histórii.

Reagovat
JacoBee

a jak je to tedy s Alcántarou?on má tolik gólů protože jich má mraky v přátelácích?...nebo proč tam není napsanej?(v tý tabulce)

Reagovat
blaugrana

Hral v rokoch, kedy sa hralo veľa neoficiálnych zápasov a on v nich strelil mnoho gólov a taktiež je možné, že tie štatistiky z tej doby sa ťažko získavajú...

Reagovat
miky10

Nj, já vím, kolik mu stačí, jen prostě tipuju, že dá 4.

Reagovat
blaugrana

Nebol by som proti. Dneska by to chcelo zopakovať Osassunu na CN.

Reagovat
JacoBee

TVL MĚ JEB*E...

Jestli je to s tím Neymarem pravda tak dáme 60 éček a on přijde ve stejném roce kdy mu končí smlouva...

Reagovat
blaugrana

Má vraj podpísať novú zmluvu, kde bude zakotvené, že môže prestúpiť do Barcy za tých 58 a do iného klubu za viac...ale to by potom musel zaplatiť Santos Barce dvojnásobok tej zálohy.

Reagovat
JacoBee

TAk alespoň že tak uf...

ale upřímně nejsem z něj nadšenej,nemám ho moc rád ale tak výhoda je že umí hrát na křídle,což takovej villa neuměl a pep ho to musel ''naučit'' a ještě postupný odepsání Pedra,Villy,Cuency... ...

Reagovat
blaugrana

Nuž. Ak osom už písal. Ak príde až v lete 2014, tak sa s Davidom už do sezóny po MS nepočíta. Bude mať 33 rokov. Pedro sa neodpíše, maximálne sa môže odpísať sám, ale tomu neverím, pretože je to pracant ako nikto iný. A Cuenca či Tello sú otázniky. Mali síce parádny nástup, ale je otázka, ako dlho im to vydrží a či dokážu svoje umenie rozširovať natoľko, aby mohli byť súčasťou kádra na dlhšiu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se bude hrát hlavně na Messiho, to bude zase nádherná podívaná a ty dva goly dát prostě musí, i kdyby byly z penalt

Reagovat
miky10

Tak co dneska vsadit na Lea - 2+, nebo 3+...?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar a do Barcy? To myslíte vážně?

Reagovat
alcantara

Madrid alebo Barça, nic ine nie je ani realne.

Reagovat
JacoBee

Upřímně kam jinam by měl jít? real?...s tím jak sám říkal jak se k němu chovali?

Reagovat
F.Torres

směr Itálie

Reagovat
JacoBee

Reagovat
F.Torres

? V Itálii se celkem brazilcům daří, navíc například v AC by jich bylo víc, tak by si mohli dobře rozumět.

Reagovat
JacoBee

Tak v itálii není snad klub co by na něj měl ne?...krom milánu a ten už je vesměs plnej

Reagovat
F.Torres

Tak AC i Inter by na něj asi měli, ale jen řikám, že víc by mně seděl tam

Reagovat
Infi

Tak do Itálie snad kromě Pata a Kaká chodí většinou jen vysloužilí brazilci

Reagovat
F.Torres

Silva? navíc tam hráli takový jako Ronaldo, Ronaldinho, hraje Robinho, začínal Adriano, dalo by se pokračovat určitě dál

Reagovat
Infi

Tak spíš jsem myslel ty ofenzívní a především technické brazilce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to pravda, tak to je docela pozitivní zpráva. Trochu mě děsí ten horizont 2,5 roku; za tu dobu se může ve vývoji hráče stát ledacos (v negativním slova smyslu). Je to od nás celkem nestandardní a riskantní postup, ale na druhou stranu sportovní, marketingový i finanční profit může být závratný. Je to velká hra a já jsem rád, že Sandro tuto hru hraje.

Přestupová částka blížící se 60 milionům euro je vysoká, ale neřekl bych, že je nepřiměřeně vysoká. Škoda, že nejsou zatím žádně informace o kontraktu. Odměna hráče bude na stropu, s tím počítám (8-10 mega ročně), ale zajímá mě spíš délka smlouvy, zda si budeme brát nějakou část příjmu za reklamní aktivity, jaké partnery a sponzory to přitáhne. Může to být bomba, může to být výbuch. Subjektivně si myslím, že Barca udělala velký krok dopředu a zajistila si budoucnost (v té době bude na sklonku kariéry Xavi, Puyol možná bude pryč atp.)

Reagovat
JacoBee

Neymar zajistí budoucnost když xavi a puyol budou pryč?

Reagovat
Infi

Tak snad budeme dnes svědky přepsání Barcelonské historie, LEOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Al Capone

ale stejně je to jedno

Reagovat
JacoBee

Jistě protože každej tejden nějakej 24-letej hráč přepisuje dějiny světovýho klubu.

Reagovat
blaugrana

Stále nemám Huberta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubert De Luxe - nejlepší z cenově dostupných šumivých vín.

Reagovat
blaugrana

Ako hovoríš.

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Dneska bude Granada betonovat, mám tušení, že rozhodne Iniesta.

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona line-up: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Adriano, Xavi, Keita, Thiago, Cuenca, Messi and Alexis

Reagovat
JacoBee

THIAGO <3

Reagovat
JacoBee

THIAGO <3

Reagovat
Rssa

Cesc odpočívá, hurá! Legenda sedí na lavičce aspoň?

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona bench: Pinto, Mascherano, Muniesa, Busquets, Fabregas, Iniesta, Pedro and Tello.

čekal jsem v základu spíš Legendu, než Xaviho, ale ok, asi to má svůj význam.

Reagovat
miky10

Já zas čekal Pedra, navíc Keita se mi tam nelíbí...

Reagovat
vocasisko

Keita se dal čekat, Sergio už odpočinek taky celkem potřeboval. Pedro hrál poslední 2 zápasy v základu, to že si dneska zahraje Cuenca mi bylo jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si zaběhal dost, dobře, že sedí..

Xavi se s Andrésem v průběhu vystřídá bych řekl..

Reagovat
smazaný uživatel

prianim je pre mna aby striedal Pedra , Tella a Muniesu

Reagovat
vocasisko

podle mě Xavi->Iniesta, Adriano->Muniesa, Cuenca->Pedro/Tello

Reagovat
smazaný uživatel

pocitam s tym ze vystrieda zaloznika ... vravim len ze je to moje prianie ... pokial sa ma Pedro chytit golovo tak dnes , Tello bude paradne ozivenie na poslednych 25 min a Muniesa nech pomalicky zbiera minuty , Puyi si ho pomalicky vychova ... skoda Bartru , ten by si zasluzil konecne poriadnu davku minut

Reagovat
Mercury

To je hodně pravděpodobné, jen je otázka v jakém pořadí.

Reagovat
Losinho

Bez Iniesty to bude nuda.

Reagovat
vocasisko

200. pro dnešní výhru Barcy

Reagovat
miky10

Koho zajímaj body, dneska jde o Lea.

Reagovat
vocasisko

tak myslím, že body zajímají každýho fanouška Barcy, mně zajímají daleko víc, než nějakej Messiho rekord, kdyby ho netrumfnul dnes, tak ho trumfne o víkendu, to je poměrně fuk

Reagovat
miky10

Suchaři.

Reagovat
Infi

to teda není, čím dřív tím líp a navíc doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, ale teď se hraje hlavně o titul, a ne o Leův rekord.

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

spravit mu trochu viac vrasok a bol by na nerozoznanie

Reagovat
vocasisko

Messi has scored 66 goals in his last 50 official home games for Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

To je masakr.

Reagovat
JacoBee

Fabrice <3

Reagovat
vocasisko

Camp Nou očividně vyprodanej.

Reagovat
JacoBee

XAVITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Čaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
vocasisko

Xavi letos gólovej válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Xaviiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi ma tuto sezonu neskutocnu strelecku fazonu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu to tam padá.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá niekto kvalitný sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 128103

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
JacoBee

MESSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
patas92

Leooooo

Reagovat
vocasisko

Cuenca Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOOW LEO ,Ale Cuenca 50 procent goooollu

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

LEO

Reagovat
cubinho

Reagovat
Infi

A je to tady, DOROVNÁNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Leooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Cuenca výýýýborně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Leo. Dneska ještě překoná si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
blaugrana

Nealibistický Keita sa mi páči. Dnes zatiaľ nedal jedinú prihrávku dozadu a snaží sa tvoriť. To sa mi páči.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
blaugrana

Ďalšia pentla nm bola upretá.

Reagovat
JacoBee

neřeš...

Reagovat
blaugrana

Neriešil by som, ale je to už možno 10ta v tejto sezóne...

Reagovat
vocasisko

prej třináctá

Reagovat
blaugrana

Krása.

Reagovat
Kokesh

Barca si v poslední době v klidným tempu dokráčí v prvních 20ti minutách pro povinné výhry a my o ně bojujeme celý zápas a hlavně v prvním poločase vždy sami se sebou. Jaký to rozdíl...

Reagovat
patas92

ten rozhodci se hodne snazi, aby Granada nedostala osmicku

Reagovat
blaugrana

To si snáď robí píču ten čiarový.

Reagovat
vocasisko

poklidný zápas, moc sil nás to stát nebude, nejlepší Cuenca, Thiago a Messi

Reagovat
Infi

Cuenca mi tak skvělý krom té asistence nepřišel. To už bych víc vyzdvihnul Xaviho nebo Daniho, který si dneska s Messim ťuká výborně.

Reagovat
patas92

Reagovat
vocasisko

Mně se líbí Cuenca za tu bojovnost, kolikrát se i vrátil a pomohl defenzívě, je pravda, že občas mohl situaci vyřešit líp, ale je dobře, že se zase do toho dostává.

Reagovat
blaugrana

Zdvihni hlavu a sleduj...to asi hovoril Leo Cuencovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ke konci poločasu mohl několikrát přihrát pod sebe kam si nabíhal messi, leo tam naznačoval že má zvednout hlavu a ne jen střílet

Reagovat
smazaný uživatel

*Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

No,ze na to upozornuje Messi,ktery taky dost casto cumi do zeme a jde si pro gol.

Reagovat
ADM

Porovnávať 232 gólového hráča s Cuencom

Reagovat
blaugrana

A preto ma najviac asistencií...

Reagovat
smazaný uživatel

ale messi vyšle za zápas i několik pěkných přihrávek , i když udělá nějaké to sólo tak mu to nikdo nevyčítá

Reagovat
vocasisko

Tak Messi má nejvíc asistencí v Evropě, navíc každej zápas udělá minimálně další gólovku, kterou spoluhráči většinou spálí, to je trochu o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol,jaka vlna odpovedi..Ja nerekl,ze Messi neprihrava,ze nema nejvice asistenci,jen sem podotkl fakt,ze on taky obcas jede hodne na sebe,ikdyz muze prihrat..Tak klidek hosi

Reagovat
blaugrana

Lenže Messi si to môže dovoliť. Cuenca je ucho, ktoré má makať a nie ísť na seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pockam na to,jestli nekdy budes tvrdit,ze Ronaldo je sobec a nehraje pro tym,kdyz on si to muze dovolit.

Reagovat
Nikikrew

Ach boze. Ta Barcelona hra taky nudny futbal ze az. Skoda, ze je este aj efektivny...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Nikikrew

A povedz, ze nie. Dival som sa asi 10 minut a skoro som zaspal. Prihravky na kratku vzdialenost, vsetko na jeden dotyk. Ale to nie je ucelne. Ich najvacsi rivalovia Real hraju ovela krajsi, utocnejsi a hlavne dynamickejsi futbal s mnozstvom striel

Reagovat
vocasisko

Já si ve 40. minutě říkal, že jak je možný, že to tak rychle uteklo a byl jsem nasranej, že už bude poločas a zase budu muset 15. minut čekat. Jinak střel na bránu bylo 10. nevím kolik jich chceš proti týmu, co brání v 10. lidech.

Reagovat
Nikikrew

Ja som videl len 10-15 minut a videl som len jednu zblokovanu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 10-15 minut. Je to přibližně jako vidět z dvouhodinového filmu patnáct minut a říct: To byla blbost.

Reagovat
Nikikrew

To ano. Pocitam, ze na konci trosku polavili. Nechcem samozrejme sudit zapas po 15 minutach. To by bola kravina nad slnko

Reagovat
blaugrana

Ach Bože. A toto večne bedákanie je tiež tak nudné a aj tak tu stále je.

Reagovat
Nikikrew

Ja vobec nepozeram Barcelonu ani nechodim sem na stranku PD. Ja som velky fanusik ang. futbalu. Ale ak tebe sa toto paci, takato hadzana, nech sa paci . Je to len moj nazor, nic viac.

Reagovat
alcantara

A predsa si tu.

Reagovat
Nikikrew

Som tu preto, lebo rad si citam diskusiu, to je cele. Chcem aj vidiet, ako ludia budu reagovat na dalsi gol Lea. Tod vse :)

Reagovat
smazaný uživatel

To sa musíš veľmi nudiť

Reagovat
blaugrana

Tak ju len čítaj a neprispievaj do nej. To, že ťa to nebaví si môžeš nechať pre seba.

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj , da sa vlastne s tebou aj normalne bavit? Po prve diskusia je na to aby clovek mohol vyjadrit svoj nazor. Po 2 nemozes mi nieco zakazovat. Ja som len napisal to, co som videl, nic viac.

Reagovat
blaugrana

Ja ti nič nezakazujem, ale proste mi lezú krkom tieto breky. Ty sleduješ Barcu za účelom osláv jej najlepšieho strelca a teraz tu pindáš, aká nudná jej hra je...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat, proč na to tedy vlastně koukáš? Já, když mě něco nebaví, tak na to prostě se*u a ignoruju to, ale vy tady furt nadáváte, že je hra Barcelony nudná, a že se na to nedá dívat. Jednoduché řešení. Tak to na to nečumte.

Reagovat
Nikikrew

Ja na Barcelonu nekukam vobec. Zapol som si to len preto, lebo chcem vidiet pripadne oslavy buduceho najlepsieho strelca FCB. Preto som si to zapol, kvoli nicmu inemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, myslím to spíš obecně pro ty, kteří mají vždycky kecy, že je to nuda a stejně si to příště znovu pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že není Adriano zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Leo ešte dva kusy a budem spokojný

Reagovat
madridcan

Messi's 232 goals: Left foot 182 - Right foot 38 - Head 10 - Hand 1 - Chest 1

Reagovat
herbage

hand

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je lepsi jak CR,ten neumi davat goly rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

A hrudníkem...

Reagovat
F.Torres

proto je Plašil lepší než oba dva dohromady, protože dal gol koulema

Reagovat
Kily

bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

žltá? ten rozhodca je na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tristovečka patrí samozrejme Messimu

Reagovat
vocasisko

ty standardtky dopiče, při každým rohu nebo přímáku se modlím aby to tam nepadlo a stejně to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Pique ani neposkocil ...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL .... KURVA to je BOREC

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček chlapi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne,probudte se Granada,vzdyt prohravate

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je tá naša "údržba" do pi*e

Reagovat
patas92

ten Pique letos...

Reagovat
vocasisko

já to mrdám, co toto je za kokotinu, vždyť ho držel za ten dres před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nezapomenou dát Piqueho do další nejlepší sestavy světa

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme uplně mimo...

Reagovat
exse

Tak tohle je komedie, on se zastaví za vápnem, ten do něho logicky trochu drbne a penalta, to by se ani na Spartě nepískalo

Reagovat
smazaný uživatel

Benítezovi když se chce...

Reagovat
blaugrana

Megavýsmech.

Reagovat
vocasisko

super, 13. penalt v sezóně nám nepísknou a teď pískne takovou kokotskou

Reagovat
exse

Tak už 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Dani ty si jebo

Reagovat
Infi

bože takový školácký faul

Reagovat
cubinho

To mě pose* Tak to byla penalta jak sviňa...

Reagovat
smazaný uživatel

To je na facku výkon !!!!!!!!

Reagovat
vocasisko

nic vole v Madridu nechcou, aby jsme dneska získali 3 body, tak si je budeme muset udělat bojovností

Reagovat
Kenneth

Jojo v Madridu který proti Maláze zařízli daleko větším způsobem.

Reagovat
vocasisko

nedíváš se na ten zápas, tak mlč

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já jo, a doma s Granadou, ukazujete svou ambici na titul

Reagovat
smazaný uživatel

taky se nedivam, ale vedli ste 2:0, tak to nesvadej na hovna..

Reagovat
Kenneth

To je kopec slz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tohle Granda nemuze vydrzet.

Reagovat
blaugrana

Jojojojojoj. Dnes sa to tlačí rozhodcom kvalitne. Len tak ďalej.

Reagovat
Infi

Místo přidání 3. uklidňujícího gólu najednou remíza.. Geez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

super, 14. penalta neodpískaná

Reagovat
blaugrana

Ten už na penltu ukazoval ešte predtým, ako ten pičko spadol.

Reagovat
cubinho

Tak a teď jasnou penaltu na druhé straně nepískl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka .. ja to mrdam

Reagovat
Infi

Ruka? Ale jakobych si už nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Granada, Club de Fútbol

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
Infi

Do prdele, kdyby ta údržba nebyla už TOLIKRÁT neúspěšná, tak neřeknu ani slovo, ale tohle je prostě kurva kreténismus. Snad zamakáme a tu Granadu porazíme

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooooooooooooooooooooooool rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte že máme LEAAAAAAAA ,gratuluji !!!

Reagovat
fantomas

Hm, já to věděl. Gratulace.

Reagovat
cubinho

Gééééénius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

2,7 na 2 goly Lea bylo celkem proziravych.

Reagovat
Infi

GÉÉÉÉÉÉÉNIUSSSSSSSSSSSSS MESSSI ANOOOOOOOOOOOOOOOOO JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM NEJLEPŠÍ STŘELEC V HISTORII BARCELONYYYYYYYYY A OPĚT SVÝM TYPICKÝM ZPŮŮŮŮSOBEEEEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi Gol Gol GolGol Gol Gol Gol Gol Gol Gol Gol Go lGol Gol Gol Gol Goooool

Reagovat
blaugrana

A z offsidu. A nech vás aj jebneeeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl offside, tak teď už je jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Hraniční postavení no a cooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí fakt stojí za hovno v týhle lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr lobů Messi opět zachraňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

KING

Reagovat
gonzalesl_is_back

Řeknu jen jedno, bát se doma o výsledek s Granadou, slušně nám to po plichtě s Málagou zvedne psychiku

Reagovat
smazaný uživatel

tak a uz tam mrdi toto Tella , nech ich trosku ponahana

Reagovat
vocasisko

Tello na plac

Reagovat
Nikikrew

Gratulujem Messimu. Nieco neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

tak Tello a Don uz sa trasu pri ciare ... este im zo 2 dame

Reagovat
One-Real

Snad se potvrdi, ze nam Villareal sedi a zitra hlavne bez nervu a neztratit. :)

Reagovat
Kenneth

Slyšel si o tom Coentraovi a proč ho Mourinho nepovolal?

Reagovat
One-Real

Slysel. Mou je na disciplinu pes a mluvit si do toho urcite nenecha. Nadruhou stranu kazdy zapas uz je ultra dulezity a kor zitra si proste nesmime dovolit ztratit a kazda noha se hodi. Nadruhou stranu zas muze posetrit jeste nejakou tu silu navic a byt dulezitym clankem napriklad proti Apoelu.

Reagovat
Kenneth

Podle mě je to jeho věc pokud kouří, pokud si odvede svojí výkonost na hřišti. Balotelli kouří taky, Zidane prej taky vypaloval.

Reagovat
Infi

Super, Tello je přesně co ted Barca potřebuje

Reagovat
Infi

A Iniesta hned po něm

Reagovat
smazaný uživatel

Na opačný straně by se to pískalo

Reagovat
herbage

penaltaaaa

Reagovat
Woods

katalanci by chceli penaltu kazdy polcas, dobre ze im to ten rozhodca nezere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

V kazdom polcase uz jedna bola, tak kde je problem? Ci Ti lezi v zaludku ta neodpiskana tretia (ta ani byt vlastne nemala ale to je jedno).

Zaujimave, ze ta netankuje penalta proti Barcelone, kde to bol faul pred 16.

Ale robit zo seba kkta, ktory natiahne na seba dalsiu zumpu a zabavi ostatnych nie je nikdy na zahodenie, tak snad pobavis.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

sakra , skodaaaaaa .. ale kolena cvakali

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpískaný offside a pokus o simulaci na penaltu. Ten Tello toho stihl za tu chvilku až dost..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Offside a ještě simulant

Reagovat
blaugrana

Tak už tretia dnes. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Tello je jen prostě drobnější, tak to neustál.

Reagovat
asskicker

Reagovat
I am Mancunian

ved tento posledny zakrok na penaltu vobec nebol

Reagovat
vocasisko

tady ta ne, ale to nic nemění na tom, že dvě dnes být měly

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci tak jednu nám pískni ne ?

Reagovat
Woods

on radsej piskne 3 v LM ... idealne v nadstavenom case

Reagovat
exse

A ještě ideálněji Realu, že?

Reagovat
vocasisko

Tellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

TELLOOOOOOOOOO

Reagovat
blaugrana

Golasoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

GOL GOL GOL TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Infi

Tellooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě bombarďák, začínam ho mít fakt hodně rád.

Reagovat
One-Real

reakce na Kennetha

Reagovat
Infi

Granada je tak strašně nesympatický mančaft

Reagovat
CHONG

Určitě ne tolik jako ochotnický divadelní soubor FC Barcelona.

Reagovat
Infi

když to říkáš, tak to bude určitě pravda

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

hattrick Leo Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Leooo Hatrick !! :)

Reagovat
blaugrana

Si si sissi sisiiiiii Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Infi

Legendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cubinho

Legenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
herbage

Bůh

Reagovat
CHONG

Neber jméno Boží nadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si ide pre Pichichi , Valdes pre Zamoru a Xavi konecne pre Zlatu loptu

Reagovat
CHONG

Všichni tři jdou tak maximálně do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

daj si lieky a dohajan Spidermane

Reagovat
CHONG

Uklidni se ty Maďare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To tazko.A keby aj ano tak vies kto vyhra ligu???Vies

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
vocasisko

Reagovat
JacoBee

No to si dělá prdel?...nám nepískne dvě jasný a jednu '¨meh' a jim ...tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk neví, kde má strop ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

ruka ako svina, a aj tak sa stazuje....

Reagovat
blaugrana

Lol.

Reagovat
herbage

To je komediant ten rozhodčí

Reagovat
REPLIKATOR

Za tohle žlutou? Magor

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu není co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozní šašci ti sudí v LL

Reagovat
smazaný uživatel

skr toto si pamatam u nas na Zambrottu , ten v takychto situaciach mla vzdy ruky zpata vzadu za chrbatom ... no co aspon sa mozme tesit na Montoyu

Reagovat
cubinho

To je komik ten rozhodčí, nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

No to snad ne, ten rozhodčí je fakt komický.

Každopádně Alvés dneska 2 asistence, 2 žluté a 2 penalty. Solidní skóre

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gordie Howe má bitku, trest a gol. Jenže to padá pořád, hattrick Dana Alvese se pěkně dlouho nezopakuje

Reagovat
smazaný uživatel

jo pěknej triple double :)

Reagovat
blaugrana

On im pískne dve pentle za nič a oni ešte pičujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

další skandální výkon píšťalkáře, ale Messi je silnější trumf.

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty a červená proti Barce Messi

Reagovat
herbage

kolik zápasů je stopka za červenou po dvou žlutých? Při absenci Abidala pro Barcelonu celkem problém

Reagovat
vocasisko

jeden, problém to zase až moc extra není, zahraje si Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 3+2 nebo se u dorážky počítají jako nahrávka jen v hokeji?

Reagovat
herbage

3+1, to asistence není, když tam není úmysl

Reagovat
vocasisko

No nic, nakonec to byla docela sranda a místy i solidní nervy. Až na vypuštěnej začátek 2. poločasu v celku dobrý výkon, dali jsme pět gólů, což je fajn.

MOTM Messi za jeho 3+2

tragedi zápasu ti 3 šašci, co byli dneska zvoleni, aby rozhodovali dnešní utkání, tomu s tou píšťalkou bych urazil ruce a strčil kůl do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň na plusový body

Reagovat
herbage

písknout ještě dvě, možná by Granada i urvala bodík

Reagovat
Infi

No vidíš Leo, jak to jde, i když teda neumíš proměňovat ty penalty, co jsem slyšel.

Zbytečné góly, rozhodčí celkem k smíchu, ale výhra výborná a Leův rekord ještě lepší.

Reagovat
Darren Fletcher

Tello

ešte pár takých chlapcov a bude barca sympatická

Reagovat
smazaný uživatel

a to treba

Reagovat
smazaný uživatel

přijde frajírek Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Leoslav výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí jsou špatní a bohužel se to jen tak asi nezmění. Real to odskákal ztrátou, Barcelona dneska (naštěstí pro ně) ne....

Reagovat
asskicker

Samozrejme, ved inak ani Real nestrati ako ked mu neuskodia co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Důvod že real ztratil nebyl rozhodčí ale postě na to neměli a chybělo ji mtrochu štěstí (logicky) měli šance nevyužili je,toť vše.

Reagovat
asskicker

Ale samozrejme, ze bol na vine rozhodca, naznacil to aj ich sef Mourinho, tak to musi byt predsa pravda !

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas se ale pískalo protimadridsky. Samozřejmě Real měl své šance proměnit....

Reagovat
CHONG

Real nehrál dobře, chybělo mu trochu štěstí a plus je rozhodčí celkem solidně zařezával, takže asi tak.

Reagovat
herbage

27 zápasů, 34 gólů, 12 asitencí v lize, 45 zápasů, 54 gólů, 26 asistencí v sezóně. Klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ve všech soutěžích 53 branek. Kde má ten kluk hranice?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

btw. asistencí má 21 (jestli se nepletu)

Reagovat
herbage

pleteš

Reagovat
rufus

To je neskutečná bilance. Má vůbec ten kluk nějakej limit?

Reagovat
Masi
Reagovat
CHONG

Když něco neumím, tak to nedělám

Reagovat
Masi

Dobře pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Údržba opět zdrojem komplikací. Jinak výkon dobrý. Tři obdržené góly, tři individuální chyby. Ty dvě Daniho byly amatérské, ta Piquého byla mnohem horšího rázu. Ostatně Gérard je poslední dobou v mizerné formě a nedá se na něj spolehnout.

Náhradníci (Tello, Cuenca, Keita, Thiago) dneska super výkony Nelíbil se mi akorát uý zmiňovaný Piqué a Alexisovi chyběla kuráž, v soubojích 1 na 1 byl dnes ze všech hráčů nejhorší.

Gratulace Messimu. Visca el Barca!

Reagovat
herbage

Cuenca mi přijde jako takový lepší Affelay, ale moc dobrý mi nepřijde. To Tello je jinčí kafe

Reagovat
blaugrana

Tello je dobrý, ale moc jednoduchý. Vyniká najmä, keď príde v priebehu zápasu a môže plne uplatniť rýchlosť proti uťahanej obrane. Keby hral od prvej minúty, tak to taká sláva nebude. Každopádne ešte ani raz nesklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca má svůj styl, problémem jsou nevyrovnané výkony. On má hodně dobrý centry, což se hodí. Mohl by být do budoucna velká zbraň. Tello je klasický dělo. Kuráž, drzost, ohromná rychlost, přesný zakončení... jsem zvědavej, jak se oba budou vyvíjet.

Reagovat
herbage

Cuenca hlavně u toho nemyslí, mi přijde

Reagovat
alcantara

V prvom rade urobil totalnu hlupost Mascherano, ktory sposobil uplne zbytocnu standardku netaktickym faulom. To branenie pri nej ale bolo vtipom, ked nikto ani poriadne nevyskocil, suhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Reagovat
CHONG

Strč si celý svůj ochotnický divadelní soubor FC Barcelona do řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi den blbec co ?

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidím ty komenty, tak bych spíš řekl člověk blbec

Reagovat
RealC.F.

už se těším až jiří-fcb bude první č**** co bude pod článkem "jak dal messi někde gol" umravňovat fanoušky madridu , že jim brečíme na diskuzi - no comment

Reagovat
madridcan

Dneska je moj tip 1:3 a pozor-Cristiano da gol z priameho kopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra, Cristano 2x gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Real Přichází nejdůležitější období sezóny, věřim ve 2 výhry a klidnou cestu na Kypr. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidné to bude až po Sociedadu

Reagovat
smazaný uživatel

"2 výhry"..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml sem si

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

niektore zivotne pribehy su hrozne. Napriklad kamarat minuly rok maturoval a zomrel mu otec A to na druhy den este musel ist napisat anglictinu. Niekedy sa osud nemazna...

Reagovat
Kenneth

Hlavně doufám že se dneska bude rotovat, nechci vidět tu unavenou sestavu jako proti Maláze. Takže doufám v Iker - Lass - Ramos - Varane - Marcelo ; Xabi - Khedira ; CR - Ozil - Benzema ; Higuaín

Reagovat
madridcan

super...vymenil si az Pepeho s Kaka. Ale na druhej strane by som to tak postavil aj ja.

Reagovat
Kenneth

Vidíš snad někoho jiného na lavičce kdo by tam mohl hrát?

Reagovat
madridcan

slepo dufam v Callejona aj ked mu posledne zapasy nevysli.

Reagovat
Kenneth

To tam radši jebnout Kaká, Villareal nebude hrát beton a by mu mohlo jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc unavení jsou asi záložníci, kdyby si dali štafetu na 4x400 metrů Özil, Khedira, Kaka' a Xabi proti samotnému Pepemu, tak je Portugalec porazí o kolo. Už takhle spolu hráli 5x v řadě, to je moc, Özil má snad dokonce 12 startů v řadě, Xabi 17... A to vše kvůli tomu, že máme z různých důvodů ze hry Sahina, Ángela a nedávno i Lasse.

Reagovat
Kenneth

Jenže my Xabiho potřebujeme, nechci hrát ve Villarealu se zálohou Lass - Khedira. Ozil se dá nahradit jedině Kaká a to by nám moc nepomohlo. Jak je to s tím Coentraem, byl nenominovanej protože je po zranění nebo protože ho nachytali jak si vypaloval zobák?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý, protože měl stejný zranění jako Karim a ten šel po dvou trénincích hrát. Coentrao už trénuje týden.

Reagovat
Kenneth

Posila za 30 mio euro nemůže hrát, protože byla nachytaná jak vypaluje, slušná komedie. Mourinho má docela koule nechat zdravé a odpočaté hráče doma.

Reagovat
madridcan

Ako hovorim...vdaka za Apoel a ze Xabi sa vykartoval. Proti Osasune moze byt rozhodujuci faktor.

Reagovat
herbage

Sahin je snad znovu zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

V nominaci Realu Madrid na dnešní utkání na půdě Villarrealu chybí Fabio Coentrao, který nehrál už v neděli proti Malaze. "Je to naše interní záležitost, hráč s námi trénuje," řekl k celé situaci asistent trenéra Aitor Karanka. Podle španělských médií portugalský reprezentant pyká za porušení disciplíny a důvodem k jeho opomenutí jsou fotografie, na nichž vychází z baru se zapálenou cigaretou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Hmm, skoda, ze neprichytili Di mariu s Ozilom a Cristianom pri vodnej fajke.

Reagovat
madridcan

a vodna co? Nic

Reagovat
RealC.F.

Ve villarealu fakt neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí remíza. Šest bodů, to už by bylo reálně dohnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Kometu

Reagovat
RMCF

akorát nás v semifinále čeká jeden z nepopulárních soupeřů...

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery na tiskové konferenci připustil, že letošní sezona by mohla být jeho poslední na lavičce Valencie. Španělskému trenérovi je smlouva na Mestalle obnovována na rok a ta současná mu tak vyprší po skončení sezony. Někdejší kouč Almerie si není jistý tím, že mu vedení nabídne nový kontrakt, jinak ale toto téma v tuto chvíli nechce komentovat a soustředí se na zbytek sezony.

Benitez?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tomhle jsem tu nedávno mluvil. A bylo to tuším zrovna s tebou. Tohle mě prostě sere. Vedení není ochotno mu nabídnout dlouhodobou smlouvu a klid na práci, kterou by zrovna on potřeboval. Chci Emeryho dál ve Valencii, Beniteze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, aký problém majú s Emerym. Napriek odchodom výrazných postáv drží Valenciu momentálne na asi najlepšej možnej pozícii, osemfinále LM ušlo tesne v poslednom zápase, v EL patria medzi favoritov.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, moc do toho nevidím. Přitom finanční situace se stabilizuje a snad se zanedlouho dostaví stadion, v Primeře i Evropě hrajem zhruba na to, na co teď máme, kádr se naplňuje kvalitními mladými hráči za pakatel, konečně tam jde vidět nějaká koncepce, přestože se prodávají se prodávají nejlepší hráči... Tahle nejistota nikomu nemůže přidat. Llorente je výborným prezidentem a hodně toho pro klub udělal, ale tohle mě na něm vadí..

Reagovat
smazaný uživatel

* o jedno "se prodávají" méně.

Reagovat
Kily

v Primeře i Evropě hrajem zhruba na to, na co teď máme - v tomhle jsou právě ty problémy. Výkony a i ligové výsledky rozhodně kvalitě kádru neodpovídají, v silách současného týmu je posbírat víc bodů, než se daří. Tomu týmu pak cosi chybí na evropské scéně, vyřazení z LM od Schalke a Leverkusenu jsou toho důkazem. Ty týmy jsou kvalitní, ale v našich silách by mělo být přes ně postoupit a to se nedaří. Tohle jsou podle mě hlavní věci, kvůli nimž se vedení nechce pouštět do podpisu dlouhodobé smlouvy. Emery odvádí velmi dobrou práci, ale dá se z toho vymačkat ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, vyřazení s Schalke nevidím jako neúspěch nebo průser, prostě to byl vyrovnaný tým, byť jsme třeba byli mírní favoriti. Rok před tím bylo konečnou čtvrtfinále EL s Atleticem - to taky není provar. Letos se asi mělo postoupit ze skupiny LM, ale paradoxně možná líp že se tak nestalo a máme reálnou šanci uspět v EL. V lize máme stabilně třetí místo. Nevím, moc víc se těžit nedá..

Reagovat
Kily

Atlético je vyrovnané, Schalke je vyrovnané a Leverkusen je vyrovnaný, přesto je to celkové skóre s nimi 0:3, v evropských soutěžích jsme pod Emerym opakovaně skončili s vyrovnanými soupeři, tohle je zrovna to něco, kde se prostě dá vyždímat z týmu víc a Emerymu se to několikrát nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky dnes povinné 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

věřím i v remízu

Reagovat
One-Real

Bez Rossiho a Valera jakozto hlavnich es to budou mit Ponorky hodne tezke. Dneska by se po delsi dobe mohl zas herne ukazat Ricky, i kdyz ten jeho odchod se zda byt nevyhnutelny a kdyz prihlednu k platu, i ja jsem s tim nejak smireny.

Reagovat
RMCF

já doufám, že Ricky zůstane na lavečce, chci Ozila na svem postu...

Reagovat
One-Real

Doufam ze na dalsi sezonu misto Rickyho dojde treba ten Hazard. Jako 12-13 hrac by si zahral dost a konecne by byla i poradna nahrada na kridlo.

Reagovat
penepi

Reagovat
RMCF

s Hazardem na křídle by asi musel Ronaldo doprava a Hazard do leva, Hazarda si ve hře Realu v pravo moc nedokážu představit... Mě by se místo Kaká nejvíc líbil Sarabia, ale bohužel se v Getafe neprosazuje tak je to nepravděpodobný...

Reagovat
penepi

Začína sa ťažké obdobie, vlastne už začalo zápasom proti Betisu, ale nasledujúce 3 ligové zápasy takpovediac rozhodnú, resp. napovedia veľmi veľa do finálnych bojov o titul. Ak zvládneme zápasy na Madrigale a v Pamplone a povyhrávame už všetko doma, tak by to mohlo klapnúť.

Hala Madrid!

Reagovat
penepi

Lebo ak aj prehráme na Nou Campe a remizujeme s Atleticom a Bilbaom, tak 7 bodov pre Barcu nič nerieši. Preto táto remíza s Malagou naozaj nemala veľký význam a je len na Merengues ako to zoberú. Ja verím, že Mou ich poriadne motivuje a príde ďalšía jazda víťazstiev.

Reagovat
Kily

tak když už si člověk myslí, že ho španělští rozhodčí nemůžou překvapit, přijde Del Cerro Grande a vytáhne takový trumf

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neuvěřitelné, opravdu jsem nevěřil svým očím.. btw, nemáš nějaký kvalitní stream, nejlépe sopcast?

Reagovat
Kily

koukám tady - http://www.sportlemon.tv/v-2/18/44/v-384575.html

ta penalty byla za Debilbertovo nějaké stažení, alespoň to signalizoval rozhodčí. A z té situace se poučil, po centru do našeho vápna udeřil Aranda do obličeje Ramiho a druhou penaltu už se odpískat bál. Klíčový hráč Zaragozy je ale zatím Aduriz, takové věci se styděl spalovat i Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to asi od dvacáté minuty, v podstatě od toho vyloučení a to ještě tak střídavě s hokejem.. Každopádně doufám že si tu penaltu někde v tunelu prohlédne a dočkáme se nějaké hezké kompenzace, tohle fakt není možný

Reagovat
Kenneth

Casillas (c) - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Lass, Khedira, Xabi Alonso - Özil, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa hrá Clasico?

Reagovat
Losinho

Nakonec stejně ta hra bude vypadat mnohem líp, než když se objeví sestava, kterou začnou merengues hnedka palcovat. José ví...

Reagovat
smazaný uživatel

José sa posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu asi logický krok, ide o vela. Ponorka by ich v tej zostave, čo hrali proti Malage asi prehrala.

Reagovat
RMCF

Taky si myslím, že to bude lepší než sestava s Kaká...

Reagovat
Losinho

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

ale máš tam rotaci, místo Kakáče hraje Arbeloa, no neber to

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
penepi

Normálna taktika, čo sa divíte? To máte naozaj všetci tak úzky záber, alebo keď José spraví zmenu rozostavenia a nehráme znova to isté, tak už sa z toho idete posrať???

Reagovat
Kenneth

. Po tom co předvedl naposledy s touhle sestavou proti Barceloně a jak si ho tu obhajoval, sem nevěřil že přijdeš znova.

Reagovat
penepi

??? Fakt obmedzené myslenie. Zato, že raz to nevyšlo podľa tvojich predstáv, už je tá formácia úplne odsúdená? Nebuď smiešny, Mou vie asi lepšie, kedy to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

únava no.

On ten titul v prachu ještě fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nezakřiknu, ale s trivotem máme zatím kromě zápasů s Barcou fenomenální úspěch a Atlético, Villarreal, Valencii i Sevillu s ním spolehlivě vykrádáme.

Reagovat
Infi

Snad to zakříkneš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zas bude sledovat hodne barcelonskejch oci co, jak tak koukam Jsme jim dali malinko cuhnout a uz jsou zase vzhuru. Uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň k něčemu byla ta plichta dobrá, že se vrátili a budou mít o ten titul konečně zase zájem .

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Baskové ani 1 střela na branku. To je docela smutné, ta EL je v lize pošle hodně dolů.

Reagovat
madridcan

1:4 Benzema a Cristiano(2+) 100% goly. Cristiano klasicky proti Villareal premeni minimalne jeden priamak

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
blaugrana

Tak Josého ta remíza musela skutočne nasrať, le´d vytasil 3 DM. To ma poser. Oni snáď idú brejkovať.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, oni hrají na 5 obránců, bude to Lotinaccio proti Mourinhádě.

Reagovat
blaugrana

V tom prípade to asi ani nejdem zapínať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza v deseti obrací na Mestalle?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta padla z toho, že měl hostující hráč ruku v našem vápně. Druhý gól z brejku, z totálního hovna. Držení míče je snad 80% pro nás, ale kromě obléhání brány je to k ničemu.

Reagovat
Kily

je to komedie, obrana nemá celý zápas nic na práci a dostane dva góly, protože rozhodčí foukne penaltu za ruku protihráče ve vápně a Dealbert pak ustupuje před Aponem skoro až na malé vápno, Emery by si měl zajít k doktorovi, Aduriz je na zabití a on ho tam stejně nechá, Jonas mu tedy začal solidně konkurovat

Reagovat
Kily

Rami už to od nich pochytil taky, podruhé netrefil hlavou bránu ze čtyř metrů

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Dealbertovi, asi 10 minut před tím ustupoval před nabíhajícím hráčem někde k rohovému praporku a udělal mu tam prostor jako prase, nevím jestli sis toho všiml. Je kardinální ostuda, že někdo takový může nosit znak netopýra na hrudi.

Reagovat
Kily

jj, vůbec u toho nemyslí, je to idiot

Reagovat
madridcan

Vsetci ticho a zapocuvajte sa. Pocujete to aj vy? To trhanie a krcenie tiketov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Mourinho ocividne sazi na minimum ztrat, ucpani stredu pole a chce tu hru od zacatku ovladnout a nenechat Ponorky se ani nadechnout, pokud budeme presni vepredu, tak to muze bejt idealni cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo,dooufal jsem,ze Los Che urvou alespon bod,kdyz Zaragoza hrala na konci v 9ti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi ani nechce moc rozebírat. Penalta samozřejmě absolutně k smíchu, ale i tak jsme měli poločas na to dát gól, proti deseti! Aduriz, Jonas, Rami.. Řekl bych zápas blbec, kdyby takových od nového roku nebylo aspon pět.. Dealbert je nejhorší fotbalista ve Valencii, kterého jsem kdy viděl. Líp by tam zahrál i Piatti. Hlavně že na lavičce sedí Ruiz s Topalem.

Reagovat
-Kopy-

Neskutečný utkání, spravedlnost neexistuje, je mi líto Emeryho,krom toho Dealberta udělal maximum ale přeci nemůže za to, že nedáme 10 gólovek a že dostanem vymyšlenýho góla...

Reagovat
Kily

měl stáhnout Adurize, první poločas spaloval a druhý pro jistotu už nebyl vůbec vidět, aby něco nemohl podělat

Reagovat
Woyta

Kdybys to sledoval podrobně, tak víš, že oba jsou nedoléčení a Topal se měl dostat do nominace na lavičku až o víkendu proti Getafe. Oba byli na lavičce spíš jen proto, aby se zabralo místo páč už nebylo koho dát na tu lavičku při všech těch zraněních. Maximálně by jim za hodně příznivého skóre dal pět minut na hřišti na konci utkání aby se pokusili rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby tam měl hrát někdo z rezervy. Dealbert už tři sezony všechny přesvědčuje jaký je to obrovský tragéd.

Reagovat
One-Real

Real na Sport 1 nebo 2 ?

Reagovat
Kenneth

2

Reagovat
Jerichoo

aj keď nemám ani 1

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuvěřitelný.

Reagovat
Jerichoo

Hned kartu

Reagovat
One-Real

Lass dohral ve 4. minute hmm

Reagovat
Kenneth

To je fákt vůl. At už zmizne do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta proti Valencii. Nevídané http://www.youtube.com/watch?v=SJW95h7vaWs

Reagovat
smazaný uživatel

Vzivote bych ho už nenechal pískat.

Reagovat
Kily

ona nebyla za ruku, tady to není vidět, ale pak ukázali i moment těsně poté, co pískl a tam ukazoval, že píská zatažení za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal kouše, ale chtělo by to gól...

Reagovat
Kenneth

To je teda opravdu pevný střed. Khedira se nehne z místa, Lass je všude možně jen ne na středu.

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak Nilmar mohl krasne dat na 1:0.. Jinak Real nic moc,po dlouhe dobe se na ne koukam a 3 DM ?

Reagovat
Kenneth

Ramos. Jeho 3. golovka soupeři dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnej dotaz, ale dáte někdo link na Real?

Reagovat
Kenneth

Villareal má trenéra 2 dny a přehrává Mourinhovo slavné 3 DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba není vždy v systému, kdyby tam měl 3schopné hráče, nebo aspon takové, kterým nedelá problém makat a myslet,tak by to bylo hned o něčem jiném.

Reagovat
vocasisko

hm tak penalta nefouknutá ...

Reagovat
smazaný uživatel

čistá

Reagovat
blaugrana

Ramos je posledné zápasys asi taký dobrý ako Gerard.

Reagovat
One-Real

To uz je polocas ? To nejak leti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arbeloa je neskutečné prasátko.

Reagovat
One-Real

600. podme hosi

Reagovat
One-Real

600. podme hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme si to na rovinu-Pepé vypadal dost retardovaně, když ukazoval ten ret...

Reagovat
Kenneth

Já se nestačím divit, to je zase takovej trapas ze strany rozhodčích. Není zápas co by něco totálně nepodělali.

Reagovat
alcantara

Senna je boh Ponorka pekne, ale branenie standardiek je totalne trapne, z toho im moze nieco padnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Na to se opět nešlo dívat, nikdo není schopný založit pořádný útok, všechno jen ze standartek. Ten tah Callejon za Lassa jsem taky nepochopil, zrovna on nás nějak nevytrhne, měl tam jít Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Altintop je výbornej hráč-viděl bych ho jako žhavýho kandidáta na Zlatej míč 2012...

Reagovat
One-Real

Ruben ma 2 zlute a hraje dal, nebo livesport chyba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na livesport.cz i na livescore.com,fakt sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na realmadrid.com je uvedeno,ze ve 20' dostal zlutou Cani.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze rozhodci v tomto zapase prekonal toho ze zapasu Barca-Granada. Ruben dostal dve zlute a hral dal a v klidu byl vystridany. Neco jsem cetl o tom,ze ve Villarealu vladne mafie - je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

podle zápisu dostal Ruiben jednu žlutou....

Reagovat
One-Real

TOHLE NENI MOZNY

Reagovat
smazaný uživatel

sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tu takový osamělý voják, asi nefandíš Barceloně, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Joseeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Real brečí kde může..v první puce měl Villarreal dvě jasný penalty a neprotestoval a hrál dál.Barca na Villarealu ztratila a vzala to a nebrečela.Real už měl ztratit body s Vallecanem a no nestalo se protože rozhodčího měl na straně real.Betis za stavu 2-2 měl dostat penaltu za jasnou ruka alonsa a pak měl ruku i ramos a zase nic.Pokud se nepíská drží real hubu a je rád.Konečně to je tak jak je..Nechápu co Murinho brečí..

Reagovat
blaugrana

Tak kto by nedržal hubu, keď sa píska v jeho prospech? Huba sa otvára, len keď sa v jeho prospech nepíska.

Reagovat
smazaný uživatel

ale že dokáží vyřvávat na sudího po těch všech vyfoukaných bodech letos ... To je fakt pokrytectví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zrovna ty si můžeš dovolit mluvit o pokrytectví

Reagovat
smazaný uživatel

s čistým svědomím

Reagovat
smazaný uživatel

to je dokazuje jak velký pokrytec jsi

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

oui, tos mu teda nahrál na smeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ještě padnou nějaké tresty.Pepe měl moc slov v tunelu..Jenže svaz je v Madridu a tak to i dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta expreska s Ramosem me pobavila vzpomel sem si na FM 11 kde měl Ramos za ty 4 sezony co sem. odehral nejakych 80-90 zlutych a tak 20 cervenych(neprehanim) a Real byl tym s nejhorsi disciplinou v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to moc neliší od skutečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

pekná zostava, nálada v mužstve parádna, vonku sa mužstvu darí, tak by sa mohla vylúpiť aj La Rosaleda

a pevne verím, že v súhrne bude na fotke Michu

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Taková fela ...

Naopak el Rifle suše do šibenice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele