Reportáž

Slavící Gavi (© AFP)

Barcelona si s Realem poradila snadno a zvítězila v Superpoháru

Vítězem španělského Superpoháru se stala Barcelona, která si až nečekaně snadno poradila s Realem Madrid. Velký večer trenéra Xaviho dirigovalo mladé duo Gavi - Pedri, Real dokázal v závěru jen snížit.

V Rijádu se diváci dočkali slavného střetu dvou gigantů evropské kopané. Do finále španělského Superpoháru se totiž probojoval Real Madrid a s ním i Barcelona, jeho největší a odvěký rival. Oba soupeři toužili přirozeně po trofeji, takže nasadili do hry to nejlepší. Benzema, Vinícius nebo Modrić s Kroosem kontra Lewandowski, Gavi či Pedri s Dembélém. Jako první ale zakončil hráč, od něhož se to obvykle příliš nečeká. Jenže stoperovi Araújovi chyběly centimetry, aby dosáhl na kýžený balon.

Pořádně se musel vytáhnout i brankář Courtois, když ho po třinácti minutách hry vystrašil pálící Robert Lewandowski. Ani dorážející Baldé přesně nezamířil, a na gól jsme tak dál čekali. Dočkat jsme se mohli po šesti minutách, kdy Mendy centroval z levé strany do míst, kam si naběhl Benzema. Nicméně ten o pár centimetrů minul tyč!

Jinak to ale byl hlavně boj o míč ve středu pole. Právě pár metrů za ním se na každý pár Realu nepovedla zásadní situace. Obrana Bílého baletu chybovala a Lewandowski okamžitě našel nabíhajícího Gaviho. Ten si elegantně i v plné rychlosti zpracoval míč a prostřelil padajícího brankáře Courtoise!

A bylo hůř. Přesně ve 45. minutě se Barceloně povedl rychlý kontr, který táhl Gavi. Jeho průnik do obrany Realu nikdo nezalepil a mladý záložník měl ideální šanci nahrát útočníkovi světových parametrů. A překonat Courtoise nebyl pro osamocenou a špatně bráněnou veličinu, jakou bezesporu je Robert Lewandowski, žádný problém.

Real sice častěji fauloval, ovšem ani díky tomu nedokázal zamezit rychlým brejkům svého soka. Další takový málem využil Dembélé po akci rychlíka Baldého. Avšak tentokrát si brankář Thibaut Courtois poradil. Baldé se obecně dostával do zakončení až překvapivě často, další jeho pokus zlikvidoval bránící Antonio Rüdiger dobrým obranným zákrokem. Realu se dnes nic nedařilo, především přechodová fáze jeho hry trpěla mnoha nepřesnostmi a rovněž absencí nápadů.

Ty naopak nechyběly Kataláncům, kteří si na trávníku v Rijádu počínali velmi sebevědomě. A navíc svého soupeře dokázali přehrávat i pomocí jednoduchých schémat. Jako třeba v 69. minutě, kdy další rychlou akci po přihrávce dnes skvěle hrajícího Gaviho zakončil téměř jeho vrstevník Pedri. Zkrátka další šance jako z učebnice, dnes Xavi protivníka Ancelottiho školil jako málokdy.

Real působil bezradně a Toni Kroos vypálil dokonce první ránu mezi tři tyče v podání Bílého baletu až dvacet minut před koncem! Realu dnes nepřálo ani štěstí, ostatně Rodrygovu krásnou ránu vytahoval Ter Stegen právě se štěstím aspoň na roh.

Z něho sice Real nic nevymyslel, ale v nastaveném čase aspoň dokázal snížit. O čisté konto brankáře Ter Stegena připravil Karim Benzema, jenž dokázal propálit svého soupeře. Moc velkou radost z téhle trefy však asi neměl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (347)

Přidat komentář
2miguel1

Vamos Barça!

Reagovat
madridcan

Rovnako ako včera 4.20 kurz na United, tak dneska 3.20 kurz na Real sa nedá nevýskúšať. 4.6 kurz na United v Barcelone tiež úplná mimóza.

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl môžem ja premýšlať a nechápať čo za zápas medzi Barcou a UTD sa hrá, keď ich nevidím v LM ani v priateľských zápasoch. Už som ti šiel písať, že či si sa nepomýlil

Reagovat
dextroza_m

Ti nas sfouonou jako svicku.

Reagovat
Ed_Hazard

Doma nie, remízka je celkom triezvy tip. 02 by som považoval skoro za istotu. Bude záležať aj ako bude UTD namotivované.

Reagovat
celeb

po poslednych rokoch konecne s prvym poriadnym trenerom, ktory mal (a chcel) byt u nas, ale Xavihysteria... ?

Namotivovani budu ako srsni po poslednych rokoch zmaru. My dame do stredu slimaka Busquetsa a Xavi po zapase vyhodi spravcu hracej plochy za zly zostrih travnika.

Reagovat
Csaplárova past

To je nějaká novinka nebo se ten pohár hraje na neutrální půdě dlouhodobě?

Reagovat
Csaplárova past

Jakože mimo Španělsko

Reagovat
pantondavo
Reagovat
loki5

Už je to u arabášů ale třetí rok po sobě. Možná i víc. Mimochodem se tam hraje i zápas PSG vs Ronaldo. A důvod je vi Abba. https://www.youtube.com/watch?v=-0kcet4aPpQ

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potřetí u Arabášů. Kteří to samozřejmě využijí i při kandidatuře pro MS 2030, kde by proti nim teoreticky měli stát Španělsko a Portugalsko. K tomu ještě ambasadorem kandidatury SA má být největší ikona portugalského fotbalu...

Reagovat
Csaplárova past

To by bylo pikantní, kdyby se rozhodovalo o pořádání mezi Portugalskem a SA a CR7 by loboval za SA ..

Reagovat
celeb

"Lehka vyhoda" by bol Busquets, Roberto, Kessie out na finale, ale budiz.

Inak Xavi sa chce zbavit Baldeho? Zaujimaju sa o neho kluby z celej Europy, chceme aby predlzil ale zaroven ho vydierame, ze kym nepodpise nebude hrat?

Reagovat
rominhoFCB

Oceňujem skoršiu dobu výkopu. Ešte o hodinu skôr a bolo by to ideálne.

Arsenal sa zaujíma o Raphinhu. Kľudne by som ho predal, ak by prišla dobrá ponuka. Snaživý síce je, ale štatistiky má biedne. Kľučkovať nevie a k tomu si zavadza s Dembelem, ktorý je na pravom krídle podľa mňa lepší. Škoda, že sme nedotiahli Christopher s Nkunka, i keď to by bolo finančné náročné.

Reagovat
2miguel1

Ferran Raphinhu Dembeleho by som predal. Jedinemu komu by som dal sancu by bol Fati

Reagovat
rominhoFCB

Keby bola nahrada, tak by som ich predal aj ja. Aj ten Dembele ma do akceptovatelneho lidra ofenzivy daleko. Bohuzial ale kto miesto nich ?

Reagovat
2miguel1

Kvara, Moukoko, Martinelli. Niekoho z nich. Dembele 8/10 akcii pokazí, Raphinha ma 1+2 za celu sezonu a Ferran je tak psychicky labil, ze uz len ten Barce chybal. Ten Kvara sa mi páči

Reagovat
sylarko

kvara ma uspesnu polsezonu...a stavim sa o barak ze ho po polroku budete predavat jak raphinu..moukoko je skor hrot. 1+2 za sezonu v leeds? alebo z kade tto beres?? za aku celu sezonu, ked sme len v polke??

Reagovat
2miguel1

Ja neverim tymto Zahom, ci Raphinhom, ktori hraju v slabom tíme a potom v 25 rokoch idu prestupovat. Ak mas 25 rokov, uz minimalne 5 rokov som mal o tebe pocut. Kvara dokazuje kvality v Neapole plus je to Gruzinec. Na to, aby si sa presadil ako Gruzinec musis byt k.rva dobry. Ja mu verim. Raphinha ma tuto sezonu maximalne 1+2, mozno som mu ubral par bodov ale halo, pod tebou Pedri, vedla teba Lewa, ked chces prezit v Barce tak body body body unak dovidenia spat do Leeds

Reagovat
sylarko

vrchol kariery maju hraci medzi 25-30 rokom. toto nieje FM ze hrac ma 18 rokov a da ti 20g+ za sezonu. navyse raphina nikdy nebol golove kridlo. a zaial za tuto sezonu ma 3+5. je to jeho prvy polrok. a co ma spolocne ze je gruzinec? ked je hrac dobry je jedno z kade pochadza, presadi sa tak ci tak. raphinu by som hodnotil az po konci dalsieho rocnika alebo aspon jednu uplnu sezonu by som mu dal. vravim prvy polrok je na adaptaciu a potom rok a pol. takto je to prilis skoro hodnotit. a z kade mas ze sme 5 rokov o nom mali pocut? xavi tiez mal vrchol az po 24-25tke napr. taze u kazdeho hraca je to inak.

Reagovat
2miguel1

Porovnavas neporovnatelne. Manažovat stred pola Barcy a (velmi odlahcene) behat na kridle v utoku, to je ina galaxia, preto aj Gavimu Pedrimu davam pokojne aj este 5 rokov na učenie sa. Hrači pokojne mozu dosahovat top peek v 25 rokoch, ale tam sa musia nejak dostať, Raphinha mal jednu dobru sezonu v Leeds, kde nemas prakticky ziadnu ťarchu zodpovednosti za vysledky. Bodaj by som sa mylil, ale Raphinha podla mna ani inteligencne ( podobne ako Dembele ) nema na docela komplikovanu hru Barcy. Barca hra jednu z najtazsich hier, keby som uz mal niekomu verit, tak Fatimu

Reagovat
Eichel

Dembelé je od príchodu Xaviho kľúčový hráč. Ja síce Xaviho kritizujem ale on jediný dokázal z neho konečne niečo vymáčknuť. Ten chalan je zdravý, sústredený a vie byť rozdielový. Ak je jeden hráč, ktorého Xavi dokázal zlepšiť tak objektívne je to on.

Reagovat
Naseroslosos23

Mám takový podezření jestli si Arabové nekoupili nějaké ty výsledky....pokaždé penaltový rozstřel, je to podezřelé....tipuji dneska 2:2.

Reagovat
sylarko

to je nejaky novy trend predavat hracov po polroku???kde su tie casy ked hrac dostal aspon 2 sezony na zohratie sa atd?? teraz chce kazdy vsetko hned..

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Militao;Rudiger,Mendy,Camavinga,Kroos,Modrič,Valverde,Vini Jr.;Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Real Madrid starting XI:

Courtois - Mendy, Rudiger, Militao, Carvajal - Kroos, Modrič, Camavinga, Valverde - Vini Jr., Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, my Kroos, Modric, Cama, Fede, Barca nejspis Gavi, Pedri, FdJ, Busquets. To bude dobra bitva v zaloze.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
zasranej malíř

ter Stegen -Araujo,Koundé,Christensen,Balde,Busquets,De Jong,Gavi,Pedri,Dembele,Lewandowski

Reagovat
rominhoFCB

Vitazna

Reagovat
LAM

V létě prostě musíme přivést pořádný RB a né aby tam hrál stoper Kounde. Jako druhej důležitej aspekt bude příchod někoho za už nestíhajícího Sergia.

Reagovat
rominhoFCB

Prečo ten nesúhlas s Koundem napravo ? Veď zažívame sezónu s netradičné nízkym počtom gólov v našej sieti.

Reagovat
Eichel

lebo nemá ofenzívnu nadstavbu a svoj potenciál najlepšie využije na cb.. ak si videl finále Mundialu tak tam bolo jasne vidieť, že on je tragickým pravým bekom.. absolútne nezvládal brániť a do útoku to bolo viac ako zúfalosť.. on je fajn backup, ale nemôžeme hrať sezónu s ním v základe.. na to trpí aj pravé krídlo, ktorý si to nemá s kým ťuknúť

Reagovat
Gazdo

ale inak je Koundic skvely ja som s nim zatial velmi spokojny

Reagovat
Eichel

to sa malo riešiť v lete miesto Raphinhu.. na to krídlo vieš postaviť aj Gaviho, keby je núdza ale na tom RB je šialene vidiet ako chýba niekto schopný do základu

Reagovat
Taiger

Unrelated ale klobouček za Rash differential

Reagovat
smazaný uživatel

no jako hodne jsem se bal jak pred pulkou vypadal, ze nedohraje

Reagovat
Taiger

Reagovat
PtákOhnívák

Řekl bych, že pro Xaviho půjde doslova o klíčový zápas. Pokud ho vyhraje, myslím si že by to mohl být ten pomyslný jazýček na vahách v případě budoucí otázky jeho setrvání na postu hlavního trenéra. Pokud neudělá v EL finále nebo alespon nějakou epickou bitvu v semifinále. A nebo neudělá titul v lize. Případně obojí... Bude se jisto jistě zvažovat jeho odvolání. Ale se Superpohárem v kapse by i přesto mohl dostat ještě jednu šanci.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
sylarko

ja by som dal xavimu este dalsiu sezonu.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

Akýkoľvek výsledok dnešného zápasu nebude mať na Xaviho angažmá v najbližších mesiacoch absolútne žiadny vplyv, ale ok

Reagovat
LAM

Určitě no. Já bych čekal že důležitý bude jak dopadne souboj o titul ale.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se mu mluví o Xavim že by ho vyhodili ? Nechápu

Reagovat
Ed_Hazard

To aby tu nuda nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baldééééé voleeeee

Reagovat
Rattlesnake

ouuu škodovka.

Reagovat
bartlu

Ten Balde je fakt hlupák…

Reagovat
Ed_Hazard

Kariiiiim

Reagovat
bartlu

Balde v akci podruhé a zase to domrvil….

Reagovat
messi80

Valdes má 19 rokov ..ja som z neho nadšený....Pedri a gavi sú budúcnosť barcy dúfam ale balde tiež.

Reagovat
Eichel

všetci asi očakávajú, že mladí hráći naskočia do základu a budu hrať tak ako Pedri.. Baldé je na svoj vek skvelý a vďaka nemu nemusíme stresovať s Alonsom na LB a nemusíme za drahé peniaze zhánat ďalšieho hráca.. len musíme byt trpezlivý

Reagovat
Gazdo

A este aj Balde musi udrzat progres a nezacat stagnovat. Ale kiezby mu to islo zeriem ho

Reagovat
messi80

Balde

Reagovat
celeb

Christensenovo branenie ...

Ma tam jedine Benzemu a aj toho necha hlavickovat bez suboja, kedze sa nediva kam ide a brani ... nikoho. Proti Betisu aj Atletom podobne faily. Co na nom Xavi vidi neviem.

Reagovat
bartlu

Takových je tam víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že teď přihrál de Jongovi do šance. A celkově vůbec nehraje špatně, zbytečný hejt nasílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti takovému Lengletovi je to upgrade jak blázen.

Reagovat
messi80

Christensen zadarmo je super posila naozaj.

Reagovat
celeb

pardon, ze som si dovolil spomenut, ze nechal hlavickovat Benzemu samotneho na 5ke a strela len so stastim minula branu. Treba sa zapojit do stada a becat aky je fantastiky. Kritika sa zasadne odmieta. Rozmyslam, preco sa ho vsetci s nadsenim zbavovali v Chelsea.

Zadarmo ok, ale snad len ako nahradnik a nepocita sa s nim do zakladu.

Reagovat
Mateo16

Tento zapas je strasna tragedia bez naboja bez pohybu uplne odovzdany a toto je El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně bělochy dusíme, ale chtělo by to gól.

Reagovat
Mateo16

Ty vole lenivy na krok

Reagovat
bartlu

Divím se, ze Xavi neposadí Dembouze. Přeci je to jen jediný hráč, který se chce rozběhnout a útočit. Dal bych na křídlo Busiho, aby to uklidnil, zařadil jedničku a každý balon poslal dozadu

Reagovat
drussbarb

V semifinále jej posadil kvůli zdravotním potížím. Stejně tak FdJ

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný direkt, dobře Thibó

Reagovat
smazaný uživatel

GAVI MRDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
rominhoFCB

Gooooooooool

Reagovat
bartlu

Jooooooooooooo

Reagovat
Mateo16

Camavinga a Rudiger diky za gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bus

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda, nestihol som cashout Nemáme šancu dnes, hráme ako tým z chvosta tabuľky tvl.

Reagovat
Raul=Real

Takto ale hrame +- celu sezonu

Reagovat
CHONG

Zase a znova naprosto zbytečný gól po vlastní hrubé chybě, už to začíná být trochu otravné

Reagovat
celeb

Pekne

Reagovat
Jacks11

Něco mi říká že to podle způsoby hry bude 3/4:0

Reagovat
bartlu

Vůbec. Traged Xavi zaveli beton. Buď real srovná nebo 1:0 pro Barcu

Reagovat
Jacks11

Myslíš jo?

Reagovat
Jacks11

Tak co?

Reagovat
Mateo16

Ty vole oni ani nebehaju ja by som normalne bral radsej kontumacne prehrat

Reagovat
Mateo16

Pozerajte vsetci na Kroosov pohyb

Reagovat
Ed_Hazard

Masaker, absolútne mimo hlavami. Dať si 1 prihrávku bez toho aby sme spoluhráča neposlali an párek, je pre nás nadluský výkon. Čo im už uplne jeblo v hlave?

Reagovat
CHONG

Každopádně po MS pět soutěžních zápasů a ve všech naprosto šílený výkon, s Liverpoolem to bude solidní souboj kriplů.

Reagovat
O.Giroud

tak v LM mate okolo seba nejaku auru, to bude vyprask jak nic

Reagovat
bartlu

Jooooooooooooo

Reagovat
rominhoFCB

Gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

lewaaaaaaa nádhera!!

Reagovat
Mateo16

Kroos ako posledny hrac pozerajte co spravil pri tomto gole

Reagovat
Rattlesnake

carvahal taky někde ve frontě na párek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
patas92

Krása

Reagovat
Messiáš

Nadhera

Reagovat
zasranej malíř

To je naprostá katastrofa co předvádíme poslední zápasy

Reagovat
Tony Stark

Tragédia, odpad. Deti v barcelonskej zálohe nás prehrávajú

Hráči aj s trénerom by sa mali zamyslieť

Reagovat
Jacks11

Ty děti jsou jedni z nejlepších záložníka budoucnosti vůbec..

Reagovat
Tony Stark

To neznamená, že nie sú v mladom veku = deti

Reagovat
Phillipinho

Zvlastni vetu si slozil

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle dvě akce po zisku míče ani snad nemohly být lepší, dokonalost

Reagovat
ttopi

Lewa se furt chytá za břišáky...

Reagovat
bartlu

Jojo, už 20min. Podle me natazeno. Asi bych ho posadil. Real neškodný, to už udržime a Lewu budem potřebovat…

Reagovat
LAM

Reagovat
PtákOhnívák

Má 2 zápasy stopku. Si ted 14 dní odfrkne.

Reagovat
misinho7

Des a des. Totalna katastrofa. Barca zasluzene. Tolko chyb a nepresnych prihravok..to som dlho nevidel.

Novy rok sme zacali naozaj skvele, totalna katastrofa.

Kazdopadne my finale vieme a nejako verim v zazrak.

Reagovat
Ed_Hazard

Však sme mentálne v prdeli. V druhom polčase dostaneme ďalšie 3 a serus čau.

Reagovat
misinho7

no ale kolko takych zapasov sme uz mali ? a bum otocka ale jasne je sanca ze pridu daju tam este par a bude koniec..

Reagovat
2miguel1

My finale vieme tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

a tak myslim ze to co tam mame my a to co vyhrali a otocili je inde oproti vasim sucasnym hracom...kazdopadne dnes to date no..zasluzene ak sa zazrakom nezlepsime o 100 % v druhom polcase..

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal je příšerný

Reagovat
misinho7

hrozna skoda ze on tam vobec nema konkurenciu na RB..to iste LB..nechapem ako to takto ignorujeme...to iste hrotak, nemame koho za Benzemu...ja neviem ci tak stale setrime ale tam uz naozaj treba aj cosi posilnit

Reagovat
Messiáš

Gavi a Lewa 1+1, ale skvělá práce i Buse, Pedriho a De Jonga. Araujova osobka na Vincka už začíná být jeho osobní noční můrou. Pokolikáté už ho takhle vymazal...

Reagovat
LAM

Herně jsme jasně lepší(opět) ale dneska i proměňujeme šance. Dvojce Pedri Gavi je do budoucnosti hrozná bomba

Hlavně se zbytečně nezatáhnout, protože to by byla voda na hru Realu a trochu se bojím o Lewu, protože má na 100% nějakej svalovej problém.

Reagovat
CHONG

Chápu, že je to jenom sranda pohár, ale alespoň nějakou minimální snahu by naši předvést mohli, tohle je fakt nedůstojné, jak se po tom hřišti jenom bez zájmu plouží

Reagovat
2miguel1

To nieje o snahe, ta je rovnaka.

Reagovat
CHONG

To asi každý koukáme na jiný zápas

Reagovat
patas92

Hraješ co ti soupeř dovolí

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
2miguel1

1.polcas Barca lepsia o level, to je kvalita, nie snaha, uvidime co 2.polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by ti hráči přes přestávku získali nebo ztratili kvalitu?

Reagovat
CHONG

Nikdo vám nebere, že jste byli o třídu lepší, ale ze strany našich hráčů tam není prostě nic, zájem o hru - nula.

Reagovat
Israha

Letos tam jsou všichni uspokojení loňským doublem, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
r3

Reagovat
Fodbalysta

Sranda pohár je to vždycky, když tvůj tým prohraje. V opačném případě je to super trofej, která se počítá

Reagovat
Mateo16

Ak Kroos nechce hrat alebo nevladze musi sediet ale kto ho postavil ako posledneho hraca ? ked ma kondicku uplne tragicku ?

Camavinga na to nema

Valverde utopeny na kridle

Rodrygo, Ceballos in

Camavinga , Kroos out

Reagovat
Raul=Real

Priemerny vek Barci 25.2 vs 28.3 Real....a cvičia nas ako male deti... respektíve cvičia nás malé deti neviem no, ak odmyslime financnu stabilitu klubu, tak po futbalovej stranke si myslim ze su jasne pred nami čo sa tyka vyhliadok do budúcna

Reagovat
Gazdo

Klud preboha toto bol jeden zapas navyse este uplne sranda pohar pri ktorom dokonca aj Valverde (Ernesto) nasiel gule. Takze by som pockal po sezone mozno po viacerych. Lebo vy to tiez nemate do buducna uplne spatne vymyslene

Reagovat
Eichel

Potenciál ten káder má, ale stále by som si netrúfal tvrdiť, že sme nejak pred Realom. Baldé na LB potrebuje vyrásť, treba nájst pivota do základu a zistiť, kto by za neho bol optimálny backup a treba aj RB do základu.. plus to vôbec nemusí vyjsť a môže to dopadnúť nákupom ala Dest či Semedo. A netreba zabúdať, že náš hrot je Lewa, ktorý je vo vysokom veku a môže kedykoľvek začať výkonnostne padať a Xavi nevyzerá, že má jasne určené ako chce hrať bez neho. Vy máte problém na kraji obrany a bude treba nájsť niekoho za Karima a možno RW ale inak je ten káder fajn. Takého Valverdeho by som do Barcelony bral hneď.

Reagovat
celeb

Gavi ako univerzal operujuci v zalohe a sprintujuci do utoku je super. Zatial jeho najlepsi vykon u nas. Dokonca aj Busq v 4 (3 a pol) clennej zalohe je ovela platnejsi (a jeho par strat nebudem spominat).

Balde super, Kounde super, Pedri super, FdJ super - asi by sa dalo pokracovat a spomenut skoro kazdeho.

Otazne je, ci sme my zrazu taki fantasticki, alebo Real silne mimo formy (ako naznacili niektori merengues v diskusiach).

Kazdopadne zatial sa na to velmi dobre diva.

Reagovat
patas92

Super poločas, hlavně to zas nedojebat zbytečně brzkýma střídáníma.

Reagovat
ttopi

Prestavkovej program

Konecne vim proc se fanouskum Barcy rika culers

Reagovat
misinho7

Inac zatial ma trapi Fede. Pred MS v top 5 hracov sveta podla formy, brutalne siel. A po MS ho nespoznavam zatial dost mimo..musi zabrat.

Reagovat
zasranej malíř

Taky jsem si toho všiml

Reagovat
CHONG

Po MS jsou (s výjimkou Courtoise) mimo úplně všichni, tam není jediný hráč, který by snesl nějaké přísnější měřítko...

Reagovat
misinho7

tiez pravda no..

Reagovat
madridcan

Dalo sa čakať, že MS uprostred sezóny spraví zlobu hlavne v hlavách a nie v kondičke...žial sme si to asi najviac odniesli my zjavne

Reagovat
Kluivert9

Barca, Chelsea, Real, United, možná City... v létě bude dobrá bitka o RB...

Reagovat
Mateo16

Tam mame Hakimiho cize pre nas to nebude ziadna bitka

Reagovat
Kluivert9

PSG vám ho nepustí

Reagovat
ttopi

Kdo je RB?

Reagovat
Kluivert9

Pravej obránce

Reagovat
ttopi

Jo takhle. Já myslel že to jsou iniciály nějakého hráče

Reagovat
Mass

Red Bull

Reagovat
Fodbalysta

RasenBallsport

Reagovat
Hasan Šáš

Radoslav Brzobohatý

Reagovat
Eichel

United možno nebude zháňať pravého beka, AWB sa docela rozohral a Dalot je ich jednotka. City si tiež nemyslím. Chelsea bude zháňať backup. Uvidíme.. ak sa Spurs podarí kúpiť Porra, tak som zvedavý o koho bude bitka, lebo moc veľa pravých bekov na trhu nie je. V ideálnom svete by nás mohol Real poraziť v boji o Pavarda a my by sme mohli skúsiť Aranu Martinéza.

Reagovat
Gazdo

Malo Gusto, Tino Livramento a mozno este Lamptey, Frimpong atd. Ich je vela len otazka je ako sa presadia

Reagovat
Kluivert9

Tak největší bitka bude zřejmě o Timbera...

Tip:

Barca - Martinez

United - Timber

City - Porro

Real - Cancelo

Chelsea - nějakej Aarons, Livramento...

Reagovat
Eichel

Timber je ale prioritne stopér, na RB len zaskakuje.

Reagovat
Mass

Tak uvidíme, jestli Saud zaplatí Realu dost, aby to stačilo na obrat ve druhym poločase a lid se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně druhý poločas nepodcenit jako s Atletama.

Reagovat
smazaný uživatel

Baldé skvěle

Reagovat
patas92

Balde

Reagovat
Hachim Mastour

zalohe neexistuje

Reagovat
Mass

Kroos s Modričem na to dlabou a Valverde je z formy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PtákOhnívák

Jako že tam ale nikdo nic nehraje. Snad kromě Viniciuse a golmana je to fakt tragédie.

Reagovat
Ed_Hazard

Tie prihrávky. Tvl to je fakt masaker

Reagovat
Raul=Real

64.min stav 0:2, 0 striel na branu

Reagovat
smazaný uživatel

woooow Gavi+Pedri

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Gavi World Class

Reagovat
Messiáš

Gaviiii

Reagovat
Switchback

Gavi 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mu ten zápas sedl jak prdel na hrnec

Reagovat
Mass

To je o tři body víc než v Lize Mistrů.

Reagovat
Raul=Real

Pedri+Gavi zlatí hráči, tých môžme len závidieť

Reagovat
madridcan

Keď hráme ako Kostarika, tak áno

Reagovat
Raul=Real

Nie, závidieť im ich môžeme za každých okolností

Reagovat
madridcan

Vôbec

Reagovat
patas92

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Hachim Mastour

Gaviho musi zavidiet kazdy klub v galaxii

Reagovat
madridcan

Nie, nemusí. Že mňa konkrétne tí hráči nebavia nie je smerodatný názor a už vôbec nie na smiech. Môj názor, ktorý nikomu nevnucujem. Zrkadlo dostali na MS(preto naražka na Kostariku) a za 22 rokov s Realom som zvyknutý na inú zálohu. Trebars ani z Isca som sa nikdy neišiel pojebať.

Reagovat
patas92

Tak snad si zvykneš na zálohu s Camavingou

Reagovat
madridcan

Na Camavingovi naša záloha, ale nebude založená

Reagovat
Gazdo

Camavinga je uplne v pohode. Minulu sezonu v LM z lavicky v pohode dokazoval ze je to futbalista

Reagovat
Xavi

Loni vypadal celkem fajn, letos už tak nevypadá.

Reagovat
Gazdo

Vobec nevadi je mlady, vykyvy mat moze. U nas tiez gavi vyzera obcas ako svetovy hrac a obcas je na facku. To sa ustali, otazkou ostane na akej urovni sa to ustali

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Eichel

Mne teda nepríde typologicky rovnaký ako Isco, príde mi oveľa viac dynamickejší a agresícnejší. Plus sa viac tlačí do zakončenia.

Reagovat
madridcan

Ani neporovnávam súčasneho Isca, ale toho čo hral v Malage a bol tak kúpený

Reagovat
Mateo16

Gavi by si v zalohe RM ani nezahral tak cca pred 3-4 rokmi

Reagovat
ADM

Tak bolo mu vtedy 14

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hachim Mastour

to je pravda

Reagovat
technecium

Kroos, Modric ani Casemiro by si taky v Barcelonske zaloze v roce 2010 nezahrali

Reagovat
madridcan

A ku ére s Johanom by si nechcel až dojsť?

Reagovat
Kluivert9

Základ bez jediného odchovance nebo snad Španěla určitě daleko lepší

Reagovat
madridcan

Uživaj si výhru nad tímom z Ligy Majstrov a druhú trofej v sezóne za mesiac

Reagovat
Kluivert9

Dík, ale počkám si ještě pár týdnů na titul

Reagovat
drussbarb

Někdo ten sranda pohár vyhrát musel, nějak jeho zisk přežiju. A to, co jsem viděl na hřišti, snad taky

Reagovat
Raul=Real

Klameš sám seba zbytočne

Reagovat
madridcan

Zbytočne mi chceš vsugerovať svoj názor

Reagovat
Kejza

zareagoval bych srdíčkem, ale neumim to

Reagovat
smazaný uživatel

exhibice toto je Barca

Reagovat
EaP

Dnes jak za starych cias. Az mi slza ukapla

Reagovat
vagneris

Taky mi trochu ukáplo.

Reagovat
Hachim Mastour

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen má šílenou formu

Reagovat
misinho7

Pozitivum z dneska je ze sme vystrelili na branu

Inac netusim co musi Carlo spravit. Tam kazdy vyzera totalne z formy a to sa asi zo dna na den nezlepsi...snad si Liverpool udrzi svoju formu do LM aby sme tam mali ako tak sancu. Lebo toto je strasna bieda.

Reagovat
Ed_Hazard

Otázka skôr znie, čo sa tam kurva stalo? Po Novom roku sme ako v štrajku boha jeho.

Reagovat
misinho7

akoze MS asi mali vplyv ale zeby az takto? borci si nevedia nahrat..Toni dnes tolko nepresnosti a celkovo..sialene..jakeby zabudli hrat futbal a o nasadeni uz ani nehovorim..

A k tomu je Karim dost mimo zatial a to nam nepomaha. Kurva nechapem ako mozme sa stale spoliehat na jedneho utocnika ktory ma 35r. Sa zrani abo mu odide forma a co potom? Floro nechce nikoho kupovat a potom clovek vidi Chelsea kde rozhadzuju stovky za hocikoho

Reagovat
technecium

Bude to jak sezona 14/15. Skvely vstup, utaveni hracu a pak vyklizeni pozic. Klasicky Carlo ve druhe sezone v klubu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže souboj kriplů říkáš

Reagovat
misinho7

zatial to tak vyzera

Reagovat
Kluivert9

A ten váš los teď nic moc...

Reagovat
patas92

Tak herně to není nic moc většinu sezóny, ne? Podle mě se už prostě na Modričovi, Kroosovi a Benzemovi začíná projevovat věk. Pořád umí být top, ale už asi ne každý zápas.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
zasranej malíř

Zápas kočky s myší, gratulace Barce k superpoháru, Real totálně z formy

Reagovat
misinho7

Aspon jeden

Reagovat
zasranej malíř

Tak aspoň ten čestný gol

Reagovat
Ed_Hazard

Toto česť nezachráni. Nech idú do prdele takto odohrať finále. A je jedno čoho finále to je.

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma

Reagovat
LAM

Dominance

Pedri s Gavim si Real povodili jak slepý koně

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes opravdu není moc co vytknout, výborný týmový i individuální výkony, jeden z nejlepších zápasů pod Xavim

Reagovat
Mateo16

Ty vole tak odkracany zapas si nepametam ani za Beniteza uplna zufalost

Reagovat
Kluivert9

Za Lopetechuje jich pár taky bylo, ne?

Reagovat
Mateo16

Tie 2 EL Classica

1 s Benitezom 4-0

2 s Lopem 4-0

Reagovat
celeb

Robertovo branenie ... uz ked predtym behal za Asenciom, kapitan ako sa patri.

Nevadi, paradny vecer, vyborne vykony aj ked proti Realu bez srdca a bez formy, stale je to EC vo finale.

Snad sa Ronaldo dival a uzival si to.

Reagovat
patas92

Quadruple incoming

Reagovat
Pharrell

Ale aspoň něco Big Benz. Za posledních 5ti soutěžních zápasů za RM dal 5 gólů. Po zranění má na nový rok fakt “starou” dobrou formu jak vloni. Aspoň 1 malá pozitivní věc na dnešním Realu.

Reagovat
EaP

Tak ale doatal sa k tomu po kompletnej rotacii obrany. Inak tam 92 minut nebol

Reagovat
Gazdo

A neboli tam nejake penalty ci sa mi to len zda?

Reagovat
Mass

Fanoušky Realu to mrzí asi mnohem víc než hráče, ti dostali pěkně zaplaceno

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně velký pohár tpč

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti tam čumí jak chleba z tašky Co to je, prohrát finále?

Reagovat
misinho7

nezvyk..

Reagovat
Krausio_Real_M

Konečně trofej co? Pro vás v posledních letech celkem vzácnost. Tak užívej

Reagovat
drussbarb

Dobré něco

Reagovat
2miguel1

Realu zdá sa konečne odchadza Luka, čo bude sakramensky problem pre jeho hru. My mame zatial 6 inkasovanych golov, ta obrana s Koundem Araujom Chrisom a Baldem je super paradna. Na Real vieme aj bez horšej formy, dnes to bola zas hra mačky s myšou, v Europe to ale musime este o ten stupienok zlepšiť, vyslovene sa naučiť hrat na tie top 4-5 muzstviev a ste zas na úplnom výslní. A panečku Gavi+ Pedri, jo jo to pude.

Reagovat
Mass

Vzhledem k tomu, že ste v LM vyhráli jen s Plzní, tak určitě.

Reagovat
2miguel1

Inter Bayern boli tazke zapasy, kde si dovolim tvrdit sme boli castokrat lepsi alebo vyrovnaní najma s interom, ale aj v Allianz. Nevadi, uz hadam buduci rok bez Busquetsa, ktory nas stoji dobry vysledok v Europe.

Reagovat
jack_donaghy

V Mnichove bola Barca urcite ovela lepsia prvy polcas. Vtedy to kludne miesto 1:0 mohlo byt 0:2.

Reagovat
Gazdo

tiez som prekvapeny optimizmom… zase vyhrame nad realom este aj v zapase kde fakt o nic nejde plus je este real uplne z formy a hovorime ako sme na tom super a potom za tyzden pride nejaka Osasuna alebo podobna blbost a budeme radi ze ma Ter Stegen formu

Reagovat
EaP

Ty si inak riadny pajac.....

Reagovat
Eichel

zrovna on si toto nezaslúži

Reagovat
AlevsakNevadi

kks vsak má pravdu....

Reagovat
Gazdo

Jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

No, má pravdu minimálně v tom, že furt je to jenom blbej superpohár. Ok, potěší, ale to je tak všechno, radovat se, že byl dobrej výkon v EC, na kterej by se měli vyhecovat už z principu a ve kterým jde ve výsledku o hovno..

Reagovat
drussbarb

No zase tak zbytečný zápas to nebyl. A určitě to může pomoct morálce, protože současná Barca může opravdu dobré výkony spočítat na prstech jedné ruky.

Každopádně snad si Stegen tu formu podrží co nejdéle, v EL očekávám další hořkou pilulku

Reagovat
Gazdo

Ja sa v EL obavam ze nas MU vyskoli lebo Hag ich ocividne naucil disciplinovane branit. Hoci to mozno nie ne ofenzivna masina tak proti nam sa staci zatiahnut a nevieme co s tym. Suhlasim ze moralke to pomoct moze ale to nic nemeni pre mna na tom ze ta trofej ma absolutne nezaujima. A myslim ze hracov Realu ktori uz vyhrali vsetko uz tym duplom nie

Reagovat
drussbarb

Zápas s ManU vidím podobně. Ale na druhou stranu, na MS jsem Argentině nevěřil a jak dobře to nakonec dopadlo. Uvidíme

Reagovat
Gazdo

Lenze Argentina MS odjazdila po prdeli. My ak chceme makat tak mame vybornych hracov a ten tim vie hrat s kymkolvek vid prvy zapas s Bayernom tuto sezonu. Problem je ze nasi hraci nie vzdy vyzeraju ze su pripraveni umriet na tom ihrisku (skor vyzeraju ze su mrtvi uz ked hraju)

Reagovat
drussbarb

Teď proti Realu vypadali docela angažovaně. Na zápas se budu dívat jako fanoušek "slabšího" týmu bez velkého očekávání, abych nebyl až tak zklamaný, kdyby to opravdu nevyšlo

Reagovat
madridcan

-Máme 6 inkasovaných gólov

-Na Real vieme

-ZASE!!! hra mačky s myšou

VS.

Real-Barcelona 3:1...Takže polovica inkasovaných gólov, na Real ste nevedeli, ale hlavne, že ZASE

Reagovat
2miguel1

Ani neviem ci to bolo 3:0 a niekto od nas nakonci este dal ten jeden gol, doma ste boli v tom zapase lepsi, ale beriem v kontexte minulych rokov, kde tieto 0:3 a viac vysledky boli pomerne časte, kde to je ta spominana hra mačky s myšou takze ano zase.

Reagovat
USA_osloboditel

Ale posledných 8 El Clasic a tam ich viac vyhral Real.

Reagovat
USA_osloboditel

Áno to sme si všimli keď Barcelona prehrala 5 El Clasic po sebe a posledné ligové

Reagovat
misinho7

jezis zas tieto preháňania...

Reagovat
Kluivert9

Kdo jinej by měl přehánění posoudit lépe, než ty

Reagovat
Eichel

A nemáš pocit, že tých málo obdržaných gólov ide hlavne za Stegenovou formou? Lebo ja si spomeniem z fleku na dosť zápasov kedy obrana horela ale on to dokázal udržať

Reagovat
Gazdo

Marc ma paradnu formicku a to sa tu vyhadzoval

Reagovat
Israha

Jsem zvědav, kolik toho mají ti hráči v plánu uhrát v tom trojzápase s Villarrealem, Athleticem a Sockama. Po dnešku to vypadá, že tak možná tu remku proti Erreale, když už to bude doma. Hladovost žádná.

Reagovat
LAM

On hlavně bude pro všechny Top týmy problém ten program. To je hrozný maso až do června

Reagovat
Israha

To je pravda, ale v kontextu dnešního výkonu to je podružná věc. Dnes se vyhrát nechtělo, a tento propad touhy po vítězství není dán jen MS...to je vidět už od zápasu v Lipsku. Dívám se na přehled zápasů od té doby a z 10 utkání se pohodlně vyhrály dvě - Celtic díky dvojitému volejbalu ve vápně a pak se tedy víceméně kontrolovaně porazil Cádiz. Zbytek jsou buď horkotěžko urvané výhry nebo ztráty, vše se stejně nezúčastněným herním projevem. To je pak nějaký nabitý kalendář ten menší problém.

Reagovat
DrQQ

To neviem, ale tipujem, že Villarreal vyhrá 2:1. :-)

Reagovat
Jordi Alba

1/4. Jenom škoda, že se soupeř nedostavil.

Reagovat
USA_osloboditel

Čudujem sa, že krachujúca Barcelona si za úver kúpi mladých hráčov a Real není ochotný ten káder omladiť. To tam nikto nevidí, že tie spomalené legendy sú daktore za zenitom? A takto bez formy odchodit a vypustit takto dôležitý zápas si od nich nepamätám.

Je na čase aby sa zobudili, Barcelona si vychovala skvelý talent a Real radšej Avhrafa, Reguillona, Miguela, Blanca, tých ktorí hrali dobre v Áčku radšej predá dakam s opciou. Uprednostňovani sú legendy za zenitom, títo hráči nesmú hrať do 40-tky. Carvajal už daku dobu není čím býval, je pomalší, Mendy by dakde zohrievať lavičku, Kroos, Modric za chvíľu 40 V Castille skvelí Tobias na RB, Arribas na CAM, v Áčku si ani neskrtli. Je treba zobudiť sa tam.

Reagovat
Eichel

Real kúpi Viniho, Rodryga, Camavingu, Tchouameního alebo 16 ročného Endricka a ty sa tváriš akoby tam všetci mali 30+

Reagovat
USA_osloboditel

Carvajal dávno patrí na lavičku, Mendy predať, Modric už hrá za zenitom, Kroos starne, na RW neni špičkový hráč. Vy tam nedrzite legendy za zenitom a dávate priestor odchovancom, v tomto s vami súhlasím

Reagovat
CHONG

Já nějak moc nevím, co si o tom myslet, do zápasu v Lipsku jsme byli docela suverénní, 16 soutěžních zápasů, z toho 14 výher, 2 remízy a vše docela dominantní (nebo alespoň kontrolované) zápasy a výkony. Pak přišla prohra v Lipsku a od té doby jsme snad neodehráli zápas (s výjimkou Celticu), který by šel označit jako opravdu povedený

Reagovat
REPLIKATOR

Dobro zvítězilo nad zlem

Ještě prosím Ukrajina nad Ruskem

Reagovat
Mass

Tyhle komentáře bych si odpustil vzhledem k tomu, že se hrálo v Saudské Arábii.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro něj moc daleko, to se ho netýká...

Reagovat
Jacks11

Ještě gen. Pavel nad babisem ..

Reagovat
smazaný uživatel

A později ještě Babiš premiérem, ať daj oba prověřený soudruzi tu republiku do richtigu v tandemu. A ještě přidám Tibet nad Čínou a Taiwan a cokoli, co zrovna frčí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Petrinho17

Podle Gerarda Romera je prakticky hotova výměna Memhpis Depay - Joaquín Correa !

Mezi kluby je údajně vše dohodnuto, zbývá souhlas hráčů.

Reagovat
rominhoFCB

Joaquin je, ak sa nemylim, podhrot ? K comu nam taky hrac bude, nato predsta nehrame ?

Reagovat
Petrinho17

Joaquin je v prvom rade krídlo. 1na1 to je podstatne lepšie ako napríklad u Ferrana. Stále lepšie ako by mal o pár mesiacov odísť Depay zadarmo.

Reagovat
rominhoFCB

Tak to rad pocujem.

Reagovat
Rattlesnake

krucinál,

úplně jsem myslel, že myslíš výměnu za correu z atlética (což by byl sen - extrémě nedoceněný hráč).

škoda.

Reagovat
Eichel

Ako mám ten pohár za úplný joke a štve ma to, kde sa to hrá a v akej časti sezóny... a do dnes som mi bolo jedno, či sa vyhrá alebo nie, tak som nakoniec za to veľmi rád, skrz to keď vidím ako sa ten káder z toho teší a že tí mladí chalani vyzerajú zrazu po zápase plný sebavedomia a hovoria, že je to začiatok toho, ćo budujú a novej éry.. reálne sa teším len skrz to, keď vidím koľko radosti im ten sranda pohár priniesol a aká to môže byť pre nich vzpruha do zbytku sezóny. Tak snáď ich to namotivuje a budú na sebe makať ešte viac, keď vidia, že to ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč všichni plácáte o "srandapoháru"? Španělský superpohár je normální tradiční pohár, žádná sranda Ponižovat takhle vlastní úspěchy umí fakt jenom culés. Realisti by po výhře prohlašovali, že jedou dokonalou sezónu.

Reagovat
Fumetsu

Realisti se tu snaží celou dobu podsunout, že se jejich hráči vlastně nesnažili, protože o nic nešlo

Reagovat
dextroza_m

Prvni gol nedaval Pedri, ale Gavi... Nepise to tady Míra Bosák?

Reagovat
Csaplárova past

je dvacet minut po tvém příspěvku a už je to "opraveno" nebo jsi se špatně podíval?

Reagovat
Csaplárova past

Tak ne, špatně se dívám já

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Fodbalysta

Příště bych psal "mladej Piqué", ať se to neplete.

Reagovat
dextroza_m

Pecka, vyhrali jsme poutak, vydelali na plat pro Roberta L.na rok a ted zase liga. I kdyz vyhra nad Realem potesi.

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sergi

Okej je to nejaký Kaufland Cup, no aj tak, na toto sa dá napísať jediné: s prstvom v nose.

Strašná dominancia a ľahkosť hry oproti prvému tohtosezónnemu ElClasicu.Gavi MOTM zaslúžene, Pedri tiež bomba, Lewa dobré (chlapisko tam behá po trávniku jak v 20tich), Baldemu sa strašne teším (tam jednoducho nemôže hrávať beznohý Alonso). Araujo/Kounde/Christensen tam ani nemusím nič písať.

Od bielych snáď najlepší Courtois. Najhorší Vinicius - keby si nepozriem zostavy, tak ani neviem že hrá.

Reagovat
Mercury

Vini je dlouhodobe strasne overrated

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mercury

Neymar pro chude, ale vam to asi staci, nezlobim se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Kolikrát jste od 2015 vyhráli LM? Co hrajete teď? Kdo je tady hubený? Samé otázky....

Reagovat
Mercury

Tema je Vinicius, udrzuj pozornost seniore!

Reagovat
valloire

vždyť jo

Reagovat
misinho7

Neymar pro chude co stoji viac ako Neymar a je treti najdrahsi hrac sveta co je bol v GB v top 10..v nominacii na hraca roku je atd ..ale jo jasne pravdu mas

Reagovat
valloire

Bohatí, co se plácají druhým rokem v podřadné soutěži pro ty neúspěšné. Olé

Reagovat
misinho7

ale tak klasika vyhraju zapas a uz hraci realu su vlastne nic a vsetko co dosiahli sa zabudlo..ale v Barce beha novy Pele, Maradona atd

Reagovat
Visca el barca

No to mu vystřelila jedna povedená sezona. Dneska hraje stejně na hovno jako předtim. Zadrbe co může a vystřelit neumí.

Reagovat
Mercury

Takze podle tebe je Vinicius lepsi fotbalista nez Neymar, ano?

Reagovat
sergi

Neymar - 186z/105g (o áčkach nebudem ani písať).

Vinicius - 195z/47g.

Čisto štatistické porovnanie, o tom ako si robil kuželky zo súperov Neymar ani ne-ho-vo-rím.

A niekto tu naznačí, že Vinco je lepší ako Neymar.

Reagovat
misinho7

kto hovori ze je lepsi ako Neymar? Neymar na vrchole bol samozrejme lepsi a Vini ma este co dohanat..ale zas vy idete z extremu do extremu..

Reagovat
sergi

Dobre, kto hovorí že som hovoril, že niekto hovorí že vincent je lepší ako Neymar?

Reagovat
Gazdo

Neymar aj mimo vrcholu bol a vzdy bude lepsi ako Vincek ale to vobec nie je hanba pretoze takych futbalistov ako Neymar po svete moc nebehalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius přišel do Evropy v 18, Neymar v 21, to už neuvedeš proč?

Reagovat
sergi

Tak jo, môžeme porovnať Vincovu sezónu v 21r., to už je štvrtá sezóna v RM, a chceš to porovnať s neymarovou prvou sezónu v BAR, keď mu bolo 21?

Vinco - 52z/22g (zároveň dosiaľ najlepšia).

Neym - 41z/15g. V druhej sezóne 51z/39g (v ktorej mal ešte pol roka 21r).

Hádam tu nebudeme porovnávať mimoligové sezóny.

Reagovat
misomy6

La liga vtedy a teraz je ale dosť rozdiel. Real ani Barca už nenadeluju súperom take debakle ako predtým.

Reagovat
sergi

Nenadeľujú prečo? Lebo sa proste liga zmenila? Sama?

Nenadeľujú, lebo nemajú takých hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar pro chudé duchem

Reagovat
valloire

na Vasconcelose nemá

Reagovat
Mercury

Vasconcelos je nedoceneny genius. Best ever

Reagovat
vagneris

Co vlastně umí kromě sprintu a simulování?

Reagovat
SIRBRANIKE

Lol

Reagovat
dextroza_m

Motat obránce mu jde celkem slušně, vždy musí být zdvojován... To nám se Dembele zamotá i sám

Reagovat
vagneris

K čemu mu to je, když pak nedokáže pořádně vystřelit nebo přihrát.

Reagovat
Eichel

Na to, že nevie prihrať ani vystreliť tak mal minulú sezónu v lige bilanciu 35z 17g+13a.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Vinicius je samozrejme dobry hrac, ale to prirovnani 'Neymar pro chude' je vlastne dost trefne. Kdyz se podivas na ty statistiky, tak Vinicius byl minulou sezonu (ve sve nejlepší sezone) horsi nez Neymar (ktery mel svoji nejhorsi sezonu v kariere). Viz obrazek z understat.com

https://ibb.co/0r971ZW

Reagovat
Eichel

Ja nereagujem na celé vlánko, len na to tvrdenie, že nič nevie okrem šprintu a simulovania, čo je skrátka kolosálna blbosť, je to skvelý hráč. Áno, nie je zatiaľ tak skvelý ako Neymar, ale je to stále veľmi mladý kluk a uvidíme, kam sa až dokáže posunúť. Dovolil by som si tvrdiť ale to, že nemá tak veľký potenciál ako Neymar a tak veľkú kreativitu, zatiaľ, čo neymara vieš hodiť na 10tku tak Viniciusa si tam predstaviť neviem. Možno aj pre čiastočne rozličnú typológiu ich moc nechcem porovnávať, každopádne Vinicius bol v minulej sezóne jeden z naj hráčov na svete, bol rozdielový a stále je to veľmi veľmi mladý chalan s potenciálom sa zlepšovať... Neymar pro chudé mi prdíde dosť... dehonestujúce, vzhľadom na to akým dobrým hráčom vo svojom veku je. Ale opakujem prioritne len reagujem na vagnerisa a jeho hlúpe tvrdenie kedy z neho spravil nepouzitelneho bežca, ktorý len simuluje (btw. to simulovanie ma teda neuveriteľne serie, ale určite nerobí len to )

Reagovat
USA_osloboditel

Tretí najhodnotnejší hráč na Transfermarkt, akú hodnotu má tvoj "odborny' názor za klávesnici compu prosím.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Vinicius samozřejmě nějakou kvalitu má, ale to co se tady rozjiždí Ten kluk krom rychlosti nic moc nemá. Střílet neumí a fotbalový myšlení prostě nemá. Na Neymara se nechytá ani z rychlíku. Včera naprosto dominantní výkon. Už před sezonou jsem tverdil, že máme lepší tým než Real a zatím si stojím. Otázka je proč to pořád v Evropě nejde. Ale věřím, že tohle vítězství těm mladejm klukům pomůže a budeme se dál zlepšovat. Gavi, Pedri s Frenkiem jsou poklady

Reagovat
USA_osloboditel

Myslíš toho Viniho, ktorý si vás natrel na chleba ked ste prehrali 5 El Clasic po sebe a je tretím najlepšie odbornikmi hodnoteným hráčom po Mbappem a Haalandovi? Wow, vyhráte 1 zápas kde Real nehral naplno a nemá formu a už tu robíte zo seba viac než ste

Reagovat
sergi

Tieto reči. Idem teda tvojím spôsobom. Veď Barcelonští ani kopačky zaviazané nemali, ak vôbec nejaké aj mali, keďže na ten vychádzkový výkon si ich ani obúvať nemuseli. Prišli si zakopať vo voľnom čase bez nejakého extra nasadenia. Zato ale, aj na chalanoch od Bielych bolo vidieť, že im o nič nejde keď sa správali ako Pepe v najlepších rokoch.

Reagovat
USA_osloboditel

Ja sa čudujem, že dáky "odborník" z krachujuceho klubu s 5 titulmi hrajúceho o obyčajnú UEFU si tu dovolí na 3 najlepšie hodnoteného hraca

Reagovat
dextroza_m

Počkej a 5 titulů je jako málo?

Reagovat
drussbarb

Vini je na třetím místě v tržní hodnotě, ale rozhodně ne třetím nejlépe hodnoceným hráčem, to jsou dvě různé věci, na to pozor

Reagovat
misinho7

tieto vase sracky dookola..

Reagovat
vilp

Však proč na to reaguješ.

Reagovat
misinho7

nechal som sa uniest..ale ked Visca a jeho picoviny ma vedia vytocit

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Napsat v první větě, že má nějakou kvalitu a ve druhé větě, že má jenom rychlost, to fakt dokážeš jenom ty

Reagovat
Visca el barca

On je prvotřidní hype hráč, co na jeho pozici prostě nemá čísla na to, aby stál 120 mega.

Reagovat
dextroza_m

Nevím o co ti jde, ale ok...

Reagovat
Giovanni

Barca a Real nahadzujú veľké ramená, ale len dovtedy kým im nepríde do cesty Bayern, ten ich ako vždy posadí na prdel To iste platí na PSG, Chelsea, Citizen aj United a mnohé ďalšie kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal pozdravuje

Reagovat
Al Capone

Tohle opravdu adresuješ týmu co LM vyhrál 14x?

Reagovat
drussbarb

Na nás by to sedělo jak prdel na hrnec, ale na Real moc ne

Reagovat
dextroza_m

Tak zrovna Real je sfoukne kdykoliv se jen přiblíží Mnichovu na 250 km

Reagovat
sergi

To isté sa dá napísať opačne. Robíš tu ramená, ale príde nejaké Mönchengladbach, Augsburg (alebo Villareal že?) a tam už posadia chalani Bayern na prdel. Bože môj.

Reagovat
valloire

no to jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele