Další články

Miura stále nekončí, veterán si protáhne angažmá v Portugalsku

Japonský veterán Kazujoši Miura nehodlá ani v 56 letech končit s kariérou. Nejstarší profesionální hráč světa bude i v nadcházející sezoně hrát druhou portugalskou ligu. Vedení klubu Oliveirense na sociálních sítích oznámilo, že se s útočníkem dohodlo na hostování i na další rok.

Miura si ještě zahraje v Evropě, dohodl se s portugalským Oliveirense

Brzy šestapadesátiletý Kazujoši Miura bude pokračovat v kariéře v Portugalsku. Nejstarší profesionální hráč v historii přezdívaný "Král Kazu" dotáhl jednání o angažmá v druholigovém týmu Oliveirense, kde bude hostovat z Jokohamy. Oba kluby mají od podzimu stejného majitele.

Pětapadesátiletý Miura míří do druhé portugalské ligy

Nejstarší profesionální hráč v historii Kazujoši Miura si v 55 letech zřejmě ještě zahraje v Evropě. Podle médií se někdejší japonský reprezentant stane hráčem Oliveirense v druhé portugalské lize. Kromě Japonska hrál Miura během celkových 37 profesionálních sezon v Itálii, Chorvatsku, Brazílii a Austrálii.

Nastal správný čas, abych ukončil kariéru, řekl Almeida

Hugo Almeida se rozhodl oznámit konec hráčské kariéry. Pětatřicetiletý útočník naposledy hrál za druholigovou portugalskou Académicu Coimbra, kde začne s trénováním...

Boavista: Z výsluní až na dno, a to během pár okamžiků

Možná si říkáte, že vám v nejvyšší portugalské soutěži chybí jeden tým, který ji hrával dlouhá léta, a ne špatně. Jestli ano, rozhodně jím nemůže být žádný jiný klub než Boavista FC. Toto portské mužstvo se v současné době trápí ve druhé lize a nikdo neví, jak dlouhá bude cesta zpět na výsluní.

PORTUGALSKÁ LIGA ZAČALA S PROBLÉMY

Portugalská nejvyšší soutěž minulý víkend odstartovala prvním kolem, to však nebylo úplné. Důvodem je spor svazu a klubu Gil Vicente. Portugalsku nyní hrozí sankce ze strany FIFA i UEFA - vyloučení týmů z Ligy mistrů a reprezentace z mezinárodních soutěží.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele