Parc des Princes Články


Paříž, Francie

Další články

Paris Saint-Germain odejde z Parku princů, potvrdil šéf klubu

Paris Saint-Germain se podle všeho definitivně rozhodl odejít ze stadionu Park princů, na kterém hraje od roku 1974. Klub se už léta snaží stadion od města koupit, pařížská radnice ale nyní znovu zopakovala, že Park princů není na prodej.

Co s Parkem princů? Radnice nechce o jeho prodeji slyšet, PSG zastavilo plány na renovaci

Jasným stanoviskem po úterním jednání pařížské městské rady vedené starostkou Anne Hidalgovou se v základech otřásl osud ikonického stadionu Parc des Princes. Vedení města totiž zopakovalo svůj postoj, že stadion je nedílnou součástí kulturního dědictví, a jednoznačně odmítlo návrh Paris Saint-Germain na jeho odkoupení.

Stěhování? Paris St. Germain možná opustí Park princů

Paris St. Germain možná čeká stěhování. Prezident francouzského velkoklubu Nasser Al-Khelaïfi v rozhovoru pro španělský list Marca uvedl, že desetinásobní ligoví šampioni už nejsou v Parku princů vítaní. Na stadionu, který vlastní město, hraje PSG od roku 1974.

Představení měst Euro 2016 - Paříž

Saint-Denis je předměstím Paříže a Paříž je hlavním městem Francie. A právě zde, na Stade de France, to všechno začne a skončí. Celkem 12 zápasů se bude hrát v Paříži. Tedy včetně onoho předměstí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele