semifinále
12.01.2022 20:00 CET
2 : 3
po prodloužení
(1:1, 2:2)

Reportáž

Hráči Realu Madrid slaví gól (© AFP)

Real Madrid v prodloužení porazil Barcelonu a zahraje si finále Superpoháru

Real Madrid se v prodloužení dočkal a porazil Barcelonu. Katalánský celek dnes předvedl velmi dobrý výkon a díky pozdní brance Fatiho si vysloužil pokračování zápasu, ale Valverde nakonec rozhodl o tom, že do finále zamíří Ancelottiho Real.

Slavné El Clásico se odehrálo v Saúdské Arábii a vítěz tohoto duelu by kromě prestiže získal především postup do finále Superpoháru. Takže oba trenéři k zápasu přistupovali velmi zodpovědně. V barvách Blaugranas jsme proto mohli vidět hráče jako Dembélé, Ter Stegen, Piqué, Alves nebo Ferrán Torres. I Real nasadil velmi silnou sestavu, v níž nechyběli Benzema, Vinícius či Modrić s Carvajalem.

Barcelona se pokoušela dostat Realu na kobylku a od začátku hrála poměrně útočně. Xaviho svěřenci byli víc na balonu, do střeleckých pozic se ale dostával spíš Real. První větší šanci měli na svědomí hráči Bílého baletu. Hvězdný mladík Vinícius Júnior přesprintoval půlku hřiště a rychlou akci zakončil nahrávkou na druhou stranu vápna. Marco Asensio ale pálil technicky jen nad bránu.

První gól utkání visel ve vzduchu a čekali jsme na něj jen 25 minut. Tehdy totiž váhajícího záložníka Busquetse obral o míč kapitán Benzema a rychle poslal míč do vápna na nabíhajícího Viníciuse. Toho už obránci Barcelony nedostihli a Vinícius zakončil těsně před padajícím Ter Stegenem pod víko.

V tu chvíli se probrala i Barcelona. Po třiceti minutách se do hlavičky položil Luuk de Jong a míčil jen do rukavic brankáře Courtoise. Ani další hlavička vytáhlého Nizozemce neskončila v síti, opět díky zákroku belgické opory. Do třetice se ale De Jong konečně dočkal. Ousmane Dembélé kouzlil s míčem u vápna a jeho pokus odvracel Éder Militão. Jenže smolně nakopl jen Luuka de Jonga, od nějž se míč doplazil s pomocí tyče až do sítě!

Do druhé půle vstoupil mladík Pedri následovaný kolegou Ezzalzoulim a právě prve jmenovaný záložník se dostal krátce poté do velké šance. Po rychlé otočce vypálil a sledoval, jak jeho rána míří asi metr vedle tyče. Real trochu přestal dávat pozor a málem za to pykal. Dembélého střele chyběl asi půlmetr.

Jenže to by nebyl Real, aby i ve chvíli, kdy ho soupeř přehrává, neskóroval. Karim Benzema nejprve pálil do tyče. Další jeho pokus kroucený k tyči sice Ter Stegen vyrazil, jenže balon sebral Dani Carvajal a jeho ostrý pas do vápna opět neomylně našel Benzemu - 2:1 pro královský klub.

Jenže to nebylo všechno. Real se možná už domníval, že to do konce utkání už nějak dokope. Jenže to se pletl. Šest minut před naplněním devadesáti minut poslal Jordi Alba z levé strany míč do vápna a Ansu Fati i přes svůj nevysoký vzrůst dokázal překvapit obránce i Courtoise - 2:2.

Prodloužení nabídlo zajímavou možnost po pouhých osmi minutách, v nichž se Real nastěhoval před vápno Blaugranas. Střídající Rodrygo dostal míč na pravé straně a chvíli si počkal, až se mu nabídnou lépe postavení hráči. Vybral si Federica Valverdeho a mladý záložník nezklamal - krásnou ranou opět strhl vedení na stranu Realu. V samém závěru Fati zastřihal nůžkami naprázdno a z protiútoku Rodrygo brankáře Ter Stegena nepřekonal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (440)

Přidat komentář
Filip236

1:3

Reagovat
dextroza_m

Vím, že sestava taková nebude, ale přál bych si vidět:

Mats--Dest - Araujo - Pique - Alba -- Nico - FdJ - Pedri -- Dembele - Ferran - Fati.

Jinak Real nejspíš výhra, muselo by nám to fakt sednout.

Reagovat
Reggie

souhlas, takhle to určitě nebude, ale byla by to paráda.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
berger321

3:2pp

Reagovat
michalbarca

Bohužel jasná výhra Realu, nelze čekat nic jiného.

Ale plno dobrých zkušeností pro mladíky

Reagovat
Y.N.W.A

ano, hlavně ty skvělý přelety z kontinentu na kontinent

Reagovat
Mass

Teenky v Arábii už od 12 let

Reagovat
smazaný uživatel

ses pedofil??

Reagovat
Mass
Reagovat
valloire

Co je? V Evropě to arabové praktikujou. Snad bys je nediskriminoval. Zrovna ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to bylo prinejmensim vyrovnane utkani. I pres tycku Benzemi si troufam tvrdit ze po 2 letech byla Barca konecne lepsi jen skoda ze to nedotahli i ve skore. Nicmene prijemny prislib pro ligove el clasico

Reagovat
Raul=Real

Niečo zaujímavé na tiket? karty Real over1.5

Reagovat
Jordi Alba

Luuk de Jong hattrick.

Reagovat
Raul=Real

no max za 1€

Reagovat
netopier

ja asi idem dať 0 gólov v prvom polčase (3,01)

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Nic. Vychutnaj si zapas

Reagovat
CHONG

Sám jsem na to zvědavý, karty jsou sice rozdány tak, že jsme velký favorit a prohra by byla skoro ostuda, na druhou stranu pořád je to EC a myslím, že to nějaká jednostranná záležitost nebude ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme od príchodu Xaviho nikoho neprehrali výrazne a nevytvárame si nejaké extrémne sance. Cista 2 na Real , to ze to je El Classico nehrá v ich prípade úlohu.

Reagovat
hematop

Barca-Real 1-2 74.Militao (own)- 28.Pique (own), 90+1 Benzema (penalta).

Pique-Za vše může Emery, který mě před zápasem rozhodil na Twitteru a dále za to může SaudskoArabské podnebí, které mi nevyhovovalo.

Reagovat
Seydou Doumbia

A za malý počet branek na APN může Morgan Schneiderliny protože se neprosadil v United. Je top jasné daný, vše souvisí se vším.

Reagovat
hematop

Je tak

Reagovat
dextroza_m

Kde to davaji?

Reagovat
rominhoFCB

Sport 1.

Reagovat
dextroza_m

Na tohle už nemám slov, to si mám zaplatit jakou službu, abych mohl sledovat pohár i la ligu, ligu mistrů, PL a naši ligu?

Reagovat
Banikovec7

Když fandíš Baníku, tak nejsi někde z okolí? Jde tady přes anténu chytnout TVP Sport, kde to dávají.

Reagovat
dextroza_m

Jsem z jihu..

Reagovat
Čekám na brejk

TVP sport případně i přes VPNku, mají online vysílání, jen přežít těch 5 reklam než se to spustí .

Reagovat
letitfly

Když jsme u tohohle tématu, nemáte někdo zkušenosti s televizí od T-Mobile? Mají tam v balíčku všechny Nova Sporty (1,2,3 a 4), Sporty (1 a 2) i Premier Sporty (1 a 2)...Docela mě to láká

Reagovat
Raul=Real

Ano, u nas to ma digi, co je vlastne T-com...full sporty na 2 telky, platim cca 17€ ...cena nic moc no...ale tak ak chce clovek vsetky sporty tak sa to u nas lepsie vyskladat neda...jedine este cez Orange...balicek sport + zakladne programy by mozno vyslo nejakych 12€

Reagovat
DreamTeam

A co jako potřebuješ vědět?

Reagovat
letitfly

No jestli s tím má někdo zkušenosti případně jestli pozitivní nebo negativní a jestli je na trhu něco lepšího v poměru cena/kvantita sportovních programu

Reagovat
Billy McClane

Ja mam na Slovensku Telekom kde su vsetky tebou vypisane stanice a som spokojny A na SVK nie je nic lepsie v pomere cena/kvantita.

Reagovat
letitfly

Díky

Reagovat
Reggie

zkus sport365.live je mozny, ze tam bude primo ceskej prenos ze Sport 1. Nekdy byva

Reagovat
dextroza_m

Nekdy, voe ja to potrebuju videt vzdycky

Reagovat
Reggie

Vcera zrovna byl A myslel jsem to tak, ze krom deseti jinych prenosu, je tam obcas i z ceskyho Sport 1 nebo Nova Sport. Takze najdes vzdycky neco

Reagovat
wyqinac

no tohle vsechno asi nema zadna pokud vim

Reagovat
Gazdo

Snad teda nikoho nenapadne nasadit Ferrana a Pedriho od zaciatku a hadam ani na nejake minuty. Je to superpohar preboha to nikoho nezaujima plus proti Realu ktory moze mat aj nejaku motivaciu naviac a nepotrebujeme ich hned nechat obnovit zranenie. Uplne do pohody mozeme prehrat a nic sa nestane. Hlavne sa nezranit a postupne ich nasadzovat do lahsich zapasov

Reagovat
Petrinho17

obávam sa že minimálne jeden z nich bude v základe. A teda minimálne nastúpia počas zápasu celkom určite.

Reagovat
dextroza_m

Případný titul by mohl týmu hodně pomoct, nemluvě o poražení Realu, Atlética nebo dalších...

Reagovat
Gazdo

Mna teda rozhodne tato sezona z pohladu nejakeho titulu nezaujima mne staci ked sa kvalifikujeme do 4 miesta do LM na dalsiu sezonu a som spoko

Reagovat
dextroza_m

Jde o hrace a jejich sebevedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tony Stark

Bodaj by Piqué spravil počas zápasu chybu, ktorá by rozhodla zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám tam bude všechno padat, herně je přehrajeme a taky jednou jim dáme pořádný výprask, třeba 0:5.

Reagovat
madridcan

Aj keby bola Barcelona v druhej lige, tak v EC s ňou treba rátať. Ja chcem, aby sme vyhrali iba kvôli tomu, že sú to oni. Inak mám v piči celý Superpohár, ktorý je smiešne divadlo pre Arabov.

Reagovat
LAM

Škoda datumu zápasu.Tak za tejden či dva by se mohl tým dostat do lepší formy.Takhle to vypadá, že Araujo,Pedri,Fati i Torres nebudou v základu, což je určitě škoda.

Reagovat
naheCZ

Nechcete ten seznam vzájemných zápasů omezit na nějakých 5 - 10 zápasů a dát tam kdyžtak tlačítko "zobrazit vše"? Až moc scrollování do diskuze

Reagovat
Jordi Alba

On někdo klikne na článek místo rovnou na komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

už jsem to navrhoval a je to v programu, jen jsem od toto návrhu vyrobil dalších asi patnáct sezon španělské ligy a trochu se nám to zase rozrostlo o dalších třicet zápasů, no

Reagovat
Nihilister

Reagovat
misinho7

5 zapasov bez prehry a 4 vitazstva za sebou. To je dobra seria, snad sa dnes predzli.

Kazdopadne cakam vcelku vyrovnany zapas, urcite ziadna show z nasej strany, to si nemyslim. A snad to Karim ci Vinco rozhodne.

Reagovat
patas92

Ter Stegen, Alves, Araújo, Piqué, Alba, Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Ferran Torres, Luuk de Jong and Dembélé

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrá, snad bude nový útok šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne nasadil Alvese proti Vinckovi?

Reagovat
rave

Vždyť tam nikdo lepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

Dest by na nej aspon stacil rychlostne. Nebo se dalo hrat na 3 stopery. Ale takhle izolovat Alvese proti Vinimu je imho naprosta sebevrazda.

Reagovat
LAM

Je to blbost no. Déšť byl proti rychlýmu Viniciusovi ideální volba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to není jenom o rychlosti, Dani mu tu hru imho dokáže znepříjemnit daleko víc než Dest.

Reagovat
patas92

Vini si neškrtne

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Gól po faulu umím dát taky

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl si už Alvese hrát nebo pouze čerpáš z redditu?

Reagovat
zasranej malíř

Courtois-Carvajal-Militao-Nacho-Mendy-CKM-Vini-Benzema-Asensio

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím jasně. 3:1 (2xLDJ, Dembélé - Alaba) Militao ČK a Ancelotti vykázaný na tribunu za vulgarity

Reagovat
LAM

Všechno dobrý, jen to poslední si nedovedu představit

Reagovat
Tony Stark

Real Madrid má problém sa dostať z hotela, kvôli napadnutiu jedného z ich hráčov. Polícia ich vypočúva a odmieta ich pustiť. Je možné že dnešný zápas nebudú môcť odohrať.

(Fabrizio Romano)

Reagovat
CHONG

Piqué přitvrdil

Reagovat
LAM

Mind games ještě před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
rave

Kde to čteš? Na twitteru ani slovo o tom.

Reagovat
Mass

Kam ten svět spěje, když některý lidi považují twitter za dobrý zdroj infa.

Reagovat
rave

A poradíš mi, kam bych se měl napřed podívat, když uvede jako zdroj borce, co píše takové aktuality primárně tam?

Reagovat
wyqinac

kdyz tam pise jako zdroj Fabrizio Romana, kterej vsechno tohle pise na twitteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Cirkus

Reagovat
LAM

Stegen-Alba, Piqué, Araujo, Alves-Sergio, De jong,Gavi-Torres, Luuk, Dembele

Torres v základu, tak snad se hned nezraní.

Reagovat
LAM

Jinak ale vůbec nechápu to přehlížení Desta.S Alvesem si měli minuty půlit a né aby měl Alves jasnej základ a dvojku tam dělal slabej Mingueza.

Reagovat
Jordi Alba

Taktika je jasná, Dani ve 2. minutě zraní Vincka za žlutou a o poločase za něj Dest.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dest je na tribuně .

Reagovat
Jordi Alba

Tak to ať ten zápas Dani asi dohraje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak si už ani nepamatuju, kdy jsme měli na lavičce tolik možností s vývojem zápasu něco změnit .

Reagovat
Messi the Genius"10"

link? Nejlepe na CZ / SK komentár ?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej si skylink na 7 dní za free. V HD

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to na svižný fotbal

Reagovat
Gazdo

Wtf??? Statickejsi futbal sme tuto sezonu asi nehrali. Ved je to kracanie s obcasnym behom jedneho hraca od oboch timov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Taky neříkám, ze které strany Ale napadáme a zároveň honíme protiútoky Realu, kráčení to není ani náhodou...

Reagovat
Gazdo

Divas nejaky zaznam?

Reagovat
Messiáš

Vyborne zahranej roh

Reagovat
Tony Stark

Omg Asensio, toto máš premieňať

Reagovat
Tony Stark

Torres sa vážne čudoval karte ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to chce dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam. Takhle se to dělá pánové!

Reagovat
O.Giroud

Busquets

Reagovat
Tony Stark

Vinckooooo

Reagovat
misinho7

Viniiii, tie nase rychle protiutoky zeriem. Este miesto Asensia na druhu stranu Mbappe a bude to

Reagovat
2miguel1

Posadte uz konecne toho Busquetsa!!!!!!!!!

Reagovat
2miguel1

Ja ho uz tak nemozem citit.. pomaly, brzdi vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád o 5 levelů lepší než Frenkie

Reagovat
Messiáš

Dneska je naprosto katastrofalni, pri vraceni jej predbehne i rozhodci Munuera...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, až na to, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Tvl ale dnes teda Xavi uplne zlyhava. Ved ti hraci sa vobec nehybu a ani nevidim nejaku aktivitu Xaviho ze by po nich hukal. Ved to vyzera ze ich tam poslal hlavne nespravit chybu a aj tak uz spravili asi tri. Nula presing nula nic. Proste dnes tam nie je nic co sa da pochvalit

Reagovat
Kily8

Xavi von, Koeman naspať

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Super prist po zapase a dat citron ked to co som napisal jednoznacne v case ked som to pisal platilo

Reagovat
herbage

Vinícius je boží V létě Haaland a Mbappé a třetí gálactios je tady

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

škoda LDJ

Reagovat
Rothbard

V současné době není na straně Barcy post, který by byl kvalitněji obsazen než u Realu. Smutné.

Reagovat
Gazdo

Chces povedat ze duo Vini- Benzema je lepsie ako duo Lord de Jong a Martin the goat Braithwaite?

Reagovat
Rothbard

Who?

Reagovat
Gazdo

Neruhaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Luuku, zabíjej to kurva!

Reagovat
Gazdo

Inak zacinam sa obavat ze sa bude diat to co neprajnici tvrdili a sice ze Xavi proste neposadi hracov s ktorymi hraval na nejako dlho. Stegen si isto nesadne a Pena s Tenasom si to mozu ist hodit, Bus moze spravit akukolvek hlupost a aj tak bude max striedat, Alba je asi jasny ale tam je to aj tym ze nemame nahradu ale aspon obcas by tam na konce zapasov toho Baldeho dat mohol, Alves sa vratia v 40 rokoch bude jasna jednotka a Pique bude tiez asi stoper c1. Toto co som vymenoval dufam nebude lebo som si uplne neni isty ze je to cesta. Ti hraci uz niekolkokrat ukazali ze uz nie su co byvali ci uz z vykonostneho hladiska ale ani z mentalneho kde sa zosypali velakrat v poslednej dobe v klucovych momentoch a mam taky dojem ze tito hraci proste tvoria tvar a kostru timu a kym su tu nech pride hocijaka posila a hocijaky trener bude sa hrat rovnako pomaly a kazdy trosku zivsi hrac ktory k nam pride pomaly pristupi na ich hru a budeme stale tam kde sme

Reagovat
smazaný uživatel

tvl...tady je zase plná prdel negativity už po 15 minutách

Reagovat
Gazdo

Viz nizsie moja odpoved miguelovi

Reagovat
2miguel1

Pique Dani Alba hrqju dobre. Hlavne Dani parada. Ale Busquets to uz je vtip v sucasnom futbale

Reagovat
Gazdo

Otazka je ci dobre ci vyborne a ako dlho budu hravat. U nich sa neda cakat ze budu lepsi skor naopak. Ja netvrdim ze to tak bude ze ich bude Xavi stavat stale aj ked sa zozenie nahrada ale ze sa toho bojim. V muzstve musia byt skuseni hraci to ano ale na ihrisku by urcite nemali byt v takom mnozstve ako u nas si myslim. Potom proste nestihame presne ako to povedal Muller

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je sice pravda, ale nemůžeme je tak jednoduše odstranit, když nám absolutně chybí střední generace. Barca není typ klubu, který utáhnou dvacetiletí kluci. Bude to chtít dost trpělivosti a v defenzivě víc rychlosti a fyzický síly, tam je pouze Araujo. A dost se zlepšuje Eric García, který má skvělou rozehrávku.

Reagovat
Gazdo

Jasne s tym suhlasim. My proste nemame stred a rozhodne nie som za uplne odstrihnutie tychto hracov to by bolo este horsie ako keby hravali nonstop. Ja trpezlivost mam od tejto a buducej sezony nic neocakavam. Je ale namieste zaclenovat pomaly ich nahrady alebo im mozno aspon davat sance co sa v pripade Baldeho, Peni, zatial ani Desta ci Frenkieho na Busovej pozicii nedeje. Uvidime co do konca sezony

Reagovat
Kejza

Bus teď perfektní balón.. škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je krutě mimo, zatím měl tak jeden dobrý dotyk s míčem

Reagovat
2miguel1

To nemyslis vazne. Ved je s timom asi 24 minut dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
LAM

3 měsíce bez fotbal,poslední tejden netrénoval a on ho tam dá o 1 minuty do EC

Reagovat
Gazdo

To su rozhodne argumenty na to preco mu to neslo a s tym sa da sihlasit. Co mne osobne dnes trosku vadilo je ze ako pises prvy zapas za novy tim, rovno aj El Clasico a on vyzeral ako by ho to moc nebavilo. Ale o Ferrana zatial strach nemam tomu dost verim

Reagovat
Messiáš

Najs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Dembel

Reagovat
Kejza

štístko Luuk

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, Fifa haluz

Reagovat
Jordi Alba

Legenda píčo

Reagovat
misinho7

no po tom gole sme prestali nejako hrat..tak im treba..

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tony Stark

Zbytočne inkasovaný gól laxnosťou a nenapádaním

Reagovat
smazaný uživatel

LDJ MRDÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Visca el barca

Mít 9 tak v klidu postoupíme. Haaland pls

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Tak on přijde. A pak bude titul.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní gol

Reagovat
Messiáš

Dembouz zatim nejlepsi za nas, skoda te jeho situace se smlouvou

Reagovat
smazaný uživatel

Militao krásná asistence

Reagovat
O.Giroud

Alves este umi

Reagovat
Jordi Alba

Kde je ten chcípák, co na ten jeho hattrick plánoval dát jenom 1 euro ?

Reagovat
Raul=Real

Stale je na to krasny kurz...dolozim teda asi aj druhe euro

Reagovat
Tony Stark

Cez takúto márnu Barcelonu sa musí postúpiť !

Reagovat
Jacks11

Cez takúto márnu Realku sa musí postúpiť !

Reagovat
Ángel di María 22

Takovej na pul plynu vykon v clasicu jsem od nas snad jeste nevidel

Reagovat
roman1978

Však o nic nejde. Hlavně se nezranit.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě cajk, byly tam určité horší fáze a pár minut jsme dost hořeli, ale postupně jsme se do toho dostali a vytváříme četné situace pro velkého LDJ Nechápu zdejší poraženectví po pár minutách zápasu.

Reagovat
Visca el barca

Postoupíme.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kejza

Reagovat
Ed_Hazard

Gol sme si zasluzili. Po Viniciusovom zasahu sme uplne prestali tvorit. Aspon to dostane naboj. A ked nie, tak vo finale nemame co robit. Proti tejto Barcelone sa proste musi vyhrat.

Reagovat
Kejza

tak s prognózama 4 góly za sezónu má LDJ po půlce hotovo už může jenom dál příjemně překvapovat, sympaťák jeden neohrabanej

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez ironie šel nahoru, už se nemotá do kombinace a jenom čeká na hlavičky nebo okamžitě střílí z první

Reagovat
Gazdo

Je az s podivom samozrejme to ze je drevo je stale platne a vynikne to kedykolvek sa dostane k lopte ale to ze zlepsil nabehy a moc sa snazi nemotat je priam do oci bijuce

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
2miguel1

Tempo ala priatelak, az taku laxnost som necakal. Po prestavke tam hod Ansuho Nica a Pedriho za Ferrana Frenkieho a slimaka

Reagovat
LAM

Čím dřív necháme Sergia na lávce tím líp.Věčně nestíhá běhat a už dělá i školácký chyby.Navíc to spolu s De jongem nefunguje a toho jsme přece kupovali jako jeho náhradu.

Místo Sergia to chce silnějšího běhavýho záložníka jako je Nico nebo klidně Pedri a Gavi půjde na CM,což je jeho klasická pozice.

Zápas jinak dost vyrovnanej.Od golu Realu jsme se dost zvedli.

Reagovat
Visca el barca

Taky si myslím, že on je ten největší problém. Prostě v tom středu nestíhá.

Reagovat
LAM

Ve druhym poločase Fati za Torrese a Dembele na pravo.Pedri za Sergia a De jong na DM

Reagovat
valloire

Trhejte hoši.

Reagovat
DreamTeam

Tak to je čirá tragédie.

Žádný tempo, po gólu všichni přestali úplně hrát.

Jde vidět, že El clasico už dnes nic neznamená.

Prostě přátelak u kterýho je hráčům asi i jedno jak dopadne.

Reagovat
Al Capone

To bych tak černě neviděl.. prostě je to nesmyslný superpohár kdesi v řiti tak se k tomu i přistupuje.

Reagovat
DreamTeam

Je to ostuda. Takový zápas má být 3:0 o poločase a pak možná můžou přestat hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Potupy Realu neberou konce. Tiraspol, Getafe a teď LDJ...co bude dál? Těším se

Reagovat
Tomik111

Ty tu tak leda potápíš fanoušky Barcelony, ty kašpare.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Pedri

Reagovat
Tony Stark

Všimli ste si, že podávači lôpt nehodia loptu hráčovi, ale položia ju do tej plastovej prkotiny ?

Reagovat
smazaný uživatel

faaaaak, krásně Pedri

Reagovat
Gazdo

Vidiet cerstveho Pedriho oproti utavenemu Pedrimu zo zaciatku sezony je normalne radost. Chybal mi chalan jeden usaty

Reagovat
Messiáš

Selektivni slepota Xaviho..

Kazdopadne jsme se zlepsili, na vyhru mame. Tak pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

výborný nástup do poločasu

Reagovat
Tony Stark

Odkedy dal Vinco gól, hrá RM hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody tvle

Reagovat
O.Giroud

on hra aj Casemiro, tak to musi mat fakt v pazi ked este nemal zakrok aspon na zltu

Reagovat
Rothbard

Ale hraje Busquets...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme lepší, snad toho využijeme.

Reagovat
Tomik111

A Carlo stále nula střídání. Hráči se nehnou, ale to je fuk.

Reagovat
kaja900

Škoda Kariim

Reagovat
Gazdo

Fati nam trosku nabral nakoniec z neho vazne spravime hrot

Reagovat
Dayman

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Abde, dávej ten míč od nohy vole

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Karim

Reagovat
misinho7

Kto iny ako Karim

Ale ak sa zrani jeden z dvojice Karim, Vini sme v prdeli.

Reagovat
Tomik111

Tak teď už nepovolit. Ne že zase budou hrát na půl plynu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to pridat este jeden gol

Reagovat
2miguel1

Posad uz BUSQUETSA dopiče tam

Reagovat
Gazdo

To bol Alvesov gol. Ved cez neho prechadzaju ako horuci noz maslom. Jasne proti Linares ok ale on uz proste nemoze hrat za Barcu zaklad nech ho mam akokolvek rad

Reagovat
Tomik111

Byl dobrej do žluté karty. To mohl hrát více na hraně. Teď už by měl střídat.

Reagovat
Gazdo

Neviem mne sa nepaci cely zapas ale asi som jediny no ale stojim si za tym

Reagovat
Tomik111

Mně se první půlku docela líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle jsem čekal

Reagovat
Tomik111

Reagovat
valloire

golasooooo

Reagovat
Rothbard

OT: Coufal asistence

Reagovat
fRRR

Benzema je neuvěřitelnej. Dvakrát si kolem sebe udělá prostor, dostane se do něj. Instinkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema a Modric zreju ako vino

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Ted si tam Benzín chvíli dělal co chtěl.

Reagovat
Kenneth

On prostě nevystrida dinosaur...

Reagovat
Messiáš

ANNSSUUUUUU

Reagovat
roman1978

Ansuuuuuu

Reagovat
Rattlesnake

fati more

Reagovat
Messiáš

Hezkej centr Jordiho

Reagovat
Rattlesnake

konečně zase zábavný clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně vyrovnané Clásico

Reagovat
Mass

Reagovat
misinho7

Ta obrana dnes ale spravila vela chyb. Alaba chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

FATIIIIIIIIIIIIIIII SOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
Tony Stark

Militao dnes pri oboch inkasovaných góloch

Reagovat
Raul=Real

Druhy skôr Casemirov

Reagovat
smazaný uživatel

Alba lahůdkový centr

Reagovat
Dayman

Mendy lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

trdlo

Reagovat
Tomik111

Dobrej prokauč, Carlo

Reagovat
Hachim Mastour

Mendy už je klasik s tými Zidanovkami

Reagovat
Mass

Tak ono to jde i centrem, ne jen to tam došoupat až do malýho vápna. Barca s Pedrim a Fatim je hned jiná káva. Jinak nevim co tu některý máte, podle mě je to fantastickej zápas a dokonce bez toho el theatra, který k tomu přidávají ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný zápas

Reagovat
Gazdo

Prvy polcas bol teda katastrofa z oboch stran druhy uz o dost lepsi

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius

Reagovat
Raul=Real

Ti ich dorastenci nas tam nejak nepustaju k nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas velká paráda, takové nadšení do útoku mě baví Oproti bolestné bezradnosti Koemanových El Clásic je to jako nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri zálohu brutálně nakopl Ale Depaya bych zase za tu stupidní ztrátu v 92.minutě skopal, pořád dokola to dělá.

Reagovat
2miguel1

Pedri je dobrý

Reagovat
roman1978

Nečekal jsem to, ale barca lepší. Snad bude i prodloužení tak zábavné.

Fati, Pedri, Gavi, Nico, Abde, Ara, Balde, je na čem stavět.

Reagovat
EaP

Nemám strach o pozíciu pre LM. Keď ostanú pokope a nikto nevypadne, bude to strašný masaker. Chce to samozrejme čas, ale budúcnosť vyzerá fakt super

Reagovat
misinho7

tak toto bolo paradne

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo zbytečné

Reagovat
2miguel1

Pekný

Reagovat
valloire

golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jde Araujo zase do brány a ne po hráči? Tohle se před naší bránou opakuje podezřele často.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze kolem nej byli dalsi tri hraci treba? , kdyby sel po hraci, tak to vini prevezme a a da si ten gol sam.

Reagovat
smazaný uživatel

No...ne. Teď to bylo krásně vidět ze zadní kamery. Araujo uhne ze svého původního pohybu s nabíhajícím realisty a uhne směrem ke Stegenovi. Naprosto nelogické chování.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to 5 na 2 nemel sanci ty hrace pokryt, proto logicky sel branit aspon branu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že je vždycky lepší bránit aspoň někoho než nikoho a nestavět se hned do pozice "překážky v bráně".

Reagovat
Tomik111

Lucas tam měl jít zároveň s Rodrygem.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl strasne smesny navrat do obrany, valvede tam ani nebezel sprintem, presto daval do prazdne a byli kolem nej dalsi 2 volni hraci realu..

dembele ta ztrata..ale s tim se musi pocitat, protoze bez nej by nemeli vepredu tak 3/4 sanci

Reagovat
jsemdement

Jenze u nej taky tech 3/4 sanci konci... podle me ma tak 12% uspesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

12% je este aj vela

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze nikdo jiny to na sebe neni schopny vzit, pak je to tezke

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, krásné bomby Bus a Dembélé

Reagovat
fRRR

Dembélé to vepředu fakt hodně hezky hýbe , Vazquéz ho aspoň stíhá o fous víc než Carvajal.

Reagovat
LAM

Hrozně zbytečnej gol,ale s Depayem na hřišti hrajeme v 10.Potřebujem hrot jako blázen

Reagovat
Hachim Mastour

Pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Hachim Mastour

Som rád, že taký perfektný fanúšik futbalu, R. Madridu, atď so mnou súhlasí, ale ajtak, nehnevaj sa. Pelé a Zidane sú dvaja najviac preceňovaný hráči

Reagovat
Hachim Mastour

přeceňovaný

Reagovat
DrQQ

preceňovaní

Reagovat
valloire

trojnásobnej mistr světa a jeden z největších elegánů, mistr světa a Evropy...to zas neblbni

https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/frantisek-plass-plzen-real-madrid-vzpominky-rozhovor.A181107_175414_fot_pohary_rou

Reagovat
Hachim Mastour

Pele je fantastický ale až 4. najlepší po messim, cr a maradonovi. A Zidane tiež avšak nemá také dobré čísla, na to aký hráč sa z neho robí. Top 10 podľa mňa nie je

Reagovat
valloire

Jaký čísla by měl mít Zidane? Čísla nejsou všechno, musíš je hodnotit v kontextu doby. Messi i CR mají servis o kterým se nikomu kromě Platiniho v Juventusu ani nezdálo. O Králi se bavit ani nebudu...

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Pravda o zrůdě

Reagovat
Messiáš

Skoda Abde, to melo padnout

Reagovat
Kenneth

Bezvyznamny superpohar a on je tam uplne utavi.....

Reagovat
Kluivert9

Nechápu, proč se aspoň remíza neřeší hned penaltama

Reagovat
Kenneth

To bychom prisli o legendarni skluz Valverdeho na krysu Moratu

Reagovat
Alf14

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius už zase zdržuje.

Reagovat
valloire

Fati DNA je DNA.

Reagovat
Kenneth

Rodrygo.

Reagovat
Raul=Real

Rodrygo

Reagovat
Diskostu

Rodrygo to je úplná nula....

Reagovat
Kily8

Už sú tu zase odborníci, čo Viniho posielali preč z Realu. Rodrygo tam spravil pekné akcie a svojou výbornou prihrávkou rozhodol.

Reagovat
Mass

Nejdřív se pozorněji podívej, na koho reaguješ

Reagovat
roman1978

tak on je to samé v bledě modrém

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

povinnost splnena ale ten zaver...to musime ukoncit a nie taketo to odflaknut

Reagovat
sylarko

sak barca bola jasne lepsia. goly ste dali len po nasich chybach. z hry mala barca ovela viac...ze povinost splnena haha

Reagovat
Billy McClane

Real vyhral zapas a Barcelona statistiku drzania lopty. Myslim ze vsetci su spokojni

Reagovat
misinho7

to ze drzite viac loptu neznamena ze ste lepsi

Reagovat
sylarko

Barca od druheho polcasu mala vecsi tlak. To nebolo o drzani lopty. Viac sanci. Vy ste akurat mali 3 sance z ktorych ste dali gol+ tycku benzemu aby som nezabudol

Reagovat
Alf14

Real dal goly po chybách ale za to ty barcelonsky goly to byla pastva pro oči náhodnej odraz a centr kde to obrana špatně rozebrala

Reagovat
sylarko

Hej tie 2 doklepavacky do prazdnej to bola krasa

Reagovat
Kokesh

Baví nás to pořád vyhrávat?

Reagovat
Rothbard

Rodrygo by měl jít na hostování.

Reagovat
Tomik111

Ale prd. Tohle zajebal, ale nahrál na vítěznej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hral dobre a jedna zahozena sance na konci na tom nic nemeni.

Reagovat
Kenneth

Prodat, tak jako Asensia. Od pristi sezony s Mbappem a Vazquezem.

Reagovat
Kily8

Zase odborníci, čo posielali preč Viniciusa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

uf, dobře to dopadlo

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, měl jsem je na tiketu

Reagovat
Messiáš

Tak to pak jo I vcetne prodlouzeni ?

GL v lize, Jesus Tecatito Corona je na ceste, Lopetegui si ho hodne pral, mohl by vam hodne pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

do rozhodnuti diky, ale ja ho vubec nemam nasledovanyho a netusim, co cekat. mrzi mne, ze se neprosadil vic Oscar Rodriguez, kterej asi pofici do Getafe. Snad moc zmen nebude a tu top4 udrzime. ja treba vubec nevim, kdo by vam ve vasi situaci mohl pomoci, ten kadr je kvalitni a uz se pomalu stabilizuje, ale porad je tam jeste kus cesty, podle mne chce vse cas. jinak jsem rad, ze mame podobnej nazor na Dembeleho

Reagovat
Messiáš

Tecatito byl do teto sezony asi nejlepsi hrac v Portugalsku. Je to strasna hracicka, ale uz ma trochu vek a trochu si rikam, jestli ten prestup neprichazi u nej trochu pozde a hlavne letos je to od nej bida. Hodne supluje na RB, ale pusobi, ze ho to vubec nebavi. Lope jej snad probere. Jeste by to asi chtelo utocnika, byt me se treba Mir celkem libi

My potrebujeme jen cas, jde to dobrou cestou. Vcerejsi porazka byla malou vyhrou vzhledem k tomu v jakem rozpolozeni oba tymy jsou. Dembele je vybornej hrac, bohuzel to nema moc v hlave a je zblbnutej agentem. Neverim, ze prodlouzi smlouvu, coz je skoda, vcera byl vybornej a kdyz si udrzi zdravi, tak to porad muze byt zajimavej hrac. Ale taky otazka, jestli mu neovladne karieru agent. Parkrat se to stalo a treba priklad Ilaixe Moriby je hodne smutnej

Tak jeste strikera a tu ligu letos dejte!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme... jak se říká, na věku přeci nezáleží :) ty za mne útočník není potřeba, s tím, co máme k dispozici jsem spokojen. Dembele je pořád rozdílovej, jen skrze ty častý zranění a zřejmě i slabší uvažování, je dost trnem v oku. S tím agentem vůbec nevím, jak to má, ale snad mu tu kariéru neovládne. Díky, taky držím palce na slušné umístění

Reagovat
Messiáš

Oscar vypadal v Leganes zajimave, ale momentalne mi prijde, ze umi akorat kopnout primak, coz na topku proste nestaci. Ale je to skoda, veril jsem mu podobne jako treba Brahimovi, kterej ted hraje velmi slusne v AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ten jeho stále opakovaný přímák byl asi i jeho strop :)

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

V suchym triku nicméně ty cucácí vod moře nejsou vůbec špatný. No a Carlo...Benzín už nemůže a musí tam blbnout až do konce?

Reagovat
DonAndres

Vyrovnaný mač, konečně to má koule.

Největší výhra je návrat Pedriho s Fatim

Reagovat
Tomik111

Tak žádná jiná výhra ani není, že jo

Reagovat
DonAndres

pravdu díž

Reagovat
Kokesh

Pique: "They won the game only by counterattacking". #rmalive

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Mass

Sice dostali tři góly ale on je spokojenej s tim, že vyhráli na držení míče?

Reagovat
Billy McClane

Takze piate vyhrate El Clasico za sebou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
misinho7

Reagovat
Spasitel

Hádam aspoň 10 dáte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Tak nad touhle barcou to není nic moc složitého

Reagovat
Visca el barca

Fati musí hrát a hrát, to je neskutečně gólový hráč. Chce to jen trochu zesílit a vrátit zpátky dynamiku. Je na čem stavět oni dva s Pedrim jsou fakt světový.

Reagovat
sylarko

fati-hrot(haland )-ferran a uz ten utok nevyzera az tak zle...na fatim vidno, ze je po zraneni, preto este nejde do tych subojov naplno, ako keby sa bal, ze sa znova zrani..

Reagovat
2miguel1

Od buducej sezony chcem vidiet zalohu Nico Pedri Gavi, uz ani sekundu pre toho slimaka. Dembele prieniky 8/10, zakoncenie 2/10. Araujo konecne stoper, ktory ma silu. Fati je golovy jak špina

Reagovat
letitfly

Gratulace, pánové! Těší mě, ze EC má konečně aspoň náboj a dá se na to dívat. Příští sezónu vám to nedáme zadarmo

Reagovat
Hachim Mastour

Xaxi je sympaťák a legenda, preto vám to trochu prajem, ale iba trochu.

Reagovat
CHONG

Xavi je sympaťák, ten se poved

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hachim Mastour

Z trojice Iniesta Biskits a on je najmenej nesympaticky. Ale ja som včera chlastal. A ako trénerovi proti nemu nič nemám. Horšie je, že som napisal, ze prajem Barcelone

Reagovat
Kokesh

Legenda možná, sympaťák určitě ne. Hlavně z pohledu fanouška RM. On i Pique byli vždy Antimadridisti, což jim uznání z našich řad těžko přinese.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však buďme rádi, že tam ještě takový pnutí existuje, když se to jinak globálně na všech úrovních vytrácí. Jinak nemrzí vás, jak se z Realu vytrácí španělská stopa?

Reagovat
Kenneth

Mrzi a kdyz vidim kolik dostava pod Ancelottim sanci treba jen Valverde, tak se obavam ze do budoucna to lepsi s odchovanci nebude.

Reagovat
Kokesh

Nějaký jádro španělské generace musí určitě v týmu být, na druhou stranu je pro mě osobně více důležitější ten vztah k RM. Jde to krásně vidět u Valverdeho a Víno, ti by za Real položili život. Víc takových a nebál bych se. I Regui měl takové vlastnosti, škoda ho..

Barca jde v mých očích dobrou a víceméně i povinnou cestou, žádné jiné možnosti se jí moc nenabízely. Otázka je, jestli to co kdysi fungovalo, může mít velký úspěch i nyní...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to chápu, zrovna Valverde s Viniciusem jsou dá se říct na úrovni odchovanců či Španělů, přišli hodně brzo a dá se v klidu identifikovat, že Real je jejich klub. Ale Ceballos, Isco, Vallejo a Mariano zřejmě na odchodu, možná teda i Asensio. K tomu Nacho s Lucasem jako hráči přinejlepším do rotace a pár mladých, u kterých asi nehrozí, že by zrovna pod Ancelottim měli dostat šanci, to nejsou úplně dobrý vyhlídky a měl bych obavu, aby vás to za pár let nedoběhlo stejně jako skládaní kádru u Barcy pod Bartomeuem.

S Barcou souhlas a myslím, že i tak tam bude potřeba k odchovancům přidat zejména v defenzivě více rychlosti a fyzický síly, bez toho už to dneska nejde. Zvlášť pod vedením Xaviho, který evidentně chce hrát dost zábavným a riskantním způsobem, který bude extrémně náchylný na kvalitně provedené protiútoky, což bylo ostatně vidět i včera.

Reagovat
misinho7

ako podla mna nam ako zahranicnym fanusikom to moze byt viacmenej jedno, teda ja som nikdy nebaziroval na tom aby v time boli spanieli..nech si tam proste najlepsi bez ohladu na narodnost a ako spomina Kenneth tak Valverde a Vini su dobry priklad ze aj zahranicni hraci mozu mat brutalny vztah k realu..ale verim ze mozno domaci fans by si priali viac spanielov

Reagovat
valloire

a kdo by měl hrát?

Reagovat
CHONG

Pnutí je určitě fajn, osobně mi ta EC poslední dobou přišla taková jalová a bez náboje (a se slzou v oku jsem vzpomínal na bitvy pod Mourinhem), ale to, co předvádí Piqué mi teda přijde jako nějaká ukřivděnost a zakomplexovanost, které upřímně řečeno moc nerozumím, je to všestranně úspěšný člověk a chová se jako ten nejublíženější chudáček.

Co se týče vytrácení španělské stopy, tak misinho k tomu měl dobrý point, je to asi o tom, jestli je člověk "jenom" fanda Realu (pak je mu to asi jedno), nebo jestli je to i fanda La Rojy, případně má k samotnému Španělsku nějaký vztah, vzhledem k tomu, že patřím do té druhé skupiny, tak mě to mrzí, ale ve velkoklubu to holt asi jinak nejde, každopádně v téhle oblasti vždycky nábožně vzhlížím k Athleticu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si pořád myslím, že Piqué to dělá s vidinou budoucího prezidentování klubu. Navíc i má rád takovou pozornost (podobně jako třeba Mourinho) a třeba to je i to, co ho ještě drží u fotbalu. Dost věcí má vyloženě provokativních a nedivím se, že ho tak nesnášíte. Ale taky se to často přehání, ostatně jako včera, kdy mluvil o tom, že jste vyhráli díky protiútokům, což prostě byla pravda a není na tom nic špatnýho, však je to legitimní strategie a na Xaviho Barcu bude k vidění ještě mnohokrát.

S tou druhou částí nemůžu souhlasit, podle mě tím postupně ztrácíte identitu a časem se to projeví i na výkonech. Odchovance jste radši zpeněžili než jim dali pořádnou šanci (Regui, Llorente, Hakimi, Odegaard) a pořídili za to hráče, kteří často ani nejsou lepší.

Reagovat
CHONG

S komentářem, že jsme vyhráli díky protiútokům vůbec problém nemám, ale třeba to fňukání při zápase s Valencií, to mi přijde ubohé, ale třeba fakt počítá s tím, že mu to při kandidatuře přinese plusové bodíky.

U té druhé části jsme se asi úplně nepochopili. Já to vytrácení španělské stopy myslel čistě po národnostní lince, tedy že v dnešní době nemůže (bohužel) hrát za velkoklub typu Realu v základu deset Španělů. Co se týče prodeje odchovanců, tak tam naopak plně souhlasím a svou frustraci, že se zbavujeme hráčů jako je Regui, Llorente, Hakimi, Ode, RdT a spol,, jsem tady ventiloval mnohokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná nám bílý balet tmavnout. To je směr, kterým nechci aby se Real jako řada anglických týmů ubiral.

Reagovat
Gazdo

Strasne to zacina byt slusne. Oni sa cez polcas a po zapase normalne spolu bavia smeju potlapkavaju sa. Rivalita a emocie nic

Reagovat
pantondavo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
EXoRcIsT

Dobry zapas

Reagovat
Pharrell

Reagovat
CHONG

Superpohár (navíc v tomhle formátu) je jenom takový sranda turnaj, ale výhra nad Barcelonou a fňukání Piquého potěší vždycky, takže za mě dobrý

Reagovat
LAM

No když začne pozitivně, tak byl vidět velkej rozdíl oproti minulýmu EC.Šancí jsme si vytvořili kopu a hlavně Dembele tam měl dát aspoň dva goly.Pedri byl v záloze hned cejtit a Fati ukazuje jak dokáže být golovej.

Naproti tomu se znovu ukázalo, že s dědkem Sergiem hrát tyhle zápasy už nemůžeme-naprosto v tý záloze nestíhá a dělá už i školácký chyby. Jsem zvědavej kdy dostane konečně lávku-De jong-Nico(Gavi)-Pedri

Snad už budou hráči teď bez zranění a nabereme nějakou zápasovou praxi.

Jinak v létě je jasná priorita top hrot.K němu snad ještě stoper a ideálně i LB(Gaya)

Reagovat
hematop

Tak co Pique? Stěžoval si kokot zas někde?

Reagovat
misinho7

Som rad ze sme ale obnovili nase protiutoky(ako jednu z nasich zbrani). Za cias ZZ sme od toho totalne upustili a pritom pamatam casy za Mourinha ked sme tymto stylom boli totalne bezkokurecny. A paci sa mi to viac ako si tam hodinu nahravat, tento styl s tym ze mame Viniho je pre nas uplne top. Este ked pride Mbappe tak...ale kazdopadne musime najst aj plan B ked pridu timy ktore daju totalny beton a my sme bezradny. A potom stracame zbytocne body.

Reagovat
Tomik111

Výhra těší kvůli prestiži EC, ale jestli je to výhra pro sezonu... Je to na míru dělaný pro nějaký zranění. Navíc když nestřídáme. Včera byla většina okrem Viniho a Thiba mimo. Carva po zranění nemohl stíhat 90 minut a stejně ho tam nechá. Militao udělal více chyb než za celou kariéru v Madridu. Mendyho myšlení asi nikdy nepochopím. To je prostě blázen, který když má míč u vlastního vápna, tak trnu, co zase udělá za finesu. Záloha unavená. Tam se musí začít zpátky stavět mládí. K čemu nám je CKM, když nemají energii. Asensio včera taky mimo. Předržuje, nenahraje. Kdyby dostal balon před prázdnou na pravačku, tak si to stejně bude muset přehodit na levou, jinak by se asi zrakvil. Včera měl hrát buď Carva-Rodrygo nebo Lucas s kýmkoliv. Benzín taky bez energie. Měl tam samozřejmě super momenty, ale jde vidět, že nemá kde brát. Zapojuje se míň a míň do mezihry. Na druhou stranu se uklidňuju tím, že včera hráli oproti Valencii opravdu na půl plynu. Jen je otázka, jestli raději nerotovat a nehrát furt naplno...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas se mi líbil, začíná to vypadat líp a líp. Gratulace Realu k postupu, byli o něco..zkušenější, možná lepší? Nevím jak to nazvat. Vzhledem k věku některých hráčů, kteří hrají fakt dobře to vidím do budoucna nadějně. Hráči se po zranění musí dostat do tempa a tu LM uhrajeme. V létě to ještě pročistit, snad přijde hroťák a budeme zase konkurenceschopní. Fati, Pedri, Frankie, Ferran, Gavi, Nico - to je budoucnost

Jsem zvědavý i na obměnu Realu, výborný je Vinicius, Modriče s Kroosem budou muset nahradit, už včera bylo pozdě. Tak snad jim tu porážku co nejdříve vrátíme

Reagovat
2miguel1

Na stopera Araujo a inak Nico Gavi Pedri - Fati Hrot Ferran. Predat Frenkieho a za tie peniaze kupit hrota.

Reagovat
Gazdo

Frenkieho predat jedine za predpokladu ze zlyha na Busovej pozicii ale tam ho akosi nikto nechce dat lebo Bus je proste neposaditelny aj keby bol mrtvy

Reagovat
roman1978

na to, že někteří hráči nastoupili po zranění a nebo vůbec poprvé za barcu, tak byla barca lepší než bílé zlo. nejde ani o držení míče atp. ale o vytváření šancí, celkový styl. madrid měl jen pár protiútoků a tlak si nevytvořil vůbec. škoda no. bus už by měl nastupovat jen proti slabším soupeřům, frenkie by potřeboval profackat, pique (sice včera ok) by už taky neměl být první volba a alba? bez lea třetinový.

jediné plus je, že se nemusí hrát další nesmyslný zápas v neděli.

zbavit se: umtiti, lenglet, neto, roberto, depay, Ldj, coutinho, možná i dembs (nevím no)

koupit: erling, gaya, možná stoper

mats

dani-dest-ara-eric-pique-ming-balde-gaya

nico-gavi-pedri-ricky-frenkie-bus

dembele-tores-fati-abde-erling

a nebojím se budoucnosti

Reagovat
pantondavo

Zkušený tým ví, kdy udeřit. Na držení míče u poloviny hřiště se fotbal pořád ještě nehraje

Reagovat
roman1978

ale to je v pořádku. je mi jedno, jak to dopadlo. já v tom týmu (barca) ale viděl budoucnost, naději a hlavně atraktivnější styl. všude se píše jak je barca v prdeli a jak real šlape, ale já včera viděl dva vyrovnané týmy. a tak nějak se mi líbí představa, že se to bude jen zlepšovat.

Reagovat
pantondavo

Jo, to jo, taky jsem čekal lepší výsledek, asi se vybičovali.

Reagovat
Tomik111

Nechci ti vyvracet tvoje nadšení o vyrovnanosti. Bylo to vyrovnaný. Nicméně Real hrál na půl plynu oproti například poslednímu utkání s Valencií.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si můžete namlouvat, však uvidíte na jaře v LM. Daleko víc než o nějakým “půl plynu” je to o tom, že v podobných zápasech musíte hrát hlubší blok a využít kvalitních protiútoků, čímž maximalizujete svý šance na úspěch. Ten kádr už fyzicky nemá na to takovým zápasům dominovat, věděl to Zidane a moc dobře to ví i Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

uzasne naivni pohled na vec zcela zaujateho jedince

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma pravdu. Nebo jako ty si myslis, ze Modric a Kroos maji na to fyzicky dominovat proti top tymum?

Reagovat
madridcan

Áno, majú

Reagovat
smazaný uživatel

vypichls dva hrace, tak zareaguju na ne... s tim, jak jste vcera hrali, tak si myslim, ze ti dva ano. ale to je muj nazor, ze jo.

Reagovat
king23

a proč by jako ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pintus udělal opět skvělou práci a udělal z nich stroje. Nevěřil jsem jim před sezónou, ale s každým zápasem mě přesvědčují, že mezi favority na zisk LM patří.

Reagovat
Kenneth

V Ancelottiho "rotaci" stoprocentne ne.

Reagovat
Edgar Davids

podrztaska pls

Reagovat
Tomik111

Já se tu taky nebavím o LM. Tam Real bude muset hrát jako poslední zápas s Interem, pokud bude chtít uspět. Nevím, jak sleduješ Real nebo ne, ale to včerejší nasazení nebo spíše nenasazení bylo fakt do očí bijící oproti předchozím zápasům. Evropská špička je teď jinde než Real. To si naděje opravdu nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

tu je zase otázka ako k tomu pristupujú hráči, pri jednom podcaste sa priznal hráč NHL že do tých Winter Classic nejdú niekedy úplne na 100%.

Reagovat
DonAndres

Tyhle žvásty o půl plynu

Reagovat
Tomik111

OK, hráli jsme naplno a líp to vlastně ani nešlo a jste momentálně na stejné úrovni viz liga

Reagovat
DonAndres

skoro

Včera to byl vyrovnaný mač, dokonce byly i pasáže, kdy jsme dominovali a byli chvílemi i nebezpečnější. Ale schovávat se za hraním na půl plynu, je takové, prostořeké. Myslíš, že hráči mají před EC mindset nehrát na 100%? Nesmysl

Reagovat
Tomik111

Já se za to ale přeci neschovávám. Real hrál špatně oproti tomu, na co jsme z posledních zápasů zvyklí. Proto jsem narážel na tu vyrovnanost. Barca se nahecovala určitě více než Real, což není omluva, ale podstatný je, jestli se tak nahecuje i proti takové Mallorce a podobně a dalších týmech v řadě. Já doufám, že se Barcelona co nejdříve zvedne, ale nadšení bych krotil. Další kolo může zase klopýtnout a dobrý výkon z EC bude zapomenut.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež si myslím, že sme šli na pol plynu. Ale necháp to tak, že sme sa schválne šetrili. Ja to skôr vidím tak, že tam hrala úlohu únava, podcenenie. nervozita...proste niečo, čo nás zrážalo dolu "na pol plynu" toho čo štandardne hráme v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že někteří hráči nastoupili po zranění a nebo vůbec poprvé za barcu, tak byla barca lepší než bílé zlo. ... jak toto muzes rict? takhle slepi snad nejsou ani krtci tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi môže byť rád že nevidel v prvom polcase cervenu kartu. On nie je normalny, najskôr totalne zbytocne dohra Kroosa zo zadu bez lopty a následne potihane o 15 min neskor Nacha za krk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně především přišlo zajímavý, jak dokázal Kroose totálně vyhodit ze sedla, asi 3-4x důrazem připravit o míč a dostat ze hry, to ani nevím, kdy se naposledy někomu povedlo. A nepamatuju si teda, že by na něj udělal nějaký žlutý faul.

Na Nacha jasná žlutá, to je prostě nepochopitelný, že tak jednoduchou situaci rozhodčí nedokážou vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=WfddkVgoBU4

od 10 sekundy, zozadu bodycek neviem podla mna zlta.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si teda nemyslím, rozhodně ne při včerejším metru rozhodčího.

Reagovat
Cracker10

To by se pak davala zluta za vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle zase obhajoby dorostence... typek dojizdel o 106, a prej duraz... hlavne, ze prehajply wonderkido nekoho vyhodilo ze sedla jako uz nikdo roky pred nim. nemel dohrat vubec ,ebz diskuze

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však nedohrál . A když vidím, jaký seš nerváček, tak bys z fleku mohl jít k Lopeteguimu do týmu, ten je podobný psychopat .

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu jsem nemyslel vystridanim.... jako psychopat se spis jevis ty, kdyz obhajujes takovyhle dojezdy. ale klasickej cules pristup: kritizovat nekoho z nasich? zatloukat, zatloukat, zatloukat a rychle naplivat na klub toho, kdo kritizoval.

Reagovat
Billy McClane

Je to Jiriho klon.

Reagovat
Cracker10

Prej dojezdy Vcera hral Gavi ciste na jeho styl

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde hlavne o fotbal a predvedenou hru. kdo chce dohravat hrace nebo hrat neciste, ten by mel byt za to odmenen kartama okamzite - muj nazor. ale jestli ses tak omezenej, ze te bavi jak ti tvuj novy, teprve par mesicu, nejoblibenejsi hrac Barcy zajizdi do nekoho z Realu, tak tvuj postoj asi chapu.

Reagovat
sylarko

btw pametas zapas barca-sevilla? keby rozhodca daval karty jak ma, tak prehrate kontumacne pre nedostatok hracov na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvedavej do budoucna.

Reagovat
sylarko

hristo je prave z tych normalnych, to ti uznaju i fans realu. ale je zaujimave ked ste takto vy dojizdeli proti nam, tak vtedy ti ti nevadilo ze? a nie len proti nam..ale je zaujimave, ze vzdy pises tak, ako ti to vyhovuje. hlavne ked sa to tyka barcelony. Btw takto hra 80 teamov z la ligy. napr ATM, Bilbao a pod, ale nikde som nevidel, zeby si pri nich takto plakal jak u barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

pockej pockej, ze jsem se do tech diskuzi nezapojoval, neznamena, ze to obhajuju. jasne, ze to neobhajuju i u nas, jednak dojizdeni ani hazeni micem do ksichtu (i kdyz to hodili Albovi)... takto se hrat nema, to zase prrr, jo? a ano, i Sevilla obcas zahraje takto na hrane, a nelibi se mi to. stejne jako se mi nelibi valeni apod.. Ale dneska to delaj vsechny kluby, bohuzel - tahani casu, dostavani soupere pod tlak tvrdou hrou, je tam spoustu nefotbalovejch taktik.

A sry, ale fans Cadizu nebo Mallorcy v clankach moc nenachazim, tak holt ty moje nazory zbydou na neobjektivni fans Barcy, potazmo Realu

Reagovat
sylarko

mne to dohravanie tiez vadi, ale na druhu stranu, ked to nebudes robit super si potom viac dovoli. bohuzial to tak v dnesnej dobe funguje. tvrda hra uz teraz patri k futbalu. ked pojdes do nekoho tvrdo, tak nabuduce si ten hrac "rozmysli" co zrobi dalej. a takto mu zneprijemnis hru. ale pokial rozhodcovia nebudu davat zlte karty za dohravanie, tak sa to nikdy nezmeni..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, da se to tak rict. opet ti musim dat za pravdu ale zaroven je treba tedy zduraznit roli rozhodciho, neb mi prijde, ze plati casto dvoji metr. jeden rozhodci nema problem dat ve 2 minute CK a dalsi je schopnej trestat odpornosti domluvou po cely zapas...

Reagovat
sylarko

ono to mas tazke. jak u hracov, tak aj u rozhodcov mas lepsich a slabsich. a kazdy tie situacie vyhodnocuje inac. a na konci si to rozhodnutie vie kazdy obhajit. lebo nie kazdy ti chce dat napr CK v 2 minute lebo vie, ze to diametralne ovplyvni zapas. a je podla mna tiez rozdiel v dohravani a hrou telom, a mozno nie kazdy rozhodca ten rozdiel vidi. tam sa asi musi proste robit viac skoleni rozhodcov a sa dohodnut na nejakom rovnakom metri co sa tyka hodnotenia zakrokov. bez ohladu na stav/cas zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Atleti samozrejme platili dlouhou dobu za zly kluky (ordinoval jim to Simeone), ale od ty doby, co tam neni Diego Costa, tak to neni tak hrozny. Na kluky z Baskicka nesahej, Raul Garcia uz taky neplati za hovado.

Reagovat
DonAndres

Reagovat
pantondavo

Historická výhra

Reagovat
2miguel1

Ja už prestavam veriť, že nie Xavi, ale hociaky trener posadí Busquetsa. Ja už mam naňho extremnu averziu, na ten jeho kondičny beh, na to jeho "akože" dirigovanie hry, kde každu každičku akciu zbrzdi, jeho ponatie hry je zastavenie v čase niekedy v roku 2010. Na druhej strane mame Frenkieho, ktory môže byt jeden z najlepsich DM, hra zle, ale my ho tam nevyskušame. Mne sa Frenkie vždy pačil najviac ked hral čo najviac z hlbky pola. Ved na ' Xaviho a Iniestu ' pozicie možeme skusať Pedri Gavi Nico. Len tam už nedavajte dinosaura Busa. Ja som ho mal rad, ale velkost hrača spočiva aj v tom, že vie kedy odisť. Xavi a Iniesta to vedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mixture.gg/v/61df3eb7c6244

Tohle byl za me asi nejlepsi moment celyho zapasu. Mendy absolute madlad.

Reagovat
r3

Aj ked zapas kedy by som nemal minimalne mensiu zastavu srdca pri niektorom z jeho rieseni situacii som este asi nevidel.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Tomik111

On na něčem stopro jede.

Reagovat
garruklol

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy ho pustili hrá ako pán

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

Mal tam ešte ďalšie 2-3 podobné otočky a patičky. Naprostý frajer. Tento moment bol uplne epic, to priznávam. Robiť ho ale vo vlastnom vápne, za to by som ho po zápase preventívne prefackal

Reagovat
Tomik111

On si to podle mě ani neuvědomuje, že dělá číčovinu ve vlastním vápně. Vždycky na něj dají záběr z detailu a on září, jako by viděl poprvé sníh nebo dostal novou hračku.

Reagovat
Manik...

Reagovat
teenz

on je naprostej must have pro nasi obranu. Kral.

Reagovat
valloire

Reagovat
Tony Stark

"Škoda, pretože sme to už mali vo vlastných rukách. Súperili sme na najvyššej úrovni a zaslúžili sme si postúpiť. Hodili sme za hlavu všetok strach a komplexy boli sme lepší ako Real. Predstavte si, že sme ich mali na lopate, trpeli, mali problémy. Je jasné, že sme sa vrátili a môžeme súperiť s každým ako rovný s rovným," mal povedať Xavi

Bože, to je mentál ak to vážne povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to vyrovnaný zápas, ale on dělá jakoby Real k ničemu nepustili a dominovali 120 minut, nastřelili 4 tyčky a 2 břevna. Ale pokud takto vypadá dle Xaviho dominance, tak jsme hodně v suchu.

Reagovat
Ed_Hazard

Úprimne, včera sa mi naša hra nepáčila. Až veľmi ležérny prístup, veľa času sa jazdilo na pol plynu , bolo tam taktiež veľa individuálnych akcií, pri ktorých sa zbytočne strácala lopta. Vini ma taktiež sral pri jeho niektorých divoch. Barca hrala konzistentnejšie, taktickejšie. Doplatili ale na mladý káder a neskúsenosť, za čo mi ich bolo z časti aj ľúto, pretože som sa po zápase nevedel zbaviť dojmu, že ich postup by bol spravodlivejší. Na to sa ale vo futbale nehrá. Teším sa na ďalšie EC

Reagovat
rominhoFCB

[sport + rac1]

Umtiti súhlasí s odchodom na hosťovanie, chce presvedčiť Xaviho že stále môže byť súčasťou tímu.

Dest je na predaj, najväčší záujem má Chelsea.

Frenkie de Jong stratil status nedoknuteľného, má čas do konca sezóny aby presvedčil Xaviho inak bude na predaj.

Dembélé je na predaj keďže jednania o predĺžení stroskotali, najväčší záujem javí Newcastle.

V prípade dobrej ponuky odíde aj Memphis, záujem má Chelsea.

Reagovat
wyqinac

No bude nekdo chtit koupit Dembeleho, kdyz ho muze mit v lete zadarmo? To si nemyslim.

Reagovat
Gazdo

Jedine Newcastle kedze tym su nejake prachy ukradnute. Horsie je ze Dembs zrejme nebude tam chciet jednak preto lebo bojuju o zachranu a jednak preto lebo si mysli ze v lete dostane vacsi podpisovy bonus coz je v pripade Newcastlu zrejme hlupost kedze tym to moze byt fuk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sokar

Joma to fakt

Reagovat
Pharrell

Jj ale na futsal

Reagovat
el Principito

na futsal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele