Paris Saint-Germain odejde z Parku princů, potvrdil šéf klubu

08.02., 15:04
Aktuality
Park princů (© AFP)

Paris Saint-Germain se podle všeho definitivně rozhodl odejít ze stadionu Park princů, na kterém hraje od roku 1974. Klub se už léta snaží stadion od města koupit, pařížská radnice ale nyní znovu zopakovala, že Park princů není na prodej.

Ve čtvrtek to řekl novinářům na kongresu UEFA prezident Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi, jenž v roce 2022 uvedl, že klub do stadionu, který není jeho, investoval 80 milionů eur.

Že Park Princů není na prodej, prohlásila loni pařížská starostka Anne Hidalgová a v úterý radnice tento postoj potvrdila. "Prodej není žádoucí, protože pak už by nebylo cesty zpět. Proto musíme prodej Parku odmítnout. Nechceme prodat pařížské dědictví," uvedl náměstek starostky pro sport Pierre Rabadan.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kryptos_

Nečekal bych, že to udělají. Podle mě pořád jen vyhrožují a nakonec se najde kompromis.

Reagovat
cr7sux

Čím je ten stadion tak důležitý, že ho město chce držet?

Reagovat
fsada

Údajně historická památka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele