Serie A - preview 29. kola

24.03.2012, 09:56, aktualizováno 25.03.2012, 09:12
Previews
AC Milán včera potvrdil své vedení a čeká na dnešní odpověď Juventusu. Ten má velmi těžkou práci, v prestižním utkání hostí Inter. Lazio a Neapol budou na dálku bojovat v domácích zápasech o Ligu mistrů, Janov hostí Fiorentinu, Cesena potřebuje bodovat proti Parmě, síly změří i Lecce a Novara, další kandidáti na sestup.
Atalanta BC - Bologna FC  (neděle 12:30)
Atalanta i Bologna budou chtít co nejdřív překonat hranici čtyřiceti bodů, které by je měly zachránit od sestupu. Další krok mohou udělat ve vzájemném zápase.

Domácí Atalanta potřebuje ještě šest bodů k oné magické hranici bodů zaručujících záchranu. Devět výher a třináct remíz stále není dost, celý tým se ale zlepšuje. Právě šestkrát totiž nenašla Atalanta přemožitele a na tuto tradici bude chtít určitě navázat. Atalanta ale bude postrádat Germána Denise, který se řadí mezi nejlepší střelce Serie A, navíc je nejlepším střelcem svého týmu. Jak tato změna zasáhne celý domácí výběr?

Aby nebyly věci tak jednoduché, bude Atalanta postrádat také dalšího forvarda, mimo hru je Guido Marilungo. Ten je pro změnu vyřazen do konce sezony, do hry ho nepustí zranění kotníku. Trenér Colantuono tak bude nucen použít Manola Gabbiadiniho. Colantuono ale věří, že i bez těchto hráčů dokáže tým uhrát třeba podobný výsledek, jako bezgólovou remízu s Interem z minulého kola.

"Chceme navázat na naše minulé výsledky," říká trenér a dodává: "Proti Interu jsme hráli dobré utkání, podobné tempo a nasazení očekávám i v duelu proti Bologně. Pokud máme zachránit tým před sestupem, musíme ukazovat podobné výsledky častěji."

Výsledkem remízy je dvanácté místo, pouhé dva body navíc Atalatu dělí od svého nedělního soupeře. Bologna sídlí na deváté příčce a svoji pozici bude chtít vylepšit.

Remíza s Chievem se na pořadí projevila desetibodovým náskokem na sestupovou propast. Tým trenéra Pioliho ztratil pouze jediný z posledních dvanácti duelů, případné vítězství nad Atalantou by mohlo Bologně vynést záchranu v Serii A.

"Jsme velmi blízko našim cílům, kterými jsou záchrana a hezký fotbal. Ale potřebujeme neztrácet body a dělat vše pro to, abychom hráli první ligu i příští rok," ví útočník Diamanti. Jeho celek bude postrádat talentovaného Gastona Ramiréze. Absence na obou stranách budou dost viditelné - jak ovlivní zápas?
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Carmona, Moraléz - Tiribocchi, Gabbiadini
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Pulzetti, Peréz, Mudingayi, Morleo - Kone, Diamanti - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 2.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Italská Serie A se pomalinku chýlí do svého finiše a v otázce obsazení příček zaručujících Ligu mistrů je stále nejasno. Jedním ze žhavých kandidátů na třetí místo v lize je Lazio Řím. K dalšímu kroku bude potřeba zdolat sardinské Cagliari.

Lazio se ale zrovna nenachází v optimální formě. Prohrálo dvě utkání v řadě a jen se štěstím udržuje třetí pozici. Po tomto kole už může být všechno jinak. Udinese získalo bod na Parmě a o skóre se dostalo před Lazio. Biancocelesti však mají utkání s Cagliari k dobru a jsou si moc dobře vědomi, že už nesmějí ztratit.

"Je to možná trochu větší tlak, než obvykle při nedělních utkání. Ztráta proti Boloni byla ošklivá a zasloužená, zatímco v Catanii jsme hráli dobře ale nic nezískali. Jsme zklamáni, neboť poprvé v sezoně jsme ztratili nepřetržitě několik zápasů v řadě," rozhovořil se záložník Lazia Christian Brocchi.

Důvod ke spokojenosti nemůže mít ani Cagliari. To sice naposledy vyhrálo hladce 3:0 nad Cesenou, ale stalo se tak po dlouhých čtyřech kolech. Ačkoliv maji Sardiňané čtyřiatřicet bodů, stále nemají definitivní jistotu záchrany, a i proto potřebují v hlavní městě Itálie bodovat. Parta trenéra Ficcadentiho naposledy vyloupila Stadio Olimpico před dvěma roky.

Trenér Edy Reja nebude moci využít služeb Garrida, Kloseho, Luliče a suspendovaných Diase a Matuzalema. Mimochodem sám Reja na lavičce nebude, neboť si musí na tribuně odsedět svůj trest. Problémy se sestavou má i trenér Ficcadenti, zranění jsou totiž El Kabir, Dessena, Sampaio, Eriksson. Pro Caniniho platí karetní trest.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Diakite, Biava, Radu - Gonzalez, Ledesma, Brocchi - Mauri - Kozak, Rocchi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Thiago Ribeiro, Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.25 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Calcio Catania  (neděle 15:00)
I přes velkou konkurenci je Uruguayec přesvědčen, že Neapol má tým i dostatek zkušeností na získání třetí pozice, zaručující opětovný start v milionářské soutěži.

Zatím třetí Lazio bude hodně oslabeno o Miroslava Kloseho, který se zranil a týmů pár týdnů nepomůže. Toho by ráda využila Neapol, která se i přes svá četná zranění chce dotáhnout na římský celek a dosáhnout třetího místa. Do konce sezony ale ještě zbývá mnoho zápasů a koncentrace bude jedním z klíčových faktorů případného úspěchu.

"Naším cílem je hrát Ligu mistrů také příští sezonu a vím, že kvalitu na to máme. Ve zbývajících zápasech musíme ukázat stejné nadšení a vůli po výhře jako dosud. Musíme posbírat co nejvíce bodů," ví Cavani.

Neapoli se podařilo zajistit si účast ve finále Coppa Italia, čehož dosáhla naposledy v roce 1997. V prvním zápase se Sienou sice svěřenci trenéra Waltera Mazzariho prohráli 1:2, ale díky odvetnému zápasu a výsledku 2:0 postoupili a mohou se těšit na dobytí Věčného města.

"Jsme tímto výsledkem nadšeni," říká uruguayský střelec. "Na začátku roku jsme si vytyčili jasný cíl - finále Coppa Italia. A to se nám podařilo. Nyní chceme vyhrát. S Juventusem to ale nebude snadné. Teď nás ale čeká zápas s Catanií, na ten je třeba se soustředit," dodává.

Catania je osmá, týmu trenéra Montelly se daří a mohl by dosáhnout i do pohárů. Původně vedení asi nepočítalo s tak dobrými výsledky, ale například minulé kolo a výhra nad Laziem jasně ukázaly možnosti Catanie. Pouhých šest bodů tak Montellovi chybí k překvapivému sesazení Neapole z jejího místa. Podaří se mu zaskočit ji už nyní?

"Záchrana v Serii A byl cíl, ale nyní cítíme, že máme na víc," říká obránce Nicola Legrottaglie. "Budeme se snažit až do úplného konce, abychom si zajistili poháry. Ještě zbývá dost zápasů. Musíme to alespoň zkusit, to je naší povinností," zakončuje zkušený obránce.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Fernandéz, Aronica, Britos - Zuniga, Džemaili, Inler, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Bellusci, Legrottaglie, Spolli - Barrientos, Izco, Lodi, Almiron, Marchese - Goméz, Bergessio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Alberto Gilardino se bude snažit odložit emoce stranou a pokud možno vsítit co nejvíce branek proti svému bývalému klubu. Potupená Fiorentina bude chtít zvednout hlavu po debaklu od Staré dámy.

V lednu opustil Alberto Gilardino poklidné vody renesanční, aby svou kariéru znovu nastartoval do reprezentačních obrátek. Upsal se Grifům z Janova, kteří budou nedělním soupeřem Fiorentiny. Jak se dokáže Gilardino koncentrovat?

"Ve Florencii jsem strávil tři krásné a důležité roky své kariéry," prohlašuje emotivně Gilardino. "Hrál jsem v pohárech a nastřílel 59 gólů v dresu Violy. Nezapomenu na chvíle, které jsem zde strávil ani na emoce, které jsem při tom cítil. Ale ve víkendovém utkání tohle budu muset ignorovat a snažit se pomoci svému týmu k výhře," zakončuje střelec.

Gilardino ani Palacio zatím nejsou přesně střelci, které by si Janov zasloužil. Oba hráči jsou považováni za špičkové zakončovatele, ale v momentální situaci nezáří a Janov na to doplácí. Gilardino se od ledna ještě neprosadil a Palacio neí schopen unést výkony celého mužstva jen na svých bedrech.

Janov se nachází na čtrnácté pozici, k čemuž přispěla i prohra s AS Řím v minulém kole. Na sestupovou oblast mají tak Grifové náskok pouhých sedmi bodů.

Fiorentina dopadla v minulém týdnu ještě hůř - Juventus jí nadělil hned pět branek a zároveň dokázal její útočná esa s přehledem eliminovat. Výhodou je uzdravení Stevana Jovetiče, hlavní florentské zbraně. S umístěním v tabulce není pozice Fiorentiny o mnoho lepší, je průběžně na šestnáctém místě, jeden bod za svým nedělním rivalem.

Záložník Manuel Vargas ale ví, že vše může odeznít a věci se mohou zlepšit. Stačí jeden povedený zápas. "Tato obtížná situace bude zase pryč, dali jsme do toho vše, ale prostě nám nic nevycházelo. Budeme i nadále tvrdě pracovat a zachováme trpělivost," zakončuje Vargas.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Carvalho, Kaladze, Moretti - Rossi, Veloso, Biondini - Belluschi - Gilardino, Palacio
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Cassani, Gamberini, Natali, Pasqual - Marchionni, Behrami, Montolivo, Vargas - Amauri, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Novara Calcio - US Lecce  (neděle 15:00)
Veledůležité utkání nabídne stadion Silvia Pioli, kde domácí nováček Novara přivítá Lecce, které je rovněž v sestupovém ohrožení. Pro Novaru je měření sil s osmnáctým týmem tabulky dost možná osudové. Pokud Novara prohraje, výrazně se jí vzdálí záchrana.

Novara zvládla i druhé utkání v řadě a vypadá to s ní podstatně lépe. Devatenáctý tým soutěže zdolal Udinese 1:0 a vyhrál i v minulém kole na půdě Sieny 2:0. Léčba staronovým koučem Tesserem nese kýžené ovoce, ale zachrání se Novara ještě? Dokáže to? Není příliš pozdě? Novara ztrácí na nesestupovém pozice devět bodů a s tímto mankem se ještě dá něco udělat, i když to bude nesmírně těžké. Novara teď přivítá slušně hrající Lecce a doufá, že naváže na předchozí dva vítězné příklady.

Lecce se výsledkově daří a rovněž vyhlídky na záchranu vypadají slibně. Jihoitalský celek je nadále osmnáctý ale ztráta pěti bodů na Parmu není nikterak hrozná. Lecce si naposledy rozdělilo body s Palermem za remízu 1:1 a těžko říci, zdali by bylo spokojeno i s bodem v Novaře. V této fázi soutěže potřebují obě strany nutně vítězit, neboť konec se blíží a "černý Petr" v podobě sestupu je stále aktuální.

Novara nastoupí bez zraněných opor Ludiho, Marianiniho a Da Silvy. Hosté jsou na tom obdobně, Carrozzieri, Ofere, Julio Sergio a Obodo mají zdravotní potíže. U posledně jemnovaného také platí, že je v karetním trestu.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Morganella, Lisuzzo, Paci, Garcia, Gemiti - Porcari, Pesce, Rigoni - Caracciolo, Jeda
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Miglionico, Esposito - Cuadrado, Delvecchio, Giacomazzi, Bertolacci, Brivio - Di Michele, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - Parma FC  (neděle 15:00)
Na stadion Dina Manuzziho, kde hraje své domácí zápasy Cesena, zavítá Parma. Osud domácích je již zpečetěn, u druhého týmu je budoucnost zatím nejasná. Gialloblu jsou s náskokem pouhých pěti bodů sedmnáctí.

Obrovská bída a obrovské zklamání. Cesena je jednoznačně nejhorším týmem Serie A a kdo postupem času očekával byť jen mírné zlepšení, ten se mýlil. Cesena naposledy vyhořela na Cagliari 0:3 a již pátý zápas v řadě nevstřelila ani gól. Je jasné, že sestup do Serie B je hotovou věcí.

"Jsem zklamaný a zahořklý. Snažil jsem se tomuto týmu vštípit sportovní hrdost a lásku k barvám, ale musím říci, že má snaha byla marná. Udělal jsem tři trenérské změny, ale nepřineslo to reakci od hráčů, jakou jsem čekal," rozpovídal se velice zklamaný prezident klubu Igor Campedelli.

Cesena v zápase, ve kterém jí půjde spíše o čest, nemá už co ztratit. V prvním zápase v Parmě prohrála 0:2.

Zatímco v Ceseně už jsou víceméně smířeni se sestupem, v Parmě o něčem takovém ani nechtějí slyšet. Jenže výsledky nejsou a Parma je v bojích o záchranu namočená až po uši. Po domácí porážce s Milánem 0:2 spadla na sedmnácté místo, sestupové Lecce na ní ztrácí "jen" pět bodů. "Musíme se soustředit sami na sebe a ne na ostatní týmy. V Ceseně budeme čelit týmu, který nám nedaruje nic levně," prohlásil kouč Ducali Roberto Donadoni.

Poslední Cesena postrádá Parola, Guanu, Martineze, Iaquintu, Santanu a suspendovanou dvojici Rossiho s Coluccim. Parma je na tom mnohem lépe, zraněný je pouze Mariga a Zaccardo je v trestu.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Moras, Von Bergen, Rodriguez - Comotto, Arrigoni, Djokovič, Martinho, Lauro - Mutu, Rennella
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Santacroce, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Morrone, Valdes, Galloppa, Modesto - Floccari, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chievo Verona - AC Siena  (neděle 15:00)
Další důležitý záchranářský souboj uvidí stadion Bentegodi. Veronské Chievo je sice jedenácté, ale jeho soupeř patnáctý. Ve vyrovnané druhé polovině tabulky jakákoliv bodová ztráta oběma celkům přitíží.

Chievo postupnými krůčky naplňuje základní cíl sezony - záchranu. V minulém kole tomu bylo zrovna tak, Veronští remizovali na hřišti Boloni 2:2 a připsali si cenný bod. Di Carlovi svěřenci prohráli z posledních pěti zápasů jen jediný. Nyní se na stadionu Bentegodi představí Siena a cíle jsou jasné. "Naše jediné zaměření musí být porazit v neděli Sienu. Pokud tento víkend získáme tři body, můžeme tak udělat obrovský krok k zamezení sestupu," nechal se slyšet útočník Cyril Théréau.

A Siena pojede do Verony s velkým odhodláním odčinit vyřazení ze semifinále Italského poháru. Bianconeri sice vyhráli první zápas s Neapolí 2:1, ale v odvetě podlehli 0:2 a byli vyřazeni. Stejným výsledkem, tedy porážkou 0:2, skončilo i víkendové kolo s Novarou. "Siena v této soutěži ještě nikdy nedošla tak daleko, takže jsme hrdí na to, čeho jsme dosáhli. I přes porážku a vyřazení odcházíme z Coppy Italia se vztyčenými hlavami. Teď vložíme veškerou energii do ligy, která začíná nedělním utkáním na Chievu," prohlásil prezident Sieny Massimo Mezzaroma.

Siena má s dvaatřiceti body pouze šestibodový náskok na Lecce a je tedy více než zřejmé, že jediným cílem bude jistota záchrany.

Chievu bude scházet trojice zraněných a sice Uribe, Morero a Gulan. Luciano s Rigonim si odpykávají karetní trest. Podobná je situace i na druhé straně, Bolzoni, Angelo, D’Agostino a Calaio mají zdravotní potíže, pro Terziho pak platí to samé co pro veronské Luciana s Rigonim.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Acerbi, Dramé - Sammarco, Bradley, Hetemaj - Théréau - Paloschi, Pellissier
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Pesoli, Rossettini, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Juventus zakončuje slibný týden zápasem se stárnoucím Interem, jehož krize se, jak se zdá, prohlubuje zápas od zápasu. Postaví se Nerazzurri osudu?

Binaconeri porazili druhého z milánských klubů, AC nedokázalo vyzrát na Gigi Buffona a s Juventusem pouze remizovalo. Výsledek 2:2 znamenal postup turínského týmu do finále, kde se střetne s Neapolí. A Inter je na tento zápas generálkou z nejlepších.

Fakt, že se Interu nedaří ještě neznamená, že není těžkým soupeřem. Problémem týmu trenéra Claudia Ranieriho je proměňování šancí, ne jejich vytváření. Teoreticky je tedy jen otázkou času, než se Forlán, Pazzini nebo Milito prosadí. A případné podcenění by se tedy Conteho bojovníkům nemuselo vyplatit.

"Byl to pro nás skvělý týden, který chceme zakončit výhrou nad Interem," říká legendární Del Piero v reakci na vysoké vítězství proti Fiorentině. Pět gólů, žádný inkasovaný, to je výborná vizitka a odpověď kritikům herního stylu Staré dámy.

"Hrajeme ve velkém tempu na dobré úrovni a tohle nám velice pomohlo. Jen proto, že jsme dosáhli finálového střetu s Neapolí ale nemůžeme zastavit. Jsme týmem s velkým potenciálem, chceme vyhrávat každý zápas. Zastavíme se až tehdy, když budeme na úplném vrcholu. Ještě nemůžeme slavit, čeká nás velmi důležitý zápas," uzavírá útočník.

Inter by rád napravil pošramocenou sezonu a vykouzlil svým fanouškům na tvářích úsměvy namísto slz. Sedmá pozice rozhodně není něčím chvályhodným a delší dobu se již spekuluje o novém trenérovi, jenž by tým zachránil a zvedl až do pohárových výšin. Naposledy se povedlo Interu jen remizovat s Atalantou, tedy výsledek, který rozhodně oko divákovo nepotěšil.

Inter oravděpodobně nastoupí bez Wesleyho Sneijdera, Rickyho Alváreze nebo Fredyho Guarína. Juventusu se vrací Barzagli, který by ale měl zůstat na lavičce. Velkou formu chytil Mirko Vučinič - jak si s ním obrana Interu poradí?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vučinič
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Zanetti, Stankovič, Poli, Obi - Milito, Forlán
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - AS Řím  (sobota 18:00)
Velkou bitvu uvidí i San Siro. AC Milán přivítá v generálce na Barcelonu AS Řím a je to více než ideální test. Luis Enrique v Barce hrával a několik jejich hráčů i trénoval. Není ani tajemstvím, že se snaží "barcelonský" styl vtisknout Římu.

AC Milán míří za obhajobou titulu. Milánští nezaváhali ani v minulém kole a před Juventusem mají už čtyřbodový náskok. Avšak zatím povedená sezona má první šrám, během týdne Milán vypadl ze hry o Italský pohár. V Turíně nad Juventusem sice v základní hrací době vyhrál 2:1, ale v prodloužení inkasoval a výsledek 2:2 už se nezměnil.

Rossoneri ale stále zůstávají ve hře o double, vedle Serie A je tu Liga mistrů a další barcelonský test. Mnozí se domnívají, že Milán bude na Barcelonu šetřit a proti AS nevyrukuje s nejsilnější sestavou. V prvním vzájemném zápase této sezony zvítězil AC Milán na Stadio Olimpico 3:2 a stejný výsledek by bral i tentokrát.

"Opravdu si nemyslím, že bychom měli mít na San Siru výhodu. Milán je špičkový tým a nebude se tím nějak rozptylovat. Jsme v rozhodující fázi sezony a i v Miláně si jsou vědomi, že každý zápas je důležitý," vyvrátil tvrzení Luis Enrique. Jenž následně dodal: "Chceme-li je porazit, budeme muset odehrát takřka bezchybné utkání. Milán může porazit kohokoliv, ukazují velkou důslednost a sílu."

Pro AS Řím to zatím není ideální sezona, ale věci se pořád mohou změnit. Giallorossi dvakrát v řadě zvítězili 1:0 a na Ligu mistrů ztrácejí pouze čtyři body. Enriqueho svěřenci jsou regulérně ve hře o milionářskou soutěž a o poháry jako takové. Momentálně jim patří šestá pozice.

Milánu budou chybět Maxi Lopez, Pato, Inzaghi, Strasser, Cassano, Abate, Flamini a Antonini. Marodka se nevyhýbá ani Římu, tomu scházejí Burdisso, Juan, Greco, Lobont a Cassetti.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovič, El Shaarawy
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel - Gago, De Rossi, Pjanič - Totti - Borini, Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Páté Udinese by rádo ukončilo špatnou sérii výsledků. které ambiciózní celek posunuly zpět na pátou příčku. Na špici tabulky panuje vyrovnaná situace, o své místo na slunci bude bojovat i domácí Palermo.

Pamatujete si stejný zápas v minulé sezoně? To byste měli, utkání na Renzo Barbera skončilo oslňujícím vítězstvím hostí, Friuliani vyhráli 7:0 a postarali se tak o pořádný debakl Palerma. Nejvyšší výhra minulého ročníku byla jedním z krásných momentů, podobnému výsledku by ale domácí hráči rádi zabránili.

Tehdy ještě kromě Antonia Di Nataleho, dosud obdivuhodně věrného vyznavače černobílých, zcela zastínil dnes už barcelonský rychlík, Chilan Alexis Sanchéz. Ten dal o jednu branku víc, než tahoun dnešního Udinese, Di Natale se prosadil třikrát. Utkání hodně ovlivnily dvě červené karty pro domácí, kteří už se poté nedokázali vzpamatovat a po utkání ještě dlouho dobu panovala v Palermu napjatá situace.

Dnes ale Di Natale už nemá tak zvučného a nebezpečného parťáka do útoku a většina ofenzivních prací spadá na jeho bedra. Diego Fabbrini, Gabriel Torje ani Floro Flores nedokázali plně zastoupit chilského mladíka a není divu, že tím Udinese v některých částech sezony trpělo.

Navíc jsou Zebry decimovány zraněními, mimo hru jsou například Mehdi Benatia, Dušan Basta, Mauricio Isla nebo Damiano Ferronetti. Kvůli kartám nemohou nastoupit Maurizio Domizzi a Diego Fabbrini.

Poslední utkání se ale nedaří ani Palermu, což dokazuje například duel s Lecce. Remízu 1:1 s osmnáctým týmem tabulky označil trenér Bertolo Mutti jako "pozitivní výsledek tvrdé práce", což ukazuje, jaká je momentální situace Zampariniho klubu. Muttiho pozice je, jak už bývá u extravagantního vlastníka týmu zvykem, velmi otřesena. Na jeho místo by nejpozději v létě mohli usednout Edy Reja nebo Giuseppe Sannino.

To by se ale mohlo změnit, pokud by se trenéru Muttimu podařilo vyhrát a oplatit Zebrám minulý debakl. i přes dvě domácí prohry mají hráči z La Favorita stále druhé nejlepší domácí skóre. Silvestre s Bačinovičem jsou zranění, Bertolo s Muňozem nenastoupí z důvodů karetního trestu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Labrin, Mantovani, Balzaretti - Acquah, Donati, Barreto - Iličič - Miccoli, Hernandez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Coda, Danilo, Ekstrand - Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Pasquale - Abdi - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán28186457:2260
2.Juventus FC281414044:1756
3.SS Lazio28146842:3448
4.SSC Neapol281211552:3047
5.Udinese Calcio28138739:2647
6.AS Řím281351041:3344
7.Inter Milán281251138:3641
8.Calcio Catania281011736:3541
9.Bologna FC28991031:3336
10.Città di Palermo281051340:4535
11.Chievo Verona28981124:3535
12.Atalanta BC28913631:2934
13.Cagliari Calcio288101029:3534
14.Janov CFC28961335:4933
15.AC Siena28881232:3032
16.ACF Fiorentina28881227:3332
17.Parma FC287101133:4431
18.US Lecce28681431:4526
19.Novara Calcio28581524:4623
20.AC Cesena28451916:4517
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (907)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bojovat AS! Remíza ideál,ale AC asi vyhraje,AS je moc naivní tým který má moc vratkou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, AS dostane pětku a pojede domů s brekem

Reagovat
SaianSupaCrew

Ti to připomenu večer

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak moc se budu plést Rád se spletu, když uhrajete plichtu, ale nevěřím vám ani trošku AC je AC.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já sem si vědom papírových předpokladů, jen mě trochu iritovalo to "AS dostane pětku a pojede domů s brekem"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o Enriqueho AS a Milán, který je v současnosti silný ať už nastoupí i v "druhořadé" nebo v plné polní. Tam není moc o čem. Pokud nepodají Dani s Franckem jeden ze svých geniálních výkonů, tak nemáte nárok... Toť můj pohled

Reagovat
SaianSupaCrew

Ani Milán není neporazitelný. Když tam mohl vyhrát tragikomicky hrající Inter (který jsme 14 dní potom přejeli 4:0), tak ten bod můžeme klidně vyválčit i my.

Jsem si vědom toho, že hrají v obrovské pohodě a na výhru se skoro nenadřou, ale míč je kulatý a jak píše dole vlk, na velké týmy umíme

Reagovat
smazaný uživatel

navíc AC se vrací hráči z mardoky..Ale remíza by byla super

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi FANTA D, potřeboval bych půjčit 2 obránce, kteří budou v základu a záložníka. Totálně se mi rozpadla obrana - Antonelli, Benatia, Silvestre zranění, ... Dias, Domizzi, Canini v trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjč si Heinzeho... Kdybych věděl, že určitě nastoupí Barzagli nebo Nesta, tak bych ti ještě někoho půjčil, ale takhle můžu jen jednoho. Snad se ještě někdo ozve

Reagovat
Pinturicchio

"Gabriel Heinze by mohl přijít o zítřejší duel na hřišti AC Milán. Argentinský obránce římského AS v týdnu trénoval odděleně kvůli zranění kyčle a nad jeho startem visí otazník."

Snad nastoupí, na Gazzettě je. Díky. Jinak ve Fantě to vypadá na náš souboj o první místo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby somnou alkohol nezametal nemáte šancu :P :D :-)))

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

No, a takhle to mám s obranou pořád, už posledních 5 zápasů asi. Vždycky mi poodpadají hráči a zbudou mi 3-4 obránci .. Já sázím na jistotu s Biavou, Raduem, Cannavarem a Portanovou. Snad mě chlapci nezklamou a hlavně útočníci zase podají skvělé výkony

Jop, vypadá to slibně Od toho 21. kola, kdy jsem dostal od Micca osmičku, tak jedu jak utržený ze řetězů, 7 zápasů v řadě s nulou. Docela se můj tým zvedl, po tom menším útlumu. Aspoň bude mít závěr ligy pořádný náboj.

Reagovat
SaianSupaCrew

Zápas, který hodně napoví. Sestava dnes vypadá víc než slušně (jen krajní beci klasicky nahání hrůzu) a bod rozhodně nereálný není. Snad vstal Ibra špatnou nohou

FORZA LUPI !!!

Reagovat
Pinturicchio

Snad ( alespon ) ten bod uděláte.

Reagovat
Alberto Aquilani

FOOORZA ROMAAAAA ....... SOLO GRIDO SOLO ALLARME MILANO IN FIAMME MILANO IN FIAMME !!!

Reagovat
smazaný uživatel

na velke tymy sa vieme hecnut dnes to bude 1:2 forza roma

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

possiamo battere il Milan- L.E.

Reagovat
Alberto Aquilani

tiež čo iné mal povedať , že :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bod je viac nez realny, ta zostava AC nie je najsilnejsia hraci a trener uz urcite do istej mieri maju v hlavach Barcelonu to by nam mohlo vyhovovat a mali by sme toho vyuzit pre zisk 3 bodov. AC moze byt v pohode stale maju naskok 4 body a Rubentus caka Inter..Pripadna strata bodov pre AC nic dramaticke neznamena..Inter sa hecne a na Rubentuse nejake body uhraje..takze pohoda..tato zostava AC dnes poda vykon max. na 70-80percent neverim tomu ze s touto zostavou a v hlavach s Barcelonou nas moze AC porazit..neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Milánu se bude hrát určitě jinak, než proti týmům zespod tabulky. Milán bude hrát fotbal, což je rpo nás určitá výhoda,nebudeme věčně hrát do plnejch, pak už záleží jen na tom, jak zodpovědně bude Milán hrát, ale jesli bude hrát Milán podobně proti nám, jako proti Juve, tak tři body nejsou úplně nereálné. Můj tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 FORZA ROMA !!

Reagovat
smazaný uživatel

Verim AC. Toto by sme mali zvladnut.

Forza Rossoneri.

Reagovat
Pipo123

Byť fanúšikom AS musí byť zložité, veď stále hrajú v sobotu v sobotu sa žije

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal skončí v 8, nahodí se bunda a de se slavit výhra, co je na tom složitého?

Reagovat
rossoneri89

a presne tak to bude u mna ..... chvalabohu ze dali zapas na 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš fandit AS?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
rossoneri89

nieeee ja budem dnes oslavovat vyhru AC

Reagovat
Pipo123

Aha, já som si myslel že sa hraje do 20:45 tak to je potom v pohode

Reagovat
Pipo123

ps na bundu je už moc horúco

Reagovat
smazaný uživatel

když deš ve tři/čtyři ráno domů, tak se hodí

Reagovat
Pipo123

to sa vraciaš v rozklade kedy tvoje mozgové bunky pocitujú teplo a alkohol ti dáva jedinečnú silu a energiu ako Rambovi

Reagovat
smazaný uživatel

vracim se v rozkladě,ale v trochu jinym, než si popsal ty

Reagovat
Pipo123

já viem, poznám tie momenty kedy ti príde zvláštne prečo sa ti každý stĺp stavia do cesty a všade sú obrovské jamy do ktorých spadneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Krupy sa prebral po zložitej noci že ? preto ten palec

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mám zápočtové, takže chvíľu nútene abstinujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

proč ? v 6 otevřu Beefeater (podle průběhu utkání budu klopit) a po zápase se půjdu někam společensky znemožnit

hlavně že nehrajou 20:45

Reagovat
Maritazzi

Já jen doufám, že přijdu z derby v dobrý náladě, už něčím podpořenou.

Reagovat
Maritazzi

Já jen doufám, že přijdu z derby v dobrý náladě, už něčím podpořenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to na 3-5-2 z obranou Milanovič, Mantovani, Labrín . To si s nami Di Natale vytrie prdel, 7 to snáď ale nebude. Aspoň že sa dal Migliaccio dokopy

Z trojzápasu Udine, Bologna a Juve získať aspoň, a budem spokojný

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
rossoneri89

dnes budu chalani z fanklubu Rossoneri Cechi e Slovacchi priamo na zapase

som rad ze Boateng sa vratil ale zacinat bude na lavicke .... netesi ma naopak situacia ohladne utocnikov .... nominovany su len dvaja Ibra a Shaarawy ..... napriek tomu ale dufam ze vyhrame a chalani z fanklubu privezu domov uzasne spomienky, prihody ale hlavne 3 body ....

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Robinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa fandí AS Rím

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněná záloha: Aqua, Boateng, MvB, Noce. Maxi, udělej mi radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

teraz asi nie ale taka zaloha bude podla mna na Barcelonu ..... presnejsie:

Aquaman - Bommelisko - Nocerinko

..............Kevin KING Boateng

Reagovat
Alberto Aquilani

a v predu Ibčičičička :* s Maximkom blondáčikom Lopézom :* :*

Reagovat
Pipo123

to je také teplé až to je zlaté

Reagovat
Pipo123

to je také teplé až to je zlaté

Reagovat
rossoneri89

ale neboj nie som teply ... len mam dobru naladu

Reagovat
Pipo123

to nevylučuje že si neni teplý, iba že si neni emo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, no. Hlavně, aby ten dnešní match nepodcenili

Reagovat
smazaný uživatel

to ano ale pre Rubentus to nebude nic platne lebo zajtra stejne neporazi Inter..takze toto kolo sa bude zo zaciatku niest v pociatocnej euforii fanusikov rubentusu ze AC stratilo, po zapase rubentus-inter budu zase slavit rossoneri ze ich naskok zostal prijatelny a nie je dovod na paniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq

Reagovat
M11

neznam zadny rubentus.. to je co za ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějaký nadšenec Rubena Olivera

Reagovat
smazaný uživatel

prales

Reagovat
Pinturicchio

... máš v trenkách, voe

Reagovat
smazaný uživatel

krásne sedme misto v pralese

Reagovat
Alberto Aquilani

Dufam ze nebude hrať ten zmrd Aquilani , má za 3 zápasy proti AS 3 asistencie a vsetky take iste ....

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj, nechceš si zmeniť nick ?

Reagovat
Alberto Aquilani

som rozmyslal nad Fenomenez alebo This is Mirko a už si znova nič nemozem dať :O ....

Reagovat
SaianSupaCrew

Ménez byl už v Římě kokot a simulant (v PSG to prý ještě vypiloval), za takový nick bych se styděl

Reagovat
rossoneri89

kedze Boa nebude v zaklade tak Aqua bude na 100% hrat

Reagovat
Yanek

Proto ho Gazzetta tipuje na lávku...

Reagovat
rossoneri89

vcera som cital na FB stranke Boatenga ze zacne na lavicke ... ale je pravda ze sa to moze menit ... uvidime vecer

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze tu ten zmrd Aquilani nebude prispievat

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Boatenga bych tam dal tak na 20 minut, ať se dostane trochu do tempa, jinak nevím, proč není k dispozici Maxi

Reagovat
Yanek

Ta předpokládaná sestava už je ale solidní béčko...

Reagovat
Tomanatura

Immobile pry do Janova...

Reagovat
smazaný uživatel

jakou formou nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Malej Zlatan

Reagovat
Maritazzi

Hoši, je někdo z Římanů pražskej? Nebyli jste už v tý Giallorosssa restauraci koukat na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tam parkrat bol, ale dost je to male takze je velmi pravdepodobne ze miesto tam nenajdes.

Reagovat
smazaný uživatel

se takhle dívám na premier league a větší nudu jsem za poslední roky(pokud nepočítám ženský fotbal) snad nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
FORZAMILAN

To říkám, že PL je nafouknutá bublina

Reagovat
SaianSupaCrew

Chelsea tragická, Spurs komičtí...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ta tragická Chelsea vyřadila "naši" Neapol

Reagovat
SaianSupaCrew

Stejně tak nechybělo mnoho a mohlo si kufry pakovat AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam byl rozdíl, AC to podcenilo, kdežto Chelsea Neapol smetla jak lavina

Reagovat
Yanek

Tak nějak očekávaně, no.

Reagovat
Votas

Připomínám Interistům...zítra 14:30 hraje naše primavera finále prvního ročníku turnaje NextGen series proti mladíkům Ajaxu, kteří cestou do finále přesvědčivě vyprovodili jednu z nejlepších akademií světa, a to Barcelonskou, výsledkem 3:0 a následně si vytřeli zadek s Liverpoolem suveréně 6:0. Inter po postupu z druhého místa ve skupině dostal do té doby neporažený Sporting Lisabon, na který mu stačil jediný gól Mbayeho a v semifinále se díky gólu Crisetige z přímáku a spolupráce dvou nejproduktivnějších hráčů týmu Bessy a Longa radoval z vítězství nad Marseille 2:0.

FORZA INTER

Reagovat
Pinturicchio

Criscitiello : "Dede' vicino alla Juve"

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo dobrý, ale víme jak to bývá a kolik hráčů už bylo "našich"

Reagovat
Pinturicchio

Ta jednání potvrdil i prezident Vasca, tak uvidíme. Že by druhý T. Silva?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nezlobil, jde na něj chvála ze všech stran

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AC cakaju za 2 dni dve barcelony ale Rim ma Tottiho Dnes to bude velky test . totti a de rossi nejako mexesa musia prekabatit Podme sa pobit o vitazstvo ! ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GLADIATORI !!! F O R Z A R O M A

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by mali zakazat tie emotikony

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu budes novy?,zvyknes si treba to vyhecovat choreom

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho 2 dni 68 minut do zapasu

Reagovat
Pinturicchio

100. pro vítězství Juventusu a AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro vítězství Juventusu v Debry D'Italia!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, El Shaarawy

To je prostě komedie, co dodat k té obraně. Ta sestava je dnes nejslabší, jaká může být a hodně pochybuju, jestli jsme měli letos na hřišti něco horšího. Když Řím odřeže Ibru, tak mají klidně na výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

nebál by som sa, Roma tam tiež nemá bohvieakú zostavu, hlavne obrana otras, cez Taddeia a Heinzeho to bude hrať AC, takisto slabý Gago zase v základe

Reagovat
Yanek

Roma

Stekelenburg, Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Marquinho, Totti, Borini, Osvaldo

A přes Taddeie by to třeba i šlo, ale to by tam nesměl být Bonera...

Reagovat
smazaný uživatel

al nějak apomněls na Pjaniče

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Yanek Marquinho asi bude za Pjaniče ale nevadíí Marquinho je taky dost dobrý záložník FORZA AS !

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Robinhem a Abatem, jsou zraněný už nehrajou nějak dlouho? Díky

Reagovat
cervo

ano

Reagovat
smazaný uživatel

A na barcu ještě nebudou? Jak by mohla vypadat sestava na barcu..... Chci si vsadit, díky.

Reagovat
cervo

Abate na prvy zapas zrejme nebude, robson, aqua aj prince by mali hrat, rovnako je vykartovany bommel, takze ambro v strede

Reagovat
cervo

ale robson sa mi zda uz zacal trenovat

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na Inter :

PORTIERI : 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci

CENTROCAMPISTI : 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI : 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri

Giacc má chřipku.

Reagovat
smazaný uživatel

same lamy

Reagovat
FORZAMILAN

Tak jdeme na to...................... FORZA RAGAZZI

Reagovat
Inzaghi

San Siro solidně zaplněné.

Reagovat
Yanek

Reagovat
FORZAMILAN

Jj, chtěl jsem jet, ale než jsem se rozhoupal, tak byl zájezd plný

Reagovat
smazaný uživatel

Opět hrůzostrašná obrana, kterou nemá se dá srovnávat s "béčkem" Jižního Sudánu, tak doufám že Marquinho ukáže, jesli si zaslouží hrát za AS! Forza ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

pls mate daky link????

Reagovat
FORZAMILAN

Tady bývají vždycky dobrý přenosy

http://www.sportlemon.tv/c-1.html

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Yanek

Thiago off. to je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na Barcu to bude prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tp nebude nic vážného a stihne Barcu, zas tak strašně to nevypadalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

maarten

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
sansiro

OT: sestava Fanta C

Abbiati - Kaladze, Cannavaro, Maicon - Hamsik, Pirlo, Giacomazzi, Veloso - Di Vaio, Matri, Muriel

Amelia - Bonucci, Caceres - Boateng, Lamela - Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei.....jenom to jméno značí průser

Reagovat
rossoneri89

Stefan

Reagovat
Yanek

Urby klasika.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kludne si klamme dalej že je Totti super ....ale osm zaujaty no jasne ...

Reagovat
rossoneri89

Urby mohol radsej nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

AS neumí ani rozehrát od brankáře aniž by ztratili míč

Reagovat
SaianSupaCrew

To je těžký, když máš na beku borce jako Rodrigo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Taddei je na tom beku fakt strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

*neztratili

Reagovat
Yanek

Teď pískl co?

Reagovat
rossoneri89

myslis toho Ambra?

Reagovat
Yanek

jo.

Reagovat
rossoneri89

tiez nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, jakýkoliv náznak šlapáku se píská, kdyby ho trefil,tak mu zlomí nohu

Reagovat
Yanek

Šlapák? Jsi upadl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jakmyle jde hráč do souboje podrážkou napřed, říká se tomu šlapák a u Ambra bylo krásně vidět, jak do toho skluzu de "šetrně"

Reagovat
smazaný uživatel

jakmile samozřejmě měkké i

Reagovat
Yanek

V životě jsem takovou teorii neslyšel... prostě hrál první balon a bylo to naprosto čisté. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, ty máš svůj názor a musí to být pravda

Reagovat
Yanek

Jojo, tohle vyloženě říkám.

Reagovat
rossoneri89

ja som tiez o takom este nepocul a suboj bol docela cisty .... aspon som o nieco mudrejsi

Reagovat
smazaný uživatel

faul

Reagovat
smazaný uživatel

teˇse nezeptáš,za co dostal kartu Osvaldo?

Reagovat
Yanek

To byl narozdíl od Ambrosiniho faul.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,takžle vás vlastně sudí poškodil, když Ambrovi pískne faul, za úplně to samý, za co Osvaldo dostane kartu.....nemá cenu s tebou v tomhle ál pokračovat

Reagovat
Yanek

Ambrosini nefauloval, jsi slepý?

Reagovat
smazaný uživatel

nehádej se, dostaneš infarkt

Reagovat
Inzaghi

Proboha co to předvádíš? Ambro byl v tom souboji první a hrál balon, Osvaldo zajel bez balonu podrážkou předem do nohy bez úmyslu hrát balon. To bylo stejný?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Osvaldo po právu dostal kartu

Reagovat
SaianSupaCrew

Heinze je prostě řízek

Reagovat
Inzaghi

Zatím jak kdyby hrálo Lecce se Sienou. Ibru to taky asi 2x nebaví..

Reagovat
Yanek

Ježiš proč jde Zlatan do souboje, když má vedle Stephana...

Reagovat
Alberto Aquilani

a teraz dal Osvaldovi žltu začo ? za kroky ?

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako Ibra teď chtěl? penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je parchant ten Ibra, fuj

Reagovat
Inzaghi

Spadl mu pod nohu, ten faul na žlutou rozhodně nebyl.

Reagovat
Slejdy

ale byl

Reagovat
smazaný uživatel

to šlápnutí bylo úmyslný podle mě a za to aji dostal tu kartu

Reagovat
rossoneri89

skoda hlavicky .... Ibra mohol dat dalsi gol hlavou do siete AS

Reagovat
smazaný uživatel

totti pekna prihravka,borini mal si s prvej nahravat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je taky mimo .

Reagovat
Slejdy

piskej to

Reagovat
Yanek

Teď určitě mohl.

Reagovat
Pinturicchio

Jasný faul na Francka před 16-tkou.

Reagovat
Yanek

OOOOOOOOOOOOMG STEPHAAAAAAAN

Reagovat
Slejdy

UF

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuu

Reagovat
FORZAMILAN

jééééééééééééé Ibra.......škoda

Reagovat
Inzaghi

Zrovna teď by to bodlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krááááávo

Reagovat
SaianSupaCrew

A Rodrigo stojí a čumí

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, pěkně Stephan

Reagovat
rossoneri89

Shaarawy skveloo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je smůla, když tam není Stekelenburg, je tam tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marquinho, to je hráč jako víno

Reagovat
Pinturicchio

Taddei překonává Amauriho rychlostní rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

PABLOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
FORZAMILAN

néééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
SaianSupaCrew

GOOOOOOOOOOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
Yanek

Massimoooooooo jako žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tieto posledne minuty boli skvele

Reagovat
smazaný uživatel

veru, poslednych 10 minut super futbal, aj ked sme mali aj stastie pri tej tycke

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Galliani ?

Reagovat
Yanek

Co se stalo?

Reagovat
panca

odesel jeste ani neskoncil polocas. Asi prostata

Reagovat
Yanek

Se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Marquinho se jeví dobře, kolik je na něj ta opce?

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE

Reagovat
panca

videl jsem asi 6 minut. S touhle sestavu s nama barca zatoci. Asi nastoupi nejakej marod, ale zase nerozehranej po zraneni, takze to o moc lepsi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo může dát za Osvalda 16 mega ?

Reagovat
smazaný uživatel

nedas - dostanes osvaldo je borec, od 70 minuty by tam dal bojana , otvara sa vela priestoru ,dobre by bolo urobit dobry podareny protiutok,FORZA ROMA !!!

Reagovat
Yanek

Jak je možný, že Stephan brání víc než Urby? Ibra podle očekávání hlídaný dvěma hráči jako jediná hrozba a když už teda něco ukázal Stephan, tak nám pomůže (jako většinou) štěstěna a on trefí tyčku. Muntari si tam jen tak poběhuje, Ambro nehrál špatně, ale tyhle jeho kiksy ho provází už strašně dlouho a je neskutečný, že se tomu nedokáže vyhnout. Jediné, co stojí za pochvalu je stoperská dvojice, Mesbah pozičně mimo, ale to už je tradice.

Řím byl poslední minuty lepší, ale vést si rozhodně nezaslouží, bohužel mi to hodně připomíná zápas na San Siru z minulé sezony.

Jediný, kdo by to mohl momentálně vytrhnout je Prince a hodně pochybuju, že ho Allegri dá na celý poločas.

FORZA MILAAAAN!

Reagovat
SaianSupaCrew

Muntari podle mě dneska u vás patří k tomu lepšímu

Reagovat
Inzaghi

Ambro to může nechat v klidu na odkop, ale on radši namaže na střelu přímo na vápno.. Už když to odkopával, viděl jsem v tom Thiaga proti Arsenalu...

Není to dobrý, ale máme štěstí, že hrajem proti AS a dá se s tím něco dělat. Tím něčím myslím Kevina, ale je otázka, jestli ho riskovat před Barcou. Pokud může, tak bych ho tam hodil, protože dnešek je podle mě ještě důležitější. Na place nejlepší Stephan..

Jinak ty zranění už se musí řešit, je to už několik let po sobě a nemůže to bejt náhoda. Někde je chyba, to je jasný. Na Barcu s Ambrem a bez Thiaga prostě nemůžem, to smrdí nějakým průserem.

Reagovat
SaianSupaCrew

Gól do šatny potěší, ale koledujeme si a to tak, že hodně. Prvních 30 min tragédie, přechodová fáze strašná o finálních přihrávkách ani nemluvě. Naštestí se Francek celkem rozehrál a alespoň on dokáže chvíli podržet a rozdat.

Škoda že není Heinze o pár let mladší, ten zraje jako víno. Kjaer se mi dneska taky líbí, důrazný, nechybuje a AC povolili jen pár střel z dálky. Zato nalevo je to strašný průchoďák, Rodrigo na to prostě (už dlouho) nemá.. Dozadu nic, dopředu nic, ve vzduchu nic a přihrávka se mu povede každá druhá

Každopádně ta obrana AC je dnes pro smích, to je třeba ztrestat

DAJE ROMA !

Reagovat
SaianSupaCrew

Jo a Ibra je strašná mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

I remíz bude super myslím že se k ní schyluje.

Reagovat
smazaný uživatel

aquilani a prince na ihrisko. urby, muntari dole. forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moderátor ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten dj

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne AS, len to treba udržať...alebo im šupnúť ešte nejaké tie goly

Reagovat
Alberto Aquilani

Hrozny zápas , ale zaujímaju ma momentálne len body ..... pome to vyhrať !!! FORZA ROMA

Reagovat
Maritazzi

Jak to vypadá? Nechce se mi to pročítat, myslel jsem si, že to z derby stihnu, ale drželi nás v sektoru snad půl hodiny.

Reagovat
SaianSupaCrew

Opět strašně na náhodu, do hry jsme se dostali až v posledních 10ti minutách..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výst si nezasloužíme, ale posledních 15 minut bylo přesně to, co máme hrát celej zápas, ta statiká záloha se začala hejbat a křídelní hráči se začali taky konečně zapojovat. Jenom mám strach z toho co předvádíme vzadu, Taddei je úplně koženej, Heinze mi příjde strašně nervozní a Kjaer zatim dobrý, ale vim co je to za hráče. Po nějakym čase bych sundal Boriniho a dal tam Lamelu, možná pak Bojana za Tottiho, kterej byl neviditelnej,dokud se mu nezačali ukazovat spoluhráči. Jestli do druhýho poločasu vstoupíme stejně,jako do toho prvního, koledujeme si.

Pojďme na ně vlítout jako hladový vlci! FORZA ROMA

Reagovat
SaianSupaCrew

Jen s Heinzem nesouhlasím, hraje s naprostým přehledem (viz. proti Ibrovi 1on1), nekazí přihrávky a jen za první půli má 2 centry do 16ky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alá Chiellini

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že dostane dodatečně trest.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tottiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Franto

Reagovat
smazaný uživatel

Frančeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Steke

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked vypadne Kjaer sme pekne v prdeli

Reagovat
Slejdy

tak to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

do ritiiii

Reagovat
FORZAMILAN

Jasná ruka

Reagovat
Slejdy

faul predtim nepiskne a ted toto

Reagovat
M11

to jo nezavidim vam.. divadlo

Reagovat
Yanek

Heinze.

Reagovat
Slejdy

co se smejes voe, tamto predtim nebyl faul ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí je KUNDA

Reagovat
rossoneri89

jasna penalta

Reagovat
M11

typicka Milanska klasika

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ti nepaci k.........?????bola tam ruka?????bola tak ze vam nepiskaju penalty asi nemate nato a pepe a spol padaju pred 16-kou

Reagovat
Slejdy

ruka byla sasku, ale jde o to co tomu predchazelo

Reagovat
smazaný uživatel

pocuvaj my si tykame????trotle to ze su ostre strety na oboch stranach snad nemusim vraviet alebo vidis iba to ze AC fauluje????

Reagovat
Slejdy

zalez, aspon priznej ze tam byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

zeby nervy na pochode???sa skludni a neotravuj ......faul aj ked bol tak sa piskal????nie tak ja neviem o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

ty si buďto na drogách,nebo sleduješ jinej zápas a ne,nedovolil sem ti tykat mi

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem mas daky problem???osobny alebo co sa zapajas???

Reagovat
smazaný uživatel

daj si studenu sprchu, posobis tu ako saso, ostatni sa snazia normalne diskutovat, len ty sa tu rozdrapujes ako 15 rocny nadopovany dement

Reagovat
smazaný uživatel

normalne diskutovat stylom milanska klasika to je diskusia?????odpovec si sam sasulo

Reagovat
smazaný uživatel

normalne diskutovat stylom milanska klasika to je diskusia?????odpovec si sam sasulo

Reagovat
smazaný uživatel

je to veřejná diskuze,takže se zapojit může kdokoliv a můj problém sou lidi jako ty, který se snažej pesvědčit ostatní o tom, že jejich výmysl je pravda

Reagovat
M11

to by si chtel tady moc

Reagovat
Pinturicchio

To jsou ti noví šašci, no.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Gratulace.

Reagovat
SaianSupaCrew

Předně se měl pískat ofsajd ne ? Ruka jasná, o tom žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se měl pískat faul na Heinzeho

Reagovat
cervo

tam SES niekoho fauloval

Reagovat
cervo

tak teraz rimanov dobre dojebal

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

Dyť tam byl šlapák jak kráva, před tou Ambrosiniho střelou.

Reagovat
M11

tak uz vim proc Galliani driv odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka, nevím co se divite .

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka jasná, ale předcházel faul na Heinzeho od kterýho stál sudí dva metry

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí píska hovno na obě strany, o tom žádná

Reagovat
Yanek

PRINCEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil jsem až opakovačku té ruky. Co se stalo předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde Miláno nevie, pomôže rozhodca .... to je hnus, velebnosti....

Reagovat
Yanek

Reagovat
FORZAMILAN

ale velký hovno kamaráde, ruka byla jasná, trošku objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDD bla bla bla

Reagovat
Slejdy

tak tak

Reagovat
M11

ty vole ten je zarezava

Reagovat
FORZAMILAN

RIGOOOOOOOOOORE ZLATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
panca

ta penalta jasna, ale tam byl slapak jako prase

Reagovat
panca

aspon uz vime, kam sel galliani

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
cervo

no na druhu stranu aspon to dostane naboj

Reagovat
smazaný uživatel

uz je takmer samozrejmost ze ked hra AS v slagri kola je proti nim pisknuta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

divim se že dohráváme v 11ti

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je čas...

Reagovat
rossoneri89

ale prosim vas aky slapak? .... ak by to bolo take vazne tak by faulovany hrac nevyskocil protestovat ...... plus jasna penalta takze neni o com

Reagovat
Slejdy

ty si taky mimo uplne

Reagovat
rossoneri89

ale jasne mimo .... ak by to bolo opacne tak ybs te pisali to iste

Reagovat
smazaný uživatel

pro nás by to nepísk

Reagovat
smazaný uživatel

ruka bola, ale hra mala byt prerusena ovela skor, rozhodca teraz poskodil AS

Reagovat
smazaný uživatel

Urbyho by jsme teď nemuseli delší dobu vidět v základu, nejlíp do konce sezóny

Reagovat
Yanek

Nejlíp nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

bojan supni ho tam chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

boateng zase to tak nebolelo

Reagovat
Inzaghi

Fanoušci Juventusu jsou na blití a měl by jim bejt zakázanej vstup do diskuze, když ten jejich slavnej klub nehraje. Vytáhnout si z posranýho FB nějakej obrázek, kterej má nulovou výpovědní hodnotu a chtít trest pro Ibru, aniž by polovina z nich viděla, že ten hráč prostě před Zlatanem setinu sekundy předtím spadl, a pak mít ještě dementní kecy po jasné penaltě.

Uděláte nám oslavy titulu sladší, Juventini.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co umíte...brečet

Reagovat
Pinturicchio

Tady ta milanská demence fakt jen kvete.

Reagovat
Yanek

Potrefená husa nejvíc kejhá.

Reagovat
Pinturicchio

Zalez Msgoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Inzaghi

Mně příjde dementní, když se tu někdo objeví, uvidí obrázek a okamžitě brečí po nějakým trestu.

Reagovat
Pinturicchio

Mně přijde dementní ten tvůj příspěvek, no, každý máme něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky dobře mimo, ruka byla jasná, o tom se nikdo nehádá, jenže míč sme v tý době dávno měli mít my, po faulu na heinzeho, jenže to fanoušci AC nevidí

Reagovat
FORZAMILAN

To je normální, každý to vidí z toho svého úhlu pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Jen s tím rozdílem, že drtivá většina hráčů, by se alespoň snažila tomu kontaktu vyhnout.. Kdežto Zlatan si v klidu pokračoval dál a kolíkama se po něm prošel... To se na mě nezlob

Reagovat
Slejdy

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Nulová výpovedná hodnota

Reagovat
rossoneri89

teraz piskal faul Boneru ktory ani nebol ......

Reagovat
Slejdy

sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Nic v zlom ale ten Luis Enrique vyzera ako opity cigan Nic proti nemu len ked na neho ukazuje kamera tak tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jak kdyby ho manželka týden nepustila domů

Reagovat
Yanek

Šlapák na Ibrovu hlavu a hraje AS. Ještě víc brečte..

Reagovat
smazaný uživatel

konečně taky pískl něco špatně v náš prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

"Potrefená husa nejvíc kejhá."..

Reagovat
Yanek

Prosím?

Reagovat
-PeCa_08-

Ježiši, furt ze sebe dělej trotla..

Reagovat
smazaný uživatel

sám si tím hloupě útočil na Pinturicchia, teď se to hodí na tebe, ať chceš nebo ne

Reagovat
Yanek

Tak jo.

Reagovat
rossoneri89

kua hraci AS by sa mohli kludnit

Reagovat
smazaný uživatel

stekeeeeeeeee

Reagovat
M11

Steke pan brankar

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

STEKELENBURGGGGGGGGG

Reagovat
Pinturicchio

STEKE

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný brankár

Reagovat
smazaný uživatel

muntari 10 metrov nad

Reagovat
smazaný uživatel

muntari 10 metrov nad

Reagovat
rossoneri89

dalsia zrd toto uz co je

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Inzaghi

Suck on that.

Ibra král Serie A.

FORZA MILAN

Reagovat
Inzaghi

Suck on that.

Ibra král Serie A.

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

FORZA RAGAZZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maritazzi

Za ten poločas, co jsem viděl, můžu pochválit akorát Stekelenburga snad, to byla jinak zase úplná chaotická tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial ste tam v prvom polcase mali Tottiho tak ste hrali dobre vid poslednych cca 10-15min vtedy ste diktovali hru mali viac drzania lopty.Druhy bol uz horsi

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 18 Labrin, 15 Milanovic, 2 Mantovani; 31 Pisano, 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto, 42 Balzaretti; 11 Hernandez, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 13 Aguirregaray, 20 Acquah, 7 Della Rocca, 17 Vazquez, 27 Ilicic, 19 Budan.

Allenatore: Bortolo Mutti.

UDINESE: 1 Handanovic, 16 Coda, 5 Danilo, 24 Ekstrand; 8 Basta, 66 Pinzi, 4 Pazienza, 20 Asamoah, 26 Pasquale; 23 Abdi; 10 Di Natale (cap.).

A disposizione: 21 Padelli, 13 Neuton, 37 Pereyra, 6 Fernandes, 92 Vydra, 27 Armero, 25 Torje.

Allenatore: Francesco Guidolin.

FORZA PALERMO !!!

Migliaccio aj zo zlomeným palcom. IL GLADIATOREEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zapnu si net abych se podíval jak AC konečně ztratí a co na mě nevykoukne.opět penalta ve prospěch AC.Ne já už na to nemám nervy.Kolikátá je to penalta v jejich prospěch letos?Spočítáme si průměr na zápas.

Reagovat
Yanek

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde o srovnání penalt Juve a AC Juve má 1 a AC snad 10,když to přepočítám kdyby nám rozhodčí darovali aspoň 5 penalt navíc a to mohlo klidně být,šance na to rozhodčí měli,tak z těch 5 remíz mohlo být 5 výher a juve mělo o 10 bodů víc.Titul rozhodli rozhodčí.

Reagovat
Yanek

Titul rozhodli rozhodčí...

že já vždycky musím reagovat.

Reagovat
Pinturicchio

Poprvé se shodnem, kdybys mlčel, uděláš líp.

Reagovat
Yanek

Nejsem sektář, to je ten důvod, proč se neshodujem.

Reagovat
smazaný uživatel

brééé bréééé brééééé už si skončil ?

Reagovat
smazaný uživatel

už jo,nasštěstí jsem s letošní sezonou spokojenej a uspokojí mě i druhé místo i když tomu nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná být docela trapné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože

Reagovat
Inzaghi

Přesně to, o čem jsem mluvil výš. Důkaz, že jsem nekecal.

Reagovat
Yanek

To je pořád dokola... neuděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nezapínej, když pak budeš brečet, logické.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SaianSupaCrew

Kjaer při tom 2. gólu neuvěřitelným způsobem degradoval svůj dnešní výborný výkon..

Na rozhodčí se vymlouvat nebudu, prohráli jsme si to především sami. Proti takovéhle "srandasestavě" na San Siru hrát dlouho nebudeme..

Pořád je hodně na čem pracovat. Forza Roma !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer to posral strašně, ale svůj díl viny na tom nese Steklenburg. Nevím, jestli je to až po Lúciovi, protože jsem si tohoto u něj dřív nevšímal, ale teď jsou jeho výběhy strašně nejistý.

Reagovat
M11

s Laziem mi to prislo obdobne

Reagovat
SaianSupaCrew

Nestalo se mu to poprvé, ale ještě bych z toho nevyvozoval důsledky.. Každopádně na čáře byl dnes opět fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

tak co dodat hmm zapasu by sedela viac remiza ako jednotka.Hlavne prvy polcas bol dost biedny kraje obrany uplne tragicke aj Zambrota aj ten hrac s lecce + zranil sa Tiago co proti Barce bude dost citelne.Zaloha ako Ambrosiny bohuzial ako DM nestihal a Bommel ho predci,Noce trosku unaveny liga,pohar,liga utok hral asi naj El potvrdzuje mladost a dravost a Ibra ked sa sustredi na hru a nefauluje a nehada sa s kazdym je o level inde.Mame tri body co potesi a pred sebou este 9 kol a vnich dosiahnut min 17bodov a snad to pojde a necakat ze susper zakopne a zubami nechtami mu okato fandit ako jedna sekta.

Reagovat
smazaný uživatel

clovek sa tesi cely tyzden a ak to byva potom je sklamany totti musi hrat do konca aj keby nic nehra. uz ma jebu tie zasrate trapne penalty vid lazio,fiorentina,alebo dnes ,ktorej nemalo ani dojst.kjaera mi je luto,snazi sa ,bojuje,chce podat dobry vykon a jednou cybou si vsetko pokazi.AC je majster a najlepsi strelec Zlatan Penaltyovic . FORZA ROMA !!!

Reagovat
homeles8

omg, zrovna dneska jdu na noční tak nsad to vyhrajou i beze mě Forza Juve!

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

pojdme se jeste udrzet ve hre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký dnešní odpolední zápas bude podle Vás nejzajímavější a nejatraktivnější a stál by za to shlédnout ? SSC Neapol - Calcio Catania nebo Janov CFC - ACF Fiorentina ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Fiorentina je najnudnejšie mužstvo ligy , ale kedze som to teraz napísal , tak to určite bude super zápas ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Večer by na stoperu měli nastoupit Giorgio a Andrea.

Reagovat
M11

BARZAGLIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší stopér v lige sa vracia

Reagovat
brenk

Každopádne tam majú Barzagli 55%, Bonucci 45%, takže to zďaleka nie je isté.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Alonso Perez

Reagovat
GEGE

Alonso

Reagovat
Pinturicchio

To by byl gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Juventusu slíbili pro nedělní derby choreografii, která zanechá u každého otevřenou pusu plnou obdivu. "K uskutečnění této choreografie potřebujeme pomoc od každého na stadionu včetně VIP lóže." Derby d’Italia bude televizními kamerami přenášeno do 160 různých států světa.

Reagovat
M11

pekne.. tesim se

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež, dúfam treba si naladiť stream o trošku skôr

Reagovat
Pinturicchio

Prý by tam mohla být Calciopoli "tématika"

Reagovat
GEGE

nema někdo dobrý stream na Atalanta-Bologna?

Reagovat
Pinturicchio

Schelotto by mohl jít do většího, uměl bych si ho představit na Pepeho místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

OT:

Ajax (4-3-3): 1 Van der Hart; 2 Nieuwpoort, 3 Veltman, 4 Denswil, 5 Dijkis; 8 Rits, 6 Sporkslede, 10 Klaassen; 9 Schoop, 7 De Sa, 11 Fischer.

A disposizione: 12 Leeuwenburgh, 15 Busse, 17 De Bondt, 16 Keskin, 17 De Bondt, 18 Gravenberch, 19 Ligeon, 20 Hasnaoui.

Allenatore: Fred Grim.

Inter (4-2-3-1): 1 Di Gennaro; 2 Pecorini, 5 Kysela, 4 Spendlhofer, 3 M'Baye; 8 Crisetig, 6 Duncan; 7 Romanò, 10 Bessa, 9 Longo; 11 Livaja.

A disposizione: 12 Sala, 13 Giannetti, 14 Alborno, 15 Benassi, 16 Terrani, 17 Falasca, 18 Forte.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

tak pome do toho

Reagovat
rossoneri89

nejaky stream nebude?

Reagovat
lnterista
Reagovat
rossoneri89

thx

Reagovat
cresposuper

Forza Inter!!

Reagovat
Pinturicchio

400. pro vítězství Juventusu v Derby

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Atalanta pěkně.Bologna špatenka dneska...

Reagovat
GEGE

DIAMANTI

Reagovat
M11

krasna

Reagovat
rossoneri89

Juventusaci ak si myslite ze rozhodcovia piskaju v nas prospech tak si pozrite toto video:

http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4

v ziadnom pripade mi nejde o provokaciu, nadavanie atd., proti Juve nemam ziadny problem ale niektori fanusikovia to uz trosku prehanaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo se tu tím pořád ohání, jsi očividně ty. Tak s tím přestaň a ostatní taky přestanou.

Reagovat
rossoneri89

ak nebudu blbe reci na AC tak prestanem aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

video jsem vypl v půlce,nemá žádnou vypovídající hodnotu,prostě Juventus mohl kopat tak 5 penalt, stejně ta jak je rozhodčí mohl písknout proti nám někdy.Ale mě jde o to že Juventus kopal ze 30 zápasů 1 penaltu a AC ani nevím kolik.Mě nezajímá kolik jich mělo být kopano proti Juve mě zajímá proč nám rozhodčí nepískají penalty a v zápasech AC píská co druhej zápas.Takové video z chybama rozhodčích ve prospěch AC bych taky našel.To se nahromadí za celou sezonu ale prostě objektivně se mě zdá, že AC jsou rozhodčí určitě víc naklonění,možná je to náhoda nevím ale gigant jakým je Juventus, s velkým procentem držení míče a se spoustou střel a šanceme v šestnáctce by měl v sezoně kopat jako AC tak 10-15 penalt a ne 1!1 Může kopat tým který se brání jako je Novara atd.Ti můžou kopat jednu protože se před bránu nedostávají tak často jako Juve.

Reagovat
rossoneri89

suhlasim ze take video by sa dalo spravit aj o AC ..... nemam s tym problem to priznat ..... a je mi jasne ze kopeme trosku vela penalt .... ale ked proste tie penalty su jasne tak preco by to rozhodca nemal piskat? .... jednu alebo max. dve nam daroval a to je aj vo videu .... rovnako nam niekolko neodpiskal .... u vas sa mozno boja odpiskat a bolo vidno ze aj proti vam mohli niekolko kopat superi..... ale zato NEMOZE AC.. zato mozu rozhodcovia a ich slaba uroven ...... mozno v dalej sezone budete vy kopat penalty ....

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá žiadnu výpovednú hodnotu

Reagovat
Inzaghi

Úžasná slovní zásoba.

Reagovat
smazaný uživatel

presne o túto reakciu mi išlo

Ja to už totiž beriem s humorom

Reagovat
Inzaghi

Rád jsem posloužil.

Zatímco já to tak včera nebral..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ani ja nie, ale dnes už emocie trochu opadli....však počkaj na budúci týždeň, zase iste bude nejaký flame...

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná hudba, to je tak vše

Reagovat
10

krásně demagogický video no...a co tím chtěl vlastně básník říct?

Reagovat
Pipo123

Lede, Brocchi, Mauri, Hernanes pokope, k tomu ešte aj Radu, Biava, Konko, zo základu chýba len Dias a Klose, konečne "kompletný" treba vyhrať FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Kozák v základu?Dívám se na Neapol a jestli hraje Kozák v základu přepnu na Lazio.Tak jak?

Reagovat
M11

ne

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Pinturicchio

Nechápu, jak jsme mohli nechat dva body v Janově, ted je docela přehrává i Viola.

Reagovat
smazaný uživatel

protože nám neuznali gol a Pepe nedokáže trefit prazdnou bránu a trefí tyč.

Reagovat
GEGE

Já to chápu neschopní hráči v koncovce a Frey

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Livajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Neapol nic moc,Catania by něco mohla uhrát.

Reagovat
cresposuper

Bessa Geniálna prihrávka.

Reagovat
Yanek

Thiago dost možná out do konce sezony.

Reagovat
Pinturicchio

No pome, a ted Jove hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

A v lete prestup do Juve

Reagovat
Pinturicchio

Amauri pořád stejný zabiják jako u nás.

Reagovat
GEGE

Bože to je neschop ten Amauri...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma napadlo, ako by vyzeral útok Amauri - Torres (v jeho súčasnej forme)....

Reagovat
Pinturicchio

Prcek

Reagovat
smazaný uživatel

teda musím přiznat že mě ta Serie A začíná bavit. Já byl vždycky proti zaujatý, ale v poslední době sem viděl pár zápasů a opravdu sem se nenudil. Překvapilo mě třeba dneska jak je koukatelný zápas Bergamo - Bologna. Asi se budu muset omluvit všem příznivcům SA, protože ty zápasy nudné nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bessa ma vycibrenu perfektnu techniku

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nehra Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

gomez ježišii

Reagovat
smazaný uživatel

aj Kysela hra dobre, komentator ho chvali

Reagovat
smazaný uživatel

Po'dme Neapol si nevytvořila ještě ani jendu šanci,Catania má na to pojďme si pro všechyn tři body!

Reagovat
FuckT

Catania hra asi najhnusnejsiu hru aku som videl, bud len beton v obrane, alebo idu do stredu a tam si nahravaju jak Barcelona, len s tym rozdielom, ze oni sa ani nesnazia ist k brane ...

tazko sa hraju taketo zapasy a dost mi lezu na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Ako náš jesenný zápas s Cesenou....

Reagovat
smazaný uživatel

traversa je brvno?

Reagovat
FuckT

perfektny rozhodca toto, odvazi sa dat zltu za simulaciu, tak to ma byt ;)

Reagovat
smazaný uživatel

UF

Reagovat
FuckT

tak Dzemali tato strela nemala chybu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Hamšíka který hrál hovínko Neapol začla šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

sam si hovienko

Reagovat
smazaný uživatel

No hrál nic a to velké

Reagovat
smazaný uživatel

Táto slovenská masturbácia na Hamšíkovi mi už fakt lezie na nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

hu kers

Reagovat
FuckT

ono to neni len tym, toto je typicka strata koncentracie po striedani, Catania pred striedanim mala obranu perfektne zosynchonizovanu, mozno si si to nevsimol ;)

ale je pravda, ze hamsik dnes nehral nic, ale to ani Lavezzi ani Cavani :D z nich 3 dnes jedine Cavani parkrat zadrbal a Hamsik dal strelu na branu, potom nic

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dopíšu a je to tady

Reagovat
Yanek

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Nalouce

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda druhý tutovka Catanie

Reagovat
smazaný uživatel

Lorenzo Crisetidz z priameho len brvno (traverzu trafil )

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Catanie přepínám

Reagovat
M11

tak ze by Neapol na treti flek uz po tomto kole ?

Reagovat
FuckT

Lazio nevyhrava ?

Reagovat
M11

0-0

Reagovat
M11

no tak ne..

Reagovat
cresposuper

Bessa

Reagovat
Dejwa

hraje luxusně

Reagovat
M11

Lavezzi to stridani nejak nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim proc si zdejsi Juventini stezuji. Az na rozhodciho, ktery toho pro nas piskl stejne jako proti nam, jim vsechno hraje do karet. Nemaji prakticky zadnou marodku, nehraji v evropskych poharech a proto nemusi setrit hrace na dulezite zapasy. To, ze jsou neschopni a nedokazou porazit tymy jako Chievo nebo Bologna, to uz je jejich problem. Misto breceni by meli hledat chybu nekde jinde.

Reagovat
M11

proti vam vcera piskl penaltu ktera nemela byt ?? nezda se mi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvim o vcerejsim zapase, ale o dosavadnim prubehu sezonu, ve kterem nam nepiskli vcelku dost penalt a neuznali hodne golu kvuli NEoffsidu, nebo ten jeden Muntariho gol.

Reagovat
M11

aha tak to jsem zle pochopil.. beru zpet

Reagovat
lnterista

to musime davat

Reagovat
terry

Ještě že jsem byl na zápase. Protože neporazit doma Violu? To už je trochu moc...

Reagovat
cresposuper

Ty vole v desiatich ich prehrávame

Reagovat
Votas

jj...to prodloužení hrajou výborně

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Reagovat
FuckT

kedy Catania kupila Busquetsa ? XD

Reagovat
Pipo123

KURVA prepíšte dejiny, otvárajte šampus, Diakite dal gol, nemožné sa stalo skutočnosťou,

Reagovat
M11

Lanzafame

Reagovat
M11

ale byla tam rucka

Reagovat
Il Architetto

Catania.

Reagovat
Pinturicchio

Nedáš - dostaneš, škoda, že Vargas neproměnil tu šanci.

Reagovat
lnterista

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Longo zase traversa

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Pipo123

ojojou Candreva tyč ale je to tam FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

Přepnul jsem se z Neapole do Říma a paráda Catania to dokázala ale i tak mě to vůbec nemrzí v Římě parádní 20minutovka.Super fotbal.

Reagovat
lnterista

doufam ze se Ranieri diva a uci

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

O týždeň chcem vidieť Bessu na lavke.

Reagovat
Dejwa

a Longa

Reagovat
Votas

a Milito na Bessovu penclu

Reagovat
lnterista

dobre to trefil

Reagovat
Pinturicchio

500. pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

500. per la nostra primavera

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

dame ich na pencle

Reagovat
lnterista

tak jdem na penalty...

Forza Inter

Reagovat
lnterista

?

Reagovat
Votas

to je piča ten sudí

Reagovat
Lubinterista

Po dvou letech opět vítězi Ligy mistrů , aspoň něco.

Forza INTER!!!

Reagovat
Votas

škoda, že nemáme Galianiho...ten by to prodal novinám jako další sezónu, která neni zero tituli

Reagovat
Lubinterista

Tak jim stačí skrze Berlusconiho media tisknout co se jim hodí a naopak.

Reagovat
Votas

JE TO TAAAAM...jinak teda Di Gennaro je měl všechny parádně přečtený

Reagovat
smazaný uživatel

Inter CAMPIOONE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a čoho preboha?

Reagovat
Votas

juniorské Ligy Mistrů... http://www.nextgenseries.com/

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ták

Reagovat
cresposuper

Campioni d Europaaaaa *Grazie ragazii!!!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

zatim super den.. Ferrari, ted Primavera, ještě večer vyhrát derby a je to

Reagovat
Inter Eterno Amore

to by bolo dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nebude hrať Lichti kvôli kartám, namiesto neho pôjde Caceres....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus: 1 Buffon; 4 Caceres, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 11 De Ceglie; 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 7 Pepe, 32 Matri, 14 Vucinic.

A disposizione: 30 Storari, 19 Bonucci, 20 Padoin, 34 Marrone, 10 Del Piero, 18 Quagliarella, 23 Borriello.

Allenatore: Antonio Conte

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 37 Faraoni, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 7 Pazzini.

Allenatore: Claudio Ranieri

FORZA INTER

Reagovat
10

takže bez překvapení...FORZA JUVE!

Reagovat
Votas

tak Gagarin už aspoň na lavce

FORZA INTER

Reagovat
GEGE

Ta sestava Interu k popukání.Cambiasso na lavičce Byl zraněný nebo co?

Reagovat
Votas

má nejhorší formu v kariéře

Reagovat
M11

i v tom pripade si myslim ze by mel takovy hrac hrat..

Reagovat
Votas

tak ono to je teďka takový vybírání slepých mezi beznohýma, takže si to CR obhají, ale taky ho nevidím rád na lavce

Reagovat
lnterista

jasne ze musi hrat

Reagovat
Yanek

Serie A, Juventus-Inter: le formazioni ufficiali

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.

Juventus: 1 Buffon; 4 Caceres, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 11 De Ceglie; 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 7 Pepe, 32 Matri, 14 Vucinic.

Reagovat
Pinturicchio

Si obstaráme sami, nevtírej.

Reagovat
Yanek

Budu na to koukat taky, abych vám tu pak následně mohl zkritizovat každé sporné rozhodnutí sudího.

Reagovat
Pinturicchio

Všichni se na tvé odborné komentáře upřímně moc těšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, aj my sa na tvoje objektívne hodnotenie tešíme tiež,

Reagovat
Yanek

Bude mi potěšením.

Reagovat
Pinturicchio

Věř, že potěšení bude na mé straně.

Reagovat
M11

ja doufam ze nebude.. chyb rozhodcich uz mam plne zuby

Reagovat
Yanek

Taky to nemyslím vážně, snad to bude dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslel tak že si ich nájdu, aj ak by v skutočnosi vôbec neboli....

Reagovat
Pinturicchio

JUVENTUS (4-3-3): Buffon, Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic

A disposizione: Storari, Bonucci, Padoin, Marrone, Borriello, Del Piero, Quagliarella

All. Conte

No, místo Pepeho tam mohl být Padoin / Quagliarella a místo Sandra Alex, pak by to bylo ideální.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

Ještě cigaretku a můžeme jít na to.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Viete mi niekto už teraz hodiť alebo odporučiť nejaký stream ktorý neseká ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strategických důvodů doufám že vyhraje Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ceasar78

24.03.2012 21:48

ale ale nechce sa mi hladat ale nemusis chodit daleko dnesny zapas a vase vykriky.......ked ste team a mate silu a tu mate vid zapasy proti nam tak je dost biende okato fandit kde komu......pozerajte na seba a na svoje vykony uz ste v LM a co bude dalej sa uvidi ja napr.by som nenapisl 100 pre zajtrajsiu vyhru interu........sorry

ceasar78 : Kolegu si nezdrbeš ?

Reagovat
panca

co se to tady rozjizdi za srasky? Jste jak maly fakani

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimol si si smajlíka ?

Reagovat
panca

myslel jsem celou diskuzi, ktery uz trva nejakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za upozornenie ja myslim ze ty to osefujes v kazdom smere

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, nehovor, ze by si sa vcera netesil z vyhry AS viac ako z vyhry AC... proste je prirodzene, ze clovek fandi vysledku, ktoru mu vyhovuje viac. Dneska chcem, aby Inter vyhral... to ale neznamena ze budem pred PC sediet v drese Interu a spievat si ich hymnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne moje slová, o tom sme sa vlastne aj včera bavili s ceasarom ktorý to zjavne nepochopil. Hodil som to sem len preto, aby videl že je to normálna vec a deje sa to aj vo vašom tábore

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Předpokládám že sis ujel s myší a klikl na blbou reakci

Reagovat
M11

tak pojdme na to..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

jsem zvědavej na to choreo, snad to na betu ukážou od začátku

Reagovat
M11

taky se moc tesim.. ja zase doufam ze Digisport nebude otalet

Reagovat
smazaný uživatel

choreo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Si zaspal trochu ne?

Reagovat
lnterista

tak jdeme do nich...

Forza Inter

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Pinturicchio

Alenka, choreo ♥ ♥ ♥

Reagovat
10

tak z choea jsem viděl kravskou pííí...

Reagovat
brenk

Podobne

Reagovat
Pinturicchio

Určitě bude na YT, krása.

Reagovat
10

jj, to stáhnu pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Nic moc choreo

Reagovat
M11

krasne pojdmeeeee

Reagovat
Pinturicchio

Skromný tip - 5:0. Doufám, že nebudu za kokota.

Reagovat
panca

tomu se rika skromnost

Reagovat
smazaný uživatel

A všetky goly z penalty

Reagovat
Pinturicchio

My penalty nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zišli by sa

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhraje ten lepší, ale nevadilo by mi 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

A už im zatápame

Reagovat
M11

kameraman

Reagovat
smazaný uživatel

kluci nejaky slušný link??

Reagovat
Pinturicchio

124193

Sopcast

Reagovat
Yanek

Obi dobrá skluzavka.

Reagovat
10

Pepeho centry, epizoda 2692.

Reagovat
M11

100%

Reagovat
brenk

Pepe - Nagatomo...to budú súboje

Reagovat
10

proč mají všichni růžový kopačky zase?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou krásný

Reagovat
Yanek

Nový mercurialy. Nechápu, proč je dávají všem...

Reagovat
10

měl jsem je dřív taky, stříbrný, byly super, měl je Henry, Ronaldo, ale nikdy růžový...to přišlo až s Kristýnou

Reagovat
Yanek

Mně se na nich vždycky líbilo to, že je měl jeden, max dva hráči na hřišti. Teď je má každý druhý a je to o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal zatím parádně

Reagovat
10

jasná žlutá kua

Reagovat
smazaný uživatel

žlutou tahej

Reagovat
Pinturicchio

Žlutá kuva

Reagovat
Pinturicchio

Voe, Girogio, nedělej herečku

Reagovat
Votas

Diego...kua, tohle bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to tak posral tú nahrávku teraz ? Mám dosť nekvalitný stream

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam aspoň že som dobre videl z opakovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Komu tam Obi tak hezky plách ?

Reagovat
rossoneri89

asi Caceres

Reagovat
brenk

To nebol Caceres...

Reagovat
rossoneri89

vsak mal cop

Reagovat
brenk

Možno sa nechám presvedčiť väčšinou, len sa mi zdalo, že mu nejako málo svietili kopačky.

Reagovat
rossoneri89

asi ich mal prave zaspinene .... ale ten cop sa nedal prehliadnut

Reagovat
brenk

Mám stream s trochu horšou kvalitou, ale aspoň mi neseká, takže možno preto.

Reagovat
rossoneri89

ja mam HD stream na Sopcast ale kukam cez VLC player ..... cez Sopcast by mi to tiez sekalo ale cez VLC uz nie .... skus .. mozno to aj tebe pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Cacerés

Reagovat
rossoneri89

jezis Milito ....

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! KRÁL ! ! !

Reagovat
10

Maicona to dneska baví...začíná bejt proti Juve jak Hamšík

Reagovat
10

madonna mia, to je zase zakončení

Reagovat
10

Treza už by slavil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Veru

Reagovat
Yanek

Caesar

Reagovat
smazaný uživatel

omg Matri tohle by Quaglia umistil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš vědět

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Cácerés je fakt jedinej co umí nacentrovat

Reagovat
Pinturicchio

Až bude Lichty, mohl by na tom Pepeho místě vyzkoušet Martina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Pepeho odstrčil Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, Marchisia

Reagovat
smazaný uživatel

lol Vucinic

Reagovat
brenk

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
10

už to zase rozjíždíme

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal dneska Matri, ty kokote

Reagovat
Pinturicchio

Inter zalezlý jak "nějaká" Novara.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí ?

Reagovat
Il Architetto

Škodááá tohle si měl ještě zpracovat.

Reagovat
GEGE

Střed pole Stankovic-Poli to je sen

Reagovat
eLJay.91

nééééé, zase ten dřevák!

Reagovat
brenk

Claudiou

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuuu centimeter

Ale Claudio toho interistu riadne vyrobil

Reagovat
Yanek

Jak je vůbec možný, že je takhle přejíždí? Juventus lepší ve všem..., tohle ale není o trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je

Reagovat
Yanek

O Ranierim mluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak, to potom jo

Reagovat
brenk

Na jeseň sme takto "přejíždeli" aj vás a tam o hráčskych kvalitách nemôže byť ani reči, tak nespochybňuj Conteho prácu.

Reagovat
Yanek

Ježiši kriste.

Reagovat
brenk

Čo sa tak smeješ? Tvoj komentár tam ešte nebol...ja nečítam tvoje myšlienky...

Reagovat
Yanek

Když jsem to odeslal a přečetl si to po sobě, tak jsem si hned říkal, že to vyznívá kostrbatě. Směšný, jak se hned chytáte...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale presne robíš aj ty....

Reagovat
brenk

Po tom, čo tu predvádzaš sa ani nediv a to sa do týchto hádok zapájam iba veľmi zriedkavo.

Reagovat
Yanek

Já tady narozdíl od vás nepíšu příspěvky, které matou lidi a ještě jsou tak šíleně objektivní.

Reagovat
brenk

Viem platí to,čo hore...

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel Ranieriho

Reagovat
smazaný uživatel

notak už ho tam foukněme..

Reagovat
Pinturicchio

KURVAAAAAAAA

Reagovat
Yanek

Forlaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže máme v bráne toho najlepšieho na svete

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! KRÁL GIGI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ten Martin tam má celou stranu jen pro sebe, Japko je ztracenej v čase

Reagovat
rossoneri89

inak ake bolo choreo pred zaciatkom??

Reagovat
smazaný uživatel

G. B U F F O N

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínejte na to, že Juve hraje proti Interu! To znamená, že nezáleží na šancích, držení míče či na čemkoli jiném. Záleží jen na tom, jak moc interistický výsledek bude. První poločas Juve prohraje, protože tam Inter čutne zas nějakou m*dku.

Reagovat
smazaný uživatel

pls stream nejakej nekdo??? nemuzu nic najit... diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nic moc kvalita... ale diky

Reagovat
Yanek

Militoooo to je prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Streľme už kurva gol a nespoliehajme sa na Gigiho !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gigiho to baví

Reagovat
Il Architetto

Nejlepší brankář světa. FORZA GIGI.♥

Reagovat
Pinturicchio

Kurva vyserte se na takové bago, do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zatím jasně lepší, ale mohlo to být klidně 2:1 pro Inter nebýt Gigiho s Césarem

Reagovat
brenk

Mirko sa zatiaľ na Maicona nechytá...

Reagovat
Pinturicchio

Podruhé, co Japončík oplácel Simonemu.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se to jen mě, nebo Conte Chiella probudil, hraje fakt v pohodě

Reagovat
10

dneska to přes něj docela chodí, v minulých zápasech se mi líbil víc...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím celkově, už trošku dýl hraje dobře, ještě to není ono, ale Giorgio z loňska to taky není

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel

Reagovat
Pinturicchio

Další žlutá.

Reagovat
Yanek

Co teď nepískl? To jsem zvědavý na opakovačku...

Reagovat
Yanek

tyvole. jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tenhle rozhodčí je strašnej, nechápu že mu dali tenhle zápas...všichni ostatní experti jsou asi v trestu

Reagovat
Yanek

To si nevybereš. Kde je Tagliavento? Dlouho jsem ho neviděl...

Reagovat
10

ten byl v trestu za ten zápas s váma, ne?

Reagovat
Yanek

netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá

Reagovat
Tomanatura

tomu asi dobre jebe, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, Pepe centruje před vlastní vápno... Hráči Interu by to neudělali líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Deki ale škoda

Reagovat
10

Andrea...

Reagovat
panca

super zapas. JInak tenhle rok velkej palec nahoru. Spousta moc peknych zapasu. Zatim gigi MOTM

Reagovat
Il Architetto

S Vidalem.

Reagovat
Pinturicchio

Absolutně jsme přestali hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkovi to ještě ani jednou nevyšlo

Reagovat
10

ale je vidět, jak se to všechno v derby maže...Inter hraje zatím nejlíp tenhle rok, možná za celou sezonu...

Reagovat
Il Architetto

Bože hrejte.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie hrá opäť veľlá zápas

Reagovat
Yanek

Z Obiho by nemusel vyrůst špatný fotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hrá fakt vynikajúco, asi najlepšie za dlhú dobu a náš výkon sa mi naozaj nepáči. Kopa nepresných či pokazených prihrávok, môžme dakovať Gigimu za to že Inter ešte nestrelil gol. Páči sa mi aj De Ceglie....

Inak toto je presne zápas pre Alexa, mohol by sa tam objaviť aspoň na pol hodinu...

Reagovat
r.mrazik

fotbal pekny...sance na obou stranach...jen...je ten Vucinic takhle na zabiti porad? myslim solovani,drzeni mice...ale v noze to ma,to zas jo a Pirlo je neskutecne bozi...

Reagovat
Pinturicchio

Proti AC v poháru byl geniální, dneska mu to moc nejde ( ale v takových zápasech pak většinou udělá jednu geniální věc a rozhodne )

Reagovat
r.mrazik

predpokladam ze myslis Vucinice...kvalita jde videt jasna,zatim se moc nechyta no...ale fotbal prekvapil,je to moc pekne koukatelny

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, Mirka myslím. Koukej častěj, poslední zápasy nám to zase celkem jde.

Reagovat
r.mrazik

kdyz budu mit cas,tak kouknu...prece jen je Juve takova mensi srdcovka kvuli Pavlovi...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

máš na nás smůlu jako tvůj brácha (nebo co to je)

Reagovat
r.mrazik

jj,bracha...proc smulu? ten fotbal je pekny...Juve hraje dobre,Inter zas protiutoky...a Matri je palič...

Reagovat
10

dneska to ještě jde, brácha nás viděl v nejhorším zápase sezony a zlomil nad náma hůl ...Mirka si měl vidět v minulých zápasech, to byl fakt geniální...on se ještě zvedne

Reagovat
r.mrazik

aha...no ja koukal,ze se moc na maicona nechytal,protoze se k nemu rychle stahoval,takze se zacal premistovat smerem ke stredu....akorat by mel ten mic rychleji pak davat od nohy do kraju...

snad mu dneska neco vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý divák se bavím . Z juve se mi líbí Gigi a Vidal a z Interu Obi s Militem

Reagovat
Melchior

vylískat Chiella, Vuciniće, Matriho a možná trochu i Marchisia, zbytek celkem ok

Reagovat
Melchior

+Pepe

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

tezke moc tezke.. Maicon je du¨ruhy Hamsik.. proti nam mu vse vychazi.. jeste da zase gol ne ? Inter snad nejlepsi co jsem je mel moznost tuto sezonu videt.. Gigi je kral.. na druhe strane jiz zmineny Maicon.. Mirko se pres nej vubec nechyta.. pasaz mezi 10-25 byla dobra pak je to takovy paskvil.. Inter strasne nebezpecny z kazdeho naznaku.. snad to nejak zvladnem.. kazdopadne super zapas v super atmosfere..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

možná Quagliarella up Pepe down?

Reagovat
Votas

to na světě není k dispozici jedinej solidní levej bek, že za nás musí hrát Yuto...on je vyloženě žlučopudný

Reagovat
Yanek

Takhle nějak by se mi to líbilo proti v Barce (v podání Interu) a bez těch mezer v obraně samozřejmě...

Reagovat
lnterista

na to ze jedem jenom na dva valce tak to neni zas tak spatny..fotbal je peknej..libi se mi prechod Juve do utoku ale v zadu nic moc. Myslel jsem ze to bude horsi ale vyhrat se da...

Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Ty vole Chiellini mal byť vonku. Hlavne že rozhodca nám pomáha...

Reagovat
lnterista

za co?

Reagovat
Lubinterista

podle mně dvě žlutý dostat mohl, vucinic za loket na poliho jen pokárání a naopak poli žlutou

Reagovat
10

ten souboj Mirko-Poli byl tak nastejno, jenže pak ho Poli vzal a zahodil, to se nemůže divit...Giorgone měl mít jednu žlutou, nic jinýho než faul na Milita si na žlutou nevybavuju...od vás měl mít žlutou Maicon a při tom nastoleným trendu i Samuel za faul na Pepeho na půlce

Reagovat
Lubinterista

Neudělený žlutý jsou mi tak nějak jedno na obě strany. Trochu mi vadí právě posouzení vucinic poli, meli ji dostat oba.

Nezdál se mi šlapák na začátku, kdy šel hodně chodidlem dopředu (jestli to byl on), ale je pravda že to by sme chtělki moc

Reagovat
M11

asi jak tam poklekl pred Militem

Reagovat
lnterista

to ho naopak slechti

Reagovat
Tomanatura

Zatim pekne, mohlo by tam Interu spadnout. Zastavim se u dvou hracu.

Vidal je tady hodne propirany a kritizovany, tak jsem se na nej zameril, at si udelam obrazek sam. Snad to neni jen povestna prvni vlastovka, ale je velmi dobry, ztratil sice 2 mice (jeden okamzite znovu vybojoval), pri rozehravce neni zbrkly, dostava se do prostor, kam ma a je zachycuje balony. Zatim hraje dobre, zrovna jemu bych pral, at si ten vykon udrzi.

Druhym je Caceres. Dopredu je number one, sice ma prostoru tri prdele kvuli Nagatomovi s Obim, ale u nej jde videt, ze vi, co dela. Nabehy ma pekne nacvicene a hlavne vi, co s balonem. Kdy centrovat, kam centrovat, kdy podrzet, kdy rozehrat. Navic neni nervozni. Dopredu 1+. Dozadu propada, jako zacatecnika ho obehral Obi a pak neuhlidal Milita. Vse behem 5 minut. Obi kdyz chce a zrovna Caceres nejisti jeden ze stredaku, tak si tu lajnu projede. Tam se musi poradne zlepsit.

Pokud bych si mel tipnout, tak zkusim, ze prave Caceres udela chybu, ktera zajisti Interu vyhru

Reagovat
Yanek

Já jsem tady ty nadávky na Vidala nikdy nepochopil, super fotbalista a defenzivnější Boateng, který do Juve systému zapadá jak prdel na hrnec.

Reagovat
M11

Vidal dnes hraje dobre.. v posledni dobe to u nej neni spatne.. ale pral bych ti videt co vyvadel kdyz tady byl propirany..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

až na ten poslední odstavec se ti to docela povedlo

Reagovat
Pinturicchio

Jak jsem psal, Cacerese bych vyzkoušel na tom Pepeho místě v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Interem,jde vidět že derby je derby a jdou do toho taky naplno,Inter měl o nějakou tu šancičku víc,Juventus tam má zase strašně nebezbečné akce z kterých ta šance smrdí.Vucinicovi se nedaří ale pořád otvírá prostor pro ostatní a i i tak je nebezpečný,umí si udělat prostor.Gigi je zatím famózní na druhé straně hraje super zápas Maicon.Nevím ani co bych dál řekl,věřím že Juventus umí zahrát i líp,hrajem ještě dost pod svoje možnosti,myslím že druhej poločas přidáme,mám takový pocit že i druhý poločasy máme vždy víc sil,doufám v to.

Reagovat
panca

po dlouhe dobe mam pocit, ze se serie A zveda Myslim fotbalove. Doufam, ze me to v utery rychle neprejde

Reagovat
10

pohled na Dolfa je k nezaplacení

Reagovat
brenk

Aby si sa naňho ešte nemusel pozerať na ihrisku

Reagovat
Votas

on prohrál nějakou sázku nebo proč se mu to stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo pls jak se jmenuje ta písnička co hrála u příchodu hráčů po pauze?

Reagovat
Pinturicchio

Pome je srazit na kolena, Forza Juve !

Reagovat
10

Pepe...to je konečná...

Reagovat
10

Alex jde na hřiště snad...a Bonucci? 3-5-2? tzn. Pepe dolů

Reagovat
10

kdyby to nebyl Bonucci, tak bych byl rád...takhle můžeme akorát čekat, jestli něco neposere

Reagovat
brenk

3-5-2...chce to zmenu, dobrý ťah.

Reagovat
smazaný uživatel

ALEX!!!

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
rossoneri89

Pepe nehnevaj sa na mna ..... tu situaciu by lepsie zvladol futbalista z dorastu

Reagovat
Yanek

Del Piero... hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
10

Martííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííín

Reagovat
Votas

to je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
M11

CACERES !!!

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa

Reagovat
Yanek

kdo ho hlídal?

Reagovat
10

podle toho, kolik měl místa asi Nagatomo

Reagovat
Tomanatura

rekl bych, ze asi Ranieri, podle toho jak vsichni ti branici hraci stali.

Reagovat
Il Architetto

Martíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííín. Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL CA-CE-RES

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Melchior

CACERES JE PROSTE BOREC!!

Reagovat
Pinturicchio

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Martín se stává dalším katem Milánských týmů

Reagovat
r.mrazik

konecne gol!! aspon se neco bude dit...parada...

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres uplně volný

Reagovat
Pinturicchio

Na dobré dva metry nikde nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu to posadl přesně na čelo, Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres je výbornej fotbalista!

Reagovat
smazaný uživatel

gol Marchisia roh byl z jeho strely

Reagovat
Tomanatura

Tak mi to skoro vyslo, jen jsem mel zamenit Inter za Juventus

Reagovat
Lubinterista

Takhle lacině ty vole, metr před nim čtyři naši na hromadě

Reagovat
Melchior

ted hlavne nehrat na 1:0 :)

Reagovat
rossoneri89

Caceres asi nenavidi Milanske kluby

Reagovat
Lubinterista

tak už mu ji dej zmrdovi!

Reagovat
10

je to nutný?

Reagovat
Lubinterista

trochu jo, jako vaše merdaaaaaaa při každým zahrávání autu hostujícím brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

to ale "10" nemůže ovlivnit, ty jo

Reagovat
Lubinterista

já taky ne

Reagovat
brenk

Martinovi to stiahnuté krídlo pasuje úplne perfektne.

Reagovat
Yanek

To byl fakt Nagatomo, ne?

Reagovat
Votas

Poli nebo Maicon

Reagovat
Yanek

ok.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex si tam s nima pohrál jak za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Večne mladý

Reagovat
brenk

MIRKO

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nás bude mrzieeeeeeeeeť

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho nás to mrzelo

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
brenk

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
10

ALESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAANDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Vidal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPIEEEEEEEEEEEEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX !!!

Reagovat
Il Architetto

Mirkoo ty volééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko, už to vzdej

Reagovat
Il Architetto

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co s nim conte porad řeší??

Reagovat
smazaný uživatel

IL CAPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

Reagovat
Pinturicchio

ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXX

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

Arturo za dnes obrovský palec hore

Reagovat
Melchior

JESTLI TĚ CONTE ANI TOHLE NEPŘESVĚDČÍ ABYS HO STAVĚL, TAK UŽ NEVIM

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že stadiony anglického stylu nemají atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

proc ten Vucinic nesel bliz? jeste ze tam je Alex...

Reagovat
Pinturicchio

Vidal dnes fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex ukázal Vučiničovi jak se to má dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Matrimu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně i Contemu

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly, z toho AC, AS a Inter

Reagovat
eLJay.91

Kdo jinej, kdo jinej to k*rva dop*dele mohl dát?! ALEEEEEEEX!!!!!!!

Reagovat
brenk

A Fabio sa pripravuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vidal si zaslouží pochvalu, celkově dneska hraje výborně

Reagovat
Il Architetto

Ouuuu ALEX - MIRKO - FABIO. No tak to bude pecka!!!

Reagovat
brenk

To bolo jasné, že Mirko pôjde dole.

Reagovat
smazaný uživatel

A Juventus zabíjel celou sezonu Alexa na lavce.Kdyby ten borec hrál měl už na kontě určitě 10 branek minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu Conte bude dávat 40 místo 5 minut častějc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohádal se třeba s Contem ? Jinak teda nechápu proč ho nestavěl

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápe nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

A odteraz Alex každý zápas v základe Stále je najlepším hráčom sveta (pre mňa)

Reagovat
smazaný uživatel

Světa? ty jsi dobrá figurka... Mám ho rád, je to mazák, ale měl by jsi být trochu objektivní.

Reagovat
Pinturicchio

WTF, žlutá?

Reagovat
brenk

Kopa tvrdších faulov prehliadaná (na oboch stranách) a on dá za toto

Reagovat
10

když tohle srovnám se žlutou De Ceglieho, tak měl jít Japko ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednu sezonu mu dejte!!Chci vidět Alexa v LM!Dopičeeeeeeeeeeee

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

ou shiiiiiiiiit

Reagovat
Melchior

ještě Fabio gól a večer by byl úplně dokonalej (bez ohledu na výkon v prvním poločase)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kvajáro ale Giorgio teda mazácky

Reagovat
Melchior

bože

Reagovat
Melchior

Chiellini - Jiráček style :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini takovej prunik skoda Fabio... nahravku cekal malokdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella jen podtrhl jsou bídnou sezonu.

Reagovat
Melchior

já bych spíš řek, že on už o moc víc dělat nemoh.. kvalitně zasáhl Maicon

Reagovat
stuff

neviem ci su to 2 abo 3 tyzdne, co cele fcjuventus.cz odvolavalo conteho...

Reagovat
brenk

Tam ho ľudia odvolávajú aj teraz

Reagovat
Melchior

jsou to spis tak 2-3 dny, ale ja jsem na fcjuve.cz relativne pravidelne prispivajici a nikdy jsem Conteho neodvolaval.. takze tady nesir bludy

Reagovat
stuff

ok, beriem spat slovo "cele"... to je vsetko, nie som tam pravidelne, ale bol som tam po niektorej z remiz a jak som si to skroloval, vacsina vravela to iste... tiez som tam davnejsie prispieval, ale nerobilo mi to dobre..

Reagovat
eLJay.91

Tak řeknu to takhle, možná pod návalem emocí, možná se mnou nebudete souhlasit. Ale v příštím zápase by měla vypadat tak, že místo Pepeho (jak už tu někdo navrhl) by měl napravo před Lichtim nastoupit Cáceres a vepředu místo Matriho Alex. Když se to postaví takhle:

------------------------------------------------- Del Piero ------------------------------------------------------------------------- Vučinič ---------------------------------------------------- Cáceres ----------------------------------------------------------------------- Marchisio -----------------------------------------------------

----------------------------------- Pirlo ----------------------------- Vidal ------------------------------------------------------- De Ceglie -------------------------------------------------- Lichsteiner ---------------------------------------------------------Chiellini ------------------ Barzagli ----------------------------------------

V případě potřeby se to s těmito hráči dá změnit na 3-5-2 i bez střídání - Cáceres na stopera, Vučinič na hrot a je to.

Reagovat
eLJay.91

kurňa, to sem si dával na těch pomlčkách tak záležet a stejně sem to p*sral

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

Conte opäť prejde na 3-5-2...možno dá šancu aj Alexobi

Reagovat
brenk

*Alexovi

Reagovat
eLJay.91

podle mě už nemůže Alexe dál ignorovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten Forlán je otrasný....najhorší útočník Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevím co se s ním stalo

Reagovat
smazaný uživatel

co tam furt vymýšlíte

Reagovat
smazaný uživatel

Juve hraje s Interem asi jako v dobách před Calciopolli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Ranieri ocervenel

Reagovat
Melchior

zase bude brecet? :-) nevidel jsem ten zaber

Reagovat
rossoneri89

je to mozne .... neviem ci mam taky obraz ale dost bol cerveny

Reagovat
smazaný uživatel

Top class save

Reagovat
rossoneri89

Cesar

Reagovat
Lubinterista

Otočit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Julio

Reagovat
Pinturicchio

Kurva, ta pětka už tam mohla být

Reagovat
brenk

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole... Inter ať je rád, že nedostane větší kotel.

Reagovat
10

tohle byl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Fabia mám síce rád, ale mal by v lete prestúpiť.....nejde mu to dlhodobo, akurát sa na neho tak nekydá ako na Matriho....

Reagovat
Melchior

Fabio je mi sympatickej, navic neni takovej polehavac jako Matri.. hraje dobre, jediny, co mu chybi, jsou goly

Reagovat
stuff

polehavac?

Reagovat
Melchior

Matri taky sice neni zadnej extremni polehavac, spis jsem to myslel vzhledem k tem vyrazum typu rozpazeni rukou a hloupej usmev na rozhodciho.. tech miva Matri za zapas celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

A pri útočníkovi je to dosť problém, nemyslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

po tom zranění si vůbec nevěří, nemá rychlost a bojí se být důraznější, do Violy za Stevana

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

co jen se stalo s těma našema útočníkama

Reagovat
Pinturicchio

Forlanovi sebral míč Bonucci, ... ten kluk je fakt v prdeli.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Chiellini

Reagovat
brenk

Vidal bezchybný

Reagovat
Il Architetto

Vidal.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl, že to v tom klukovi je

Reagovat
Mr.Jindros

Ten kluk to v sobě má. Není jako Momo. Warrior. Musí se krotit.

Reagovat
10

poslední zápasy roste, bojovností je to Juventino se vším všudy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

Vidal, Caceres a Buffon - 8/10

Reagovat
Pinturicchio

Příště útok Vucinic - Alex - Caceres

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
Melchior

jinak no offense, ale Forlán byl tak strašně sympatickej hráč než přestoupil do Interu :/

Reagovat
stuff

neskutocne som si oblubil mirka za ten rok

Reagovat
Il Architetto

Caceres se bezpodmínečně musí koupit, ten kluk se dost zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to,LM už se pomalu ani nedá ztratit, teď jen čekat na klopýtnutí AC které může přijít.Utahá je Barcelona, k tomu zranění Silvy.Pojďme se o to porvat!

Reagovat
Pinturicchio

900. pro double Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase si mě předběhl, měl jsem to nachystaný, akorát psal koment jinam

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

No čo povedať, fantastický zápas ! Inter môže byť rád že nedostali klepec, ale zase na druhej strane ak by kráľ Gigi v prvom polčase nečaroval, mohol mať zápas úplne iný priebeh. Chválim našich za predvedenú hru hlavne v druhom polčase, tam sme Inter takmer k ničomu nepustili, a boli sme jednoznačnými pánmi na ihrisku.

Nadpozemsky výborne zachytal Gigi, Vidal bol tiež skvelý, De Ceglie je v tejto sezone luxusným hráčom, a Caceres ? Ten by mal hrať základ namiesto Pepeho, ako tu už dnes bolo spomenuté. S ním a Alexom v základe by sme boli ešte silnejší. No a ten Alexov gol nenormálne potešil, snád sa Conte uvedomí a spoločne s Martinom bude hrať základ.

Milujem ked zdoláme úhlavného rivala, milujem ked takto skvele hráme, milujem našu hymnu ktorú hrali teraz po zápase, sprevádzanú zborovým spevom Juventinov. Takisto nesmiem zabudnúť na skvelú atmosféru na štadione

Dakujem kolegom Juventinom za príjemne prežitý športový prenos (už zniem ako Merčiak), dúfam že ešte AC popreháňame, nebudeme strácať narozdiel od nich, a jubilejné 30. Scudetto bude tento rok patriť nám.

FORZA JUVENTUS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve k parádnímu výkonu, hlavně v 2. poločase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele